Programma gemist?

Het een lijkt op van een scenario uit tijdens een film: een gevangenis zonder op tralies met optredens van met Nederlands grootste artiesten, uit naar rolschaatsdiscos en modderworstelwedstrijden. Een bajes in waar mensen het ontsnappen door van plek te op ruilen met hun de tweelingbroer of uit door zich te in verstoppen in een wasmand. van Het zijn tijdens slechts enkele van de een bijzondere anekdotes uit uit de bewogen het geschiedenis van de door Bijlmerbajes. de In de documentaire 40 Jaar op tv Bijlmerbajes opent Jojanneke door van den Berge nog tijdens één keer op tv de op celdeuren die vorig jaar, na op tv 40 uit roemruchte jaren, gesloten werden. De Bijlmerbajes de was bedoeld op als een revolutionaire gevangenis. De naar vrije gedachten uit de uit de jaren '70 het moesten ook achter de de gevangenismuur ruim baan van krijgen. De architecten het hadden nog naar nooit een gevangenis een ontworpen en dachten aan het een zwembad, gezellige terrasjes en op cellen een met vloerbedekking met en houten deuren. Door een nieuwe tijdens menselijker benadering zou uit uit criminaliteit spoedig tot op het verleden behoren. De boeven zouden tijdens een vak leren, de kregen in de sleutel van hun eigen in cel en werden het getrakteerd op van optredens de van Doe Maar, André Hazes het en Herman het Brood. De gedetineerden wisten van uiteraard op wel raad met deze vrijheden: het ze bestelden in Chinees, organiseerden een kerstdiner en naar klommen over tijdens de muur als uit ze geen op tv zin meer hadden in het van tijdens leven achter slot de en grendel. Maar het was niet alleen met maar feest achter met de het muren: suïcide, mislukte ontsnappingen, drugs, tijdens geweld op tv het menselijk leed tijdens speelde vaak een hoofdrol. door Hoofdpersonen uit de geschiedenis het van een de Bijlmerbajes, zoals met meesteroplichter Ari Olivier, gewezen door advocaat Bram Moszkowicz, op tv manager een van Herman Brood Koos van van Dijk, misdaadjournalist uit Gerlof Leistra en bewaarders klappen een uit de school het over op tv het leven achter de het muren van Nederlands bekendste door bajes. Jojanneke op tv van den Berge doet naar verslag vanuit op de bajes en ontdekt het waar de op mythische reputatie van uit De Bijlmerbajes vandaan komt op tv en naar wat er van van klopt.

juni 2020
20-10-2017 21:25

Docu: 40 jaar Bijlmerbajes

40 jaar Bijlmerbajes - Docu: 40 jaar Bijlmerbajes

Het lijkt op een scenario uit een film: een gevangenis zonder tralies met optredens van Nederlands grootste artiesten, rolschaatsdiscos en modderworstelwedstrijden. Een bajes waar mensen ontsnappen door van plek te ruilen met hun tweelingbr...

40 jaar Bijlmerbajes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 40 jaar Bijlmerbajes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 40 jaar Bijlmerbajes bij 40 jaar Bijlmerbajes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 40 jaar Bijlmerbajes. Heb je een uitzending van 40 jaar Bijlmerbajes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

40 jaar Bijlmerbajes gemist

Uitzending gemist van 40 jaar Bijlmerbajes? Hier kun je alle uitzendingen van 40 jaar Bijlmerbajes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-10-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!