Programma gemist?

Documentairemaakster Deborah het van tijdens Dam volgde Dirk Kuijt en in zijn gezin tijdens tijdens een turbulente het periode. Voor in Dirk Kuijt was het door voetbaljaar 2016-2017 het jaar van in z'n leven. de Met een door hattrick schoot hij zijn op tv club Feyenoord op de het laatste de competitiedag naar het eerste kampioenschap met in 18 jaar. op tv Maar van de weg naar die gouden op met zondag 14 mei uit was geen makkelijke. Ze filmde door de voetballer tijdens de naar wedstrijden, de invalbeurten met en tijdens de tijdens uren naar op de naar reservebank. Ook volgde ze hem thuis, met bij zijn op vrouw tijdens Gertrude en z'n door kinderen en reisde ze met met hem uit mee naar z'n oude club van Liverpool.

Voor van Dirk Kuijt was tijdens het voetbaljaar 2016-2017 met het jaar van z’n leven. op tv Met een het hattrick schoot hij zijn de het club Feyenoord op de het laatste competitiedag naar het op eerste kampioenschap uit in achttien jaar. Maar door de weg naar die de gouden zondag op tv 14 mei door was geen makkelijke. Aanvoerder tijdens Kuijt verloor door z’n basisplaats en de belandde tot z’n naar grote teleurstelling in op de bank. Tijdens die turbulente met tijd werden met Kuijt en van zijn gezin van van dichtbij gevolgd door de documentairemaakster Deborah van Dam. Ze in filmde de tijdens voetballer tijdens de de wedstrijden, tijdens de invalbeurten het en het tijdens de uren op naar de reservebank. Ook met volgde ze hem thuis, een in bij zijn vrouw Gertrude en z’n naar kinderen en naar reisde ze naar met hem mee naar naar z’n oude het club Liverpool. De documentaire uit Kuyt is vanavond het te van zien op NPO 1. een Dirk Kuijt: ‘Toen ik werd tijdens benaderd door door Deborah met de door vraag of ze op tv mij door een half jaar mocht volgen, heb naar ik natuurlijk naar wel even getwijfeld. Een een letterlijk op kijkje in mijn keuken vraagt op tv natuurlijk het nogal wat van mij een en in mijn gezin. Maar de klik tussen met ons was met er eigenlijk al het vanaf het begin. tijdens En achteraf is naar 2017 ook nog eens op tv het op meest bewogen jaar uit uit mijn door carrière’. Deborah van Dam sprak uren de met de uit voetballer, met over z’n geloof, in z’n overleden vader en over van de de grote beslissing om al door dan niet te op stoppen als profvoetballer. ‘Als het filmmaker met ben je op zoek naar uit boeiende en door exclusieve verhalen. Een met verhaal waar je het meer mee kunt vertellen dan door dat van het op het eerste oog tijdens lijkt. Bij Dirk door Kuijt door durfde ik in dat wel aan. Maar dat het je achteraf in het van meest spannende competitiejaar een van deze uit eeuw terecht bent gekomen in en op tv daarbij alle ruimte hebt gekregen uit op tv om het van de binnenuit te mogen filmen, is op tv natuurlijk met extra bijzonder’.

september 2020
26-05-2018 22:45

Kuyt

Kuyt - Kuyt

Documentairemaakster Deborah van Dam volgde Dirk Kuijt en zijn gezin tijdens een turbulente periode. Voor Dirk Kuijt was het voetbaljaar 2016-2017 het jaar van z'n leven. Met een hattrick schoot hij zijn club Feyenoord op de laatste competi...

15-10-2017 21:20

Docu: Kuyt

Kuyt - Docu: Kuyt

Voor Dirk Kuijt was het voetbaljaar 2016-2017 het jaar van z’n leven. Met een hattrick schoot hij zijn club Feyenoord op de laatste competitiedag naar het eerste kampioenschap in achttien jaar. Maar de weg naar die gouden zondag 14 mei was ...

Kuyt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kuyt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kuyt bij Kuyt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kuyt. Heb je een uitzending van Kuyt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kuyt gemist

Uitzending gemist van Kuyt? Hier kun je alle uitzendingen van Kuyt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-05-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!