Programma gemist?

Leo met Alkemade en Olcay Gulsen betreden tijdens de de retrostudio en uit graven in hun geheugen naar het een een jaar 1992.

Het jaar 1977 het staat centraal. Henny met op tv Huisman en Patty Brard vormen dit uit keer de met duo's door met captains Ruben in Nicolai en Jeroen door van Koningsbrugge.

Het jaar 1969 het staat op centraal. Loretta Schrijver en op Jan de Hoop vormen in dit keer de uit duo's met captains in Ruben Nicolai van en Jeroen van door Koningsbrugge.

Het de jaar 1996 staat centraal. met Lies op tv Visschedijk en Gerard de Ekdom vormen dit keer naar de duo's met op tv captains Ruben in Nicolai en Jeroen met van Koningsbrugge.

Het uit jaar 1989 staat het centraal. John de Wolf tijdens en Glennis naar Grace vormen dit keer door de duo's op tv met captains Ruben Nicolai en tijdens Jeroen van het Koningsbrugge.

Het tijdens jaar 2001 staat centraal. Nicolette op Kluijver en naar Fred van Leer op tv vormen dit van keer de duo's met captains van Ruben Nicolai tijdens en Jeroen van van Koningsbrugge.

Het uit jaar 1965 de staat centraal. Joke Bruijs en Jan uit Keizer de vormen dit keer tijdens de duo's met tijdens captains Ruben Nicolai en van Jeroen op tv van Koningsbrugge.

Het jaar 1974 van staat centraal. Karin op Bloemen en Ad in Visser vormen van dit keer op tv de duo's met captains Ruben naar Nicolai en Jeroen van van in Koningsbrugge.

Vanaf vanavond van wordt de retrotainmentshow de Oh, door Wat Een Jaar! in elke zaterdag om 20:00 uur herhaald een op het RTL 4. Linda de Mol In dit van de programma gaan Linda het de Mol, Ruben naar Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge van met wisselende de gasten wekelijks terug in de uit de tijd. Decor en kleding De door hele uitzending staat in het de teken van vragen het en opdrachten een over één jaar. een Ook ziet het decor eruit het alsof met het dat jaar op tv is en de dragen de deelnemers kleding uit die in op tv tijd. 1985 In deze aflevering staat het jaar naar 1985 centraal. tijdens Gerard het Joling en Angela in Groothuizen vormen van dit keer de duo's een met captains tijdens Ruben Nicolai en Jeroen van op tv Koningsbrugge.

Myrna Goossen en het Jon van naar Eerd tijdens betreden de retrostudio en graven in het van hun geheugen naar het op tv jaar 1975.

Erica met Terpstra en Jack van Gelder door de betreden de retrostudio het en graven in hun door geheugen naar het jaar een 1966.

Danny op de Munk en Anne-Marie Jung op betreden tijdens de retrostudio en in graven in hun tijdens geheugen naar het jaar op tv 1988.

Anita een Witzier en door Bert van Leeuwen betreden in de deze een aflevering van Oh, Wat Een door Jaar! de retrostudio en met graven door in hun door geheugen naar het jaar 1971. Linda de in Mol gaat elke op tv van zaterdag vanaf 20:00 met uur, samen met captains Ruben door Nicolai in en Jeroen van Koningsbrugge, terug in op tv de tijd door voor deze nostalgische de spelshow. Volledig in de look het & feel tijdens van het betreffende jaar uit gaan de het mannen, bijgestaan met door wekelijks een andere BN'er, op tv de strijd van met elkaar aan door om erachter te komen het wie de meeste de kennis van over dit tijdens jaar heeft en zo de pot van met guldens weet op te veroveren. De gast-BN'ers van van dit met seizoen zijn verder onder met uit anderen Danny de in Munk (1988), Jack van Gelder naar (1966) en in Myrna Goossen (1975). De in teams spelen op verschillende spellen waarin trends, groot nieuws van en tv-fragmenten van tijdens dat tijdens jaar naar voren komen. door Zo van proberen zij in in te schatten hoe het panel het van honderd jongeren een naar verschillende op tv elementen uit een de periode kijken. Nieuw het dit seizoen is een de spelronde waarbij door de kandidaten gezichten moeten naar herkennen uit het tijdens betreffende jaar. Ook staat tijdens er iedere week door weer een gastartiest op klaar om de een grootste hits uit uit deze periodes van te laten horen. In in een zinderende met finale wordt uiteindelijk gestreden op om de pot met uit guldens. naar Deze wordt in de euro's uitgereikt de aan het publiek dat juist gokte de op op het winnende op team.

Leo Alkemade het en Olcay Gulsen betreden op tv de retrostudio een en graven in op tv hun op geheugen naar het jaar de 1992.

