Programma gemist?

De de schandalen rond seksueel op tv misbruik vormen naar een van de donkerste hoofdstukken het in de geschiedenis op tv van de de Rooms Katholieke Kerk. Het het afgelopen decennium op heeft een groeiend aantal het gevallen in van steeds meer landen laten op tv zien. door Meerdere bisdommen gingen failliet de omdat ze in het smartengeld voor de vele op tv slachtoffers tijdens niet konden betalen. Met Paus Franciscus uit van aan het roer leek er een op nieuwe wind het te waaien door vanuit Rome, maar de kindermisbruik-crisis op in tijdens de Katholieke op tv Kerk is nog door niet voorbij. Uit recent onderzoek in blijkt dat 3 van een de 4 met daders de nog steeds actief zijn binnen van de tijdens kerk, dat onderzoek naar nieuwe door gevallen nog altijd een buiten de openbaarheid wordt het gehouden, terwijl op bisschoppen nog steeds een niet verplicht zijn een om daders van aan te geven bij de van politie. Priesters die in op de op vlucht zijn voor de een politie blijken zelfs van onder te door duiken in in kloosters en andere kerkelijke een instellingen in ontwikkelingslanden op waar ze gewoon met op kinderen mogen werken. In op Behind een the Altar onderzoekt de Britse door historicus John Dickie van hoe het komt het uit dat de grote schoonmaak die het Paus Franciscus bij zijn in aantreden beloofde met nog altijd niet heeft naar plaatsgevonden. Dickie naar weet naar goed de weg naar in Italië en het Vaticaan, want op eerder maakte het hij naar de films Holy Money en The van Pope and the de Mafia. Voor Behind een met the Altar reist hij van van Italië naar Frankrijk, de van VS en tijdens naar het geboorteland het van op Paus Franciscus: Argentinië. Hij de probeert vast te stellen wat een op tv de laatste drie Pausen aan een de kwestie van het door van kindermisbruik hebben gedaan. Daarvoor spreekt hij tijdens de met deskundigen, slachtoffers en op nabestaanden, met in rechters, advocaten en geestelijken. het Hij ontdekt nieuwe op zaken en toont aan dat naar het probleem van tijdens seksueel een kindermisbruik nog veel dieper in in de een kerk geworteld is dan door op grond van eerdere de publicaties gedacht tijdens werd.

juni 2021
18-10-2017 22:55

Docu: Behind the Altar

2Doc: Behind the Altar - Docu: Behind the Altar

De schandalen rond seksueel misbruik vormen een van de donkerste hoofdstukken in de geschiedenis van de Rooms Katholieke Kerk. Het afgelopen decennium heeft een groeiend aantal gevallen in steeds meer landen laten zien. Meerdere bisdommen g...

2Doc: Behind the Altar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Behind the Altar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Behind the Altar bij 2Doc: Behind the Altar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Behind the Altar. Heb je een uitzending van 2Doc: Behind the Altar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Behind the Altar gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Behind the Altar? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Behind the Altar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!