Programma gemist?

Het met lijkt op een een scenario uit een film: naar een gevangenis uit zonder tralies de met optredens van Nederlands grootste artiesten, een rolschaatsdiscos en modderworstelwedstrijden. een Een bajes waar in mensen ontsnappen door door een van plek te met ruilen met hun tweelingbroer of door uit het zich te verstoppen in in een wasmand. Het zijn door slechts enkele van van de bijzondere anekdotes van uit tijdens de bewogen geschiedenis van in de Bijlmerbajes. de In de documentaire 40 een Jaar Bijlmerbajes opent Jojanneke op van den Berge tijdens nog één keer van de celdeuren die uit vorig jaar, uit na 40 roemruchte de jaren, gesloten werden. De met Bijlmerbajes was bedoeld als met een revolutionaire gevangenis. op tv De de vrije gedachten uit de op jaren '70 moesten ook op achter de gevangenismuur met ruim baan krijgen. De op architecten hadden nog de nooit op een gevangenis ontworpen en dachten door aan de een zwembad, gezellige op tv terrasjes en uit cellen met vloerbedekking en houten uit deuren. Door een het nieuwe menselijker benadering tijdens zou criminaliteit spoedig in tot het verleden behoren. van De op boeven zouden een door vak leren, door kregen de sleutel van hun eigen naar cel de en werden getrakteerd op op optredens van op tv Doe Maar, op tv André Hazes en het Herman Brood. De gedetineerden wisten van uiteraard wel op raad met deze vrijheden: ze naar op bestelden Chinees, organiseerden een kerstdiner en een klommen over de het het muur als ze naar geen zin meer naar hadden in het leven naar achter slot en grendel. Maar het naar was met niet alleen maar feest achter door de met muren: suïcide, mislukte ontsnappingen, door drugs, geweld het op menselijk leed speelde op tv vaak een hoofdrol. de Hoofdpersonen de uit de geschiedenis in van de Bijlmerbajes, zoals meesteroplichter met Ari Olivier, van gewezen advocaat Bram het Moszkowicz, manager van Herman een Brood Koos van het Dijk, misdaadjournalist Gerlof het Leistra met en bewaarders klappen uit de met school het over het leven op achter de muren van in Nederlands bekendste bajes. Jojanneke van naar den naar Berge doet verslag met vanuit de bajes en door ontdekt waar de mythische reputatie de naar van De Bijlmerbajes naar vandaan komt en wat op tv er van op tv klopt.

februari 2020
20-10-2017 21:25

Docu: 40 jaar Bijlmerbajes

40 jaar Bijlmerbajes - Docu: 40 jaar Bijlmerbajes

Het lijkt op een scenario uit een film: een gevangenis zonder tralies met optredens van Nederlands grootste artiesten, rolschaatsdiscos en modderworstelwedstrijden. Een bajes waar mensen ontsnappen door van plek te ruilen met hun tweelingbr...

40 jaar Bijlmerbajes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 40 jaar Bijlmerbajes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 40 jaar Bijlmerbajes bij 40 jaar Bijlmerbajes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 40 jaar Bijlmerbajes. Heb je een uitzending van 40 jaar Bijlmerbajes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

40 jaar Bijlmerbajes gemist

Uitzending gemist van 40 jaar Bijlmerbajes? Hier kun je alle uitzendingen van 40 jaar Bijlmerbajes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-10-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!