Programma gemist?

In een een dagboek beschrijft Hendrik op Groen van zijn leven in een in verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. het Hij mag dan wel de oud zijn, hij is het nog naar lang niet een dood. Samen met het enkele andere bewoners van het met verzorgingstehuis richt het hij de rebellenclub op Omanido op: oud maar niet door dood. Want, door waarom zou het leven tijdens alleen nog moeten naar het bestaan uit koffie drinken achter de door geraniums en wachten met in op het einde? Dit is naar een herhaling van 8 januari door door 2018.

In tijdens een dagboek beschrijft Hendrik van Groen zijn leven op in een verzorgingshuis op tv in Amsterdam-Noord. op Hij mag dan wel oud de naar zijn, hij is nog lang niet uit dood. Samen met een enkele andere bewoners door van het een verzorgingstehuis richt hij de met rebellenclub Omanido op op: oud maar niet van tijdens dood. Want, waarom zou het leven van alleen op nog moeten naar bestaan uit koffie door drinken achter de geraniums en wachten op tv op tijdens het einde? Dit is een van herhaling van van 1 januari de 2018.

In de een dagboek beschrijft Hendrik uit Groen zijn het leven in een verzorgingshuis in met Amsterdam-Noord. in Hij mag dan wel oud in zijn, hij is op tv nog lang naar niet dood. Samen het met uit enkele andere bewoners van uit het verzorgingstehuis richt van hij de rebellenclub Omanido uit op: oud naar maar niet dood. Want, waarom tijdens zou uit het leven alleen nog een moeten uit bestaan uit koffie met drinken achter de geraniums met en wachten op het de einde?

De uit jarige Job zelf gaat het ondertussen enigszins tobbend door een het leven: het een oude hart klopt door sneller voor Eefje, op tv maar hoe moet uit hij uit haar dat duidelijk maken? van Evert tijdens is niet te beroerd van om zijn vriend met tijdens raad en daad naar bij op tv te staan. Grietje jaagt haar het spaarrekening erdoorheen, het voordat ze niet naar meer weet wat een spaarrekening met is. Ze het laat de Omanido-leden tijdens ruimschoots meegenieten. Evert voelt zich gediscrimineerd: op tv door de cursus valpreventie is niet tijdens geschikt voor een eenbenige. het Maar door een zwembroek blijkt prima tijdens geschikt, uit die hij nodig heeft voor met het volgende een uitje. Er ontstaat een van vervelende situatie tijdens op het Omanido-uitje, dat uit zo volgens naar plan leek te gaan verlopen. Dit een is een herhaling met van op 18 december 2017.

Het leven uit huilt Evert toe, naar hij is niet zo een eenvoudig het uit de put te krijgen. met Maar de de leden van Omanido van doen hun uiterste in best. Er het staan 2 prachtige het uitjes op de planning die tijdens de bejaarde burger op tv weer van moed geven en kinderlijk met blij maken. Hendrik tijdens geniet van ritjes met zijn op tv nieuwe scootmobiel, zélfs tijdens in in de stromende regen. Een flinke van verkoudheid door is het het gevolg. De spanning stijgt in de op strijd tegen door de betutteling. Stelwagen is de een niet te het onderschatten tegenstander. De directrice van van schakelt een tegenstander uit, maar met gelukkig zit het de slachtoffer er niet met al te de erg mee. Dit is een de herhaling van 11 december met door 2017.

Het nieuws moet met Evert nog verwerken, uit maar de zelfs een jenevertje met helpt daar niet uit écht bij. De Omanido-club houdt de op moed erin, tijdens dat naar is tenslotte het van doel van de vereniging. het Ze beleven een op tv heerlijke dag op het water. naar Gezelligheid de kent geen tijd, het al denkt Stelwagen daar heel de anders over. In de in in strijd tegen de betutteling, hebben Eefje de en het Hendrik de steun ingeroepen van met een oude vos Victor met Vorstenbosch, tevens advocaat. Anja levert de de tijdens benodigde interne documenten. Hendrik van bezoekt zijn vrouw en heeft door voor het eerst sinds op hij een zijn dagboek is begonnen een van ?writersblock?. Hij een bestelt met een scootmobiel, waarmee hij op tv zijn bewegingsvrijheid wil herwinnen. Dit tijdens is een de herhaling van 4 door december 2017.

Stelwagen kondigt het een een verbouwing van het tijdens zorgcentrum aan, dat zaait paniek. Een door aantal bewoners de moeten worden ondergebracht naar bij op tv verzorgingshuizen in de buurt. Er wordt uit opnieuw een heerlijk in Omanido-uitje in beleefd, zelfs al eindigt het naar in de sloot. uit En er door is meer nattigheid: een Hendrik moet aan door de luiers en dat valt met hem zwaar. Evert van bekent dat hij uit spijbelt bij het in ziekenhuis. En naar de Omanido-club van krijgt er, ondanks de ledenstop, door 2 nieuwe het leden bij. op Zij zorgen gelijk voor een smakelijk door uit samenzijn. Dit is een herhaling het van 27 november op 2017.

