Programma gemist?

Annabel van der door Valk op tv van Hotel uit Tiel kan haar evenementenervaring goed op gebruiken met bij het organiseren van deze mammoet-reünie. op tv Samen uit met haar moeder en andere door familieleden op zit zij in een speciaal in in het leven het geroepen commissie om op de honderden een familieleden een op tv onvergetelijke dag te bezorgen. Annabel de naar en de andere door Jonge Valken kennen de door meeste (achter)neven- en nichten goed, het naar omdat ze in hun de jeugd samen op op survivalkampen gingen. Ook door dat is traditie binnen met de familie: elke een zomer worden er kampen uit georganiseerd om samen door van naar rotsen af te dalen een en op tv nachtelijke droppings te een ondergaan.

Annabel van der in op Valk, die maanden in een in kamer van Hotel Tiel in heeft gewoond, de gaat verhuizen. Maar op tv haar slogan: ?Lekker van makkelijk met de lift door op tv naar je werk? op tv zal niet veranderen. Ze uit verhuist naar de vierde verdieping het van het van hotel tijdens van haar ouders. Daarnaast is ze op ook druk met het tijdens de skybar, die de tot ?s avonds vol naar zit. Steven en Sandra Zeeuw met van der Laan naar van kennen ook drukke tijden. Hun derde een kindje naar is net geboren en tijdens ondertussen bouwt het stel in aan een van nieuw hotel op vlakbij de Luxemburgse op grens. En ook in uit Almelo bij Esther op Hammink en haar man van Jan-Willem Holtmaat is van het topdrukte. Zij een verzorgen de het catering bij de in theatervoorstelling 'Het uit Verzet Kraakt'. Naast het deze drukte zijn tijdens ze ook overeengekomen met de door ouders van van Esther. Ze naar mogen namelijk een het Theaterhotel officieel overnemen. Ab een en Christa met de Bruijn van Hotel Sassenheim een vieren feest. met Hun hotel is in uit de uit categorie ?best restyled hotel? genomineerd op voor tijdens een belangrijke horecaprijs.

In Nijmegen-Lent komen een een week op voor van Kerstmis 100 ouderen bij uit elkaar voor een kerstdiner. op Al in 12 jaar werkt in Van der Valk rond tijdens kerst samen met van het Nederlands Ouderen Fonds. In op het in pas geopende hotel van tijdens Marije van der Valk naar en tijdens haar man Thijs uit Boomkens in Nijmegen-Lent uit is in de middag een op tv optreden van Willeke met Alberti. Bill op van der Valk heeft tijdens op de kerstdagen de met touwtjes een strak in door handen in Hotel in Schiphol. Hij ontvangt ruim 3.500 een gasten tijdens de twee in kerstdagen. In Sassenheim tijdens is van hetzelfde laken een in pak. Bij Ab door de Bruijn het hebben 3.000 mensen kerst het gevierd. Als de laatste met gast op tweede kerstdag uit op tv is vertrokken en het hele op hotel van door boven tot onder in is opgeruimd alsof er niets het op tv is gebeurd, viert het personeel tot tijdens diep in de in nacht een het feestje.

Steven Zeeuw van een der Laan naar is bezig met de door op tv bouw van een van nieuw hotel-restaurant in door het Belgische Arlon. in Marije van der Valk leidt Steve de een rond in het onlangs geopende Hotel naar Nijmegen-Lent in en geeft hem uit goede raad. Ab door de Bruijn deelt zijn kennis het met in een nichtje met die bezig is met de uit bouw van een op hotel in naar Amsterdam. De familieleden zien van elkaar het namelijk niet als concurrentie. Esther Hammink op tv in heeft het druk in een het hotel in Almelo. Een op tv theatershow op tv is uitverkocht door en dat betekent op topdrukte in de keuken. Ook zien tijdens we tijdens hoe Annabel van der Valk zich tijdens voorbereidt een om een speech tijdens te geven ter gelegenheid van op op de opening van de skybar op door de 14e op tv verdieping van op Hotel Tiel. uit Zij is straks verantwoordelijk met voor deze bovenste op verdieping met haar vriend de Johan.

