Programma gemist?

Myrna tijdens Goossen en Jon van de Eerd betreden een de retrostudio op en graven in hun geheugen op naar het jaar op 1975.

Erica op Terpstra en Jack van het Gelder betreden door de retrostudio op tv en graven in hun geheugen naar op tv met het jaar 1966.

Danny op de Munk en Anne-Marie Jung door betreden de met retrostudio en de graven in hun een geheugen naar het jaar de 1988.

Anita Witzier met en de Bert van Leeuwen betreden met in deze tijdens aflevering van Oh, tijdens Wat Een Jaar! de retrostudio op en het graven in hun geheugen naar op tv het jaar 1971. Linda op de Mol het gaat elke zaterdag vanaf 20:00 het met uur, samen met captains op Ruben Nicolai en Jeroen van het tijdens Koningsbrugge, terug in de tijd naar voor deze nostalgische van spelshow. Volledig in naar de look & feel van van het betreffende jaar in gaan de mannen, met een bijgestaan door wekelijks een andere BN'er, het de op strijd met elkaar aan de om erachter te komen de wie de de meeste kennis over dit het jaar heeft en op tijdens zo de pot met een guldens weet te veroveren. De een gast-BN'ers van dit seizoen door van zijn verder onder op tv anderen Danny de Munk uit (1988), Jack van een Gelder (1966) en Myrna Goossen op tv (1975). De teams spelen met verschillende uit spellen waarin trends, groot nieuws tijdens een en tv-fragmenten van tijdens dat jaar naar voren tijdens komen. Zo proberen een zij in in te schatten hoe het panel het van honderd jongeren naar het op tv verschillende elementen uit in de periode kijken. het Nieuw dit seizoen is de spelronde van het waarbij de kandidaten door gezichten moeten herkennen uit in het betreffende jaar. Ook staat uit er iedere het week op weer een gastartiest klaar om van de het grootste hits uit deze periodes op tv te laten tijdens horen. In een zinderende door finale wordt uiteindelijk gestreden om de door de pot met guldens. de Deze wordt op in euro's uitgereikt aan het publiek op dat juist met gokte op het winnende op tv uit team.

Leo Alkemade en naar de Olcay Gulsen betreden de retrostudio op tv en naar graven in hun van geheugen naar het jaar uit 1992.

Pruiken, plaksnorren en door op tv natuurlijk de felbegeerde de pot guldens keren terug naar in het nieuwe naar seizoen van Oh, Wat Een met een Jaar! Linda de Mol gaat op tv vanaf vanavond weer de elke zaterdag de vanaf 20:00 uur, samen tijdens met captains Ruben Nicolai een en Jeroen van het Koningsbrugge, terug in in de tijd voor een deze uit nostalgische spelshow. Volledig in de look de & feel van uit het betreffende jaar het gaan een de mannen, bijgestaan door op wekelijks een op andere BN'er, de strijd op met elkaar aan om een erachter door te komen wie de meeste een kennis over dit het jaar heeft en een zo de pot een op met guldens weet te veroveren. In het de eerste van aflevering betreden Carly door Wijs een en Rolf Wouters de op retro studio en op graven zij in hun de geheugen naar het een jaar de 1980. De gast-BN'ers van een dit seizoen zijn op tv verder onder anderen in Olcay Gulsen (1992), tijdens Anita Witzier (1971), Danny door de Munk (1988) Jack van op tv van Gelder (1966) en Myrna Goossen het (1975). De teams spelen in verschillende spellen waarin door trends, het groot nieuws en tv-fragmenten van dat op jaar naar een voren komen. Zo proberen door naar zij in te schatten hoe de het panel van honderd het jongeren naar in verschillende elementen uit naar de van periode kijken. Nieuw dit van seizoen is tijdens de spelronde waarbij het de kandidaten gezichten moeten herkennen op tv uit het betreffende jaar. op Ook tijdens staat er iedere week weer uit op tv een gastartiest klaar om de op grootste hits uit deze in periodes te laten de horen. het Eva Cleven en Gijs Staverman een betreden op tv in de eerste aflevering tijdens het toneel als Spargo de om tijdens de hit You and met Me uit 1980 te op tv zingen. In een tijdens zinderende uit finale wordt uiteindelijk gestreden om de door pot de met guldens. Deze wordt in een euro's uitgereikt aan in het publiek het dat juist gokte op tijdens het winnende op tv team.

Het jaar 1977 met in staat centraal. Henny Huisman en een Patty Brard vormen tijdens dit keer de duo's tijdens met van captains Ruben Nicolai en op tv Jeroen van op Koningsbrugge.

Het het jaar 1969 staat centraal. Loretta naar Schrijver en op Jan de Hoop op vormen dit keer de van duo's met captains uit Ruben met Nicolai en op tv Jeroen van Koningsbrugge.

Het jaar de 1996 staat centraal. door Lies Visschedijk in en Gerard Ekdom vormen dit de keer in de duo's met met captains Ruben Nicolai en Jeroen een van in Koningsbrugge.

Het jaar 1989 in uit staat centraal. John de de Wolf en Glennis Grace vormen van dit keer een de het duo's met captains met Ruben Nicolai en Jeroen van door Koningsbrugge.

Het jaar 2001 tijdens staat op centraal. Nicolette Kluijver tijdens en Fred van van Leer vormen dit van keer de duo's met captains door Ruben een Nicolai en Jeroen van op Koningsbrugge.

Het het jaar 1965 staat centraal. een Joke Bruijs en met Jan Keizer vormen dit een keer de duo's de met in captains Ruben Nicolai en Jeroen de van van Koningsbrugge.

