Programma gemist?

Eigenlijk naar is de 26-jarige Rowin een met relatieman, maar in sinds het op tv uit is met zijn vriendin een is hij met de schade aan het een inhalen door aantallen met te maken. het Tinder is voor hem de een echte op goudmijn. uit Rowin heeft gemiddeld drie tot van vijf keer per door week op tv seks met verschillende vrouwen. Hoe het een vrouw eruitziet maakt naar hem op niet echt uit. op tv 'Ik wil gewoon van seks. Ik ga op tv nu alleen voor het lust. Maar voor relaties met is dat een anders, ik het wil dan natuurlijk wel een mooie door vrouw.' uit Als je verder kijkt naar dan uit zijn stoere uiterlijk uit en afgetrainde lichaam het zie je een onzekere man, een die in de aandacht van vrouwen op tv gebruikt om een tijdens leegte op te vullen. Uren op met per dag besteedt hij aan in het onderhouden van op tv zijn 'Tinder-vrouwen', omdat de naar eenzaamheid met hem anders bekruipt. Zijn uit 40 dagen een gaan dan ook niet zonder van op slag of stoot. naar Johan Eikelboom en een coach Fajah Lourens stuiten keer op in keer op zijn de onzekerheid. Gaat naar het de Delftse Rowin een lukken om die op te naar laten varen en voorgoed af door te in rekenen met zijn zucht naar uit op aandacht?

Voor de 25-jarige de Dominique de is Amsterdam een snoepwinkel een vol met knappe een mannen. Wanneer op ze er komt, wonen moet in zij zich meteen de inhouden, omdat het presentator Johan op tv Eikelboom haar komt melden van dat haar 40 naar dagen uit zonder seks van start gaan. op tv Dat in is balen, want Dominique een is dol van op seks en in het van bijzonder op seks met uit profvoetballers. de Ze heeft al een heel door elftal naar gehad. Door de zich vol overgave door te storten op de aandacht op tv van mannen, tijdens loopt zij zichzelf uit voorbij. Personal een coach Fajah Lourens probeert Dominique in met te laten zien de dat haar geluk van een niet af hoeft te hangen van op tv een man. uit Helaas gaat deze zoektocht naar niet geheel vlekkeloos. op naar Komt de koppige de studente weer met beide benen op tv op de grond te in staan? Of tijdens werkt zij op tv binnenkort weer een heel elftal op de af?

De 23-jarige Utrechtse het student op Niels heeft de het vrouwen voor het uitkiezen. Hij op hoeft niet op tv op jacht tijdens te gaan, vrouwen op komen vanzelf tijdens naar hem toe. van Hij neemt echter niet de door eerste de het beste mee naar huis, want met met met een lelijk gebit en afgekloven het nagels kom je een er niet in. op Twee maanden tijdens voor naar de start van dit programma op tv is zijn op tv relatie uitgegaan. op Mooi-boy Niels denkt dat hij over uit van die relatie heen op is, maar is dat naar werkelijk zo? Wanneer de hij uitgedaagd wordt om in door contact het te komen met zijn gevoel uit op tv lopen de spanningen tussen Niels en het personal coach Fajah door Lourens op. van Weet hij door zich te een herpakken?

De door flamboyante Marc uit Rotterdam het heeft op zijn 25ste van op tv met meer dan 300 door mannen seks gehad. Of het in nu op tijdens straat is, in de een Dixie door of in een club, voor met hem kan het naar van niet gek genoeg. uit Personal coach Fajah van Lourens confronteert Marc met het verhalen van zijn ex-scharrels. op tv Hoe op tv hebben zij de seks door met hem van ervaren? Deze wake-up call doet Marc het met beseffen dat hij een naar balans moet vinden in zijn van de leven. Het wordt een emotionele een rollercoaster, waarbij Johan Eikelboom op hem ondersteunt op het zoek te gaan de met naar zijn ware van aard. Wie is het voor van Marc nog waard het om het van bed mee te in delen?

Het op leven van de 23-jarige naar werkeloze Jesaja uit van Almere draait maar om de één ding en tijdens dat door is seks. Gangbangs, op trio's, een tripje naar naar de naar Wallen, niets is hem te een gek. naar Zijn lijst van een sekspartners blijft maar groeien. Tien de uur per een dag besteedt hij aan social van media om naar lijntjes uit te in zetten en op tv vrouwen binnen te halen. Jesaja door een woont nog thuis bij zijn ouders door en zij op vinden zijn seksleven op tv echt roekeloos. Hij hoopt de door mee te uit doen aan in dit programma meer respect de voor zichzelf met en vrouwen te uit krijgen, want dat is naar nu ver de te zoeken. Weet deze door mega-player naar tot inzichten te uit komen of duikt naar hij al binnen met een paar van dagen met iemand van in bed?

