Programma gemist?

Annabel een van der Valk van Hotel een in Tiel kan haar evenementenervaring goed gebruiken van van bij het organiseren van deze een mammoet-reünie. Samen met haar naar moeder en andere door familieleden zit naar zij op in een speciaal in het leven tijdens een geroepen commissie om de honderden van familieleden op een onvergetelijke dag tijdens te bezorgen. Annabel en de andere op het Jonge Valken kennen een de meeste (achter)neven- en het nichten goed, omdat met ze in hun jeugd in samen op survivalkampen naar gingen. door Ook dat is traditie binnen de naar familie: elke zomer op worden door er kampen met georganiseerd om samen van door rotsen af te dalen tijdens en nachtelijke het droppings te een ondergaan.

Annabel het van der Valk, die uit maanden tijdens in een kamer van op tv Hotel Tiel heeft het gewoond, gaat de verhuizen. Maar haar slogan: de ?Lekker makkelijk met de met lift naar je werk? met zal niet veranderen. een Ze verhuist naar uit de vierde tijdens verdieping van door het hotel van haar op ouders. Daarnaast is ze een ook druk met met met de skybar, die tot ?s een avonds vol zit. door Steven en Sandra een Zeeuw de van der Laan door kennen ook drukke tijden. in Hun derde kindje is naar net geboren naar en ondertussen bouwt het met stel op tv aan een nieuw hotel vlakbij een de Luxemburgse grens. En de ook het in Almelo een bij Esther Hammink en de haar man Jan-Willem op tv Holtmaat is uit het topdrukte. Zij verzorgen op tv de catering bij de een theatervoorstelling 'Het Verzet Kraakt'. de Naast deze een drukte zijn ze ook in overeengekomen met de van ouders van Esther. naar Ze mogen naar namelijk het op tv Theaterhotel officieel overnemen. Ab op en Christa de Bruijn van op op Hotel Sassenheim vieren feest. de Hun hotel is in de de categorie ?best restyled door van hotel? genomineerd voor een belangrijke een horecaprijs.

In op Nijmegen-Lent komen tijdens een week voor Kerstmis 100 ouderen een bij elkaar een voor een kerstdiner. met Al 12 jaar naar werkt Van der van Valk rond kerst tijdens samen met het Nederlands op tv Ouderen Fonds. In tijdens het het pas geopende hotel uit van Marije van der het Valk en haar man de Thijs Boomkens in de Nijmegen-Lent een is in op de middag een optreden van het Willeke Alberti. Bill van der met uit Valk heeft tijdens de in kerstdagen de touwtjes strak een in handen in naar Hotel in Schiphol. Hij ontvangt ruim het 3.500 gasten tijdens het de twee de kerstdagen. In Sassenheim van is hetzelfde laken met een pak. Bij Ab de tijdens Bruijn hebben 3.000 op tv mensen kerst gevierd. Als in de laatste tijdens gast op naar tweede kerstdag is vertrokken en door het hele hotel op van boven door tot onder is een opgeruimd alsof er niets op tv het is gebeurd, viert het in personeel tot door diep in de nacht een naar feestje.

Steven Zeeuw met van het der Laan is bezig tijdens met de bouw op van een op tv nieuw hotel-restaurant in het Belgische de Arlon. van Marije van der Valk uit leidt Steve rond met in het onlangs door geopende Hotel Nijmegen-Lent en geeft uit hem door goede raad. Ab de met Bruijn een deelt zijn kennis met een nichtje op die bezig tijdens is met de van bouw door van een hotel van in Amsterdam. De familieleden op zien elkaar namelijk het niet als door concurrentie. Esther Hammink heeft het door druk in het hotel tijdens op tv in Almelo. Een theatershow tijdens is uitverkocht naar en dat betekent de topdrukte in de tijdens keuken. Ook zien we hoe naar Annabel van der Valk de zich voorbereidt om het een op tv speech te geven op tv ter gelegenheid van de op tv opening van de skybar op in de het 14e verdieping van Hotel Tiel. in Zij is straks het verantwoordelijk voor deze naar bovenste verdieping met het haar tijdens vriend Johan.

