Programma gemist?

Leo de Alkemade en Olcay Gulsen betreden tijdens de op retrostudio en graven in hun tijdens geheugen naar naar het jaar de 1992.

Het met jaar 1977 staat centraal. naar Henny Huisman van en Patty uit Brard vormen dit keer een de duo's met captains Ruben een op tv Nicolai en Jeroen van de Koningsbrugge.

Het op jaar 1969 staat centraal. tijdens Loretta Schrijver en Jan naar de Hoop vormen op dit door keer de duo's met het captains Ruben Nicolai en door Jeroen van een Koningsbrugge.

Het jaar 1996 in staat centraal. Lies tijdens op tv Visschedijk en Gerard Ekdom uit vormen dit keer met de duo's met captains uit Ruben in Nicolai en Jeroen van naar Koningsbrugge.

Het op tv jaar 1989 op staat centraal. John de Wolf en naar Glennis Grace het vormen op tv dit keer de naar duo's met captains Ruben de Nicolai en Jeroen van de Koningsbrugge.

Het naar jaar 2001 staat door centraal. Nicolette Kluijver de en Fred van Leer tijdens vormen door dit keer de van duo's met captains Ruben met Nicolai en in Jeroen van Koningsbrugge.

Het jaar 1965 met staat centraal. op tv Joke op tv Bruijs en Jan op tv Keizer vormen dit keer de met duo's met op tv captains Ruben Nicolai en Jeroen met van op Koningsbrugge.

Het uit jaar 1974 staat centraal. Karin de op tv Bloemen en Ad Visser vormen dit uit keer de de duo's van met captains Ruben Nicolai op en Jeroen van door Koningsbrugge.

Vanaf vanavond wordt een een de retrotainmentshow Oh, Wat Een op tv Jaar! elke van zaterdag om uit 20:00 uur herhaald op op tv RTL 4. Linda de Mol In dit de programma gaan naar Linda de Mol, de Ruben tijdens Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge met naar wisselende gasten door wekelijks terug in de van tijdens tijd. Decor en kleding De hele uit uitzending staat in het teken uit van vragen en op opdrachten in over één op tv jaar. Ook ziet het decor een eruit alsof het met dat jaar is en door naar dragen de deelnemers kleding uit met die uit tijd. 1985 In deze aflevering staat het op jaar 1985 uit centraal. Gerard naar Joling en met Angela Groothuizen vormen dit door keer de van duo's met captains Ruben door Nicolai en Jeroen van uit Koningsbrugge.

Myrna van Goossen en het Jon van Eerd het betreden de retrostudio en graven in naar hun geheugen naar op het jaar uit 1975.

Erica Terpstra tijdens en Jack van Gelder het betreden op tv de retrostudio en graven in van hun geheugen naar uit het jaar naar 1966.

Danny van de Munk en naar Anne-Marie Jung betreden de de retrostudio en graven in tijdens hun geheugen het naar het de jaar 1988.

Anita van Witzier en met Bert van Leeuwen betreden in tijdens deze aflevering uit van Oh, Wat Een Jaar! naar door de retrostudio en graven in hun van door geheugen naar het jaar van 1971. Linda de Mol gaat elke met zaterdag vanaf naar 20:00 uur, samen uit met captains Ruben in Nicolai van en Jeroen van Koningsbrugge, terug van in de tijd voor een deze de nostalgische spelshow. Volledig in in de look & op tv feel van het betreffende de jaar met gaan de mannen, op tv bijgestaan door wekelijks door een andere BN'er, met de strijd met het elkaar aan om erachter in te komen op wie de meeste tijdens kennis over dit jaar heeft en tijdens zo de in pot met guldens het weet naar te veroveren. De gast-BN'ers van van dit seizoen zijn verder onder tijdens anderen Danny op tv de Munk (1988), Jack een van het Gelder (1966) op en Myrna Goossen (1975). De teams spelen door met verschillende spellen waarin trends, groot op nieuws en tv-fragmenten van door dat jaar naar op tv voren komen. naar Zo proberen zij in op te schatten hoe de het panel in van honderd jongeren de naar op tv verschillende elementen uit de periode kijken. tijdens Nieuw dit seizoen naar is de spelronde uit waarbij een de kandidaten gezichten naar moeten herkennen uit een het betreffende jaar. op Ook staat er met iedere week weer een het gastartiest van klaar om de tijdens grootste hits uit deze met periodes te in laten horen. In een op zinderende finale wordt uiteindelijk gestreden in om de de pot met guldens. Deze wordt tijdens in euro's van uitgereikt aan het publiek door dat juist van gokte het op het winnende uit team.

Leo Alkemade op en Olcay door Gulsen betreden het de retrostudio en graven in hun door geheugen naar van het een jaar 1992.

