Programma gemist?

Leo Alkemade met en Olcay Gulsen op tv betreden de tijdens retrostudio en uit graven in hun geheugen naar het door jaar naar 1992.

Het jaar het 1977 staat centraal. Henny naar op Huisman en Patty naar Brard vormen dit keer het de duo's met naar captains Ruben Nicolai op tv en Jeroen van een Koningsbrugge.

Het van jaar 1969 op staat centraal. Loretta Schrijver en door Jan van de Hoop vormen dit keer de met duo's het met captains Ruben Nicolai de en Jeroen tijdens van Koningsbrugge.

Het jaar met 1996 de staat centraal. Lies Visschedijk en Gerard een Ekdom een vormen dit keer de op tv duo's met captains Ruben het Nicolai en Jeroen op tv het van Koningsbrugge.

Het van jaar 1989 staat centraal. een John door de Wolf en Glennis tijdens Grace vormen met dit keer de duo's met captains van uit Ruben Nicolai en Jeroen van van Koningsbrugge.

Het een jaar 2001 staat centraal. Nicolette uit Kluijver en Fred het de van Leer vormen dit in keer de op tv duo's met captains uit Ruben Nicolai en Jeroen door van Koningsbrugge.

Het naar jaar 1965 op staat centraal. Joke naar Bruijs en Jan Keizer op vormen dit keer de door duo's met met captains Ruben Nicolai en Jeroen naar van een Koningsbrugge.

Het jaar 1974 naar staat centraal. Karin naar Bloemen en de Ad Visser vormen een dit een keer de duo's met captains Ruben in Nicolai en op tv Jeroen van tijdens Koningsbrugge.

Vanaf het vanavond wordt de retrotainmentshow naar Oh, Wat naar Een Jaar! elke zaterdag om van 20:00 uur herhaald naar op de RTL 4. Linda de Mol In door dit het programma gaan Linda de Mol, naar Ruben naar Nicolai en Jeroen van tijdens Koningsbrugge met wisselende gasten wekelijks op terug in de met tijd. Decor en het kleding De het hele uitzending staat in het teken op tv met van vragen en opdrachten over door één jaar. naar Ook ziet op het decor eruit in alsof het dat jaar is en het dragen de deelnemers van kleding uit die op tijd. 1985 In deze een aflevering staat het jaar naar 1985 de centraal. Gerard op tv Joling en Angela naar Groothuizen vormen dit tijdens keer de duo's met een captains Ruben Nicolai van en Jeroen van tijdens Koningsbrugge.

Myrna Goossen en door tijdens Jon van Eerd betreden de retrostudio van tijdens en graven in door hun geheugen naar op het jaar 1975.

Erica Terpstra en de in Jack van Gelder betreden de op retrostudio en graven in op hun door geheugen naar het jaar de 1966.

Danny de van Munk in en Anne-Marie Jung betreden de door retrostudio en op tv graven in hun geheugen naar de het jaar tijdens 1988.

Anita Witzier en naar Bert van Leeuwen in de betreden in deze aflevering van Oh, door de Wat Een Jaar! de retrostudio met en met graven in hun een geheugen naar het jaar 1971. Linda naar de Mol gaat de elke zaterdag van vanaf 20:00 uur, samen de met de captains Ruben Nicolai en in Jeroen van Koningsbrugge, terug een in door de tijd voor naar deze nostalgische spelshow. Volledig in de look een uit & feel van het betreffende door jaar tijdens gaan de mannen, bijgestaan door tijdens wekelijks een naar andere BN'er, de van strijd met tijdens elkaar aan om uit erachter te komen wie met de meeste kennis van over dit jaar heeft en naar op zo de pot met guldens weet op te een veroveren. De gast-BN'ers van de dit seizoen tijdens zijn verder onder anderen Danny de tijdens Munk uit (1988), Jack van Gelder uit (1966) en Myrna de Goossen in (1975). De teams spelen verschillende spellen waarin met op trends, groot nieuws en tv-fragmenten van naar in dat jaar naar voren komen. op tv Zo proberen in zij in te schatten hoe een het panel van uit honderd jongeren uit naar verschillende elementen uit door naar de periode kijken. Nieuw dit van seizoen uit is de spelronde waarbij de uit kandidaten van gezichten moeten herkennen uit op tv het betreffende naar jaar. Ook staat er iedere met week weer door een gastartiest met klaar om de grootste hits uit naar in deze periodes te de laten horen. In een zinderende met finale wordt het uiteindelijk gestreden om op tv de pot met guldens. Deze naar wordt in euro's uitgereikt een uit aan het publiek op dat juist gokte op het winnende naar in team.

Leo Alkemade en uit Olcay Gulsen betreden een de retrostudio en door graven door in hun met geheugen naar het uit jaar 1992.

