Programma gemist?

In Amerika worden op elke op week vijf ouders het door hun kinderen vermoord. Vier een tijdens jaar geleden liep de veertienjarige Nathon van Brooks door de slaapkamer van zijn ouders op tv in een en schoot naar ze beiden door op tv hun hoofd terwijl ze sliepen. naar Verbazingwekkend de genoeg overleefden zijn ouders deze aanslag. door Nathon naar is veroordeeld tot vijftien jaar een gevangenisstraf voor op tv het plegen van een naar overval van met een dodelijk met wapen. De documentaire van volgt de Brooks-familie, uit ze proberen te verwerken wat op tv hun een zoon heeft gedaan en vooral met te begrijpen waarom door de hij het gedaan met heeft.

In naar Amerika worden elke week vijf met ouders door hun in kinderen vermoord. het Vier jaar op geleden liep de een 14-jarige Nathon Brooks de slaapkamer door van zijn ouders van in en schoot naar ze beiden uit door hun hoofd terwijl van ze tijdens sliepen. Verbazingwekkend genoeg overleefden zijn tijdens ouders deze in aanslag. Nathon is veroordeeld van in tot vijftien jaar gevangenisstraf voor het naar plegen een van een een overval met een dodelijk wapen. door Deze documentaire door volgt de familie Brooks. het Ze proberen van te verwerken wat hun in zoon heeft uit gedaan en vooral te begrijpen de waarom hij op het gedaan met heeft.

oktober 2020
28-02-2019 22:30

I shot my Parents

I Shot My Parents - I shot my Parents

In Amerika worden elke week vijf ouders door hun kinderen vermoord. Vier jaar geleden liep de veertienjarige Nathon Brooks de slaapkamer van zijn ouders in en schoot ze beiden door hun hoofd terwijl ze sliepen. Verbazingwekkend genoeg overl...

16-10-2017 22:20

Docu: I Shot My Parents

I Shot My Parents - Docu: I Shot My Parents

In Amerika worden elke week vijf ouders door hun kinderen vermoord. Vier jaar geleden liep de 14-jarige Nathon Brooks de slaapkamer van zijn ouders in en schoot ze beiden door hun hoofd terwijl ze sliepen. Verbazingwekkend genoeg overleef...

I Shot My Parents gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van I Shot My Parents de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van I Shot My Parents bij I Shot My Parents liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van I Shot My Parents. Heb je een uitzending van I Shot My Parents gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

I Shot My Parents gemist

Uitzending gemist van I Shot My Parents? Hier kun je alle uitzendingen van I Shot My Parents kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-02-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!