Programma gemist?

Annabel van van der Valk naar van Hotel Tiel de kan haar evenementenervaring goed uit gebruiken bij het organiseren het van deze mammoet-reünie. met Samen met haar de het moeder en andere door familieleden zit zij in het een speciaal in het op leven geroepen commissie op om de naar honderden familieleden een onvergetelijke door dag te het bezorgen. Annabel en de naar andere Jonge met Valken kennen de meeste (achter)neven- tijdens en naar nichten goed, omdat ze in met hun jeugd uit samen uit op survivalkampen gingen. Ook dat met is traditie tijdens binnen de familie: naar elke zomer worden door er kampen georganiseerd om samen het van rotsen door af te de dalen en nachtelijke droppings door te naar ondergaan.

Annabel tijdens van der het Valk, die maanden in een kamer met van Hotel Tiel met heeft gewoond, de gaat verhuizen. Maar het haar slogan: ?Lekker in makkelijk met de op tv lift naar je werk? tijdens zal niet veranderen. naar Ze verhuist de naar de het vierde verdieping van het tijdens hotel van haar de ouders. Daarnaast een is ze ook druk met uit tijdens de skybar, die tot in ?s avonds vol van zit. Steven en Sandra uit Zeeuw van op der Laan kennen door ook drukke tijden. op Hun derde door kindje is net geboren en ondertussen van bouwt met het stel aan een nieuw op van hotel vlakbij de met Luxemburgse grens. En ook in Almelo tijdens bij de Esther Hammink en een haar man Jan-Willem Holtmaat is in het topdrukte. Zij met uit verzorgen de catering het bij de theatervoorstelling 'Het door Verzet Kraakt'. van Naast deze drukte op tv zijn ze ook overeengekomen met de in ouders het van Esther. Ze tijdens mogen namelijk het Theaterhotel officieel in overnemen. Ab op tv en Christa de Bruijn tijdens van Hotel Sassenheim vieren een feest. Hun hotel de is in de met categorie ?best naar restyled hotel? in genomineerd voor een belangrijke uit horecaprijs.

In in Nijmegen-Lent komen een week voor met naar Kerstmis 100 ouderen uit bij elkaar voor een uit kerstdiner. Al 12 jaar werkt door Van de der Valk rond het kerst samen de met het Nederlands door Ouderen Fonds. In het pas door geopende hotel van het Marije een van der Valk op tv en haar man Thijs Boomkens van in Nijmegen-Lent van is in de van middag een optreden van Willeke met op Alberti. Bill van der Valk heeft tijdens met de op tv kerstdagen de touwtjes strak in het handen in het Hotel Schiphol. Hij met ontvangt ruim 3.500 in gasten tijdens in de twee kerstdagen. In op Sassenheim is hetzelfde laken op een door pak. Bij Ab de op Bruijn hebben met 3.000 mensen kerst een gevierd. Als uit de laatste gast op tweede met kerstdag op tv is vertrokken en uit het hele hotel van boven tot de het onder is opgeruimd alsof er op tv niets is gebeurd, viert in het personeel tot op tv diep op tv in de met nacht een feestje.

Steven Zeeuw van uit der Laan is van bezig met van de bouw van uit een nieuw met hotel-restaurant in van het Belgische Arlon. Marije van van der de Valk leidt Steve met rond in het op tv onlangs geopende Hotel de Nijmegen-Lent en geeft hem goede op raad. Ab met de Bruijn deelt zijn kennis tijdens met op tv een nichtje die naar bezig is met op tv de bouw van een tijdens hotel in Amsterdam. De op familieleden van zien elkaar namelijk niet als uit concurrentie. in Esther Hammink van heeft het druk in het hotel naar in Almelo. uit Een theatershow is uit uitverkocht en dat op tv betekent topdrukte op tv in de keuken. Ook zien naar we hoe naar Annabel van der Valk zich naar het voorbereidt om een speech te geven uit een ter gelegenheid van het de opening van de skybar op met de 14e verdieping door van Hotel Tiel. uit Zij is tijdens straks in verantwoordelijk voor deze het bovenste verdieping met uit haar vriend Johan.

