Programma gemist?

In door de documentaire #DJ op volgt de camera de Bram Fidder, het een jonge veelbelovende dj naar uit de Amsterdamse undergroundscene. tijdens Bram groeit in op als onderdeel van een een generatie die zijn in eigen succes kan op tv creëren het door zichzelf niet het te laten door zien zoals het werkelijk is, een maar door op social op tv media een tweede van een werkelijkheid uit te rollen en die door in te zetten van uit als een slim naar marketingproduct. Maar wat gebeurt er als het die twee in werelden steeds door verder uit het elkaar komen te een liggen? Als Bram aandacht krijgt van het zijn van online volgers, voelt hij zich uit gewaardeerd. door Maar wanneer hij erachter tijdens komt in dat likes krijgen niet met betekent dat met je daarmee ook de eenzaamheid in uit de op echte wereld bestrijdt, uit komen zijn echte leven op en online-imago steeds de verder uit het elkaar te liggen. Ondertussen slokt in op de uitputtende nachtelijke dancescene de hem op en dreigt Bram een de controle tijdens te in verliezen. “Online kun je iedereen voor op een de gek houden. de Als ik een post maakte, zorgde in ik de dat ik er gezond door uit zag, maar naar in het op echte leven was ik een uit uit wrak. Toen ik de film zag, op had een ik pas door tijdens hoe vast ik daarin de zat.” #DJ tijdens is een documentaire de over de maakbaarheid van op een generatie en is gemaakt tijdens uit door Linda Hakeboom door en Rolf Hartogensis (o.a. Douwe van Bob, uit Jett Rebel, Lil’ Kleine, op Armin van uit Buuren). Wat betekent door het om op op te groeien in een wereld op tv waarin likes en in emoticons op tv een weerspiegeling worden door van hoe populair je van bent? Linda Hakeboom: “Dit met is een film met geworden over een deze generatie. We naar zijn verantwoordelijk naar voor ons eigen succes, maar dat op betekent naar ook dat we naar altijd maar doen alsof de het tijdens goed met ons gaat. Bram in voert een strijd het die we stiekem van allemaal voeren en naar die met is best eenzaam...”

mei 2020
21-10-2017 22:05

Docu: #DJ

3Doc: #DJ - Docu: #DJ

In de documentaire #DJ volgt de camera Bram Fidder, een jonge veelbelovende dj uit de Amsterdamse undergroundscene. Bram groeit op als onderdeel van een generatie die zijn eigen succes kan creëren door zichzelf niet te laten zien zoals het ...

3Doc: #DJ gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: #DJ de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: #DJ bij 3Doc: #DJ liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: #DJ. Heb je een uitzending van 3Doc: #DJ gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: #DJ gemist

Uitzending gemist van 3Doc: #DJ? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: #DJ kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!