Programma gemist?

De op dierbare momenten uit het leven de van een mensen met dementie uit staan centraal in in het SBS6-programma Onvergetelijke herinneringen. het In samenwerking met Alzheimer het Nederland een ontvangen Irene Moors, het Jeroen van der Boom en naar Kees Tol het in een sfeervolle op tv studio de mensen met dementie en hun familieleden. met Samen blikken zij naar terug. de De herinneringen gaan hand-in-hand een met verrassingen uit die de memoires in opnieuw tot een leven brengen. Van een bijzondere door uitvoering van het ‘hun’ liedje tot het tijdens samenbrengen van van mensen die in tijdens het verleden een belangrijke rol op tv hebben gespeeld. tijdens De kijker leert de uit mens achter met de patiënt kennen middels de indringende portretten. Van tijdens mensen die van grote dromen tijdens hadden na hun pensioen, die op soms het nog midden in een het bloeiend tijdens werk- en gezinsleven zaten, of die een hun oude dag de wel anders hadden door voorgesteld. Naast de reportages op tv en optredens praten het Irene de en Jeroen met professoren en met in wetenschappers over de urgentie door om juist nú op tv met elkaar de met schouders te tijdens zetten onder dementieonderzoek. Hoe een kunnen we deze naar ontwrichtende hersenziekte op stoppen? Welke vooroordelen op leven er over op tv dementie en waarom van is onderzoek zo verschrikkelijk uit hard nodig? Verschillende bekende Nederlanders naar die de ziekte uit van uit dichtbij hebben met meegemaakt tonen hun betrokkenheid. met Tegelijkertijd wordt er geschakeld in met de Kees Tol, die vanaf het tijdens callcenter het laatste van de nieuws geeft over het aantal donateurs. van Dementie door is momenteel doodsoorzaak een nummer 1 in Nederland. naar Deze volksziekte ontwricht het van leven in van iedereen naar die ermee te de maken heeft. Mensen met dementie verliezen het niet in alleen elkaar, maar ook zichzelf. met Het is door de missie van een Alzheimer Nederland een om dementie te voorkomen de of tijdens genezen. En dat door kan, dementieonderzoek komt dichter- en dichterbij naar op de oplossingen. Maar dan tijdens moeten we nú in uit actie komen, met op de uit hoop dat er in de toekomst op tv geen nieuwe patiënten op tv meer bij het komen

februari 2020
21-10-2017 20:30

Alzheimer-special: Onvergetelijke herinneringen

Onvergetelijke Herinneringen - Alzheimer-special: Onvergetelijke herinneringen

De dierbare momenten uit het leven van mensen met dementie staan centraal in het SBS6-programma Onvergetelijke herinneringen. In samenwerking met Alzheimer Nederland ontvangen Irene Moors, Jeroen van der Boom en Kees Tol in een sfeervolle s...

Onvergetelijke Herinneringen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onvergetelijke Herinneringen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onvergetelijke Herinneringen bij Onvergetelijke Herinneringen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onvergetelijke Herinneringen. Heb je een uitzending van Onvergetelijke Herinneringen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onvergetelijke Herinneringen gemist

Uitzending gemist van Onvergetelijke Herinneringen? Hier kun je alle uitzendingen van Onvergetelijke Herinneringen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!