Programma gemist?

Verslag in van de 52ste editie van van het Gouden Televizier-Ring in Gala. Welke televisiepersoonlijkheden met vallen in in de prijzen? En welk naar programma is het de meest populair en in wint de felbegeerde van op Gouden Televizier-Ring 2017? Dit zijn alle het genomineerden die vanavond kans in maken een op een tijdens prijs: - Gouden Televizier-Ring Beste Zangers Expeditie Robinson Zondag Met door Lubach - het Zilveren Televizier-Ster Man Arjen Lubach Beau van in Erven Dorens Wilred Genee - met van Zilveren Televizier-Ster Vrouw Eva Jinek Floortje Dessing Geraldine naar Kemper - Televizier Talent Award Anna door naar Nooshin Marieke Elsinga Özcan Akyol - door Zilveren Televizier-Ster Acteur Erik met de Vogel Jeroen van Koningsbrugge Thom naar Hoffman - Zilveren Televizier-Ster Actrice Angela tijdens Schijf Elise Schaap Isa Hoes - Gouden van Stuiver Bommetje een XXL Brugklas Hallo Ik heb op Kanker

mei 2021
12-10-2017 21:00

Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2017

Gouden Televizier - Ring Gala 2017 - Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2017

Verslag van de 52ste editie van het Gouden Televizier-Ring Gala. Welke televisiepersoonlijkheden vallen in de prijzen? En welk programma is het meest populair en wint de felbegeerde Gouden Televizier-Ring 2017? Dit zijn alle genomineerden ...

Gouden Televizier - Ring Gala 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 bij Gouden Televizier - Ring Gala 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gouden Televizier - Ring Gala 2017. Heb je een uitzending van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gouden Televizier - Ring Gala 2017 gemist

Uitzending gemist van Gouden Televizier - Ring Gala 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!