Programma gemist?

Het lijkt door op een van scenario uit een film: naar een gevangenis in zonder tralies met optredens in van Nederlands de grootste artiesten, in rolschaatsdiscos en modderworstelwedstrijden. naar Een bajes waar mensen ontsnappen door met tijdens van plek te ruilen met hun op tv in tweelingbroer of door zich met te verstoppen in met een wasmand. door Het zijn slechts met enkele van de bijzondere anekdotes uit met in de bewogen geschiedenis van de tijdens Bijlmerbajes. In de documentaire op tv 40 Jaar Bijlmerbajes de opent Jojanneke in van in den Berge nog één keer een de celdeuren op tv die vorig jaar, tijdens na 40 roemruchte jaren, gesloten de werden. De het Bijlmerbajes was bedoeld als van een revolutionaire uit gevangenis. De vrije gedachten van uit de jaren '70 met uit moesten ook achter op de gevangenismuur ruim baan van krijgen. De architecten hadden van nog nooit een gevangenis uit ontworpen en dachten van aan een naar zwembad, gezellige terrasjes uit en cellen met een vloerbedekking de en houten deuren. door Door een nieuwe menselijker op benadering zou uit criminaliteit spoedig tot het van verleden behoren. De met boeven zouden een vak leren, op tv kregen de sleutel van van hun eigen op tv cel en werden van getrakteerd op optredens op tv van Doe de Maar, André Hazes en een op tv Herman Brood. De op gedetineerden wisten uiteraard met wel raad met deze vrijheden: ze uit bestelden Chinees, organiseerden naar op een kerstdiner en tijdens klommen over de muur als naar ze naar geen zin meer hadden door in het leven naar achter slot en grendel. Maar op het was op tv niet alleen maar feest uit achter de muren: suïcide, door mislukte ontsnappingen, drugs, tijdens geweld op tv het menselijk leed in speelde vaak een hoofdrol. op Hoofdpersonen uit de geschiedenis op van de in Bijlmerbajes, zoals meesteroplichter Ari op tv Olivier, gewezen naar advocaat Bram een Moszkowicz, manager van Herman Brood de Koos van Dijk, op misdaadjournalist Gerlof Leistra de en bewaarders klappen het het uit de school over uit het leven achter de naar muren van Nederlands bekendste naar door bajes. Jojanneke van den het Berge doet verslag vanuit de op tv bajes de en ontdekt waar met de mythische reputatie van op De Bijlmerbajes vandaan met komt en op tv wat er van met klopt.

januari 2020
20-10-2017 21:25

Docu: 40 jaar Bijlmerbajes

40 jaar Bijlmerbajes - Docu: 40 jaar Bijlmerbajes

Het lijkt op een scenario uit een film: een gevangenis zonder tralies met optredens van Nederlands grootste artiesten, rolschaatsdiscos en modderworstelwedstrijden. Een bajes waar mensen ontsnappen door van plek te ruilen met hun tweelingbr...

40 jaar Bijlmerbajes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 40 jaar Bijlmerbajes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 40 jaar Bijlmerbajes bij 40 jaar Bijlmerbajes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 40 jaar Bijlmerbajes. Heb je een uitzending van 40 jaar Bijlmerbajes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

40 jaar Bijlmerbajes gemist

Uitzending gemist van 40 jaar Bijlmerbajes? Hier kun je alle uitzendingen van 40 jaar Bijlmerbajes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-10-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!