Programma gemist?

Leo Alkemade en uit de Olcay Gulsen betreden de retrostudio in en graven van in hun in geheugen naar het jaar de 1992.

Het tijdens jaar 1977 staat centraal. Henny een Huisman en Patty uit Brard vormen dit een in keer de duo's met captains met Ruben Nicolai en Jeroen het van tijdens Koningsbrugge.

Het op tv jaar 1969 staat centraal. de Loretta Schrijver en een Jan de Hoop vormen de het dit keer de duo's met met captains Ruben Nicolai en een Jeroen naar van Koningsbrugge.

Het op jaar 1996 een staat centraal. Lies op Visschedijk en Gerard Ekdom door vormen dit een keer de duo's met captains uit Ruben Nicolai en tijdens Jeroen van op tv Koningsbrugge.

Het jaar het 1989 in staat centraal. John het de Wolf en Glennis Grace vormen van dit keer op de duo's met met captains Ruben Nicolai op tv en Jeroen van de Koningsbrugge.

Het in jaar 2001 staat het centraal. Nicolette Kluijver en met Fred in van Leer vormen dit op keer de duo's met uit captains Ruben tijdens Nicolai en Jeroen van de Koningsbrugge.

Het jaar op tv 1965 staat centraal. Joke naar Bruijs met en Jan Keizer vormen dit een keer de van duo's met captains Ruben in Nicolai en Jeroen op tv uit van Koningsbrugge.

Het tijdens jaar 1974 staat in centraal. Karin Bloemen en Ad de Visser op vormen dit op tv keer de duo's uit met captains Ruben Nicolai en in Jeroen door van Koningsbrugge.

Vanaf vanavond met wordt de retrotainmentshow naar Oh, tijdens Wat Een Jaar! elke zaterdag om een 20:00 uit uur herhaald uit op RTL 4. Linda het de Mol In dit programma gaan van Linda de Mol, de Ruben Nicolai de en Jeroen van Koningsbrugge met met wisselende gasten tijdens wekelijks terug met in de tijd. Decor en kleding De tijdens hele uitzending op staat in het met teken van vragen een en opdrachten over één het van jaar. Ook ziet van het decor eruit alsof het uit dat jaar is en op tv dragen de deelnemers de kleding uit van die tijd. 1985 In tijdens deze aflevering door staat het jaar 1985 centraal. op met Gerard Joling en Angela Groothuizen op vormen dit keer de een duo's de met captains Ruben Nicolai het en Jeroen van naar Koningsbrugge.

Myrna Goossen uit en van Jon van Eerd betreden de retrostudio een door en graven in hun geheugen naar naar het jaar een 1975.

Erica Terpstra de en Jack op tv van Gelder betreden op de retrostudio en van graven in de hun geheugen naar op het jaar 1966.

Danny de Munk uit het en Anne-Marie Jung betreden de retrostudio het en graven op tv in hun geheugen naar een uit het jaar 1988.

Anita Witzier en tijdens Bert van Leeuwen van betreden naar in deze aflevering van Oh, op uit Wat Een Jaar! de retrostudio en tijdens graven in hun tijdens geheugen naar het met jaar 1971. Linda de met Mol door gaat elke zaterdag vanaf op 20:00 uur, samen met de captains Ruben naar Nicolai uit en Jeroen van Koningsbrugge, tijdens terug in de tijd voor naar deze het nostalgische spelshow. Volledig in de met look & feel van een het met betreffende jaar gaan op tv de mannen, op tv bijgestaan door wekelijks een een andere BN'er, van de strijd met elkaar aan om op tv erachter met te komen tijdens wie de meeste kennis uit over dit door jaar heeft en zo de de pot met guldens van weet te veroveren. De naar gast-BN'ers van het dit seizoen zijn verder op tv onder anderen Danny de een Munk (1988), Jack van van Gelder de (1966) het en Myrna Goossen op tv (1975). De teams spelen verschillende spellen waarin op tv trends, groot nieuws door en tv-fragmenten van een dat jaar van naar voren komen. Zo van proberen zij naar in te het schatten hoe door het panel van honderd jongeren de naar uit verschillende elementen uit de periode tijdens kijken. Nieuw dit op tv seizoen uit is de spelronde waarbij de kandidaten tijdens gezichten een moeten herkennen met uit het betreffende jaar. Ook staat uit er iedere week met in weer een gastartiest in klaar om de uit grootste hits uit deze op tv periodes te laten horen. In uit een zinderende finale wordt een uiteindelijk gestreden om op de op pot met guldens. Deze uit wordt in in euro's uitgereikt aan het door publiek op dat juist gokte op het winnende door in team.

Leo naar Alkemade en Olcay naar Gulsen betreden van de retrostudio en graven in uit hun geheugen naar het naar jaar tijdens 1992.

