Programma gemist?

De op dierbare momenten uit het leven door van tijdens mensen met dementie uit staan centraal in het tijdens SBS6-programma Onvergetelijke van herinneringen. In het samenwerking met Alzheimer Nederland ontvangen op tv Irene Moors, met Jeroen van der Boom naar en naar Kees Tol in een sfeervolle een studio op mensen met dementie en hun familieleden. van Samen blikken zij een terug. De herinneringen naar een gaan hand-in-hand met verrassingen die uit de naar memoires opnieuw tot leven brengen. Van met een bijzondere uitvoering in in van ‘hun’ liedje tot het van samenbrengen van mensen die tijdens met in het verleden op een belangrijke rol hebben gespeeld. De in het kijker leert de mens op tv achter de patiënt kennen middels in indringende door portretten. Van mensen die grote het dromen de hadden na van hun pensioen, die soms door nog midden de in een bloeiend werk- door en gezinsleven zaten, of naar die tijdens hun oude dag van wel anders hadden voorgesteld. Naast de reportages uit uit en optredens praten Irene en Jeroen het een met professoren en wetenschappers door over de urgentie om juist naar nú met op elkaar de schouders te in zetten onder dementieonderzoek. met Hoe tijdens kunnen we deze een ontwrichtende hersenziekte stoppen? Welke in vooroordelen op tv leven er over dementie en waarom de is onderzoek zo op tv verschrikkelijk in hard nodig? Verschillende bekende Nederlanders op tv die de op tv ziekte op tv van dichtbij hebben meegemaakt tonen in hun betrokkenheid. Tegelijkertijd wordt op er het geschakeld met met Kees Tol, die vanaf het het callcenter het de laatste nieuws geeft de over het aantal de donateurs. Dementie is naar momenteel doodsoorzaak nummer 1 door in door Nederland. Deze volksziekte ontwricht het de leven van iedereen op een die ermee te maken heeft. Mensen door met dementie naar verliezen niet op alleen elkaar, uit maar ook zichzelf. naar Het is de missie van in Alzheimer Nederland om dementie op tv te voorkomen met of genezen. En dat van kan, dementieonderzoek komt door dichter- en een dichterbij de oplossingen. Maar op tv op tv dan moeten we nú van in actie een komen, met de op tv hoop dat er in een de toekomst door geen nieuwe patiënten meer bij op tv komen

juli 2020
21-10-2017 20:30

Alzheimer-special: Onvergetelijke herinneringen

Onvergetelijke Herinneringen - Alzheimer-special: Onvergetelijke herinneringen

De dierbare momenten uit het leven van mensen met dementie staan centraal in het SBS6-programma Onvergetelijke herinneringen. In samenwerking met Alzheimer Nederland ontvangen Irene Moors, Jeroen van der Boom en Kees Tol in een sfeervolle s...

Onvergetelijke Herinneringen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onvergetelijke Herinneringen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onvergetelijke Herinneringen bij Onvergetelijke Herinneringen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onvergetelijke Herinneringen. Heb je een uitzending van Onvergetelijke Herinneringen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onvergetelijke Herinneringen gemist

Uitzending gemist van Onvergetelijke Herinneringen? Hier kun je alle uitzendingen van Onvergetelijke Herinneringen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!