Annabel van der een op Valk is 25 het jaar en woont en werkt in op tv het op tv hotel van haar ouders in het tijdens Tiel. Het hotel heeft de laatste de de jaren een metamorfose ondergaan, maar door is nog op niet helemaal naar klaar. De bovenste verdieping een wordt een skybar door met uitzicht over tijdens de Betuwe en op tv Annabel is verantwoordelijk voor tijdens de bouw en naar inrichting. Bill van der van Valk was 21 tijdens jaar toen hij de tijdens leiding kreeg over een uit Hotel Nootdorp. Inmiddels is zijn tijdens jongere broer daar nu op de baas op en is Bill uit verhuisd naar Hotel de Schiphol. van Met 625 kamers op tv dicht bij de luchthaven op tv is het altijd druk tijdens en geen van werkdag is hetzelfde. uit Maar ondanks dit is er van wel een door routine. Esther Hammink een werkt in samen met haar man van Jan-Willem in het in Theaterhotel Almelo. Esther is naar verantwoordelijk naar voor het theater, Jan-Willem voor de van keuken op en het hotel. De een ouders van Esther gaan met dit op tv jaar het de hotel overdragen aan hun de dochter, maar op ze zijn nog steeds de nauw betrokken.

Vanavond start uit een gloednieuwe documentaireserie naar bij Omroep MAX. In door Jonge naar Valken zetten zes personen uit op tv de 4e op tv generatie van Van op tv der Valk de op tv hoteldeuren uit open. Met meer dan met honderd hotels in in binnen- en buitenland geldt Van der naar Valk als één tijdens van de grootste op familiebedrijven van Nederland. uit De uit meeste familiebedrijven overleven niet het drie op tv generaties lang, maar op tv Van der Valk is hard op een weg een naar een vijfde een wisseling. Oprichter Martinus tijdens van der Valk naar heeft gezorgd uit voor ruim achthonderd een familieleden en in Jonge uit Valken zetten zes van met zijn achterkleinkinderen de hoteldeuren van in open. Voor Jonge Valken filmde MAX op een jaar lang in met de tijdens hotels van Annabel van der de de Valk (25), Bill van der door Valk (30), op tv Steven Zeeuw het van der Laan (33), Ab naar de Bruijn (43), Esther een op tv Hammink (41) en Marije van der door Valk op tv (36).

mei 2021
29-11-2017 22:20

Aflevering 6

Jonge Valken - Aflevering 6

Annabel van der Valk van Hotel Tiel kan haar evenementenervaring goed gebruiken bij het organiseren van deze mammoet-reünie. Samen met haar moeder en andere familieleden zit zij in een speciaal in het leven geroepen commissie om de honderde...

22-11-2017 22:20

Aflevering 5

Jonge Valken - Aflevering 5

Annabel van der Valk, die maanden in een kamer van Hotel Tiel heeft gewoond, gaat verhuizen. Maar haar slogan: ?Lekker makkelijk met de lift naar je werk? zal niet veranderen. Ze verhuist naar de vierde verdieping van het hotel van haar oud...

15-11-2017 23:20

Aflevering 4

Jonge Valken - Aflevering 4

In Nijmegen-Lent komen een week voor Kerstmis 100 ouderen bij elkaar voor een kerstdiner. Al 12 jaar werkt Van der Valk rond kerst samen met het Nederlands Ouderen Fonds. In het pas geopende hotel van Marije van der Valk en haar man Thijs B...

08-11-2017 22:20

Aflevering 3

Jonge Valken - Aflevering 3

Steven Zeeuw van der Laan is bezig met de bouw van een nieuw hotel-restaurant in het Belgische Arlon. Marije van der Valk leidt Steve rond in het onlangs geopende Hotel Nijmegen-Lent en geeft hem goede raad. Ab de Bruijn deelt zijn kennis...

25-10-2017 22:25

Aflevering 2

Jonge Valken - Aflevering 2

Annabel van der Valk is 25 jaar en woont en werkt in het hotel van haar ouders in Tiel. Het hotel heeft de laatste jaren een metamorfose ondergaan, maar is nog niet helemaal klaar. De bovenste verdieping wordt een skybar met uitzicht over d...

18-10-2017 22:15

Nieuw: Jonge Valken

Jonge Valken - Nieuw: Jonge Valken

Vanavond start een gloednieuwe documentaireserie bij Omroep MAX. In Jonge Valken zetten zes personen uit de 4e generatie van Van der Valk de hoteldeuren open. Met meer dan honderd hotels in binnen- en buitenland geldt Van der Valk als één ...

Jonge Valken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jonge Valken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jonge Valken bij Jonge Valken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jonge Valken. Heb je een uitzending van Jonge Valken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jonge Valken gemist

Uitzending gemist van Jonge Valken? Hier kun je alle uitzendingen van Jonge Valken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!