Pruiken, plaksnorren en het natuurlijk de naar felbegeerde pot naar guldens keren terug in het een nieuwe seizoen in van van Oh, Wat Een Jaar! Linda de door op tv Mol gaat vanaf van vanavond weer elke zaterdag op vanaf 20:00 uur, naar samen met captains de Ruben Nicolai en naar Jeroen van Koningsbrugge, terug in uit tijdens de tijd voor deze nostalgische spelshow. Volledig op tv in de look in & feel van op het tijdens betreffende jaar gaan de van mannen, bijgestaan door de wekelijks een andere BN'er, van naar de strijd met elkaar op aan om erachter te komen uit wie de meeste naar kennis over naar dit jaar heeft en het door zo de pot met guldens weet in te veroveren. op In de eerste aflevering door in betreden Carly Wijs en Rolf een Wouters de retro studio naar en graven uit zij tijdens in hun geheugen naar naar het jaar 1980. De de gast-BN'ers van dit de seizoen zijn een verder onder anderen Olcay Gulsen (1992), het naar Anita Witzier (1971), van Danny de Munk (1988) Jack van in de Gelder (1966) en de Myrna Goossen (1975). De teams spelen verschillende tijdens spellen waarin trends, met groot nieuws van en het tv-fragmenten van dat jaar naar voren tijdens komen. Zo op proberen zij in te van schatten het hoe het van panel van honderd jongeren de naar verschillende elementen uit met de periode kijken. een Nieuw dit seizoen is het naar de spelronde waarbij de tijdens kandidaten gezichten het moeten herkennen uit een het betreffende jaar. Ook staat er met iedere week weer op een gastartiest klaar uit op om de grootste hits van uit deze periodes te uit laten met horen. Eva Cleven en op Gijs Staverman betreden in op de eerste uit aflevering het toneel als een Spargo om naar de hit You de and Me uit uit 1980 te met zingen. In een zinderende uit finale wordt uiteindelijk gestreden om in de pot in met guldens. uit Deze wordt in euro's tijdens uitgereikt aan het met publiek dat naar juist gokte op het winnende de team.

september 2019
31-08-2019 20:01

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-08-2019 20:00

Afl. 8

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 8

Het jaar 1977 staat centraal. Henny Huisman en Patty Brard vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

17-08-2019 20:01

Afl. 7

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 7

Het jaar 1969 staat centraal. Loretta Schrijver en Jan de Hoop vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

10-08-2019 20:02

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Het jaar 1996 staat centraal. Lies Visschedijk en Gerard Ekdom vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

03-08-2019 20:00

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Het jaar 1989 staat centraal. John de Wolf en Glennis Grace vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

27-07-2019 20:03

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Het jaar 2001 staat centraal. Nicolette Kluijver en Fred van Leer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

20-07-2019 20:01

Afl. 3

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 3

Het jaar 1965 staat centraal. Joke Bruijs en Jan Keizer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

13-07-2019 20:03

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Het jaar 1974 staat centraal. Karin Bloemen en Ad Visser vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

06-07-2019 20:02

Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Vanaf vanavond wordt de retrotainmentshow Oh, Wat Een Jaar! elke zaterdag om 20:00 uur herhaald op RTL 4. Linda de Mol In dit programma gaan Linda de Mol, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge met wisselende gasten wekelijks terug i...

29-12-2018 19:58

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Myrna Goossen en Jon van Eerd betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1975.

22-12-2018 20:02

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Erica Terpstra en Jack van Gelder betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1966.

15-12-2018 20:02

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Danny de Munk en Anne-Marie Jung betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1988.

08-12-2018 20:01

Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Oh, Wat Een Jaar! - Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Anita Witzier en Bert van Leeuwen betreden in deze aflevering van Oh, Wat Een Jaar! de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1971. Linda de Mol gaat elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen va...

01-12-2018 20:05

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-11-2018 20:02

Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Pruiken, plaksnorren en natuurlijk de felbegeerde pot guldens keren terug in het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! Linda de Mol gaat vanaf vanavond weer elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oh, Wat Een Jaar! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oh, Wat Een Jaar! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oh, Wat Een Jaar! bij Oh, Wat Een Jaar! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oh, Wat Een Jaar!. Heb je een uitzending van Oh, Wat Een Jaar! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oh, Wat Een Jaar! gemist

Retrotainmentshow waarin Linda de Mol samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge iedere week teruggaat naar een jaar, bijvoorbeeld 1969 of 1974. De captains vormen iedere aflevering een duo met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Linda, de captains en de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd. Herkenning en verbazing voeren de boventoon in dit programma vol nostalgische fragmenten en muziek.

Uitzending gemist van Oh, Wat Een Jaar!? Hier kun je alle uitzendingen van Oh, Wat Een Jaar! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 31-08-2019 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord