Programma gemist?

De uit eerste documentaire ter wereld met waarbij de filmmakers 'meelopen' door tijdens een FBI-operatie een met betrekking met tot terrorismebestrijding. De 63-jarige op tv Saeed 'Shariff' in Torres was ooit actief een bij de militante door Afro-Amerikaanse met politieke organisatie het Black Panthers en werkt nu in als op tv FBI-informant. Zonder zijn superieuren op de de hoogte naar te stellen nodigt in hij de filmmakers een Lyric R. Cabral en David een Felix Sutcliff het uit in hem te volgen de bij zijn laatste opdracht voor de met FBI. Torres moet de in Pittsburgh vriendschap op sluiten met een de blanke een tot de islam bekeerde Ali het Al- een Akili, die in in het openbaar pro-terroristische uitspraken uit heeft gedaan. tijdens De filmmakers de stuiten op verrassende het onthullingen, niet alleen over tijdens Torres' verleden, maar ook een over de tijdens duistere argumenten voor een zijn huidige missie. Hoe ver uit gaat terreur en tijdens welke vrijheden staan door we toe naar om terreur te uit voorkomen?

december 2019
12-10-2017 23:55

(T)ERROR

2Doc: (T)ERROR - (T)ERROR

De eerste documentaire ter wereld waarbij de filmmakers 'meelopen' tijdens een FBI-operatie met betrekking tot terrorismebestrijding. De 63-jarige Saeed 'Shariff' Torres was ooit actief bij de militante Afro-Amerikaanse politieke organisati...

2Doc: (T)ERROR gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: (T)ERROR de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: (T)ERROR bij 2Doc: (T)ERROR liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: (T)ERROR. Heb je een uitzending van 2Doc: (T)ERROR gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: (T)ERROR gemist

Uitzending gemist van 2Doc: (T)ERROR? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: (T)ERROR kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-10-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!