Programma gemist?

In op de documentaire #DJ volgt de de camera Bram Fidder, met een jonge veelbelovende door op dj uit de de Amsterdamse undergroundscene. Bram door groeit op als onderdeel van in een generatie van die zijn eigen succes kan op van creëren door zichzelf niet te van laten zien zoals het met werkelijk is, maar uit door op tv op social media een de tweede werkelijkheid een uit te rollen en die naar in te zetten van als door een slim marketingproduct. Maar door wat de gebeurt er als die twee tijdens werelden steeds verder uit door elkaar het komen te liggen? door Als Bram aandacht krijgt van op zijn online op volgers, voelt hij de zich met gewaardeerd. Maar wanneer hij tijdens erachter komt dat tijdens likes krijgen niet betekent op tv dat je daarmee op ook de eenzaamheid in in de echte tijdens wereld bestrijdt, komen zijn met echte leven naar en online-imago tijdens steeds verder uit elkaar een te de liggen. Ondertussen slokt de een uitputtende nachtelijke dancescene van hem op en in dreigt Bram de controle in te naar verliezen. “Online kun je van iedereen voor het de gek houden. met Als ik een post maakte, zorgde op ik dat uit ik er gezond uit naar zag, tijdens maar in het op echte leven was ik een van naar wrak. Toen ik de film op zag, had in ik pas door naar hoe vast ik daarin op zat.” #DJ is een tijdens documentaire over de het maakbaarheid van van een generatie en is gemaakt op tv door Linda Hakeboom van en Rolf van Hartogensis een (o.a. Douwe Bob, uit Jett Rebel, Lil’ Kleine, Armin de van Buuren). Wat op tv betekent het om het op te groeien in tijdens een met wereld waarin de likes en emoticons door een weerspiegeling worden van hoe van populair je bent? Linda in van Hakeboom: “Dit is een film met geworden over deze de generatie. We zijn op tv verantwoordelijk voor door ons eigen succes, maar dat tijdens betekent ook dat op door we altijd maar de doen alsof het goed met ons het met gaat. Bram voert een strijd naar die we door stiekem allemaal voeren naar en die is best een eenzaam...”

september 2021
21-10-2017 22:05

Docu: #DJ

3Doc: #DJ - Docu: #DJ

In de documentaire #DJ volgt de camera Bram Fidder, een jonge veelbelovende dj uit de Amsterdamse undergroundscene. Bram groeit op als onderdeel van een generatie die zijn eigen succes kan creëren door zichzelf niet te laten zien zoals het ...

3Doc: #DJ gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: #DJ de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: #DJ bij 3Doc: #DJ liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: #DJ. Heb je een uitzending van 3Doc: #DJ gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: #DJ gemist

Uitzending gemist van 3Doc: #DJ? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: #DJ kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!