Programma gemist?

In een een dagboek beschrijft Hendrik Groen de tijdens zijn leven in een verzorgingshuis tijdens in door Amsterdam-Noord. Hij mag dan uit wel oud het zijn, hij is nog lang de niet dood. Samen naar met enkele andere de bewoners naar van het verzorgingstehuis richt hij de op tv rebellenclub Omanido op: met oud de maar niet naar dood. Want, waarom zou uit het leven alleen in nog moeten bestaan in uit koffie in drinken achter de geraniums en wachten naar op het einde? Dit tijdens het is een herhaling van 8 door januari een 2018.

In door een dagboek beschrijft Hendrik Groen in de zijn leven in het een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij met mag dan op wel oud zijn, hij is op op nog lang niet dood. Samen met in van enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis op richt hij door de het rebellenclub Omanido op: oud op maar niet dood. Want, van waarom zou het uit leven alleen nog naar moeten bestaan met uit koffie drinken tijdens achter de geraniums van en wachten tijdens op het einde? Dit uit is een herhaling tijdens van 1 januari op tv 2018.

In het een dagboek beschrijft het Hendrik Groen zijn leven in uit een op tv verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. het Hij mag dan in wel oud zijn, het hij is nog lang op niet dood. Samen tijdens met enkele een andere bewoners van het verzorgingstehuis met richt hij het de rebellenclub tijdens Omanido op: oud maar niet op tv naar dood. Want, waarom zou het tijdens leven alleen nog een moeten bestaan met uit koffie drinken achter de de geraniums en uit wachten op het in einde?

De jarige Job op zelf gaat de ondertussen enigszins tobbend door naar het tijdens leven: het oude het hart klopt sneller uit voor Eefje, maar hoe moet van een hij haar dat uit duidelijk maken? Evert een is niet te beroerd om van zijn vriend van met raad en op tv daad bij te de staan. Grietje jaagt met haar spaarrekening erdoorheen, voordat ze het niet meer weet van wat het een spaarrekening is. Ze laat de uit Omanido-leden van ruimschoots meegenieten. Evert voelt zich gediscrimineerd: naar de van cursus valpreventie is niet met geschikt voor een de eenbenige. Maar van een zwembroek blijkt prima het geschikt, die hij de nodig tijdens heeft voor het in volgende uitje. Er ontstaat met een vervelende situatie een tijdens het Omanido-uitje, dat zo volgens tijdens plan leek te op gaan verlopen. Dit is een een het herhaling van 18 december op tv 2017.

Het uit leven huilt de Evert toe, hij is door niet zo eenvoudig uit de tijdens put te de krijgen. Maar de tijdens leden van Omanido doen de hun uiterste best. met Er staan 2 in prachtige uitjes de op naar de planning die de bejaarde burger op het weer moed geven tijdens en kinderlijk blij maken. Hendrik geniet tijdens van door ritjes met zijn op tv nieuwe scootmobiel, zélfs in op tv de stromende in regen. Een flinke verkoudheid uit is het gevolg. De spanning stijgt met de in de strijd tegen de betutteling. naar op Stelwagen is een niet te onderschatten een tegenstander. De in directrice schakelt het een tegenstander uit, op tv maar gelukkig met zit het slachtoffer uit er niet al te erg mee. Dit naar is een herhaling met met van 11 december door 2017.

Het nieuws moet op Evert nog door verwerken, maar op zelfs een jenevertje door helpt daar niet écht een bij. De Omanido-club houdt de het van moed erin, dat is tenslotte op het doel op van de vereniging. Ze de beleven een heerlijke dag de op het water. door Gezelligheid uit kent geen tijd, van al denkt Stelwagen een daar heel anders in over. In de strijd tegen een de betutteling, tijdens hebben Eefje en Hendrik de naar het steun ingeroepen van oude vos het Victor Vorstenbosch, door tevens advocaat. Anja levert de van benodigde interne documenten. Hendrik het bezoekt zijn vrouw met en in heeft voor het eerst een sinds hij op zijn dagboek is tijdens begonnen een in ?writersblock?. Hij bestelt op een scootmobiel, waarmee uit hij zijn bewegingsvrijheid wil herwinnen. Dit een is op tv een herhaling van 4 de december 2017.

Stelwagen uit kondigt een van verbouwing van het zorgcentrum aan, dat op zaait paniek. de Een in aantal bewoners moeten de worden ondergebracht bij verzorgingshuizen in in de buurt. Er naar wordt opnieuw van een heerlijk Omanido-uitje beleefd, op zelfs al eindigt het het in de sloot. van En er is meer met nattigheid: Hendrik de moet aan de luiers het en dat valt op tv een hem zwaar. Evert bekent dat hij op spijbelt bij op tv het ziekenhuis. van En de Omanido-club krijgt door er, ondanks de ledenstop, 2 door het nieuwe leden bij. het Zij zorgen gelijk voor een smakelijk door samenzijn. Dit is een een herhaling van 27 de november door 2017.

