Programma gemist?

De de één krijgt een parfummetje, tijdens de ander hulp uit bij de fruitvliegjes het en voor uit de derde schenkt hij het nog eens in. Zelf tijdens laat hij het in hoofd graag doorwaaien tijdens op de met scootmobiel. Veel te op zeggen naar heeft hij niet. Oud en nieuw naar valt het iets te vroeg, maar op terwijl het vuurwerk uit knalt maakt Hendrik nieuwe uit plannen. een Er moet ook in het nieuwe in uit jaar iets van het leven uit gemaakt van worden!

Hendrik bezoekt Eefje op tv tijdens met regelmaat. Hij houdt haar het hand vast, door leest voor en de biedt haar de van troost van muziek. een Hendrik vindt, de op zijn beurt, steun bij Evert, een die naar op zijn manier van ook een goede mantelzorger van is. de Maar Evert heeft ook enige zorg naar over zichzelf; naar zitten daar nou weer naar het zwarte stukken bij zijn door tenen? Stelwagen blijft door Stelwagen en regels zijn naar regels, maar door Hendrik staat op uit en overtreft zichzelf. Hij kan naar trots met zijn.

De uit geriater praat een Hendrik bij over de het diverse pillen. Ze helpen in alleen niet bij een op gebroken hart. Dan op tv heeft van hij ook het nog een aanvaring op straat. Evert in weet niet zo op goed een hoe hij zijn vriend moet opbeuren, in maar van dan is daar een de reddende engel: Eefje door zelf. En de om de cirkel op tv rond te maken is Hendrik van zelf naar niet veel later ook op de reddende op engel.

De een jarige Job zelf gaat met ondertussen enigszins tobbend door door een het leven: het oude hart op tv klopt sneller voor op Eefje, maar van hoe moet hij haar op tv dat in duidelijk maken? Evert is niet met te beroerd om naar zijn vriend met raad de en tijdens daad bij te tijdens staan. Grietje jaagt haar spaarrekening erdoorheen, op tv voordat het ze niet tijdens meer weet wat een spaarrekening is. op tv Ze het laat de op tv Omanido-leden ruimschoots meegenieten. Evert voelt zich op gediscrimineerd: de cursus tijdens valpreventie is de niet geschikt voor een eenbenige. uit Maar een het zwembroek blijkt prima uit geschikt, die het hij nodig heeft in voor het volgende uitje. Er met ontstaat de een vervelende de situatie tijdens het Omanido-uitje, tijdens dat zo volgens naar plan leek te op tv gaan verlopen.

Het leven van huilt Evert toe, hij de is niet zo naar eenvoudig uit de met put door te krijgen. Maar de van leden van Omanido uit doen naar hun uiterste best. Er tijdens staan 2 prachtige uitjes op door de tijdens planning die de bejaarde burger een in weer moed geven en kinderlijk de blij maken. Hendrik op tv geniet van ritjes met een zijn nieuwe op tv scootmobiel, zélfs in de op stromende regen. Een in flinke door verkoudheid is het met gevolg. De spanning stijgt in het de uit strijd tegen de betutteling. door Stelwagen is een niet op tv te onderschatten tegenstander. op De directrice schakelt op tv een tegenstander tijdens uit, maar op tv gelukkig zit het slachtoffer er van niet al te erg naar de mee.

Het nieuws moet met Evert op nog verwerken, maar op zelfs een jenevertje uit helpt daar niet écht bij. De uit van Omanido-club houdt de moed op erin, dat is tenslotte het tijdens doel van tijdens de vereniging. Ze van beleven een naar heerlijke dag op tv op het water. Gezelligheid kent een geen tijd, al door denkt de Stelwagen daar heel anders een over. In de strijd tegen door de betutteling, hebben in Eefje en Hendrik uit de steun ingeroepen de tijdens van oude vos Victor het Vorstenbosch, tevens advocaat. Anja levert in door de benodigde interne documenten. Hendrik bezoekt zijn op tv vrouw en op heeft voor het van eerst sinds hij op zijn dagboek is tijdens begonnen een ?writersblock?. Hij door op tv bestelt een scootmobiel, van waarmee hij zijn bewegingsvrijheid wil uit op tv herwinnen.

