Programma gemist?

In Amerika door worden elke week een vijf ouders op tv door hun kinderen vermoord. naar Vier jaar geleden liep uit de naar veertienjarige Nathon Brooks de van slaapkamer van op zijn ouders in de en schoot ze beiden een door hun hoofd met terwijl op ze sliepen. Verbazingwekkend een genoeg overleefden zijn in ouders deze aanslag. Nathon is veroordeeld in in tot vijftien jaar tijdens gevangenisstraf voor het plegen van een de overval met met een dodelijk wapen. De door documentaire volgt van de Brooks-familie, ze uit proberen te verwerken naar wat van hun zoon heeft gedaan de en vooral te tijdens begrijpen waarom hij naar het gedaan op heeft.

In Amerika worden de elke week vijf op ouders het door hun met kinderen vermoord. Vier jaar geleden liep met de tijdens 14-jarige Nathon uit Brooks de slaapkamer van uit zijn ouders in uit en schoot ze op beiden door hun hoofd terwijl de ze sliepen. uit Verbazingwekkend genoeg overleefden in zijn ouders deze aanslag. op Nathon op tv is veroordeeld tot vijftien jaar op gevangenisstraf voor het op tv plegen van een naar overval met een in naar dodelijk wapen. Deze documentaire volgt de het van familie Brooks. Ze op proberen te verwerken wat tijdens hun zoon heeft gedaan en van vooral te begrijpen van een waarom hij het gedaan tijdens heeft.

juli 2021
28-02-2019 22:30

I shot my Parents

I Shot My Parents - I shot my Parents

In Amerika worden elke week vijf ouders door hun kinderen vermoord. Vier jaar geleden liep de veertienjarige Nathon Brooks de slaapkamer van zijn ouders in en schoot ze beiden door hun hoofd terwijl ze sliepen. Verbazingwekkend genoeg overl...

16-10-2017 22:20

Docu: I Shot My Parents

I Shot My Parents - Docu: I Shot My Parents

In Amerika worden elke week vijf ouders door hun kinderen vermoord. Vier jaar geleden liep de 14-jarige Nathon Brooks de slaapkamer van zijn ouders in en schoot ze beiden door hun hoofd terwijl ze sliepen. Verbazingwekkend genoeg overleef...

I Shot My Parents gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van I Shot My Parents de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van I Shot My Parents bij I Shot My Parents liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van I Shot My Parents. Heb je een uitzending van I Shot My Parents gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

I Shot My Parents gemist

Uitzending gemist van I Shot My Parents? Hier kun je alle uitzendingen van I Shot My Parents kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-02-2019 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!