Annabel van van der Valk is 25 in jaar en in woont en werkt in naar het het hotel van uit haar ouders in Tiel. Het met hotel heeft de op tv laatste jaren een tijdens metamorfose ondergaan, maar is van nog niet in helemaal in klaar. De bovenste verdieping wordt een een het skybar met uitzicht over van de Betuwe door en Annabel is verantwoordelijk voor de op bouw door en inrichting. Bill van der van Valk was 21 een jaar toen met hij de naar leiding kreeg over Hotel Nootdorp. Inmiddels tijdens is de zijn jongere broer daar uit nu tijdens de baas en is een Bill verhuisd naar in Hotel Schiphol. Met 625 kamers de met dicht bij de luchthaven door is het altijd de druk en door geen werkdag is hetzelfde. tijdens Maar ondanks dit de is er op wel een routine. de Esther Hammink werkt samen in met haar met man Jan-Willem in het Theaterhotel de Almelo. Esther is op verantwoordelijk voor het theater, een Jan-Willem voor tijdens de keuken en het door hotel. naar De ouders naar van Esther gaan dit van jaar het hotel door overdragen aan hun dochter, maar op ze op tv zijn nog steeds het nauw betrokken.

Vanavond tijdens start een gloednieuwe documentaireserie bij tijdens Omroep MAX. uit In Jonge Valken zetten in zes in personen uit de 4e generatie op van Van der het Valk de hoteldeuren op open. Met meer dan uit honderd op tv hotels in binnen- en buitenland de geldt van Van der Valk op als één van op de grootste familiebedrijven van van Nederland. De meeste familiebedrijven met overleven met niet drie generaties lang, met maar Van der op Valk van is hard op weg op naar een de vijfde wisseling. Oprichter tijdens Martinus van der Valk heeft gezorgd van voor de ruim achthonderd familieleden en in naar Jonge Valken met zetten zes van zijn op achterkleinkinderen de het hoteldeuren open. Voor Jonge door Valken naar filmde MAX een jaar lang tijdens in de hotels van een Annabel van der de Valk uit (25), Bill uit van der Valk (30), met Steven Zeeuw van der een Laan (33), Ab met de Bruijn (43), in Esther Hammink op tv (41) en Marije naar van der Valk op tv (36).

juni 2020
29-11-2017 22:20

Aflevering 6

Jonge Valken - Aflevering 6

Annabel van der Valk van Hotel Tiel kan haar evenementenervaring goed gebruiken bij het organiseren van deze mammoet-reünie. Samen met haar moeder en andere familieleden zit zij in een speciaal in het leven geroepen commissie om de honderde...

22-11-2017 22:20

Aflevering 5

Jonge Valken - Aflevering 5

Annabel van der Valk, die maanden in een kamer van Hotel Tiel heeft gewoond, gaat verhuizen. Maar haar slogan: ?Lekker makkelijk met de lift naar je werk? zal niet veranderen. Ze verhuist naar de vierde verdieping van het hotel van haar oud...

15-11-2017 23:20

Aflevering 4

Jonge Valken - Aflevering 4

In Nijmegen-Lent komen een week voor Kerstmis 100 ouderen bij elkaar voor een kerstdiner. Al 12 jaar werkt Van der Valk rond kerst samen met het Nederlands Ouderen Fonds. In het pas geopende hotel van Marije van der Valk en haar man Thijs B...

08-11-2017 22:20

Aflevering 3

Jonge Valken - Aflevering 3

Steven Zeeuw van der Laan is bezig met de bouw van een nieuw hotel-restaurant in het Belgische Arlon. Marije van der Valk leidt Steve rond in het onlangs geopende Hotel Nijmegen-Lent en geeft hem goede raad. Ab de Bruijn deelt zijn kennis...

25-10-2017 22:25

Aflevering 2

Jonge Valken - Aflevering 2

Annabel van der Valk is 25 jaar en woont en werkt in het hotel van haar ouders in Tiel. Het hotel heeft de laatste jaren een metamorfose ondergaan, maar is nog niet helemaal klaar. De bovenste verdieping wordt een skybar met uitzicht over d...

18-10-2017 22:15

Nieuw: Jonge Valken

Jonge Valken - Nieuw: Jonge Valken

Vanavond start een gloednieuwe documentaireserie bij Omroep MAX. In Jonge Valken zetten zes personen uit de 4e generatie van Van der Valk de hoteldeuren open. Met meer dan honderd hotels in binnen- en buitenland geldt Van der Valk als één ...

Jonge Valken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jonge Valken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jonge Valken bij Jonge Valken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jonge Valken. Heb je een uitzending van Jonge Valken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jonge Valken gemist

Uitzending gemist van Jonge Valken? Hier kun je alle uitzendingen van Jonge Valken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!