Programma gemist?

Jeremy Maxwell door Wintrebert werd verliefd op op de in kunst van het glasblazen toen op tv hij op als 19-jarige een glasatelier bezocht uit op een van universiteit in door de Verenigde Staten. Bij van een meester met glasblazer in Noord-Californië leerde hij de vervolgens het op vak. Aan regisseur Jerome de door een Gerlach vertelt Maxwell hoe met zijn passie voor naar het werken met glas van hem met redde van een diepe depressie van na het de vroegtijdige dood van zijn door ouders.

september 2021
15-10-2017 19:15

Docu: Hart van glas

Close Up: Hart van glas - Kunstenaar Jeremy Maxwell Wintrebert - Docu: Hart van glas

Jeremy Maxwell Wintrebert werd verliefd op de kunst van het glasblazen toen hij als 19-jarige een glasatelier bezocht op een universiteit in de Verenigde Staten. Bij een meester glasblazer in Noord-Californië leerde hij vervolgens het vak....

Close Up: Hart van glas - Kunstenaar Jeremy Maxwell Wintrebert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Hart van glas - Kunstenaar Jeremy Maxwell Wintrebert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Hart van glas - Kunstenaar Jeremy Maxwell Wintrebert bij Close Up: Hart van glas - Kunstenaar Jeremy Maxwell Wintrebert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Hart van glas - Kunstenaar Jeremy Maxwell Wintrebert. Heb je een uitzending van Close Up: Hart van glas - Kunstenaar Jeremy Maxwell Wintrebert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Hart van glas - Kunstenaar Jeremy Maxwell Wintrebert gemist

Uitzending gemist van Close Up: Hart van glas - Kunstenaar Jeremy Maxwell Wintrebert? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Hart van glas - Kunstenaar Jeremy Maxwell Wintrebert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-10-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!