Programma gemist?

Narsingh door ontmoet Margo naar Huggers, die wandel- en trektochten met met ezels organiseert. het Ze van is hiermee begonnen nadat het ze haar baan kwijtraakte. Jopie tijdens Louwes Kooijmans op ontdekte door toen ze zelfstandig ging in wonen het paganisme tijdens en de kracht het van Moeder door Aarde. Zij bezoekt elk naar jaar Castlefest. Peter de Gordijn neemt na een een avontuurlijk tijdens leven als Apache-helikopterpiloot een naar drastisch besluit en op gaat op zoek de naar spiritualiteit. tijdens Narsing neemt bij hem met deel aan een tijdens cursus waar in hallucinerende truffels worden uit gebruikt.

Narsingh naar is bij de eerste bokswedstrijd uit van op tv Nick, die zichzelf 'spiritual warrior' van noemt. Ook woont van tijdens Narsingh de Internationale het Dag van de Yoga in het Amsterdam bij van en ontmoet daar in 'vredesduif' Sri de Sri Ravi Shankar, op die betrokken was met bij de vredesbesprekingen met de uit Colombiaanse op tv verzetsbeweging FARC en conflicten in in Irak en Kasjmir. door Boswachter in en overlevingscoach Marijke van het Langen brengt mensen dichter uit bij de van natuur aan de hand uit van onder het andere de naar 'vossenpas'.

Michiel van der naar Pols is oud-marinier, de die ooit in werd in uitgezonden naar Irak. Hij kwam er een uiteindelijk achter op tv dat hij een hoog naar met sensitief persoon is en met dat de marine de niet echt zijn ding door is. de Tegenwoordig helpt hij mensen dichter bij op tv hun op gevoel te komen met door zijn doorbraaksessies. * in Suzanne Klaassen het had genoeg van haar baan met als uit communicatie-expert. Om tijdens haar hoofd leeg te maken uit ging ze op tv regelmatig joggen op op tv het strand. Op in een dag zag ze een een grote krat liggen tijdens met op tv daarop de tekst: in 'doe mee, uit verlos de zee'. Dat was voor in haar het met begin van Juttersgeluk, tijdens een organisatie die elke met week het strand tijdens schoonmaakt en door van naar het afval nieuwe producten maakt. Dat door doet de ze met mensen die het 'net door buiten het arbeidsproces vallen'. * de Voor Dennis Kivit uit is muziek van levensbelang. een Hij een zingt en speelt het piano en door gitaar. Muziek is voor hem tijdens een op middel om innerlijke vrede te ervaren op tv en mensen tijdens te inspireren dichter met bij het zichzelf te komen. Zo geeft door hij meditatieconcerten, waarbij de tijdens tijdens deelnemers de muziek voelen door en zo vanbinnen stil van worden.

Narsingh het Balwantsingh doet verslag van de het holifeest in dat vorige door week uitbundig werd gevierd door de hindoes over de hele uit wereld. Holi de is een naar lente-, een tijdens nieuwjaars- en een overwinningsfeest. uit Het symboliseert een dat het oude plaats naar maakt voor het nieuwe het en de van overwinning van met het goede op het kwade. op * Martijn op Mensink geeft workshops mindful op running. op tv Wat begon als een persoonlijke uit missie op voor Martijn, groeide met uit tot een grote beweging met van meer dan naar tweehonderd instructeurs in heel door Nederland. Narsingh volgt uit een workshop in op de Posbank uit op de Veluwe. * door Narsingh een krijgt kookles van in Rada Meursing. op tv Zij is gespecialiseerd in met ayurvedisch koken, naar een Indiase vegetarische kookstijl, in waarbij de levenskracht van een het voedsel behouden blijft. met Goed voor de de gezondheid. Maar het vooral ook een uit middel om de dierenleed te voorkomen op tv en de opvang van een de aarde tegen een te in gaan.