Annabel in van der Valk is 25 uit een jaar en woont en werkt op in het met hotel van haar ouders het in Tiel. Het hotel met heeft naar de laatste jaren een op metamorfose ondergaan, op tv maar is nog van niet helemaal het klaar. De bovenste verdieping door wordt een door skybar met uitzicht over de de Betuwe uit en Annabel is een verantwoordelijk voor de de bouw en inrichting. Bill uit van der Valk de was 21 jaar toen hij de tijdens leiding kreeg de over Hotel Nootdorp. naar Inmiddels is zijn uit jongere naar broer daar nu de baas en door is Bill naar verhuisd naar Hotel tijdens Schiphol. Met 625 kamers uit dicht bij de op tv luchthaven is het in altijd tijdens druk en geen werkdag is op hetzelfde. Maar naar ondanks dit de is er wel tijdens een routine. Esther Hammink werkt door samen tijdens met haar man Jan-Willem in van het het Theaterhotel Almelo. Esther door is verantwoordelijk voor het tijdens theater, Jan-Willem voor de de keuken op tv en het hotel. De naar ouders van Esther gaan de op tv dit jaar het hotel overdragen aan naar hun dochter, maar het ze zijn op tv nog door steeds nauw betrokken.

Vanavond start door een een gloednieuwe documentaireserie bij met Omroep MAX. In uit Jonge Valken zetten zes personen uit op tv een de 4e generatie van Van der uit Valk tijdens de hoteldeuren open. Met meer de dan honderd tijdens hotels in naar binnen- en buitenland geldt in Van der Valk als op tv één van uit de grootste familiebedrijven van de Nederland. in De meeste familiebedrijven in overleven niet drie generaties lang, maar met Van der Valk de is hard een op weg van naar een vijfde wisseling. Oprichter het Martinus van der uit Valk heeft naar gezorgd voor ruim achthonderd door tijdens familieleden en in Jonge een Valken zetten zes van zijn op tv achterkleinkinderen de door hoteldeuren met open. Voor Jonge Valken filmde naar MAX een jaar lang in het de hotels van naar Annabel van der naar Valk (25), op tv Bill van der uit Valk (30), Steven Zeeuw door van uit der Laan (33), Ab naar de naar Bruijn (43), Esther Hammink (41) van en Marije in van der tijdens Valk (36).

januari 2021
29-11-2017 22:20

Aflevering 6

Jonge Valken - Aflevering 6

Annabel van der Valk van Hotel Tiel kan haar evenementenervaring goed gebruiken bij het organiseren van deze mammoet-reünie. Samen met haar moeder en andere familieleden zit zij in een speciaal in het leven geroepen commissie om de honderde...

22-11-2017 22:20

Aflevering 5

Jonge Valken - Aflevering 5

Annabel van der Valk, die maanden in een kamer van Hotel Tiel heeft gewoond, gaat verhuizen. Maar haar slogan: ?Lekker makkelijk met de lift naar je werk? zal niet veranderen. Ze verhuist naar de vierde verdieping van het hotel van haar oud...

15-11-2017 23:20

Aflevering 4

Jonge Valken - Aflevering 4

In Nijmegen-Lent komen een week voor Kerstmis 100 ouderen bij elkaar voor een kerstdiner. Al 12 jaar werkt Van der Valk rond kerst samen met het Nederlands Ouderen Fonds. In het pas geopende hotel van Marije van der Valk en haar man Thijs B...

08-11-2017 22:20

Aflevering 3

Jonge Valken - Aflevering 3

Steven Zeeuw van der Laan is bezig met de bouw van een nieuw hotel-restaurant in het Belgische Arlon. Marije van der Valk leidt Steve rond in het onlangs geopende Hotel Nijmegen-Lent en geeft hem goede raad. Ab de Bruijn deelt zijn kennis...

25-10-2017 22:25

Aflevering 2

Jonge Valken - Aflevering 2

Annabel van der Valk is 25 jaar en woont en werkt in het hotel van haar ouders in Tiel. Het hotel heeft de laatste jaren een metamorfose ondergaan, maar is nog niet helemaal klaar. De bovenste verdieping wordt een skybar met uitzicht over d...

18-10-2017 22:15

Nieuw: Jonge Valken

Jonge Valken - Nieuw: Jonge Valken

Vanavond start een gloednieuwe documentaireserie bij Omroep MAX. In Jonge Valken zetten zes personen uit de 4e generatie van Van der Valk de hoteldeuren open. Met meer dan honderd hotels in binnen- en buitenland geldt Van der Valk als één ...

Jonge Valken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jonge Valken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jonge Valken bij Jonge Valken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jonge Valken. Heb je een uitzending van Jonge Valken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jonge Valken gemist

Uitzending gemist van Jonge Valken? Hier kun je alle uitzendingen van Jonge Valken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!