Programma gemist?

Succesvol advocaat op tv en door vastgoedeigenaar Samuel Vermeulen groeide op in naar de de ashram van de Bhagwan in door India. op tv Terug in Nederland van werd hij een door zijn ouders verwaarloosd. Op op tv zijn zesde door werd Samuel met in een pleeggezin geplaatst. Hij wilde het niets door meer met de in spiritualiteit van zijn ouders op tv te maken hebben. Na tijdens een persoonlijke crisis een hervond Samuel de zich op een een plek waar hij een het niet het verwachtte: in de ashram de van in de Bhagwan in India.* Margarita Rongen op op is al ruim vijftig het jaar traditioneel heks. met De heks van met Appelscha wordt ze uit ook wel genoemd. van Met haar heksenmuseum door en heksenopleiding wil in Margarita juist de tijdens meer spirituele kant van van hekserij laten zien. * tijdens een Neuroloog Steven Laureys doet al meer op tv dan tijdens twintig jaar baanbrekend door onderzoek naar een het menselijk bewustzijn. Na een persoonlijke van naar crisis kwam meditatie op zijn naar pad.

Swami Gopala Krishna op is op tv een beroemdheid in India, maar door ook in uit Nederland heeft op hij volgers. Veel mensen tijdens zien hem als een een met personificatie van God. de Als hij de Sai Baba op tv Tempel in van Onderdijk bezoekt, waar ter naar ere van hem een van heel festival is op tv georganiseerd, van komen zijn volgelingen van in heinde en verre om het hem in te zien. Ze hebben allemaal van uit het gevoel dat de swami hun het leven heeft op veranderd. * met Narsingh bezoekt in op tv Vierhouten het door Eigentijds Festival, dat uit voor de 25e keer tijdens plaats vindt. Het festival biedt op de bezoekers 'inspirerende met voeding voor van geest en ziel, op die aanzet tot tijdens verandering en het de bewustzijn het stimuleert'. Hij neemt o.a. deel aan op in de workshops 'krijgskunst', 'body drum de release', 'geheim minnaarschap', 'helende een kracht van van kruiden' het en een workshop waarin dans wordt het gebruikt om mensen tijdens te trainen in uit eigenwaarde. * De uit in zusjes Mwanini en het Ngudju Makangira hebben een populair tijdens kanaal op YouTube, uit waar ze op tips geven om gezond tijdens en gelukkig te met leven. In hun geval in heeft met dat een heel bijzondere door reden, op tv want volgens de westerse medische een wetenschap op leiden ze allebei aan tijdens een ongeneeslijke ziekte. Maar dat van is de de zussen op tv niet aan te zien. Narsingh gaat een bij de meiden met tijdens op bezoek, op zoek op naar hun tijdens geheim.

Shaida naar Rehman is een van van de een miljoenen volgers van uit de Indiase Sister op Shivani. Narsingh gaat met haar op van pad om haar uit uit bron van inspiratie te ontmoeten. met * op Hoe krijg je de flow in je naar leven? Dat is de belangrijkste op tv vraag de die Evert Heintz zichzelf het en anderen stelt. Hij heeft in een grote tijdens passie op voor de bergsport. * Natascha Boudewijn het is genezen uit door het bos. Ze door doet aan uit shinrin-yoku, Japans bosbaden een en ook wel forest de healing in genoemd.

Hilal de Altin is een van de het weinige moslima's in het Nederland die van yogales geeft. een Ze ziet in de tijdens islam en uit in geschriften over het yoga mooie overeenkomsten en ze uit verweeft in beide in haar dagelijkse leven. naar Toen een de paar jaar een geleden haar eerste kindje in dood geboren werd, hielp naar yoga haar. Nu de wil met zij die kracht ook het aan anderen overbrengen. * door naar Ira Nagel begon van in 2015 het Namasté Café in de in Den Haag in een buurt waar naar opmerkelijk veel spirituele op tv ondernemers actief met zijn. op tv Volgens Ira komt dat op tv door de gunstige aardlijnen een in die buurt. in In het café organiseert het ze uiteenlopende spirituele door activiteiten, op tv van massages en van handlezen tot lezingen en workshops. uit Ze het werkt veel op samen met Peter den een Haring. Sinds de een opening van het café is van zijn workshop trancereizen het door een populair onderdeel. Peter de laat deelnemers teruggaan naar een bepaalde uit ervaringen uit vorige levens, de die in het in nu waardevolle inzichten opleveren. een * Raihaana Ainoel naar is een alleenstaande bijstandsmoeder uit met de een verleden van op tv huiselijk geweld. Narsingh bezoekt van haar met om te begrijpen hoe je nieuw naar geluk kan vinden een na met zo'n heftige ervaring. met Raihaana vond een in nieuwe balans in haar leven, tijdens een met name door het helpen uit van tijdens anderen.

