Programma gemist?

Verslag tijdens van de 52ste editie van het het Gouden Televizier-Ring uit Gala. een Welke televisiepersoonlijkheden vallen in de de een prijzen? En welk programma op tv is het door meest populair en wint op de felbegeerde Gouden de Televizier-Ring 2017? Dit zijn van alle genomineerden die het vanavond kans op maken op een prijs: - Gouden op tv Televizier-Ring Beste Zangers Expeditie Robinson Zondag Met in Lubach - Zilveren een Televizier-Ster Man Arjen Lubach Beau van een Erven de Dorens Wilred Genee - met Zilveren Televizier-Ster Vrouw Eva Jinek Floortje Dessing Geraldine een Kemper - Televizier Talent Award Anna naar Nooshin Marieke Elsinga Özcan Akyol - een Zilveren Televizier-Ster op Acteur Erik naar de Vogel Jeroen van uit Koningsbrugge Thom Hoffman - Zilveren met Televizier-Ster Actrice Angela Schijf Elise Schaap Isa op tv Hoes - Gouden Stuiver Bommetje XXL Brugklas Hallo Ik een van heb Kanker

januari 2020
12-10-2017 21:00

Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2017

Gouden Televizier - Ring Gala 2017 - Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2017

Verslag van de 52ste editie van het Gouden Televizier-Ring Gala. Welke televisiepersoonlijkheden vallen in de prijzen? En welk programma is het meest populair en wint de felbegeerde Gouden Televizier-Ring 2017? Dit zijn alle genomineerden ...

Gouden Televizier - Ring Gala 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 bij Gouden Televizier - Ring Gala 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gouden Televizier - Ring Gala 2017. Heb je een uitzending van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gouden Televizier - Ring Gala 2017 gemist

Uitzending gemist van Gouden Televizier - Ring Gala 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!