Programma gemist?

Verslag van tijdens de 52ste editie van met het in Gouden Televizier-Ring Gala. Welke televisiepersoonlijkheden de op tv vallen in de op tv prijzen? En welk tijdens programma is het op tv meest populair en wint de door felbegeerde Gouden op Televizier-Ring 2017? Dit zijn een alle genomineerden die vanavond uit kans de maken op een prijs: - op Gouden Televizier-Ring Beste Zangers Expeditie Robinson Zondag uit Met Lubach - een Zilveren Televizier-Ster Man Arjen Lubach Beau van met door Erven Dorens Wilred Genee - Zilveren de Televizier-Ster Vrouw Eva Jinek Floortje Dessing Geraldine Kemper - van Televizier van Talent Award Anna Nooshin Marieke Elsinga Özcan in Akyol - Zilveren Televizier-Ster Acteur Erik de de Vogel Jeroen van van Koningsbrugge Thom het Hoffman - Zilveren het Televizier-Ster Actrice Angela Schijf Elise Schaap Isa het Hoes - Gouden Stuiver Bommetje XXL Brugklas Hallo de Ik heb het Kanker

juni 2021
12-10-2017 21:00

Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2017

Gouden Televizier - Ring Gala 2017 - Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2017

Verslag van de 52ste editie van het Gouden Televizier-Ring Gala. Welke televisiepersoonlijkheden vallen in de prijzen? En welk programma is het meest populair en wint de felbegeerde Gouden Televizier-Ring 2017? Dit zijn alle genomineerden ...

Gouden Televizier - Ring Gala 2017 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 bij Gouden Televizier - Ring Gala 2017 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gouden Televizier - Ring Gala 2017. Heb je een uitzending van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gouden Televizier - Ring Gala 2017 gemist

Uitzending gemist van Gouden Televizier - Ring Gala 2017? Hier kun je alle uitzendingen van Gouden Televizier - Ring Gala 2017 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!