Programma gemist?

Eigenlijk is de door 26-jarige Rowin van een relatieman, maar sinds de het uit is de met zijn vriendin de in is hij de schade aan tijdens het door inhalen door aantallen te maken. op Tinder is voor hem door een op tv echte goudmijn. Rowin heeft in gemiddeld het drie tot vijf keer uit per week seks met verschillende met van vrouwen. Hoe een door vrouw eruitziet maakt hem niet op echt naar uit. 'Ik wil op gewoon seks. Ik door ga nu alleen tijdens voor lust. Maar voor relaties op tv is dat in anders, ik wil naar dan natuurlijk wel een mooie het de vrouw.' Als je verder het kijkt dan zijn stoere naar uiterlijk en afgetrainde van lichaam zie je een met het onzekere man, die in de aandacht van vrouwen gebruikt uit om een uit leegte op te tijdens vullen. Uren per dag op tv besteedt van hij aan het met onderhouden van zijn 'Tinder-vrouwen', omdat uit de eenzaamheid van hem anders bekruipt. Zijn 40 het dagen gaan tijdens dan ook niet zonder door slag of stoot. op Johan Eikelboom en uit de coach Fajah Lourens stuiten keer op met keer op zijn op onzekerheid. Gaat het een de met Delftse Rowin lukken om die van te de laten varen en voorgoed in af te rekenen uit met zijn zucht uit naar op tv aandacht?

Voor de op tv 25-jarige Dominique is van Amsterdam een snoepwinkel tijdens vol met met knappe mannen. Wanneer ze er op komt, wonen moet een naar zij zich meteen inhouden, tijdens omdat presentator uit Johan Eikelboom haar komt melden tijdens dat haar op 40 dagen zonder in seks van start gaan. uit Dat is balen, want naar Dominique is dol tijdens op van seks en van in het bijzonder op seks op met van profvoetballers. Ze heeft al met een heel de elftal gehad. Door het zich vol overgave van te storten op de in aandacht van mannen, een loopt zij met zichzelf voorbij. Personal coach Fajah Lourens uit probeert Dominique in met tijdens te laten zien dat haar geluk het niet het af hoeft te hangen de van een man. een Helaas gaat deze zoektocht in niet geheel op tv vlekkeloos. Komt de de koppige studente in weer met beide benen op tijdens de grond te op tv staan? Of van werkt het zij binnenkort weer een heel elftal in op tv af?

De op tv 23-jarige Utrechtse student uit Niels heeft de vrouwen op tv voor het naar uitkiezen. Hij hoeft niet tijdens op jacht te gaan, in vrouwen komen op tv vanzelf naar naar hem toe. Hij met neemt echter van niet de eerste de beste mee de op naar huis, want met op tv een lelijk op tv gebit en afgekloven door nagels kom je er niet op tv in. Twee maanden voor naar de start van het dit met programma is zijn in relatie uitgegaan. Mooi-boy Niels denkt met dat hij een over die de relatie heen is, uit maar is door dat werkelijk zo? Wanneer in hij uitgedaagd naar wordt om in contact te de komen met zijn de gevoel een lopen de spanningen tussen Niels en een personal de coach Fajah Lourens op. Weet het hij het zich te naar herpakken?

De door flamboyante Marc uit Rotterdam een heeft op zijn uit 25ste met meer dan naar 300 mannen door seks gehad. tijdens Of het nu op een straat is, in van een door Dixie of in een in club, voor hem op kan het niet gek uit genoeg. Personal coach van Fajah Lourens confronteert van Marc met verhalen van naar zijn op ex-scharrels. Hoe hebben zij de de seks met hem het ervaren? Deze een wake-up call doet Marc door beseffen dat hij naar een balans met moet vinden een in zijn op tv leven. Het wordt een emotionele rollercoaster, uit waarbij door Johan Eikelboom een hem ondersteunt op zoek te op tv gaan naar zijn ware uit aard. het Wie is het voor op Marc van nog waard om naar het bed mee naar te delen?

Het op tv leven van de tijdens 23-jarige werkeloze Jesaja uit een Almere draait door maar om één ding tijdens en dat de is seks. op tv Gangbangs, trio's, een tripje naar naar de Wallen, niets met is op hem te gek. op tv Zijn lijst van sekspartners van blijft maar groeien. Tien tijdens uur een per dag besteedt hij aan social op tv media om lijntjes op tv de uit te zetten en met vrouwen binnen te de halen. Jesaja op woont nog thuis bij zijn tijdens ouders en zij vinden naar naar zijn seksleven echt op tv roekeloos. Hij hoopt door mee uit te doen aan naar dit op programma meer respect in voor zichzelf en vrouwen te uit krijgen, want dat op tv is nu in ver te zoeken. op Weet deze mega-player tot op tv inzichten te komen op tv of duikt hij al tijdens binnen een tijdens paar op dagen met iemand in een bed?

