Programma gemist?

Hilal Altin van is een van door de weinige moslima's in naar de Nederland die yogales naar geeft. Ze ziet in de naar islam en in geschriften het over yoga mooie naar overeenkomsten tijdens en ze verweeft een beide in haar dagelijkse van leven. Toen een paar uit jaar tijdens geleden haar in eerste kindje dood geboren van werd, hielp tijdens yoga haar. Nu wil zij die de kracht ook aan in anderen overbrengen. door * Ira Nagel het begon in naar 2015 het Namasté Café in uit Den Haag in op een buurt tijdens waar opmerkelijk veel spirituele door het ondernemers actief zijn. in Volgens Ira komt door dat door de gunstige aardlijnen in een die het buurt. In het uit café organiseert ze naar uiteenlopende spirituele activiteiten, van massages het en de handlezen tot lezingen van en workshops. Ze werkt veel met samen met op Peter tijdens den Haring. Sinds de in opening van het café van is zijn workshop trancereizen op een populair met onderdeel. Peter laat deelnemers een teruggaan het naar bepaalde ervaringen uit vorige met levens, tijdens die in het op tv nu waardevolle inzichten opleveren. * op tv door Raihaana Ainoel is op een alleenstaande bijstandsmoeder met een op tv verleden van huiselijk op tv geweld. Narsingh bezoekt in haar op om te begrijpen hoe naar je nieuw geluk kan vinden het na zo'n heftige naar met ervaring. Raihaana vond het een nieuwe balans in een haar leven, met door name door het helpen van op tijdens anderen.

Narsingh ontdekt een naar naar nieuw fenomeen: ecstatic dance, dansen van zonder drank het of drugs in én zonder te naar praten. Spin in het web tijdens van deze nieuwe door trend is op Petro van naar de Pas, wiens spiritualiteit pas echt een tot leven uit kwam na zijn eerste in bijna-doodervaring. * Narsingh met ontmoet een 'De Schittering' met (oorspronkelijke naam: Tresi Barros), die fungeert van als op tv medium voor Isaak, een indiaan tijdens die het rond 1230 naar overleed en die Tresi beschouwt een als haar geestelijke een partner en levensgezel. Van het Isaak krijgt door zij visioenen door, zoals tijdens de opdracht met om van in Rotterdam voedselcentra voor met de minderbedeelden op te uit richten. * op tv Tim van der Vliet een is schrijver, coach, docent het en de belegger. Tijdens de door economische crisis verloor een hij in een half jaar van tijd op tv 600.000 euro. Maar juist die een ervaring droeg bij op aan de Tims persoonlijke naar ontwikkeling. Hij merkte van dat het eigenlijk bevrijdend werkte. een Tim heeft op een praktische kijk op spiritualiteit op ontwikkeld in die hij 'Zen from de Amsterdam' naar noemt. Hij laat Narsingh ervaren het dat op een ijsbad het lichaam de kan sterken in op tv het omgaan met op tv stress.

Lily een gaf alles in op om te leven als naar dakloze. Haar een geluk vindt ze naar nu in het helpen van op tv andere dak- naar en uit thuislozen. Sri Annata, gewone naam op Peter van naar Loo, raakte de zijn vechtsportschool in Nederland en naar zijn tijdens bedrijf in Thailand kwijt, maar kreeg in er met diepe spiritualiteit voor terug. tijdens Leoni het Santander werkt in op holistisch centrum Sekoya als sjamaan, door yogadocente en gongspeelster. Narsingh door ondergaat een gongsessie uit en voelt de van helende met krachten van de op gongs.

Esmeralda naar Heij geeft een workshops waarin zij met vrouwen helpt om meer in hun naar kracht te op staan en de hen te leren kiezen voor tijdens liefde. Op tijdens het Ganesh Festival in het Rotterdam wordt een van speciale met dans gedaan tijdens door Winesh Ramjatan. tijdens Energetisch manager Stef door Freriks kan emotionele tijdens blokkades bij dieren door oplossen.

Narsingh op tv ontmoet Margo Huggers, een die wandel- op tv en trektochten met ezels met organiseert. Ze is hiermee begonnen de nadat ze haar een baan kwijtraakte. in Jopie de Louwes Kooijmans ontdekte toen ze zelfstandig door ging wonen van het paganisme en naar de kracht met van Moeder op Aarde. Zij bezoekt elk jaar op tv Castlefest. Peter Gordijn neemt op tv na een tijdens avontuurlijk leven op als Apache-helikopterpiloot tijdens een drastisch besluit en gaat een op zoek naar naar spiritualiteit. Narsing neemt bij op tv hem deel tijdens aan een tijdens cursus waar van hallucinerende truffels worden het gebruikt.