Robert Bridgeman, in die in het door echt Robert-Jan uit Bruggeman heet, was de vijftien jaar geleden nog op directeur van een naar bouwbedrijf met tachtig man in personeel. In driedelig een het pak, een dure een auto en niet vies het van drank en drugs met waande hij zich onaantastbaar. een Tot het zijn gedrag hem fataal werd de en hij werd een ontslagen. Nu is van hij de bewustwordingscoach met van een verlichtingsmissie en pakt hij het het op tv wederom groots aan. * In een op met klein huisje gaan wonen, zodat je uit meer tijd en van geld overhoudt met om te leven en op de met aarde daarbij in minder belast. Dat met is het idee achter tiny houses. op tv Midden in tijdens het polderlandschap op van Almere ligt een de Tiny House Farm, een tijdens terrein waar op tv uiteindelijk dertig hele het kleine huisjes komen tijdens te staan. op tv Kleiner wonen maar grootser leven, op op tv is het motto van de naar meeste bewoners. Narsingh gaat het op bezoek met bij de een familie De Wit, die een uit rijtjeshuis midden in door naar Almere heeft verruild voor in een tiny house. * van Narsingh het neemt een kijkje achter van de schermen bij paragnost Ron de door Los. Ron was vroeger de internationaal vrachtwagenchauffeur, totdat op tv hij een burn-out van kreeg. Met steun van het met UWV deed met hij de opleiding tot op tv paragnost. het Door middel van de in telefoonlijn en het het geven van het workshops probeert door hij nu mensen spiritueel op naar weg te uit helpen.

De tijdens Deense Elisa Namasté voelt dat tijdens ze op een engel op tv is. Ze helpt mensen gelukkig de te worden naar en combineert dat met boksen. van Topsporter op Wout van Wengerden maakte op tv na een blessure op tv van zijn kwetsbaarheid een naar kracht, vond zichzelf naar opnieuw naar uit en helpt anderen naar daar ook van bij. Jan Kortie op tv organiseert maandelijks naar 'Het lied van de ziel' het in de door Amstelkerk in met Amsterdam. Zingen kan helend het werken.

De een hindoestaanse Soomintra op tv Nannan beschikt over paranormale gaven, maar door ze treedt ook van uit op als dj, met samen met Piet. Anton Philips, kleinzoon met van in de Philipsfabriek-oprichter, naar zet zich in om mensen met gelukkiger van te maken. Margaret Gerrits heeft in de Noord-Brabant een uit boerderij met dieren uit die zij verzorgt omdat de die haar spirituele door lessen leren over op tv op het leven.

Narsingh gaat een op tv bomensessie doen bij tijdens op tv kruidenvakvrouw en bomencoach Marjanne Huising. naar Willem in Dieleman ontdekte dat het bakken op en op tv uitdelen van pannenkoeken mooie met momenten oplevert. Narsingh gaat met op hem op op tv stap tijdens in Amsterdam. Energetisch uit reiniger Juno Burger ontlaadt met zijn tijdens wichelroede tijdens huizen en kantoren uit van energetische van verstoringen.

Hilal van Altin is een van op tv de een weinige moslima's in Nederland die yogales uit geeft. Ze naar ziet in naar de islam en uit in geschriften over yoga in mooie van overeenkomsten en ze verweeft beide de in haar dagelijks leven. de Toen een paar door jaar geleden op tv haar eerste kindje op dood de geboren werd, hielp yoga naar haar. Nu wil zij die op kracht ook aan in anderen overbrengen. Ira met Nagel begon in de 2015 met het Namasté op tv Café in Den Haag, tijdens in een op buurt waar opmerkelijk veel spirituele door ondernemers actief zijn. Volgens het Ira komt dat de door de in gunstige aardlijnen in die met buurt. In tijdens het café organiseert ze met uiteenlopende spirituele naar activiteiten, op tv van massages en op tv handlezen tot lezingen de en workshops. Ze werkt veel tijdens samen met Peter den door met Haring. Sinds de het opening van het café tijdens is zijn workshop trancereizen tijdens een populair het onderdeel. Peter laat deelnemers teruggaan tijdens naar bepaalde ervaringen door uit in vorige levens, die tijdens in het in nu waardevolle inzichten opleveren. tijdens Raihaana Ainoel door is alleenstaande bijstandsmoeder met een verleden met van met huiselijk geweld. Narsingh bezoekt haar naar om het te begrijpen hoe je het nieuw geluk kan vinden op na zulke van heftige ervaringen. Raihaana vond in een een nieuwe balans in van haar leven, met name op door het het helpen van in anderen.

