Programma gemist?

De dierbare momenten de uit het leven van van de mensen met dementie het staan centraal in een het SBS6-programma Onvergetelijke herinneringen. In de met samenwerking met Alzheimer Nederland ontvangen van Irene het Moors, Jeroen van het der Boom en een Kees Tol in een sfeervolle studio tijdens mensen met een dementie en de hun familieleden. Samen blikken zij op terug. De herinneringen uit gaan van hand-in-hand met verrassingen die de de door memoires opnieuw tot op tv leven brengen. Van een door bijzondere uitvoering van ‘hun’ liedje naar door tot het samenbrengen van mensen uit die in in het verleden een belangrijke rol van hebben gespeeld. op tv De kijker van leert de van mens achter de naar patiënt kennen middels indringende portretten. op tv Van met mensen die grote dromen hadden na de hun pensioen, het die soms nog op tv midden in de een bloeiend werk- en gezinsleven tijdens naar zaten, of die het hun oude dag wel in anders hadden tijdens voorgesteld. Naast de reportages en de optredens praten Irene het en Jeroen met professoren op en wetenschappers over de uit urgentie om juist een nú met elkaar uit de tijdens schouders te uit zetten onder dementieonderzoek. Hoe kunnen met we door deze ontwrichtende hersenziekte stoppen? Welke door vooroordelen op tv leven er over dementie met en waarom is met onderzoek zo verschrikkelijk hard naar nodig? met Verschillende bekende Nederlanders naar die de ziekte van dichtbij hebben een meegemaakt met tonen hun betrokkenheid. in Tegelijkertijd wordt er geschakeld door met Kees Tol, op die een vanaf het callcenter het een laatste nieuws op tv geeft over door het aantal donateurs. naar Dementie is momenteel doodsoorzaak nummer van 1 in Nederland. Deze de volksziekte in ontwricht het leven van de iedereen die uit ermee te maken heeft. een Mensen met met dementie verliezen niet een alleen elkaar, maar op tv ook zichzelf. Het met is de missie op van Alzheimer Nederland om op tv dementie door te voorkomen of genezen. En uit dat kan, dementieonderzoek komt door dichter- en dichterbij in van de oplossingen. Maar uit dan moeten we nú in actie op tv komen, met de een hoop dat het er in de toekomst het een geen nieuwe patiënten meer bij op komen

maart 2021
21-10-2017 20:30

Alzheimer-special: Onvergetelijke herinneringen

Onvergetelijke Herinneringen - Alzheimer-special: Onvergetelijke herinneringen

De dierbare momenten uit het leven van mensen met dementie staan centraal in het SBS6-programma Onvergetelijke herinneringen. In samenwerking met Alzheimer Nederland ontvangen Irene Moors, Jeroen van der Boom en Kees Tol in een sfeervolle s...

Onvergetelijke Herinneringen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onvergetelijke Herinneringen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onvergetelijke Herinneringen bij Onvergetelijke Herinneringen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onvergetelijke Herinneringen. Heb je een uitzending van Onvergetelijke Herinneringen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onvergetelijke Herinneringen gemist

Uitzending gemist van Onvergetelijke Herinneringen? Hier kun je alle uitzendingen van Onvergetelijke Herinneringen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!