Programma gemist?

Leo een Alkemade en Olcay Gulsen op tv betreden de retrostudio met en graven in door hun geheugen het naar het jaar tijdens 1992.

Het jaar het 1977 tijdens staat centraal. Henny Huisman het en Patty Brard de vormen dit keer de duo's de met captains uit Ruben Nicolai en Jeroen van van met Koningsbrugge.

Het jaar 1969 de staat centraal. Loretta naar Schrijver en Jan op tv de door Hoop vormen op dit keer de een duo's met captains Ruben tijdens Nicolai en uit Jeroen van Koningsbrugge.

Het het jaar 1996 staat de centraal. Lies Visschedijk en op tv Gerard Ekdom vormen een dit een keer de duo's naar met captains Ruben Nicolai en uit Jeroen van van Koningsbrugge.

Het op jaar 1989 staat de centraal. John op tv de Wolf en Glennis een Grace vormen dit van keer de een duo's met captains Ruben Nicolai tijdens en Jeroen van het Koningsbrugge.

Het jaar 2001 een staat centraal. Nicolette naar Kluijver en Fred van van Leer vormen op tv dit keer door de in duo's met captains Ruben Nicolai op tv en naar Jeroen van Koningsbrugge.

Het op tv jaar 1965 door staat centraal. Joke Bruijs en tijdens Jan Keizer naar vormen dit keer de duo's de met captains een Ruben Nicolai en Jeroen op van op Koningsbrugge.

Het jaar het 1974 naar staat centraal. Karin naar Bloemen en Ad Visser in vormen dit van keer de duo's de met captains Ruben Nicolai en het Jeroen naar van Koningsbrugge.

Vanaf een vanavond wordt de retrotainmentshow met Oh, naar Wat Een Jaar! met elke zaterdag om van 20:00 uur herhaald op op tv RTL 4. Linda de Mol In dit in programma gaan Linda van de Mol, Ruben van de Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge van met wisselende gasten wekelijks uit het terug in de tijd. Decor en kleding De in hele op uitzending staat in met het teken met van vragen en een opdrachten over één jaar. Ook met ziet het van decor eruit alsof de het dat jaar is en tijdens dragen de deelnemers naar tijdens kleding uit die tijd. 1985 In deze op aflevering staat uit het jaar 1985 centraal. met Gerard Joling en naar Angela Groothuizen vormen van dit keer de naar duo's met captains naar uit Ruben Nicolai en een Jeroen van Koningsbrugge.

Myrna uit Goossen en Jon van Eerd een betreden de retrostudio op en graven in met hun geheugen uit naar het jaar door 1975.

Erica Terpstra op en Jack van van Gelder betreden de retrostudio op tv en tijdens graven in door hun geheugen naar het uit jaar 1966.

Danny de Munk op tv en in Anne-Marie Jung betreden de retrostudio op tv en door graven in van hun geheugen naar het jaar de 1988.

Anita de Witzier en Bert van het Leeuwen betreden tijdens in deze aflevering in van Oh, Wat van Een Jaar! de retrostudio en met graven in in hun geheugen naar op het uit jaar 1971. Linda de Mol naar gaat elke met zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met tijdens captains Ruben het Nicolai en Jeroen van tijdens het Koningsbrugge, terug in door de tijd voor deze nostalgische in spelshow. Volledig in de look naar op tv & feel van uit het betreffende jaar gaan van de mannen, bijgestaan door wekelijks op tv een naar andere BN'er, de naar strijd met elkaar aan het om erachter te tijdens komen wie een de meeste kennis door over dit jaar naar heeft en zo naar de pot met guldens weet van te op veroveren. De gast-BN'ers van dit seizoen in zijn uit verder onder anderen Danny de op tv Munk door (1988), Jack het van Gelder (1966) en naar Myrna Goossen (1975). De teams met spelen verschillende spellen een waarin trends, groot nieuws naar en tv-fragmenten van een dat met jaar naar voren komen. op tv Zo tijdens proberen zij in te op tv schatten hoe het panel het van honderd jongeren het naar verschillende elementen uit uit de van periode kijken. Nieuw dit seizoen op tv is de uit spelronde naar waarbij de kandidaten gezichten moeten door herkennen een uit het betreffende jaar. Ook met staat er iedere week door weer een uit gastartiest klaar om de met grootste in hits uit deze periodes te uit laten horen. In een op tv zinderende finale van wordt tijdens uiteindelijk gestreden om de pot van met op tv guldens. Deze wordt met in euro's uitgereikt het aan het publiek dat juist gokte op op de het winnende uit team.

Leo een Alkemade en naar Olcay Gulsen betreden tijdens de retrostudio en graven in hun van een geheugen naar het jaar door 1992.

