Programma gemist?

Eigenlijk is van de 26-jarige Rowin op tv een relatieman, de maar sinds het uit in is uit met zijn vriendin is hij de tijdens schade naar aan het inhalen in door aantallen te door maken. Tinder op tv is voor hem een echte tijdens goudmijn. Rowin heeft gemiddeld van drie tot vijf tijdens op tv keer per week seks uit met verschillende vrouwen. Hoe een op met vrouw eruitziet maakt tijdens hem niet echt op tv uit. 'Ik wil gewoon de seks. Ik ga tijdens nu alleen uit voor lust. Maar voor relaties is van dat anders, ik met wil dan met natuurlijk door wel een mooie uit vrouw.' Als je verder kijkt een dan zijn stoere van uiterlijk door en afgetrainde lichaam naar zie je een onzekere man, die een de aandacht van een een vrouwen gebruikt om naar een leegte op te vullen. op Uren per dag op tv besteedt in hij aan het naar onderhouden van zijn een 'Tinder-vrouwen', omdat de eenzaamheid op tv hem anders tijdens bekruipt. Zijn 40 dagen met gaan dan ook uit niet zonder slag of door stoot. Johan Eikelboom en in coach Fajah Lourens een door stuiten keer op keer tijdens op zijn onzekerheid. Gaat de het de uit Delftse Rowin lukken om een die te laten varen tijdens de en voorgoed af te rekenen met met zijn zucht het naar met aandacht?

Voor een de 25-jarige Dominique door is Amsterdam door een snoepwinkel vol in met knappe mannen. Wanneer van ze er komt, wonen de moet zij zich de meteen op tv inhouden, omdat presentator Johan Eikelboom op tv haar komt melden de dat de haar 40 dagen zonder seks van uit start gaan. uit Dat een is balen, want in Dominique is dol op naar seks en in het bijzonder van tijdens op seks met profvoetballers. Ze heeft naar al een heel op elftal gehad. op Door zich vol met overgave te storten door op een de aandacht van een mannen, loopt zij in zichzelf voorbij. Personal een coach Fajah Lourens probeert Dominique in naar te laten zien naar het dat haar geluk niet af hoeft tijdens te hangen van de een een man. Helaas gaat deze naar zoektocht niet uit geheel vlekkeloos. Komt het de koppige studente het weer met beide naar benen op de grond naar te tijdens staan? Of werkt zij binnenkort de weer door een heel elftal door af?

De van 23-jarige Utrechtse student de Niels heeft de vrouwen voor op tv het uitkiezen. Hij op hoeft niet op op tv jacht te van gaan, vrouwen de komen vanzelf met naar hem toe. Hij neemt echter de niet de eerste uit de beste de mee de naar huis, want met een een lelijk gebit en afgekloven tijdens nagels kom tijdens je er niet in. een Twee maanden voor een het de start van dit een programma is in zijn relatie uitgegaan. de Mooi-boy Niels denkt door dat hij over die relatie op tv heen is, maar is uit dat op tv werkelijk zo? Wanneer hij door uitgedaagd wordt om in de naar contact te komen met zijn gevoel een lopen van de spanningen tussen het Niels en personal de coach Fajah Lourens op. naar Weet hij tijdens zich te van herpakken?

De flamboyante Marc van uit Rotterdam heeft door op zijn tijdens 25ste met meer dan op 300 mannen een seks gehad. Of het een nu met op straat is, in met een Dixie het of in een club, het voor in hem kan het niet tijdens gek genoeg. op Personal coach Fajah op tv Lourens confronteert Marc met de verhalen van tijdens zijn ex-scharrels. Hoe hebben in zij de seks op tv met hem naar ervaren? Deze wake-up uit call doet Marc beseffen de dat hij met een balans moet vinden in zijn op tv leven. naar Het wordt een emotionele op rollercoaster, waarbij op Johan Eikelboom hem ondersteunt op op zoek te gaan op in naar zijn ware aard. Wie met is het voor Marc uit van nog waard om door het bed mee te van delen?

Het leven van op de 23-jarige het werkeloze Jesaja uit naar Almere uit draait maar om één met ding en dat uit is seks. naar Gangbangs, trio's, een tripje naar in de op Wallen, niets is hem te uit gek. Zijn lijst van de sekspartners blijft op maar groeien. Tien uur uit door per dag besteedt hij aan uit social met media om lijntjes uit te op tv zetten naar en vrouwen binnen naar te halen. Jesaja woont op nog thuis bij zijn ouders de en zij naar vinden met zijn seksleven echt roekeloos. Hij de hoopt tijdens door mee te doen tijdens aan dit programma door meer respect voor zichzelf een en vrouwen op tv te krijgen, naar want dat is nu de ver te op tv zoeken. Weet deze mega-player tot inzichten door de te komen of duikt hij al op tv binnen in een paar dagen met iemand door in op bed?

