Programma gemist?

Leo Alkemade op en Olcay een Gulsen betreden de naar retrostudio en graven in hun het van geheugen naar het jaar het 1992.

Het het jaar 1977 staat centraal. Henny op tv Huisman en door Patty Brard naar vormen dit keer de van duo's met captains op Ruben Nicolai en Jeroen naar van op Koningsbrugge.

Het jaar tijdens 1969 staat centraal. in Loretta Schrijver en uit Jan de Hoop vormen tijdens een dit keer de duo's met captains door Ruben Nicolai en van het Jeroen van Koningsbrugge.

Het de jaar 1996 staat centraal. Lies door het Visschedijk en Gerard Ekdom vormen dit op keer de duo's door met captains Ruben tijdens op tv Nicolai en Jeroen van in Koningsbrugge.

Het tijdens jaar 1989 het staat centraal. John de Wolf in en Glennis met Grace vormen dit keer op de duo's met in captains Ruben Nicolai en door Jeroen naar van Koningsbrugge.

Het jaar een 2001 staat centraal. Nicolette op Kluijver en het Fred van Leer vormen een dit een keer de tijdens duo's met captains Ruben Nicolai in en Jeroen in van Koningsbrugge.

Het op tv jaar 1965 staat van centraal. Joke Bruijs en een Jan Keizer vormen dit met keer de duo's met met captains Ruben in Nicolai het en Jeroen van in Koningsbrugge.

Het jaar in 1974 staat centraal. Karin de Bloemen en Ad naar Visser tijdens vormen dit keer het de duo's met captains Ruben tijdens door Nicolai en Jeroen in van Koningsbrugge.

Vanaf van vanavond wordt op de retrotainmentshow Oh, Wat uit Een Jaar! elke zaterdag om een 20:00 uur herhaald door uit op RTL 4. Linda uit de Mol In dit programma gaan Linda uit een de Mol, Ruben op tv Nicolai en Jeroen van het Koningsbrugge met met wisselende gasten wekelijks terug in de op tv tijd. Decor en van kleding De hele uitzending met staat de in het teken het van vragen en opdrachten over één het jaar. Ook het ziet het een decor eruit alsof van het dat jaar is en op in dragen de deelnemers kleding uit die naar tijd. 1985 In deze aflevering door van staat het jaar 1985 de centraal. Gerard naar Joling en Angela Groothuizen vormen een dit van keer de duo's met op captains Ruben op Nicolai en Jeroen van van Koningsbrugge.

Myrna de Goossen en Jon van van Eerd betreden op tv de retrostudio en op graven in door hun geheugen naar het jaar met 1975.

Erica uit Terpstra en Jack van naar Gelder betreden de door retrostudio en graven in van hun geheugen naar tijdens het op jaar 1966.

Danny de van Munk van en Anne-Marie Jung betreden de op tv retrostudio in en graven in hun geheugen naar met tijdens het jaar 1988.

Anita Witzier en de Bert van Leeuwen op tv betreden in de deze aflevering van Oh, uit Wat Een naar Jaar! tijdens de retrostudio en door graven in hun geheugen naar het naar door jaar 1971. Linda de Mol in gaat elke zaterdag naar vanaf 20:00 uur, samen op met captains het Ruben Nicolai en naar Jeroen van Koningsbrugge, terug in in de tijd voor tijdens een deze nostalgische spelshow. Volledig in de een look op tv & feel van het betreffende jaar op gaan een de mannen, bijgestaan door op wekelijks tijdens een andere BN'er, de strijd in met elkaar in aan om met erachter te komen wie de door meeste op kennis over dit jaar heeft en van het zo de pot met in guldens weet te de veroveren. De gast-BN'ers van dit seizoen door het zijn verder onder anderen Danny op de Munk van (1988), Jack tijdens van Gelder (1966) en naar Myrna Goossen (1975). De teams spelen het het verschillende spellen waarin trends, groot in nieuws en tv-fragmenten door van dat een jaar naar voren komen. Zo tijdens proberen zij het in tijdens te schatten hoe het op tv panel van honderd jongeren naar een van verschillende elementen uit de op periode kijken. uit Nieuw dit seizoen in is de spelronde van waarbij de kandidaten gezichten moeten herkennen door uit het een betreffende jaar. op tv Ook staat een er iedere week door weer een gastartiest klaar om de met het grootste hits uit deze met periodes te een laten horen. In een zinderende finale in wordt uiteindelijk gestreden om van de pot de met guldens. een Deze wordt in euro's met uitgereikt aan het op publiek dat juist het gokte op naar het winnende op tv team.

Leo een Alkemade en Olcay op Gulsen betreden de retrostudio en met naar graven in hun geheugen naar van het in jaar 1992.

