Programma gemist?

De de Nederlandse advocaten Michiel uit Pestman en Victor Koppe verdedigen met naar in Cambodja de oorlogsmisdadiger Nuon in Chea, de tweede man op tv na Pol Pot. uit Hij zal op tv terechtstaan voor een de misdaden tegen de de menselijkheid, tijdens gepleegd tijdens het regime van het Rode de Khmer in jaren '70. Hoe op tv doen Pestman tijdens en Koppe in dit zonder daarbij zichzelf en door hun idealen te in verloochenen? In 2007 krijgt advocaat een Michiel Pestman telefoon. tijdens de Of hij en zijn tijdens collega Victor Koppe op tv oorlogsmisdadiger Nuon naar Chea willen verdedigen het in een speciaal naar opgericht tribunaal in Cambodja. Lang hoeven op ze op tv niet na van te denken: een zaak als tijdens deze naar zou de kroon op een hun werk kunnen worden. Nuon Chea met was de de tweede man naast op de inmiddels overleden Pol tijdens uit Pot: hij staat terecht voor tijdens de misdaden tegen naar de menselijkheid die tijdens in het regime naar van met de Rode Khmer in de op jaren door '70 gepleegd zijn. Vier jaar in lang volgt de film Pestman een de en Koppe in hun door pogingen dit voormalige kopstuk van van de Rode Khmer tijdens te van verdedigen. Het door blijkt geen makkelijke de opgave: de advocaten vermoeden dat naar het door in de VN met gesteunde tribunaal beïnvloed wordt tijdens door ongeoorloofde overheidsbemoeienis. Michiel Pestman van strijdt vanaf het begin met af aan voor met op een eerlijk proces: hij bindt de een een strijd aan met de uit aanklagers, de van rechters en zelfs met een de premier van op het land, Hun tijdens Sen. Als van hij merkt dat hij uit niet verder komt dan door een positie het als hofnar, tijdens keert hij gedesillusioneerd terug naar in Nederland. Victor Koppe neemt een het van hem over naar en pakt naar het anders een aan: hij probeert de zaak de op inhoud de te voeren en van staakt aanvankelijk de het campagne tegen het van tribunaal. Eenmaal door verhuisd naar de Cambodja verliest hij onmiddellijk tijdens zijn hart aan van het land. Hij zegt naar zijn kantoor in Nederland van op en verkoopt op zijn huis om van zich op helemaal te van kunnen wijden aan de van bestudering van de geschiedenis van uit het op tv land. Wanneer hij bij toeval op door van een ontbrekend stuk tijdens bewijs stuit dat Nuon op tv Chea ontlast, van is het maar de zeer de vraag de of de rechtbank deze nieuwe bewijzen van toelaat en met Koppe in staat stelt door de de geschiedenis van de Rode van Khmer te een herschrijven.

september 2021
17-10-2017 22:55

Docu: Defending Brother No2

2Doc: Defending Brother No2 - Docu: Defending Brother No2

De Nederlandse advocaten Michiel Pestman en Victor Koppe verdedigen in Cambodja de oorlogsmisdadiger Nuon Chea, de tweede man na Pol Pot. Hij zal terechtstaan voor de misdaden tegen de menselijkheid, gepleegd tijdens het regime van Rode Khm...

2Doc: Defending Brother No2 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Defending Brother No2 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Defending Brother No2 bij 2Doc: Defending Brother No2 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Defending Brother No2. Heb je een uitzending van 2Doc: Defending Brother No2 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Defending Brother No2 gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Defending Brother No2? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Defending Brother No2 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!