Programma gemist?

Verslag door van de 52ste uit editie van het Gouden op tv Televizier-Ring Gala. Welke televisiepersoonlijkheden de tijdens vallen in de prijzen? op tv En welk in programma is het meest populair en de uit wint de felbegeerde Gouden Televizier-Ring op tv 2017? Dit naar zijn alle genomineerden die vanavond kans op maken op een in prijs: - het Gouden Televizier-Ring Beste Zangers Expeditie Robinson Zondag Met van Lubach - Zilveren op tv Televizier-Ster met Man Arjen Lubach Beau van Erven tijdens Dorens Wilred Genee - Zilveren Televizier-Ster Vrouw Eva de Jinek Floortje Dessing Geraldine een Kemper - Televizier in Talent Award Anna Nooshin Marieke Elsinga Özcan naar Akyol - Zilveren Televizier-Ster op tv Acteur Erik de het Vogel Jeroen van Koningsbrugge Thom Hoffman - Zilveren de Televizier-Ster Actrice Angela door Schijf Elise op Schaap Isa Hoes - Gouden Stuiver Bommetje XXL Brugklas Hallo Ik een heb op Kanker

januari 2021
12-10-2017 21:00

Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2017

Gouden Televizier - Ring Gala 2017 - Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2017

Verslag van de 52ste editie van het Gouden Televizier-Ring Gala. Welke televisiepersoonlijkheden vallen in de prijzen? En welk programma is het meest populair en wint de felbegeerde Gouden Televizier-Ring 2017? Dit zijn alle genomineerden ...

Gouden Televizier - Ring Gala 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 bij Gouden Televizier - Ring Gala 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gouden Televizier - Ring Gala 2017. Heb je een uitzending van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gouden Televizier - Ring Gala 2017 gemist

Uitzending gemist van Gouden Televizier - Ring Gala 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!