Programma gemist?

Verslag de van de door 52ste editie van het Gouden Televizier-Ring van Gala. Welke op tv televisiepersoonlijkheden vallen in de op op prijzen? En welk programma is met het meest populair op tv en wint de felbegeerde door Gouden Televizier-Ring een 2017? Dit zijn alle in genomineerden die op tv vanavond kans maken naar op een in prijs: - Gouden Televizier-Ring Beste Zangers Expeditie met Robinson Zondag Met Lubach - op Zilveren Televizier-Ster Man Arjen Lubach Beau van tijdens Erven Dorens Wilred een Genee - het Zilveren Televizier-Ster Vrouw Eva Jinek Floortje Dessing Geraldine een Kemper - uit Televizier Talent Award Anna Nooshin Marieke Elsinga Ɩzcan Akyol - op Zilveren Televizier-Ster in Acteur Erik de Vogel Jeroen tijdens van Koningsbrugge Thom Hoffman - Zilveren naar op tv Televizier-Ster Actrice Angela Schijf Elise Schaap Isa Hoes - op tv Gouden Stuiver Bommetje door XXL Brugklas Hallo Ik heb op tv Kanker

juni 2020
12-10-2017 21:00

Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2017

Gouden Televizier - Ring Gala 2017 - Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2017

Verslag van de 52ste editie van het Gouden Televizier-Ring Gala. Welke televisiepersoonlijkheden vallen in de prijzen? En welk programma is het meest populair en wint de felbegeerde Gouden Televizier-Ring 2017? Dit zijn alle genomineerden ...

Gouden Televizier - Ring Gala 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 bij Gouden Televizier - Ring Gala 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gouden Televizier - Ring Gala 2017. Heb je een uitzending van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gouden Televizier - Ring Gala 2017 gemist

Uitzending gemist van Gouden Televizier - Ring Gala 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!