Programma gemist?

Annabel de van der Valk van het Hotel Tiel kan haar tijdens door evenementenervaring goed gebruiken bij het door organiseren van op deze mammoet-reünie. Samen met met haar moeder en van andere familieleden zit zij op tv tijdens in een speciaal in tijdens het leven geroepen commissie om in de door honderden familieleden een het onvergetelijke dag te van bezorgen. Annabel en de naar andere op Jonge Valken kennen de meeste (achter)neven- een en nichten goed, met omdat ze in de van hun jeugd samen naar op survivalkampen gingen. Ook dat tijdens is traditie binnen met de familie: elke zomer in worden de er kampen georganiseerd door om samen een van rotsen af te dalen en de nachtelijke naar droppings te door ondergaan.

Annabel de van der Valk, die maanden tijdens in een kamer naar van Hotel Tiel op heeft gewoond, gaat naar verhuizen. Maar op haar slogan: ?Lekker het makkelijk met de het lift op naar je werk? zal door niet veranderen. Ze verhuist naar naar de vierde een verdieping van met het hotel van haar ouders. door Daarnaast is ze van ook druk met van de skybar, een die tot ?s uit avonds vol zit. de Steven van en Sandra Zeeuw van tijdens der Laan op tv kennen ook drukke van tijden. Hun derde kindje is net van geboren en ondertussen van bouwt het met stel met aan een nieuw hotel vlakbij uit de Luxemburgse grens. En door met ook in Almelo bij Esther naar Hammink op tv en haar man Jan-Willem Holtmaat is op het topdrukte. Zij op verzorgen de catering uit de bij de theatervoorstelling 'Het Verzet met Kraakt'. Naast deze drukte tijdens zijn ze op ook overeengekomen met naar de ouders van Esther. in Ze mogen met namelijk het Theaterhotel officieel door overnemen. Ab en de Christa tijdens de Bruijn van Hotel Sassenheim uit vieren feest. Hun hotel tijdens is in de uit categorie een ?best restyled hotel? door genomineerd voor van een belangrijke horecaprijs.

In Nijmegen-Lent tijdens komen een week tijdens voor Kerstmis 100 uit ouderen een bij elkaar voor op tv een kerstdiner. Al een 12 jaar werkt door Van der Valk rond kerst tijdens samen met het tijdens Nederlands Ouderen Fonds. van In het pas geopende een de hotel van Marije van naar der Valk en haar man de Thijs Boomkens naar in Nijmegen-Lent is het in de op middag een optreden van een Willeke Alberti. Bill een van der op tv Valk heeft tijdens de kerstdagen de van touwtjes van strak in handen op tv in Hotel op Schiphol. Hij ontvangt ruim 3.500 gasten naar van tijdens de twee kerstdagen. In Sassenheim in is hetzelfde laken op een pak. Bij op Ab met de Bruijn hebben een 3.000 mensen kerst het gevierd. Als de laatste gast met uit op tweede kerstdag is vertrokken en naar op tv het hele hotel tijdens van boven tot op tv onder is opgeruimd alsof er niets uit met is gebeurd, viert het personeel tot uit diep in door de nacht een naar feestje.

Steven op Zeeuw van der op tv Laan is bezig met de de bouw van in een nieuw tijdens hotel-restaurant in het Belgische een Arlon. Marije van met der Valk leidt Steve het rond in het een op onlangs geopende Hotel een Nijmegen-Lent en geeft hem goede met raad. Ab de tijdens Bruijn met deelt zijn kennis het met een nichtje die bezig is het met de bouw naar van een de hotel in Amsterdam. de De familieleden naar zien elkaar namelijk niet als door in concurrentie. Esther Hammink op tv heeft het druk in tijdens het hotel in Almelo. Een de theatershow met is uitverkocht en dat betekent tijdens in topdrukte in de keuken. Ook zien het we hoe uit Annabel van der Valk zich in voorbereidt om een uit een speech te geven ter tijdens gelegenheid van de opening van van de op skybar op de 14e een verdieping op tv van Hotel Tiel. op tv Zij is straks verantwoordelijk van voor deze bovenste verdieping met uit haar vriend door Johan.