Narsingh met ontdekt een nieuw van fenomeen: ecstatic dance, dansen de zonder drank of drugs in én zonder in te praten. Spin in op in het web van deze nieuwe van trend door is Petro van de Pas, wiens een spiritualiteit pas echt met van tot leven kwam na de zijn eerste van bijna-doodervaring. * Narsingh ontmoet op 'De Schittering' uit (oorspronkelijke naam: Tresi Barros), die op tv fungeert door als medium voor Isaak, door een indiaan die op tv rond 1230 overleed en met die Tresi beschouwt als op tv haar het geestelijke partner en levensgezel. van Van van Isaak krijgt zij visioenen door, een zoals de naar opdracht om in op tv Rotterdam voedselcentra tijdens voor de minderbedeelden de op te richten. * Tim uit van der Vliet uit is in schrijver, coach, docent op tv en belegger. Tijdens de op tv economische crisis in verloor hij in een half de jaar tijd 600.000 op euro. door Maar juist die ervaring droeg de bij aan Tims persoonlijke de door ontwikkeling. Hij merkte dat uit het eigenlijk bevrijdend werkte. Tim van heeft naar een praktische kijk op op tv spiritualiteit ontwikkeld tijdens die hij 'Zen from Amsterdam' in noemt. Hij laat het Narsingh ervaren dat met een ijsbad met het lichaam kan sterken uit in het omgaan in met op tv stress.

Lily naar gaf alles in op om te leven als dakloze. de op tv Haar geluk vindt tijdens ze nu in het met helpen van andere naar dak- en thuislozen. Sri naar Annata, gewone naam tijdens Peter van Loo, raakte in in zijn vechtsportschool in Nederland op en zijn bedrijf in Thailand het kwijt, maar kreeg op tv er diepe in spiritualiteit voor terug. Leoni de Santander uit werkt in uit holistisch centrum Sekoya als uit sjamaan, yogadocente op tv en gongspeelster. Narsingh een ondergaat een gongsessie en voelt de uit helende krachten van het de in gongs.

Esmeralda tijdens Heij geeft workshops waarin zij van vrouwen helpt om met meer tijdens in hun naar kracht te staan en hen te met leren kiezen tijdens voor liefde. naar Op het Ganesh Festival in in het Rotterdam wordt een speciale van dans gedaan door Winesh Ramjatan. naar Energetisch uit manager Stef Freriks kan emotionele op het blokkades bij dieren op tv oplossen.

Narsingh het ontmoet Margo in Huggers, die wandel- en trektochten met met een ezels organiseert. Ze met is hiermee begonnen nadat ze op tv haar uit baan kwijtraakte. Jopie een Louwes Kooijmans ontdekte toen uit ze zelfstandig door ging wonen het paganisme naar en de tijdens kracht van Moeder Aarde. Zij het bezoekt elk jaar Castlefest. een Peter op Gordijn neemt na door een avontuurlijk leven als Apache-helikopterpiloot uit naar een drastisch besluit in en gaat op zoek op tv naar spiritualiteit. naar Narsing neemt bij hem deel op aan door een cursus waar hallucinerende met truffels worden met gebruikt.

Narsingh op tv is bij de eerste door bokswedstrijd naar van Nick, die zichzelf naar 'spiritual warrior' een noemt. Ook woont Narsingh de met Internationale Dag van de de Yoga in Amsterdam met bij en ontmoet op op tv daar 'vredesduif' Sri op tv Sri Ravi Shankar, die betrokken was het bij de vredesbesprekingen tijdens met de Colombiaanse op tv verzetsbeweging FARC het en conflicten in met Irak met en Kasjmir. Boswachter en uit overlevingscoach Marijke van met Langen brengt mensen op tv dichter bij de een natuur aan de hand door van onder andere op de met 'vossenpas'.

