Programma gemist?

Verslag van de de 52ste editie met van het Gouden naar Televizier-Ring Gala. in Welke televisiepersoonlijkheden vallen in naar de tijdens prijzen? En welk programma door is het meest uit populair en een wint de felbegeerde op tv Gouden Televizier-Ring 2017? Dit door zijn alle genomineerden die op vanavond kans maken op naar een prijs: - op tv Gouden Televizier-Ring Beste Zangers Expeditie in Robinson Zondag Met Lubach - Zilveren de Televizier-Ster Man Arjen naar Lubach Beau van Erven Dorens Wilred Genee - van Zilveren Televizier-Ster Vrouw Eva tijdens Jinek Floortje Dessing Geraldine Kemper - op Televizier Talent Award Anna in Nooshin Marieke de Elsinga Özcan Akyol - Zilveren Televizier-Ster Acteur Erik naar de Vogel Jeroen het van Koningsbrugge Thom Hoffman - door Zilveren Televizier-Ster Actrice Angela Schijf Elise op in Schaap Isa Hoes - Gouden met Stuiver Bommetje XXL Brugklas Hallo Ik heb door Kanker

september 2020
12-10-2017 21:00

Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2017

Gouden Televizier - Ring Gala 2017 - Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2017

Verslag van de 52ste editie van het Gouden Televizier-Ring Gala. Welke televisiepersoonlijkheden vallen in de prijzen? En welk programma is het meest populair en wint de felbegeerde Gouden Televizier-Ring 2017? Dit zijn alle genomineerden ...

Gouden Televizier - Ring Gala 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 bij Gouden Televizier - Ring Gala 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gouden Televizier - Ring Gala 2017. Heb je een uitzending van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gouden Televizier - Ring Gala 2017 gemist

Uitzending gemist van Gouden Televizier - Ring Gala 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!