Pruiken, plaksnorren en met natuurlijk de felbegeerde op pot met guldens keren het terug in het nieuwe seizoen van uit Oh, door Wat Een Jaar! tijdens Linda de Mol gaat vanaf het het vanavond weer elke zaterdag vanaf 20:00 op uur, samen tijdens met tijdens captains Ruben Nicolai en Jeroen van tijdens Koningsbrugge, terug in in met de tijd voor deze nostalgische spelshow. Volledig op in op tv de look & feel naar van het naar betreffende jaar door gaan de mannen, bijgestaan in door wekelijks een andere het BN'er, de strijd met van elkaar aan het om erachter het te komen wie de meeste op tv kennis over dit op jaar uit heeft en zo de pot het met een guldens weet te veroveren. naar In de eerste het aflevering betreden Carly Wijs een en Rolf in Wouters de op retro studio en tijdens graven zij in hun het geheugen naar het het jaar in 1980. De gast-BN'ers van dit seizoen zijn door verder onder anderen naar Olcay Gulsen tijdens (1992), Anita Witzier (1971), het Danny de op tv Munk (1988) Jack van naar Gelder (1966) op en Myrna van Goossen (1975). De teams spelen verschillende het spellen het waarin trends, groot uit nieuws en tv-fragmenten van dat op tv met jaar naar voren door komen. Zo proberen zij in te op schatten van hoe het panel van honderd met het jongeren naar verschillende elementen uit naar de de periode kijken. Nieuw dit met seizoen is het de spelronde waarbij op de kandidaten gezichten moeten een herkennen uit het betreffende tijdens jaar. tijdens Ook staat er het iedere week weer tijdens een gastartiest klaar naar om de grootste op hits uit deze periodes te op tv laten horen. Eva Cleven het en naar Gijs Staverman het betreden in de met eerste aflevering het het toneel als Spargo om de door hit You and op Me in uit 1980 te in zingen. In een zinderende finale het wordt uiteindelijk gestreden om de uit het pot met guldens. in Deze wordt in euro's door uitgereikt aan het publiek in dat juist gokte in op de het winnende team.

oktober 2021
31-08-2019 20:01

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-08-2019 20:00

Afl. 8

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 8

Het jaar 1977 staat centraal. Henny Huisman en Patty Brard vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

17-08-2019 20:01

Afl. 7

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 7

Het jaar 1969 staat centraal. Loretta Schrijver en Jan de Hoop vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

10-08-2019 20:02

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Het jaar 1996 staat centraal. Lies Visschedijk en Gerard Ekdom vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

03-08-2019 20:00

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Het jaar 1989 staat centraal. John de Wolf en Glennis Grace vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

27-07-2019 20:03

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Het jaar 2001 staat centraal. Nicolette Kluijver en Fred van Leer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

20-07-2019 20:01

Afl. 3

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 3

Het jaar 1965 staat centraal. Joke Bruijs en Jan Keizer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

13-07-2019 20:03

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Het jaar 1974 staat centraal. Karin Bloemen en Ad Visser vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

06-07-2019 20:02

Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Vanaf vanavond wordt de retrotainmentshow Oh, Wat Een Jaar! elke zaterdag om 20:00 uur herhaald op RTL 4. Linda de Mol In dit programma gaan Linda de Mol, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge met wisselende gasten wekelijks terug i...

29-12-2018 19:58

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Myrna Goossen en Jon van Eerd betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1975.

22-12-2018 20:02

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Erica Terpstra en Jack van Gelder betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1966.

15-12-2018 20:02

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Danny de Munk en Anne-Marie Jung betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1988.

08-12-2018 20:01

Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Oh, Wat Een Jaar! - Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Anita Witzier en Bert van Leeuwen betreden in deze aflevering van Oh, Wat Een Jaar! de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1971. Linda de Mol gaat elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen va...

01-12-2018 20:05

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-11-2018 20:02

Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Pruiken, plaksnorren en natuurlijk de felbegeerde pot guldens keren terug in het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! Linda de Mol gaat vanaf vanavond weer elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oh, Wat Een Jaar! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oh, Wat Een Jaar! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oh, Wat Een Jaar! bij Oh, Wat Een Jaar! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oh, Wat Een Jaar!. Heb je een uitzending van Oh, Wat Een Jaar! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oh, Wat Een Jaar! gemist

Retrotainmentshow waarin Linda de Mol samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge iedere week teruggaat naar een jaar, bijvoorbeeld 1969 of 1974. De captains vormen iedere aflevering een duo met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Linda, de captains en de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd. Herkenning en verbazing voeren de boventoon in dit programma vol nostalgische fragmenten en muziek.

Uitzending gemist van Oh, Wat Een Jaar!? Hier kun je alle uitzendingen van Oh, Wat Een Jaar! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 31-08-2019 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!