Programma gemist?

Annabel uit van der Valk door van Hotel Tiel kan in haar evenementenervaring goed naar gebruiken bij met het organiseren van deze mammoet-reünie. op Samen met door haar moeder en tijdens andere tijdens familieleden zit zij op in een speciaal in het met leven geroepen commissie van om de naar honderden familieleden een met onvergetelijke dag te bezorgen. van Annabel en de andere een Jonge Valken in kennen de meeste (achter)neven- uit van en nichten goed, de omdat ze in tijdens hun jeugd samen op survivalkampen gingen. naar Ook dat is naar traditie binnen de het familie: elke zomer op naar worden er kampen georganiseerd om een samen van rotsen af door te dalen en een op nachtelijke droppings te naar ondergaan.

Annabel het van der naar Valk, die maanden in een kamer in van Hotel de Tiel heeft gewoond, op tv gaat verhuizen. Maar in haar slogan: op ?Lekker makkelijk op tv met de lift op tv naar je werk? zal niet van veranderen. Ze verhuist naar tijdens de de vierde verdieping van het op tv hotel van op haar ouders. Daarnaast is met ze ook druk met op tv het de skybar, die met tot ?s avonds vol de zit. Steven en Sandra in Zeeuw van der op tv Laan kennen een ook drukke tijden. Hun derde uit kindje is net het geboren en ondertussen op bouwt het de stel op aan een nieuw hotel de vlakbij de Luxemburgse op grens. En ook het in Almelo een bij Esther Hammink en haar man tijdens Jan-Willem Holtmaat is de het topdrukte. Zij in verzorgen het de catering bij de de theatervoorstelling uit 'Het Verzet Kraakt'. Naast deze drukte door zijn ze tijdens ook overeengekomen een met de ouders van Esther. met Ze mogen namelijk naar het Theaterhotel uit officieel overnemen. Ab door en Christa op de Bruijn van in Hotel Sassenheim vieren in feest. Hun hotel is in naar de de categorie ?best restyled op hotel? genomineerd voor van een belangrijke horecaprijs.

In een Nijmegen-Lent komen een week in voor Kerstmis 100 in ouderen bij elkaar voor een een kerstdiner. Al met 12 naar jaar werkt in Van der Valk rond kerst het samen met door het Nederlands Ouderen Fonds. op In het van pas geopende hotel van het Marije van der Valk tijdens met en haar man Thijs een Boomkens in Nijmegen-Lent is in een de middag naar een optreden van Willeke op het Alberti. Bill van der een Valk heeft tijdens de kerstdagen op tv de touwtjes strak in tijdens handen het in Hotel Schiphol. Hij ontvangt in ruim 3.500 tijdens gasten tijdens tijdens de twee kerstdagen. In Sassenheim een is hetzelfde met laken een een pak. Bij Ab de Bruijn de hebben 3.000 mensen op op kerst gevierd. Als de laatste gast de op het tweede kerstdag is vertrokken van en het op tv hele hotel van uit boven tot onder door is opgeruimd de alsof er niets is gebeurd, door viert het personeel tijdens tot diep van in de op nacht een feestje.

Steven uit Zeeuw van der Laan in is door bezig met de uit bouw van een op tv nieuw hotel-restaurant in het Belgische in Arlon. Marije van met der Valk het leidt Steve tijdens rond in het onlangs door geopende Hotel uit Nijmegen-Lent en geeft met hem goede raad. Ab een de Bruijn met deelt zijn kennis met een nichtje tijdens die bezig door is naar met de bouw van van een hotel in Amsterdam. in De familieleden zien elkaar in namelijk op tv niet als concurrentie. Esther uit Hammink heeft het op druk in met het hotel naar in Almelo. Een tijdens theatershow is uitverkocht en uit dat betekent het topdrukte in de keuken. Ook zien op we hoe Annabel van van der Valk op zich de voorbereidt om een speech op te geven het ter gelegenheid van de opening van in de skybar op naar de 14e door verdieping naar van Hotel Tiel. Zij de is straks met verantwoordelijk voor deze bovenste verdieping met op haar op tv vriend Johan.

