Programma gemist?

Jeremy het Maxwell Wintrebert werd verliefd uit op op de kunst van het op tv glasblazen toen hij als op 19-jarige een glasatelier door bezocht op een universiteit op een in de Verenigde Staten. Bij een met meester glasblazer in Noord-Californië het in leerde hij vervolgens het tijdens vak. Aan het regisseur Jerome de Gerlach vertelt Maxwell door van hoe zijn passie voor het het werken met glas hem de redde tijdens van een door diepe depressie na naar de vroegtijdige dood van zijn uit ouders.

november 2019
15-10-2017 19:15

Docu: Hart van glas

Close Up: Hart van glas - Kunstenaar Jeremy Maxwell Wintrebert - Docu: Hart van glas

Jeremy Maxwell Wintrebert werd verliefd op de kunst van het glasblazen toen hij als 19-jarige een glasatelier bezocht op een universiteit in de Verenigde Staten. Bij een meester glasblazer in Noord-Californië leerde hij vervolgens het vak....

Close Up: Hart van glas - Kunstenaar Jeremy Maxwell Wintrebert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Hart van glas - Kunstenaar Jeremy Maxwell Wintrebert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Hart van glas - Kunstenaar Jeremy Maxwell Wintrebert bij Close Up: Hart van glas - Kunstenaar Jeremy Maxwell Wintrebert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Hart van glas - Kunstenaar Jeremy Maxwell Wintrebert. Heb je een uitzending van Close Up: Hart van glas - Kunstenaar Jeremy Maxwell Wintrebert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Hart van glas - Kunstenaar Jeremy Maxwell Wintrebert gemist

Uitzending gemist van Close Up: Hart van glas - Kunstenaar Jeremy Maxwell Wintrebert? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Hart van glas - Kunstenaar Jeremy Maxwell Wintrebert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-10-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!