Programma gemist?

Documentairemaakster de Deborah van Dam door volgde Dirk uit Kuijt en zijn gezin in tijdens een turbulente periode. op Voor Dirk Kuijt op was het op tv voetbaljaar 2016-2017 op tv het jaar van z'n leven. een Met een op tv hattrick schoot een hij zijn club Feyenoord op de een laatste competitiedag op tv naar het eerste kampioenschap een tijdens in 18 jaar. uit Maar de weg naar een die gouden zondag tijdens 14 mei was geen makkelijke. in Ze een filmde de voetballer tijdens de op wedstrijden, de met invalbeurten en het tijdens de door uren op de reservebank. een Ook volgde ze hem met thuis, bij op zijn vrouw Gertrude en z'n met kinderen en reisde met ze op met hem mee van naar z'n het oude club Liverpool.

Voor van Dirk Kuijt de was het voetbaljaar 2016-2017 in het jaar van z’n leven. de in Met een hattrick schoot hij uit zijn de club Feyenoord op de laatste uit competitiedag naar het door eerste kampioenschap met in achttien jaar. tijdens Maar de weg naar op tv die gouden zondag 14 op tv met mei was geen makkelijke. Aanvoerder Kuijt uit op verloor z’n basisplaats een en belandde tot z’n uit grote teleurstelling op de bank. op Tijdens die turbulente op met tijd werden Kuijt en zijn op tv gezin van dichtbij gevolgd een het door documentairemaakster Deborah van Dam. Ze door filmde de de voetballer tijdens de wedstrijden, met tijdens de met invalbeurten en tijdens de van uren de op de de reservebank. Ook volgde ze hem in thuis, bij het zijn vrouw uit Gertrude en z’n kinderen de en reisde ze met door hem mee naar z’n het tijdens oude club Liverpool. De documentaire de Kuyt is vanavond te uit zien op op tv NPO op tv 1. Dirk Kuijt: ‘Toen ik het werd benaderd door Deborah met met een de vraag een of ze mij een half tijdens jaar mocht volgen, tijdens heb ik natuurlijk wel een even getwijfeld. met Een letterlijk in kijkje in mijn een keuken vraagt natuurlijk op tv nogal wat van een mij en een mijn gezin. Maar op tv de klik tussen ons was met er eigenlijk al de vanaf het door begin. En achteraf een is 2017 ook nog het eens het meest bewogen de jaar uit op mijn carrière’. Deborah van met Dam sprak uren de met tijdens de voetballer, over z’n geloof, uit z’n overleden naar vader en over de een grote beslissing door om al dan een niet het te stoppen als profvoetballer. ‘Als naar filmmaker ben je een op zoek naar met boeiende het en exclusieve verhalen. Een van verhaal waar je een meer mee de kunt vertellen dan dat het op naar het eerste oog op lijkt. Bij Dirk op Kuijt durfde op tv ik dat wel aan. een Maar met dat je met achteraf in het meest spannende competitiejaar de van van deze eeuw terecht bent door gekomen uit en daarbij alle van ruimte hebt gekregen naar om het van tijdens binnenuit te mogen filmen, is het natuurlijk extra in bijzonder’.

april 2021
26-05-2018 22:45

Kuyt

Kuyt - Kuyt

Documentairemaakster Deborah van Dam volgde Dirk Kuijt en zijn gezin tijdens een turbulente periode. Voor Dirk Kuijt was het voetbaljaar 2016-2017 het jaar van z'n leven. Met een hattrick schoot hij zijn club Feyenoord op de laatste competi...

15-10-2017 21:20

Docu: Kuyt

Kuyt - Docu: Kuyt

Voor Dirk Kuijt was het voetbaljaar 2016-2017 het jaar van z’n leven. Met een hattrick schoot hij zijn club Feyenoord op de laatste competitiedag naar het eerste kampioenschap in achttien jaar. Maar de weg naar die gouden zondag 14 mei was ...

Kuyt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kuyt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kuyt bij Kuyt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kuyt. Heb je een uitzending van Kuyt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kuyt gemist

Uitzending gemist van Kuyt? Hier kun je alle uitzendingen van Kuyt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-05-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!