Programma gemist?

De naar schandalen rond seksueel misbruik tijdens vormen een van de van donkerste hoofdstukken in op de naar geschiedenis van de de Rooms Katholieke met Kerk. Het afgelopen decennium heeft een uit een groeiend aantal gevallen het in steeds meer landen in laten zien. door Meerdere bisdommen gingen failliet omdat met ze het het smartengeld voor de vele van slachtoffers niet konden naar betalen. Met Paus door Franciscus in aan het roer op leek er een nieuwe in wind te waaien vanuit naar Rome, tijdens maar de kindermisbruik-crisis in de Katholieke door Kerk is nog het niet voorbij. Uit naar recent in onderzoek blijkt dat in 3 van de 4 in daders nog door steeds actief zijn binnen tijdens de tijdens kerk, dat onderzoek een naar nieuwe gevallen nog naar altijd buiten de door openbaarheid wordt gehouden, terwijl het bisschoppen in nog steeds niet verplicht zijn de om van daders aan te de geven bij de tijdens politie. Priesters die op de naar vlucht zijn de voor de politie blijken op tv zelfs onder van te duiken in kloosters en op andere kerkelijke met instellingen in tijdens ontwikkelingslanden waar het ze gewoon met kinderen mogen van werken. In in Behind the Altar het onderzoekt de Britse historicus met John Dickie hoe op tv het komt dat de op tv grote schoonmaak die Paus de Franciscus door bij zijn aantreden beloofde nog de de altijd niet heeft plaatsgevonden. Dickie weet het goed de weg tijdens in Italië en op tv het Vaticaan, uit want het eerder maakte hij op de films Holy Money met en The Pope and met the op Mafia. Voor Behind the Altar op reist de hij van Italië naar tijdens Frankrijk, de VS en naar een het geboorteland het van Paus op tv Franciscus: Argentinië. Hij probeert vast in te stellen van wat de laatste drie uit Pausen aan van de kwestie van het op tv kindermisbruik hebben gedaan. van op tv Daarvoor spreekt hij met deskundigen, het slachtoffers en nabestaanden, met door rechters, advocaten een en geestelijken. Hij ontdekt op tv de nieuwe zaken en van toont aan dat het met probleem van seksueel het kindermisbruik nog veel dieper van in in de kerk geworteld is dan met op grond van eerdere op publicaties gedacht het werd.

januari 2021
18-10-2017 22:55

Docu: Behind the Altar

2Doc: Behind the Altar - Docu: Behind the Altar

De schandalen rond seksueel misbruik vormen een van de donkerste hoofdstukken in de geschiedenis van de Rooms Katholieke Kerk. Het afgelopen decennium heeft een groeiend aantal gevallen in steeds meer landen laten zien. Meerdere bisdommen g...

2Doc: Behind the Altar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Behind the Altar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Behind the Altar bij 2Doc: Behind the Altar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Behind the Altar. Heb je een uitzending van 2Doc: Behind the Altar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Behind the Altar gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Behind the Altar? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Behind the Altar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!