Programma gemist?

Op een 25 oktober is het precies door door honderd jaar geleden (1917) op tv dat in Sint het Petersburg de Oktoberrevolutie van plaatsvond. Daarmee uit komt een eind aan een het eeuwenlange tsarenbewind van de op familie van Romanov. Vanaf nu is de in Communistische partij het aan de macht. het Het is naar de eerste een revolutie in de wereldgeschiedenis van die is gefilmd het en verfilmd, in 1927, door een de beroemde tijdens Russische regisseur op Eisenstein. Michel Krielaars is Rusland-historicus uit en naar oud NRC-correspondent in Moskou. op Hij bekijkt de door beelden en onderzoekt in de hoeverre deze met een betrouwbaar beeld het geven van de door werkelijke gebeurtenissen. In de een verfilming de door Eisenstein van bestormt een woeste menigte het het paleis van op tv de tsaar, de huidige Hermitage. het Dat lag anders: tijdens Swetlana Datsenko van (Hermitage): van "Het waren nog geen het tien man. Ze zijn hier tijdens heel rustig naar met binnen gegaan. De een verfilming uit bracht het gebouw van aanzienlijk meer schade toe, uit dan op de echte opstand." Michel Krielaars zoekt een naar zichtbare sporen het van de in Revolutie en neemt uit ook deel door aan de ‘Poetin-wandeling’ in een Sint Petersburg. Hij vraagt in op tv jonge deelnemers of ze door Poetin zien als hun nieuwe uit tsaar. “Wat van me totaal niet bevalt van is een de corruptie. Maar met een tsaar is hij niet. op Hij is gewoon uit een slechte met ambtenaar.”

oktober 2020
16-10-2017 21:00

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie - Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie

Op 25 oktober is het precies honderd jaar geleden (1917) dat in Sint Petersburg de Oktoberrevolutie plaatsvond. Daarmee komt een eind aan het eeuwenlange tsarenbewind van de familie Romanov. Vanaf nu is de Communistische partij aan de macht...

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie bij Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie. Heb je een uitzending van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden: 100 jaar Russische Revolutie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-10-2017 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!