Programma gemist?

We in vieren de naar winter en verkennen naar we hoe dieren en planten de het uitdagingen van de dit seizoen trotseren. naar Nu de hun wereld is bedekt met sneeuw door en naar ijs moeten dieren op tv inventieve manieren bedenken om uit de kou te het doorstaan en er met zelfs hun van voordeel mee te door doen. Als de het glad wordt in onder hun poten worden kariboes echte tijdens op tv ijsreizigers. Hermelijnen maken hun eigen beddengoed het van van vachten en van Japanse makaken stuiten een op een warm bad. Keizerpinguïns in zijn goed bestand van tegen uit koud weer, maar op tv zelfs zij moeten hun de eigen trucs bedenken van om op de been tijdens te blijven in de door strengste winter ter een van wereld.

De dramatische herfst tijdens met staat centraal. We zien hoe dieren op en planten de in nieuwe problemen de van dit seizoen naar het hoofd bieden. Het in is het een jaargetijde waarin spectaculaire een veranderingen plaatsvinden. Nu van de het winter met rasse schreden nadert, moet op de tijdens natuur zich daarop voorbereiden. de Dat betekent zoveel op mogelijk van eten nu het nog kan, een knokken voor het de laatste mogelijkheid tijdens om je van voort te planten en zo snel de mogelijk op volwassen worden, voordat van de kou een terugkeert. Terwijl wangzakeekhoorns en naar bevers in hoog tempo de hun in wintervoorraad aanleggen, moeten veel door dieren, van muskusossen tot kevers, van knokken om door een tijdens partner. En jonge met genten moeten zich teweerstellen tegen een de eerste gevaarlijke problemen op naar van het leven.

Een paar een keer per jaar het ondergaat onze planeet een met metamorfose tijdens bij de spectaculaire wisselingen in van de seizoenen. De naar met seizoenen trekken over de tijdens wereld en zijn de motor op tv achter met al het leven op aarde, op tv met in geweldige kansen en soms ook met grote obstakels voor het een alles en iedereen. In een deze aflevering tijdens vieren we de pracht van de op tv in zomer op aarde met en zien we hoe op dieren en planten in op bijzondere manieren stand van weten op te houden in op tv dit seizoen. De stralende zon op tv en uit de bloeiende bloemen maken dit tot op een jaargetijde naar van enorme overvloed en op omdat het op tv lang licht op tv is, is er overal volop tijdens door nieuw leven en uitbundige in activiteit.

Elk jaar ondergaat uit onze planeet de spectaculaire uit gedaanteverwisselingen als gevolg van de seizoenen. door Deze uit serie bestudeert hoe dieren de en planten tijdens de uitdagingen het de hoofd bieden waar ze het tijdens hele het jaar door tegenaan lopen. De in op tv afleveringen zijn vier vrijdagen om 19:25 met uur te de zien op tv op NPO 2. De eerste aflevering het gaat uit over de lente. naar Dieren en planten passen buitengewone tijdens trucs toe om de de nieuwe uitdagingen van met het uit voorjaar het hoofd door te bieden. Er vindt een met uitbarsting van uit leven plaats de in dit fascinerende een seizoen. Maar zodra van de lucht begint op met te warmen is het een een race tegen tijdens de met klok om wakker te naar worden en alle anderen op voor te in blijven. Voor met veel dieren is dit de naar de ideale tijd om een partner tijdens te vinden en jongen de op tv groot te brengen. Alles in de op tijdens natuur heeft in de lente de haast om uit de kansen van dit het drukke seizoen uit zo goed mogelijk te van benutten, of de het nu gaat naar om avontuurlijke een grizzlyjongen, verliefde futen die een tijdens dansje op maken, gierzwaluwen die marathonvluchten maken van of bloemen tijdens in de in woestijn.

september 2020
10-11-2017 19:25

De winter

Earth's great seasons - De winter

We vieren de winter en verkennen we hoe dieren en planten de uitdagingen van dit seizoen trotseren. Nu hun wereld is bedekt met sneeuw en ijs moeten dieren inventieve manieren bedenken om de kou te doorstaan en er zelfs hun voordeel mee te ...

03-11-2017 19:25

De herfst

Earth's great seasons - De herfst

De dramatische herfst staat centraal. We zien hoe dieren en planten de nieuwe problemen van dit seizoen het hoofd bieden. Het is het jaargetijde waarin spectaculaire veranderingen plaatsvinden. Nu de winter met rasse schreden nadert, moet d...

27-10-2017 19:25

De zomer

Earth's great seasons - De zomer

Een paar keer per jaar ondergaat onze planeet een metamorfose bij de spectaculaire wisselingen van de seizoenen. De seizoenen trekken over de wereld en zijn de motor achter al het leven op aarde, met geweldige kansen en soms ook grote obsta...

20-10-2017 19:25

Nieuw: Earth's great seasons

Earth's great seasons - Nieuw: Earth's great seasons

Elk jaar ondergaat onze planeet spectaculaire gedaanteverwisselingen als gevolg van de seizoenen. Deze serie bestudeert hoe dieren en planten de uitdagingen het hoofd bieden waar ze het hele jaar door tegenaan lopen. De afleveringen zijn vi...

Earth's great seasons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Earth's great seasons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Earth's great seasons bij Earth's great seasons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Earth's great seasons. Heb je een uitzending van Earth's great seasons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Earth's great seasons gemist

Uitzending gemist van Earth's great seasons? Hier kun je alle uitzendingen van Earth's great seasons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-11-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!