Programma gemist?

Documentairemaakster door Deborah van Dam volgde Dirk van uit Kuijt en zijn gezin tijdens naar een turbulente van periode. Voor Dirk met Kuijt was het voetbaljaar 2016-2017 van het naar jaar van tijdens z'n leven. Met een de hattrick schoot hij zijn op club Feyenoord op uit de laatste op competitiedag naar de het eerste kampioenschap op in 18 jaar. Maar de door weg naar naar die gouden de zondag 14 mei door was geen makkelijke. Ze filmde de de een voetballer tijdens de wedstrijden, door de invalbeurten en tijdens de de uren op de het reservebank. Ook met volgde de ze hem thuis, bij in zijn vrouw Gertrude en z'n uit op tv kinderen en reisde de ze met hem mee naar tijdens z'n met oude club Liverpool.

Voor de Dirk Kuijt was op tv het voetbaljaar 2016-2017 het jaar uit van z’n met leven. door Met een hattrick schoot hij zijn in club Feyenoord op het de laatste competitiedag door naar het van eerste kampioenschap in achttien op jaar. Maar de door weg naar op tv die gouden zondag tijdens 14 mei was met geen naar makkelijke. Aanvoerder Kuijt verloor op tv z’n basisplaats de en belandde tot z’n grote teleurstelling de op het de bank. Tijdens die met turbulente tijd werden naar Kuijt en zijn tijdens gezin van dichtbij gevolgd met door documentairemaakster Deborah met van op Dam. Ze filmde de de voetballer tijdens de door wedstrijden, tijdens de invalbeurten door en op tijdens de uren het op de reservebank. van Ook volgde uit ze hem thuis, bij zijn tijdens vrouw door Gertrude en z’n kinderen en uit reisde ze met hem door op tv mee naar z’n oude club Liverpool. de De het documentaire Kuyt is vanavond van te tijdens zien op NPO 1. door Dirk Kuijt: ‘Toen ik werd uit het benaderd door Deborah met de in vraag of ze mij uit een half jaar in mocht het volgen, heb een ik natuurlijk wel even getwijfeld. Een uit letterlijk op tv kijkje in het mijn keuken vraagt natuurlijk door nogal wat van tijdens mij en op mijn gezin. Maar met de klik tussen ons was er uit eigenlijk al vanaf een het begin. En met achteraf naar is 2017 ook in nog eens het op meest bewogen jaar uit mijn door carrière’. van Deborah van de Dam sprak uren met de voetballer, naar over door z’n geloof, z’n overleden een vader met en over de grote beslissing op om met al dan niet te naar stoppen als profvoetballer. ‘Als filmmaker een op tv ben je op zoek naar boeiende in en exclusieve van verhalen. Een verhaal uit waar je meer naar mee kunt vertellen door dan dat naar het op het eerste op tv oog het lijkt. Bij Dirk uit Kuijt durfde ik met dat wel aan. Maar dat je op tv achteraf in het een uit meest spannende competitiejaar het van deze eeuw terecht bent op tv gekomen en het daarbij alle ruimte hebt de gekregen van om het van de binnenuit te mogen een filmen, is natuurlijk extra door bijzonder’.

mei 2020
26-05-2018 22:45

Kuyt

Kuyt - Kuyt

Documentairemaakster Deborah van Dam volgde Dirk Kuijt en zijn gezin tijdens een turbulente periode. Voor Dirk Kuijt was het voetbaljaar 2016-2017 het jaar van z'n leven. Met een hattrick schoot hij zijn club Feyenoord op de laatste competi...

15-10-2017 21:20

Docu: Kuyt

Kuyt - Docu: Kuyt

Voor Dirk Kuijt was het voetbaljaar 2016-2017 het jaar van z’n leven. Met een hattrick schoot hij zijn club Feyenoord op de laatste competitiedag naar het eerste kampioenschap in achttien jaar. Maar de weg naar die gouden zondag 14 mei was ...

Kuyt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kuyt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kuyt bij Kuyt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kuyt. Heb je een uitzending van Kuyt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kuyt gemist

Uitzending gemist van Kuyt? Hier kun je alle uitzendingen van Kuyt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-05-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!