Programma gemist?

Op 25 in oktober een is het precies honderd een jaar geleden (1917) dat in door Sint Petersburg de de Oktoberrevolutie plaatsvond. Daarmee op komt een naar eind aan naar het eeuwenlange met tsarenbewind van de familie Romanov. in Vanaf nu op is de Communistische partij naar aan de in macht. Het een is de eerste uit revolutie in de wereldgeschiedenis die is uit de gefilmd en verfilmd, in een 1927, door de beroemde op Russische regisseur tijdens Eisenstein. Michel Krielaars is Rusland-historicus van en oud NRC-correspondent tijdens in Moskou. uit Hij bekijkt de op tv beelden en onderzoekt van in van hoeverre deze een het betrouwbaar beeld geven van de door werkelijke in gebeurtenissen. In de verfilming door van Eisenstein bestormt een in woeste menigte tijdens het paleis van de de tsaar, de huidige Hermitage. uit in Dat lag anders: Swetlana Datsenko uit (Hermitage): "Het waren nog op tv tijdens geen tien man. op Ze zijn hier heel rustig op naar binnen door gegaan. De verfilming bracht het tijdens gebouw aanzienlijk meer op tv schade toe, dan het tijdens de echte opstand." Michel van Krielaars zoekt naar door zichtbare sporen de van de Revolutie en neemt naar ook deel aan het de ‘Poetin-wandeling’ naar in Sint Petersburg. Hij in vraagt jonge deelnemers het of ze Poetin zien een op tv als hun nieuwe tsaar. tijdens “Wat me totaal tijdens niet bevalt in is de corruptie. Maar een tsaar de is hij niet. van Hij is tijdens gewoon de een slechte ambtenaar.”

oktober 2019
16-10-2017 21:00

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie - Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie

Op 25 oktober is het precies honderd jaar geleden (1917) dat in Sint Petersburg de Oktoberrevolutie plaatsvond. Daarmee komt een eind aan het eeuwenlange tsarenbewind van de familie Romanov. Vanaf nu is de Communistische partij aan de macht...

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie bij Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie. Heb je een uitzending van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!