Programma gemist?

Leo Alkemade van en Olcay uit Gulsen betreden de door retrostudio en tijdens graven in hun geheugen op tv naar het jaar in 1992.

Het met jaar 1977 op tv staat centraal. Henny Huisman en met Patty Brard door vormen dit naar keer de duo's met captains de Ruben Nicolai en door Jeroen tijdens van Koningsbrugge.

Het in jaar 1969 staat centraal. Loretta tijdens Schrijver tijdens en Jan de tijdens Hoop vormen dit met keer de van duo's met captains naar Ruben Nicolai en het Jeroen van Koningsbrugge.

Het jaar uit 1996 staat centraal. Lies op tv Visschedijk en de Gerard Ekdom vormen door dit keer een de duo's met captains Ruben het door Nicolai en Jeroen van tijdens Koningsbrugge.

Het jaar 1989 op tv staat van centraal. John de Wolf en uit Glennis Grace door vormen het dit keer de duo's van met captains in Ruben Nicolai en Jeroen van met Koningsbrugge.

Het jaar 2001 op tv staat centraal. Nicolette in de Kluijver en Fred in van Leer vormen dit de keer de duo's met op captains Ruben Nicolai door en Jeroen van van Koningsbrugge.

Het naar jaar 1965 staat centraal. Joke door de Bruijs en Jan op tv Keizer vormen dit keer de duo's van naar met captains Ruben Nicolai van en Jeroen van door Koningsbrugge.

Het van jaar 1974 op tv staat centraal. Karin door Bloemen en Ad Visser vormen dit tijdens keer de de duo's met met captains Ruben Nicolai de en Jeroen uit van Koningsbrugge.

Vanaf vanavond het wordt de van retrotainmentshow Oh, Wat op tv Een Jaar! een elke zaterdag om 20:00 uur herhaald naar het op RTL 4. Linda de Mol In dit naar programma gaan op tv Linda de Mol, Ruben op tv Nicolai en de Jeroen van door Koningsbrugge met wisselende in gasten wekelijks terug in de een tijdens tijd. Decor en kleding De de hele uitzending staat in het teken in uit van vragen en opdrachten op over één uit jaar. Ook ziet het met decor eruit alsof het dat met jaar is in en uit dragen de deelnemers kleding uit uit die een tijd. 1985 In deze aflevering staat een het jaar door 1985 centraal. Gerard Joling van en in Angela Groothuizen vormen op tv dit keer de duo's door met captains door Ruben Nicolai en Jeroen van de Koningsbrugge.

Myrna een Goossen en Jon van op tv Eerd betreden de naar retrostudio en graven door in een hun geheugen naar het jaar op tv 1975.

Erica Terpstra en het Jack van met Gelder met betreden de retrostudio in en graven in hun geheugen naar van tijdens het jaar 1966.

Danny de Munk in en op tv Anne-Marie Jung betreden de retrostudio een en graven naar in op tv hun geheugen naar het jaar op 1988.

Anita tijdens Witzier en tijdens Bert van Leeuwen uit betreden in deze aflevering van Oh, de Wat een Een Jaar! de retrostudio en uit graven in met hun de geheugen naar het jaar 1971. Linda de naar naar Mol gaat elke naar zaterdag vanaf 20:00 uur, de samen met captains Ruben Nicolai op tv en tijdens Jeroen van Koningsbrugge, terug in in de tijd op voor deze nostalgische spelshow. Volledig een in tijdens de look & feel een van het betreffende op tv jaar gaan de een mannen, bijgestaan door wekelijks de een uit andere BN'er, de strijd met door elkaar aan op tv om erachter te komen naar wie de meeste met kennis over met dit jaar heeft en tijdens zo de door pot met guldens naar weet tijdens te veroveren. De gast-BN'ers van dit seizoen op naar zijn verder onder anderen Danny de tijdens Munk (1988), van Jack met van Gelder (1966) en Myrna Goossen het (1975). De teams uit spelen verschillende een spellen waarin naar trends, groot nieuws met en tv-fragmenten van op dat jaar naar voren op tv komen. Zo door proberen zij in te schatten hoe op tv het panel van naar honderd met jongeren naar verschillende elementen naar uit de de periode kijken. door Nieuw dit seizoen is naar de spelronde een waarbij de kandidaten het gezichten moeten herkennen uit op het betreffende naar jaar. Ook staat er iedere de week een weer een gastartiest klaar in om de grootste hits uit uit deze een periodes te uit laten horen. In een zinderende finale wordt tijdens uiteindelijk door gestreden om op de pot met guldens. Deze naar wordt in in euro's uitgereikt aan in het publiek dat juist het gokte op het winnende uit op team.

Leo van Alkemade en Olcay Gulsen betreden op tv de retrostudio en de graven in met hun geheugen op naar het een jaar 1992.

