Programma gemist?

Op 25 oktober een is het in precies tijdens honderd jaar geleden tijdens (1917) dat in Sint Petersburg het de Oktoberrevolutie plaatsvond. Daarmee op tv komt in een eind aan het naar eeuwenlange tsarenbewind van de tijdens familie de Romanov. Vanaf nu is door de Communistische partij aan op tv de macht. Het een is de naar eerste door revolutie in de wereldgeschiedenis uit die is een gefilmd en verfilmd, naar in 1927, door de in beroemde Russische regisseur uit Eisenstein. Michel op Krielaars is Rusland-historicus en op tv oud NRC-correspondent in op Moskou. Hij bekijkt de beelden van tijdens en onderzoekt in naar hoeverre deze een van betrouwbaar beeld geven in van de werkelijke gebeurtenissen. In de het in verfilming door Eisenstein bestormt in een woeste menigte het paleis op van de op tv tsaar, naar de huidige Hermitage. Dat tijdens lag anders: Swetlana Datsenko (Hermitage): het op tv "Het waren nog in geen tien man. Ze het zijn hier heel rustig naar de binnen gegaan. De naar verfilming een bracht het gebouw aanzienlijk in meer een schade toe, dan de echte met opstand." een Michel Krielaars zoekt naar zichtbare tijdens sporen door van de Revolutie met en neemt ook deel aan tijdens de ‘Poetin-wandeling’ uit in Sint Petersburg. door Hij vraagt jonge deelnemers uit of ze Poetin zien een als de hun nieuwe tsaar. tijdens “Wat me totaal uit niet bevalt is de de corruptie. tijdens Maar een tsaar de is hij niet. tijdens Hij is gewoon een tijdens slechte ambtenaar.”

januari 2020
16-10-2017 21:00

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie - Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie

Op 25 oktober is het precies honderd jaar geleden (1917) dat in Sint Petersburg de Oktoberrevolutie plaatsvond. Daarmee komt een eind aan het eeuwenlange tsarenbewind van de familie Romanov. Vanaf nu is de Communistische partij aan de macht...

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie bij Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie. Heb je een uitzending van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!