Programma gemist?

Documentairemaakster op tv Deborah van Dam op volgde Dirk Kuijt en zijn van gezin op tv tijdens een turbulente periode. Voor de Dirk Kuijt de was het voetbaljaar 2016-2017 de het met jaar van z'n in leven. Met een hattrick het schoot hij het zijn club Feyenoord op met de laatste competitiedag op naar het eerste kampioenschap in in 18 jaar. met van Maar de weg de naar die gouden zondag 14 mei van was geen op tv makkelijke. Ze filmde het de in voetballer tijdens de wedstrijden, op tv de invalbeurten en tijdens naar de de uren op de reservebank. Ook volgde tijdens ze hem thuis, in bij zijn door vrouw Gertrude een en z'n door kinderen en reisde ze met hem met de mee naar z'n oude de club Liverpool.

Voor Dirk het Kuijt het was het voetbaljaar 2016-2017 de het jaar van z’n leven. een Met in een hattrick schoot op hij zijn club naar Feyenoord op van de laatste competitiedag uit naar het eerste kampioenschap in het achttien jaar. Maar met de weg op tv naar die gouden zondag tijdens 14 op tv mei was geen makkelijke. tijdens Aanvoerder Kuijt verloor z’n met basisplaats en van belandde tot z’n grote teleurstelling uit op de van bank. van Tijdens die turbulente uit tijd werden Kuijt en in zijn gezin naar van dichtbij gevolgd door de documentairemaakster Deborah van Dam. Ze een filmde de op voetballer het tijdens de wedstrijden, tijdens het de invalbeurten en met tijdens de uren op op de reservebank. Ook volgde op tv ze met hem thuis, bij zijn op vrouw Gertrude en z’n op tv kinderen en reisde op tv van ze met hem naar mee naar z’n oude club Liverpool. met De naar documentaire Kuyt het is vanavond te zien op NPO in 1. Dirk op Kuijt: ‘Toen ik werd door benaderd door Deborah naar op tv met de vraag of ze naar mij een half op jaar mocht met volgen, heb ik op natuurlijk wel even getwijfeld. Een naar letterlijk kijkje in een een mijn keuken vraagt natuurlijk nogal op wat van de mij en mijn gezin. Maar naar op de klik tussen ons was door er de eigenlijk al vanaf het begin. uit En door achteraf is 2017 ook nog eens tijdens het meest bewogen het jaar uit mijn van carrière’. tijdens Deborah van Dam sprak uren op tv met de voetballer, tijdens in over z’n geloof, door z’n overleden vader en over met de grote beslissing om naar al dan niet de te een stoppen als profvoetballer. ‘Als filmmaker het ben je een op zoek naar boeiende op tv en op tv exclusieve verhalen. Een verhaal waar met je tijdens meer mee kunt het vertellen dan dat het op naar het eerste tijdens oog het lijkt. Bij Dirk Kuijt van durfde ik dat met wel aan. op Maar dat je achteraf de in het meest spannende op tv competitiejaar van deze door eeuw terecht bent in gekomen en daarbij een alle ruimte door hebt gekregen op om het van binnenuit te door mogen tijdens filmen, is natuurlijk extra in bijzonder’.

oktober 2019
26-05-2018 22:45

Kuyt

Kuyt - Kuyt

Documentairemaakster Deborah van Dam volgde Dirk Kuijt en zijn gezin tijdens een turbulente periode. Voor Dirk Kuijt was het voetbaljaar 2016-2017 het jaar van z'n leven. Met een hattrick schoot hij zijn club Feyenoord op de laatste competi...

15-10-2017 21:20

Docu: Kuyt

Kuyt - Docu: Kuyt

Voor Dirk Kuijt was het voetbaljaar 2016-2017 het jaar van z’n leven. Met een hattrick schoot hij zijn club Feyenoord op de laatste competitiedag naar het eerste kampioenschap in achttien jaar. Maar de weg naar die gouden zondag 14 mei was ...

Kuyt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kuyt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kuyt bij Kuyt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kuyt. Heb je een uitzending van Kuyt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kuyt gemist

Uitzending gemist van Kuyt? Hier kun je alle uitzendingen van Kuyt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-05-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!