Programma gemist?

Documentairemaakster door Deborah van op tv Dam volgde Dirk Kuijt van en zijn gezin tijdens een op tv op turbulente periode. Voor Dirk Kuijt in was het voetbaljaar 2016-2017 een op tv het jaar van z'n uit leven. Met een de hattrick schoot hij tijdens zijn club Feyenoord op de het laatste competitiedag naar een het eerste kampioenschap op tv in 18 jaar. in Maar de weg op tv naar die op gouden zondag 14 van mei de was geen makkelijke. Ze filmde de op tv op tv voetballer tijdens de wedstrijden, de invalbeurten door en uit tijdens de uren het op de reservebank. Ook van volgde ze tijdens hem thuis, bij zijn vrouw uit Gertrude en z'n uit kinderen en naar reisde de ze met hem mee naar de z'n oude club naar Liverpool.

Voor Dirk een Kuijt op was het voetbaljaar 2016-2017 het jaar tijdens van van z’n leven. Met uit een hattrick schoot hij de zijn club Feyenoord op met de laatste op tv competitiedag tijdens naar het eerste uit kampioenschap in achttien in jaar. Maar de naar weg naar die gouden zondag 14 door van mei was geen makkelijke. Aanvoerder Kuijt op tv verloor z’n basisplaats tijdens en belandde tot op tv z’n grote uit teleurstelling op de op bank. Tijdens die turbulente van tijd werden van Kuijt een en zijn gezin van dichtbij gevolgd uit door op tv documentairemaakster Deborah van Dam. tijdens Ze filmde de uit voetballer tijdens de wedstrijden, met tijdens de invalbeurten door naar en tijdens de uren door op de op reservebank. Ook volgde ze tijdens hem thuis, bij naar zijn vrouw Gertrude en z’n op kinderen en reisde op tv ze met hem met mee uit naar z’n oude een club Liverpool. De tijdens documentaire Kuyt is een vanavond te een zien op NPO 1. Dirk Kuijt: het ‘Toen ik het werd benaderd door van Deborah met uit de vraag door of ze mij op een half jaar mocht volgen, heb in ik natuurlijk wel het even getwijfeld. Een de letterlijk op tv kijkje in mijn keuken op vraagt natuurlijk het nogal wat van van mij en van mijn gezin. Maar de klik tussen van ons was er op op tv eigenlijk al vanaf het in begin. En de achteraf is 2017 van ook nog eens het meest door bewogen jaar uit mijn van carrière’. uit Deborah van het Dam sprak uren met tijdens de voetballer, over z’n het geloof, z’n overleden een vader in en over de grote beslissing tijdens om al dan niet het te stoppen als naar profvoetballer. ‘Als op filmmaker ben je op uit zoek naar boeiende met en het exclusieve verhalen. op tv Een verhaal waar met je meer mee kunt op vertellen dan dat het de op het door eerste oog lijkt. Bij Dirk een de Kuijt durfde ik dat wel naar aan. Maar dat door je achteraf in het het meest door spannende competitiejaar van op tv deze eeuw door terecht bent gekomen een en daarbij alle ruimte hebt de gekregen om een het van het binnenuit te mogen filmen, het is natuurlijk extra in bijzonder’.

januari 2021
26-05-2018 22:45

Kuyt

Kuyt - Kuyt

Documentairemaakster Deborah van Dam volgde Dirk Kuijt en zijn gezin tijdens een turbulente periode. Voor Dirk Kuijt was het voetbaljaar 2016-2017 het jaar van z'n leven. Met een hattrick schoot hij zijn club Feyenoord op de laatste competi...

15-10-2017 21:20

Docu: Kuyt

Kuyt - Docu: Kuyt

Voor Dirk Kuijt was het voetbaljaar 2016-2017 het jaar van z’n leven. Met een hattrick schoot hij zijn club Feyenoord op de laatste competitiedag naar het eerste kampioenschap in achttien jaar. Maar de weg naar die gouden zondag 14 mei was ...

Kuyt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kuyt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kuyt bij Kuyt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kuyt. Heb je een uitzending van Kuyt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kuyt gemist

Uitzending gemist van Kuyt? Hier kun je alle uitzendingen van Kuyt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-05-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!