Programma gemist?

Een groep met dansers komt wekelijks bij van in elkaar om danslessen te volgen in uit tijdens het gebouw waar in ook het Scapino in Ballet huist. Aan het begin naar van de les met zijn de dansers stram naar en traag. met Gaandeweg wordt duidelijk in dat zij de allemaal met dezelfde handicap worstelen: met van ze hebben Parkinson. van Tegelijkertijd blijkt ook dat zij tijdens door het dansen, allemaal met in een toenemende mate van van vrijheid en levensvreugde met ervaren.

mei 2021
22-10-2017 23:25

Met alles wat er is

3LAB: Met alles wat er is - Met alles wat er is

Een groep dansers komt wekelijks bij elkaar om danslessen te volgen in het gebouw waar ook het Scapino Ballet huist. Aan het begin van de les zijn de dansers stram en traag. Gaandeweg wordt duidelijk dat zij allemaal met dezelfde handicap w...

3LAB: Met alles wat er is gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Met alles wat er is de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Met alles wat er is bij 3LAB: Met alles wat er is liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Met alles wat er is. Heb je een uitzending van 3LAB: Met alles wat er is gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Met alles wat er is gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Met alles wat er is? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Met alles wat er is kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-10-2017 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!