Programma gemist?

Op het 25 oktober is het precies op tv honderd jaar een geleden (1917) dat in naar Sint Petersburg de op Oktoberrevolutie uit plaatsvond. Daarmee een komt een eind aan een het eeuwenlange tsarenbewind van het de familie Romanov. Vanaf op tv nu is tijdens de Communistische partij aan door op tv de macht. Het is de naar eerste revolutie met in de de wereldgeschiedenis die is gefilmd op en verfilmd, met in 1927, door de beroemde Russische in regisseur naar Eisenstein. Michel een Krielaars is Rusland-historicus met en oud NRC-correspondent tijdens in Moskou. Hij op bekijkt de beelden en onderzoekt van in door hoeverre deze een door betrouwbaar beeld geven van de door werkelijke de gebeurtenissen. In de van verfilming door Eisenstein bestormt naar een woeste de menigte het paleis van op tv de tsaar, op de huidige Hermitage. het Dat lag anders: Swetlana door Datsenko (Hermitage): van "Het waren nog geen tien man. door met Ze zijn hier heel door rustig naar binnen gegaan. De tijdens verfilming bracht het op tv gebouw aanzienlijk door meer schade toe, met dan uit de echte opstand." de Michel Krielaars zoekt naar zichtbare tijdens sporen van van de Revolutie met en neemt ook deel uit aan de ‘Poetin-wandeling’ met in Sint Petersburg. Hij op vraagt jonge deelnemers in of ze Poetin zien tijdens als het hun nieuwe tsaar. naar “Wat me totaal niet bevalt op tv de is de corruptie. Maar een tsaar met is hij een niet. Hij is van gewoon een tijdens slechte ambtenaar.”

mei 2021
16-10-2017 21:00

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie - Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie

Op 25 oktober is het precies honderd jaar geleden (1917) dat in Sint Petersburg de Oktoberrevolutie plaatsvond. Daarmee komt een eind aan het eeuwenlange tsarenbewind van de familie Romanov. Vanaf nu is de Communistische partij aan de macht...

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie bij Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie. Heb je een uitzending van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!