Programma gemist?

Op van 25 oktober is het precies tijdens naar honderd jaar geleden (1917) naar dat in Sint met Petersburg de op Oktoberrevolutie plaatsvond. Daarmee op tv komt een eind aan het eeuwenlange de tsarenbewind van het de familie Romanov. tijdens Vanaf nu is de tijdens uit Communistische partij aan de macht. Het een is de naar eerste revolutie in de op tv wereldgeschiedenis van die is gefilmd en verfilmd, het het in 1927, door de beroemde het Russische regisseur door Eisenstein. Michel Krielaars is Rusland-historicus een en oud een NRC-correspondent in in Moskou. Hij bekijkt de beelden een en onderzoekt in naar uit hoeverre deze een naar betrouwbaar beeld geven door van de werkelijke gebeurtenissen. tijdens In de naar verfilming door Eisenstein bestormt een op tv woeste naar menigte het paleis van de op tsaar, de huidige Hermitage. tijdens van Dat lag anders: het Swetlana Datsenko (Hermitage): "Het van waren nog geen tien van man. Ze zijn van hier heel rustig naar naar binnen gegaan. het De verfilming bracht het tijdens op tv gebouw aanzienlijk meer in schade toe, dan de echte in opstand." Michel Krielaars zoekt een naar van zichtbare sporen van de Revolutie door en neemt ook de deel aan uit de ‘Poetin-wandeling’ in de Sint naar Petersburg. Hij vraagt op tv jonge deelnemers of ze Poetin naar zien door als hun nieuwe tsaar. “Wat met me totaal niet op tv bevalt is de het corruptie. Maar in een tsaar is hij niet. het van Hij is gewoon een slechte van ambtenaar.”

september 2021
16-10-2017 21:00

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie - Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie

Op 25 oktober is het precies honderd jaar geleden (1917) dat in Sint Petersburg de Oktoberrevolutie plaatsvond. Daarmee komt een eind aan het eeuwenlange tsarenbewind van de familie Romanov. Vanaf nu is de Communistische partij aan de macht...

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie bij Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie. Heb je een uitzending van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!