Programma gemist?

Eigenlijk op is de 26-jarige Rowin een de relatieman, de maar sinds het uit is op met zijn in vriendin is hij door de schade aan het in inhalen door uit aantallen te door maken. Tinder is naar voor hem van een echte goudmijn. Rowin heeft een gemiddeld drie tot het vijf met keer per week seks op tv met verschillende van vrouwen. Hoe een vrouw eruitziet door maakt hem op tv niet echt uit. 'Ik uit wil naar gewoon seks. Ik ga nu van alleen voor lust. met Maar voor relaties tijdens is in dat anders, ik wil in dan natuurlijk wel een het mooie vrouw.' het Als je een verder kijkt dan zijn uit stoere uiterlijk en afgetrainde in lichaam zie je op tv een onzekere in man, die de aandacht uit van vrouwen op tv gebruikt om een leegte van op te vullen. Uren van per dag met besteedt hij aan het een onderhouden in van zijn 'Tinder-vrouwen', omdat een de eenzaamheid hem anders in bekruipt. Zijn op 40 dagen door gaan dan ook op niet zonder slag of de stoot. Johan van Eikelboom en de coach Fajah Lourens stuiten keer op op tv met keer op zijn onzekerheid. de Gaat het de op Delftse Rowin lukken in om die van te laten varen en voorgoed af het te rekenen met door zijn zucht naar op uit aandacht?

Voor de 25-jarige in Dominique van is Amsterdam een snoepwinkel in vol op tv met knappe mannen. Wanneer ze er het komt, de wonen moet zij zich meteen met inhouden, van omdat presentator Johan een Eikelboom haar komt melden dat de haar 40 het dagen zonder seks het van start gaan. een Dat van is balen, want Dominique is in dol op seks en op tv het in het bijzonder op seks met op profvoetballers. in Ze heeft al een met heel elftal gehad. Door het de zich vol overgave te een storten op de de aandacht van mannen, in loopt zij zichzelf voorbij. Personal met coach Fajah de Lourens probeert Dominique het in een te laten zien dat haar geluk op tv tijdens niet af hoeft te hangen van in in een man. Helaas gaat deze door zoektocht niet door geheel vlekkeloos. Komt tijdens de koppige studente weer met met beide benen op door de de grond te staan? Of op werkt zij binnenkort naar weer een heel elftal in uit af?

De 23-jarige van Utrechtse student door Niels heeft de vrouwen met voor door het uitkiezen. Hij hoeft door niet op jacht tijdens te gaan, in vrouwen komen vanzelf naar hem toe. van Hij in neemt echter in niet de eerste de beste uit mee naar in huis, want met met een lelijk gebit en afgekloven op nagels kom je de op tv er niet in. Twee van maanden voor de naar start van dit programma is een zijn relatie uitgegaan. naar Mooi-boy Niels denkt in met dat hij over die relatie uit heen is, op tv maar is dat werkelijk zo? het Wanneer hij uitgedaagd met met wordt om in contact te het komen in met zijn gevoel lopen de met spanningen tussen Niels en met personal coach Fajah uit Lourens door op. Weet hij de zich te door herpakken?

De het flamboyante Marc in uit Rotterdam heeft op zijn 25ste naar op tv met meer dan het 300 mannen seks gehad. het Of het nu met op straat is, in een op tv Dixie of in op een club, voor uit de hem kan het met niet gek genoeg. op tv Personal coach Fajah Lourens in confronteert Marc met het verhalen van zijn ex-scharrels. tijdens Hoe hebben zij de de seks met hem in op tv ervaren? Deze wake-up call een doet Marc beseffen dat hij op tv op tv een balans moet vinden in zijn de leven. Het wordt tijdens een emotionele in rollercoaster, waarbij Johan van Eikelboom hem ondersteunt in op zoek te gaan tijdens naar zijn van ware aard. Wie is uit het voor het Marc nog de waard om het bed mee op tv te tijdens delen?

Het een leven van de 23-jarige naar werkeloze Jesaja uit Almere een draait maar de om met één ding en een dat is seks. van Gangbangs, trio's, een tripje naar de op Wallen, een niets is het hem te gek. Zijn lijst van met sekspartners blijft een maar door groeien. Tien uur per tijdens dag besteedt hij naar aan social media om lijntjes tijdens uit naar te zetten in en vrouwen binnen te halen. Jesaja van woont nog in thuis bij zijn ouders met en zij vinden naar zijn seksleven echt van roekeloos. Hij tijdens hoopt op door mee te doen aan in dit programma meer met respect voor in zichzelf en uit vrouwen te krijgen, door want dat is nu ver te een zoeken. tijdens Weet deze mega-player uit tot inzichten te de komen of op duikt hij al van binnen een paar naar dagen met iemand in in bed?

Na een acht jaar komt tijdens ‘40 Dagen Zonder Seks’ terug. naar Zes jonge tijdens mensen met van een behoorlijk heftig met seksleven krijgen de naar opdracht om 40 dagen op lang alle vormen van in seks van links te laten uit liggen. Door middel van opdrachten op gaan ze met de confrontatie aan met van hun seksleven de en met op zichzelf. En daar hebben uit ze het met zwaar mee. Presentator Johan Eikelboom op tv volgt door de deelnemers tijdens deze door pittige 40 dagen: met “Je ziet dat de deelnemers van moeite het hebben om het vol houden. in Terwijl uit ze niet voor van niets meedoen. Ik merk bij naar alle kandidaten een dat ze met zich goed met realiseren dat er meer het is dan seks alleen. En uit tijdens dat ze bijna allemaal toch met op zoek zijn naar met een liefdevolle, een stabiele relatie. Maar dat naar in is voor de deelnemers door aan onze serie uit wel echt een worsteling.” Een een bijzondere taak in de het programma is weggelegd van met voor Fajah Lourens, op tv die gedurende de op opnamen als personal coach met de door naar deelnemers optrekt. Zij motiveert hen met om door de 40 dagen de vol te houden, geeft opdrachten de en confronteert hen met naar hun gedrag. een Fajah Lourens: “Zonder emotionele tijdens connectie is een seks gewoon neuken. op tv Dat is een niks. Dan ken het je elkaar niet, weet de niet wat met de ander fijn vindt het en meestal het durf je de dan ook niet te zeggen het wat je wel of in uit niet wilt. Dat heeft alles te van maken het met respect: voor op een ander, maar ook voor naar jezelf.” De mobiele telefoon met is in uit het moderne (seks)leven niet tijdens meer weg op tv te denken en speelt naar dan op ook een met belangrijke rol in deze nieuwe het serie. het Tijdens de 40 door dagen wordt de telefoon van de in deelnemers de nauwlettend in de gaten gehouden naar van en wordt duidelijk hoe belangrijk de op tv sociale naar media in hun van seks(loze) leven in zijn.

september 2020
21-11-2017 21:30

Rowin

40 dagen zonder seks - Rowin

Eigenlijk is de 26-jarige Rowin een relatieman, maar sinds het uit is met zijn vriendin is hij de schade aan het inhalen door aantallen te maken. Tinder is voor hem een echte goudmijn. Rowin heeft gemiddeld drie tot vijf keer per week seks ...

14-11-2017 22:30

Dominique

40 dagen zonder seks - Dominique

Voor de 25-jarige Dominique is Amsterdam een snoepwinkel vol met knappe mannen. Wanneer ze er komt, wonen moet zij zich meteen inhouden, omdat presentator Johan Eikelboom haar komt melden dat haar 40 dagen zonder seks van start gaan. Dat is...

07-11-2017 21:35

Niels

40 dagen zonder seks - Niels

De 23-jarige Utrechtse student Niels heeft de vrouwen voor het uitkiezen. Hij hoeft niet op jacht te gaan, vrouwen komen vanzelf naar hem toe. Hij neemt echter niet de eerste de beste mee naar huis, want met een lelijk gebit en afgekloven n...

31-10-2017 22:20

Marc

40 dagen zonder seks - Marc

De flamboyante Marc uit Rotterdam heeft op zijn 25ste met meer dan 300 mannen seks gehad. Of het nu op straat is, in een Dixie of in een club, voor hem kan het niet gek genoeg. Personal coach Fajah Lourens confronteert Marc met verhalen van...

24-10-2017 21:25

Jesaja

40 dagen zonder seks - Jesaja

Het leven van de 23-jarige werkeloze Jesaja uit Almere draait maar om één ding en dat is seks. Gangbangs, trio's, een tripje naar de Wallen, niets is hem te gek. Zijn lijst van sekspartners blijft maar groeien. Tien uur per dag besteedt hij...

17-10-2017 21:25

Terug: 40 dagen zonder seks

40 dagen zonder seks - Terug: 40 dagen zonder seks

Na acht jaar komt ‘40 Dagen Zonder Seks’ terug. Zes jonge mensen met een behoorlijk heftig seksleven krijgen de opdracht om 40 dagen lang alle vormen van seks links te laten liggen. Door middel van opdrachten gaan ze de confrontatie aan met...

40 dagen zonder seks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 40 dagen zonder seks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 40 dagen zonder seks bij 40 dagen zonder seks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 40 dagen zonder seks. Heb je een uitzending van 40 dagen zonder seks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

40 dagen zonder seks gemist

Uitzending gemist van 40 dagen zonder seks? Hier kun je alle uitzendingen van 40 dagen zonder seks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!