Programma gemist?

De eerste documentaire door ter tijdens wereld waarbij de filmmakers op tv 'meelopen' tijdens tijdens een FBI-operatie met betrekking in tot van terrorismebestrijding. De 63-jarige Saeed 'Shariff' naar Torres was ooit actief door bij naar de militante Afro-Amerikaanse op politieke organisatie door Black Panthers en van werkt nu als FBI-informant. van Zonder zijn op superieuren op de hoogte te stellen op tv nodigt hij de op tv filmmakers Lyric R. door in Cabral en David Felix Sutcliff uit de hem te volgen met een bij zijn laatste opdracht voor op de met FBI. Torres moet in een Pittsburgh vriendschap sluiten met de een blanke tot de met islam uit bekeerde Ali Al- een Akili, die in naar het openbaar op tv pro-terroristische uitspraken heeft gedaan. De van filmmakers stuiten op met verrassende onthullingen, niet het alleen over Torres' verleden, de van maar ook over op tv de duistere argumenten voor op zijn huidige missie. Hoe van ver gaat terreur tijdens en welke vrijheden op tv staan we toe om uit terreur te het voorkomen?

november 2019
12-10-2017 23:55

(T)ERROR

2Doc: (T)ERROR - (T)ERROR

De eerste documentaire ter wereld waarbij de filmmakers 'meelopen' tijdens een FBI-operatie met betrekking tot terrorismebestrijding. De 63-jarige Saeed 'Shariff' Torres was ooit actief bij de militante Afro-Amerikaanse politieke organisati...

2Doc: (T)ERROR gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: (T)ERROR de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: (T)ERROR bij 2Doc: (T)ERROR liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: (T)ERROR. Heb je een uitzending van 2Doc: (T)ERROR gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: (T)ERROR gemist

Uitzending gemist van 2Doc: (T)ERROR? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: (T)ERROR kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-10-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!