Programma gemist?

Annabel van der de Valk uit van Hotel een Tiel kan haar met evenementenervaring goed gebruiken bij het het organiseren op van deze mammoet-reünie. Samen met haar in moeder en andere de familieleden zit uit zij in een een speciaal in het de leven geroepen door commissie om de het honderden familieleden een onvergetelijke dag het te bezorgen. Annabel de een en de andere uit Jonge Valken kennen de een meeste (achter)neven- en op nichten goed, omdat ze naar in hun jeugd naar samen op de survivalkampen gingen. Ook dat in is traditie binnen de door familie: elke zomer uit naar worden er kampen georganiseerd om van samen van rotsen in af van te dalen en nachtelijke droppings te op tv uit ondergaan.

Annabel naar van der Valk, die maanden op in van een kamer van op Hotel Tiel heeft op tv gewoond, gaat verhuizen. Maar haar tijdens op slogan: ?Lekker makkelijk uit met de lift naar uit je werk? het zal niet veranderen. Ze verhuist een naar de vierde van verdieping tijdens van het hotel van haar de ouders. Daarnaast is ze tijdens uit ook druk met de skybar, het die tijdens tot ?s avonds vol in zit. Steven en Sandra Zeeuw een van der tijdens Laan kennen ook in drukke op tv tijden. Hun derde kindje op tv is net geboren een en ondertussen door bouwt het stel aan een nieuw van hotel vlakbij van de het Luxemburgse grens. En ook het in Almelo bij Esther Hammink door en haar tijdens man met Jan-Willem Holtmaat is het topdrukte. het Zij verzorgen de catering tijdens bij de theatervoorstelling op 'Het Verzet Kraakt'. uit Naast deze drukte de naar zijn ze ook overeengekomen met naar de van ouders van Esther. uit Ze mogen namelijk het Theaterhotel van officieel overnemen. Ab en Christa met de van Bruijn van Hotel naar Sassenheim vieren op tv feest. Hun hotel is in de met van categorie ?best restyled tijdens hotel? genomineerd voor een belangrijke tijdens horecaprijs.

In Nijmegen-Lent naar komen een het week voor Kerstmis 100 ouderen op tv bij elkaar op voor een kerstdiner. op Al 12 jaar uit werkt Van der Valk tijdens de rond kerst samen met het een Nederlands Ouderen Fonds. In naar het pas tijdens geopende door hotel van Marije de van der Valk op en haar man Thijs Boomkens uit in de Nijmegen-Lent is in de middag een een optreden van Willeke op Alberti. Bill de van der Valk heeft op tijdens de kerstdagen de het touwtjes strak het in handen in Hotel tijdens Schiphol. in Hij ontvangt door ruim 3.500 gasten tijdens door de twee kerstdagen. In Sassenheim in naar is hetzelfde laken een uit pak. Bij een Ab de Bruijn hebben 3.000 mensen naar kerst naar gevierd. Als de laatste gast naar op tweede het kerstdag uit is vertrokken en het hele hotel uit van boven op tot onder is opgeruimd een van alsof er niets is gebeurd, van viert door het personeel tot uit diep in de nacht een uit feestje.

Steven uit Zeeuw van der de Laan is bezig met met de bouw naar van een nieuw hotel-restaurant in de het Belgische naar Arlon. Marije naar van der in Valk leidt Steve rond in het met onlangs het geopende Hotel Nijmegen-Lent een en geeft tijdens hem goede raad. Ab de met Bruijn deelt zijn kennis in met met een nichtje die bezig door is met de op tv bouw van een hotel naar in op tv Amsterdam. De familieleden zien elkaar op namelijk niet uit als op concurrentie. Esther Hammink heeft met het druk in op het hotel in Almelo. van Een theatershow naar is uitverkocht en dat betekent in een topdrukte in de keuken. Ook de zien we hoe Annabel op van met der Valk zich voorbereidt om met een speech naar te geven door ter gelegenheid van de met opening van de in skybar op uit de 14e verdieping van het Hotel Tiel. op Zij is straks verantwoordelijk door voor deze bovenste met verdieping met haar vriend op Johan.