Narsingh is bij het de eerste in bokswedstrijd van Nick, die in zichzelf 'spiritual warrior' een noemt. uit Ook woont Narsingh door de Internationale Dag van het de Yoga in Amsterdam op naar bij en ontmoet daar met 'vredesduif' Sri Sri Ravi Shankar, uit die een betrokken was bij de de vredesbesprekingen met de het Colombiaanse naar verzetsbeweging FARC en conflicten het in Irak en Kasjmir. een Boswachter en van overlevingscoach Marijke van Langen uit brengt mensen dichter bij uit naar de natuur aan de hand een van onder met andere de door 'vossenpas'.

Michiel van tijdens der Pols is een oud-marinier, die ooit het werd uitgezonden naar op tv Irak. Hij op tv kwam er uiteindelijk het achter dat hij een een hoog sensitief van persoon is en dat het de marine niet echt uit zijn naar ding is. Tegenwoordig helpt op tv hij mensen dichter bij tijdens hun gevoel te in komen door tijdens zijn doorbraaksessies. de * Suzanne Klaassen had op genoeg van haar naar baan de als communicatie-expert. Om haar de hoofd leeg te tijdens maken ging ze regelmatig joggen naar op het strand. tijdens Op uit een dag zag ze een de grote krat liggen een met daarop de het naar tekst: 'doe mee, verlos de van zee'. Dat door was voor haar het uit begin van naar Juttersgeluk, een organisatie die elke in week het strand de schoonmaakt en van tijdens het afval tijdens nieuwe producten maakt. naar Dat tijdens doet ze met mensen die 'net een buiten het arbeidsproces de vallen'. * Voor een Dennis Kivit op is muziek van van levensbelang. Hij in zingt en speelt met piano en gitaar. de Muziek is voor hem een uit middel op om innerlijke vrede te ervaren op en mensen te van inspireren dichter bij met zichzelf van te komen. Zo geeft met hij meditatieconcerten, waarbij het de van deelnemers de muziek voelen met en zo op tv vanbinnen stil worden.

Narsingh van Balwantsingh doet verslag van tijdens het holifeest het dat vorige week op uitbundig werd het gevierd door hindoes over de tijdens hele wereld. Holi op is een uit lente-, een uit nieuwjaars- en een overwinningsfeest. Het een symboliseert dat het oude uit plaats maakt een voor het naar nieuwe en de overwinning van het de het goede op met het kwade. * Martijn Mensink van geeft workshops mindful naar running. Wat begon als uit een persoonlijke missie door voor Martijn, door groeide uit naar tot een grote beweging tijdens van meer naar dan tweehonderd instructeurs in heel door Nederland. in Narsingh volgt een met workshop op de Posbank op naar de de Veluwe. * Narsingh op tv krijgt kookles door van Rada Meursing. Zij is gespecialiseerd op tv een in ayurvedisch koken, een Indiase vegetarische een kookstijl, op waarbij de levenskracht van van het voedsel behouden in blijft. Goed in voor de gezondheid. Maar uit vooral ook een tijdens middel om dierenleed van te tijdens voorkomen en de tijdens opvang van de aarde door tegen te naar gaan.

Robert Bridgeman, die het in het door echt Robert-Jan Bruggeman het heet, was naar vijftien jaar geleden een nog directeur van naar een bouwbedrijf met tachtig op man personeel. In in driedelig het pak, een dure van auto en niet vies uit van drank en drugs op tv waande hij zich met onaantastbaar. Tot zijn een gedrag hem fataal werd tijdens en hij werd van ontslagen. Nu uit is hij bewustwordingscoach met het op tv een verlichtingsmissie en pakt door hij het wederom groots van aan. op tv * In een klein huisje door gaan wonen, zodat je een meer tijd tijdens en geld op tv overhoudt om naar te leven en de aarde naar daarbij minder uit belast. Dat is het met idee achter het tiny houses. Midden in het van polderlandschap van Almere door in ligt de Tiny House Farm, een van terrein waar door uiteindelijk dertig hele een kleine huisjes komen door te uit staan. Kleiner wonen maar grootser door leven, uit is het motto van van de meeste bewoners. Narsingh gaat tijdens op met bezoek bij de familie De uit Wit, het die een rijtjeshuis van midden in Almere heeft uit verruild voor een in tiny house. * Narsingh uit neemt een kijkje van achter de schermen door bij paragnost Ron tijdens de Los. Ron was vroeger internationaal vrachtwagenchauffeur, uit totdat hij een van in burn-out kreeg. Met naar steun van het door UWV deed hij de opleiding op tv tot een paragnost. Door middel van op de telefoonlijn en het van geven de van workshops probeert een hij nu mensen spiritueel op weg in te van helpen.

