Programma gemist?

Eigenlijk is het de 26-jarige een Rowin een relatieman, maar de sinds het uit is een het met zijn vriendin is hij de het schade aan het de inhalen door van aantallen te maken. Tinder een is voor hem de een echte goudmijn. uit Rowin heeft gemiddeld uit met drie tot vijf door keer per week seks met verschillende tijdens op tv vrouwen. Hoe een vrouw eruitziet door maakt hem door niet echt uit. in 'Ik wil een gewoon seks. Ik ga tijdens nu alleen voor lust. Maar uit voor op tv relaties is naar dat anders, ik wil van dan natuurlijk wel een in mooie vrouw.' Als de je verder kijkt op dan zijn stoere uiterlijk door en met afgetrainde lichaam zie je een een onzekere naar man, die de tijdens aandacht van vrouwen gebruikt het om een leegte op op tv te het vullen. Uren per dag besteedt de hij aan het met met onderhouden van zijn op tv 'Tinder-vrouwen', omdat de eenzaamheid hem anders in bekruipt. Zijn 40 naar dagen gaan dan naar ook niet zonder in slag of een stoot. Johan Eikelboom en met coach Fajah op Lourens stuiten een keer op keer op zijn op onzekerheid. Gaat op het de tijdens Delftse Rowin lukken om die op te het laten varen en voorgoed met af naar te rekenen met zijn zucht met naar op tv aandacht?

Voor van de 25-jarige Dominique is uit Amsterdam een in snoepwinkel vol met knappe mannen. de Wanneer ze er de van komt, wonen moet zij uit zich meteen door inhouden, omdat presentator Johan Eikelboom haar in komt melden het dat haar door 40 dagen zonder seks uit van door start gaan. Dat op is balen, want Dominique is tijdens dol op seks en naar in het bijzonder tijdens op seks met van profvoetballers. Ze door heeft al een met heel elftal gehad. Door met zich vol overgave tijdens te storten op op tv de aandacht van de mannen, loopt zij met de zichzelf voorbij. Personal coach Fajah op Lourens probeert Dominique in het uit te laten zien op tv dat haar geluk niet in af hoeft te uit hangen van op tv een man. Helaas met gaat deze zoektocht niet geheel het vlekkeloos. Komt de koppige de studente weer van met beide benen in op de grond te door staan? Of werkt tijdens zij binnenkort op weer een heel elftal de naar af?

De 23-jarige Utrechtse in naar student Niels heeft de een vrouwen voor het uitkiezen. een Hij van hoeft niet op jacht te op tv gaan, naar vrouwen komen vanzelf naar naar hem toe. tijdens Hij neemt echter niet naar de eerste de met beste mee naar huis, want op met een lelijk een gebit in en afgekloven in nagels kom je er niet op in. Twee maanden in voor de de start van dit programma is een tijdens zijn relatie uitgegaan. Mooi-boy Niels denkt met tijdens dat hij over met die relatie heen is, maar met is uit dat werkelijk zo? Wanneer hij uitgedaagd tijdens wordt tijdens om in contact te komen op met in zijn gevoel lopen tijdens de spanningen tussen Niels en het personal coach Fajah een Lourens op. Weet met hij de zich te naar herpakken?

De flamboyante Marc een uit uit Rotterdam heeft het op zijn 25ste met op tv meer dan 300 mannen seks de gehad. Of het op nu op straat een is, de in een Dixie of door in uit een club, voor hem kan het in niet gek het genoeg. Personal coach Fajah tijdens Lourens confronteert een Marc met verhalen van in zijn door ex-scharrels. Hoe hebben tijdens zij de van seks met hem met ervaren? Deze wake-up van call doet Marc beseffen dat een hij een balans moet met vinden in de zijn leven. uit Het wordt een emotionele uit rollercoaster, waarbij Johan Eikelboom in hem ondersteunt op in zoek te door gaan naar zijn ware het naar aard. Wie is op het voor Marc naar nog waard om het bed mee in te een delen?

Het met leven van de 23-jarige werkeloze van Jesaja uit Almere door draait maar het om één ding naar en dat op tv is seks. op Gangbangs, trio's, een tripje naar de op met Wallen, niets is met hem te gek. Zijn een lijst van sekspartners blijft maar de uit groeien. Tien uur per dag naar besteedt een hij aan social media om door lijntjes uit op tv te zetten en het vrouwen binnen te halen. Jesaja op uit woont nog thuis bij door zijn ouders en naar zij vinden zijn seksleven echt door roekeloos. Hij uit hoopt door mee een te op doen aan dit programma meer respect naar voor met zichzelf en tijdens vrouwen te krijgen, op tv want dat is nu ver te het met zoeken. Weet deze mega-player tijdens tot inzichten te komen de of duikt hij tijdens al binnen een tijdens paar dagen met iemand een in van bed?

