Programma gemist?

Leo Alkemade een en Olcay Gulsen betreden de de retrostudio en de graven tijdens in hun geheugen naar het naar jaar op 1992.

Het naar jaar 1977 staat centraal. op tv Henny Huisman en naar Patty Brard vormen door dit met keer de duo's met captains Ruben de uit Nicolai en Jeroen van op Koningsbrugge.

Het jaar 1969 door staat centraal. Loretta het de Schrijver en Jan met de Hoop vormen dit keer met de het duo's met captains een Ruben Nicolai en Jeroen van het Koningsbrugge.

Het naar jaar 1996 staat centraal. tijdens Lies Visschedijk en een Gerard Ekdom naar vormen dit keer de met duo's op tv met captains Ruben Nicolai en Jeroen in van de Koningsbrugge.

Het van jaar 1989 uit staat centraal. John de op tv Wolf en Glennis Grace op vormen dit keer in de op tv duo's met captains Ruben Nicolai op en Jeroen van het Koningsbrugge.

Het jaar in 2001 staat centraal. een Nicolette Kluijver en door Fred van Leer de vormen dit keer de door duo's met het captains Ruben Nicolai en van door Jeroen van Koningsbrugge.

Het met jaar 1965 staat centraal. het Joke Bruijs op tv en Jan Keizer het vormen dit keer uit de duo's met captains Ruben de een Nicolai en Jeroen van het Koningsbrugge.

Het jaar 1974 uit staat uit centraal. Karin Bloemen en Ad een Visser vormen van dit op tv keer de duo's met captains Ruben door Nicolai en op Jeroen van op Koningsbrugge.

Vanaf op tv vanavond wordt de retrotainmentshow van Oh, Wat Een Jaar! in uit elke zaterdag om 20:00 uur herhaald met op RTL in 4. Linda de een Mol In dit programma gaan Linda de op de Mol, Ruben Nicolai en Jeroen op van Koningsbrugge op met in wisselende gasten wekelijks tijdens terug in de in tijd. Decor en kleding De hele de uitzending staat in het teken de van door vragen en opdrachten over op tv één door jaar. Ook ziet op tv het decor eruit alsof van het dat jaar is en met in dragen de deelnemers kleding uit op die tijd. 1985 In deze een aflevering van staat het jaar op tv 1985 centraal. Gerard het Joling en Angela Groothuizen de vormen dit een keer de duo's met op tv captains met Ruben Nicolai en met Jeroen van Koningsbrugge.

Myrna Goossen de en Jon het van Eerd betreden door de retrostudio en graven in een hun geheugen in naar het jaar op 1975.

Erica Terpstra van en Jack van Gelder op betreden de retrostudio op en het graven in hun een geheugen naar het jaar de 1966.

Danny uit de Munk en Anne-Marie Jung tijdens door betreden de retrostudio en graven in een hun van geheugen naar het jaar het 1988.

Anita tijdens Witzier en Bert van van Leeuwen betreden van in deze op aflevering van Oh, Wat Een Jaar! uit de de retrostudio en graven in op tv hun geheugen naar het tijdens jaar 1971. Linda de van door Mol gaat elke zaterdag vanaf het 20:00 uur, samen met uit captains uit Ruben Nicolai en tijdens Jeroen van Koningsbrugge, tijdens terug in de het tijd voor deze nostalgische in spelshow. Volledig in de op look met & feel van het uit betreffende jaar gaan een de mannen, bijgestaan op door wekelijks een op tv andere BN'er, in de strijd met elkaar uit aan om naar erachter te komen een wie de meeste op tv kennis over dit jaar heeft en door zo de met pot met guldens weet de door te veroveren. De gast-BN'ers van dit seizoen op zijn op verder onder anderen Danny met de door Munk (1988), Jack naar van Gelder (1966) met en Myrna Goossen (1975). De teams spelen de verschillende door spellen waarin trends, groot nieuws van en tv-fragmenten van het dat jaar het naar voren komen. Zo het van proberen zij in te door schatten hoe het tijdens panel van honderd jongeren een naar verschillende elementen de uit de periode kijken. tijdens Nieuw dit door seizoen is de de spelronde waarbij de de kandidaten gezichten een moeten herkennen uit het betreffende door jaar. Ook tijdens staat op tv er iedere week weer een het gastartiest de klaar om de grootste hits uit tijdens deze het periodes te van laten horen. In een zinderende finale wordt op tv uiteindelijk gestreden om op tv tijdens de pot met guldens. Deze op wordt een in euro's uitgereikt aan het uit publiek het dat juist gokte op het winnende in het team.

Leo Alkemade op en Olcay Gulsen betreden naar de retrostudio en uit graven in hun een geheugen naar met het jaar een 1992.

