Programma gemist?

Annabel van van der Valk van uit Hotel Tiel kan naar haar evenementenervaring goed met gebruiken bij met het organiseren van deze mammoet-reünie. door Samen een met haar moeder en andere uit familieleden zit zij uit het in een speciaal in het het leven geroepen commissie van om de met honderden familieleden een onvergetelijke van dag te bezorgen. Annabel in en de andere door van Jonge Valken kennen door de meeste (achter)neven- en naar nichten goed, omdat ze een in hun met jeugd samen op survivalkampen van gingen. Ook dat is op traditie binnen de een familie: elke de zomer worden met er kampen het georganiseerd om samen van uit rotsen af te tijdens dalen en nachtelijke droppings op te de ondergaan.

Annabel tijdens van der met Valk, die maanden in een van kamer van in Hotel Tiel heeft gewoond, op tv gaat van verhuizen. Maar haar slogan: op ?Lekker makkelijk het met de lift naar je een werk? zal niet veranderen. een Ze verhuist naar van de vierde van verdieping de van het hotel tijdens van haar ouders. Daarnaast is op ze ook druk in met de skybar, tijdens die tot ?s door avonds vol zit. op Steven en Sandra van Zeeuw van uit der Laan kennen ook drukke de tijden. Hun naar derde kindje uit is net geboren en ondertussen in in bouwt het stel aan een nieuw de met hotel vlakbij de Luxemburgse grens. van En door ook in Almelo bij Esther Hammink een van en haar man Jan-Willem Holtmaat is van het door topdrukte. Zij op tv verzorgen de catering bij de theatervoorstelling van 'Het Verzet naar Kraakt'. Naast de deze drukte zijn in ze ook met overeengekomen met de op ouders van Esther. Ze mogen namelijk van het Theaterhotel het officieel overnemen. Ab en door Christa uit de Bruijn van Hotel een Sassenheim vieren feest. Hun hotel van van is in de categorie op tv ?best restyled hotel? genomineerd de voor een met belangrijke horecaprijs.

In de Nijmegen-Lent komen een het week voor Kerstmis 100 door ouderen bij op tv elkaar voor naar een kerstdiner. Al 12 jaar werkt een Van door der Valk rond kerst samen het met met het Nederlands Ouderen Fonds. In naar het op pas geopende van hotel van Marije het van der Valk en haar man op tv een Thijs Boomkens in Nijmegen-Lent de is in de uit middag een op optreden van Willeke Alberti. Bill van der de Valk heeft op tv tijdens de kerstdagen met de touwtjes strak op in de handen in Hotel Schiphol. van Hij ontvangt ruim 3.500 gasten een tijdens de naar twee kerstdagen. tijdens In Sassenheim is hetzelfde naar laken een pak. Bij in Ab de Bruijn op naar hebben 3.000 mensen kerst van gevierd. Als uit de laatste gast naar op tweede kerstdag is in vertrokken en het door hele hotel van de boven tot onder naar is opgeruimd de alsof er niets is gebeurd, viert door met het personeel tot diep in van de nacht een van feestje.

Steven Zeeuw van van der naar Laan is bezig met op tv de bouw van een van het nieuw hotel-restaurant in het Belgische naar Arlon. Marije van een der Valk leidt van Steve rond in het op tv onlangs tijdens geopende Hotel Nijmegen-Lent en door geeft uit hem goede raad. Ab de Bruijn op tijdens deelt zijn kennis tijdens met een nichtje die bezig door is met de bouw op van een met hotel in uit Amsterdam. De met familieleden zien elkaar van namelijk niet als concurrentie. Esther Hammink het heeft het de druk in het het hotel in tijdens Almelo. Een theatershow op tv is uitverkocht en dat betekent van met topdrukte in de keuken. Ook op zien we op tv hoe Annabel van der Valk zich naar met voorbereidt om een speech te geven naar ter gelegenheid uit van naar de opening van de skybar op tijdens de 14e verdieping door door van Hotel Tiel. Zij is straks naar met verantwoordelijk voor deze bovenste verdieping met in haar tijdens vriend Johan.

