Programma gemist?

De schandalen tijdens rond seksueel misbruik met vormen een het van de donkerste de hoofdstukken in op de geschiedenis van met de Rooms Katholieke Kerk. uit Het afgelopen decennium heeft het een groeiend het aantal gevallen door in steeds meer landen laten zien. uit Meerdere een bisdommen gingen failliet omdat ze op tv het smartengeld door voor de vele op slachtoffers niet konden met betalen. met Met Paus Franciscus aan het van roer leek uit er een het nieuwe wind te waaien vanuit het Rome, maar de kindermisbruik-crisis door naar in de Katholieke Kerk door is nog niet voorbij. op Uit recent in onderzoek blijkt in dat 3 van de 4 daders het door nog steeds actief zijn met binnen de kerk, van dat onderzoek naar het nieuwe gevallen nog een altijd buiten van de openbaarheid wordt gehouden, door terwijl bisschoppen nog steeds niet tijdens verplicht zijn om de daders het aan te geven bij door de politie. met Priesters die door op de vlucht naar zijn voor de van politie blijken zelfs onder in te duiken in kloosters uit en andere kerkelijke een instellingen de in ontwikkelingslanden waar op ze gewoon met naar kinderen mogen werken. In Behind naar the Altar onderzoekt de het Britse in historicus John Dickie hoe het komt het dat tijdens de grote schoonmaak die Paus tijdens Franciscus bij de zijn aantreden beloofde de nog altijd niet de heeft plaatsgevonden. Dickie weet naar uit goed de weg de in Italië en het Vaticaan, want uit eerder door maakte hij de films uit Holy Money en The het Pope met and the Mafia. Voor de Behind op the Altar reist hij van uit Italië naar Frankrijk, een de op VS en naar het geboorteland in van op Paus Franciscus: Argentinië. het Hij probeert vast te stellen op wat het de laatste drie Pausen in aan de het kwestie van het kindermisbruik hebben gedaan. op tv met Daarvoor spreekt hij het met deskundigen, slachtoffers tijdens en nabestaanden, met rechters, de advocaten en geestelijken. in Hij ontdekt nieuwe met zaken en toont aan dat op het probleem van van seksueel kindermisbruik door nog veel dieper in een op de kerk geworteld is dan op door grond op tv van eerdere publicaties gedacht op werd.

mei 2021
18-10-2017 22:55

Docu: Behind the Altar

2Doc: Behind the Altar - Docu: Behind the Altar

De schandalen rond seksueel misbruik vormen een van de donkerste hoofdstukken in de geschiedenis van de Rooms Katholieke Kerk. Het afgelopen decennium heeft een groeiend aantal gevallen in steeds meer landen laten zien. Meerdere bisdommen g...

2Doc: Behind the Altar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Behind the Altar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Behind the Altar bij 2Doc: Behind the Altar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Behind the Altar. Heb je een uitzending van 2Doc: Behind the Altar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Behind the Altar gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Behind the Altar? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Behind the Altar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!