Pruiken, plaksnorren en de natuurlijk de naar felbegeerde pot guldens keren naar door terug in het op nieuwe seizoen van Oh, in Wat Een Jaar! Linda de in het Mol gaat vanaf vanavond weer elke met zaterdag tijdens vanaf 20:00 uur, samen van met uit captains Ruben Nicolai een en Jeroen van Koningsbrugge, terug tijdens in de tijd voor met deze nostalgische spelshow. Volledig in in een de look & feel een van het op tv betreffende jaar gaan in de mannen, bijgestaan door wekelijks op in een andere BN'er, de strijd op tv met het elkaar aan om erachter een te komen wie uit de meeste in kennis over dit jaar heeft en de zo de pot uit met op guldens weet naar te veroveren. In de eerste aflevering in op tv betreden Carly Wijs en Rolf Wouters met de het retro studio en op graven zij in hun op geheugen naar het jaar in 1980. De gast-BN'ers van uit dit seizoen zijn in verder onder een anderen Olcay Gulsen naar (1992), Anita Witzier (1971), in Danny de in Munk (1988) Jack uit van met Gelder (1966) en Myrna Goossen met (1975). De teams spelen verschillende door spellen de waarin trends, groot nieuws en naar tv-fragmenten door van dat jaar in naar voren komen. Zo uit proberen zij van in te in schatten hoe het panel met van honderd op tv jongeren naar verschillende elementen tijdens uit de periode kijken. op Nieuw dit seizoen is het de uit spelronde waarbij de het kandidaten gezichten op tv moeten herkennen uit het van betreffende jaar. Ook staat er op tv iedere week uit weer het een gastartiest klaar om de grootste van hits uit door deze op periodes te laten horen. Eva op tv Cleven en Gijs op tv Staverman betreden in de door eerste aflevering het op tv toneel door als Spargo om in de hit You and de Me uit 1980 op tv te zingen. In een zinderende door finale het wordt uiteindelijk op gestreden om de de pot met guldens. Deze wordt in uit tijdens euro's uitgereikt aan het publiek dat op tv juist gokte naar op het winnende van team.

juli 2021
31-08-2019 20:01

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-08-2019 20:00

Afl. 8

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 8

Het jaar 1977 staat centraal. Henny Huisman en Patty Brard vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

17-08-2019 20:01

Afl. 7

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 7

Het jaar 1969 staat centraal. Loretta Schrijver en Jan de Hoop vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

10-08-2019 20:02

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Het jaar 1996 staat centraal. Lies Visschedijk en Gerard Ekdom vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

03-08-2019 20:00

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Het jaar 1989 staat centraal. John de Wolf en Glennis Grace vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

27-07-2019 20:03

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Het jaar 2001 staat centraal. Nicolette Kluijver en Fred van Leer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

20-07-2019 20:01

Afl. 3

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 3

Het jaar 1965 staat centraal. Joke Bruijs en Jan Keizer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

13-07-2019 20:03

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Het jaar 1974 staat centraal. Karin Bloemen en Ad Visser vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

06-07-2019 20:02

Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Vanaf vanavond wordt de retrotainmentshow Oh, Wat Een Jaar! elke zaterdag om 20:00 uur herhaald op RTL 4. Linda de Mol In dit programma gaan Linda de Mol, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge met wisselende gasten wekelijks terug i...

29-12-2018 19:58

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Myrna Goossen en Jon van Eerd betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1975.

22-12-2018 20:02

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Erica Terpstra en Jack van Gelder betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1966.

15-12-2018 20:02

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Danny de Munk en Anne-Marie Jung betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1988.

08-12-2018 20:01

Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Oh, Wat Een Jaar! - Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Anita Witzier en Bert van Leeuwen betreden in deze aflevering van Oh, Wat Een Jaar! de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1971. Linda de Mol gaat elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen va...

01-12-2018 20:05

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-11-2018 20:02

Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Pruiken, plaksnorren en natuurlijk de felbegeerde pot guldens keren terug in het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! Linda de Mol gaat vanaf vanavond weer elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oh, Wat Een Jaar! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oh, Wat Een Jaar! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oh, Wat Een Jaar! bij Oh, Wat Een Jaar! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oh, Wat Een Jaar!. Heb je een uitzending van Oh, Wat Een Jaar! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oh, Wat Een Jaar! gemist

Retrotainmentshow waarin Linda de Mol samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge iedere week teruggaat naar een jaar, bijvoorbeeld 1969 of 1974. De captains vormen iedere aflevering een duo met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Linda, de captains en de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd. Herkenning en verbazing voeren de boventoon in dit programma vol nostalgische fragmenten en muziek.

Uitzending gemist van Oh, Wat Een Jaar!? Hier kun je alle uitzendingen van Oh, Wat Een Jaar! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 31-08-2019 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!