Programma gemist?

Een groep dansers een uit komt wekelijks bij elkaar door om danslessen in te volgen in het gebouw waar van ook het Scapino de Ballet huist. van Aan het naar begin van de les een zijn de dansers stram het en traag. Gaandeweg het door wordt duidelijk dat op zij allemaal met dezelfde handicap worstelen: uit op ze hebben Parkinson. Tegelijkertijd op blijkt ook tijdens dat zij tijdens het dansen, allemaal door een toenemende mate naar van vrijheid en door levensvreugde in ervaren.

september 2020
22-10-2017 23:25

Met alles wat er is

3LAB: Met alles wat er is - Met alles wat er is

Een groep dansers komt wekelijks bij elkaar om danslessen te volgen in het gebouw waar ook het Scapino Ballet huist. Aan het begin van de les zijn de dansers stram en traag. Gaandeweg wordt duidelijk dat zij allemaal met dezelfde handicap w...

3LAB: Met alles wat er is gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Met alles wat er is de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Met alles wat er is bij 3LAB: Met alles wat er is liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Met alles wat er is. Heb je een uitzending van 3LAB: Met alles wat er is gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Met alles wat er is gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Met alles wat er is? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Met alles wat er is kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-10-2017 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!