Programma gemist?

De dierbare momenten op uit het naar leven het van mensen met op dementie staan centraal in het SBS6-programma door Onvergetelijke herinneringen. tijdens In samenwerking met op tv Alzheimer Nederland ontvangen Irene in Moors, Jeroen uit van der op Boom en Kees door Tol in uit een sfeervolle studio mensen met dementie met en het hun familieleden. Samen blikken zij de terug. door De herinneringen gaan hand-in-hand met tijdens verrassingen die het de memoires opnieuw tot door leven op tv brengen. Van van een bijzondere uitvoering van door ‘hun’ liedje tot het tijdens samenbrengen van naar mensen die in in het verleden een op tv belangrijke rol hebben gespeeld. een De op tv kijker leert de mens door achter de patiënt op kennen middels indringende de portretten. Van mensen die tijdens grote dromen hadden na uit op hun pensioen, die van soms nog midden naar in een bloeiend werk- en gezinsleven tijdens zaten, of die op tv hun oude dag naar van wel anders hadden tijdens voorgesteld. Naast de reportages en optredens praten in op tv Irene en Jeroen door met professoren en wetenschappers over op de een urgentie om juist nú met elkaar met de schouders te door zetten onder dementieonderzoek. een Hoe kunnen we naar tijdens deze ontwrichtende hersenziekte stoppen? Welke vooroordelen naar met leven er over dementie en een waarom is met onderzoek zo uit verschrikkelijk hard nodig? Verschillende het bekende Nederlanders die in de ziekte van met dichtbij hebben meegemaakt tonen hun het betrokkenheid. Tegelijkertijd op tv wordt er geschakeld met met op tv Kees Tol, die naar vanaf het callcenter tijdens het laatste nieuws geeft van over het een aantal donateurs. Dementie van is momenteel een doodsoorzaak nummer 1 in van Nederland. Deze volksziekte ontwricht op het in leven van iedereen die ermee te naar maken van heeft. Mensen tijdens met dementie verliezen niet door alleen elkaar, in maar ook zichzelf. tijdens Het is de missie van Alzheimer met de Nederland om dementie te op voorkomen of genezen. En door dat kan, met dementieonderzoek komt dichter- en dichterbij van de de oplossingen. Maar dan tijdens moeten we nú in actie een komen, met de de hoop dat er met in de toekomst op tv geen het nieuwe patiënten meer door bij komen

juli 2021
21-10-2017 20:30

Alzheimer-special: Onvergetelijke herinneringen

Onvergetelijke Herinneringen - Alzheimer-special: Onvergetelijke herinneringen

De dierbare momenten uit het leven van mensen met dementie staan centraal in het SBS6-programma Onvergetelijke herinneringen. In samenwerking met Alzheimer Nederland ontvangen Irene Moors, Jeroen van der Boom en Kees Tol in een sfeervolle s...

Onvergetelijke Herinneringen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onvergetelijke Herinneringen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onvergetelijke Herinneringen bij Onvergetelijke Herinneringen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onvergetelijke Herinneringen. Heb je een uitzending van Onvergetelijke Herinneringen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onvergetelijke Herinneringen gemist

Uitzending gemist van Onvergetelijke Herinneringen? Hier kun je alle uitzendingen van Onvergetelijke Herinneringen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!