Na de acht jaar komt ‘40 Dagen naar Zonder Seks’ een terug. Zes jonge mensen het met een op behoorlijk heftig seksleven door krijgen de opdracht om het 40 dagen lang het alle naar vormen van seks links een te laten liggen. tijdens Door middel met van opdrachten gaan ze door de confrontatie aan uit met hun seksleven naar en met zichzelf. door En daar hebben op tv ze op tv het zwaar mee. Presentator in Johan Eikelboom volgt de deelnemers tijdens tijdens deze naar pittige 40 uit dagen: “Je ziet de dat de deelnemers op tv moeite hebben om het vol houden. met Terwijl ze niet op voor tijdens niets meedoen. Ik de merk bij alle kandidaten dat op tv ze met zich goed realiseren dat er van meer is op dan seks alleen. tijdens En dat ze bijna uit allemaal de toch op op tv zoek zijn naar van een liefdevolle, stabiele relatie. Maar dat door met is voor de deelnemers aan onze een serie wel echt de een worsteling.” Een bijzondere tijdens taak in tijdens het programma is weggelegd op op voor Fajah Lourens, die op tv gedurende de opnamen als personal tijdens coach met de tijdens naar deelnemers optrekt. Zij motiveert hen om door de 40 dagen op tv de vol te houden, geeft op opdrachten en confronteert hen met een hun naar gedrag. Fajah Lourens: “Zonder met emotionele connectie de is seks gewoon neuken. Dat op tv is niks. Dan de ken een je elkaar niet, een weet niet wat de van ander fijn vindt het en meestal naar durf je dan ook het niet te de zeggen wat je wel in of niet op wilt. Dat heeft alles te van maken met met respect: voor een ander, van maar ook voor met jezelf.” De in mobiele telefoon op is in het naar moderne (seks)leven niet meer het weg te denken en uit speelt dan ook het een de belangrijke rol in deze nieuwe een serie. Tijdens de 40 op dagen wordt de op tv telefoon op van de deelnemers door nauwlettend in de gaten door gehouden en tijdens wordt duidelijk hoe belangrijk in de sociale door media in op tv hun seks(loze) leven uit zijn.

juli 2021
21-11-2017 21:30

Rowin

40 dagen zonder seks - Rowin

Eigenlijk is de 26-jarige Rowin een relatieman, maar sinds het uit is met zijn vriendin is hij de schade aan het inhalen door aantallen te maken. Tinder is voor hem een echte goudmijn. Rowin heeft gemiddeld drie tot vijf keer per week seks ...

14-11-2017 22:30

Dominique

40 dagen zonder seks - Dominique

Voor de 25-jarige Dominique is Amsterdam een snoepwinkel vol met knappe mannen. Wanneer ze er komt, wonen moet zij zich meteen inhouden, omdat presentator Johan Eikelboom haar komt melden dat haar 40 dagen zonder seks van start gaan. Dat is...

07-11-2017 21:35

Niels

40 dagen zonder seks - Niels

De 23-jarige Utrechtse student Niels heeft de vrouwen voor het uitkiezen. Hij hoeft niet op jacht te gaan, vrouwen komen vanzelf naar hem toe. Hij neemt echter niet de eerste de beste mee naar huis, want met een lelijk gebit en afgekloven n...

31-10-2017 22:20

Marc

40 dagen zonder seks - Marc

De flamboyante Marc uit Rotterdam heeft op zijn 25ste met meer dan 300 mannen seks gehad. Of het nu op straat is, in een Dixie of in een club, voor hem kan het niet gek genoeg. Personal coach Fajah Lourens confronteert Marc met verhalen van...

24-10-2017 21:25

Jesaja

40 dagen zonder seks - Jesaja

Het leven van de 23-jarige werkeloze Jesaja uit Almere draait maar om één ding en dat is seks. Gangbangs, trio's, een tripje naar de Wallen, niets is hem te gek. Zijn lijst van sekspartners blijft maar groeien. Tien uur per dag besteedt hij...

17-10-2017 21:25

Terug: 40 dagen zonder seks

40 dagen zonder seks - Terug: 40 dagen zonder seks

Na acht jaar komt ‘40 Dagen Zonder Seks’ terug. Zes jonge mensen met een behoorlijk heftig seksleven krijgen de opdracht om 40 dagen lang alle vormen van seks links te laten liggen. Door middel van opdrachten gaan ze de confrontatie aan met...

40 dagen zonder seks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 40 dagen zonder seks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 40 dagen zonder seks bij 40 dagen zonder seks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 40 dagen zonder seks. Heb je een uitzending van 40 dagen zonder seks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

40 dagen zonder seks gemist

Uitzending gemist van 40 dagen zonder seks? Hier kun je alle uitzendingen van 40 dagen zonder seks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!