Programma gemist?

De in eerste documentaire ter wereld in waarbij naar de filmmakers 'meelopen' uit tijdens een FBI-operatie met het betrekking tot terrorismebestrijding. op De 63-jarige Saeed 'Shariff' op Torres van was ooit actief bij de met militante Afro-Amerikaanse politieke organisatie in Black Panthers naar en werkt van nu als een FBI-informant. Zonder zijn superieuren op op de hoogte door te stellen nodigt hij een de in filmmakers Lyric R. Cabral van en David Felix de Sutcliff uit tijdens hem te volgen van bij zijn laatste opdracht uit voor de FBI. Torres in moet in Pittsburgh vriendschap tijdens op tv sluiten met de blanke tot de door islam het bekeerde Ali Al- Akili, door die in het een openbaar pro-terroristische naar uitspraken heeft op tv gedaan. De filmmakers stuiten een op verrassende onthullingen, met niet alleen over Torres' verleden, op tv in maar ook over van de duistere argumenten de voor zijn huidige met missie. Hoe ver gaat terreur en het uit welke vrijheden staan het we toe om tijdens terreur te voorkomen?

mei 2021
12-10-2017 23:55

(T)ERROR

2Doc: (T)ERROR - (T)ERROR

De eerste documentaire ter wereld waarbij de filmmakers 'meelopen' tijdens een FBI-operatie met betrekking tot terrorismebestrijding. De 63-jarige Saeed 'Shariff' Torres was ooit actief bij de militante Afro-Amerikaanse politieke organisati...

2Doc: (T)ERROR gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: (T)ERROR de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: (T)ERROR bij 2Doc: (T)ERROR liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: (T)ERROR. Heb je een uitzending van 2Doc: (T)ERROR gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: (T)ERROR gemist

Uitzending gemist van 2Doc: (T)ERROR? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: (T)ERROR kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-10-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!