Programma gemist?

De Nederlandse op advocaten Michiel Pestman en tijdens een Victor Koppe verdedigen in Cambodja het de oorlogsmisdadiger Nuon Chea, uit de tweede van man na Pol Pot. tijdens Hij zal terechtstaan naar voor op tv de misdaden in tegen de menselijkheid, gepleegd van tijdens het regime in van Rode Khmer in in jaren '70. door Hoe doen Pestman en Koppe door dit in zonder daarbij naar zichzelf en hun in idealen te verloochenen? In een 2007 krijgt advocaat door Michiel Pestman telefoon. Of door hij en naar zijn collega Victor Koppe de oorlogsmisdadiger Nuon de Chea willen verdedigen in een een speciaal opgericht tribunaal in de op Cambodja. Lang hoeven ze niet na op de te denken: een zaak als deze tijdens zou de het kroon op hun in werk kunnen naar worden. Nuon Chea was de tijdens tweede man naast in de inmiddels van overleden Pol Pot: naar hij staat naar terecht voor de misdaden tegen de van menselijkheid die tijdens het het regime van van de Rode Khmer een naar in de jaren '70 op gepleegd zijn. Vier jaar lang het volgt de film op Pestman en Koppe in in hun pogingen dit op tv voormalige op tv kopstuk van de op tv Rode Khmer te tijdens verdedigen. Het blijkt geen van makkelijke op tv opgave: de advocaten vermoeden dat een het door de op tv VN gesteunde tribunaal beïnvloed het wordt door een ongeoorloofde overheidsbemoeienis. Michiel van Pestman strijdt tijdens vanaf het begin af het aan voor een eerlijk proces: met hij bindt de een strijd aan in met de aanklagers, de van rechters de en zelfs met de op premier van in het land, de Hun Sen. Als hij uit merkt dat hij met niet verder op tv komt dan een positie het als hofnar, keert naar hij gedesillusioneerd terug de naar Nederland. Victor uit Koppe neemt het van hem over naar en pakt naar het anders aan: hij het probeert de zaak op tv op inhoud te tijdens voeren van en staakt aanvankelijk de campagne in tegen het uit tribunaal. Eenmaal van verhuisd naar Cambodja verliest hij op tv onmiddellijk zijn naar hart aan het op land. uit Hij zegt zijn kantoor de in Nederland op en verkoopt tijdens zijn met huis om zich helemaal van te kunnen wijden door aan de door bestudering van de door geschiedenis van de het land. Wanneer hij een bij toeval op een ontbrekend stuk het tijdens bewijs stuit dat Nuon met Chea ontlast, is met het maar op tv zeer de vraag de of de rechtbank deze nieuwe op bewijzen toelaat en met Koppe in staat stelt met de geschiedenis van op de door Rode Khmer te uit herschrijven.

september 2020
17-10-2017 22:55

Docu: Defending Brother No2

2Doc: Defending Brother No2 - Docu: Defending Brother No2

De Nederlandse advocaten Michiel Pestman en Victor Koppe verdedigen in Cambodja de oorlogsmisdadiger Nuon Chea, de tweede man na Pol Pot. Hij zal terechtstaan voor de misdaden tegen de menselijkheid, gepleegd tijdens het regime van Rode Khm...

2Doc: Defending Brother No2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Defending Brother No2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Defending Brother No2 bij 2Doc: Defending Brother No2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Defending Brother No2. Heb je een uitzending van 2Doc: Defending Brother No2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Defending Brother No2 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Defending Brother No2? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Defending Brother No2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!