Programma gemist?

In de in documentaire #DJ uit volgt de camera met Bram Fidder, een jonge door veelbelovende dj uit op tv de Amsterdamse undergroundscene. Bram naar in groeit op als onderdeel van op een naar generatie die zijn eigen naar succes kan de creëren door zichzelf niet te laten door zien zoals het de werkelijk is, met maar door op social een media een het tweede op tv werkelijkheid uit te rollen en die in in te zetten met als een uit slim marketingproduct. Maar een wat gebeurt op tv er als met die twee werelden met steeds verder uit elkaar komen te het liggen? in Als Bram aandacht krijgt op tv van op zijn online volgers, voelt hij zich naar gewaardeerd. Maar wanneer op tv met hij erachter komt dat op tv likes krijgen niet van betekent dat je daarmee ook de de eenzaamheid het in met de echte wereld bestrijdt, komen zijn tijdens echte leven en de naar online-imago steeds verder uit elkaar door te liggen. Ondertussen van slokt de uitputtende op tv nachtelijke naar dancescene hem op en dreigt Bram van de controle te uit verliezen. van “Online kun je iedereen voor in de uit gek houden. Als ik met een post tijdens maakte, zorgde ik dat van ik er gezond uit het de zag, maar in het echte de leven op was ik een een wrak. Toen ik de de film zag, de had ik pas door hoe op vast ik daarin zat.” #DJ door de is een documentaire over door de maakbaarheid uit van een generatie uit en is gemaakt door Linda Hakeboom met en Rolf Hartogensis door (o.a. Douwe de Bob, Jett Rebel, het Lil’ Kleine, Armin van uit Buuren). Wat met betekent het in om op van te groeien in in een wereld waarin likes en emoticons op een met weerspiegeling worden op tv van hoe populair je in bent? Linda Hakeboom: tijdens “Dit is een film geworden de over door deze generatie. tijdens We zijn verantwoordelijk voor ons op eigen succes, maar uit dat betekent het ook dat we altijd naar maar doen naar alsof het goed met ons met gaat. Bram met voert een de strijd die we stiekem uit allemaal voeren en die uit is best op eenzaam...”

september 2020
21-10-2017 22:05

Docu: #DJ

3Doc: #DJ - Docu: #DJ

In de documentaire #DJ volgt de camera Bram Fidder, een jonge veelbelovende dj uit de Amsterdamse undergroundscene. Bram groeit op als onderdeel van een generatie die zijn eigen succes kan creëren door zichzelf niet te laten zien zoals het ...

3Doc: #DJ gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: #DJ de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: #DJ bij 3Doc: #DJ liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: #DJ. Heb je een uitzending van 3Doc: #DJ gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: #DJ gemist

Uitzending gemist van 3Doc: #DJ? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: #DJ kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!