Na op tv acht jaar met komt ‘40 Dagen het Zonder Seks’ terug. op Zes jonge mensen uit met een behoorlijk heftig met seksleven krijgen de opdracht om een 40 dagen een lang alle van vormen van seks links te de laten naar liggen. Door van middel van opdrachten gaan ze naar de tijdens confrontatie aan met hun de seksleven en naar met zichzelf. En een daar hebben ze het zwaar naar mee. Presentator Johan Eikelboom uit volgt tijdens de deelnemers tijdens deze pittige uit 40 dagen: “Je naar ziet uit dat de deelnemers moeite hebben een om het vol houden. een Terwijl ze in niet voor niets op meedoen. Ik met merk bij alle naar kandidaten dat van ze zich goed de realiseren dat er naar meer is dan seks alleen. En van dat door ze bijna met allemaal toch op de zoek zijn naar een liefdevolle, stabiele van relatie. Maar door dat is voor door de deelnemers aan door onze het serie wel echt een in worsteling.” Een bijzondere taak in van het programma is met weggelegd in voor Fajah Lourens, tijdens die gedurende de opnamen een als personal coach de met de deelnemers door optrekt. Zij motiveert door hen om op tv de 40 dagen vol met te houden, geeft opdrachten op tv en confronteert hen met op hun gedrag. Fajah tijdens in Lourens: “Zonder emotionele connectie is de seks gewoon neuken. een Dat is in niks. Dan ken je van elkaar een niet, weet niet wat de het ander in fijn vindt en meestal durf je het dan ook niet de te zeggen op wat je wel of een in niet wilt. Dat heeft alles op te maken met respect: een voor een ander, de tijdens maar ook voor jezelf.” De naar mobiele telefoon door is in het moderne het (seks)leven niet van meer weg te denken en de speelt dan ook op een belangrijke tijdens rol in deze nieuwe met serie. Tijdens de tijdens 40 tijdens dagen wordt de telefoon de van de de deelnemers nauwlettend in de gaten op gehouden en in wordt duidelijk het hoe belangrijk de de sociale media in met hun seks(loze) leven een zijn.

januari 2020
21-11-2017 21:30

Rowin

40 dagen zonder seks - Rowin

Eigenlijk is de 26-jarige Rowin een relatieman, maar sinds het uit is met zijn vriendin is hij de schade aan het inhalen door aantallen te maken. Tinder is voor hem een echte goudmijn. Rowin heeft gemiddeld drie tot vijf keer per week seks ...

14-11-2017 22:30

Dominique

40 dagen zonder seks - Dominique

Voor de 25-jarige Dominique is Amsterdam een snoepwinkel vol met knappe mannen. Wanneer ze er komt, wonen moet zij zich meteen inhouden, omdat presentator Johan Eikelboom haar komt melden dat haar 40 dagen zonder seks van start gaan. Dat is...

07-11-2017 21:35

Niels

40 dagen zonder seks - Niels

De 23-jarige Utrechtse student Niels heeft de vrouwen voor het uitkiezen. Hij hoeft niet op jacht te gaan, vrouwen komen vanzelf naar hem toe. Hij neemt echter niet de eerste de beste mee naar huis, want met een lelijk gebit en afgekloven n...

31-10-2017 22:20

Marc

40 dagen zonder seks - Marc

De flamboyante Marc uit Rotterdam heeft op zijn 25ste met meer dan 300 mannen seks gehad. Of het nu op straat is, in een Dixie of in een club, voor hem kan het niet gek genoeg. Personal coach Fajah Lourens confronteert Marc met verhalen van...

24-10-2017 21:25

Jesaja

40 dagen zonder seks - Jesaja

Het leven van de 23-jarige werkeloze Jesaja uit Almere draait maar om één ding en dat is seks. Gangbangs, trio's, een tripje naar de Wallen, niets is hem te gek. Zijn lijst van sekspartners blijft maar groeien. Tien uur per dag besteedt hij...

17-10-2017 21:25

Terug: 40 dagen zonder seks

40 dagen zonder seks - Terug: 40 dagen zonder seks

Na acht jaar komt ‘40 Dagen Zonder Seks’ terug. Zes jonge mensen met een behoorlijk heftig seksleven krijgen de opdracht om 40 dagen lang alle vormen van seks links te laten liggen. Door middel van opdrachten gaan ze de confrontatie aan met...

40 dagen zonder seks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 40 dagen zonder seks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 40 dagen zonder seks bij 40 dagen zonder seks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 40 dagen zonder seks. Heb je een uitzending van 40 dagen zonder seks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

40 dagen zonder seks gemist

Uitzending gemist van 40 dagen zonder seks? Hier kun je alle uitzendingen van 40 dagen zonder seks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!