Pruiken, van plaksnorren en natuurlijk de tijdens felbegeerde pot van guldens keren terug naar in het op tv nieuwe seizoen van Oh, met Wat Een Jaar! Linda door de het Mol gaat vanaf vanavond weer elke een zaterdag vanaf 20:00 de uur, samen op tv met captains van Ruben Nicolai en Jeroen op tv van Koningsbrugge, terug in tijdens de tijd in voor deze het nostalgische spelshow. Volledig in op tv de look een & feel van met het betreffende jaar gaan het de mannen, bijgestaan door tijdens wekelijks met een andere BN'er, de strijd een met elkaar aan om in erachter een te komen wie door de meeste kennis van over dit uit jaar heeft en zo de op pot in met guldens weet te veroveren. van In in de eerste aflevering betreden Carly tijdens Wijs en naar Rolf Wouters de van retro studio en op graven zij in hun de geheugen naar het de jaar 1980. De gast-BN'ers tijdens van dit naar seizoen zijn verder onder van anderen Olcay Gulsen (1992), tijdens Anita Witzier (1971), de Danny de Munk door (1988) Jack uit van Gelder met (1966) en Myrna Goossen een (1975). De teams spelen het verschillende spellen waarin tijdens trends, groot op tv nieuws en tv-fragmenten van dat in jaar naar voren het komen. door Zo proberen in zij in te schatten een hoe het op tv panel van honderd jongeren naar op tv verschillende van elementen uit de periode kijken. Nieuw naar dit in seizoen is de tijdens spelronde waarbij de een kandidaten gezichten moeten op herkennen uit het naar betreffende jaar. Ook van staat er iedere week een weer een tijdens gastartiest klaar om de op grootste het hits uit deze periodes te laten met met horen. Eva Cleven op tv en Gijs Staverman betreden op in de eerste aflevering de het toneel als een Spargo om de hit tijdens You een and Me de uit 1980 te zingen. In een zinderende naar finale wordt uiteindelijk in gestreden om de de op pot met guldens. Deze wordt tijdens in euro's naar uitgereikt aan het publiek dat het juist gokte de op het winnende in team.

april 2020
31-08-2019 20:01

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-08-2019 20:00

Afl. 8

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 8

Het jaar 1977 staat centraal. Henny Huisman en Patty Brard vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

17-08-2019 20:01

Afl. 7

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 7

Het jaar 1969 staat centraal. Loretta Schrijver en Jan de Hoop vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

10-08-2019 20:02

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Het jaar 1996 staat centraal. Lies Visschedijk en Gerard Ekdom vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

03-08-2019 20:00

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Het jaar 1989 staat centraal. John de Wolf en Glennis Grace vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

27-07-2019 20:03

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Het jaar 2001 staat centraal. Nicolette Kluijver en Fred van Leer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

20-07-2019 20:01

Afl. 3

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 3

Het jaar 1965 staat centraal. Joke Bruijs en Jan Keizer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

13-07-2019 20:03

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Het jaar 1974 staat centraal. Karin Bloemen en Ad Visser vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

06-07-2019 20:02

Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Vanaf vanavond wordt de retrotainmentshow Oh, Wat Een Jaar! elke zaterdag om 20:00 uur herhaald op RTL 4. Linda de Mol In dit programma gaan Linda de Mol, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge met wisselende gasten wekelijks terug i...

29-12-2018 19:58

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Myrna Goossen en Jon van Eerd betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1975.

22-12-2018 20:02

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Erica Terpstra en Jack van Gelder betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1966.

15-12-2018 20:02

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Danny de Munk en Anne-Marie Jung betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1988.

08-12-2018 20:01

Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Oh, Wat Een Jaar! - Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Anita Witzier en Bert van Leeuwen betreden in deze aflevering van Oh, Wat Een Jaar! de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1971. Linda de Mol gaat elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen va...

01-12-2018 20:05

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-11-2018 20:02

Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Pruiken, plaksnorren en natuurlijk de felbegeerde pot guldens keren terug in het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! Linda de Mol gaat vanaf vanavond weer elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oh, Wat Een Jaar! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oh, Wat Een Jaar! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oh, Wat Een Jaar! bij Oh, Wat Een Jaar! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oh, Wat Een Jaar!. Heb je een uitzending van Oh, Wat Een Jaar! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oh, Wat Een Jaar! gemist

Retrotainmentshow waarin Linda de Mol samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge iedere week teruggaat naar een jaar, bijvoorbeeld 1969 of 1974. De captains vormen iedere aflevering een duo met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Linda, de captains en de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd. Herkenning en verbazing voeren de boventoon in dit programma vol nostalgische fragmenten en muziek.

Uitzending gemist van Oh, Wat Een Jaar!? Hier kun je alle uitzendingen van Oh, Wat Een Jaar! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 31-08-2019 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!