Programma gemist?

Leo het Alkemade en Olcay Gulsen op tv betreden de retrostudio en uit graven in tijdens hun geheugen naar het op tv jaar naar 1992.

Het naar jaar 1977 staat centraal. Henny de Huisman een en Patty Brard vormen dit op tv naar keer de duo's het met captains Ruben tijdens Nicolai en Jeroen van uit Koningsbrugge.

Het jaar 1969 met staat centraal. naar Loretta Schrijver en naar Jan naar de Hoop vormen dit keer de in duo's met van captains op Ruben Nicolai en in Jeroen van Koningsbrugge.

Het van jaar 1996 staat in centraal. Lies Visschedijk op tv en Gerard Ekdom naar vormen dit keer uit de duo's met captains op tv Ruben naar Nicolai en Jeroen van uit Koningsbrugge.

Het jaar op tv 1989 staat centraal. de John de op Wolf en Glennis Grace naar vormen dit de keer de duo's op tv met captains door Ruben Nicolai en Jeroen in van Koningsbrugge.

Het jaar 2001 naar van staat centraal. Nicolette met Kluijver en Fred van Leer op vormen dit keer de op tv duo's van met captains Ruben de Nicolai en de Jeroen van Koningsbrugge.

Het op tv jaar 1965 staat centraal. Joke het het Bruijs en Jan Keizer vormen dit door keer de duo's in met captains Ruben van Nicolai en Jeroen op tv van uit Koningsbrugge.

Het jaar van 1974 de staat centraal. Karin uit Bloemen en Ad Visser in vormen dit keer door de duo's op met captains Ruben Nicolai en Jeroen een naar van Koningsbrugge.

Vanaf vanavond het wordt de retrotainmentshow met Oh, Wat Een Jaar! op tv elke met zaterdag om uit 20:00 uur herhaald op van RTL 4. Linda de Mol In in dit in programma gaan Linda de de Mol, Ruben Nicolai en Jeroen van van Koningsbrugge de met wisselende gasten in wekelijks terug op tv in de uit tijd. Decor en kleding De het hele uitzending staat in het het teken naar van vragen en opdrachten over één tijdens tijdens jaar. Ook ziet tijdens het decor eruit alsof het de dat jaar is en door dragen de het deelnemers kleding door uit die tijd. 1985 In de deze aflevering in staat het jaar 1985 op centraal. Gerard van Joling en Angela Groothuizen op tv vormen dit keer de van duo's met captains van naar Ruben Nicolai en Jeroen van op Koningsbrugge.

Myrna Goossen en een de Jon van Eerd betreden de op retrostudio uit en graven in hun geheugen op naar het jaar in 1975.

Erica tijdens Terpstra en van Jack van Gelder betreden de retrostudio van en graven op tv in hun geheugen met naar van het jaar 1966.

Danny de op tv Munk en het Anne-Marie Jung betreden de naar retrostudio en een graven in van hun geheugen naar het jaar in 1988.

Anita van Witzier en Bert van Leeuwen van betreden een in deze aflevering van naar Oh, Wat Een Jaar! op de retrostudio en in met graven in hun geheugen naar het op met jaar 1971. Linda de Mol van gaat elke zaterdag het vanaf 20:00 het uur, samen met captains Ruben Nicolai naar en met Jeroen van Koningsbrugge, terug het in de naar tijd voor deze nostalgische spelshow. Volledig op tv in de de look & feel van een het betreffende op jaar gaan de mannen, het bijgestaan door op wekelijks een tijdens andere BN'er, de het strijd met elkaar aan tijdens om erachter te in komen wie de tijdens meeste kennis over dit in jaar heeft op tv en zo de door pot met op guldens weet te naar veroveren. De gast-BN'ers van dit seizoen uit het zijn verder onder anderen Danny de op Munk (1988), in Jack van Gelder met (1966) en Myrna Goossen tijdens op tv (1975). De teams spelen verschillende spellen door waarin trends, groot door nieuws en tv-fragmenten van op dat jaar naar in met voren komen. Zo naar proberen zij in te schatten op hoe het met panel van honderd tijdens jongeren naar verschillende een elementen uit de het periode kijken. Nieuw dit seizoen op in is de spelronde waarbij de kandidaten met gezichten uit moeten herkennen uit het een betreffende het jaar. Ook staat er op iedere week weer een door gastartiest in klaar om de grootste hits uit de deze periodes te in in laten horen. In een zinderende finale naar wordt uiteindelijk gestreden om op de naar pot met het guldens. Deze wordt in euro's uitgereikt door aan het op publiek dat juist in gokte op het met winnende het team.

Leo op tv Alkemade en Olcay Gulsen de betreden de retrostudio en in graven met in hun in geheugen naar het jaar uit 1992.

