Programma gemist?

In naar Amerika worden van elke week vijf ouders door hun tijdens kinderen door vermoord. Vier tijdens jaar geleden liep de veertienjarige het Nathon Brooks de op slaapkamer van uit zijn ouders het in en schoot ze beiden door het hun hoofd terwijl uit ze sliepen. in Verbazingwekkend genoeg overleefden zijn naar tijdens ouders deze aanslag. op tv Nathon is veroordeeld tot vijftien van jaar gevangenisstraf voor het door plegen door van een een overval met een dodelijk door wapen. De documentaire tijdens volgt de Brooks-familie, ze op proberen op tv te verwerken wat hun zoon heeft tijdens naar gedaan en vooral op te begrijpen waarom hij het in gedaan door heeft.

In van Amerika worden elke het week vijf ouders het door hun kinderen het vermoord. Vier jaar tijdens geleden liep op tv de 14-jarige Nathon met Brooks de slaapkamer naar van zijn ouders van in en schoot in ze beiden door hun op hoofd terwijl door ze sliepen. Verbazingwekkend genoeg overleefden met zijn ouders deze aanslag. tijdens een Nathon is veroordeeld tot vijftien jaar op tv gevangenisstraf voor het het plegen met van een overval een met een dodelijk met wapen. Deze documentaire volgt de op tv familie naar Brooks. Ze proberen de te verwerken tijdens wat hun zoon heeft de gedaan en vooral te de begrijpen waarom van hij het gedaan tijdens heeft.

maart 2021
28-02-2019 22:30

I shot my Parents

I Shot My Parents - I shot my Parents

In Amerika worden elke week vijf ouders door hun kinderen vermoord. Vier jaar geleden liep de veertienjarige Nathon Brooks de slaapkamer van zijn ouders in en schoot ze beiden door hun hoofd terwijl ze sliepen. Verbazingwekkend genoeg overl...

16-10-2017 22:20

Docu: I Shot My Parents

I Shot My Parents - Docu: I Shot My Parents

In Amerika worden elke week vijf ouders door hun kinderen vermoord. Vier jaar geleden liep de 14-jarige Nathon Brooks de slaapkamer van zijn ouders in en schoot ze beiden door hun hoofd terwijl ze sliepen. Verbazingwekkend genoeg overleef...

I Shot My Parents gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van I Shot My Parents de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van I Shot My Parents bij I Shot My Parents liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van I Shot My Parents. Heb je een uitzending van I Shot My Parents gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

I Shot My Parents gemist

Uitzending gemist van I Shot My Parents? Hier kun je alle uitzendingen van I Shot My Parents kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-02-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!