Programma gemist?

In Amerika worden uit elke het week vijf ouders door door hun op kinderen vermoord. Vier jaar geleden liep een de veertienjarige Nathon het Brooks de slaapkamer uit van zijn ouders van in en een schoot naar ze beiden door hun hoofd terwijl door ze het sliepen. Verbazingwekkend genoeg overleefden zijn de ouders deze aanslag. het het Nathon is veroordeeld tot een vijftien jaar het gevangenisstraf voor het plegen door van een overval met van een dodelijk wapen. met De uit documentaire volgt de Brooks-familie, ze proberen uit te verwerken het wat hun een zoon heeft gedaan en van vooral te begrijpen waarom de een hij het gedaan van heeft.

In tijdens Amerika worden elke week de vijf van ouders door hun kinderen een vermoord. Vier tijdens jaar geleden liep uit de 14-jarige Nathon Brooks de door slaapkamer van een zijn ouders in uit en schoot ze beiden van door hun hoofd het terwijl ze een sliepen. Verbazingwekkend genoeg tijdens overleefden zijn ouders tijdens deze aanslag. Nathon is veroordeeld op tot in vijftien jaar gevangenisstraf voor tijdens het plegen van het een overval met een het dodelijk de wapen. Deze documentaire van volgt de familie Brooks. Ze op tv proberen te van verwerken wat de hun zoon heeft gedaan naar en de vooral te begrijpen op waarom hij het gedaan een heeft.

juni 2021
28-02-2019 22:30

I shot my Parents

I Shot My Parents - I shot my Parents

In Amerika worden elke week vijf ouders door hun kinderen vermoord. Vier jaar geleden liep de veertienjarige Nathon Brooks de slaapkamer van zijn ouders in en schoot ze beiden door hun hoofd terwijl ze sliepen. Verbazingwekkend genoeg overl...

16-10-2017 22:20

Docu: I Shot My Parents

I Shot My Parents - Docu: I Shot My Parents

In Amerika worden elke week vijf ouders door hun kinderen vermoord. Vier jaar geleden liep de 14-jarige Nathon Brooks de slaapkamer van zijn ouders in en schoot ze beiden door hun hoofd terwijl ze sliepen. Verbazingwekkend genoeg overleef...

I Shot My Parents gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van I Shot My Parents de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van I Shot My Parents bij I Shot My Parents liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van I Shot My Parents. Heb je een uitzending van I Shot My Parents gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

I Shot My Parents gemist

Uitzending gemist van I Shot My Parents? Hier kun je alle uitzendingen van I Shot My Parents kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-02-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!