Programma gemist?

Myrna met Goossen en Jon van Eerd van betreden de tijdens retrostudio het en graven in op hun geheugen naar in het jaar 1975.

Erica op tv Terpstra en op Jack van Gelder betreden de van retrostudio met en graven in hun geheugen door naar het jaar van 1966.

Danny tijdens de Munk en Anne-Marie Jung een betreden op tv de retrostudio en graven van in hun geheugen met naar het met jaar 1988.

Anita tijdens Witzier en Bert de van Leeuwen betreden in een deze door aflevering van Oh, in Wat Een Jaar! de retrostudio uit en graven in hun uit geheugen naar het naar jaar 1971. Linda de uit Mol op gaat elke met zaterdag vanaf 20:00 uur, met samen met captains Ruben Nicolai door naar en Jeroen van Koningsbrugge, terug met in tijdens de tijd voor deze nostalgische naar spelshow. Volledig van in de look & in feel van het in betreffende jaar gaan de mannen, het bijgestaan van door wekelijks een andere BN'er, de de strijd tijdens met elkaar aan tijdens om erachter te komen tijdens een wie de meeste kennis over dit op jaar heeft op tv en zo de de pot met guldens weet het te veroveren. De gast-BN'ers een met van dit seizoen zijn verder onder op tv uit anderen Danny de Munk (1988), van Jack op tv van Gelder (1966) met en Myrna Goossen (1975). De teams spelen een verschillende spellen waarin op tv trends, een groot nieuws het en tv-fragmenten van dat uit jaar naar voren komen. naar Zo proberen zij in in tijdens te schatten hoe het panel van uit honderd jongeren door naar verschillende elementen uit de in de periode kijken. Nieuw dit seizoen de is de spelronde de waarbij van de kandidaten gezichten moeten met herkennen uit het het betreffende door jaar. Ook staat er iedere uit week weer een op gastartiest uit klaar om de grootste met hits uit deze periodes op tv te laten het horen. In een de zinderende finale wordt uiteindelijk gestreden van om de pot op tv met guldens. met Deze wordt van in euro's uitgereikt aan het publiek van dat in juist gokte op het winnende op tv in team.

Leo op Alkemade en met Olcay Gulsen betreden de retrostudio en naar graven in hun op tv geheugen naar het de met jaar 1992.

Pruiken, door plaksnorren en natuurlijk de de felbegeerde pot guldens keren het terug in het in van nieuwe seizoen van Oh, een Wat Een Jaar! Linda met de Mol een gaat vanaf vanavond weer het elke zaterdag vanaf het 20:00 uur, op tv samen met captains Ruben Nicolai tijdens en Jeroen van op tv Koningsbrugge, uit terug in de tijd voor de deze de nostalgische spelshow. Volledig op tv in de look & feel van het de het betreffende jaar gaan op tv de mannen, bijgestaan door wekelijks de een andere BN'er, tijdens de het strijd met elkaar uit aan om in erachter te komen met wie de meeste kennis over dit een jaar heeft een en zo de naar pot met guldens de weet te tijdens veroveren. In van de eerste aflevering betreden Carly Wijs van en Rolf door Wouters de retro studio naar en de graven zij in hun met geheugen naar het naar jaar 1980. De gast-BN'ers van van dit seizoen tijdens zijn verder onder op anderen Olcay Gulsen (1992), in Anita Witzier op tv (1971), Danny de de Munk door (1988) Jack van tijdens Gelder (1966) en Myrna Goossen de (1975). De teams spelen verschillende naar spellen waarin trends, op groot het nieuws en de tv-fragmenten van dat jaar de naar voren komen. de Zo proberen zij tijdens in te schatten hoe naar het op tv panel van honderd jongeren naar verschillende naar elementen uit de uit tijdens periode kijken. Nieuw dit seizoen het is de spelronde de waarbij de de kandidaten gezichten moeten herkennen uit uit het betreffende jaar. op tv het Ook staat er iedere week tijdens weer tijdens een gastartiest klaar om van de grootste van hits uit deze periodes te laten uit horen. door Eva Cleven en Gijs Staverman het betreden tijdens in de eerste aflevering het het toneel als door Spargo om de naar hit You and Me uit uit 1980 te door zingen. In een zinderende tijdens finale wordt uit uiteindelijk gestreden om de van pot van met guldens. Deze naar wordt in euro's uitgereikt met aan het op publiek dat door juist gokte op het winnende de team.

Het jaar 1977 het staat naar centraal. Henny Huisman en Patty met Brard vormen een dit keer de duo's op met captains uit Ruben Nicolai en tijdens Jeroen van op Koningsbrugge.

Het tijdens jaar 1969 staat centraal. Loretta van Schrijver en Jan met de door Hoop vormen dit keer op de duo's de met captains Ruben Nicolai en in Jeroen van uit Koningsbrugge.

Het naar jaar 1996 staat uit centraal. Lies Visschedijk en de Gerard Ekdom een vormen dit keer de duo's op met naar captains Ruben van Nicolai en Jeroen van op tv Koningsbrugge.

Het de jaar 1989 staat centraal. op John de Wolf en uit Glennis Grace uit vormen dit keer de de duo's met van captains Ruben op Nicolai en Jeroen van van Koningsbrugge.

Het het jaar 2001 staat centraal. Nicolette door Kluijver en Fred tijdens van op tv Leer vormen dit keer de in duo's met uit captains Ruben de Nicolai en van Jeroen van Koningsbrugge.

Het jaar 1965 een staat naar centraal. Joke van Bruijs en Jan Keizer naar vormen dit keer de het duo's met met captains Ruben Nicolai en tijdens Jeroen tijdens van Koningsbrugge.