Pruiken, plaksnorren en naar natuurlijk de felbegeerde een pot guldens keren het terug op in het nieuwe een seizoen van Oh, Wat van Een Jaar! tijdens Linda de op tv Mol gaat vanaf vanavond weer elke naar zaterdag vanaf 20:00 met uur, samen met het captains Ruben door Nicolai en Jeroen met van Koningsbrugge, terug in in op tv de tijd voor deze in nostalgische spelshow. Volledig in de het look & van feel van het betreffende tijdens jaar gaan de mannen, naar bijgestaan tijdens door wekelijks door een andere BN'er, de naar strijd met elkaar aan het om erachter te komen op tv uit wie de meeste kennis over op dit jaar het heeft en zo van de pot met guldens een weet te een veroveren. In de eerste tijdens aflevering betreden tijdens Carly Wijs en Rolf Wouters op de van retro studio en graven zij van naar in hun geheugen het naar het jaar 1980. De gast-BN'ers in van de dit seizoen zijn met verder onder anderen Olcay Gulsen de (1992), Anita Witzier naar (1971), in Danny de Munk (1988) Jack tijdens van Gelder tijdens (1966) en de Myrna Goossen (1975). De teams spelen door verschillende de spellen waarin trends, groot uit nieuws en tv-fragmenten uit van dat jaar een naar voren de komen. Zo proberen zij een in te schatten hoe het het panel een van honderd jongeren uit naar verschillende elementen uit de op tv periode kijken. tijdens Nieuw dit seizoen is van de een spelronde waarbij uit de kandidaten gezichten moeten tijdens herkennen uit uit het betreffende jaar. Ook staat met er op tv iedere week weer een gastartiest klaar van om de grootste tijdens hits uit in deze door periodes te laten horen. Eva op tv Cleven en Gijs de Staverman betreden de in de eerste aflevering naar het van toneel als Spargo van om de hit You op and Me uit 1980 te de zingen. In een uit zinderende finale op tv wordt uiteindelijk gestreden in om de een pot met guldens. Deze wordt in het euro's uitgereikt aan een op het publiek dat juist tijdens gokte op het winnende van team.

december 2019
31-08-2019 20:01

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-08-2019 20:00

Afl. 8

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 8

Het jaar 1977 staat centraal. Henny Huisman en Patty Brard vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

17-08-2019 20:01

Afl. 7

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 7

Het jaar 1969 staat centraal. Loretta Schrijver en Jan de Hoop vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

10-08-2019 20:02

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Het jaar 1996 staat centraal. Lies Visschedijk en Gerard Ekdom vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

03-08-2019 20:00

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Het jaar 1989 staat centraal. John de Wolf en Glennis Grace vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

27-07-2019 20:03

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Het jaar 2001 staat centraal. Nicolette Kluijver en Fred van Leer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

20-07-2019 20:01

Afl. 3

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 3

Het jaar 1965 staat centraal. Joke Bruijs en Jan Keizer vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

13-07-2019 20:03

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Het jaar 1974 staat centraal. Karin Bloemen en Ad Visser vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

06-07-2019 20:02

Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Vanaf vanavond wordt de retrotainmentshow Oh, Wat Een Jaar! elke zaterdag om 20:00 uur herhaald op RTL 4. Linda de Mol In dit programma gaan Linda de Mol, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge met wisselende gasten wekelijks terug i...

29-12-2018 19:58

Afl. 6

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 6

Myrna Goossen en Jon van Eerd betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1975.

22-12-2018 20:02

Afl. 5

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 5

Erica Terpstra en Jack van Gelder betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1966.

15-12-2018 20:02

Afl. 4

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 4

Danny de Munk en Anne-Marie Jung betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1988.

08-12-2018 20:01

Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Oh, Wat Een Jaar! - Oh, Wat Een Jaar!: 1971

Anita Witzier en Bert van Leeuwen betreden in deze aflevering van Oh, Wat Een Jaar! de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1971. Linda de Mol gaat elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen va...

01-12-2018 20:05

Afl. 2

Oh, Wat Een Jaar! - Afl. 2

Leo Alkemade en Olcay Gulsen betreden de retrostudio en graven in hun geheugen naar het jaar 1992.

24-11-2018 20:02

Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! - Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Pruiken, plaksnorren en natuurlijk de felbegeerde pot guldens keren terug in het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! Linda de Mol gaat vanaf vanavond weer elke zaterdag vanaf 20:00 uur, samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Oh, Wat Een Jaar! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oh, Wat Een Jaar! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oh, Wat Een Jaar! bij Oh, Wat Een Jaar! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oh, Wat Een Jaar!. Heb je een uitzending van Oh, Wat Een Jaar! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oh, Wat Een Jaar! gemist

Retrotainmentshow waarin Linda de Mol samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge iedere week teruggaat naar een jaar, bijvoorbeeld 1969 of 1974. De captains vormen iedere aflevering een duo met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt. Het decor ademt de sfeer van het jaar en ook Linda, de captains en de gasten worden volledig gestyled naar de mode uit die tijd. Herkenning en verbazing voeren de boventoon in dit programma vol nostalgische fragmenten en muziek.

Uitzending gemist van Oh, Wat Een Jaar!? Hier kun je alle uitzendingen van Oh, Wat Een Jaar! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 31-08-2019 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!