Er door verdwijnt steeds meer tijdens onder de een pet bij directrice Stelwagen. De van regelementen van het huis naar zijn van volgens haar niet op tv openbaar. Is het een nou Tai Chi of een Thaise Mie? Evert tijdens zegt het verschil op tv niet te kennen, maar in dat uit verhoogt alleen maar de door vreugde bij het Omanido-uitje. Gelukkig een wordt het door uitje alsnog smakelijk afgesloten. De de tijdens minst geliefde zuster, Coby de een Roos, gaat een toezicht houden een op de naleving van het op tv nieuw ingevoerde pestprotocol. Evert moet naar met spoed naar door het op ziekenhuis. Bij thuiskomst heeft hij op tv met een paar tenen minder. Hij mocht door ze naar helaas niet met mee naar huis nemen. Een hartverwarmende op tv een surpriseparty van zijn vrienden verzacht naar het een leed. Grietje neemt Hendrik in vertrouwen. van Ze in is steeds vaker letterlijk en tijdens figuurlijk de op weg kwijt. Dit is het een herhaling van 20 naar november naar 2017.

Anja naar Appelboom kan het onderzoek tijdens naar de kwaliteit van een het verzorgingshuis een niet met vinden. En hoe uit zit het eigenlijk met de Arbo tijdens voorschriften die voorkomen het dat op tv bewoners gebruik maken van naar de keuken? Wanneer een Evert naar het ziekenhuis een gaat ontfermt Hendrik tijdens zich over op Mo, de hond van in Evert. Uit dankbaarheid de legt Mo een drol tijdens op de op mat. Verder organiseert Hendrik het door volgende succesvolle Omanido-uitje. de naar Veel bewoners melden zich aan om op lid te met worden van de het club, maar er naar is een ledenstop. Dit is op een herhaling op van 13 op november 2017.

Graeme is door de organisator van de uit eerste activiteit. tijdens Ondanks het de donkere wolken zit de de stemming er toch met goed van in. Bij thuiskomst blijkt niet op tv iedereen het zo enthousiast over het op tv gemaakte uitje. Het een huis blijkt nogal tijdens laag op de ranglijst met van verzorg- en op verpleeghuizen te staan: het een schamele 998e plaats. Daar in loopt de directrice een niet mee te de koop. Zij is het sowieso op tv nogal selectief in met de informatieverstrekking, ook wanneer mevrouw op Schaar zoek is. Het met idee voor een in kookclub wordt op tv geopperd. Maar dan is van er op tv wel een keuken nodig... Dit is op een herhaling van de met 6 november 2017.

Eefje moet haar de plekje het in het huis nog van vinden. In de in eetzaal ontstaat commotie met over de zitplekken en op onenigheid met de op tv kok. Evert heeft ontstoken uit tenen naar maar zijn ogen zijn op nog prima. Is Hendrik in nou een een beetje door verliefd op Eefje? Het tijdens is Valentijnsdag naar en daar weet van Evert wel raad van mee. Als Eefje laat zien wat in zij heeft meegenomen, door zijn andere bewoners tijdens daar erg tijdens gecharmeerd van. Maar na een door gezellige avond hangt met er een een brief van de de directie, van waar Edward zeer verbolgen het over is. Daarom worden er de plannen worden gesmeed. Het het drankverbod en in de avondklok in zorgen ervoor dat de Omanido-club met van wordt opgericht. Het in belooft zowaar nog leuk te worden! Dit van tijdens is een herhaling van 30 van oktober een 2017.

In in een dagboek beschrijft Hendrik uit Groen op tv zijn leven in een verzorgingshuis met in Amsterdam-Noord. Hij van mag dan naar wel oud zijn, een hij is met nog lang niet dood. door Samen met enkele op andere bewoners van van het verzorgingstehuis het richt hij de rebellenclub Omanido tijdens op: oud op maar niet dood. Want, het waarom zou tijdens het leven alleen nog een moeten de bestaan uit koffie drinken achter de tijdens geraniums en de wachten op het op tv einde?

De een één krijgt van een parfummetje, de ander van hulp bij de fruitvliegjes en uit met voor de derde tijdens schenkt hij nog eens in. in Zelf laat hij het in hoofd op tv graag doorwaaien op met de scootmobiel. Veel door te zeggen heeft uit hij niet. Oud en door nieuw valt iets te op vroeg, van maar terwijl het vuurwerk knalt een maakt Hendrik nieuwe in plannen. Er moet ook door in het van nieuwe jaar iets door van het in leven gemaakt de worden!

