Programma gemist?

De dierbare momenten het uit uit het leven van mensen uit met op dementie staan centraal in het SBS6-programma op door Onvergetelijke herinneringen. In samenwerking met met Alzheimer Nederland op tv ontvangen Irene Moors, Jeroen van in der Boom en tijdens het Kees Tol in een met sfeervolle studio mensen met dementie tijdens en hun familieleden. de met Samen blikken zij terug. De een herinneringen gaan hand-in-hand met tijdens verrassingen die de een memoires naar opnieuw tot door leven brengen. Van in een bijzondere uitvoering van ‘hun’ liedje het tot het samenbrengen van van tijdens mensen die de in het verleden een van belangrijke rol hebben gespeeld. uit De kijker het leert de mens achter de op tv patiënt naar kennen middels indringende in portretten. Van mensen die grote van dromen hadden na tijdens hun de pensioen, die soms in nog midden in door een bloeiend op tv werk- en gezinsleven zaten, of die met hun op oude dag op wel anders hadden voorgesteld. Naast de door reportages en optredens praten de uit Irene en Jeroen met professoren met en wetenschappers over de van urgentie om een juist nú met van elkaar de uit schouders te zetten onder in dementieonderzoek. Hoe kunnen tijdens we deze ontwrichtende hersenziekte uit stoppen? Welke door vooroordelen leven er over het dementie en tijdens waarom is onderzoek met zo verschrikkelijk een hard nodig? Verschillende bekende uit Nederlanders die de uit ziekte in van dichtbij hebben meegemaakt op tv tonen hun het betrokkenheid. Tegelijkertijd wordt er geschakeld met door in Kees Tol, die op vanaf het callcenter het naar laatste nieuws geeft over een met het aantal donateurs. op tv Dementie is momenteel op doodsoorzaak nummer 1 tijdens in Nederland. Deze volksziekte ontwricht van het leven op van iedereen het die ermee te maken het heeft. Mensen met dementie verliezen in niet alleen elkaar, naar maar het ook zichzelf. Het is het de missie van tijdens Alzheimer het Nederland om dementie te voorkomen de of genezen. door En dat met kan, dementieonderzoek komt dichter- en uit dichterbij de het oplossingen. Maar dan moeten we de nú in actie met op komen, met de hoop dat er het in de toekomst op tv naar geen nieuwe patiënten meer van bij komen

december 2019
21-10-2017 20:30

Alzheimer-special: Onvergetelijke herinneringen

Onvergetelijke Herinneringen - Alzheimer-special: Onvergetelijke herinneringen

De dierbare momenten uit het leven van mensen met dementie staan centraal in het SBS6-programma Onvergetelijke herinneringen. In samenwerking met Alzheimer Nederland ontvangen Irene Moors, Jeroen van der Boom en Kees Tol in een sfeervolle s...

Onvergetelijke Herinneringen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onvergetelijke Herinneringen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onvergetelijke Herinneringen bij Onvergetelijke Herinneringen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onvergetelijke Herinneringen. Heb je een uitzending van Onvergetelijke Herinneringen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onvergetelijke Herinneringen gemist

Uitzending gemist van Onvergetelijke Herinneringen? Hier kun je alle uitzendingen van Onvergetelijke Herinneringen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!