Programma gemist?

De schandalen door rond seksueel misbruik tijdens vormen een van op de donkerste van hoofdstukken in de geschiedenis uit van de Rooms een Katholieke Kerk. Het een afgelopen de decennium heeft een groeiend aantal de gevallen in steeds op tv meer landen laten naar zien. met Meerdere bisdommen gingen failliet omdat van ze het smartengeld voor tijdens de een vele slachtoffers niet konden betalen. op Met Paus Franciscus van een aan het roer op tv leek er een nieuwe wind met te waaien de vanuit Rome, een maar de kindermisbruik-crisis in de met Katholieke Kerk is nog van niet in voorbij. Uit recent onderzoek met blijkt dat 3 van een de 4 daders het door nog steeds actief zijn binnen met de kerk, door dat onderzoek naar naar nieuwe gevallen nog altijd de buiten de openbaarheid door wordt gehouden, terwijl bisschoppen uit uit nog steeds niet verplicht zijn in om tijdens daders aan te geven op bij de politie. Priesters die op tv op de van vlucht op tv zijn voor de politie blijken op zelfs onder te duiken op in uit kloosters en andere naar kerkelijke instellingen een in ontwikkelingslanden waar ze de gewoon met kinderen mogen werken. In uit Behind een the Altar onderzoekt de Britse van historicus John de Dickie hoe het komt het op dat de grote schoonmaak die uit Paus Franciscus bij uit zijn op aantreden beloofde nog met altijd niet heeft plaatsgevonden. op Dickie weet goed de weg op van in Italië en het Vaticaan, want in door eerder maakte hij de films Holy op een Money en The van Pope and the Mafia. Voor Behind de the een Altar reist hij van van Italië naar Frankrijk, van de VS en naar op tv een het geboorteland van Paus naar Franciscus: Argentinië. Hij uit probeert vast te stellen wat een de laatste het drie in Pausen aan de kwestie uit van het kindermisbruik hebben op tv gedaan. de Daarvoor spreekt hij met deskundigen, slachtoffers op en nabestaanden, naar met rechters, advocaten met en geestelijken. Hij op ontdekt tijdens nieuwe zaken en naar toont aan dat het in probleem van uit seksueel kindermisbruik nog veel naar dieper in de kerk geworteld de is dan tijdens op grond van eerdere uit publicaties uit gedacht werd.

mei 2020
18-10-2017 22:55

Docu: Behind the Altar

2Doc: Behind the Altar - Docu: Behind the Altar

De schandalen rond seksueel misbruik vormen een van de donkerste hoofdstukken in de geschiedenis van de Rooms Katholieke Kerk. Het afgelopen decennium heeft een groeiend aantal gevallen in steeds meer landen laten zien. Meerdere bisdommen g...

2Doc: Behind the Altar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Behind the Altar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Behind the Altar bij 2Doc: Behind the Altar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Behind the Altar. Heb je een uitzending van 2Doc: Behind the Altar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Behind the Altar gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Behind the Altar? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Behind the Altar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!