Programma gemist?

De op eerste documentaire ter een wereld waarbij de tijdens filmmakers 'meelopen' naar tijdens een FBI-operatie met betrekking tot op op terrorismebestrijding. De 63-jarige Saeed naar 'Shariff' Torres van was ooit actief bij de militante met Afro-Amerikaanse politieke naar organisatie Black Panthers naar en werkt nu op tv als FBI-informant. uit Zonder zijn superieuren op op de hoogte te stellen op tv nodigt hij de op filmmakers tijdens Lyric R. Cabral op en David Felix de Sutcliff uit hem te volgen door bij zijn laatste van een opdracht voor de FBI. Torres het moet in Pittsburgh vriendschap op tv sluiten met door de in blanke tot de islam bekeerde door Ali de Al- Akili, die in het openbaar van in pro-terroristische uitspraken heeft gedaan. De filmmakers op stuiten op in verrassende onthullingen, niet op alleen door over Torres' verleden, maar ook over een de duistere argumenten op tv voor in zijn huidige missie. Hoe op ver gaat uit terreur en welke vrijheden naar staan we toe om door terreur te in voorkomen?

september 2021
12-10-2017 23:55

(T)ERROR

2Doc: (T)ERROR - (T)ERROR

De eerste documentaire ter wereld waarbij de filmmakers 'meelopen' tijdens een FBI-operatie met betrekking tot terrorismebestrijding. De 63-jarige Saeed 'Shariff' Torres was ooit actief bij de militante Afro-Amerikaanse politieke organisati...

2Doc: (T)ERROR gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: (T)ERROR de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: (T)ERROR bij 2Doc: (T)ERROR liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: (T)ERROR. Heb je een uitzending van 2Doc: (T)ERROR gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: (T)ERROR gemist

Uitzending gemist van 2Doc: (T)ERROR? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: (T)ERROR kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-10-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!