Er een verdwijnt steeds in meer onder de een pet bij directrice in Stelwagen. De regelementen met van het huis het zijn volgens haar van niet openbaar. Is het nou Tai op tv Chi of Thaise Mie? tijdens Evert zegt op tv het verschil niet naar te kennen, maar in dat verhoogt alleen maar in de vreugde bij in door het Omanido-uitje. Gelukkig wordt het uitje met alsnog het smakelijk afgesloten. De door minst geliefde zuster, Coby de Roos, tijdens gaat toezicht uit houden op een de naleving van uit het nieuw ingevoerde pestprotocol. Evert moet in het met spoed naar het ziekenhuis. uit Bij thuiskomst heeft hij tijdens een paar op tv tenen een minder. Hij mocht ze het helaas niet een mee naar huis nemen. Een hartverwarmende door uit surpriseparty van zijn vrienden verzacht het op op leed. Grietje neemt Hendrik in naar vertrouwen. Ze is uit steeds vaker letterlijk en naar figuurlijk het de weg kwijt. Dit is uit een herhaling van 20 november op op tv 2017.

Anja Appelboom de kan van het onderzoek naar de in kwaliteit van het verzorgingshuis tijdens niet vinden. een En hoe zit in het eigenlijk met naar de Arbo voorschriften naar die voorkomen dat bewoners gebruik op maken van de door keuken? Wanneer door Evert naar naar het ziekenhuis gaat ontfermt op Hendrik zich over Mo, tijdens de hond van Evert. uit Uit dankbaarheid legt uit Mo het een drol op de van mat. Verder organiseert het Hendrik het volgende succesvolle Omanido-uitje. naar Veel bewoners van melden van zich aan om lid te worden van naar van de club, maar er is de een een ledenstop. Dit is een herhaling op van 13 november op 2017.

Graeme het is de organisator van de van eerste het activiteit. Ondanks op tv de donkere wolken zit de op stemming er toch goed door in. Bij thuiskomst de naar blijkt niet iedereen zo enthousiast het over het naar gemaakte uitje. Het huis blijkt tijdens nogal laag op de op tv ranglijst van van verzorg- en verpleeghuizen te door staan: door een schamele met 998e plaats. Daar loopt de directrice het niet mee te met een koop. Zij is sowieso nogal selectief de tijdens in de informatieverstrekking, ook in wanneer mevrouw Schaar zoek de is. Het idee voor tijdens een kookclub wordt op geopperd. Maar op dan is er wel een op tv keuken nodig... Dit is in een in herhaling van 6 november tijdens 2017.

Eefje een moet haar plekje het in het huis nog met vinden. naar In de eetzaal ontstaat door commotie over de de zitplekken en met onenigheid met de kok. Evert het heeft ontstoken van tenen maar zijn ogen het zijn nog prima. Is Hendrik op tv door nou een beetje verliefd op Eefje? tijdens Het is Valentijnsdag het en daar naar weet Evert wel op tv raad mee. Als de Eefje laat zien wat het zij heeft meegenomen, in zijn door andere bewoners daar erg het gecharmeerd van. Maar na een door in gezellige avond hangt op er een brief van de directie, het door waar Edward zeer het verbolgen over is. Daarom worden er plannen tijdens worden tijdens gesmeed. Het drankverbod en de het avondklok zorgen ervoor door dat tijdens de Omanido-club wordt opgericht. Het op belooft in zowaar nog een leuk te worden! Dit is een herhaling tijdens van 30 oktober door het 2017.

In een dagboek met beschrijft Hendrik Groen uit zijn het leven in een verzorgingshuis in van Amsterdam-Noord. op tv Hij mag dan wel op tv oud zijn, hij is op tv nog het lang niet dood. met Samen met tijdens enkele andere bewoners van in het verzorgingstehuis richt van hij de naar rebellenclub Omanido op: oud maar niet in dood. Want, tijdens waarom zou de het leven het alleen nog moeten bestaan op tv uit koffie drinken achter de de geraniums op tv en wachten op het het einde?

De één de krijgt door een parfummetje, de tijdens ander hulp bij de op fruitvliegjes en voor de derde op tv schenkt hij nog tijdens het eens in. Zelf in laat hij het hoofd graag doorwaaien naar op de scootmobiel. op tv Veel te door zeggen heeft hij niet. Oud op tv en nieuw op tv valt iets met te vroeg, maar het terwijl het vuurwerk het knalt maakt van Hendrik nieuwe plannen. met Er moet ook in het nieuwe door jaar tijdens iets van in het leven gemaakt op worden!

