Programma gemist?

De dierbare momenten uit uit uit het leven van een mensen met van dementie staan centraal uit in het SBS6-programma op Onvergetelijke herinneringen. In samenwerking naar met Alzheimer Nederland naar ontvangen Irene Moors, Jeroen van met het der Boom en Kees Tol naar in een sfeervolle studio op mensen met dementie in en hun familieleden. de Samen blikken zij op uit terug. De herinneringen gaan in hand-in-hand met verrassingen die naar de memoires het opnieuw tot leven brengen. van Van een een bijzondere uitvoering van ‘hun’ van liedje tot het een samenbrengen op tv van mensen die in het verleden tijdens een belangrijke rol door hebben gespeeld. op De kijker leert op de met mens achter de de patiënt kennen middels in indringende portretten. Van mensen die uit grote dromen hadden een na hun met pensioen, die een soms nog midden in een bloeiend het de werk- en gezinsleven zaten, op of die tijdens hun oude dag wel anders hadden een voorgesteld. Naast de tijdens reportages en optredens praten in op Irene en Jeroen tijdens met professoren en wetenschappers over van de urgentie naar om juist nú met met elkaar de schouders een te zetten onder op dementieonderzoek. Hoe kunnen we in deze op tv ontwrichtende hersenziekte stoppen? Welke naar vooroordelen leven in er over dementie de en waarom is onderzoek zo het verschrikkelijk hard met nodig? Verschillende bekende van Nederlanders die de de ziekte van dichtbij hebben door meegemaakt tonen hun in een betrokkenheid. Tegelijkertijd wordt in er geschakeld met Kees de Tol, van die vanaf het callcenter het laatste in van nieuws geeft over het aantal van donateurs. Dementie het is momenteel doodsoorzaak tijdens nummer 1 in Nederland. Deze op tv volksziekte ontwricht naar het leven van van iedereen die ermee tijdens te maken het heeft. Mensen in met dementie verliezen niet alleen elkaar, op naar maar ook zichzelf. Het is een de missie van in Alzheimer Nederland door om dementie te voorkomen of tijdens genezen. En dat het kan, uit dementieonderzoek komt dichter- en op tv dichterbij de oplossingen. het Maar dan op tv moeten we nú van in actie de komen, met de hoop dat er door in de op toekomst geen op nieuwe patiënten uit meer bij komen

oktober 2020
21-10-2017 20:30

Alzheimer-special: Onvergetelijke herinneringen

Onvergetelijke Herinneringen - Alzheimer-special: Onvergetelijke herinneringen

De dierbare momenten uit het leven van mensen met dementie staan centraal in het SBS6-programma Onvergetelijke herinneringen. In samenwerking met Alzheimer Nederland ontvangen Irene Moors, Jeroen van der Boom en Kees Tol in een sfeervolle s...

Onvergetelijke Herinneringen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onvergetelijke Herinneringen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onvergetelijke Herinneringen bij Onvergetelijke Herinneringen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onvergetelijke Herinneringen. Heb je een uitzending van Onvergetelijke Herinneringen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onvergetelijke Herinneringen gemist

Uitzending gemist van Onvergetelijke Herinneringen? Hier kun je alle uitzendingen van Onvergetelijke Herinneringen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!