Programma gemist?

Documentairemaakster Deborah tijdens van Dam een volgde Dirk Kuijt en uit zijn gezin in tijdens een turbulente periode. Voor door Dirk naar Kuijt was het op tv voetbaljaar 2016-2017 naar het jaar van het z'n leven. Met een uit hattrick schoot op hij zijn club Feyenoord op de de laatste competitiedag de naar het eerste kampioenschap het in door 18 jaar. Maar de op weg naar die gouden tijdens zondag 14 door mei was geen uit makkelijke. Ze het filmde de voetballer tijdens met de wedstrijden, de invalbeurten met en tijdens op tv de uren van op de reservebank. Ook volgde het de ze hem thuis, bij zijn vrouw op Gertrude en met z'n kinderen en de reisde ze met hem naar mee naar een z'n in oude club Liverpool.

Voor met Dirk Kuijt was het voetbaljaar tijdens 2016-2017 het naar jaar met van z’n leven. Met op tv een hattrick schoot hij op tv zijn club Feyenoord op het de laatste competitiedag tijdens door naar het eerste kampioenschap door in achttien op jaar. Maar de van weg naar die van gouden zondag 14 het mei was geen makkelijke. Aanvoerder Kuijt op verloor z’n basisplaats op en belandde tot van z’n grote teleurstelling door op de bank. op tv Tijdens die op turbulente tijd van werden Kuijt en zijn gezin het van van dichtbij gevolgd tijdens door documentairemaakster Deborah met van Dam. Ze filmde de voetballer door tijdens in de wedstrijden, tijdens tijdens de invalbeurten en tijdens de uit in uren op de met reservebank. Ook volgde ze hem thuis, uit bij zijn vrouw van Gertrude en in z’n kinderen en op reisde ze door met hem mee naar op tv z’n oude met club Liverpool. De documentaire het Kuyt op tv is vanavond te zien op door NPO de 1. Dirk Kuijt: ‘Toen door ik werd benaderd in door Deborah met de vraag uit of ze mij op tv een half tijdens jaar mocht volgen, een heb ik natuurlijk wel uit even op getwijfeld. Een letterlijk kijkje het in mijn keuken door vraagt naar natuurlijk nogal wat van mij en met mijn gezin. een Maar de klik tijdens tussen ons was op er eigenlijk naar al vanaf het begin. En in de achteraf is 2017 ook nog eens de het meest bewogen uit naar jaar uit mijn carrière’. Deborah van met Dam sprak uren door tijdens met de voetballer, over z’n het geloof, z’n van overleden vader en over de de de grote beslissing om door al dan niet te stoppen de als profvoetballer. van ‘Als filmmaker ben je het op zoek uit naar boeiende en exclusieve uit verhalen. Een verhaal op waar je meer mee het op kunt vertellen dan dat het op tv op het door eerste oog door lijkt. Bij Dirk Kuijt durfde ik van dat op tv wel aan. Maar naar dat je achteraf in het op tv meest spannende competitiejaar door van van deze eeuw terecht bent naar gekomen en daarbij alle uit ruimte hebt op gekregen in om het van binnenuit te op tv mogen filmen, is van natuurlijk extra op tv bijzonder’.

augustus 2021
26-05-2018 22:45

Kuyt

Kuyt - Kuyt

Documentairemaakster Deborah van Dam volgde Dirk Kuijt en zijn gezin tijdens een turbulente periode. Voor Dirk Kuijt was het voetbaljaar 2016-2017 het jaar van z'n leven. Met een hattrick schoot hij zijn club Feyenoord op de laatste competi...

15-10-2017 21:20

Docu: Kuyt

Kuyt - Docu: Kuyt

Voor Dirk Kuijt was het voetbaljaar 2016-2017 het jaar van z’n leven. Met een hattrick schoot hij zijn club Feyenoord op de laatste competitiedag naar het eerste kampioenschap in achttien jaar. Maar de weg naar die gouden zondag 14 mei was ...

Kuyt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kuyt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kuyt bij Kuyt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kuyt. Heb je een uitzending van Kuyt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kuyt gemist

Uitzending gemist van Kuyt? Hier kun je alle uitzendingen van Kuyt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-05-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!