Programma gemist?

In met de documentaire #DJ de volgt de camera Bram Fidder, het uit een jonge veelbelovende uit dj uit de op tv Amsterdamse undergroundscene. Bram uit groeit op als onderdeel van van een generatie van die zijn eigen succes uit kan creëren door een zichzelf niet te uit laten zien op tv zoals het werkelijk van is, maar door op met social van media een tweede werkelijkheid uit uit te rollen en een die uit in te zetten een als een slim op marketingproduct. Maar wat gebeurt er tijdens als die uit twee werelden steeds verder uit op elkaar komen het te liggen? Als Bram tijdens door aandacht krijgt van zijn online van volgers, tijdens voelt hij zich gewaardeerd. een Maar wanneer op hij erachter komt tijdens dat likes krijgen niet betekent van dat je een daarmee ook de met eenzaamheid in de naar echte wereld bestrijdt, in komen zijn echte het leven en tijdens online-imago steeds verder uit elkaar op tv te liggen. op tv Ondertussen slokt de uitputtende naar nachtelijke dancescene hem op tv op en naar dreigt Bram de van controle te tijdens verliezen. “Online kun een je iedereen voor de gek het houden. Als tijdens ik een post naar maakte, zorgde op tv ik dat ik er gezond naar uit zag, maar in de het echte leven het tijdens was ik een wrak. Toen door ik de film van zag, had ik het pas door van hoe vast op tv ik daarin zat.” #DJ uit is een documentaire op over de maakbaarheid van een een generatie en met is gemaakt een door Linda Hakeboom en met Rolf Hartogensis (o.a. op Douwe Bob, Jett Rebel, met Lil’ Kleine, op Armin van Buuren). Wat door betekent in het om op tijdens te groeien in een wereld tijdens waarin likes in en emoticons een van weerspiegeling worden van hoe de populair in je bent? Linda Hakeboom: “Dit is een van een film geworden over van deze generatie. We zijn verantwoordelijk het voor ons in eigen succes, van maar dat betekent ook dat van we tijdens altijd maar doen de alsof het goed met uit ons van gaat. Bram voert een strijd een die we stiekem allemaal van voeren en door die een is best eenzaam...”

januari 2021
21-10-2017 22:05

Docu: #DJ

3Doc: #DJ - Docu: #DJ

In de documentaire #DJ volgt de camera Bram Fidder, een jonge veelbelovende dj uit de Amsterdamse undergroundscene. Bram groeit op als onderdeel van een generatie die zijn eigen succes kan creëren door zichzelf niet te laten zien zoals het ...

3Doc: #DJ gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: #DJ de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: #DJ bij 3Doc: #DJ liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: #DJ. Heb je een uitzending van 3Doc: #DJ gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: #DJ gemist

Uitzending gemist van 3Doc: #DJ? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: #DJ kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!