Programma gemist?

We door vieren de de winter en verkennen we hoe in dieren tijdens en planten de het uitdagingen van dit seizoen door trotseren. Nu hun van wereld is bedekt met sneeuw naar en op tv ijs moeten dieren inventieve manieren op bedenken om de op tv met kou te doorstaan en met er zelfs hun voordeel door mee te doen. uit Als op het glad wordt onder een hun poten worden kariboes echte tijdens ijsreizigers. Hermelijnen een maken hun eigen in beddengoed van vachten en met Japanse makaken op tv stuiten het op een warm op tv bad. Keizerpinguïns zijn goed van bestand tegen koud met weer, maar zelfs zij tijdens moeten hun eigen van trucs bedenken om op in de door been te blijven met in de strengste uit winter ter naar wereld.

De tijdens dramatische herfst staat op tv centraal. We zien hoe door dieren op en planten de naar nieuwe problemen van dit seizoen van het hoofd bieden. Het door op tv is het jaargetijde waarin in spectaculaire veranderingen plaatsvinden. Nu de van winter met tijdens rasse schreden met nadert, moet een de natuur zich daarop op tv voorbereiden. Dat betekent een zoveel mogelijk eten nu uit het nog een kan, knokken voor op tv de laatste een mogelijkheid om je voort te planten naar en zo snel tijdens mogelijk het volwassen worden, voordat de kou naar terugkeert. door Terwijl wangzakeekhoorns naar en bevers in hoog de tempo hun wintervoorraad aanleggen, moeten uit veel dieren, van van de muskusossen tot kevers, knokken om van een partner. uit En jonge genten moeten zich door teweerstellen tegen de naar in eerste gevaarlijke problemen het van het leven.

Een paar keer uit per tijdens jaar ondergaat onze planeet het een metamorfose bij de uit spectaculaire wisselingen de van de een seizoenen. De naar seizoenen trekken over met de wereld en zijn de motor naar achter al het uit leven op uit aarde, met geweldige van kansen met en soms ook van grote obstakels voor de alles en iedereen. tijdens In deze aflevering een vieren we de pracht van op tv de zomer op de aarde en zien met we hoe door dieren en planten op met bijzondere tijdens manieren stand weten te houden het in dit met seizoen. De van stralende zon en de bloeiende door bloemen maken een dit tot het een jaargetijde van op tv enorme overvloed en omdat naar het lang licht is, op is er uit overal volop nieuw leven op en uitbundige met activiteit.

Elk de jaar ondergaat onze planeet het spectaculaire het gedaanteverwisselingen als gevolg van met de seizoenen. Deze op tv serie bestudeert hoe dieren en het planten de uitdagingen met het hoofd bieden het naar waar ze het hele jaar door de tegenaan lopen. De de afleveringen zijn in vier door vrijdagen om 19:25 uur te een zien op NPO het 2. De een eerste aflevering gaat over de van lente. het Dieren en planten passen uit buitengewone trucs toe om de op tv nieuwe op tv uitdagingen van het voorjaar het in hoofd te op tv bieden. Er door vindt een uitbarsting op van leven plaats door in dit fascinerende in seizoen. Maar in zodra de lucht begint op een te warmen is het het een race tijdens tegen door de klok om wakker te op worden en een alle anderen voor te blijven. van Voor tijdens veel dieren naar is dit de ideale het tijd om een de partner te naar vinden en jongen van groot te brengen. Alles naar in de natuur van heeft in de lente van haast om de kansen op van dit drukke tijdens seizoen zo op tv goed op tv mogelijk te benutten, naar of het nu gaat naar om avontuurlijke grizzlyjongen, een verliefde futen die een een dansje maken, gierzwaluwen die op marathonvluchten naar maken of bloemen in op tv de in woestijn.

september 2021
10-11-2017 19:25

De winter

Earth's great seasons - De winter

We vieren de winter en verkennen we hoe dieren en planten de uitdagingen van dit seizoen trotseren. Nu hun wereld is bedekt met sneeuw en ijs moeten dieren inventieve manieren bedenken om de kou te doorstaan en er zelfs hun voordeel mee te ...

03-11-2017 19:25

De herfst

Earth's great seasons - De herfst

De dramatische herfst staat centraal. We zien hoe dieren en planten de nieuwe problemen van dit seizoen het hoofd bieden. Het is het jaargetijde waarin spectaculaire veranderingen plaatsvinden. Nu de winter met rasse schreden nadert, moet d...

27-10-2017 19:25

De zomer

Earth's great seasons - De zomer

Een paar keer per jaar ondergaat onze planeet een metamorfose bij de spectaculaire wisselingen van de seizoenen. De seizoenen trekken over de wereld en zijn de motor achter al het leven op aarde, met geweldige kansen en soms ook grote obsta...

20-10-2017 19:25

Nieuw: Earth's great seasons

Earth's great seasons - Nieuw: Earth's great seasons

Elk jaar ondergaat onze planeet spectaculaire gedaanteverwisselingen als gevolg van de seizoenen. Deze serie bestudeert hoe dieren en planten de uitdagingen het hoofd bieden waar ze het hele jaar door tegenaan lopen. De afleveringen zijn vi...

Earth's great seasons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Earth's great seasons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Earth's great seasons bij Earth's great seasons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Earth's great seasons. Heb je een uitzending van Earth's great seasons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Earth's great seasons gemist

Uitzending gemist van Earth's great seasons? Hier kun je alle uitzendingen van Earth's great seasons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-11-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!