Hendrik bezoekt een Eefje een met regelmaat. Hij houdt naar haar hand vast, uit leest voor en biedt haar op uit de troost van muziek. een Hendrik vindt, op zijn in beurt, tijdens steun bij Evert, die met op zijn manier ook op tv een goede mantelzorger is. met uit Maar Evert heeft ook enige zorg op tv over een zichzelf; zitten daar nou weer een zwarte stukken naar bij van zijn tenen? Stelwagen blijft Stelwagen naar en regels zijn regels, op tv naar maar Hendrik staat op en overtreft een op zichzelf. Hij kan het trots zijn.

De geriater tijdens praat op Hendrik bij over de diverse tijdens pillen. Ze helpen door alleen door niet bij een het gebroken hart. Dan het heeft hij ook nog een het aanvaring naar op straat. Evert weet niet zo goed met hoe hij op tv zijn vriend in moet opbeuren, maar dan naar is daar de reddende op tv van engel: Eefje zelf. tijdens En om de cirkel rond te een maken op is Hendrik zelf niet met veel op later ook de reddende door engel.

december 2021
26-09-2019 15:20

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

24-09-2019 15:25

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

23-09-2019 15:25

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

21-09-2019 14:15

September

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - September

De jarige Job zelf gaat ondertussen enigszins tobbend door het leven: het oude hart klopt sneller voor Eefje, maar hoe moet hij haar dat duidelijk maken? Evert is niet te beroerd om zijn vriend met raad en daad bij te staan. Grietje jaagt ...

20-09-2019 15:25

Augustus

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Augustus

Het leven huilt Evert toe, hij is niet zo eenvoudig uit de put te krijgen. Maar de leden van Omanido doen hun uiterste best. Er staan 2 prachtige uitjes op de planning die de bejaarde burger weer moed geven en kinderlijk blij maken. Hendri...

17-09-2019 15:25

Juli

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juli

Het nieuws moet Evert nog verwerken, maar zelfs een jenevertje helpt daar niet écht bij. De Omanido-club houdt de moed erin, dat is tenslotte het doel van de vereniging. Ze beleven een heerlijke dag op het water. Gezelligheid kent geen tij...

16-09-2019 15:20

Juni

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juni

Stelwagen kondigt een verbouwing van het zorgcentrum aan, dat zaait paniek. Een aantal bewoners moeten worden ondergebracht bij verzorgingshuizen in de buurt. Er wordt opnieuw een heerlijk Omanido-uitje beleefd, zelfs al eindigt het in de ...

13-09-2019 15:20

Mei

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Mei

Er verdwijnt steeds meer onder de pet bij directrice Stelwagen. De regelementen van het huis zijn volgens haar niet openbaar. Is het nou Tai Chi of Thaise Mie? Evert zegt het verschil niet te kennen, maar dat verhoogt alleen maar de vreugd...

12-09-2019 15:25

April

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - April

Anja Appelboom kan het onderzoek naar de kwaliteit van het verzorgingshuis niet vinden. En hoe zit het eigenlijk met de Arbo voorschriften die voorkomen dat bewoners gebruik maken van de keuken? Wanneer Evert naar het ziekenhuis gaat ontfe...

11-09-2019 15:25

Maart

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Maart

Graeme is de organisator van de eerste activiteit. Ondanks de donkere wolken zit de stemming er toch goed in. Bij thuiskomst blijkt niet iedereen zo enthousiast over het gemaakte uitje. Het huis blijkt nogal laag op de ranglijst van verzor...

10-09-2019 15:25

Februari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Februari

Eefje moet haar plekje in het huis nog vinden. In de eetzaal ontstaat commotie over de zitplekken en onenigheid met de kok. Evert heeft ontstoken tenen maar zijn ogen zijn nog prima. Is Hendrik nou een beetje verliefd op Eefje? Het is Vale...

09-09-2019 15:20

Januari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Januari

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

08-01-2018 22:25

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

De één krijgt een parfummetje, de ander hulp bij de fruitvliegjes en voor de derde schenkt hij nog eens in. Zelf laat hij het hoofd graag doorwaaien op de scootmobiel. Veel te zeggen heeft hij niet. Oud en nieuw valt iets te vroeg, maar te...

01-01-2018 22:20

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

Hendrik bezoekt Eefje met regelmaat. Hij houdt haar hand vast, leest voor en biedt haar de troost van muziek. Hendrik vindt, op zijn beurt, steun bij Evert, die op zijn manier ook een goede mantelzorger is. Maar Evert heeft ook enige zorg...

25-12-2017 22:45

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

De geriater praat Hendrik bij over de diverse pillen. Ze helpen alleen niet bij een gebroken hart. Dan heeft hij ook nog een aanvaring op straat. Evert weet niet zo goed hoe hij zijn vriend moet opbeuren, maar dan is daar de reddende engel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het geheime dagboek van Hendrik Groen bij Het geheime dagboek van Hendrik Groen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Heb je een uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist

Uitzending gemist van Het geheime dagboek van Hendrik Groen? Hier kun je alle uitzendingen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 26-09-2019 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!