Programma gemist?

Theatershow uit van cabaretière Brigitte Kaandorp. Brigitte van Kaandorp zingt liedjes op tv uit haar al ruim met dertig jaar tijdens durende carrière, terwijl ze van door haar leven herinterpreteert. tijdens Geliefde nummers als naar 'Zwaar Leven', 'Andries Knevel' en tijdens 'Annelies van met der Pies' passeren uit de revue. Naar Kaandorps gebruik in heeft door de avond de neiging om de naar af en toe ernstig te op tv ontsporen.

Registratie het van de door theatershow Grande De Luxe Extra Plus op tv van de met goedlachse Brigitte Kaandorp. door Ze zingt de van gouden liedjes uit haar naar grootse, al door ruim een dertig jaar durende door carrière, terwijl ze haar leven de herinterpreteert. met Brigitte: “Ik ben in weliswaar nog niet dood of uit op elkaar, maar tijdens waarom van zou ik daar op een wachten?” Onder begeleiding van meesterpianist Bernd naar van op tv den Bos naar zullen geliefde nummers als Zwaar Leven, de Andries Knevel uit en Annelies naar van der Pies de revue met passeren. Ondertussen houdt op Brigitte het publiek tijdens in haar hilarische tijdens en onnavolgbare door conferences op door de hoogte van de de huidige stand van zaken. Er in is uit tenslotte, zoals op altijd, weer veel de gebeurd in haar roerige bestaan… Natuurlijk op zal de uitbundige tijdens avond, geheel de naar Kaandorpiaans de gebruik, hier en de daar de neiging hebben om met ernstig te de ontsporen.

april 2020
28-10-2018 21:38

Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus - Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Theatershow van cabaretière Brigitte Kaandorp. Brigitte Kaandorp zingt liedjes uit haar al ruim dertig jaar durende carrière, terwijl ze haar leven herinterpreteert. Geliefde nummers als 'Zwaar Leven', 'Andries Knevel' en 'Annelies van der...

22-10-2017 20:09

Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus - Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Registratie van de theatershow Grande De Luxe Extra Plus van de goedlachse Brigitte Kaandorp. Ze zingt de gouden liedjes uit haar grootse, al ruim dertig jaar durende carrière, terwijl ze haar leven herinterpreteert. Brigitte: “Ik ben welis...

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus bij Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus. Heb je een uitzending van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus gemist

Registratie van deze theatershow waarin de goedlachse Brigitte Kaandorp de gouden liedjes zingt uit haar grootse, al ruim dertig jaar durende carrière, terwijl ze haar leven herinterpreteert. Geliefde nummers als 'Zwaar Leven', 'Andries Knevel' en 'Annelies van der Pies' passeren de revue. Natuurlijk zal de uitbundige avond geheel naar Kaandorpiaans gebruik hier en daar de neiging hebben om ernstig te ontsporen.

Uitzending gemist van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus? Hier kun je alle uitzendingen van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2018 om 21:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!