Annabel van der van een Valk is 25 jaar en op woont en het werkt in het hotel uit van haar ouders op in Tiel. op Het hotel heeft de laatste door jaren een metamorfose een ondergaan, maar naar is nog niet uit helemaal klaar. De naar bovenste verdieping wordt tijdens een skybar met uitzicht op uit over de Betuwe en de Annabel is verantwoordelijk tijdens voor de bouw en een inrichting. Bill van door der Valk het was 21 jaar toen hij de naar leiding uit kreeg over tijdens Hotel Nootdorp. Inmiddels is zijn jongere met op tv broer daar nu de baas en in is Bill met verhuisd naar Hotel Schiphol. een Met met 625 kamers uit dicht bij de luchthaven is het naar altijd druk en door geen tijdens werkdag is tijdens hetzelfde. Maar ondanks dit in is er tijdens wel een routine. Esther Hammink van werkt op samen met haar een man Jan-Willem in het Theaterhotel in Almelo. van Esther is verantwoordelijk voor het uit theater, een Jan-Willem voor de keuken het en het in hotel. De ouders van Esther gaan naar het dit jaar het tijdens hotel overdragen aan hun op dochter, maar ze zijn nog op tv steeds een nauw betrokken.

Vanavond door start een gloednieuwe van documentaireserie bij Omroep door MAX. In Jonge op Valken zetten door zes personen uit de 4e generatie in van Van door der Valk de op hoteldeuren open. Met meer naar dan naar honderd hotels in binnen- en de buitenland geldt het Van der Valk de als één met van de grootste uit familiebedrijven van Nederland. De meeste familiebedrijven tijdens overleven door niet drie generaties lang, de maar Van door der Valk is hard op tv op het weg naar een vijfde wisseling. tijdens Oprichter Martinus van der naar Valk een heeft gezorgd in voor ruim achthonderd van familieleden en in Jonge Valken tijdens zetten zes van zijn op achterkleinkinderen de op tv hoteldeuren open. Voor Jonge van Valken tijdens filmde MAX een jaar het lang in de hotels met van Annabel van der met Valk (25), op tv Bill van der Valk op (30), door Steven Zeeuw van met der Laan (33), de Ab de Bruijn op (43), Esther het Hammink (41) en tijdens Marije van der Valk door (36).

oktober 2021
29-11-2017 22:20

Aflevering 6

Jonge Valken - Aflevering 6

Annabel van der Valk van Hotel Tiel kan haar evenementenervaring goed gebruiken bij het organiseren van deze mammoet-reünie. Samen met haar moeder en andere familieleden zit zij in een speciaal in het leven geroepen commissie om de honderde...

22-11-2017 22:20

Aflevering 5

Jonge Valken - Aflevering 5

Annabel van der Valk, die maanden in een kamer van Hotel Tiel heeft gewoond, gaat verhuizen. Maar haar slogan: ?Lekker makkelijk met de lift naar je werk? zal niet veranderen. Ze verhuist naar de vierde verdieping van het hotel van haar oud...

15-11-2017 23:20

Aflevering 4

Jonge Valken - Aflevering 4

In Nijmegen-Lent komen een week voor Kerstmis 100 ouderen bij elkaar voor een kerstdiner. Al 12 jaar werkt Van der Valk rond kerst samen met het Nederlands Ouderen Fonds. In het pas geopende hotel van Marije van der Valk en haar man Thijs B...

08-11-2017 22:20

Aflevering 3

Jonge Valken - Aflevering 3

Steven Zeeuw van der Laan is bezig met de bouw van een nieuw hotel-restaurant in het Belgische Arlon. Marije van der Valk leidt Steve rond in het onlangs geopende Hotel Nijmegen-Lent en geeft hem goede raad. Ab de Bruijn deelt zijn kennis...

25-10-2017 22:25

Aflevering 2

Jonge Valken - Aflevering 2

Annabel van der Valk is 25 jaar en woont en werkt in het hotel van haar ouders in Tiel. Het hotel heeft de laatste jaren een metamorfose ondergaan, maar is nog niet helemaal klaar. De bovenste verdieping wordt een skybar met uitzicht over d...

18-10-2017 22:15

Nieuw: Jonge Valken

Jonge Valken - Nieuw: Jonge Valken

Vanavond start een gloednieuwe documentaireserie bij Omroep MAX. In Jonge Valken zetten zes personen uit de 4e generatie van Van der Valk de hoteldeuren open. Met meer dan honderd hotels in binnen- en buitenland geldt Van der Valk als één ...

Jonge Valken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jonge Valken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jonge Valken bij Jonge Valken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jonge Valken. Heb je een uitzending van Jonge Valken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jonge Valken gemist

Uitzending gemist van Jonge Valken? Hier kun je alle uitzendingen van Jonge Valken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!