Annabel van op der de Valk is 25 jaar en met woont in en werkt in tijdens het hotel van haar door ouders in Tiel. de Het hotel heeft met de laatste jaren een metamorfose naar tijdens ondergaan, maar is nog niet op tv helemaal klaar. De bovenste door door verdieping wordt een skybar met uitzicht in over de op Betuwe en Annabel tijdens is in verantwoordelijk voor de bouw en inrichting. Bill de naar van der Valk was 21 jaar van het toen hij de leiding kreeg naar over Hotel Nootdorp. Inmiddels door een is zijn jongere broer daar nu met uit de baas en is Bill verhuisd naar naar Hotel uit Schiphol. Met 625 kamers een dicht bij de naar luchthaven in is het altijd een druk en tijdens geen werkdag is hetzelfde. op Maar ondanks op tv dit is er uit wel een routine. door Esther Hammink werkt samen met op tv haar man door Jan-Willem in het met Theaterhotel Almelo. Esther tijdens is verantwoordelijk voor door het theater, in Jan-Willem voor de keuken en van het een hotel. De ouders van door Esther gaan dit de jaar het hotel overdragen aan tijdens hun dochter, met maar ze van zijn nog uit steeds nauw betrokken.

Vanavond tijdens start een gloednieuwe documentaireserie bij van Omroep MAX. de In Jonge Valken zetten met de zes personen uit de op 4e generatie van van Van der de Valk de hoteldeuren open. Met naar meer dan honderd hotels uit in binnen- en tijdens buitenland uit geldt Van der Valk als op één van naar de grootste door familiebedrijven van Nederland. van De meeste familiebedrijven overleven op tv niet drie in generaties lang, maar een Van der Valk in is hard op in weg naar een vijfde uit wisseling. Oprichter Martinus van op tv der Valk heeft op tv gezorgd voor ruim achthonderd met uit familieleden en in Jonge de Valken zetten zes van naar zijn uit achterkleinkinderen de hoteldeuren het open. Voor Jonge Valken filmde het MAX een jaar lang naar in door de hotels van Annabel van van der het Valk (25), Bill van uit der Valk (30), Steven Zeeuw op van der Laan de (33), Ab de met naar Bruijn (43), Esther tijdens Hammink (41) en Marije van der van Valk met (36).

januari 2020
29-11-2017 22:20

Aflevering 6

Jonge Valken - Aflevering 6

Annabel van der Valk van Hotel Tiel kan haar evenementenervaring goed gebruiken bij het organiseren van deze mammoet-reünie. Samen met haar moeder en andere familieleden zit zij in een speciaal in het leven geroepen commissie om de honderde...

22-11-2017 22:20

Aflevering 5

Jonge Valken - Aflevering 5

Annabel van der Valk, die maanden in een kamer van Hotel Tiel heeft gewoond, gaat verhuizen. Maar haar slogan: ?Lekker makkelijk met de lift naar je werk? zal niet veranderen. Ze verhuist naar de vierde verdieping van het hotel van haar oud...

15-11-2017 23:20

Aflevering 4

Jonge Valken - Aflevering 4

In Nijmegen-Lent komen een week voor Kerstmis 100 ouderen bij elkaar voor een kerstdiner. Al 12 jaar werkt Van der Valk rond kerst samen met het Nederlands Ouderen Fonds. In het pas geopende hotel van Marije van der Valk en haar man Thijs B...

08-11-2017 22:20

Aflevering 3

Jonge Valken - Aflevering 3

Steven Zeeuw van der Laan is bezig met de bouw van een nieuw hotel-restaurant in het Belgische Arlon. Marije van der Valk leidt Steve rond in het onlangs geopende Hotel Nijmegen-Lent en geeft hem goede raad. Ab de Bruijn deelt zijn kennis...

25-10-2017 22:25

Aflevering 2

Jonge Valken - Aflevering 2

Annabel van der Valk is 25 jaar en woont en werkt in het hotel van haar ouders in Tiel. Het hotel heeft de laatste jaren een metamorfose ondergaan, maar is nog niet helemaal klaar. De bovenste verdieping wordt een skybar met uitzicht over d...

18-10-2017 22:15

Nieuw: Jonge Valken

Jonge Valken - Nieuw: Jonge Valken

Vanavond start een gloednieuwe documentaireserie bij Omroep MAX. In Jonge Valken zetten zes personen uit de 4e generatie van Van der Valk de hoteldeuren open. Met meer dan honderd hotels in binnen- en buitenland geldt Van der Valk als één ...

Jonge Valken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jonge Valken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jonge Valken bij Jonge Valken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jonge Valken. Heb je een uitzending van Jonge Valken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jonge Valken gemist

Uitzending gemist van Jonge Valken? Hier kun je alle uitzendingen van Jonge Valken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!