Programma gemist?

Het naar lijkt op een de scenario uit een op tv film: een gevangenis zonder naar tralies met optredens een van Nederlands het grootste artiesten, het rolschaatsdiscos en modderworstelwedstrijden. Een bajes waar tijdens mensen op tv ontsnappen door van plek op te ruilen met hun op met tweelingbroer of door de zich te verstoppen in een op tv wasmand. Het zijn de slechts enkele op tv van de bijzondere naar anekdotes uit de de bewogen geschiedenis van de de Bijlmerbajes. op tv In de documentaire 40 van Jaar Bijlmerbajes met opent Jojanneke van den Berge nog op tv één keer de tijdens celdeuren die naar vorig naar jaar, na 40 roemruchte jaren, gesloten op tv werden. De op Bijlmerbajes was in bedoeld als een revolutionaire gevangenis. het De een vrije gedachten uit van de jaren '70 moesten ook achter tijdens de gevangenismuur uit ruim baan krijgen. De op tv architecten door hadden nog nooit een gevangenis naar ontworpen op tv en dachten tijdens aan een zwembad, het gezellige terrasjes en door cellen met vloerbedekking en houten deuren. het met Door een nieuwe menselijker uit benadering zou criminaliteit spoedig tot tijdens het verleden naar behoren. in De boeven zouden een vak leren, van de kregen de sleutel van tijdens hun eigen cel en werden in getrakteerd op optredens op van van Doe Maar, in André Hazes en Herman Brood. De met gedetineerden op wisten uiteraard de wel raad met deze vrijheden: ze van bestelden Chinees, organiseerden de een kerstdiner in en klommen over de door op muur als ze geen zin uit meer hadden in het het naar leven achter slot en grendel. Maar van het was niet een alleen maar feest het achter door de muren: suïcide, mislukte ontsnappingen, de drugs, in geweld het menselijk leed speelde vaak de een hoofdrol. de Hoofdpersonen tijdens uit de geschiedenis van de van Bijlmerbajes, naar zoals meesteroplichter Ari Olivier, gewezen de advocaat Bram op tv Moszkowicz, manager op tv van Herman Brood Koos van tijdens Dijk, misdaadjournalist Gerlof Leistra uit en van bewaarders klappen uit de school met over het uit leven achter op de muren van naar Nederlands bekendste bajes. Jojanneke op tv van den Berge doet verslag de vanuit de van bajes en ontdekt waar met de door mythische reputatie van De op Bijlmerbajes vandaan de komt en wat van er van op klopt.

maart 2021
20-10-2017 21:25

Docu: 40 jaar Bijlmerbajes

40 jaar Bijlmerbajes - Docu: 40 jaar Bijlmerbajes

Het lijkt op een scenario uit een film: een gevangenis zonder tralies met optredens van Nederlands grootste artiesten, rolschaatsdiscos en modderworstelwedstrijden. Een bajes waar mensen ontsnappen door van plek te ruilen met hun tweelingbr...

40 jaar Bijlmerbajes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 40 jaar Bijlmerbajes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 40 jaar Bijlmerbajes bij 40 jaar Bijlmerbajes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 40 jaar Bijlmerbajes. Heb je een uitzending van 40 jaar Bijlmerbajes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

40 jaar Bijlmerbajes gemist

Uitzending gemist van 40 jaar Bijlmerbajes? Hier kun je alle uitzendingen van 40 jaar Bijlmerbajes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-10-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!