Programma gemist?

In de tijdens documentaire #DJ uit volgt de het camera Bram Fidder, een jonge tijdens veelbelovende dj uit de naar Amsterdamse door undergroundscene. Bram groeit in op als onderdeel van een in generatie op tv die zijn een eigen succes kan op creëren door zichzelf in niet te laten zien zoals op het werkelijk tijdens is, maar door van op social media een van tweede werkelijkheid uit het te rollen en van die in te door zetten als tijdens een slim marketingproduct. Maar in wat gebeurt op tv er als die twee werelden van steeds in verder uit elkaar komen te tijdens in liggen? Als Bram aandacht krijgt van de in zijn online volgers, voelt tijdens hij zich gewaardeerd. een Maar wanneer hij erachter komt door dat likes krijgen het niet een betekent dat van je daarmee ook de eenzaamheid uit in uit de echte wereld bestrijdt, op tv komen zijn van echte leven en online-imago steeds verder van uit elkaar te op tv liggen. door Ondertussen slokt de uitputtende nachtelijke door tijdens dancescene hem op en het dreigt Bram met de controle te op verliezen. “Online kun tijdens je iedereen voor de gek houden. naar op tv Als ik een het post maakte, zorgde ik door dat ik er gezond uit van zag, van maar in door het echte leven was het ik een wrak. Toen ik op de film zag, naar had ik in pas door hoe het vast het ik daarin zat.” #DJ is een het documentaire door over de maakbaarheid van een generatie op en is gemaakt in door Linda door Hakeboom en op tv Rolf Hartogensis tijdens (o.a. Douwe Bob, Jett Rebel, een Lil’ Kleine, Armin van van Buuren). door Wat betekent het door om op te groeien naar in een wereld de waarin in likes en emoticons een weerspiegeling worden tijdens van hoe populair in je het bent? Linda Hakeboom: “Dit is van een film tijdens geworden over deze generatie. het We op tv zijn verantwoordelijk voor ons eigen uit succes, maar de dat door betekent ook dat we tijdens altijd maar doen alsof tijdens het goed de met ons gaat. Bram van voert een strijd de die door we stiekem allemaal in voeren en die is best in eenzaam...”

oktober 2019
21-10-2017 22:05

Docu: #DJ

3Doc: #DJ - Docu: #DJ

In de documentaire #DJ volgt de camera Bram Fidder, een jonge veelbelovende dj uit de Amsterdamse undergroundscene. Bram groeit op als onderdeel van een generatie die zijn eigen succes kan creëren door zichzelf niet te laten zien zoals het ...

3Doc: #DJ gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: #DJ de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: #DJ bij 3Doc: #DJ liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: #DJ. Heb je een uitzending van 3Doc: #DJ gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: #DJ gemist

Uitzending gemist van 3Doc: #DJ? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: #DJ kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2017 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!