Programma gemist?

De in schandalen rond een seksueel misbruik vormen een van de naar een donkerste hoofdstukken in de geschiedenis van uit de Rooms Katholieke door Kerk. Het afgelopen in op tv decennium heeft een groeiend aantal het gevallen in steeds op meer landen laten door zien. Meerdere bisdommen tijdens gingen met failliet omdat ze het op tv smartengeld voor tijdens de vele slachtoffers niet konden tijdens betalen. Met Paus Franciscus naar aan het in roer leek door er een nieuwe door wind te op tv waaien vanuit Rome, maar de kindermisbruik-crisis door in de door Katholieke Kerk naar is nog met niet voorbij. Uit recent naar onderzoek blijkt het dat 3 van een de 4 daders nog steeds op actief zijn binnen door de in kerk, dat onderzoek naar nieuwe op tv gevallen met nog altijd buiten de openbaarheid de wordt gehouden, een terwijl bisschoppen nog in steeds niet verplicht een zijn om daders aan uit te geven bij tijdens de politie. Priesters op tv die op op tv de vlucht zijn voor de de politie blijken zelfs de onder een te duiken in kloosters een en andere op kerkelijke instellingen in van ontwikkelingslanden waar ze gewoon met op tv kinderen mogen werken. In tijdens Behind de the Altar onderzoekt naar de Britse historicus John de Dickie door hoe het komt dat de grote een schoonmaak die tijdens Paus Franciscus bij zijn een op aantreden beloofde nog altijd niet heeft tijdens plaatsgevonden. Dickie een weet goed de weg de van in Italië en het Vaticaan, op want eerder maakte hij door de films van Holy Money en The op tv Pope een and the Mafia. tijdens Voor Behind the door Altar reist met hij van Italië naar met Frankrijk, de VS op tv en naar het geboorteland op van Paus Franciscus: de Argentinië. uit Hij probeert vast te stellen tijdens wat met de laatste drie Pausen aan de naar kwestie de van het in kindermisbruik hebben gedaan. een Daarvoor spreekt hij met in deskundigen, slachtoffers en op tv nabestaanden, met rechters, met advocaten en geestelijken. het Hij ontdekt nieuwe zaken de en toont aan dat op het probleem tijdens van seksueel kindermisbruik nog de veel tijdens dieper in een de kerk geworteld is dan op in grond met van eerdere het publicaties gedacht werd.

september 2020
18-10-2017 22:55

Docu: Behind the Altar

2Doc: Behind the Altar - Docu: Behind the Altar

De schandalen rond seksueel misbruik vormen een van de donkerste hoofdstukken in de geschiedenis van de Rooms Katholieke Kerk. Het afgelopen decennium heeft een groeiend aantal gevallen in steeds meer landen laten zien. Meerdere bisdommen g...

2Doc: Behind the Altar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Behind the Altar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Behind the Altar bij 2Doc: Behind the Altar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Behind the Altar. Heb je een uitzending van 2Doc: Behind the Altar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Behind the Altar gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Behind the Altar? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Behind the Altar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!