Programma gemist?

“Pijn is een naar integraal onderdeel van door wat we met doen”. Ashton Brother op Friso van Vemde op zegt het een lachend, maar tijdens uit de documentaire Ashton naar Brothers – uit vrolijkheid met pijn blijkt naar dat het op tv absoluut klopt. Het het drietal vormt met een hun circusachtige variété een uniek met gezelschap in het het Nederlandse de theaterlandschap. Spectaculaire acts, vreemde trucs, komische door acrobatiek, het rock & roll en naar slapstick en dat in alles in op tv een razend tempo. Ze naar zoeken de grenzen door van het theater op met én van op hun fysieke met mogelijkheden, in het van verlangen om zichzelf het steeds te overtreffen, ook nu in ze allen in rond de veertig zijn. uit het Waar ligt die een grens? Moet het steeds gevaarlijker? Regisseur op tv Marcel de Vré volgt tijdens in de creatieve ontwikkeling door van de Ashton Brothers al jaren uit met naar de camera, de en de film is dan met ook rijk geïllustreerd met het talloze met fragmenten uit hun met shows. De het Vré zag de successen en de mislukkingen, de het vriendschap en het vertrouwen op tv in de groep, het en hun naar onderlinge rolverdeling. Friso van de gevaarlijke met stuntman, Pepijn Gunneweg de klassieke variété-artiest, tijdens Joost Spijkers de met gedisciplineerde danser van en Pim uit Muda de talige zanger. Met uit hun in vieren vormden ze een ijzersterk in het kwartet. Het maakte het eerdere naar afscheid van Pepijn het Gunneweg des te tijdens dramatischer: “Het een is alsof met je je verkering uitmaakt de na zestien jaar, maar dan op tv met drie met vriendinnen tegelijk”. Hoe door gaan een ze sindsdien verder? naar De afspraak was dat op tv Ashton Brothers ophoudt te bestaan uit als er van één zou stoppen. In op plaats daarvan de lijken ze hun in weg nu pas tijdens echt het gevonden te hebben. Hoe zien met ze hun op tv toekomst?

juni 2020
19-10-2017 22:55

Docu: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn

Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn - Docu: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn

“Pijn is een integraal onderdeel van wat we doen”. Ashton Brother Friso van Vemde zegt het lachend, maar uit de documentaire Ashton Brothers – vrolijkheid met pijn blijkt dat het absoluut klopt. Het drietal vormt met hun circusachtige varié...

Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn bij Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!