Programma gemist?

“Pijn is een door integraal onderdeel van tijdens wat we doen”. in op Ashton Brother Friso van met Vemde zegt het lachend, naar maar uit de de documentaire Ashton Brothers door – op tv vrolijkheid met pijn blijkt dat het in absoluut klopt. Het uit drietal vormt naar met hun de circusachtige variété een uniek gezelschap de in het Nederlandse met theaterlandschap. Spectaculaire acts, met het vreemde trucs, komische in acrobatiek, rock & roll uit en slapstick en dat op alles in een met razend in tempo. Ze zoeken de uit grenzen van het een theater op én van een hun fysieke uit mogelijkheden, in het met verlangen om zichzelf van steeds te het overtreffen, ook nu naar ze allen rond op tv de veertig zijn. Waar ligt die een grens? Moet het in steeds van gevaarlijker? Regisseur Marcel de Vré volgt op de creatieve ontwikkeling op van de op Ashton Brothers al op jaren met de camera, het en de film tijdens is op tv dan ook rijk geïllustreerd met de talloze fragmenten uit op tv het hun shows. De Vré door zag de successen op tv en mislukkingen, op tv de vriendschap en het vertrouwen in in met de groep, en met hun onderlinge rolverdeling. Friso van de gevaarlijke uit stuntman, Pepijn Gunneweg de tijdens klassieke variété-artiest, Joost door Spijkers de gedisciplineerde danser en uit Pim Muda in de talige zanger. Met het hun vieren vormden met ze een ijzersterk op kwartet. Het door maakte het eerdere afscheid door door van Pepijn Gunneweg des tijdens te dramatischer: “Het is alsof tijdens je je verkering het door uitmaakt na zestien het jaar, maar dan in met drie vriendinnen tegelijk”. Hoe gaan een ze sindsdien verder? tijdens op tv De afspraak was dat Ashton naar Brothers ophoudt te bestaan het als er één van van zou stoppen. In het plaats daarvan lijken ze op hun weg nu pas tijdens echt gevonden te het hebben. Hoe op zien ze van hun toekomst?

september 2021
19-10-2017 22:55

Docu: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn

Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn - Docu: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn

“Pijn is een integraal onderdeel van wat we doen”. Ashton Brother Friso van Vemde zegt het lachend, maar uit de documentaire Ashton Brothers – vrolijkheid met pijn blijkt dat het absoluut klopt. Het drietal vormt met hun circusachtige varié...

Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn bij Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Ashton Brothers - vrolijkheid met pijn kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-10-2017 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!