Programma gemist?

“Pijn op is een tijdens integraal onderdeel van wat we in doen”. Ashton Brother tijdens Friso van Vemde zegt met het lachend, tijdens maar uit de documentaire naar Ashton Brothers – tijdens vrolijkheid met pijn de door blijkt dat het door absoluut klopt. Het op drietal vormt met hun circusachtige in variété een uniek door gezelschap in het een Nederlandse door theaterlandschap. Spectaculaire acts, vreemde trucs, komische het uit acrobatiek, rock & roll en slapstick de en de dat alles in een de razend tempo. op tv Ze zoeken de grenzen van van het naar theater op én van van hun een fysieke mogelijkheden, in uit het verlangen om zichzelf steeds van te overtreffen, uit ook nu ze de allen rond de op tv veertig zijn. Waar uit ligt die grens? Moet het het steeds door gevaarlijker? Regisseur Marcel de Vré volgt door de uit creatieve ontwikkeling van een de Ashton Brothers de al jaren met naar de camera, en naar de film het is dan ook rijk geïllustreerd een met talloze fragmenten uit de uit hun shows. De Vré zag het de successen en mislukkingen, naar van de vriendschap en in het vertrouwen in de van groep, en hun onderlinge rolverdeling. het Friso de in gevaarlijke stuntman, Pepijn een Gunneweg de klassieke door variété-artiest, Joost door Spijkers de gedisciplineerde danser en met Pim Muda naar de uit talige zanger. Met hun vieren vormden uit ze een door ijzersterk op tv kwartet. Het maakte het eerdere afscheid van van Pepijn Gunneweg in des te dramatischer: tijdens “Het een is alsof je een je verkering uitmaakt na zestien door op tv jaar, maar dan met uit drie vriendinnen tegelijk”. Hoe op gaan ze sindsdien verder? door De een afspraak was de dat Ashton Brothers ophoudt van te bestaan als er één door zou tijdens stoppen. In plaats daarvan lijken uit ze door hun weg nu pas op echt gevonden van te hebben. tijdens Hoe zien ze hun het toekomst?

september 2020
19-10-2017 22:55

Docu: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn

Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn - Docu: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn

“Pijn is een integraal onderdeel van wat we doen”. Ashton Brother Friso van Vemde zegt het lachend, maar uit de documentaire Ashton Brothers – vrolijkheid met pijn blijkt dat het absoluut klopt. Het drietal vormt met hun circusachtige varié...

Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn bij Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!