Programma gemist?

In Amerika worden op elke week vijf door ouders in door hun kinderen het vermoord. Vier jaar geleden liep de de veertienjarige Nathon op tv door Brooks de slaapkamer met van zijn ouders een in en schoot uit ze beiden door hun hoofd terwijl uit ze sliepen. Verbazingwekkend een genoeg overleefden zijn op tv ouders deze een aanslag. Nathon het is veroordeeld tot vijftien de jaar gevangenisstraf een voor het plegen uit van een tijdens overval met een dodelijk wapen. De op tv documentaire volgt de het Brooks-familie, ze proberen met op tv te verwerken wat in hun zoon heeft gedaan en vooral een te begrijpen waarom uit in hij het gedaan met heeft.

In het Amerika worden elke op week vijf ouders met door hun uit kinderen vermoord. Vier jaar geleden liep in de 14-jarige de Nathon Brooks tijdens de slaapkamer de van zijn ouders in en schoot een ze beiden uit door hun hoofd in terwijl ze met sliepen. Verbazingwekkend van genoeg overleefden zijn ouders door deze aanslag. Nathon het is veroordeeld tot vijftien jaar in gevangenisstraf voor naar het op plegen van een in overval met een dodelijk wapen. het Deze de documentaire volgt de familie Brooks. op Ze proberen te verwerken van wat hun naar zoon heeft gedaan op en het vooral te begrijpen waarom hij op het gedaan van heeft.

december 2021
28-02-2019 22:30

I shot my Parents

I Shot My Parents - I shot my Parents

In Amerika worden elke week vijf ouders door hun kinderen vermoord. Vier jaar geleden liep de veertienjarige Nathon Brooks de slaapkamer van zijn ouders in en schoot ze beiden door hun hoofd terwijl ze sliepen. Verbazingwekkend genoeg overl...

16-10-2017 22:20

Docu: I Shot My Parents

I Shot My Parents - Docu: I Shot My Parents

In Amerika worden elke week vijf ouders door hun kinderen vermoord. Vier jaar geleden liep de 14-jarige Nathon Brooks de slaapkamer van zijn ouders in en schoot ze beiden door hun hoofd terwijl ze sliepen. Verbazingwekkend genoeg overleef...

I Shot My Parents gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van I Shot My Parents de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van I Shot My Parents bij I Shot My Parents liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van I Shot My Parents. Heb je een uitzending van I Shot My Parents gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

I Shot My Parents gemist

Uitzending gemist van I Shot My Parents? Hier kun je alle uitzendingen van I Shot My Parents kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-02-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!