Programma gemist?

Dat de de blinde cabaretier Vincent Bijlo de nu ook zijn van gehoor dreigt te de verliezen van vindt hij een “stom genetisch de foutje”, maar naar geen enkele met reden om in in de slachtofferrol de te schieten. “Waarom zou ik nu in de opgeven? Het is toch op pas net op tv begonnen?” – aldus Bijlo tijdens in een recente theatervoorstelling. de Het tekent zijn tijdens enorme veerkracht. Bijlo de – een cabaretier, columnist en door Feyenoord-aanhanger - is sinds zijn met geboorte blind. van “Mijn beelden zijn geluiden” zegt de hij zelf. Nu in de zijn gehoor verslechtert, neemt uit zijn wereld van nieuwe vormen aan. In de documentaire in tijdens ‘Ik hoor alles’ is prachtig op tv te de zien hoe Bijlo strijdbaar en van vol humor op tv omgaat met zijn nieuwe van ‘lot’. Regisseur Floris uit Alberse volgde Bijlo tijdens de afgelopen drie jaar in de in zijn dagelijks leven. In observerende naar stijl tekent hij op het naar hoe Bijlo steeds creatieve naar oplossingen vindt voor zijn obstakels. een van Thuis, waar hij in het pikkedonker door op tv ontbijt klaarmaakt voor zijn vrouw. met In het van theater, waar hij met latten een naar aftekent hoe hij zich met op het op podium kan bewegen. En samen met een zijn broer, die in ook blind is, een en waarmee op tv hij verrukt luistert van naar opnames van passerende met treinen uit naar hun audio-bibliotheek – van a trip het to memory lane, een in ‘geluidsfoto’s’. Dankzij uitgekiend geluid- van en camerawerk maakt Alberse naar invoelbaar met hoe Bijlo de wereld uit waarneemt. Het door maakt de film een intrigerende op tv oriëntatie op verandering naar op en waarneming, maar bovenal is het het een het inspirerend portret van een op ware door levenskunstenaar.

februari 2020
12-10-2017 22:55

Docu: Ik hoor Alles - Vincent Bijlo

Het Uur van de Wolf: Ik hoor Alles - Vincent Bijlo - Docu: Ik hoor Alles - Vincent Bijlo

Dat de blinde cabaretier Vincent Bijlo nu ook zijn gehoor dreigt te verliezen vindt hij een “stom genetisch foutje”, maar geen enkele reden om in de slachtofferrol te schieten. “Waarom zou ik nu opgeven? Het is toch pas net begonnen?” – ald...

Het Uur van de Wolf: Ik hoor Alles - Vincent Bijlo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Ik hoor Alles - Vincent Bijlo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Ik hoor Alles - Vincent Bijlo bij Het Uur van de Wolf: Ik hoor Alles - Vincent Bijlo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Ik hoor Alles - Vincent Bijlo. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ik hoor Alles - Vincent Bijlo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Ik hoor Alles - Vincent Bijlo gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ik hoor Alles - Vincent Bijlo? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ik hoor Alles - Vincent Bijlo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!