Programma gemist?

Eigenlijk is uit de 26-jarige Rowin tijdens een relatieman, maar sinds in van het uit is met door zijn vriendin uit is hij de schade aan het het inhalen door naar aantallen te maken. uit Tinder is voor een hem een echte goudmijn. de Rowin tijdens heeft gemiddeld drie tot op tv vijf keer op tv per week op seks met verschillende vrouwen. Hoe uit een een vrouw eruitziet maakt hem niet echt in het uit. 'Ik wil tijdens gewoon seks. Ik ga nu door alleen voor lust. tijdens Maar een voor relaties is op tv dat anders, ik van wil dan natuurlijk door wel een mooie vrouw.' Als de je verder kijkt dan van zijn stoere uiterlijk van en met afgetrainde lichaam zie je het een onzekere man, tijdens die de op tv aandacht van in vrouwen gebruikt om een leegte met op tijdens te vullen. Uren per door dag besteedt hij aan van het het onderhouden van zijn in 'Tinder-vrouwen', omdat de met eenzaamheid hem anders bekruipt. Zijn op 40 dagen door gaan dan met ook niet zonder slag met of stoot. Johan naar Eikelboom en coach Fajah een Lourens stuiten keer op de keer op een zijn onzekerheid. Gaat in het het de Delftse Rowin lukken om die de te laten uit varen uit en voorgoed af op tv te rekenen met zijn zucht naar naar het aandacht?

Voor van de 25-jarige Dominique is Amsterdam in het een snoepwinkel vol tijdens met knappe mannen. in Wanneer ze er komt, wonen moet door zij zich uit meteen inhouden, omdat op tv presentator Johan door Eikelboom haar komt melden naar dat het haar 40 dagen tijdens zonder seks van start uit gaan. Dat is balen, het want een Dominique is dol op seks en op tv in het bijzonder uit op op seks met profvoetballers. Ze heeft met al uit een heel elftal van gehad. Door zich tijdens vol overgave de te storten op de in aandacht van door mannen, loopt zij zichzelf tijdens voorbij. Personal coach Fajah uit Lourens met probeert Dominique in te laten zien naar op tv dat haar geluk niet af hoeft naar uit te hangen van een door man. Helaas gaat tijdens deze zoektocht niet geheel tijdens vlekkeloos. Komt de uit koppige studente weer met naar op beide benen op de grond te op staan? Of werkt tijdens zij door binnenkort weer een van heel elftal tijdens af?

De 23-jarige het Utrechtse uit student Niels heeft tijdens de vrouwen voor het door uitkiezen. Hij met hoeft niet op jacht te het gaan, vrouwen komen vanzelf door naar hem toe. op tv de Hij neemt echter niet de een eerste de beste van mee naar huis, want op met een tijdens lelijk gebit het en afgekloven nagels tijdens kom je er niet in in. Twee naar maanden voor de start van naar een dit programma is zijn in relatie uitgegaan. op tv Mooi-boy Niels denkt dat met hij over die relatie heen tijdens is, maar door is dat werkelijk zo? de Wanneer uit hij uitgedaagd wordt in om in contact te komen naar met zijn gevoel door op lopen de spanningen tussen Niels en in een personal coach Fajah Lourens op. Weet door hij zich door te het herpakken?

De flamboyante op tv Marc uit uit Rotterdam heeft een op zijn 25ste met meer in dan tijdens 300 mannen seks van gehad. Of het nu op met straat is, in in een Dixie tijdens of in door een club, voor hem kan naar het door niet gek genoeg. Personal coach Fajah met Lourens het confronteert Marc met verhalen op tv van zijn ex-scharrels. Hoe op tv hebben zij naar de seks met op tv hem met ervaren? Deze wake-up call met doet Marc beseffen het dat hij een met balans moet vinden de in zijn leven. Het wordt tijdens een emotionele met rollercoaster, waarbij Johan naar Eikelboom hem ondersteunt op op zoek te gaan de op naar zijn ware aard. op tv Wie is het voor door Marc nog waard om in een het bed mee te in delen?

Het een leven van de tijdens 23-jarige werkeloze tijdens Jesaja uit Almere draait maar om tijdens één naar ding en dat uit is seks. op tv Gangbangs, trio's, een tripje naar de een Wallen, niets is naar hem een te gek. Zijn lijst met van uit sekspartners blijft maar groeien. Tien uur van per dag op tv besteedt hij aan op tv social door media om lijntjes uit te in zetten en vrouwen binnen tijdens te halen. Jesaja een woont nog thuis van bij naar zijn ouders en zij tijdens vinden een zijn seksleven echt roekeloos. op tv Hij hoopt op door mee te doen een aan dit programma meer een respect voor zichzelf en op vrouwen te krijgen, op want dat is tijdens op nu ver te zoeken. naar Weet deze mega-player tot naar inzichten de te komen of van duikt hij al binnen in een paar dagen met naar iemand in door bed?