Annabel naar van der Valk op is 25 het jaar en woont en een werkt in het hotel in van haar ouders het in Tiel. Het hotel van heeft de door laatste jaren een metamorfose naar op ondergaan, maar is nog niet helemaal tijdens klaar. op tv De bovenste verdieping wordt uit een tijdens skybar met uitzicht over de met Betuwe de en Annabel is verantwoordelijk voor de uit bouw en inrichting. Bill van van uit der Valk was 21 in jaar toen op tv hij de leiding kreeg tijdens over Hotel Nootdorp. uit Inmiddels is op tv zijn jongere broer daar met nu de baas en naar een is Bill verhuisd naar Hotel Schiphol. met Met 625 kamers tijdens dicht bij uit de luchthaven tijdens is het altijd druk en tijdens van geen werkdag is hetzelfde. in Maar ondanks dit van is er wel een in routine. in Esther Hammink werkt op samen met haar man Jan-Willem in op tv met het Theaterhotel Almelo. Esther is verantwoordelijk op tv van voor het theater, Jan-Willem voor de uit keuken en van het hotel. naar De ouders van Esther in gaan tijdens dit jaar het hotel overdragen aan de hun uit dochter, maar ze het zijn nog met steeds nauw betrokken.

Vanavond op tv start een de gloednieuwe documentaireserie bij Omroep MAX. In op tv Jonge Valken zetten een zes personen uit door de van 4e generatie van Van de der Valk door de hoteldeuren open. Met meer dan van honderd de hotels in binnen- op en buitenland geldt Van der het op Valk als één van naar de grootste familiebedrijven van Nederland. van De meeste familiebedrijven met overleven niet drie het op tv generaties lang, maar Van een der Valk is hard het op weg uit naar een door vijfde wisseling. Oprichter Martinus van der door Valk heeft de gezorgd voor op tv ruim achthonderd familieleden en door in Jonge Valken zetten op door zes van zijn achterkleinkinderen de met hoteldeuren open. Voor Jonge Valken een filmde met MAX een met jaar lang in de hotels door van Annabel uit van der Valk (25), Bill naar met van der Valk (30), Steven Zeeuw door van op der Laan (33), op Ab de door Bruijn (43), Esther Hammink (41) van en een Marije van der Valk het (36).

september 2020
29-11-2017 22:20

Aflevering 6

Jonge Valken - Aflevering 6

Annabel van der Valk van Hotel Tiel kan haar evenementenervaring goed gebruiken bij het organiseren van deze mammoet-reünie. Samen met haar moeder en andere familieleden zit zij in een speciaal in het leven geroepen commissie om de honderde...

22-11-2017 22:20

Aflevering 5

Jonge Valken - Aflevering 5

Annabel van der Valk, die maanden in een kamer van Hotel Tiel heeft gewoond, gaat verhuizen. Maar haar slogan: ?Lekker makkelijk met de lift naar je werk? zal niet veranderen. Ze verhuist naar de vierde verdieping van het hotel van haar oud...

15-11-2017 23:20

Aflevering 4

Jonge Valken - Aflevering 4

In Nijmegen-Lent komen een week voor Kerstmis 100 ouderen bij elkaar voor een kerstdiner. Al 12 jaar werkt Van der Valk rond kerst samen met het Nederlands Ouderen Fonds. In het pas geopende hotel van Marije van der Valk en haar man Thijs B...

08-11-2017 22:20

Aflevering 3

Jonge Valken - Aflevering 3

Steven Zeeuw van der Laan is bezig met de bouw van een nieuw hotel-restaurant in het Belgische Arlon. Marije van der Valk leidt Steve rond in het onlangs geopende Hotel Nijmegen-Lent en geeft hem goede raad. Ab de Bruijn deelt zijn kennis...

25-10-2017 22:25

Aflevering 2

Jonge Valken - Aflevering 2

Annabel van der Valk is 25 jaar en woont en werkt in het hotel van haar ouders in Tiel. Het hotel heeft de laatste jaren een metamorfose ondergaan, maar is nog niet helemaal klaar. De bovenste verdieping wordt een skybar met uitzicht over d...

18-10-2017 22:15

Nieuw: Jonge Valken

Jonge Valken - Nieuw: Jonge Valken

Vanavond start een gloednieuwe documentaireserie bij Omroep MAX. In Jonge Valken zetten zes personen uit de 4e generatie van Van der Valk de hoteldeuren open. Met meer dan honderd hotels in binnen- en buitenland geldt Van der Valk als één ...

Jonge Valken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jonge Valken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jonge Valken bij Jonge Valken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jonge Valken. Heb je een uitzending van Jonge Valken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jonge Valken gemist

Uitzending gemist van Jonge Valken? Hier kun je alle uitzendingen van Jonge Valken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!