Programma gemist?

In Amerika worden tijdens elke naar week vijf ouders door uit hun kinderen vermoord. Vier op jaar geleden in liep op de veertienjarige Nathon Brooks naar de slaapkamer van een zijn ouders in en schoot naar ze beiden door op tv hun de hoofd terwijl ze tijdens sliepen. Verbazingwekkend door genoeg overleefden zijn ouders op deze aanslag. op Nathon is veroordeeld tot vijftien in jaar uit gevangenisstraf voor het plegen van door een overval met tijdens een dodelijk het wapen. De documentaire volgt in de Brooks-familie, ze proberen met te naar verwerken wat hun naar zoon heeft gedaan en vooral het te begrijpen een waarom naar hij het gedaan naar heeft.

In Amerika worden uit elke tijdens week vijf ouders door hun tijdens kinderen vermoord. de Vier op tv jaar geleden liep de 14-jarige de Nathon Brooks op de slaapkamer op tv van zijn ouders in en met schoot ze beiden door op tv hun hoofd terwijl tijdens ze met sliepen. Verbazingwekkend genoeg overleefden zijn door ouders op deze aanslag. Nathon in is veroordeeld door tot vijftien jaar gevangenisstraf de voor het plegen van een naar overval op tv met een dodelijk wapen. door Deze documentaire volgt uit de familie Brooks. op Ze op proberen te verwerken van wat hun zoon op heeft gedaan en van vooral te begrijpen waarom op tv hij het gedaan van heeft.

mei 2020
28-02-2019 22:30

I shot my Parents

I Shot My Parents - I shot my Parents

In Amerika worden elke week vijf ouders door hun kinderen vermoord. Vier jaar geleden liep de veertienjarige Nathon Brooks de slaapkamer van zijn ouders in en schoot ze beiden door hun hoofd terwijl ze sliepen. Verbazingwekkend genoeg overl...

16-10-2017 22:20

Docu: I Shot My Parents

I Shot My Parents - Docu: I Shot My Parents

In Amerika worden elke week vijf ouders door hun kinderen vermoord. Vier jaar geleden liep de 14-jarige Nathon Brooks de slaapkamer van zijn ouders in en schoot ze beiden door hun hoofd terwijl ze sliepen. Verbazingwekkend genoeg overleef...

I Shot My Parents gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van I Shot My Parents de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van I Shot My Parents bij I Shot My Parents liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van I Shot My Parents. Heb je een uitzending van I Shot My Parents gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

I Shot My Parents gemist

Uitzending gemist van I Shot My Parents? Hier kun je alle uitzendingen van I Shot My Parents kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-02-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!