Annabel de van der Valk is met 25 jaar en woont van het en werkt in het met hotel van haar ouders in de Tiel. uit Het hotel heeft de met laatste jaren een metamorfose naar ondergaan, maar van is nog niet helemaal tijdens klaar. De bovenste op tv verdieping wordt een een skybar tijdens met uitzicht over de Betuwe op het en Annabel is een verantwoordelijk voor de bouw en een inrichting. Bill een van der Valk was 21 jaar op tv toen hij de een leiding kreeg het over Hotel Nootdorp. Inmiddels op tv is zijn een jongere broer daar nu door de in baas en is een Bill verhuisd naar Hotel een Schiphol. Met 625 kamers de de dicht bij de luchthaven is het naar altijd druk en op tv geen op tv werkdag is hetzelfde. een Maar ondanks dit in is er wel een met routine. de Esther Hammink werkt samen op tv met haar op tv man Jan-Willem in het Theaterhotel Almelo. op tv Esther is verantwoordelijk het voor het de theater, in Jan-Willem voor de keuken en het een hotel. De ouders door de van Esther gaan dit jaar door het hotel overdragen het aan hun op dochter, maar ze zijn naar nog steeds nauw door betrokken.

Vanavond start een tijdens gloednieuwe in documentaireserie bij tijdens Omroep MAX. In Jonge Valken de zetten zes uit personen uit de 4e generatie van van de Van der Valk de van hoteldeuren open. Met meer door dan honderd in hotels in binnen- door en buitenland in geldt Van der de Valk als één door van de grootste familiebedrijven van Nederland. met De meeste familiebedrijven in overleven niet drie in op generaties lang, maar Van door der Valk is hard op tv op tijdens weg naar een tijdens vijfde wisseling. Oprichter Martinus van der op tv tijdens Valk heeft gezorgd de voor ruim achthonderd familieleden en uit in Jonge de Valken zetten uit zes van zijn achterkleinkinderen met de hoteldeuren met open. Voor Jonge Valken filmde MAX in een jaar lang op tv in de het hotels van Annabel door van der Valk (25), Bill het van der Valk uit (30), Steven de Zeeuw van naar der Laan (33), Ab de door naar Bruijn (43), Esther in Hammink (41) en Marije met van der Valk met (36).

februari 2020
29-11-2017 22:20

Aflevering 6

Jonge Valken - Aflevering 6

Annabel van der Valk van Hotel Tiel kan haar evenementenervaring goed gebruiken bij het organiseren van deze mammoet-reünie. Samen met haar moeder en andere familieleden zit zij in een speciaal in het leven geroepen commissie om de honderde...

22-11-2017 22:20

Aflevering 5

Jonge Valken - Aflevering 5

Annabel van der Valk, die maanden in een kamer van Hotel Tiel heeft gewoond, gaat verhuizen. Maar haar slogan: ?Lekker makkelijk met de lift naar je werk? zal niet veranderen. Ze verhuist naar de vierde verdieping van het hotel van haar oud...

15-11-2017 23:20

Aflevering 4

Jonge Valken - Aflevering 4

In Nijmegen-Lent komen een week voor Kerstmis 100 ouderen bij elkaar voor een kerstdiner. Al 12 jaar werkt Van der Valk rond kerst samen met het Nederlands Ouderen Fonds. In het pas geopende hotel van Marije van der Valk en haar man Thijs B...

08-11-2017 22:20

Aflevering 3

Jonge Valken - Aflevering 3

Steven Zeeuw van der Laan is bezig met de bouw van een nieuw hotel-restaurant in het Belgische Arlon. Marije van der Valk leidt Steve rond in het onlangs geopende Hotel Nijmegen-Lent en geeft hem goede raad. Ab de Bruijn deelt zijn kennis...

25-10-2017 22:25

Aflevering 2

Jonge Valken - Aflevering 2

Annabel van der Valk is 25 jaar en woont en werkt in het hotel van haar ouders in Tiel. Het hotel heeft de laatste jaren een metamorfose ondergaan, maar is nog niet helemaal klaar. De bovenste verdieping wordt een skybar met uitzicht over d...

18-10-2017 22:15

Nieuw: Jonge Valken

Jonge Valken - Nieuw: Jonge Valken

Vanavond start een gloednieuwe documentaireserie bij Omroep MAX. In Jonge Valken zetten zes personen uit de 4e generatie van Van der Valk de hoteldeuren open. Met meer dan honderd hotels in binnen- en buitenland geldt Van der Valk als één ...

Jonge Valken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jonge Valken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jonge Valken bij Jonge Valken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jonge Valken. Heb je een uitzending van Jonge Valken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jonge Valken gemist

Uitzending gemist van Jonge Valken? Hier kun je alle uitzendingen van Jonge Valken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!