Programma gemist?

We vieren tijdens de winter en de verkennen de we hoe dieren en planten de door met uitdagingen van dit seizoen trotseren. het Nu hun wereld is op tv in bedekt met sneeuw en ijs de moeten uit dieren inventieve manieren bedenken om de uit in kou te doorstaan en er zelfs het hun voordeel mee op tv te doen. van Als het uit glad wordt onder hun poten in worden kariboes echte de in ijsreizigers. Hermelijnen maken hun eigen beddengoed tijdens van vachten uit en Japanse het makaken stuiten het op een warm op bad. Keizerpinguïns zijn goed bestand in tegen koud een weer, maar zelfs zij met moeten hun eigen trucs op tijdens bedenken om op de de been te blijven in de uit strengste uit winter ter een wereld.

De uit dramatische herfst staat centraal. op tv We zien hoe de dieren en planten de naar nieuwe problemen van op dit seizoen van het hoofd bieden. van Het is het jaargetijde van waarin op tv spectaculaire veranderingen plaatsvinden. op tv Nu de winter met in rasse op schreden nadert, moet de natuur door zich daarop voorbereiden. met Dat tijdens betekent zoveel mogelijk eten nu uit het nog kan, knokken op tv voor de tijdens laatste mogelijkheid van om je voort te door planten en zo snel een mogelijk een volwassen worden, voordat door de kou de terugkeert. Terwijl wangzakeekhoorns en naar bevers in hoog de tempo hun wintervoorraad aanleggen, door moeten veel op dieren, van door muskusossen tot kevers, knokken om door een partner. van En jonge in genten moeten zich teweerstellen tegen de de eerste gevaarlijke uit problemen van het tijdens leven.

Een paar keer in van per jaar ondergaat onze planeet een op tv metamorfose bij de naar op spectaculaire wisselingen van de seizoenen. De uit seizoenen trekken van over de wereld en op tv zijn de door motor naar achter al het leven op tv op aarde, met geweldige het kansen en soms ook naar grote obstakels voor in alles en met iedereen. een In deze aflevering vieren we uit de pracht op tv van de zomer op aarde het de en zien we hoe met dieren en planten in op bijzondere manieren stand naar weten te tijdens houden in dit seizoen. De een door stralende zon en met de bloeiende bloemen maken tijdens dit tot een jaargetijde van met enorme op tv overvloed en omdat het door lang licht is, het is er overal volop van nieuw leven en uit de uitbundige activiteit.

Elk jaar ondergaat het onze planeet spectaculaire een van gedaanteverwisselingen als gevolg van de uit seizoenen. met Deze serie bestudeert hoe dieren naar en de planten de uitdagingen naar het hoofd bieden waar van ze het hele jaar door naar een tegenaan lopen. De in afleveringen zijn vier vrijdagen om op 19:25 uur te met zien op NPO met 2. De eerste op aflevering gaat over de in lente. op tv Dieren en planten passen buitengewone trucs uit toe om met de nieuwe uitdagingen op tv van het met voorjaar het hoofd te naar bieden. Er uit vindt een uitbarsting de van leven plaats in met dit fascinerende seizoen. Maar op zodra van de lucht van begint op te tijdens warmen is het een race tegen de de van klok om wakker te een worden en alle het anderen voor te blijven. door tijdens Voor veel dieren is dit met de ideale de tijd om het een partner te vinden het en jongen groot te in brengen. Alles in in de van natuur heeft in de lente een haast om tijdens de kansen van dit tijdens drukke het seizoen zo goed mogelijk te benutten, uit of het nu met in gaat om avontuurlijke grizzlyjongen, verliefde uit futen die een dansje met maken, het gierzwaluwen die marathonvluchten maken of uit bloemen in de in de woestijn.

januari 2021
10-11-2017 19:25

De winter

Earth's great seasons - De winter

We vieren de winter en verkennen we hoe dieren en planten de uitdagingen van dit seizoen trotseren. Nu hun wereld is bedekt met sneeuw en ijs moeten dieren inventieve manieren bedenken om de kou te doorstaan en er zelfs hun voordeel mee te ...

03-11-2017 19:25

De herfst

Earth's great seasons - De herfst

De dramatische herfst staat centraal. We zien hoe dieren en planten de nieuwe problemen van dit seizoen het hoofd bieden. Het is het jaargetijde waarin spectaculaire veranderingen plaatsvinden. Nu de winter met rasse schreden nadert, moet d...

27-10-2017 19:25

De zomer

Earth's great seasons - De zomer

Een paar keer per jaar ondergaat onze planeet een metamorfose bij de spectaculaire wisselingen van de seizoenen. De seizoenen trekken over de wereld en zijn de motor achter al het leven op aarde, met geweldige kansen en soms ook grote obsta...

20-10-2017 19:25

Nieuw: Earth's great seasons

Earth's great seasons - Nieuw: Earth's great seasons

Elk jaar ondergaat onze planeet spectaculaire gedaanteverwisselingen als gevolg van de seizoenen. Deze serie bestudeert hoe dieren en planten de uitdagingen het hoofd bieden waar ze het hele jaar door tegenaan lopen. De afleveringen zijn vi...

Earth's great seasons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Earth's great seasons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Earth's great seasons bij Earth's great seasons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Earth's great seasons. Heb je een uitzending van Earth's great seasons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Earth's great seasons gemist

Uitzending gemist van Earth's great seasons? Hier kun je alle uitzendingen van Earth's great seasons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-11-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!