De Deense het Elisa van Namasté voelt dat ze een engel door op tv is. Ze helpt mensen gelukkig te de worden uit en combineert het dat met boksen. Topsporter Wout van in Wengerden de maakte na een blessure een van zijn op kwetsbaarheid een van kracht, vond zichzelf opnieuw in uit en het helpt anderen daar ook bij. met Jan Kortie organiseert maandelijks door 'Het in lied van de ziel' in naar de Amstelkerk op tv in Amsterdam. Zingen kan naar helend op tv werken.

De hindoestaanse de Soomintra Nannan beschikt over het paranormale van gaven, maar ze treedt ook in een op als dj, tijdens samen met Piet. Anton Philips, kleinzoon door van de Philipsfabriek-oprichter, het op zet zich in om op tv mensen gelukkiger te maken. Margaret het Gerrits met heeft in Noord-Brabant met een boerderij met op tv dieren die zij van verzorgt omdat uit die haar spirituele tijdens lessen leren over het de leven.

Narsingh gaat een uit bomensessie in doen bij tijdens kruidenvakvrouw en bomencoach Marjanne Huising. Willem door Dieleman ontdekte op tv dat uit het bakken en uit uitdelen van pannenkoeken het mooie momenten oplevert. Narsingh gaat met uit met hem op stap in Amsterdam. Energetisch een reiniger Juno het Burger ontlaadt van met zijn wichelroede huizen de en kantoren een van energetische van verstoringen.

Hilal Altin is het een van de van weinige moslima's in door Nederland door die yogales geeft. Ze ziet het in in de islam op tv en in geschriften over yoga een mooie overeenkomsten tijdens en ze verweeft beide in naar op tv haar dagelijks leven. Toen een uit paar jaar een geleden haar eerste op tv kindje dood geboren naar werd, hielp yoga haar. Nu op door wil zij die van kracht ook aan van anderen overbrengen. Ira Nagel begon een in in 2015 het Namasté Café in Den naar Haag, in tijdens een buurt waar van opmerkelijk veel spirituele het ondernemers door actief zijn. Volgens Ira uit komt dat door de gunstige op tv aardlijnen met in die buurt. tijdens In het café op tv organiseert ze uiteenlopende spirituele activiteiten, op van massages en in handlezen door tot lezingen en het workshops. Ze werkt veel de samen met uit Peter den van Haring. Sinds de opening van door het café is het zijn workshop trancereizen het een op tv populair onderdeel. Peter van laat deelnemers teruggaan naar bepaalde ervaringen uit uit vorige levens, naar die het in het nu met waardevolle inzichten opleveren. uit Raihaana Ainoel uit is alleenstaande bijstandsmoeder met een van verleden van in huiselijk geweld. Narsingh een bezoekt haar door om te begrijpen hoe je nieuw op tv geluk kan een vinden na met zulke heftige ervaringen. Raihaana in vond een nieuwe van balans naar in haar leven, in met name door het een helpen van met anderen.

Narsingh ontdekt een in nieuw fenomeen: 'ecstatic door dance', op tv dansen zonder drank naar of drugs het én zonder te praten. uit Spin in van het web van deze naar nieuwe trend is Petro tijdens van de Pas, naar wiens naar spiritualiteit pas echt op tot leven kwam na zijn naar eerste naar bijna-doodervaring. Narsingh ontmoet 'De Schittering' (oorspronkelijke uit naam: Tresi van Barros), naar die fungeert als naar medium voor Isaak, naar een indiaan die van rond 1230 overleed en die tijdens Tresi beschouwt als uit haar geestelijke partner en door levensgezel. Van Isaak van krijgt op zij visioenen door, door zoals de opdracht om het in Rotterdam voedselcentra tijdens voor de minderbedeelden een op te richten. tijdens Tim van door der Vliet is schrijver, coach, door docent naar en belegger. met Tijdens de economische crisis uit verloor hij uit in een half jaar door tijd 600.000 het euro. Maar juist op tv die ervaring droeg bij aan Tims naar met persoonlijke ontwikkeling. Hij merkte de dat het uit eigenlijk bevrijdend werkte. Tim heeft een het praktische door kijk op spiritualiteit ontwikkeld die tijdens hij 'Zen op from van Amsterdam' noemt. Hij laat Narsingh van ervaren dat door een ijsbad op tv het lichaam kan sterken in het op omgaan met met stress.

september 2019
19-05-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Hilal Altin is een van de weinige moslima's in Nederland die yogales geeft. Ze ziet in de islam en in geschriften over yoga mooie overeenkomsten en ze verweeft beide in haar dagelijkse leven. Toen een paar jaar geleden haar eerste kindje do...

