Programma gemist?

De met Nederlandse advocaten Michiel Pestman en op tv Victor Koppe verdedigen in de in Cambodja de de oorlogsmisdadiger Nuon Chea, met de tweede man na uit Pol Pot. Hij zal tijdens terechtstaan voor de misdaden van uit tegen de menselijkheid, gepleegd tijdens het met naar regime van Rode Khmer in jaren naar naar '70. Hoe doen Pestman van en Koppe dit zonder met daarbij zichzelf en hun door idealen te naar verloochenen? In van 2007 krijgt advocaat Michiel Pestman telefoon. uit in Of hij en zijn in collega Victor op tv Koppe oorlogsmisdadiger Nuon Chea uit willen verdedigen in een van speciaal opgericht tribunaal uit in de Cambodja. Lang hoeven ze niet uit na tijdens te denken: een door zaak als deze een zou de kroon door op hun werk met kunnen worden. Nuon Chea was de tweede met uit man naast de inmiddels in overleden Pol op Pot: hij staat terecht voor de naar misdaden tegen uit de de menselijkheid die tijdens het naar regime van de Rode Khmer tijdens in de op jaren tijdens '70 gepleegd zijn. Vier van jaar lang volgt de film Pestman op tv en Koppe op in in hun pogingen dit voormalige door kopstuk van de de Rode Khmer te verdedigen. Het het blijkt in geen makkelijke opgave: de uit advocaten vermoeden naar dat het door de de VN gesteunde tribunaal tijdens beïnvloed wordt door in ongeoorloofde overheidsbemoeienis. Michiel Pestman de strijdt vanaf het het begin af aan voor op een van eerlijk proces: hij op tv bindt de strijd in aan met het de aanklagers, de rechters en zelfs door met de premier door van het land, van Hun Sen. Als door hij van merkt dat hij op tv niet verder komt een dan een positie uit als hofnar, keert hij gedesillusioneerd tijdens terug naar Nederland. Victor de Koppe neemt uit het van hem over uit in en pakt het anders aan: de hij probeert de zaak naar naar op inhoud te voeren tijdens en staakt aanvankelijk het de campagne tegen het op tv tribunaal. Eenmaal verhuisd naar uit Cambodja verliest hij het onmiddellijk zijn met hart aan op tv het land. Hij zegt uit zijn kantoor in Nederland tijdens door op en verkoopt door zijn huis om zich helemaal naar te kunnen wijden naar aan de bestudering van naar de door geschiedenis van het land. Wanneer hij het bij toeval op het een tijdens ontbrekend stuk bewijs stuit een dat Nuon naar Chea ontlast, op tv is het maar zeer de vraag het het of de rechtbank deze door nieuwe bewijzen toelaat op en Koppe in tijdens staat stelt de geschiedenis naar van de Rode Khmer het te op herschrijven.

mei 2020
17-10-2017 22:55

Docu: Defending Brother No2

2Doc: Defending Brother No2 - Docu: Defending Brother No2

De Nederlandse advocaten Michiel Pestman en Victor Koppe verdedigen in Cambodja de oorlogsmisdadiger Nuon Chea, de tweede man na Pol Pot. Hij zal terechtstaan voor de misdaden tegen de menselijkheid, gepleegd tijdens het regime van Rode Khm...

2Doc: Defending Brother No2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Defending Brother No2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Defending Brother No2 bij 2Doc: Defending Brother No2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Defending Brother No2. Heb je een uitzending van 2Doc: Defending Brother No2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Defending Brother No2 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Defending Brother No2? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Defending Brother No2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!