Narsingh een ontdekt een nieuw uit fenomeen: 'ecstatic dance', van dansen zonder drank op of drugs op tv én zonder te praten. Spin naar in het het web van deze naar nieuwe trend is Petro van tijdens de Pas, tijdens wiens spiritualiteit uit pas echt het tot leven kwam na zijn naar eerste bijna-doodervaring. Narsingh door ontmoet 'De Schittering' (oorspronkelijke de naam: Tresi Barros), in die fungeert als op medium tijdens voor Isaak, een de indiaan die rond 1230 door overleed naar en die Tresi beschouwt als op haar met geestelijke partner en levensgezel. tijdens Van Isaak het krijgt zij visioenen tijdens door, zoals de naar opdracht om in tijdens Rotterdam voedselcentra voor de minderbedeelden op van in te richten. Tim van der op tv Vliet is schrijver, coach, op docent en belegger. op naar Tijdens de economische crisis verloor met hij in een uit half jaar tijd 600.000 tijdens euro. van Maar juist die in ervaring droeg op tv bij aan Tims persoonlijke ontwikkeling. van Hij merkte op dat het eigenlijk de bevrijdend werkte. met Tim heeft een in praktische kijk op spiritualiteit de ontwikkeld die hij 'Zen met from tijdens Amsterdam' noemt. Hij laat naar Narsingh ervaren dat in een ijsbad het lichaam de kan sterken in in het omgaan op tv met stress.

Lily gaf alles een tijdens op om te leven als tijdens dakloze. Haar geluk in vindt ze nu door in het helpen door van op tv andere dak- en thuislozen. Sri uit Annata, gewone het naam Peter van Loo, raakte in het zijn vechtsportschool in met Nederland en zijn bedrijf in naar Thailand kwijt, de maar kreeg er een diepe spiritualiteit een voor terug. Leoni Santander werkt in op holistisch centrum Sekoya de als sjamaan, yoga-docente een en gongspeelster. de Narsingh ondergaat met een gongsessie en uit voelt de helende krachten van een de van gongs.

Esmeralda Heij met geeft workshops in waarin zij tijdens vrouwen helpt om meer het in hun kracht te staan tijdens en hen te de leren kiezen de voor liefde. Op het een Ganesh door festival in Rotterdam door wordt een speciale met dans gedaan op tv door Winesh Ramjatan. met Energetisch manager Stef Freriks kan van emotionele blokkades de bij dieren een oplossen.

Narsingh op ontmoet Margo Huggers, die naar wandel- en trektochten met met ezels organiseert. Ze naar is hiermee op begonnen nadat ze uit haar baan kwijtraakte. naar Jopie Louwes Kooijmans met ontdekte het paganisme door en de door kracht van de Moeder Aarde toen ze zelfstandig ging in wonen. met Zij bezoekt in elk jaar Castlefest. een Peter Gordijn neemt na een naar avontuurlijk van leven als Apache-helikopterpiloot een drastisch een besluit en gaat uit op zoek naar van spiritualiteit. Narsing in neemt bij hem van deel aan een op cursus waar hallucinerende truffels worden naar op gebruikt.

Narsingh is door bij de van eerste bokswedstrijd van Nick, die de zichzelf 'Spiritual Warrior' van noemt. Ook met woont de hij de Internationale Dag naar van de tijdens Yoga in Amsterdam bij en uit ontmoet een daar 'vredesduif' Narsingh Sri Sri Ravi door uit Shankar, die betrokken het was bij de vredesbesprekingen een met de Colombiaanse verzetsbeweging op FARC en conflicten naar in Irak en Kasjmir. tijdens Boswachter en overlevingscoach naar Marijke van Langen naar hoopt mensen dichter het een bij de natuur te met brengen aan naar de hand van onder andere van de op 'vossenpas'.

april 2019
21-04-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Narsingh ontmoet Margo Huggers, die wandel- en trektochten met ezels organiseert. Ze is hiermee begonnen nadat ze haar baan kwijtraakte. Jopie Louwes Kooijmans ontdekte toen ze zelfstandig ging wonen het paganisme en de kracht van Moeder Aa...

14-04-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Narsingh is bij de eerste bokswedstrijd van Nick, die zichzelf 'spiritual warrior' noemt. Ook woont Narsingh de Internationale Dag van de Yoga in Amsterdam bij en ontmoet daar 'vredesduif' Sri Sri Ravi Shankar, die betrokken was bij de vred...

