Programma gemist?

Een tijdens groep dansers in komt wekelijks bij elkaar om danslessen het te volgen een in het het gebouw waar ook de het Scapino Ballet met huist. Aan het begin in van tijdens de les zijn de dansers uit stram en traag. het Gaandeweg wordt duidelijk tijdens dat het zij allemaal met dezelfde handicap het worstelen: tijdens ze hebben Parkinson. Tegelijkertijd blijkt ook op naar dat zij tijdens tijdens het dansen, allemaal een toenemende door mate van vrijheid uit en door levensvreugde ervaren.

oktober 2021
22-10-2017 23:25

Met alles wat er is

3LAB: Met alles wat er is - Met alles wat er is

Een groep dansers komt wekelijks bij elkaar om danslessen te volgen in het gebouw waar ook het Scapino Ballet huist. Aan het begin van de les zijn de dansers stram en traag. Gaandeweg wordt duidelijk dat zij allemaal met dezelfde handicap w...

3LAB: Met alles wat er is gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3LAB: Met alles wat er is de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3LAB: Met alles wat er is bij 3LAB: Met alles wat er is liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3LAB: Met alles wat er is. Heb je een uitzending van 3LAB: Met alles wat er is gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3LAB: Met alles wat er is gemist

Uitzending gemist van 3LAB: Met alles wat er is? Hier kun je alle uitzendingen van 3LAB: Met alles wat er is kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-10-2017 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!