Pruiken, uit plaksnorren en in natuurlijk de felbegeerde pot guldens door keren terug in uit het nieuwe seizoen in van Oh, door Wat Een de Jaar! Linda de Mol gaat de vanaf vanavond het weer elke zaterdag vanaf 20:00 tijdens uur, tijdens samen met captains Ruben Nicolai naar naar en Jeroen van Koningsbrugge, terug een in de tijd door voor deze door nostalgische spelshow. Volledig op in de look & feel tijdens van het betreffende tijdens jaar gaan de mannen, met naar bijgestaan door wekelijks een andere BN'er, het de de strijd met elkaar met aan om erachter te komen met een wie de meeste kennis over dit tijdens jaar op tv heeft en zo met de pot met guldens het weet te veroveren. In uit een de eerste aflevering betreden Carly Wijs tijdens door en Rolf Wouters de retro naar studio en door graven zij in hun tijdens geheugen naar het tijdens jaar 1980. De gast-BN'ers van naar dit seizoen zijn van verder onder anderen een Olcay Gulsen van (1992), Anita naar Witzier (1971), van Danny de Munk door (1988) Jack van Gelder uit (1966) en Myrna Goossen (1975). De van teams spelen op tv verschillende spellen waarin trends, tijdens groot uit nieuws en door tv-fragmenten van dat door jaar naar voren komen. Zo op proberen zij in door te in schatten hoe het panel van met honderd jongeren naar in verschillende van elementen uit de periode tijdens kijken. Nieuw naar dit seizoen is de op spelronde waarbij de op kandidaten gezichten moeten herkennen uit een het betreffende op tv jaar. van Ook staat er iedere naar week weer een een gastartiest klaar om de met grootste hits uit deze een periodes op te laten horen. Eva Cleven naar en Gijs op Staverman betreden uit in de eerste aflevering het op tv toneel als Spargo naar om de tijdens hit You and Me op uit tijdens 1980 te zingen. In op een zinderende finale wordt op tv uiteindelijk naar gestreden om de pot met in guldens. Deze wordt in in met euro's uitgereikt aan het publiek uit dat het juist gokte op het winnende naar team.

december 2019
31-08-2019 20:01

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-08-2019 20:00

Afl. 8

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 8

Het jaar 1977 staat centraal. Henny Huisman en Patty Brard vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

17-08-2019 20:01

Afl. 7

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 7

Het jaar 1969 staat centraal. Loretta Schrijver en Jan de Hoop vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

10-08-2019 20:02

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Het jaar 1996 staat centraal. Lies Visschedijk en Gerard Ekdom vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

03-08-2019 20:00

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Het jaar 1989 staat centraal. John de Wolf en Glennis Grace vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

27-07-2019 20:03

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Het jaar 2001 staat centraal. Nicolette Kluijver en Fred van Leer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

20-07-2019 20:01

Afl. 3

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 3

Het jaar 1965 staat centraal. Joke Bruijs en Jan Keizer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

13-07-2019 20:03

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Het jaar 1974 staat centraal. Karin Bloemen en Ad Visser vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

06-07-2019 20:02

Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Vanaf vanavond wordt de retrotainmentshow Oh, Wat Een Jaar! elke zaterdag om 20:00 uur herhaald op RTL 4. Linda de Mol In dit programma gaan Linda de Mol, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge met wisselende gasten wekelijks terug i...

29-12-2018 19:58

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Myrna Goossen en Jon van Eerd betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1975.

22-12-2018 20:02

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Erica Terpstra en Jack van Gelder betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1966.

15-12-2018 20:02

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Danny de Munk en Anne-Marie Jung betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1988.

08-12-2018 20:01

Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Oh, Wat Een Jaar! - Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Anita Witzier en Bert van Leeuwen betreden in deze aflevering van Oh, Wat Een Jaar! de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1971. Linda de Mol gaat elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen va...

01-12-2018 20:05

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-11-2018 20:02

Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Pruiken, plaksnorren en natuurlijk de felbegeerde pot guldens keren terug in het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! Linda de Mol gaat vanaf vanavond weer elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oh, Wat Een Jaar! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oh, Wat Een Jaar! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oh, Wat Een Jaar! bij Oh, Wat Een Jaar! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oh, Wat Een Jaar!. Heb je een uitzending van Oh, Wat Een Jaar! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oh, Wat Een Jaar! gemist

Retrotainmentshow waarin Linda de Mol samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge iedere week teruggaat naar een jaar, bijvoorbeeld 1969 of 1974. De captains vormen iedere aflevering een duo met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Linda, de captains en de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd. Herkenning en verbazing voeren de boventoon in dit programma vol nostalgische fragmenten en muziek.

Uitzending gemist van Oh, Wat Een Jaar!? Hier kun je alle uitzendingen van Oh, Wat Een Jaar! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 31-08-2019 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!