Programma gemist?

Anita een Witzier en de Bert van Leeuwen betreden in op tv deze aflevering van Oh, een Wat naar Een Jaar! de retrostudio en door door graven in hun geheugen naar het in jaar op 1971. Linda de Mol met gaat elke uit zaterdag vanaf 20:00 uur, samen tijdens met in captains Ruben Nicolai op en Jeroen van Koningsbrugge, terug met in de tijd uit voor deze nostalgische door spelshow. Volledig in van de look & feel van uit het betreffende naar jaar gaan op tv de mannen, op tv bijgestaan door wekelijks een een andere BN'er, de strijd de met elkaar door aan om de erachter te komen wie de in meeste kennis over dit op tv jaar heeft en een zo de naar pot met guldens weet tijdens tijdens te veroveren. De gast-BN'ers een van dit seizoen zijn naar verder onder anderen een Danny de Munk met (1988), Jack van van Gelder (1966) van en Myrna Goossen (1975). De teams op spelen door verschillende spellen waarin de trends, groot nieuws en uit tv-fragmenten van dat jaar uit naar voren komen. op Zo proberen zij uit in te van schatten hoe het panel van in honderd jongeren tijdens naar van verschillende elementen uit de periode kijken. door Nieuw door dit seizoen is in de spelronde waarbij op de kandidaten gezichten moeten de herkennen uit het op tv betreffende door jaar. Ook staat er in iedere week weer een gastartiest uit met klaar om de grootste hits een uit van deze periodes te laten van horen. In een door zinderende finale wordt uiteindelijk gestreden in om de pot in met een guldens. Deze wordt in euro's uitgereikt naar aan het met publiek uit dat juist gokte op het winnende met met team.

Leo Alkemade en het Olcay de Gulsen betreden de in retrostudio en het graven in hun van geheugen naar het jaar het 1992.

Pruiken, op plaksnorren en natuurlijk de felbegeerde op pot guldens op tv keren terug in het het nieuwe op tv seizoen van met Oh, Wat Een Jaar! Linda de op tv Mol de gaat vanaf vanavond weer elke het zaterdag door vanaf 20:00 met uur, samen met captains Ruben in Nicolai en Jeroen een van Koningsbrugge, uit terug in de de tijd voor deze tijdens nostalgische spelshow. Volledig in de look de & feel van de het betreffende op jaar gaan de met mannen, bijgestaan door wekelijks naar met een andere BN'er, de strijd met tijdens op elkaar aan om erachter naar te komen wie een de meeste kennis van over dit jaar heeft tijdens en het zo de pot naar met guldens weet te een veroveren. In de eerste aflevering tijdens betreden Carly naar Wijs en op Rolf Wouters het de retro studio en graven van zij in door hun geheugen in naar het jaar 1980. De op tv gast-BN'ers van met dit seizoen zijn verder van onder anderen Olcay de Gulsen (1992), Anita de Witzier (1971), Danny de Munk van (1988) Jack van naar Gelder (1966) en tijdens Myrna Goossen (1975). De in teams spelen met verschillende spellen waarin trends, op door groot nieuws en tv-fragmenten naar van dat jaar naar naar voren door komen. Zo proberen zij van in te schatten in hoe het panel van honderd de jongeren de naar verschillende elementen uit van de periode kijken. naar Nieuw dit tijdens seizoen is de op spelronde waarbij de kandidaten gezichten op tv in moeten herkennen uit het betreffende jaar. door Ook staat er het iedere week de weer een een gastartiest klaar om tijdens de grootste hits op tv uit deze tijdens periodes te laten horen. Eva het Cleven en Gijs Staverman de betreden in tijdens de eerste tijdens aflevering het toneel een als Spargo om de door hit You and op tv Me uit 1980 in te van zingen. In een zinderende finale wordt een uiteindelijk met gestreden om de pot met het guldens. Deze wordt in met euro's uitgereikt naar aan het publiek dat het juist gokte op in het winnende met team.

Het jaar 1977 op tv staat op tv centraal. Henny Huisman en naar Patty Brard vormen tijdens dit een keer de duo's met captains door Ruben Nicolai op en Jeroen van een Koningsbrugge.

Het uit jaar 1969 staat centraal. Loretta uit Schrijver en Jan op de door Hoop vormen op dit keer de duo's met captains de Ruben Nicolai en tijdens Jeroen van in Koningsbrugge.

Het jaar een 1996 staat centraal. Lies op tv Visschedijk en Gerard door Ekdom vormen van dit op keer de duo's met captains tijdens Ruben Nicolai op tv en Jeroen naar van Koningsbrugge.

Het op tv jaar 1989 staat in centraal. John de Wolf en een Glennis uit Grace vormen uit dit keer de duo's met van captains het Ruben Nicolai en Jeroen van in Koningsbrugge.

Het jaar de 2001 staat het centraal. Nicolette Kluijver en tijdens Fred van Leer op vormen dit keer de door duo's met uit captains Ruben Nicolai en door Jeroen van de Koningsbrugge.

Het van jaar 1965 staat centraal. naar Joke Bruijs en Jan tijdens op Keizer vormen dit door keer de duo's met captains Ruben op tv Nicolai door en Jeroen van op Koningsbrugge.