Na acht jaar de uit komt ‘40 Dagen Zonder Seks’ op tv terug. Zes op tv jonge mensen met in een behoorlijk heftig seksleven op tv krijgen de opdracht in om 40 tijdens dagen lang alle vormen tijdens van seks links in te laten liggen. Door het middel in van opdrachten gaan met ze de tijdens confrontatie aan met hun seksleven en met met zichzelf. En van daar hebben ze uit het de zwaar mee. Presentator Johan Eikelboom het volgt de deelnemers uit tijdens deze in pittige 40 dagen: “Je een ziet dat de in deelnemers moeite hebben het om het vol houden. op tv Terwijl ze niet uit op tv voor niets meedoen. Ik uit merk bij alle met kandidaten dat in ze zich goed realiseren tijdens dat er tijdens meer is dan seks alleen. in En dat door ze bijna allemaal toch door op zoek zijn naar tijdens naar een liefdevolle, stabiele relatie. van Maar dat is voor de door deelnemers aan onze de serie wel echt een een uit worsteling.” Een bijzondere taak in het van op programma is weggelegd voor Fajah Lourens, op tv die gedurende de met opnamen de als personal coach met de het deelnemers optrekt. door Zij motiveert van hen om de uit 40 dagen van vol te houden, geeft opdrachten en uit met confronteert hen met met hun gedrag. Fajah Lourens: “Zonder emotionele in connectie is op tv seks op tv gewoon neuken. Dat op is niks. Dan ken het je elkaar niet, weet niet door wat de ander op tv fijn vindt een en het meestal durf je dan ook het niet in te zeggen wat je wel of op tv niet wilt. Dat de op heeft alles te maken met het respect: voor een met ander, maar ook voor naar de jezelf.” De mobiele telefoon is door in het moderne op tv (seks)leven niet meer de weg te denken met en speelt dan ook met een belangrijke op rol in deze door nieuwe serie. door Tijdens de 40 de dagen wordt de telefoon van de op tv deelnemers de nauwlettend in de gaten gehouden naar en wordt de duidelijk hoe de belangrijk de sociale media in in hun seks(loze) leven met het zijn.

mei 2021
21-11-2017 21:30

Rowin

40 dagen zonder seks - Rowin

Eigenlijk is de 26-jarige Rowin een relatieman, maar sinds het uit is met zijn vriendin is hij de schade aan het inhalen door aantallen te maken. Tinder is voor hem een echte goudmijn. Rowin heeft gemiddeld drie tot vijf keer per week seks ...

14-11-2017 22:30

Dominique

40 dagen zonder seks - Dominique

Voor de 25-jarige Dominique is Amsterdam een snoepwinkel vol met knappe mannen. Wanneer ze er komt, wonen moet zij zich meteen inhouden, omdat presentator Johan Eikelboom haar komt melden dat haar 40 dagen zonder seks van start gaan. Dat is...

07-11-2017 21:35

Niels

40 dagen zonder seks - Niels

De 23-jarige Utrechtse student Niels heeft de vrouwen voor het uitkiezen. Hij hoeft niet op jacht te gaan, vrouwen komen vanzelf naar hem toe. Hij neemt echter niet de eerste de beste mee naar huis, want met een lelijk gebit en afgekloven n...

31-10-2017 22:20

Marc

40 dagen zonder seks - Marc

De flamboyante Marc uit Rotterdam heeft op zijn 25ste met meer dan 300 mannen seks gehad. Of het nu op straat is, in een Dixie of in een club, voor hem kan het niet gek genoeg. Personal coach Fajah Lourens confronteert Marc met verhalen van...

24-10-2017 21:25

Jesaja

40 dagen zonder seks - Jesaja

Het leven van de 23-jarige werkeloze Jesaja uit Almere draait maar om één ding en dat is seks. Gangbangs, trio's, een tripje naar de Wallen, niets is hem te gek. Zijn lijst van sekspartners blijft maar groeien. Tien uur per dag besteedt hij...

17-10-2017 21:25

Terug: 40 dagen zonder seks

40 dagen zonder seks - Terug: 40 dagen zonder seks

Na acht jaar komt ‘40 Dagen Zonder Seks’ terug. Zes jonge mensen met een behoorlijk heftig seksleven krijgen de opdracht om 40 dagen lang alle vormen van seks links te laten liggen. Door middel van opdrachten gaan ze de confrontatie aan met...

40 dagen zonder seks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 40 dagen zonder seks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 40 dagen zonder seks bij 40 dagen zonder seks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 40 dagen zonder seks. Heb je een uitzending van 40 dagen zonder seks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

40 dagen zonder seks gemist

Uitzending gemist van 40 dagen zonder seks? Hier kun je alle uitzendingen van 40 dagen zonder seks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!