Programma gemist?

We op vieren de winter en door verkennen we op tv hoe dieren van en planten de op tv uitdagingen van dit seizoen trotseren. Nu uit hun wereld is van bedekt met sneeuw in en ijs moeten uit dieren inventieve manieren met bedenken door om de kou te doorstaan het op en er zelfs tijdens hun voordeel mee te op tv doen. Als in het glad wordt onder hun poten het worden naar kariboes echte ijsreizigers. het Hermelijnen maken hun eigen beddengoed met van vachten in en Japanse makaken van stuiten op uit een warm een bad. Keizerpinguïns zijn goed bestand tegen in koud tijdens weer, maar van zelfs zij moeten van hun eigen trucs uit bedenken om op de been het te blijven in op tv de strengste winter van ter de wereld.

De dramatische naar herfst staat centraal. We de zien hoe in dieren en planten de met nieuwe problemen op tv van dit seizoen met het hoofd bieden. Het op is het met jaargetijde waarin spectaculaire veranderingen van plaatsvinden. Nu de met winter in met rasse schreden in nadert, moet de natuur het zich daarop voorbereiden. Dat tijdens betekent zoveel mogelijk van eten van nu het nog kan, het knokken voor van de laatste mogelijkheid door om je met voort te planten en zo snel het mogelijk volwassen tijdens worden, op voordat de kou terugkeert. Terwijl wangzakeekhoorns op tv en bevers in de hoog tempo in hun wintervoorraad aanleggen, een moeten veel dieren, van op muskusossen tot kevers, de knokken naar om een partner. En jonge op tv genten het moeten zich van teweerstellen tegen de eerste het gevaarlijke problemen uit van het leven.

Een paar het keer per de jaar ondergaat onze planeet een uit metamorfose bij met de spectaculaire wisselingen in van de seizoenen. De van seizoenen trekken door over van de wereld en op zijn de motor achter door al het leven op aarde, tijdens met geweldige kansen naar en soms door ook grote op obstakels voor alles naar en iedereen. In deze aflevering een vieren we de op pracht in van de zomer op van aarde in en zien we uit hoe dieren en planten op op bijzondere het manieren stand weten de te houden in naar dit seizoen. De met stralende zon en de bloeiende uit bloemen maken dit tot door een jaargetijde tijdens van enorme een overvloed en omdat tijdens het lang licht is, is op tv op tv er overal volop nieuw op leven en naar uitbundige activiteit.

Elk jaar door ondergaat onze planeet spectaculaire de gedaanteverwisselingen als door gevolg van de seizoenen. met naar Deze serie bestudeert hoe met dieren en planten de uitdagingen door het hoofd bieden naar waar ze het door hele jaar een door tegenaan op tv lopen. De afleveringen zijn vier de vrijdagen naar om 19:25 uur te met zien in op NPO 2. De eerste aflevering door gaat over de door lente. van Dieren en planten passen buitengewone met trucs toe om de door op tv nieuwe uitdagingen van het naar voorjaar het hoofd van te bieden. Er vindt een met uitbarsting van een leven plaats naar in dit fascinerende met seizoen. Maar zodra tijdens de lucht begint met op te warmen de is het een race tegen uit op tv de klok om wakker te op tv worden de en alle anderen de voor te blijven. naar Voor veel dieren is dit de op tv ideale tijd met om op tv een partner te vinden en met jongen groot te van brengen. Alles in de tijdens natuur heeft in op de met lente haast om de tijdens kansen van dit het drukke seizoen door zo goed mogelijk door te benutten, of het door nu gaat een om avontuurlijke grizzlyjongen, verliefde futen uit die een op tv dansje maken, op gierzwaluwen die naar marathonvluchten maken of bloemen in de met met woestijn.

november 2019
10-11-2017 19:25

De winter

Earth's great seasons - De winter

We vieren de winter en verkennen we hoe dieren en planten de uitdagingen van dit seizoen trotseren. Nu hun wereld is bedekt met sneeuw en ijs moeten dieren inventieve manieren bedenken om de kou te doorstaan en er zelfs hun voordeel mee te ...

03-11-2017 19:25

De herfst

Earth's great seasons - De herfst

De dramatische herfst staat centraal. We zien hoe dieren en planten de nieuwe problemen van dit seizoen het hoofd bieden. Het is het jaargetijde waarin spectaculaire veranderingen plaatsvinden. Nu de winter met rasse schreden nadert, moet d...

27-10-2017 19:25

De zomer

Earth's great seasons - De zomer

Een paar keer per jaar ondergaat onze planeet een metamorfose bij de spectaculaire wisselingen van de seizoenen. De seizoenen trekken over de wereld en zijn de motor achter al het leven op aarde, met geweldige kansen en soms ook grote obsta...

20-10-2017 19:25

Nieuw: Earth's great seasons

Earth's great seasons - Nieuw: Earth's great seasons

Elk jaar ondergaat onze planeet spectaculaire gedaanteverwisselingen als gevolg van de seizoenen. Deze serie bestudeert hoe dieren en planten de uitdagingen het hoofd bieden waar ze het hele jaar door tegenaan lopen. De afleveringen zijn vi...

Earth's great seasons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Earth's great seasons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Earth's great seasons bij Earth's great seasons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Earth's great seasons. Heb je een uitzending van Earth's great seasons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Earth's great seasons gemist

Uitzending gemist van Earth's great seasons? Hier kun je alle uitzendingen van Earth's great seasons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 10-11-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!