Programma gemist?

De Nederlandse advocaten de Michiel Pestman en door uit Victor Koppe verdedigen in Cambodja in de oorlogsmisdadiger door Nuon Chea, de tweede tijdens man na Pol Pot. het Hij op tv zal terechtstaan voor de in misdaden tegen de tijdens menselijkheid, gepleegd door tijdens het regime van Rode op tv Khmer in jaren naar de '70. Hoe doen Pestman op en Koppe dit zonder daarbij naar zichzelf uit en hun van idealen te verloochenen? In 2007 krijgt advocaat van Michiel uit Pestman telefoon. Of hij en tijdens op tv zijn collega Victor Koppe oorlogsmisdadiger Nuon de tijdens Chea willen verdedigen in een uit speciaal opgericht naar tribunaal in Cambodja. Lang tijdens hoeven ze niet het na te uit denken: een zaak als het deze zou uit de kroon met op hun werk kunnen worden. Nuon naar Chea naar was de tweede man door naast de met inmiddels overleden Pol op tv Pot: hij staat terecht voor de van misdaden door tegen de menselijkheid die tijdens het het regime van van de de Rode Khmer in de jaren een '70 gepleegd in zijn. Vier jaar lang volgt op tv de film in Pestman en tijdens Koppe in hun het pogingen dit voormalige kopstuk de van de Rode Khmer een door te verdedigen. Het op tv blijkt geen makkelijke opgave: de naar advocaten vermoeden een dat het het door de VN tijdens gesteunde tribunaal beïnvloed wordt door door ongeoorloofde uit overheidsbemoeienis. Michiel Pestman strijdt tijdens vanaf het begin af aan voor door uit een eerlijk proces: uit hij bindt de met strijd aan met de naar aanklagers, de rechters en zelfs een met de op tv premier van van het land, Hun Sen. Als op tv hij merkt dat op tv op tv hij niet verder komt tijdens dan een positie als de hofnar, keert door hij gedesillusioneerd terug naar de Nederland. Victor Koppe met neemt het van hem over in van en pakt het anders aan: door hij probeert de het zaak op inhoud het te op tv voeren en staakt aanvankelijk de campagne in tegen het op tv tribunaal. Eenmaal van verhuisd naar de Cambodja verliest hij onmiddellijk zijn hart de door aan het land. Hij door zegt zijn kantoor door in Nederland op en in verkoopt de zijn huis om zich helemaal te in in kunnen wijden aan de bestudering op tv van de geschiedenis van van het op tv land. Wanneer hij bij het toeval op een ontbrekend stuk op tv in bewijs stuit dat Nuon Chea uit ontlast, is het van maar zeer de vraag naar of de met rechtbank deze in nieuwe bewijzen toelaat en Koppe in in op tv staat stelt de op tv geschiedenis van de Rode Khmer een met te herschrijven.

mei 2021
17-10-2017 22:55

Docu: Defending Brother No2

2Doc: Defending Brother No2 - Docu: Defending Brother No2

De Nederlandse advocaten Michiel Pestman en Victor Koppe verdedigen in Cambodja de oorlogsmisdadiger Nuon Chea, de tweede man na Pol Pot. Hij zal terechtstaan voor de misdaden tegen de menselijkheid, gepleegd tijdens het regime van Rode Khm...

2Doc: Defending Brother No2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Defending Brother No2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Defending Brother No2 bij 2Doc: Defending Brother No2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Defending Brother No2. Heb je een uitzending van 2Doc: Defending Brother No2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Defending Brother No2 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Defending Brother No2? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Defending Brother No2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!