Programma gemist?

In de documentaire het van #DJ volgt de camera Bram Fidder, op een door jonge veelbelovende een dj uit de de Amsterdamse undergroundscene. Bram groeit op als de onderdeel van een uit in generatie die zijn eigen succes kan op tv creëren door zichzelf van niet te het laten zien de zoals het een werkelijk is, maar door een op social media een tweede in werkelijkheid uit te tijdens rollen en door die in uit te zetten als een het slim marketingproduct. Maar op tv wat gebeurt er het als die een twee werelden op steeds verder uit elkaar door komen te tijdens liggen? Als Bram aandacht krijgt het van van zijn online volgers, voelt hij zich van gewaardeerd. Maar wanneer een hij erachter uit komt dat likes een krijgen door niet betekent dat je daarmee ook tijdens de op tv eenzaamheid in de echte wereld een bestrijdt, komen op tv zijn echte leven in en online-imago steeds naar verder uit elkaar te op een liggen. Ondertussen slokt in de uitputtende nachtelijke dancescene hem in op en de dreigt Bram de het controle te verliezen. de “Online kun je een iedereen voor de gek door houden. Als ik een tijdens post naar maakte, zorgde ik dat ik het er gezond uit het zag, maar met in het echte leven de was ik een tijdens wrak. Toen ik uit de op tv film zag, had in ik pas door hoe naar vast ik daarin een zat.” #DJ is een documentaire naar over naar de maakbaarheid op van een generatie en is gemaakt door naar door Linda Hakeboom en Rolf een Hartogensis met (o.a. Douwe Bob, Jett van Rebel, Lil’ Kleine, Armin op tv van Buuren). Wat betekent uit het om op tv op te groeien in met een met wereld waarin uit likes en emoticons naar een weerspiegeling worden van hoe populair in je bent? met Linda Hakeboom: een “Dit is een film geworden door naar over deze generatie. op We zijn verantwoordelijk voor tijdens ons eigen succes, in maar dat op tv betekent ook dat we altijd naar maar doen met alsof het goed met ons met gaat. de Bram voert een een strijd die we in stiekem allemaal met voeren en die is best met eenzaam...”

mei 2021
21-10-2017 22:05

Docu: #DJ

3Doc: #DJ - Docu: #DJ

In de documentaire #DJ volgt de camera Bram Fidder, een jonge veelbelovende dj uit de Amsterdamse undergroundscene. Bram groeit op als onderdeel van een generatie die zijn eigen succes kan creëren door zichzelf niet te laten zien zoals het ...

3Doc: #DJ gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: #DJ de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: #DJ bij 3Doc: #DJ liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: #DJ. Heb je een uitzending van 3Doc: #DJ gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: #DJ gemist

Uitzending gemist van 3Doc: #DJ? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: #DJ kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!