Programma gemist?

De in eerste documentaire ter wereld tijdens waarbij de op tv filmmakers 'meelopen' het tijdens een FBI-operatie in met betrekking tot terrorismebestrijding. naar De 63-jarige Saeed 'Shariff' de Torres op tv was ooit actief bij de militante uit Afro-Amerikaanse politieke organisatie de naar Black Panthers en werkt nu op als FBI-informant. het Zonder zijn superieuren op uit de tijdens hoogte te stellen nodigt hij naar de het filmmakers Lyric R. Cabral en David door op tv Felix Sutcliff uit hem de te volgen bij zijn laatste een op tv opdracht voor de van FBI. Torres moet in het Pittsburgh vriendschap sluiten met de met met blanke tot de islam bekeerde tijdens Ali Al- Akili, die de uit in het openbaar in pro-terroristische uitspraken heeft gedaan. De uit filmmakers stuiten op verrassende met op tv onthullingen, niet alleen door over Torres' verleden, maar ook over de van de duistere argumenten voor zijn tijdens huidige missie. Hoe door ver gaat terreur en in welke vrijheden van staan we toe om naar terreur te de voorkomen?

september 2020
12-10-2017 23:55

(T)ERROR

2Doc: (T)ERROR - (T)ERROR

De eerste documentaire ter wereld waarbij de filmmakers 'meelopen' tijdens een FBI-operatie met betrekking tot terrorismebestrijding. De 63-jarige Saeed 'Shariff' Torres was ooit actief bij de militante Afro-Amerikaanse politieke organisati...

2Doc: (T)ERROR gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: (T)ERROR de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: (T)ERROR bij 2Doc: (T)ERROR liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: (T)ERROR. Heb je een uitzending van 2Doc: (T)ERROR gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: (T)ERROR gemist

Uitzending gemist van 2Doc: (T)ERROR? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: (T)ERROR kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-10-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!