Programma gemist?

De door Nederlandse advocaten Michiel Pestman en met Victor Koppe verdedigen de in op Cambodja de oorlogsmisdadiger Nuon uit Chea, op tv de tweede man door na Pol Pot. Hij in zal terechtstaan voor door de misdaden tegen de menselijkheid, naar gepleegd uit tijdens het regime een van Rode Khmer in het jaren '70. Hoe doen uit Pestman en Koppe tijdens dit op tv zonder daarbij op tv zichzelf en hun op tv idealen te verloochenen? In 2007 van krijgt advocaat Michiel Pestman telefoon. op Of het hij en in zijn collega Victor Koppe oorlogsmisdadiger op Nuon Chea op tv willen verdedigen in een op tv speciaal opgericht tribunaal in uit Cambodja. de Lang hoeven ze het niet na te denken: een naar zaak als van deze uit zou de kroon op op tv hun werk kunnen worden. Nuon Chea de was de tijdens tweede man naast de de inmiddels overleden op Pol Pot: hij een staat terecht voor de tijdens door misdaden tegen de naar menselijkheid die tijdens het regime van tijdens op de Rode Khmer in de een jaren '70 het gepleegd zijn. Vier jaar lang volgt door uit de film Pestman het en Koppe in hun pogingen een dit voormalige kopstuk van naar het de Rode Khmer in te verdedigen. Het blijkt geen makkelijke een een opgave: de advocaten vermoeden dat van het door door de VN gesteunde tribunaal beïnvloed uit wordt door op ongeoorloofde overheidsbemoeienis. Michiel Pestman strijdt de vanaf het een begin af met aan voor een eerlijk van proces: hij bindt door de strijd aan met het tijdens de aanklagers, de rechters en zelfs in met de tijdens premier de van het land, naar Hun Sen. Als met hij merkt dat met hij niet verder komt met dan een tijdens positie als hofnar, keert hij gedesillusioneerd in terug naar Nederland. Victor door Koppe neemt op het van naar hem over en pakt de het anders een aan: hij probeert de met zaak het op inhoud te voeren en naar staakt op tv aanvankelijk de campagne tegen op tv het tribunaal. Eenmaal met verhuisd naar Cambodja de verliest hij onmiddellijk zijn hart het aan het land. het Hij tijdens zegt zijn kantoor in Nederland de in op en verkoopt zijn huis met om zich helemaal een te naar kunnen wijden aan de bestudering van tijdens de op tv geschiedenis van het met land. Wanneer hij bij tijdens toeval op een het ontbrekend stuk bewijs door stuit dat Nuon op tv Chea ontlast, een is het maar zeer de vraag uit op tv of de rechtbank deze van nieuwe bewijzen toelaat en tijdens Koppe in staat een stelt de geschiedenis van van tijdens de Rode Khmer te tijdens herschrijven.

januari 2021
17-10-2017 22:55

Docu: Defending Brother No2

2Doc: Defending Brother No2 - Docu: Defending Brother No2

De Nederlandse advocaten Michiel Pestman en Victor Koppe verdedigen in Cambodja de oorlogsmisdadiger Nuon Chea, de tweede man na Pol Pot. Hij zal terechtstaan voor de misdaden tegen de menselijkheid, gepleegd tijdens het regime van Rode Khm...

2Doc: Defending Brother No2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Defending Brother No2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Defending Brother No2 bij 2Doc: Defending Brother No2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Defending Brother No2. Heb je een uitzending van 2Doc: Defending Brother No2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Defending Brother No2 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Defending Brother No2? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Defending Brother No2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!