Pruiken, plaksnorren in en natuurlijk van de felbegeerde pot guldens op keren terug in in het nieuwe seizoen van naar een Oh, Wat Een Jaar! Linda de met Mol gaat vanaf in vanavond de weer elke zaterdag vanaf 20:00 door uur, samen uit met captains Ruben op Nicolai door en Jeroen van Koningsbrugge, in terug in de tijd op tv voor deze een nostalgische spelshow. Volledig in tijdens de look & feel in van het de betreffende jaar gaan naar de mannen, bijgestaan door uit wekelijks een andere tijdens BN'er, de strijd tijdens met de elkaar aan om het erachter te komen het wie de meeste kennis de over dit jaar uit heeft en naar zo de pot met guldens op weet te veroveren. In op tv het de eerste aflevering van betreden Carly Wijs op en Rolf Wouters de retro op studio en de graven zij in het hun geheugen naar het jaar in 1980. De gast-BN'ers een van dit seizoen van zijn verder op onder anderen Olcay Gulsen (1992), uit Anita de Witzier (1971), Danny met de Munk (1988) met Jack van Gelder (1966) het en tijdens Myrna Goossen (1975). De teams spelen verschillende door spellen het waarin trends, groot nieuws en de tv-fragmenten op tv van dat jaar naar naar voren komen. Zo op proberen zij in op tv te schatten de hoe het panel van honderd uit op jongeren naar verschillende elementen op uit de periode kijken. in Nieuw dit seizoen is op tv de spelronde op tv waarbij de kandidaten gezichten uit moeten een herkennen uit het in betreffende jaar. Ook tijdens staat er iedere week een weer een door gastartiest klaar het om de grootste hits uit deze een op tv periodes te laten horen. naar Eva Cleven op en Gijs Staverman betreden tijdens in de eerste aflevering het met toneel als op tv Spargo naar om de hit You and Me het uit 1980 het te zingen. In een de zinderende finale wordt met uiteindelijk op gestreden om de met pot met guldens. uit Deze wordt in euro's uitgereikt naar aan het op publiek dat juist een gokte op het op winnende team.

augustus 2020
31-08-2019 20:01

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-08-2019 20:00

Afl. 8

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 8

Het jaar 1977 staat centraal. Henny Huisman en Patty Brard vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

17-08-2019 20:01

Afl. 7

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 7

Het jaar 1969 staat centraal. Loretta Schrijver en Jan de Hoop vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

10-08-2019 20:02

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Het jaar 1996 staat centraal. Lies Visschedijk en Gerard Ekdom vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

03-08-2019 20:00

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Het jaar 1989 staat centraal. John de Wolf en Glennis Grace vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

27-07-2019 20:03

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Het jaar 2001 staat centraal. Nicolette Kluijver en Fred van Leer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

20-07-2019 20:01

Afl. 3

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 3

Het jaar 1965 staat centraal. Joke Bruijs en Jan Keizer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

13-07-2019 20:03

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Het jaar 1974 staat centraal. Karin Bloemen en Ad Visser vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

06-07-2019 20:02

Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Vanaf vanavond wordt de retrotainmentshow Oh, Wat Een Jaar! elke zaterdag om 20:00 uur herhaald op RTL 4. Linda de Mol In dit programma gaan Linda de Mol, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge met wisselende gasten wekelijks terug i...

29-12-2018 19:58

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Myrna Goossen en Jon van Eerd betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1975.

22-12-2018 20:02

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Erica Terpstra en Jack van Gelder betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1966.

15-12-2018 20:02

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Danny de Munk en Anne-Marie Jung betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1988.

08-12-2018 20:01

Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Oh, Wat Een Jaar! - Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Anita Witzier en Bert van Leeuwen betreden in deze aflevering van Oh, Wat Een Jaar! de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1971. Linda de Mol gaat elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen va...

01-12-2018 20:05

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-11-2018 20:02

Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Pruiken, plaksnorren en natuurlijk de felbegeerde pot guldens keren terug in het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! Linda de Mol gaat vanaf vanavond weer elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oh, Wat Een Jaar! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oh, Wat Een Jaar! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oh, Wat Een Jaar! bij Oh, Wat Een Jaar! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oh, Wat Een Jaar!. Heb je een uitzending van Oh, Wat Een Jaar! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oh, Wat Een Jaar! gemist

Retrotainmentshow waarin Linda de Mol samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge iedere week teruggaat naar een jaar, bijvoorbeeld 1969 of 1974. De captains vormen iedere aflevering een duo met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Linda, de captains en de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd. Herkenning en verbazing voeren de boventoon in dit programma vol nostalgische fragmenten en muziek.

Uitzending gemist van Oh, Wat Een Jaar!? Hier kun je alle uitzendingen van Oh, Wat Een Jaar! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 31-08-2019 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!