Het jaar 1974 uit staat centraal. Karin met Bloemen en in Ad in Visser vormen dit uit keer de duo's met tijdens captains Ruben Nicolai en uit Jeroen van in Koningsbrugge.

Samen op met captains Ruben Nicolai en met Jeroen een van Koningsbrugge het gaat Linda de Mol terug naar met roemruchte uit jaren. In het nieuwe spelprogramma in ‘Oh, Wat uit Een Jaar!’ beleeft de uit kijker het gevoel de en van de sfeer van één specifiek van jaar, zoals 1977 naar of op 1985. Voor sommigen een feest tijdens der herkenning en naar voor jongere kijkers op tv uit een ludieke geschiedenisles op de van zaterdagavond. Iedere uitzending in eindigt in een zinderende het finalestrijd om uit de pot met guldens. De naar captains vormen iedere door aflevering een een duo het met een gast-BN’er op tv die het betreffende jaar bewust de heeft meegemaakt. een Dit zijn onder anderen Ad door uit Visser (1974), Henny Huisman de (1977), Gerard Joling met (1985), Loretta Schrijver een (1969) en Lies Visschedijk (1996). van De twee het duo’s tijdens worden, net als Linda, volledig ondergedompeld naar in dat jaar. op Ze dragen het kapsels door en kleding die toen in op tv de mode waren, naar zitten in een typische met woonkamer uit die door tijd in en spelen verschillende spellen een waarbij de tijdens meest bijzondere tv-fragmenten, opvallende trends van door en de grootste hits uit met dat jaar voorbij door komen. Zo is tijdens er iedere tijdens week een optreden door van een gastartiest die van een uit kneiter van een hit uit het op op betreffende jaar laat horen. Zo een zingt Edsilia Rombley een bijvoorbeeld 'Goldfinger' tijdens van Shirley Bassey uit naar het jaar 1965 op tv en van gelegenheidsduo Maan & Pleun door 'It's the first time' van op tv Loïs Lane, van een hit uit 1989. de Ook de wordt er de door Linda, Jeroen en Ruben een in medley tijdens gezongen. Honderd jongeren geven in de uit show op tv hun mening over van diverse zaken en beantwoorden in kennisvragen over het jaar. van Voor welke rage van uit in de jaren 80 zouden ze tijdens nu het gaan: de plopper of de op tv lolobal? Op welke in de zanger uit 1977 zou je een nu vallen, op Rob de Nijs of door Julien Clerc? De teams de moeten met inschatten hoe de uit keuze van de jongeren op tv uitvalt. In de finale het mag het uit publiek inschatten welk team tijdens wint. van Het publiek dat heeft gekozen voor met het winnende uit team, verdeelt de de pot met gewonnen guldens een die de duo's een gedurende de show naar bij elkaar naar hebben gespeeld. het Welke publieksleden gaan met een de mooi bedrag naar naar de huis en welk uit duo strijkt in deze van gezellige feelgoodshow met op tv de eer?

december 2018
08-12-2018 20:00

Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Oh, Wat Een Jaar! - Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Anita Witzier en Bert van Leeuwen betreden in deze aflevering van Oh, Wat Een Jaar! de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1971. Linda de Mol gaat elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen va...

01-12-2018 20:05

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-11-2018 20:02

Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Pruiken, plaksnorren en natuurlijk de felbegeerde pot guldens keren terug in het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! Linda de Mol gaat vanaf vanavond weer elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koning...

02-12-2017 20:02

Afl. 8

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 8

Het jaar 1977 staat centraal. Henny Huisman en Patty Brard vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

25-11-2017 20:00

Afl. 7

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 7

Het jaar 1969 staat centraal. Loretta Schrijver en Jan de Hoop vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

18-11-2017 20:00

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Het jaar 1996 staat centraal. Lies Visschedijk en Gerard Ekdom vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

11-11-2017 19:59

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Het jaar 1989 staat centraal. John de Wolf en Glennis Grace vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

04-11-2017 20:02

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Het jaar 2001 staat centraal. Nicolette Kluijver en Fred van Leer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

28-10-2017 20:00

Afl. 3

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 3

Het jaar 1965 staat centraal. Joke Bruijs en Jan Keizer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

21-10-2017 20:00

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Het jaar 1974 staat centraal. Karin Bloemen en Ad Visser vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

14-10-2017 20:01

Nieuw: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Nieuw: Oh, Wat Een Jaar!

Samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge gaat Linda de Mol terug naar roemruchte jaren. In het nieuwe spelprogramma ‘Oh, Wat Een Jaar!’ beleeft de kijker het gevoel en de sfeer van één specifiek jaar, zoals 1977 of 1985....

Oh, Wat Een Jaar! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oh, Wat Een Jaar! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oh, Wat Een Jaar! bij Oh, Wat Een Jaar! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oh, Wat Een Jaar!. Heb je een uitzending van Oh, Wat Een Jaar! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oh, Wat Een Jaar! gemist

Retrotainmentshow waarin Linda de Mol samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge iedere week teruggaat naar een jaar, bijvoorbeeld 1969 of 1974. De captains vormen iedere aflevering een duo met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Linda, de captains en de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd. Herkenning en verbazing voeren de boventoon in dit programma vol nostalgische fragmenten en muziek.

Uitzending gemist van Oh, Wat Een Jaar!? Hier kun je alle uitzendingen van Oh, Wat Een Jaar! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord