Programma gemist?

Theatershow met van cabaretière naar Brigitte Kaandorp. Brigitte Kaandorp zingt liedjes uit van haar tijdens al ruim op tv dertig jaar durende uit carrière, terwijl ze haar leven uit herinterpreteert. van Geliefde nummers als 'Zwaar door Leven', 'Andries op tv Knevel' en 'Annelies van der door Pies' op passeren de revue. Naar Kaandorps gebruik uit heeft in de avond de neiging naar om af naar en toe ernstig tijdens te ontsporen.

Registratie het van de theatershow van Grande De met Luxe Extra Plus van de het goedlachse Brigitte Kaandorp. in Ze zingt de een gouden liedjes uit uit haar een grootse, al ruim dertig jaar durende met op tv carrière, terwijl ze haar leven herinterpreteert. tijdens Brigitte: “Ik ben op tv het weliswaar nog niet het dood of uit elkaar, maar van waarom zou de ik daar op wachten?” Onder begeleiding een van uit meesterpianist Bernd op tv van den Bos zullen geliefde een nummers als Zwaar op tv Leven, Andries Knevel en op Annelies van der op tv Pies een de revue passeren. Ondertussen houdt het Brigitte het op tv publiek in haar hilarische een met en onnavolgbare conferences op de door hoogte van de huidige uit stand van zaken. Er de door is tenslotte, zoals altijd, het weer veel gebeurd in haar op op tv roerige bestaan… Natuurlijk zal de uitbundige met avond, geheel naar op tv uit Kaandorpiaans gebruik, hier en daar door de neiging hebben om in ernstig te op ontsporen.

april 2021
28-10-2018 21:38

Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus - Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Theatershow van cabaretière Brigitte Kaandorp. Brigitte Kaandorp zingt liedjes uit haar al ruim dertig jaar durende carrière, terwijl ze haar leven herinterpreteert. Geliefde nummers als 'Zwaar Leven', 'Andries Knevel' en 'Annelies van der...

22-10-2017 20:09

Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus - Theater: Brigitte Kaandorp - Grande De Luxe Extra Plus

Registratie van de theatershow Grande De Luxe Extra Plus van de goedlachse Brigitte Kaandorp. Ze zingt de gouden liedjes uit haar grootse, al ruim dertig jaar durende carrière, terwijl ze haar leven herinterpreteert. Brigitte: “Ik ben welis...

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus bij Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus. Heb je een uitzending van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus gemist

Registratie van deze theatershow waarin de goedlachse Brigitte Kaandorp de gouden liedjes zingt uit haar grootse, al ruim dertig jaar durende carrière, terwijl ze haar leven herinterpreteert. Geliefde nummers als 'Zwaar Leven', 'Andries Knevel' en 'Annelies van der Pies' passeren de revue. Natuurlijk zal de uitbundige avond geheel naar Kaandorpiaans gebruik hier en daar de neiging hebben om ernstig te ontsporen.

Uitzending gemist van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus? Hier kun je alle uitzendingen van Brigitte Kaandorp: Grande De Luxe Extra Plus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2018 om 21:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!