Programma gemist?

Theatershow op tv van cabaretière naar Brigitte Kaandorp. Brigitte Kaandorp zingt liedjes op uit haar al ruim in dertig jaar durende in carrière, door terwijl ze op tv haar leven herinterpreteert. Geliefde nummers als op tv het 'Zwaar Leven', 'Andries van Knevel' en 'Annelies tijdens van der Pies' passeren uit de revue. Naar Kaandorps gebruik de heeft met de avond het de neiging om af op en toe ernstig te op ontsporen.

Registratie een van de een theatershow Grande De Luxe Extra met Plus van de met goedlachse Brigitte Kaandorp. Ze op tv een zingt de gouden liedjes uit een haar grootse, naar al ruim dertig in jaar durende carrière, terwijl het ze haar leven herinterpreteert. de op tv Brigitte: “Ik ben weliswaar nog uit niet dood of uit in elkaar, maar waarom met in zou ik daar op wachten?” Onder begeleiding met met van meesterpianist Bernd van een den Bos het zullen geliefde nummers als naar Zwaar Leven, tijdens Andries Knevel en Annelies met van der Pies de revue de passeren. Ondertussen door houdt door Brigitte het publiek in haar met hilarische en onnavolgbare conferences uit op tv op de hoogte tijdens van de huidige stand op tv van zaken. Er is tenslotte, zoals op altijd, weer in veel gebeurd in haar op roerige een bestaan… Natuurlijk zal de uitbundige op tv uit avond, geheel naar Kaandorpiaans gebruik, een hier naar en daar de tijdens neiging hebben om door ernstig te ontsporen.

december 2019
28-10-2018 21:38

Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus - Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Theatershow van cabaretière Brigitte Kaandorp. Brigitte Kaandorp zingt liedjes uit haar al ruim dertig jaar durende carrière, terwijl ze haar leven herinterpreteert. Geliefde nummers als 'Zwaar Leven', 'Andries Knevel' en 'Annelies van der...

22-10-2017 20:09

Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus - Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Registratie van de theatershow Grande De Luxe Extra Plus van de goedlachse Brigitte Kaandorp. Ze zingt de gouden liedjes uit haar grootse, al ruim dertig jaar durende carrière, terwijl ze haar leven herinterpreteert. Brigitte: “Ik ben welis...

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus bij Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus. Heb je een uitzending van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus gemist

Registratie van deze theatershow waarin de goedlachse Brigitte Kaandorp de gouden liedjes zingt uit haar grootse, al ruim dertig jaar durende carrière, terwijl ze haar leven herinterpreteert. Geliefde nummers als 'Zwaar Leven', 'Andries Knevel' en 'Annelies van der Pies' passeren de revue. Natuurlijk zal de uitbundige avond geheel naar Kaandorpiaans gebruik hier en daar de neiging hebben om ernstig te ontsporen.

Uitzending gemist van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus? Hier kun je alle uitzendingen van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2018 om 21:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!