Pruiken, op tv plaksnorren en natuurlijk de de felbegeerde met pot guldens keren terug in het het nieuwe met seizoen van Oh, Wat in Een door Jaar! Linda de Mol gaat vanaf op tv vanavond op tv weer elke zaterdag met vanaf 20:00 door uur, samen met captains Ruben Nicolai in en het Jeroen van Koningsbrugge, terug de in op tv de tijd voor deze nostalgische spelshow. Volledig het tijdens in de look & feel de van het tijdens betreffende jaar gaan een de mannen, bijgestaan door wekelijks tijdens op een andere BN'er, de strijd met een elkaar aan op om erachter het te komen wie de op meeste in kennis over dit in jaar heeft en zo de pot tijdens met guldens weet tijdens te veroveren. een In de naar eerste aflevering naar betreden Carly Wijs en de Rolf Wouters het de retro studio en graven de zij in hun geheugen door naar het het jaar tijdens 1980. De gast-BN'ers van dit seizoen op zijn tijdens verder onder anderen Olcay de Gulsen (1992), Anita Witzier op (1971), naar Danny de Munk (1988) naar Jack van Gelder (1966) op en tijdens Myrna Goossen (1975). De teams spelen op tv verschillende een spellen waarin trends, groot nieuws in en tv-fragmenten uit van dat jaar naar voren tijdens komen. Zo het proberen zij in te de schatten hoe naar het panel van op tv honderd jongeren naar van verschillende elementen uit met de periode kijken. van Nieuw dit seizoen door is de uit spelronde waarbij tijdens de kandidaten gezichten moeten naar herkennen uit het betreffende op jaar. Ook een staat er iedere week weer van een gastartiest klaar het om tijdens de grootste hits een uit deze door periodes te laten horen. Eva Cleven het en het Gijs Staverman een betreden in de eerste aflevering op het toneel als Spargo uit om de tijdens hit het You and Me uit 1980 te het de zingen. In een zinderende finale wordt op tv uiteindelijk gestreden om de de pot met met guldens. Deze wordt uit in euro's in uitgereikt aan van het publiek dat juist in gokte op het winnende uit team.

april 2021
31-08-2019 20:01

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-08-2019 20:00

Afl. 8

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 8

Het jaar 1977 staat centraal. Henny Huisman en Patty Brard vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

17-08-2019 20:01

Afl. 7

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 7

Het jaar 1969 staat centraal. Loretta Schrijver en Jan de Hoop vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

10-08-2019 20:02

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Het jaar 1996 staat centraal. Lies Visschedijk en Gerard Ekdom vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

03-08-2019 20:00

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Het jaar 1989 staat centraal. John de Wolf en Glennis Grace vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

27-07-2019 20:03

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Het jaar 2001 staat centraal. Nicolette Kluijver en Fred van Leer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

20-07-2019 20:01

Afl. 3

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 3

Het jaar 1965 staat centraal. Joke Bruijs en Jan Keizer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

13-07-2019 20:03

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Het jaar 1974 staat centraal. Karin Bloemen en Ad Visser vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

06-07-2019 20:02

Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Vanaf vanavond wordt de retrotainmentshow Oh, Wat Een Jaar! elke zaterdag om 20:00 uur herhaald op RTL 4. Linda de Mol In dit programma gaan Linda de Mol, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge met wisselende gasten wekelijks terug i...

29-12-2018 19:58

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Myrna Goossen en Jon van Eerd betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1975.

22-12-2018 20:02

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Erica Terpstra en Jack van Gelder betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1966.

15-12-2018 20:02

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Danny de Munk en Anne-Marie Jung betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1988.

08-12-2018 20:01

Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Oh, Wat Een Jaar! - Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Anita Witzier en Bert van Leeuwen betreden in deze aflevering van Oh, Wat Een Jaar! de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1971. Linda de Mol gaat elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen va...

01-12-2018 20:05

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-11-2018 20:02

Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Pruiken, plaksnorren en natuurlijk de felbegeerde pot guldens keren terug in het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! Linda de Mol gaat vanaf vanavond weer elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oh, Wat Een Jaar! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oh, Wat Een Jaar! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oh, Wat Een Jaar! bij Oh, Wat Een Jaar! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oh, Wat Een Jaar!. Heb je een uitzending van Oh, Wat Een Jaar! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oh, Wat Een Jaar! gemist

Retrotainmentshow waarin Linda de Mol samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge iedere week teruggaat naar een jaar, bijvoorbeeld 1969 of 1974. De captains vormen iedere aflevering een duo met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Linda, de captains en de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd. Herkenning en verbazing voeren de boventoon in dit programma vol nostalgische fragmenten en muziek.

Uitzending gemist van Oh, Wat Een Jaar!? Hier kun je alle uitzendingen van Oh, Wat Een Jaar! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 31-08-2019 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!