Na het acht jaar komt een ‘40 Dagen tijdens Zonder Seks’ terug. Zes jonge mensen tijdens met een behoorlijk het naar heftig seksleven krijgen de opdracht tijdens om 40 naar dagen lang alle met vormen van seks de links te laten liggen. Door tijdens naar middel van opdrachten gaan ze de met een confrontatie aan met hun seksleven in en op met zichzelf. En daar hebben door ze het zwaar mee. Presentator de Johan Eikelboom door volgt op tv de deelnemers tijdens de deze pittige 40 dagen: “Je door ziet op tv dat de deelnemers moeite op tv hebben om het op tv vol houden. in Terwijl ze niet voor op tv niets meedoen. Ik merk bij een alle de kandidaten dat een ze zich goed realiseren dat er tijdens meer is dan op seks alleen. een En dat ze bijna met allemaal toch op tv op zoek in zijn naar in een liefdevolle, stabiele relatie. Maar dat van is door voor de uit deelnemers aan onze een serie wel echt met een worsteling.” Een bijzondere taak in het tijdens programma is het weggelegd voor Fajah Lourens, een die gedurende de van opnamen van als personal coach met de de tijdens deelnemers optrekt. Zij door motiveert hen om de 40 met dagen vol te tijdens houden, met geeft opdrachten en confronteert hen met naar hun in gedrag. Fajah met Lourens: “Zonder emotionele connectie een is seks gewoon op neuken. Dat is niks. in Dan ken naar je elkaar niet, op tv weet niet wat de op ander fijn vindt een en meestal durf je op dan ook niet van te tijdens zeggen wat in je wel of niet van wilt. Dat heeft alles het te uit maken met respect: voor op een ander, maar ook voor van uit jezelf.” De mobiele telefoon is op in het moderne (seks)leven niet een meer weg van te denken en in speelt dan naar ook een belangrijke van rol in deze nieuwe uit serie. Tijdens een de 40 dagen op wordt de telefoon van de naar deelnemers nauwlettend een in de gaten gehouden een en met wordt duidelijk hoe belangrijk uit de op tv sociale media in hun seks(loze) leven een in zijn.

mei 2020
21-11-2017 21:30

Rowin

40 dagen zonder seks - Rowin

Eigenlijk is de 26-jarige Rowin een relatieman, maar sinds het uit is met zijn vriendin is hij de schade aan het inhalen door aantallen te maken. Tinder is voor hem een echte goudmijn. Rowin heeft gemiddeld drie tot vijf keer per week seks ...

14-11-2017 22:30

Dominique

40 dagen zonder seks - Dominique

Voor de 25-jarige Dominique is Amsterdam een snoepwinkel vol met knappe mannen. Wanneer ze er komt, wonen moet zij zich meteen inhouden, omdat presentator Johan Eikelboom haar komt melden dat haar 40 dagen zonder seks van start gaan. Dat is...

07-11-2017 21:35

Niels

40 dagen zonder seks - Niels

De 23-jarige Utrechtse student Niels heeft de vrouwen voor het uitkiezen. Hij hoeft niet op jacht te gaan, vrouwen komen vanzelf naar hem toe. Hij neemt echter niet de eerste de beste mee naar huis, want met een lelijk gebit en afgekloven n...

31-10-2017 22:20

Marc

40 dagen zonder seks - Marc

De flamboyante Marc uit Rotterdam heeft op zijn 25ste met meer dan 300 mannen seks gehad. Of het nu op straat is, in een Dixie of in een club, voor hem kan het niet gek genoeg. Personal coach Fajah Lourens confronteert Marc met verhalen van...

24-10-2017 21:25

Jesaja

40 dagen zonder seks - Jesaja

Het leven van de 23-jarige werkeloze Jesaja uit Almere draait maar om één ding en dat is seks. Gangbangs, trio's, een tripje naar de Wallen, niets is hem te gek. Zijn lijst van sekspartners blijft maar groeien. Tien uur per dag besteedt hij...

17-10-2017 21:25

Terug: 40 dagen zonder seks

40 dagen zonder seks - Terug: 40 dagen zonder seks

Na acht jaar komt ‘40 Dagen Zonder Seks’ terug. Zes jonge mensen met een behoorlijk heftig seksleven krijgen de opdracht om 40 dagen lang alle vormen van seks links te laten liggen. Door middel van opdrachten gaan ze de confrontatie aan met...

40 dagen zonder seks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 40 dagen zonder seks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 40 dagen zonder seks bij 40 dagen zonder seks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 40 dagen zonder seks. Heb je een uitzending van 40 dagen zonder seks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

40 dagen zonder seks gemist

Uitzending gemist van 40 dagen zonder seks? Hier kun je alle uitzendingen van 40 dagen zonder seks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!