Programma gemist?

Het lijkt uit op een scenario op uit een met film: een gevangenis zonder tralies op tv met optredens van door Nederlands grootste artiesten, naar rolschaatsdiscos en modderworstelwedstrijden. op Een het bajes waar door mensen ontsnappen door van plek de te ruilen met van hun tweelingbroer op of door zich in te verstoppen in op een wasmand. van Het zijn slechts enkele van uit de bijzondere anekdotes een uit de bewogen op tv geschiedenis door van de Bijlmerbajes. In de documentaire de in 40 Jaar Bijlmerbajes opent door Jojanneke van den Berge nog op tv één keer de het het celdeuren die vorig jaar, op tv na 40 roemruchte jaren, de gesloten van werden. De Bijlmerbajes was bedoeld als in een revolutionaire van gevangenis. De vrije gedachten uit op de jaren met '70 naar moesten ook achter de gevangenismuur ruim op tv baan krijgen. De in architecten hadden nog in van nooit een gevangenis in ontworpen en dachten aan een zwembad, een gezellige de terrasjes en van cellen met vloerbedekking en houten deuren. van Door een nieuwe van menselijker tijdens benadering zou op criminaliteit spoedig tot door het verleden behoren. De boeven zouden uit een vak uit leren, kregen de het sleutel van met hun eigen cel met en werden getrakteerd op optredens het van een Doe Maar, André Hazes en een Herman een Brood. De een gedetineerden wisten uiteraard door wel raad met deze door vrijheden: ze bestelden Chinees, organiseerden tijdens een kerstdiner de en klommen over de uit naar muur als ze de geen zin meer hadden in uit het door leven achter slot en grendel. Maar het uit was niet alleen in maar feest achter tijdens de de muren: suïcide, mislukte ontsnappingen, drugs, uit geweld het van menselijk leed speelde het vaak op een hoofdrol. Hoofdpersonen uit de geschiedenis door van de Bijlmerbajes, uit zoals meesteroplichter Ari tijdens met Olivier, gewezen advocaat Bram op tv Moszkowicz, manager van Herman Brood naar Koos van Dijk, op misdaadjournalist uit Gerlof Leistra en bewaarders klappen op tv uit de school het op over het leven naar achter de muren met van Nederlands bekendste door bajes. Jojanneke van den Berge doet uit verslag vanuit de tijdens bajes en ontdekt door waar door de mythische reputatie van De op tv Bijlmerbajes vandaan op komt en wat er het van tijdens klopt.

mei 2021
20-10-2017 21:25

Docu: 40 jaar Bijlmerbajes

40 jaar Bijlmerbajes - Docu: 40 jaar Bijlmerbajes

Het lijkt op een scenario uit een film: een gevangenis zonder tralies met optredens van Nederlands grootste artiesten, rolschaatsdiscos en modderworstelwedstrijden. Een bajes waar mensen ontsnappen door van plek te ruilen met hun tweelingbr...

40 jaar Bijlmerbajes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 40 jaar Bijlmerbajes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 40 jaar Bijlmerbajes bij 40 jaar Bijlmerbajes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 40 jaar Bijlmerbajes. Heb je een uitzending van 40 jaar Bijlmerbajes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

40 jaar Bijlmerbajes gemist

Uitzending gemist van 40 jaar Bijlmerbajes? Hier kun je alle uitzendingen van 40 jaar Bijlmerbajes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-10-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!