07-04-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Michiel van der Pols is oud-marinier, die ooit werd uitgezonden naar Irak. Hij kwam er uiteindelijk achter dat hij een hoog sensitief persoon is en dat de marine niet echt zijn ding is. Tegenwoordig helpt hij mensen dichter bij hun gevoel t...

31-03-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Narsingh Balwantsingh doet verslag van het holifeest dat vorige week uitbundig werd gevierd door hindoes over de hele wereld. Holi is een lente-, een nieuwjaars- en een overwinningsfeest. Het symboliseert dat het oude plaats maakt voor het ...

24-03-2019 16:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

17-03-2019 16:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Robert Bridgeman, die in het echt Robert-Jan Bruggeman heet, was vijftien jaar geleden nog directeur van een bouwbedrijf met tachtig man personeel. In driedelig pak, een dure auto en niet vies van drank en drugs waande hij zich onaantastbaa...

10-03-2019 16:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

De Deense Elisa Namasté voelt dat ze een engel is. Ze helpt mensen gelukkig te worden en combineert dat met boksen. Topsporter Wout van Wengerden maakte na een blessure van zijn kwetsbaarheid een kracht, vond zichzelf opnieuw uit en helpt a...

03-03-2019 16:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

De hindoestaanse Soomintra Nannan beschikt over paranormale gaven, maar ze treedt ook op als dj, samen met Piet. Anton Philips, kleinzoon van de Philipsfabriek-oprichter, zet zich in om mensen gelukkiger te maken. Margaret Gerrits heeft in ...

24-02-2019 16:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Narsingh gaat een bomensessie doen bij kruidenvakvrouw en bomencoach Marjanne Huising. Willem Dieleman ontdekte dat het bakken en uitdelen van pannenkoeken mooie momenten oplevert. Narsingh gaat met hem op stap in Amsterdam. Energetisch rei...

11-11-2018 16:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Hilal Altin is een van de weinige moslima's in Nederland die yogales geeft. Ze ziet in de islam en in geschriften over yoga mooie overeenkomsten en ze verweeft beide in haar dagelijks leven. Toen een paar jaar geleden haar eerste kindje doo...

04-11-2018 16:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Narsingh ontdekt een nieuw fenomeen: 'ecstatic dance', dansen zonder drank of drugs én zonder te praten. Spin in het web van deze nieuwe trend is Petro van de Pas, wiens spiritualiteit pas echt tot leven kwam na zijn eerste bijna-doodervari...

28-10-2018 17:30

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Lily gaf alles op om te leven als dakloze. Haar geluk vindt ze nu in het helpen van andere dak- en thuislozen. Sri Annata, gewone naam Peter van Loo, raakte zijn vechtsportschool in Nederland en zijn bedrijf in Thailand kwijt, maar kreeg er...

21-10-2018 16:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Esmeralda Heij geeft workshops waarin zij vrouwen helpt om meer in hun kracht te staan en hen te leren kiezen voor liefde. Op het Ganesh festival in Rotterdam wordt een speciale dans gedaan door Winesh Ramjatan. Energetisch manager Stef Fre...

14-10-2018 16:30

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Narsingh ontmoet Margo Huggers, die wandel- en trektochten met ezels organiseert. Ze is hiermee begonnen nadat ze haar baan kwijtraakte. Jopie Louwes Kooijmans ontdekte het paganisme en de kracht van Moeder Aarde toen ze zelfstandig ging wo...

07-10-2018 16:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Narsingh is bij de eerste bokswedstrijd van Nick, die zichzelf 'Spiritual Warrior' noemt. Ook woont hij de Internationale Dag van de Yoga in Amsterdam bij en ontmoet daar 'vredesduif' Narsingh Sri Sri Ravi Shankar, die betrokken was bij de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Iedereen Verlicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Iedereen Verlicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Iedereen Verlicht bij Iedereen Verlicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Iedereen Verlicht. Heb je een uitzending van Iedereen Verlicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Iedereen Verlicht gemist

Uitzending gemist van Iedereen Verlicht? Hier kun je alle uitzendingen van Iedereen Verlicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 21-04-2019 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord