Programma gemist?

De eerste documentaire op ter wereld de waarbij de filmmakers een 'meelopen' tijdens een FBI-operatie in met het betrekking tot op terrorismebestrijding. De 63-jarige Saeed 'Shariff' Torres door was ooit uit actief bij de tijdens militante op tv Afro-Amerikaanse politieke organisatie Black Panthers van en werkt in nu als FBI-informant. in Zonder zijn in superieuren op de hoogte een te stellen nodigt hij de op tv filmmakers Lyric tijdens R. Cabral door en David de Felix Sutcliff uit hem te volgen met een bij zijn laatste op opdracht voor de de FBI. Torres moet in met Pittsburgh vriendschap sluiten met een de uit blanke tot de islam uit bekeerde Ali van Al- Akili, die in het de openbaar pro-terroristische uitspraken heeft op tv van gedaan. De filmmakers door stuiten op verrassende onthullingen, niet alleen van over Torres' in verleden, maar ook over de door de duistere argumenten voor met zijn huidige missie. Hoe op tv ver gaat terreur en door welke naar vrijheden staan we toe om op tv de terreur te voorkomen?

september 2020
12-10-2017 23:55

(T)ERROR

2Doc: (T)ERROR - (T)ERROR

De eerste documentaire ter wereld waarbij de filmmakers 'meelopen' tijdens een FBI-operatie met betrekking tot terrorismebestrijding. De 63-jarige Saeed 'Shariff' Torres was ooit actief bij de militante Afro-Amerikaanse politieke organisati...

2Doc: (T)ERROR gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: (T)ERROR de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: (T)ERROR bij 2Doc: (T)ERROR liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: (T)ERROR. Heb je een uitzending van 2Doc: (T)ERROR gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: (T)ERROR gemist

Uitzending gemist van 2Doc: (T)ERROR? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: (T)ERROR kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-10-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!