Programma gemist?

Theatershow van cabaretière de Brigitte Kaandorp. Brigitte van Kaandorp zingt liedjes een uit haar al op ruim dertig jaar tijdens durende carrière, terwijl op tv ze haar leven uit herinterpreteert. Geliefde tijdens nummers als het 'Zwaar Leven', 'Andries Knevel' door en 'Annelies van een der Pies' met passeren de revue. Naar Kaandorps tijdens gebruik heeft de met avond de neiging het om een af en toe ernstig op tv te ontsporen.

Registratie met van de in theatershow Grande De Luxe door Extra Plus van de de goedlachse met Brigitte Kaandorp. Ze zingt uit de gouden liedjes uit uit haar grootse, van al ruim met dertig jaar durende carrière, terwijl een ze het haar leven herinterpreteert. Brigitte: “Ik van ben weliswaar nog door niet dood met of uit elkaar, maar uit waarom zou een ik daar op wachten?” Onder op tv begeleiding van meesterpianist een Bernd van door den Bos zullen geliefde nummers uit als Zwaar het Leven, naar Andries Knevel en Annelies van uit der Pies de revue op tv passeren. Ondertussen houdt op tv Brigitte tijdens het publiek in haar hilarische uit en tijdens onnavolgbare conferences op de hoogte een van de huidige op stand van van zaken. Er is tijdens tenslotte, zoals altijd, weer door veel gebeurd van in haar een roerige bestaan… Natuurlijk zal de uitbundige met avond, geheel naar naar Kaandorpiaans uit gebruik, hier en daar de het neiging hebben om het ernstig te tijdens ontsporen.

november 2020
28-10-2018 21:38

Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus - Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Theatershow van cabaretière Brigitte Kaandorp. Brigitte Kaandorp zingt liedjes uit haar al ruim dertig jaar durende carrière, terwijl ze haar leven herinterpreteert. Geliefde nummers als 'Zwaar Leven', 'Andries Knevel' en 'Annelies van der...

22-10-2017 20:09

Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus - Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Registratie van de theatershow Grande De Luxe Extra Plus van de goedlachse Brigitte Kaandorp. Ze zingt de gouden liedjes uit haar grootse, al ruim dertig jaar durende carrière, terwijl ze haar leven herinterpreteert. Brigitte: “Ik ben welis...

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus bij Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus. Heb je een uitzending van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus gemist

Registratie van deze theatershow waarin de goedlachse Brigitte Kaandorp de gouden liedjes zingt uit haar grootse, al ruim dertig jaar durende carrière, terwijl ze haar leven herinterpreteert. Geliefde nummers als 'Zwaar Leven', 'Andries Knevel' en 'Annelies van der Pies' passeren de revue. Natuurlijk zal de uitbundige avond geheel naar Kaandorpiaans gebruik hier en daar de neiging hebben om ernstig te ontsporen.

Uitzending gemist van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus? Hier kun je alle uitzendingen van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2018 om 21:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!