Programma gemist?

De schandalen de rond seksueel met misbruik vormen een van in de donkerste hoofdstukken in de de geschiedenis van uit de Rooms uit Katholieke door Kerk. Het afgelopen decennium uit heeft een groeiend aantal het gevallen in steeds meer uit landen laten zien. uit Meerdere bisdommen gingen uit failliet omdat door ze het smartengeld voor op tv de vele slachtoffers uit niet konden betalen. naar Met Paus van Franciscus aan naar het roer leek er tijdens een nieuwe wind te het waaien vanuit het Rome, maar op de kindermisbruik-crisis in in de Katholieke Kerk is nog van door niet voorbij. Uit recent onderzoek blijkt naar dat 3 van met de 4 daders tijdens nog steeds door actief zijn op tv binnen de kerk, dat op onderzoek door naar nieuwe gevallen nog met altijd buiten de de openbaarheid wordt gehouden, terwijl een bisschoppen nog uit steeds niet naar verplicht zijn om daders aan te het geven bij de door politie. naar Priesters die op op de vlucht zijn voor de uit van politie blijken zelfs onder te met duiken in het kloosters en andere kerkelijke instellingen een in ontwikkelingslanden waar het ze een gewoon met kinderen mogen werken. In het Behind op tv the Altar op tv onderzoekt de Britse historicus het John Dickie hoe het komt het van dat de grote de schoonmaak die Paus op tv Franciscus bij zijn aantreden beloofde nog in uit altijd niet heeft op plaatsgevonden. Dickie weet in goed de weg in Italië en in het in Vaticaan, want eerder door maakte hij de films Holy van Money en The de Pope and the uit Mafia. uit Voor Behind the de Altar reist hij van tijdens Italië naar Frankrijk, met de VS en van naar het het geboorteland van Paus in Franciscus: Argentinië. Hij met probeert vast te van stellen wat de uit laatste drie Pausen aan met de kwestie van uit het kindermisbruik hebben in gedaan. Daarvoor van spreekt hij op met deskundigen, slachtoffers op tv en nabestaanden, met op tv rechters, advocaten en geestelijken. Hij in ontdekt nieuwe zaken en het met toont aan dat het op tv probleem van seksueel naar kindermisbruik nog veel dieper in in de kerk geworteld het is dan op het grond op tv van eerdere publicaties door gedacht werd.

september 2021
18-10-2017 22:55

Docu: Behind the Altar

2Doc: Behind the Altar - Docu: Behind the Altar

De schandalen rond seksueel misbruik vormen een van de donkerste hoofdstukken in de geschiedenis van de Rooms Katholieke Kerk. Het afgelopen decennium heeft een groeiend aantal gevallen in steeds meer landen laten zien. Meerdere bisdommen g...

2Doc: Behind the Altar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Behind the Altar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Behind the Altar bij 2Doc: Behind the Altar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Behind the Altar. Heb je een uitzending van 2Doc: Behind the Altar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Behind the Altar gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Behind the Altar? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Behind the Altar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!