Na in acht jaar komt ‘40 Dagen op Zonder het Seks’ terug. uit Zes jonge mensen met in een behoorlijk heftig seksleven krijgen de de opdracht een om tijdens 40 dagen lang tijdens alle vormen van seks links tijdens te in laten liggen. Door middel tijdens van opdrachten gaan ze naar de confrontatie aan uit met hun seksleven door en met met zichzelf. En daar hebben tijdens ze het zwaar mee. Presentator tijdens Johan het Eikelboom volgt de uit deelnemers tijdens deze op tv pittige 40 dagen: “Je naar ziet dat de deelnemers op tv moeite het hebben om het vol houden. het Terwijl ze in niet uit voor niets meedoen. Ik merk uit bij het alle kandidaten dat ze op tv zich goed realiseren dat er een tijdens meer is dan seks op alleen. En tijdens dat ze bijna allemaal toch naar op zoek zijn naar uit een liefdevolle, stabiele door relatie. door Maar dat is voor op tv de deelnemers aan onze op serie uit wel echt op tv een worsteling.” Een bijzondere taak tijdens in het het programma is weggelegd voor Fajah Lourens, tijdens die uit gedurende de opnamen als tijdens personal coach met op de deelnemers optrekt. de Zij motiveert hen in om op tv de 40 dagen vol door te houden, geeft opdrachten en met confronteert hen met door hun gedrag. met Fajah op Lourens: “Zonder emotionele connectie is een seks gewoon neuken. het Dat is op niks. Dan ken je tijdens elkaar in niet, weet niet wat de op ander fijn het vindt en meestal durf van je dan tijdens ook niet in te zeggen wat je wel of in niet wilt. in Dat heeft alles uit te het maken met respect: voor een met ander, het maar ook voor tijdens jezelf.” De mobiele telefoon is in het uit moderne tijdens (seks)leven niet tijdens meer weg te in denken en speelt dan het ook een belangrijke tijdens rol in deze van nieuwe serie. Tijdens de 40 op dagen wordt de de telefoon van uit de deelnemers nauwlettend in uit de de gaten gehouden en wordt het duidelijk in hoe belangrijk de sociale op media in hun seks(loze) leven op tv uit zijn.

januari 2021
21-11-2017 21:30

Rowin

40 dagen zonder seks - Rowin

Eigenlijk is de 26-jarige Rowin een relatieman, maar sinds het uit is met zijn vriendin is hij de schade aan het inhalen door aantallen te maken. Tinder is voor hem een echte goudmijn. Rowin heeft gemiddeld drie tot vijf keer per week seks ...

14-11-2017 22:30

Dominique

40 dagen zonder seks - Dominique

Voor de 25-jarige Dominique is Amsterdam een snoepwinkel vol met knappe mannen. Wanneer ze er komt, wonen moet zij zich meteen inhouden, omdat presentator Johan Eikelboom haar komt melden dat haar 40 dagen zonder seks van start gaan. Dat is...

07-11-2017 21:35

Niels

40 dagen zonder seks - Niels

De 23-jarige Utrechtse student Niels heeft de vrouwen voor het uitkiezen. Hij hoeft niet op jacht te gaan, vrouwen komen vanzelf naar hem toe. Hij neemt echter niet de eerste de beste mee naar huis, want met een lelijk gebit en afgekloven n...

31-10-2017 22:20

Marc

40 dagen zonder seks - Marc

De flamboyante Marc uit Rotterdam heeft op zijn 25ste met meer dan 300 mannen seks gehad. Of het nu op straat is, in een Dixie of in een club, voor hem kan het niet gek genoeg. Personal coach Fajah Lourens confronteert Marc met verhalen van...

24-10-2017 21:25

Jesaja

40 dagen zonder seks - Jesaja

Het leven van de 23-jarige werkeloze Jesaja uit Almere draait maar om één ding en dat is seks. Gangbangs, trio's, een tripje naar de Wallen, niets is hem te gek. Zijn lijst van sekspartners blijft maar groeien. Tien uur per dag besteedt hij...

17-10-2017 21:25

Terug: 40 dagen zonder seks

40 dagen zonder seks - Terug: 40 dagen zonder seks

Na acht jaar komt ‘40 Dagen Zonder Seks’ terug. Zes jonge mensen met een behoorlijk heftig seksleven krijgen de opdracht om 40 dagen lang alle vormen van seks links te laten liggen. Door middel van opdrachten gaan ze de confrontatie aan met...

40 dagen zonder seks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 40 dagen zonder seks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 40 dagen zonder seks bij 40 dagen zonder seks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 40 dagen zonder seks. Heb je een uitzending van 40 dagen zonder seks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

40 dagen zonder seks gemist

Uitzending gemist van 40 dagen zonder seks? Hier kun je alle uitzendingen van 40 dagen zonder seks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!