Programma gemist?

De met eerste documentaire ter wereld waarbij een de tijdens filmmakers 'meelopen' tijdens een FBI-operatie met met de betrekking tot terrorismebestrijding. De uit 63-jarige Saeed uit 'Shariff' Torres de was ooit actief bij de op tv militante Afro-Amerikaanse politieke organisatie door Black Panthers met en werkt nu als naar FBI-informant. Zonder zijn het superieuren op door de hoogte te stellen een nodigt hij met de filmmakers Lyric R. door Cabral en David met Felix Sutcliff tijdens uit op hem te volgen bij zijn het laatste opdracht voor door de FBI. Torres moet het in Pittsburgh vriendschap door de sluiten met de blanke van tot de uit islam bekeerde Ali Al- Akili, die van in in het openbaar pro-terroristische uitspraken op tv heeft gedaan. De filmmakers van stuiten naar op verrassende onthullingen, niet in alleen over op tv Torres' verleden, met maar ook over de met duistere argumenten een voor zijn huidige tijdens missie. Hoe ver gaat terreur en met welke vrijheden staan de we toe een om terreur te naar voorkomen?

januari 2021
12-10-2017 23:55

(T)ERROR

2Doc: (T)ERROR - (T)ERROR

De eerste documentaire ter wereld waarbij de filmmakers 'meelopen' tijdens een FBI-operatie met betrekking tot terrorismebestrijding. De 63-jarige Saeed 'Shariff' Torres was ooit actief bij de militante Afro-Amerikaanse politieke organisati...

2Doc: (T)ERROR gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: (T)ERROR de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: (T)ERROR bij 2Doc: (T)ERROR liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: (T)ERROR. Heb je een uitzending van 2Doc: (T)ERROR gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: (T)ERROR gemist

Uitzending gemist van 2Doc: (T)ERROR? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: (T)ERROR kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-10-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!