12-05-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Narsingh ontdekt een nieuw fenomeen: ecstatic dance, dansen zonder drank of drugs én zonder te praten. Spin in het web van deze nieuwe trend is Petro van de Pas, wiens spiritualiteit pas echt tot leven kwam na zijn eerste bijna-doodervaring...

05-05-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Lily gaf alles op om te leven als dakloze. Haar geluk vindt ze nu in het helpen van andere dak- en thuislozen. Sri Annata, gewone naam Peter van Loo, raakte zijn vechtsportschool in Nederland en zijn bedrijf in Thailand kwijt, maar kreeg er...

28-04-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Esmeralda Heij geeft workshops waarin zij vrouwen helpt om meer in hun kracht te staan en hen te leren kiezen voor liefde. Op het Ganesh Festival in Rotterdam wordt een speciale dans gedaan door Winesh Ramjatan. Energetisch manager Stef Fre...

21-04-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Narsingh ontmoet Margo Huggers, die wandel- en trektochten met ezels organiseert. Ze is hiermee begonnen nadat ze haar baan kwijtraakte. Jopie Louwes Kooijmans ontdekte toen ze zelfstandig ging wonen het paganisme en de kracht van Moeder Aa...

14-04-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Narsingh is bij de eerste bokswedstrijd van Nick, die zichzelf 'spiritual warrior' noemt. Ook woont Narsingh de Internationale Dag van de Yoga in Amsterdam bij en ontmoet daar 'vredesduif' Sri Sri Ravi Shankar, die betrokken was bij de vred...

07-04-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Michiel van der Pols is oud-marinier, die ooit werd uitgezonden naar Irak. Hij kwam er uiteindelijk achter dat hij een hoog sensitief persoon is en dat de marine niet echt zijn ding is. Tegenwoordig helpt hij mensen dichter bij hun gevoel t...

31-03-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Narsingh Balwantsingh doet verslag van het holifeest dat vorige week uitbundig werd gevierd door hindoes over de hele wereld. Holi is een lente-, een nieuwjaars- en een overwinningsfeest. Het symboliseert dat het oude plaats maakt voor het ...

24-03-2019 16:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

17-03-2019 16:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Robert Bridgeman, die in het echt Robert-Jan Bruggeman heet, was vijftien jaar geleden nog directeur van een bouwbedrijf met tachtig man personeel. In driedelig pak, een dure auto en niet vies van drank en drugs waande hij zich onaantastbaa...

10-03-2019 16:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

De Deense Elisa Namasté voelt dat ze een engel is. Ze helpt mensen gelukkig te worden en combineert dat met boksen. Topsporter Wout van Wengerden maakte na een blessure van zijn kwetsbaarheid een kracht, vond zichzelf opnieuw uit en helpt a...

03-03-2019 16:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

De hindoestaanse Soomintra Nannan beschikt over paranormale gaven, maar ze treedt ook op als dj, samen met Piet. Anton Philips, kleinzoon van de Philipsfabriek-oprichter, zet zich in om mensen gelukkiger te maken. Margaret Gerrits heeft in ...

24-02-2019 16:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Narsingh gaat een bomensessie doen bij kruidenvakvrouw en bomencoach Marjanne Huising. Willem Dieleman ontdekte dat het bakken en uitdelen van pannenkoeken mooie momenten oplevert. Narsingh gaat met hem op stap in Amsterdam. Energetisch rei...

11-11-2018 16:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Hilal Altin is een van de weinige moslima's in Nederland die yogales geeft. Ze ziet in de islam en in geschriften over yoga mooie overeenkomsten en ze verweeft beide in haar dagelijks leven. Toen een paar jaar geleden haar eerste kindje doo...

04-11-2018 16:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Narsingh ontdekt een nieuw fenomeen: 'ecstatic dance', dansen zonder drank of drugs én zonder te praten. Spin in het web van deze nieuwe trend is Petro van de Pas, wiens spiritualiteit pas echt tot leven kwam na zijn eerste bijna-doodervari...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Iedereen Verlicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Iedereen Verlicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Iedereen Verlicht bij Iedereen Verlicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Iedereen Verlicht. Heb je een uitzending van Iedereen Verlicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Iedereen Verlicht gemist

Uitzending gemist van Iedereen Verlicht? Hier kun je alle uitzendingen van Iedereen Verlicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 19-05-2019 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord