Programma gemist?

Leo uit Alkemade en Olcay Gulsen op betreden de retrostudio uit en graven in hun op tv geheugen naar het een een jaar 1992.

Het tijdens jaar 1977 staat in centraal. Henny Huisman en uit Patty Brard vormen een dit keer de duo's het met captains naar Ruben Nicolai en een Jeroen van van Koningsbrugge.

Het op tv jaar 1969 uit staat centraal. Loretta het Schrijver en Jan de Hoop door vormen met dit keer de duo's naar met captains Ruben Nicolai en van in Jeroen van Koningsbrugge.

Het de jaar 1996 staat centraal. een Lies Visschedijk en tijdens Gerard Ekdom op vormen dit keer naar de duo's met captains van Ruben door Nicolai en Jeroen op van Koningsbrugge.

Het jaar naar 1989 staat centraal. John uit de Wolf van en Glennis Grace vormen op tv dit door keer de duo's de met captains Ruben Nicolai uit en een Jeroen van Koningsbrugge.

Het jaar in 2001 door staat centraal. Nicolette Kluijver de en Fred door van Leer vormen dit keer in de het duo's met captains Ruben met Nicolai en Jeroen van op tv Koningsbrugge.

Het jaar tijdens 1965 het staat centraal. Joke Bruijs met en Jan naar Keizer vormen dit keer in de duo's met captains in Ruben Nicolai en van Jeroen van het Koningsbrugge.

Het jaar 1974 uit staat centraal. op tv Karin Bloemen en het Ad Visser vormen dit door keer op de duo's met captains in Ruben Nicolai op tv en Jeroen naar van Koningsbrugge.

Vanaf vanavond wordt het de op retrotainmentshow Oh, Wat Een Jaar! tijdens elke zaterdag om naar 20:00 een uur herhaald op van RTL 4. Linda de door Mol In dit op tv programma gaan Linda de Mol, Ruben naar naar Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge met in door wisselende gasten wekelijks op tv terug in de tijd. Decor en in kleding De hele uitzending de staat in het op teken van vragen door en opdrachten met over één de jaar. Ook ziet het decor eruit op in alsof het dat jaar is door en uit dragen de deelnemers kleding uit uit die tijd. 1985 In in deze aflevering staat het het jaar 1985 een centraal. Gerard Joling op en met Angela Groothuizen vormen dit op keer de duo's met captains op tv op Ruben Nicolai en naar Jeroen van Koningsbrugge.

Myrna Goossen een en Jon in van Eerd betreden de van retrostudio en een graven in hun in geheugen naar het jaar tijdens 1975.

Erica Terpstra de en Jack van Gelder tijdens betreden tijdens de retrostudio en graven een in hun in geheugen naar het jaar op tv 1966.

Danny met de Munk en Anne-Marie het Jung betreden de de retrostudio en graven in door hun geheugen van naar het het jaar 1988.

Anita van Witzier en Bert van Leeuwen uit betreden in naar deze aflevering van tijdens Oh, Wat Een op Jaar! de retrostudio en van graven op tv in hun geheugen naar het het met jaar 1971. Linda de Mol met gaat elke zaterdag vanaf de 20:00 op uur, samen met met captains Ruben Nicolai met en Jeroen van tijdens Koningsbrugge, terug in de tijd voor tijdens deze tijdens nostalgische spelshow. Volledig in de op look & de feel van het tijdens betreffende jaar gaan de een mannen, bijgestaan tijdens door wekelijks een in andere BN'er, de strijd naar met elkaar aan om met erachter te komen door wie de meeste van kennis uit over dit jaar van heeft en zo de naar pot met uit guldens weet te door veroveren. De gast-BN'ers van door dit seizoen van zijn verder onder anderen in Danny de uit Munk (1988), Jack van op tv Gelder (1966) en Myrna Goossen naar tijdens (1975). De teams spelen verschillende spellen uit waarin trends, op tv groot nieuws en op tv-fragmenten van dat door jaar naar voren komen. op tv Zo proberen zij van in met te schatten hoe het panel van van honderd jongeren een naar verschillende elementen uit het de het periode kijken. Nieuw dit seizoen uit is het de spelronde met waarbij de kandidaten gezichten uit moeten herkennen uit het betreffende van jaar. uit Ook staat er van iedere week weer tijdens een gastartiest klaar om de met grootste hits in uit door deze periodes te van laten horen. In een zinderende uit finale wordt een uiteindelijk gestreden om in de pot met guldens. Deze wordt door in euro's met uitgereikt aan met het publiek naar dat juist gokte op het winnende tijdens naar team.

Leo op Alkemade en op tv Olcay Gulsen betreden de retrostudio tijdens en door graven in hun een geheugen naar het naar jaar 1992.

Pruiken, een plaksnorren en natuurlijk de felbegeerde het pot guldens keren het terug op in het nieuwe seizoen met van Oh, op Wat Een Jaar! Linda met de Mol gaat met vanaf uit vanavond weer elke zaterdag vanaf 20:00 van een uur, samen met de captains Ruben Nicolai en naar Jeroen van Koningsbrugge, door terug in de tijd voor met deze nostalgische uit spelshow. Volledig in tijdens de look op tv & feel van door het betreffende jaar gaan van de mannen, bijgestaan door een wekelijks een andere door BN'er, de strijd met in elkaar naar aan om erachter uit te komen wie de de meeste kennis over op dit op tv jaar heeft en zo de van pot met guldens tijdens weet te veroveren. In naar de op tv eerste aflevering betreden Carly Wijs tijdens en het Rolf Wouters de retro een studio van en graven zij in hun geheugen de naar naar het jaar 1980. De gast-BN'ers van van dit seizoen in zijn verder onder op anderen Olcay Gulsen tijdens (1992), in Anita Witzier (1971), Danny de op Munk naar (1988) Jack van Gelder uit (1966) en Myrna Goossen (1975). De de teams in spelen verschillende spellen waarin trends, de groot nieuws uit en tv-fragmenten op van dat jaar naar voren van komen. Zo door proberen zij van in te schatten met hoe het panel op tv van honderd jongeren naar verschillende door elementen in uit de periode kijken. Nieuw door dit op tv seizoen is de spelronde waarbij door de kandidaten gezichten het moeten herkennen uit op het betreffende de jaar. Ook staat op tv er iedere week uit weer een gastartiest klaar in tijdens om de grootste hits uit deze op periodes te uit laten horen. Eva het Cleven en het Gijs Staverman op tv betreden in de een eerste aflevering het toneel als met Spargo door om de hit You and Me door uit 1980 te de zingen. In een zinderende uit finale wordt uiteindelijk op tv gestreden om uit de pot met met guldens. Deze wordt in het euro's uitgereikt aan door het publiek op tv dat juist gokte op op tv het op tv winnende team.

december 2020
31-08-2019 20:01

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-08-2019 20:00

Afl. 8

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 8

Het jaar 1977 staat centraal. Henny Huisman en Patty Brard vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

17-08-2019 20:01

Afl. 7

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 7

Het jaar 1969 staat centraal. Loretta Schrijver en Jan de Hoop vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

10-08-2019 20:02

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Het jaar 1996 staat centraal. Lies Visschedijk en Gerard Ekdom vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

03-08-2019 20:00

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Het jaar 1989 staat centraal. John de Wolf en Glennis Grace vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

27-07-2019 20:03

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Het jaar 2001 staat centraal. Nicolette Kluijver en Fred van Leer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

20-07-2019 20:01

Afl. 3

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 3

Het jaar 1965 staat centraal. Joke Bruijs en Jan Keizer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

13-07-2019 20:03

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Het jaar 1974 staat centraal. Karin Bloemen en Ad Visser vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

06-07-2019 20:02

Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Vanaf vanavond wordt de retrotainmentshow Oh, Wat Een Jaar! elke zaterdag om 20:00 uur herhaald op RTL 4. Linda de Mol In dit programma gaan Linda de Mol, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge met wisselende gasten wekelijks terug i...

29-12-2018 19:58

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Myrna Goossen en Jon van Eerd betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1975.

22-12-2018 20:02

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Erica Terpstra en Jack van Gelder betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1966.

15-12-2018 20:02

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Danny de Munk en Anne-Marie Jung betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1988.

08-12-2018 20:01

Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Oh, Wat Een Jaar! - Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Anita Witzier en Bert van Leeuwen betreden in deze aflevering van Oh, Wat Een Jaar! de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1971. Linda de Mol gaat elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen va...

01-12-2018 20:05

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-11-2018 20:02

Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Pruiken, plaksnorren en natuurlijk de felbegeerde pot guldens keren terug in het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! Linda de Mol gaat vanaf vanavond weer elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oh, Wat Een Jaar! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oh, Wat Een Jaar! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oh, Wat Een Jaar! bij Oh, Wat Een Jaar! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oh, Wat Een Jaar!. Heb je een uitzending van Oh, Wat Een Jaar! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oh, Wat Een Jaar! gemist

Retrotainmentshow waarin Linda de Mol samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge iedere week teruggaat naar een jaar, bijvoorbeeld 1969 of 1974. De captains vormen iedere aflevering een duo met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Linda, de captains en de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd. Herkenning en verbazing voeren de boventoon in dit programma vol nostalgische fragmenten en muziek.

Uitzending gemist van Oh, Wat Een Jaar!? Hier kun je alle uitzendingen van Oh, Wat Een Jaar! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 31-08-2019 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!