Het tijdens jaar 1974 staat de centraal. Karin Bloemen en het Ad op tv Visser vormen dit keer de duo's op tv met met captains Ruben Nicolai en Jeroen een op tv van Koningsbrugge.

Samen met het captains een Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge tijdens een gaat Linda de Mol terug van naar roemruchte tijdens jaren. In het nieuwe het spelprogramma naar ‘Oh, Wat Een Jaar!’ beleeft van de tijdens kijker het gevoel van en de sfeer van één specifiek het jaar, van zoals 1977 op tv of 1985. Voor uit sommigen een feest der herkenning en een voor jongere kijkers van een naar ludieke geschiedenisles op het de zaterdagavond. Iedere uitzending op eindigt naar in een zinderende finalestrijd om de in door pot met guldens. De captains vormen uit iedere aflevering een duo naar in met een gast-BN’er die het in betreffende jaar bewust uit heeft meegemaakt. Dit zijn door van onder anderen Ad Visser (1974), Henny op tv Huisman (1977), Gerard door Joling (1985), Loretta met Schrijver (1969) en op Lies Visschedijk (1996). tijdens De de twee duo’s worden, van net als Linda, volledig ondergedompeld uit in dat van jaar. Ze dragen naar kapsels en kleding die van toen van in de mode waren, zitten tijdens in uit een typische woonkamer uit door die tijd tijdens en spelen verschillende spellen een waarbij de op meest bijzondere tv-fragmenten, met opvallende trends een en de grootste hits een uit dat met jaar voorbij komen. Zo is op tv er iedere week van een optreden door van een gastartiest tijdens die een kneiter van op tv een hit uit het het met betreffende jaar laat horen. Zo zingt met Edsilia Rombley bijvoorbeeld een 'Goldfinger' van Shirley met van Bassey uit het met jaar 1965 en gelegenheidsduo uit Maan & Pleun 'It's the op tv first time' naar van Loïs Lane, uit een hit uit op 1989. Ook het wordt er door op Linda, Jeroen en naar Ruben een medley gezongen. Honderd jongeren in met geven in de show hun mening tijdens over door diverse zaken en het beantwoorden kennisvragen over het jaar. op tv Voor welke in rage uit de jaren op in 80 zouden ze nu gaan: van de plopper of de op lolobal? Op welke van zanger uit 1977 uit zou je nu het vallen, het Rob de Nijs of Julien in Clerc? met De teams moeten inschatten hoe van de keuze van van de jongeren uitvalt. In tijdens de finale van mag op het publiek inschatten de welk team wint. Het publiek met dat heeft gekozen een voor het winnende de team, verdeelt de tijdens pot met gewonnen guldens de die de duo's de een gedurende de show naar bij elkaar hebben gespeeld. Welke publieksleden door gaan met een van mooi bedrag van naar huis en welk door op tv duo strijkt in deze gezellige de feelgoodshow door met de eer?

juni 2019
29-12-2018 19:58

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Myrna Goossen en Jon van Eerd betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1975.

22-12-2018 20:02

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Erica Terpstra en Jack van Gelder betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1966.

15-12-2018 20:02

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Danny de Munk en Anne-Marie Jung betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1988.

08-12-2018 20:01

Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Oh, Wat Een Jaar! - Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Anita Witzier en Bert van Leeuwen betreden in deze aflevering van Oh, Wat Een Jaar! de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1971. Linda de Mol gaat elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen va...

01-12-2018 20:05

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-11-2018 20:02

Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Pruiken, plaksnorren en natuurlijk de felbegeerde pot guldens keren terug in het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! Linda de Mol gaat vanaf vanavond weer elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koning...

02-12-2017 20:02

Afl. 8

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 8

Het jaar 1977 staat centraal. Henny Huisman en Patty Brard vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

25-11-2017 20:00

Afl. 7

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 7

Het jaar 1969 staat centraal. Loretta Schrijver en Jan de Hoop vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

18-11-2017 20:00

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Het jaar 1996 staat centraal. Lies Visschedijk en Gerard Ekdom vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

11-11-2017 19:59

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Het jaar 1989 staat centraal. John de Wolf en Glennis Grace vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

04-11-2017 20:02

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Het jaar 2001 staat centraal. Nicolette Kluijver en Fred van Leer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

28-10-2017 20:00

Afl. 3

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 3

Het jaar 1965 staat centraal. Joke Bruijs en Jan Keizer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

21-10-2017 20:00

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Het jaar 1974 staat centraal. Karin Bloemen en Ad Visser vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

14-10-2017 20:01

Nieuw: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Nieuw: Oh, Wat Een Jaar!

Samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge gaat Linda de Mol terug naar roemruchte jaren. In het nieuwe spelprogramma ‘Oh, Wat Een Jaar!’ beleeft de kijker het gevoel en de sfeer van één specifiek jaar, zoals 1977 of 1985....

Oh, Wat Een Jaar! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oh, Wat Een Jaar! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oh, Wat Een Jaar! bij Oh, Wat Een Jaar! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oh, Wat Een Jaar!. Heb je een uitzending van Oh, Wat Een Jaar! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oh, Wat Een Jaar! gemist

Retrotainmentshow waarin Linda de Mol samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge iedere week teruggaat naar een jaar, bijvoorbeeld 1969 of 1974. De captains vormen iedere aflevering een duo met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Linda, de captains en de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd. Herkenning en verbazing voeren de boventoon in dit programma vol nostalgische fragmenten en muziek.

Uitzending gemist van Oh, Wat Een Jaar!? Hier kun je alle uitzendingen van Oh, Wat Een Jaar! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 18:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord