Programma gemist?

We door vieren de in winter en verkennen we op hoe dieren en planten de de uitdagingen van dit op tv seizoen trotseren. Nu uit hun wereld op is bedekt een met sneeuw uit en ijs moeten in dieren inventieve manieren het bedenken om de kou van te doorstaan en door er zelfs hun voordeel door mee te het doen. Als het de glad wordt onder hun tijdens poten de worden kariboes echte ijsreizigers. Hermelijnen met maken de hun eigen beddengoed van met vachten en uit Japanse makaken stuiten op tijdens een warm bad. uit Keizerpinguïns zijn goed op bestand tegen koud weer, maar de zelfs tijdens zij moeten hun eigen trucs uit bedenken om op met de op been te blijven in in de op tv strengste winter ter in wereld.

De met dramatische herfst tijdens staat centraal. We zien hoe de dieren en planten het de nieuwe naar problemen van dit seizoen van het hoofd bieden. naar Het naar is het jaargetijde waarin spectaculaire veranderingen op tv een plaatsvinden. Nu de naar winter met rasse schreden nadert, moet een de het natuur zich daarop voorbereiden. naar Dat met betekent zoveel mogelijk naar eten nu het nog kan, het knokken voor de met laatste mogelijkheid met om je voort te in planten tijdens en zo snel naar mogelijk volwassen worden, voordat de met kou terugkeert. een Terwijl wangzakeekhoorns en naar bevers in hoog op tv tempo hun wintervoorraad aanleggen, moeten de van veel dieren, van muskusossen tot kevers, naar knokken op tv om een een partner. En jonge genten moeten naar zich uit teweerstellen tegen de tijdens eerste gevaarlijke problemen van uit het leven.

Een het paar keer per jaar met ondergaat onze planeet op tv een door metamorfose bij de spectaculaire wisselingen van naar de naar seizoenen. De seizoenen trekken over tijdens de door wereld en in zijn de motor achter uit al het leven met op aarde, met geweldige een kansen met en soms ook grote obstakels voor met alles en de iedereen. In met deze aflevering vieren in we de pracht in van de zomer op aarde het en zien we op tv hoe dieren op tv en planten op bijzondere naar manieren in stand weten te uit houden in dit seizoen. uit De stralende zon en een de van bloeiende bloemen maken dit het tot het een jaargetijde van in enorme overvloed en naar omdat het lang op tv licht is, is er overal naar volop door nieuw leven en uitbundige met activiteit.

Elk jaar ondergaat met onze planeet spectaculaire de gedaanteverwisselingen als de gevolg de van de seizoenen. Deze serie bestudeert het hoe dieren en uit planten de uitdagingen met van het hoofd bieden waar uit ze het op tv hele jaar door tegenaan lopen. De in afleveringen met zijn vier vrijdagen uit om 19:25 uur uit te zien op NPO 2. De een eerste aflevering door gaat het over de lente. Dieren van en planten passen buitengewone uit trucs toe het om de nieuwe het uitdagingen van het voorjaar het de door hoofd te bieden. Er vindt naar een uitbarsting van leven door plaats in dit met fascinerende door seizoen. Maar zodra de lucht een begint op uit te warmen is het met een race tegen van de op klok om wakker naar te worden en in alle anderen voor op te blijven. Voor veel dieren van is met dit de ideale tijd om door een partner een te tijdens vinden en jongen groot te brengen. tijdens op Alles in de natuur heeft in van de lente haast een om de kansen van van dit naar drukke seizoen zo goed in mogelijk te benutten, door door of het nu gaat om door avontuurlijke grizzlyjongen, naar verliefde futen die in een dansje maken, gierzwaluwen door die de marathonvluchten maken of bloemen naar in de van woestijn.

mei 2021
10-11-2017 19:25

De winter

Earth's great seasons - De winter

We vieren de winter en verkennen we hoe dieren en planten de uitdagingen van dit seizoen trotseren. Nu hun wereld is bedekt met sneeuw en ijs moeten dieren inventieve manieren bedenken om de kou te doorstaan en er zelfs hun voordeel mee te ...

03-11-2017 19:25

De herfst

Earth's great seasons - De herfst

De dramatische herfst staat centraal. We zien hoe dieren en planten de nieuwe problemen van dit seizoen het hoofd bieden. Het is het jaargetijde waarin spectaculaire veranderingen plaatsvinden. Nu de winter met rasse schreden nadert, moet d...

27-10-2017 19:25

De zomer

Earth's great seasons - De zomer

Een paar keer per jaar ondergaat onze planeet een metamorfose bij de spectaculaire wisselingen van de seizoenen. De seizoenen trekken over de wereld en zijn de motor achter al het leven op aarde, met geweldige kansen en soms ook grote obsta...

20-10-2017 19:25

Nieuw: Earth's great seasons

Earth's great seasons - Nieuw: Earth's great seasons

Elk jaar ondergaat onze planeet spectaculaire gedaanteverwisselingen als gevolg van de seizoenen. Deze serie bestudeert hoe dieren en planten de uitdagingen het hoofd bieden waar ze het hele jaar door tegenaan lopen. De afleveringen zijn vi...

Earth's great seasons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Earth's great seasons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Earth's great seasons bij Earth's great seasons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Earth's great seasons. Heb je een uitzending van Earth's great seasons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Earth's great seasons gemist

Uitzending gemist van Earth's great seasons? Hier kun je alle uitzendingen van Earth's great seasons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-11-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!