Michiel op tv van der Pols door is oud-marinier, de die ooit werd uitgezonden het naar Irak. Hij van kwam er uiteindelijk het achter dat hij een hoog op tv sensitief persoon is door en met dat de marine niet echt van zijn met ding is. Tegenwoordig tijdens helpt hij mensen dichter door bij hun gevoel op te komen door zijn uit doorbraaksessies. * tijdens Suzanne naar Klaassen had genoeg van door haar baan als communicatie-expert. Om van haar hoofd leeg met te maken ging uit ze door regelmatig joggen op het door strand. Op een tijdens dag een zag ze een grote krat tijdens liggen het met daarop de tekst: 'doe mee, op verlos de door zee'. Dat was naar voor haar naar het begin op tv van Juttersgeluk, een organisatie die elke de week het strand uit schoonmaakt het en van het afval nieuwe van producten tijdens maakt. Dat doet ze met naar mensen die 'net de buiten het tijdens arbeidsproces vallen'. * Voor in Dennis Kivit is met muziek naar van levensbelang. Hij in zingt en speelt piano naar en gitaar. Muziek is in uit voor hem een middel op om innerlijke vrede te ervaren op tv en mensen te met inspireren naar dichter bij zichzelf te komen. met Zo geeft de hij meditatieconcerten, met waarbij de deelnemers de de muziek voelen en tijdens zo de vanbinnen stil worden.

Narsingh Balwantsingh tijdens doet verslag van de het holifeest tijdens dat vorige week een uitbundig werd gevierd door hindoes een over de op tv hele uit wereld. Holi is een lente-, een van nieuwjaars- een en een overwinningsfeest. Het symboliseert door van dat het oude in plaats maakt voor het nieuwe en op de met overwinning van van het goede op het kwade. * een Martijn tijdens Mensink geeft naar workshops mindful running. uit Wat begon als een persoonlijke missie uit uit voor Martijn, groeide uit tot op een grote beweging van door meer uit dan tweehonderd instructeurs van in heel Nederland. op tv Narsingh volgt een workshop op de de op tv Posbank op de Veluwe. door * Narsingh krijgt tijdens kookles op van Rada Meursing. Zij met is gespecialiseerd in naar ayurvedisch koken, een Indiase vegetarische met een kookstijl, waarbij de levenskracht van het op tv voedsel in behouden blijft. Goed op tv voor de gezondheid. op tv Maar vooral ook een middel naar om dierenleed tijdens te op voorkomen en de opvang in van de het aarde tegen te door gaan.

Robert Bridgeman, die in in het het echt uit Robert-Jan Bruggeman heet, was op tv vijftien jaar op geleden nog directeur van door een bouwbedrijf met tachtig man door het personeel. In driedelig pak, het een dure auto uit en niet vies van drank door en drugs waande op de hij zich onaantastbaar. Tot zijn gedrag op op hem fataal werd en een hij werd ontslagen. Nu tijdens is hij bewustwordingscoach een met een verlichtingsmissie en tijdens pakt tijdens hij het wederom groots aan. de * de In een op klein huisje gaan wonen, zodat je met meer tijd en in geld het overhoudt om de te leven en de aarde een daarbij minder belast. uit Dat van is het idee achter tiny houses. uit Midden in door het polderlandschap van Almere met in ligt de Tiny House Farm, een het terrein naar waar uiteindelijk dertig hele kleine het huisjes van komen te in staan. Kleiner wonen maar grootser op tv leven, is het het motto van uit de meeste met bewoners. Narsingh gaat op tv op bezoek bij de familie het De Wit, naar die een rijtjeshuis een midden in op Almere heeft verruild voor een het tiny house. * Narsingh door van neemt een kijkje achter de schermen door bij op tv paragnost Ron Los. Ron uit was vroeger internationaal vrachtwagenchauffeur, met totdat hij een met burn-out kreeg. Met door steun van het uit UWV deed hij een de opleiding tot op paragnost. Door het middel van de tijdens telefoonlijn en op tv het geven van workshops een probeert hij een nu mensen spiritueel op weg tijdens van te helpen.

De door Deense Elisa een Namasté voelt dat ze naar een engel is. Ze uit helpt op mensen gelukkig te door worden en combineert dat met uit boksen. Topsporter Wout van door Wengerden een maakte na een blessure van naar zijn met kwetsbaarheid een kracht, vond zichzelf met opnieuw uit op en helpt anderen van daar ook in bij. Jan Kortie organiseert het maandelijks 'Het lied van door de van ziel' in de Amstelkerk in uit Amsterdam. Zingen met kan helend naar werken.

De hindoestaanse Soomintra een Nannan beschikt over tijdens op tv paranormale gaven, maar ze treedt ook tijdens met op als dj, samen met Piet. op Anton Philips, kleinzoon tijdens naar van de Philipsfabriek-oprichter, zet zich een in om mensen gelukkiger in te maken. Margaret naar naar Gerrits heeft in Noord-Brabant een boerderij in met dieren die van zij verzorgt omdat van die van haar spirituele het lessen leren over het tijdens leven.

februari 2020
06-10-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Succesvol advocaat en vastgoedeigenaar Samuel Vermeulen groeide op in de ashram van de Bhagwan in India. Terug in Nederland werd hij door zijn ouders verwaarloosd. Op zijn zesde werd Samuel in een pleeggezin geplaatst. Hij wilde niets meer ...

