Programma gemist?

Op in 25 oktober is het in precies honderd jaar geleden op (1917) dat door in Sint Petersburg de door Oktoberrevolutie plaatsvond. tijdens Daarmee komt een eind met met aan het eeuwenlange naar tsarenbewind van de familie Romanov. een Vanaf nu is de in Communistische partij aan een van de macht. Het is de eerste de revolutie in op de in wereldgeschiedenis die is gefilmd en verfilmd, door in 1927, door naar de beroemde Russische de regisseur Eisenstein. Michel in Krielaars is Rusland-historicus naar een en oud NRC-correspondent in tijdens Moskou. Hij bekijkt de beelden naar en onderzoekt in uit hoeverre op deze een betrouwbaar beeld met geven van de door werkelijke gebeurtenissen. In de naar verfilming door Eisenstein een bestormt een van woeste menigte tijdens het paleis op van de tsaar, de door huidige Hermitage. Dat lag anders: naar door Swetlana Datsenko (Hermitage): op "Het waren nog geen tien man. uit Ze zijn door hier heel rustig op tv naar binnen gegaan. De met verfilming bracht het uit op tv gebouw aanzienlijk meer schade toe, op dan de echte de opstand." Michel door Krielaars zoekt het naar zichtbare sporen van een de Revolutie en op tv neemt ook deel de aan de ‘Poetin-wandeling’ in op tv Sint Petersburg. Hij vraagt op tv jonge deelnemers op of door ze Poetin zien als tijdens hun nieuwe tsaar. “Wat naar me totaal niet bevalt in is in de corruptie. Maar een uit tsaar is uit hij niet. Hij is gewoon in een slechte op tv ambtenaar.”

september 2020
16-10-2017 21:00

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie - Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie

Op 25 oktober is het precies honderd jaar geleden (1917) dat in Sint Petersburg de Oktoberrevolutie plaatsvond. Daarmee komt een eind aan het eeuwenlange tsarenbewind van de familie Romanov. Vanaf nu is de Communistische partij aan de macht...

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie bij Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie. Heb je een uitzending van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!