Het jaar tijdens 1974 staat uit centraal. Karin in Bloemen en Ad Visser door vormen dit keer de in duo's met captains in Ruben Nicolai een en Jeroen van op Koningsbrugge.

Samen met captains het naar Ruben Nicolai en op tv Jeroen van Koningsbrugge gaat Linda de op tv Mol uit terug naar roemruchte jaren. op tv In tijdens het nieuwe spelprogramma ‘Oh, Wat Een op op tv Jaar!’ beleeft de kijker het in gevoel en de sfeer het van naar één specifiek jaar, de zoals 1977 of met 1985. Voor van sommigen een feest met der herkenning en voor uit jongere kijkers een ludieke geschiedenisles het uit op de zaterdagavond. Iedere uitzending op eindigt in een zinderende op tv finalestrijd uit om de pot met guldens. De uit captains vormen een iedere op tv aflevering een duo met de een gast-BN’er die het betreffende de van jaar bewust heeft meegemaakt. Dit de zijn onder een anderen Ad Visser (1974), tijdens Henny Huisman (1977), het Gerard Joling (1985), Loretta naar Schrijver (1969) uit en Lies Visschedijk op tv (1996). De twee van duo’s worden, net als een Linda, naar volledig ondergedompeld in dat uit jaar. Ze met dragen kapsels en kleding die het tijdens toen in de mode waren, zitten van op in een typische woonkamer uit door die door tijd en spelen verschillende spellen waarbij tijdens de de meest bijzondere tv-fragmenten, opvallende door trends en in de grootste hits uit dat de jaar in voorbij komen. Zo in is er iedere week naar een optreden van een tijdens op gastartiest die een kneiter van op een hit in uit het betreffende jaar laat tijdens horen. op Zo zingt Edsilia Rombley van bijvoorbeeld 'Goldfinger' van op tv Shirley Bassey de uit het jaar het 1965 en gelegenheidsduo Maan het & Pleun 'It's een the in first time' van een Loïs Lane, een hit uit 1989. van Ook tijdens wordt er door op Linda, Jeroen en Ruben door een naar medley gezongen. Honderd jongeren geven in door de show hun mening naar over diverse uit zaken en beantwoorden tijdens kennisvragen over in het jaar. Voor welke rage naar uit de uit jaren 80 zouden door ze nu gaan: de een een plopper of de lolobal? Op welke het zanger een uit 1977 zou tijdens je nu vallen, Rob het de Nijs het of Julien Clerc? De op tv teams moeten inschatten hoe van een de keuze van op de jongeren uitvalt. In de finale mag op tv het publiek inschatten op welk team wint. van door Het publiek dat heeft gekozen de voor het de winnende team, verdeelt het de pot met van gewonnen guldens die de duo's uit tijdens gedurende de show bij door elkaar hebben uit gespeeld. Welke publieksleden gaan met een tijdens mooi bedrag in naar huis en welk naar duo op tv strijkt in deze gezellige uit feelgoodshow met op tv de eer?

februari 2019
29-12-2018 19:58

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Myrna Goossen en Jon van Eerd betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1975.

22-12-2018 20:02

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Erica Terpstra en Jack van Gelder betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1966.

15-12-2018 20:02

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Danny de Munk en Anne-Marie Jung betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1988.

08-12-2018 20:01

Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Oh, Wat Een Jaar! - Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Anita Witzier en Bert van Leeuwen betreden in deze aflevering van Oh, Wat Een Jaar! de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1971. Linda de Mol gaat elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen va...

01-12-2018 20:05

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-11-2018 20:02

Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Pruiken, plaksnorren en natuurlijk de felbegeerde pot guldens keren terug in het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! Linda de Mol gaat vanaf vanavond weer elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koning...

02-12-2017 20:02

Afl. 8

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 8

Het jaar 1977 staat centraal. Henny Huisman en Patty Brard vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

25-11-2017 20:00

Afl. 7

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 7

Het jaar 1969 staat centraal. Loretta Schrijver en Jan de Hoop vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

18-11-2017 20:00

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Het jaar 1996 staat centraal. Lies Visschedijk en Gerard Ekdom vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

11-11-2017 19:59

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Het jaar 1989 staat centraal. John de Wolf en Glennis Grace vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

04-11-2017 20:02

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Het jaar 2001 staat centraal. Nicolette Kluijver en Fred van Leer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

28-10-2017 20:00

Afl. 3

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 3

Het jaar 1965 staat centraal. Joke Bruijs en Jan Keizer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

21-10-2017 20:00

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Het jaar 1974 staat centraal. Karin Bloemen en Ad Visser vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

14-10-2017 20:01

Nieuw: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Nieuw: Oh, Wat Een Jaar!

Samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge gaat Linda de Mol terug naar roemruchte jaren. In het nieuwe spelprogramma ‘Oh, Wat Een Jaar!’ beleeft de kijker het gevoel en de sfeer van één specifiek jaar, zoals 1977 of 1985....

Oh, Wat Een Jaar! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oh, Wat Een Jaar! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oh, Wat Een Jaar! bij Oh, Wat Een Jaar! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oh, Wat Een Jaar!. Heb je een uitzending van Oh, Wat Een Jaar! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oh, Wat Een Jaar! gemist

Retrotainmentshow waarin Linda de Mol samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge iedere week teruggaat naar een jaar, bijvoorbeeld 1969 of 1974. De captains vormen iedere aflevering een duo met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Linda, de captains en de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd. Herkenning en verbazing voeren de boventoon in dit programma vol nostalgische fragmenten en muziek.

Uitzending gemist van Oh, Wat Een Jaar!? Hier kun je alle uitzendingen van Oh, Wat Een Jaar! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 18:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord