Programma gemist?

We op tv vieren de winter en verkennen de we hoe dieren de en planten de op tv uitdagingen op van dit in seizoen trotseren. Nu hun wereld het is bedekt tijdens met sneeuw en een ijs moeten dieren met inventieve manieren bedenken om de door naar kou te doorstaan en de er zelfs hun voordeel uit mee te doen. een Als het de glad wordt tijdens onder hun poten worden tijdens kariboes echte ijsreizigers. Hermelijnen tijdens maken in hun eigen beddengoed naar van vachten en Japanse makaken de stuiten met op een warm bad. met Keizerpinguïns zijn met goed bestand tegen op tv koud weer, maar de zelfs zij moeten hun eigen op tv trucs bedenken om naar op de been te een blijven in de naar strengste winter ter de met wereld.

De dramatische herfst met op tv staat centraal. We zien hoe een dieren en planten in de nieuwe problemen een van dit seizoen in het het hoofd bieden. Het is door het jaargetijde waarin spectaculaire de veranderingen plaatsvinden. een Nu de van winter met rasse schreden een nadert, moet de van natuur zich daarop voorbereiden. Dat het tijdens betekent zoveel mogelijk naar eten nu het nog kan, op knokken een voor de laatste mogelijkheid om je het in voort te planten het en zo snel mogelijk volwassen een worden, tijdens voordat de kou terugkeert. op tv Terwijl wangzakeekhoorns door en bevers in op hoog tempo hun wintervoorraad aanleggen, uit moeten een veel dieren, van muskusossen een tot kevers, van knokken om een partner. En jonge naar genten moeten het zich teweerstellen tegen de van eerste gevaarlijke in problemen van het in leven.

Een paar keer door per jaar ondergaat door onze planeet van een metamorfose tijdens bij de tijdens spectaculaire wisselingen van de seizoenen. De door seizoenen de trekken over de wereld en naar zijn de de motor achter al in het leven op aarde, tijdens met op tv geweldige kansen met en soms ook het grote obstakels voor alles en iedereen. een In deze van aflevering vieren het we de pracht het van de zomer op tijdens aarde en door zien we hoe dieren en tijdens planten op een bijzondere manieren op tv stand weten met te houden in dit het seizoen. De stralende zon tijdens en de tijdens bloeiende bloemen maken dit tot tijdens een jaargetijde in van enorme overvloed en het de omdat het lang licht tijdens is, is er in overal volop nieuw leven en uit uitbundige door activiteit.

Elk met jaar ondergaat onze planeet op spectaculaire gedaanteverwisselingen als een gevolg van de van seizoenen. Deze met serie bestudeert hoe tijdens dieren en in planten de uitdagingen het hoofd de bieden naar waar ze het hele naar jaar door in tegenaan lopen. De afleveringen zijn vier door van vrijdagen om 19:25 uur te zien van op een NPO 2. De eerste aflevering met gaat door over de lente. van Dieren en planten passen buitengewone naar trucs toe de om de nieuwe uitdagingen van van het voorjaar naar het hoofd te bieden. uit Er vindt de een uitbarsting van in leven plaats in dit de de fascinerende seizoen. Maar op zodra de lucht begint door op te warmen is op het op een race tegen de het klok om wakker te op tv worden en de alle anderen voor een te blijven. Voor de veel dieren is op dit de ideale tijd om tijdens een partner te in vinden en tijdens jongen tijdens groot te brengen. op Alles in de natuur heeft een in met de lente haast om de kansen met van dit drukke met seizoen zo naar goed mogelijk te van benutten, of het het nu gaat om avontuurlijke het van grizzlyjongen, verliefde futen die een een dansje maken, naar gierzwaluwen die marathonvluchten het maken of bloemen in de op tv naar woestijn.

juni 2020
10-11-2017 19:25

De winter

Earth's great seasons - De winter

We vieren de winter en verkennen we hoe dieren en planten de uitdagingen van dit seizoen trotseren. Nu hun wereld is bedekt met sneeuw en ijs moeten dieren inventieve manieren bedenken om de kou te doorstaan en er zelfs hun voordeel mee te ...

03-11-2017 19:25

De herfst

Earth's great seasons - De herfst

De dramatische herfst staat centraal. We zien hoe dieren en planten de nieuwe problemen van dit seizoen het hoofd bieden. Het is het jaargetijde waarin spectaculaire veranderingen plaatsvinden. Nu de winter met rasse schreden nadert, moet d...

27-10-2017 19:25

De zomer

Earth's great seasons - De zomer

Een paar keer per jaar ondergaat onze planeet een metamorfose bij de spectaculaire wisselingen van de seizoenen. De seizoenen trekken over de wereld en zijn de motor achter al het leven op aarde, met geweldige kansen en soms ook grote obsta...

20-10-2017 19:25

Nieuw: Earth's great seasons

Earth's great seasons - Nieuw: Earth's great seasons

Elk jaar ondergaat onze planeet spectaculaire gedaanteverwisselingen als gevolg van de seizoenen. Deze serie bestudeert hoe dieren en planten de uitdagingen het hoofd bieden waar ze het hele jaar door tegenaan lopen. De afleveringen zijn vi...

Earth's great seasons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Earth's great seasons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Earth's great seasons bij Earth's great seasons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Earth's great seasons. Heb je een uitzending van Earth's great seasons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Earth's great seasons gemist

Uitzending gemist van Earth's great seasons? Hier kun je alle uitzendingen van Earth's great seasons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-11-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!