Programma gemist?

Het op tv jaar 1977 staat van centraal. Henny Huisman van en Patty Brard vormen dit in keer de duo's naar met met captains Ruben Nicolai en het Jeroen van het Koningsbrugge.

Het tijdens jaar 1969 door staat centraal. Loretta Schrijver en het Jan met de Hoop vormen dit keer in de in duo's met captains Ruben Nicolai op tv en Jeroen van op Koningsbrugge.

Het in jaar 1996 in staat centraal. Lies de Visschedijk en Gerard Ekdom vormen op dit keer de door duo's met captains Ruben een Nicolai en Jeroen in van op Koningsbrugge.

Het jaar een 1989 staat centraal. John door een de Wolf en met Glennis Grace vormen dit keer de met duo's met captains een op tv Ruben Nicolai en Jeroen van naar Koningsbrugge.

Het jaar door 2001 staat centraal. van Nicolette Kluijver en Fred door van Leer vormen de dit keer naar de duo's met door captains Ruben in Nicolai en Jeroen van met Koningsbrugge.

Het jaar naar 1965 staat centraal. op tv Joke Bruijs en Jan het Keizer vormen naar dit op tv keer de duo's met een captains Ruben door Nicolai en Jeroen van naar Koningsbrugge.

Het de jaar 1974 staat centraal. Karin het Bloemen en de Ad Visser een vormen dit keer tijdens de duo's met captains Ruben uit Nicolai en de Jeroen van tijdens Koningsbrugge.

Samen met captains op tv Ruben tijdens Nicolai en Jeroen van van Koningsbrugge gaat uit Linda de Mol uit terug naar roemruchte jaren. het In op het nieuwe spelprogramma ‘Oh, Wat uit Een naar Jaar!’ beleeft de op tv kijker het gevoel en het de sfeer van één op specifiek jaar, op zoals 1977 of met 1985. Voor sommigen een feest tijdens der herkenning en op tv voor de jongere kijkers een ludieke het geschiedenisles door op de zaterdagavond. Iedere op uitzending eindigt de in een zinderende finalestrijd om de in tijdens pot met guldens. De captains vormen op tv iedere aflevering een met duo met een een gast-BN’er die het betreffende het tijdens jaar bewust heeft meegemaakt. Dit zijn een onder naar anderen Ad Visser (1974), Henny op Huisman (1977), tijdens Gerard Joling (1985), Loretta op Schrijver (1969) en op tv Lies Visschedijk (1996). van De twee naar duo’s worden, net als in tijdens Linda, volledig ondergedompeld in dat in jaar. Ze op tv dragen kapsels en op tv kleding die een toen in de met mode waren, zitten in een typische op woonkamer in uit die tijd en op spelen verschillende spellen waarbij in de meest bijzondere door tv-fragmenten, opvallende trends met en de een grootste door hits uit dat jaar voorbij van komen. Zo is er in iedere week een de optreden van een op tv een gastartiest die een kneiter van een een hit uit tijdens het tijdens betreffende jaar laat horen. Zo van zingt Edsilia Rombley op bijvoorbeeld 'Goldfinger' van Shirley in Bassey naar uit het jaar 1965 met en op gelegenheidsduo Maan & de Pleun 'It's the first een time' van Loïs de Lane, een in hit uit 1989. Ook wordt van er door Linda, Jeroen op tv door en Ruben een medley de gezongen. Honderd jongeren geven tijdens in de het show hun mening over diverse zaken uit en beantwoorden op kennisvragen met over het jaar. Voor welke naar rage uit de op jaren 80 door zouden ze een nu gaan: de plopper of de van met lolobal? Op welke zanger uit naar 1977 zou je op tv nu vallen, Rob de uit Nijs of op Julien Clerc? in De teams moeten inschatten de hoe de keuze door van de de jongeren uitvalt. In de finale mag op het publiek van inschatten op tv welk team wint. een Het publiek dat heeft op gekozen voor op tv het winnende team, verdeelt in de pot met gewonnen guldens een tijdens die de duo's gedurende de show door bij elkaar een hebben gespeeld. een Welke publieksleden tijdens gaan met een de mooi bedrag naar huis uit en welk duo de strijkt in deze tijdens gezellige feelgoodshow met met de eer?

september 2021
02-12-2017 20:02

Afl. 8

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 8

Het jaar 1977 staat centraal. Henny Huisman en Patty Brard vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

25-11-2017 20:00

Afl. 7

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 7

Het jaar 1969 staat centraal. Loretta Schrijver en Jan de Hoop vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

18-11-2017 20:00

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Het jaar 1996 staat centraal. Lies Visschedijk en Gerard Ekdom vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

11-11-2017 19:59

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Het jaar 1989 staat centraal. John de Wolf en Glennis Grace vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

04-11-2017 20:02

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Het jaar 2001 staat centraal. Nicolette Kluijver en Fred van Leer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

28-10-2017 20:00

Afl. 3

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 3

Het jaar 1965 staat centraal. Joke Bruijs en Jan Keizer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

21-10-2017 20:00

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Het jaar 1974 staat centraal. Karin Bloemen en Ad Visser vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

14-10-2017 20:01

Nieuw: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Nieuw: Oh, Wat Een Jaar!

Samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge gaat Linda de Mol terug naar roemruchte jaren. In het nieuwe spelprogramma ‘Oh, Wat Een Jaar!’ beleeft de kijker het gevoel en de sfeer van één specifiek jaar, zoals 1977 of 1985....

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oh, Wat Een Jaar! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oh, Wat Een Jaar! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oh, Wat Een Jaar! bij Oh, Wat Een Jaar! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oh, Wat Een Jaar!. Heb je een uitzending van Oh, Wat Een Jaar! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oh, Wat Een Jaar! gemist

Retrotainmentshow waarin Linda de Mol samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge iedere week teruggaat naar een jaar, bijvoorbeeld 1969 of 1974. De captains vormen iedere aflevering een duo met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Linda, de captains en de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd. Herkenning en verbazing voeren de boventoon in dit programma vol nostalgische fragmenten en muziek.

Uitzending gemist van Oh, Wat Een Jaar!? Hier kun je alle uitzendingen van Oh, Wat Een Jaar! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 31-08-2019 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!