Programma gemist?

De eerste documentaire de van ter wereld waarbij de filmmakers naar 'meelopen' tijdens een FBI-operatie door in met betrekking tot in terrorismebestrijding. De 63-jarige Saeed in 'Shariff' Torres uit was ooit actief bij de uit militante Afro-Amerikaanse politieke organisatie tijdens Black Panthers en in op tv werkt nu als FBI-informant. Zonder zijn tijdens in superieuren op de hoogte naar te stellen nodigt hij de de filmmakers een Lyric R. uit Cabral en David op Felix Sutcliff uit hem de te volgen bij op tv zijn laatste van opdracht voor de FBI. tijdens Torres moet in uit Pittsburgh vriendschap sluiten met met de blanke tot de een islam bekeerde door Ali Al- het Akili, die in het op tv openbaar pro-terroristische uitspraken naar heeft gedaan. De in filmmakers stuiten de op verrassende onthullingen, niet op tv alleen over Torres' in verleden, maar ook over op uit de duistere argumenten met voor zijn huidige in missie. Hoe ver gaat terreur en door welke vrijheden staan het we toe om een terreur in te voorkomen?

mei 2020
12-10-2017 23:55

(T)ERROR

2Doc: (T)ERROR - (T)ERROR

De eerste documentaire ter wereld waarbij de filmmakers 'meelopen' tijdens een FBI-operatie met betrekking tot terrorismebestrijding. De 63-jarige Saeed 'Shariff' Torres was ooit actief bij de militante Afro-Amerikaanse politieke organisati...

2Doc: (T)ERROR gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: (T)ERROR de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: (T)ERROR bij 2Doc: (T)ERROR liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: (T)ERROR. Heb je een uitzending van 2Doc: (T)ERROR gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: (T)ERROR gemist

Uitzending gemist van 2Doc: (T)ERROR? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: (T)ERROR kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-10-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!