29-09-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Swami Gopala Krishna is een beroemdheid in India, maar ook in Nederland heeft hij volgers. Veel mensen zien hem als een personificatie van God. Als hij de Sai Baba Tempel in Onderdijk bezoekt, waar ter ere van hem een heel festival is georg...

22-09-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Shaida Rehman is een van de miljoenen volgers van de Indiase Sister Shivani. Narsingh gaat met haar op pad om haar bron van inspiratie te ontmoeten. * Hoe krijg je flow in je leven? Dat is de belangrijkste vraag die Evert Heintz zichzelf en...

19-05-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Hilal Altin is een van de weinige moslima's in Nederland die yogales geeft. Ze ziet in de islam en in geschriften over yoga mooie overeenkomsten en ze verweeft beide in haar dagelijkse leven. Toen een paar jaar geleden haar eerste kindje do...

12-05-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Narsingh ontdekt een nieuw fenomeen: ecstatic dance, dansen zonder drank of drugs én zonder te praten. Spin in het web van deze nieuwe trend is Petro van de Pas, wiens spiritualiteit pas echt tot leven kwam na zijn eerste bijna-doodervaring...

05-05-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Lily gaf alles op om te leven als dakloze. Haar geluk vindt ze nu in het helpen van andere dak- en thuislozen. Sri Annata, gewone naam Peter van Loo, raakte zijn vechtsportschool in Nederland en zijn bedrijf in Thailand kwijt, maar kreeg er...

28-04-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Esmeralda Heij geeft workshops waarin zij vrouwen helpt om meer in hun kracht te staan en hen te leren kiezen voor liefde. Op het Ganesh Festival in Rotterdam wordt een speciale dans gedaan door Winesh Ramjatan. Energetisch manager Stef Fre...

21-04-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Narsingh ontmoet Margo Huggers, die wandel- en trektochten met ezels organiseert. Ze is hiermee begonnen nadat ze haar baan kwijtraakte. Jopie Louwes Kooijmans ontdekte toen ze zelfstandig ging wonen het paganisme en de kracht van Moeder Aa...

14-04-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Narsingh is bij de eerste bokswedstrijd van Nick, die zichzelf 'spiritual warrior' noemt. Ook woont Narsingh de Internationale Dag van de Yoga in Amsterdam bij en ontmoet daar 'vredesduif' Sri Sri Ravi Shankar, die betrokken was bij de vred...

07-04-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Michiel van der Pols is oud-marinier, die ooit werd uitgezonden naar Irak. Hij kwam er uiteindelijk achter dat hij een hoog sensitief persoon is en dat de marine niet echt zijn ding is. Tegenwoordig helpt hij mensen dichter bij hun gevoel t...

31-03-2019 15:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Narsingh Balwantsingh doet verslag van het holifeest dat vorige week uitbundig werd gevierd door hindoes over de hele wereld. Holi is een lente-, een nieuwjaars- en een overwinningsfeest. Het symboliseert dat het oude plaats maakt voor het ...

24-03-2019 16:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

17-03-2019 16:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

Robert Bridgeman, die in het echt Robert-Jan Bruggeman heet, was vijftien jaar geleden nog directeur van een bouwbedrijf met tachtig man personeel. In driedelig pak, een dure auto en niet vies van drank en drugs waande hij zich onaantastbaa...

10-03-2019 16:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

De Deense Elisa Namasté voelt dat ze een engel is. Ze helpt mensen gelukkig te worden en combineert dat met boksen. Topsporter Wout van Wengerden maakte na een blessure van zijn kwetsbaarheid een kracht, vond zichzelf opnieuw uit en helpt a...

03-03-2019 16:25

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht - Iedereen Verlicht

De hindoestaanse Soomintra Nannan beschikt over paranormale gaven, maar ze treedt ook op als dj, samen met Piet. Anton Philips, kleinzoon van de Philipsfabriek-oprichter, zet zich in om mensen gelukkiger te maken. Margaret Gerrits heeft in ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Iedereen Verlicht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Iedereen Verlicht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Iedereen Verlicht bij Iedereen Verlicht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Iedereen Verlicht. Heb je een uitzending van Iedereen Verlicht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Iedereen Verlicht gemist

Uitzending gemist van Iedereen Verlicht? Hier kun je alle uitzendingen van Iedereen Verlicht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!