Pruiken, naar plaksnorren en natuurlijk de een felbegeerde het pot guldens keren terug in het van de nieuwe seizoen van uit Oh, Wat Een op Jaar! Linda de Mol gaat uit vanaf op vanavond weer elke zaterdag vanaf 20:00 uit uur, samen met uit captains Ruben Nicolai een en Jeroen naar van Koningsbrugge, terug in het de tijd op tv voor deze nostalgische op spelshow. Volledig in uit de look met & feel van het tijdens betreffende jaar gaan de het mannen, op bijgestaan door wekelijks een andere BN'er, het in de strijd met elkaar aan in om in erachter te komen wie de op tv meeste uit kennis over dit jaar heeft en met de zo de pot op met guldens weet te met veroveren. In naar de eerste aflevering betreden van Carly Wijs met en Rolf Wouters de door retro studio en graven zij op tv in van hun geheugen naar naar het jaar 1980. De gast-BN'ers van op tv dit seizoen het zijn verder onder een anderen Olcay Gulsen (1992), het Anita Witzier de (1971), Danny de met Munk (1988) naar Jack van uit Gelder (1966) en Myrna Goossen naar (1975). De teams spelen verschillende door spellen waarin trends, in groot de nieuws en tv-fragmenten van dat met de jaar naar voren tijdens komen. Zo proberen zij in met te op schatten hoe het tijdens panel van honderd door jongeren naar verschillende elementen uit van de periode kijken. naar Nieuw dit door seizoen is de spelronde waarbij op tv een de kandidaten gezichten moeten herkennen de uit het het betreffende jaar. Ook staat er met iedere week weer op van een gastartiest klaar om uit de grootste op tv hits uit deze periodes met te laten tijdens horen. Eva Cleven en Gijs uit Staverman betreden in de door eerste aflevering de het de toneel als Spargo om de hit door op You and Me uit 1980 een te zingen. In een naar zinderende finale tijdens wordt uiteindelijk gestreden om de een pot op tv met guldens. een Deze wordt in euro's uitgereikt aan een het publiek naar dat tijdens juist gokte op naar het winnende team.

september 2020
31-08-2019 20:01

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-08-2019 20:00

Afl. 8

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 8

Het jaar 1977 staat centraal. Henny Huisman en Patty Brard vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

17-08-2019 20:01

Afl. 7

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 7

Het jaar 1969 staat centraal. Loretta Schrijver en Jan de Hoop vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

10-08-2019 20:02

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Het jaar 1996 staat centraal. Lies Visschedijk en Gerard Ekdom vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

03-08-2019 20:00

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Het jaar 1989 staat centraal. John de Wolf en Glennis Grace vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

27-07-2019 20:03

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Het jaar 2001 staat centraal. Nicolette Kluijver en Fred van Leer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

20-07-2019 20:01

Afl. 3

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 3

Het jaar 1965 staat centraal. Joke Bruijs en Jan Keizer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

13-07-2019 20:03

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Het jaar 1974 staat centraal. Karin Bloemen en Ad Visser vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

06-07-2019 20:02

Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Vanaf vanavond wordt de retrotainmentshow Oh, Wat Een Jaar! elke zaterdag om 20:00 uur herhaald op RTL 4. Linda de Mol In dit programma gaan Linda de Mol, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge met wisselende gasten wekelijks terug i...

29-12-2018 19:58

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Myrna Goossen en Jon van Eerd betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1975.

22-12-2018 20:02

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Erica Terpstra en Jack van Gelder betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1966.

15-12-2018 20:02

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Danny de Munk en Anne-Marie Jung betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1988.

08-12-2018 20:01

Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Oh, Wat Een Jaar! - Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Anita Witzier en Bert van Leeuwen betreden in deze aflevering van Oh, Wat Een Jaar! de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1971. Linda de Mol gaat elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen va...

01-12-2018 20:05

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-11-2018 20:02

Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Pruiken, plaksnorren en natuurlijk de felbegeerde pot guldens keren terug in het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! Linda de Mol gaat vanaf vanavond weer elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oh, Wat Een Jaar! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oh, Wat Een Jaar! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oh, Wat Een Jaar! bij Oh, Wat Een Jaar! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oh, Wat Een Jaar!. Heb je een uitzending van Oh, Wat Een Jaar! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oh, Wat Een Jaar! gemist

Retrotainmentshow waarin Linda de Mol samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge iedere week teruggaat naar een jaar, bijvoorbeeld 1969 of 1974. De captains vormen iedere aflevering een duo met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Linda, de captains en de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd. Herkenning en verbazing voeren de boventoon in dit programma vol nostalgische fragmenten en muziek.

Uitzending gemist van Oh, Wat Een Jaar!? Hier kun je alle uitzendingen van Oh, Wat Een Jaar! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 31-08-2019 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!