Programma gemist?

Theatershow van het cabaretière Brigitte van Kaandorp. Brigitte Kaandorp zingt een liedjes uit haar al tijdens ruim dertig jaar durende op tv carrière, de terwijl ze een haar leven herinterpreteert. Geliefde nummers als op 'Zwaar Leven', op 'Andries Knevel' en tijdens 'Annelies van der op tv Pies' van passeren de revue. in Naar Kaandorps gebruik heeft uit de avond tijdens de neiging om af en op tv toe ernstig op tv te ontsporen.

Registratie van in de theatershow een Grande De Luxe Extra Plus door van uit de goedlachse Brigitte Kaandorp. Ze de zingt de op tv gouden liedjes uit op tv haar grootse, al uit ruim dertig jaar van durende carrière, terwijl ze de haar naar leven herinterpreteert. Brigitte: “Ik met ben uit weliswaar nog niet dood of uit in elkaar, maar waarom met zou ik daar van op wachten?” Onder door begeleiding van meesterpianist Bernd op tv van den op tv Bos zullen de geliefde nummers als Zwaar Leven, tijdens Andries Knevel en van op Annelies van der de Pies de revue op tv passeren. Ondertussen houdt Brigitte het uit publiek in haar in hilarische en tijdens onnavolgbare conferences op de een hoogte van de op tv huidige stand van zaken. Er van is tenslotte, zoals een het altijd, weer veel gebeurd in haar met roerige bestaan… uit Natuurlijk zal door de uitbundige avond, geheel naar tijdens Kaandorpiaans gebruik, in hier en daar de op tv neiging hebben om in de ernstig te ontsporen.

augustus 2020
28-10-2018 21:38

Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus - Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Theatershow van cabaretière Brigitte Kaandorp. Brigitte Kaandorp zingt liedjes uit haar al ruim dertig jaar durende carrière, terwijl ze haar leven herinterpreteert. Geliefde nummers als 'Zwaar Leven', 'Andries Knevel' en 'Annelies van der...

22-10-2017 20:09

Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus - Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Registratie van de theatershow Grande De Luxe Extra Plus van de goedlachse Brigitte Kaandorp. Ze zingt de gouden liedjes uit haar grootse, al ruim dertig jaar durende carrière, terwijl ze haar leven herinterpreteert. Brigitte: “Ik ben welis...

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus bij Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus. Heb je een uitzending van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus gemist

Registratie van deze theatershow waarin de goedlachse Brigitte Kaandorp de gouden liedjes zingt uit haar grootse, al ruim dertig jaar durende carrière, terwijl ze haar leven herinterpreteert. Geliefde nummers als 'Zwaar Leven', 'Andries Knevel' en 'Annelies van der Pies' passeren de revue. Natuurlijk zal de uitbundige avond geheel naar Kaandorpiaans gebruik hier en daar de neiging hebben om ernstig te ontsporen.

Uitzending gemist van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus? Hier kun je alle uitzendingen van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2018 om 21:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!