Programma gemist?

Op 25 oktober de is het precies uit honderd jaar geleden het (1917) door dat in Sint Petersburg de het Oktoberrevolutie plaatsvond. met Daarmee komt een eind op tv aan het eeuwenlange uit tsarenbewind de van de op familie Romanov. Vanaf nu van is de Communistische partij aan met de uit macht. Het is op tv de eerste de revolutie in de wereldgeschiedenis in die is gefilmd en verfilmd, het in in 1927, door de beroemde in Russische regisseur in Eisenstein. Michel Krielaars is tijdens Rusland-historicus en in oud NRC-correspondent de in Moskou. Hij bekijkt de beelden door en onderzoekt in door hoeverre deze een een betrouwbaar op beeld geven van tijdens de werkelijke in gebeurtenissen. In de verfilming door Eisenstein op bestormt een tijdens woeste menigte het het paleis het van de tsaar, uit de huidige Hermitage. Dat lag anders: tijdens tijdens Swetlana Datsenko (Hermitage): uit "Het waren nog op tv geen tien man. Ze zijn hier op heel in rustig naar binnen door gegaan. De verfilming bracht uit het op tv gebouw aanzienlijk meer schade toe, dan het de echte opstand." op Michel Krielaars op tv zoekt naar uit zichtbare sporen van tijdens de Revolutie en neemt op tv ook de deel aan de ‘Poetin-wandeling’ op tv in Sint Petersburg. Hij op vraagt jonge een deelnemers of ze Poetin zien tijdens als hun nieuwe met tsaar. “Wat me met van totaal niet bevalt het is de corruptie. Maar een tsaar het op is hij niet. Hij is uit gewoon op een slechte ambtenaar.”

januari 2021
16-10-2017 21:00

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie - Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie

Op 25 oktober is het precies honderd jaar geleden (1917) dat in Sint Petersburg de Oktoberrevolutie plaatsvond. Daarmee komt een eind aan het eeuwenlange tsarenbewind van de familie Romanov. Vanaf nu is de Communistische partij aan de macht...

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie bij Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie. Heb je een uitzending van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!