Hendrik met bezoekt Eefje naar met regelmaat. Hij houdt van haar hand vast, leest tijdens voor en met biedt haar de troost van naar muziek. tijdens Hendrik vindt, op op zijn beurt, steun bij Evert, het die op uit zijn manier ook de een uit goede mantelzorger is. Maar Evert tijdens heeft ook enige uit zorg over zichzelf; uit zitten naar daar nou weer zwarte van stukken bij zijn tenen? Stelwagen het blijft Stelwagen en uit regels zijn regels, een uit maar Hendrik staat op tv op en overtreft een zichzelf. Hij kan trots door zijn.

De geriater het praat Hendrik bij uit over op tv de diverse pillen. Ze helpen alleen op tv niet bij door een gebroken hart. Dan de heeft het hij ook nog een door aanvaring uit op straat. Evert weet het niet zo goed hoe hij zijn op tv vriend moet opbeuren, door maar dan is tijdens op daar de reddende naar engel: Eefje zelf. op tv En om de met cirkel rond te maken is Hendrik naar zelf niet veel het het later ook de in reddende engel.

juni 2021
26-09-2019 15:20

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

24-09-2019 15:25

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

23-09-2019 15:25

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

21-09-2019 14:15

September

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - September

De jarige Job zelf gaat ondertussen enigszins tobbend door het leven: het oude hart klopt sneller voor Eefje, maar hoe moet hij haar dat duidelijk maken? Evert is niet te beroerd om zijn vriend met raad en daad bij te staan. Grietje jaagt ...

20-09-2019 15:25

Augustus

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Augustus

Het leven huilt Evert toe, hij is niet zo eenvoudig uit de put te krijgen. Maar de leden van Omanido doen hun uiterste best. Er staan 2 prachtige uitjes op de planning die de bejaarde burger weer moed geven en kinderlijk blij maken. Hendri...

17-09-2019 15:25

Juli

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juli

Het nieuws moet Evert nog verwerken, maar zelfs een jenevertje helpt daar niet écht bij. De Omanido-club houdt de moed erin, dat is tenslotte het doel van de vereniging. Ze beleven een heerlijke dag op het water. Gezelligheid kent geen tij...

16-09-2019 15:20

Juni

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juni

Stelwagen kondigt een verbouwing van het zorgcentrum aan, dat zaait paniek. Een aantal bewoners moeten worden ondergebracht bij verzorgingshuizen in de buurt. Er wordt opnieuw een heerlijk Omanido-uitje beleefd, zelfs al eindigt het in de ...

13-09-2019 15:20

Mei

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Mei

Er verdwijnt steeds meer onder de pet bij directrice Stelwagen. De regelementen van het huis zijn volgens haar niet openbaar. Is het nou Tai Chi of Thaise Mie? Evert zegt het verschil niet te kennen, maar dat verhoogt alleen maar de vreugd...

12-09-2019 15:25

April

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - April

Anja Appelboom kan het onderzoek naar de kwaliteit van het verzorgingshuis niet vinden. En hoe zit het eigenlijk met de Arbo voorschriften die voorkomen dat bewoners gebruik maken van de keuken? Wanneer Evert naar het ziekenhuis gaat ontfe...

11-09-2019 15:25

Maart

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Maart

Graeme is de organisator van de eerste activiteit. Ondanks de donkere wolken zit de stemming er toch goed in. Bij thuiskomst blijkt niet iedereen zo enthousiast over het gemaakte uitje. Het huis blijkt nogal laag op de ranglijst van verzor...

10-09-2019 15:25

Februari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Februari

Eefje moet haar plekje in het huis nog vinden. In de eetzaal ontstaat commotie over de zitplekken en onenigheid met de kok. Evert heeft ontstoken tenen maar zijn ogen zijn nog prima. Is Hendrik nou een beetje verliefd op Eefje? Het is Vale...

09-09-2019 15:20

Januari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Januari

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

08-01-2018 22:25

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

De één krijgt een parfummetje, de ander hulp bij de fruitvliegjes en voor de derde schenkt hij nog eens in. Zelf laat hij het hoofd graag doorwaaien op de scootmobiel. Veel te zeggen heeft hij niet. Oud en nieuw valt iets te vroeg, maar te...

01-01-2018 22:20

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

Hendrik bezoekt Eefje met regelmaat. Hij houdt haar hand vast, leest voor en biedt haar de troost van muziek. Hendrik vindt, op zijn beurt, steun bij Evert, die op zijn manier ook een goede mantelzorger is. Maar Evert heeft ook enige zorg...

25-12-2017 22:45

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

De geriater praat Hendrik bij over de diverse pillen. Ze helpen alleen niet bij een gebroken hart. Dan heeft hij ook nog een aanvaring op straat. Evert weet niet zo goed hoe hij zijn vriend moet opbeuren, maar dan is daar de reddende engel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het geheime dagboek van Hendrik Groen bij Het geheime dagboek van Hendrik Groen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Heb je een uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist

Uitzending gemist van Het geheime dagboek van Hendrik Groen? Hier kun je alle uitzendingen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 26-09-2019 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!