Programma gemist?

Theatershow het van cabaretière Brigitte Kaandorp. Brigitte de Kaandorp zingt het liedjes uit haar al uit ruim dertig jaar het durende carrière, terwijl ze met haar leven met herinterpreteert. Geliefde de nummers als de 'Zwaar Leven', 'Andries Knevel' de en 'Annelies op tv van der Pies' passeren de op tv revue. Naar Kaandorps de gebruik heeft de avond door met de neiging om af en op tv toe ernstig te het ontsporen.

Registratie van de uit op theatershow Grande De op tv Luxe Extra Plus van het de goedlachse Brigitte Kaandorp. de Ze zingt van de gouden liedjes uit haar in grootse, al de ruim dertig naar jaar durende carrière, terwijl ze in haar leven uit herinterpreteert. Brigitte: “Ik ben een weliswaar nog door niet dood of uit uit elkaar, op maar waarom zou ik daar op tv op op tv wachten?” Onder begeleiding van uit meesterpianist Bernd van den in Bos zullen geliefde een nummers als Zwaar door Leven, Andries door Knevel en Annelies tijdens van der Pies de een revue passeren. Ondertussen houdt uit Brigitte op het publiek in haar hilarische de en onnavolgbare uit conferences uit op de hoogte van de huidige een stand het van zaken. Er is tenslotte, zoals met altijd, weer door veel gebeurd in haar uit roerige bestaan… Natuurlijk naar naar zal de uitbundige avond, geheel naar met Kaandorpiaans gebruik, hier van en daar de met door neiging hebben om ernstig te naar ontsporen.

juli 2021
28-10-2018 21:38

Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus - Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Theatershow van cabaretière Brigitte Kaandorp. Brigitte Kaandorp zingt liedjes uit haar al ruim dertig jaar durende carrière, terwijl ze haar leven herinterpreteert. Geliefde nummers als 'Zwaar Leven', 'Andries Knevel' en 'Annelies van der...

22-10-2017 20:09

Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus - Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Registratie van de theatershow Grande De Luxe Extra Plus van de goedlachse Brigitte Kaandorp. Ze zingt de gouden liedjes uit haar grootse, al ruim dertig jaar durende carrière, terwijl ze haar leven herinterpreteert. Brigitte: “Ik ben welis...

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus bij Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus. Heb je een uitzending van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus gemist

Registratie van deze theatershow waarin de goedlachse Brigitte Kaandorp de gouden liedjes zingt uit haar grootse, al ruim dertig jaar durende carrière, terwijl ze haar leven herinterpreteert. Geliefde nummers als 'Zwaar Leven', 'Andries Knevel' en 'Annelies van der Pies' passeren de revue. Natuurlijk zal de uitbundige avond geheel naar Kaandorpiaans gebruik hier en daar de neiging hebben om ernstig te ontsporen.

Uitzending gemist van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus? Hier kun je alle uitzendingen van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2018 om 21:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!