Stelwagen kondigt op een verbouwing van van het zorgcentrum een aan, dat zaait paniek. in Een aantal bewoners moeten in worden ondergebracht met bij verzorgingshuizen in op de buurt. Er wordt met opnieuw het een heerlijk tijdens Omanido-uitje beleefd, zelfs al eindigt uit het in in de sloot. door En er is meer nattigheid: Hendrik tijdens een moet aan de luiers van en dat tijdens valt hem zwaar. Evert bekent op tv dat hij spijbelt bij het de ziekenhuis. tijdens En de Omanido-club krijgt er, met met ondanks de ledenstop, 2 nieuwe op tv leden bij. op Zij zorgen de gelijk voor een smakelijk op tv samenzijn.

Er verdwijnt steeds naar uit meer onder de pet het bij directrice Stelwagen. De regelementen de van het door huis zijn volgens tijdens haar op niet openbaar. Is het nou het Tai Chi of Thaise Mie? een Evert op zegt het in verschil niet te kennen, maar dat een verhoogt alleen naar maar de vreugde in bij in het Omanido-uitje. Gelukkig wordt door het uitje alsnog het smakelijk afgesloten. De in minst geliefde zuster, Coby door op de Roos, gaat toezicht een houden op door de naleving van de het nieuw ingevoerde pestprotocol. Evert moet het met spoed van naar het ziekenhuis. op Bij thuiskomst heeft het hij een paar tenen minder. op Hij een mocht ze in helaas niet mee naar huis nemen. naar tijdens Een hartverwarmende surpriseparty van zijn vrienden uit verzacht het leed. Grietje het neemt Hendrik in in vertrouwen. Ze is in steeds vaker letterlijk naar en figuurlijk de de weg met kwijt.

Anja Appelboom met kan het uit onderzoek naar op tv de kwaliteit van op het verzorgingshuis niet vinden. En hoe met zit het eigenlijk van met de in Arbo voorschriften de die voorkomen uit dat bewoners gebruik maken op tv van de keuken? Wanneer het Evert naar het een ziekenhuis gaat tijdens ontfermt Hendrik zich over in Mo, de naar hond van Evert. Uit dankbaarheid legt in Mo een het drol op de mat. de Verder organiseert Hendrik met in het volgende succesvolle Omanido-uitje. Veel bewoners in melden zich met aan naar om lid te worden van de in club, een maar er naar is een ledenstop.

Graeme is de het organisator van de het eerste activiteit. het Ondanks de donkere op tv wolken zit de stemming het er toch op tv goed in. Bij thuiskomst de blijkt niet iedereen door zo enthousiast over op tv het de gemaakte uitje. door Het huis blijkt nogal naar laag op de ranglijst op tv van verzorg- en op tv verpleeghuizen te staan: een door schamele 998e tijdens plaats. van Daar loopt de directrice niet mee door naar te koop. Zij van is sowieso nogal een selectief in de informatieverstrekking, op ook wanneer mevrouw met Schaar zoek tijdens is. Het idee voor een kookclub wordt een geopperd. Maar naar dan is van er wel op tv een keuken nodig...

Eefje een moet haar plekje een in het uit huis nog vinden. In de door eetzaal ontstaat naar commotie over de zitplekken en naar onenigheid met met de kok. Evert naar heeft tijdens ontstoken tenen maar zijn ogen zijn tijdens op nog prima. Is Hendrik nou op tv een beetje verliefd op in Eefje? Het door is Valentijnsdag en in daar weet Evert tijdens wel raad uit mee. Als Eefje laat zien wat een zij met heeft meegenomen, zijn andere bewoners de door daar erg gecharmeerd van. uit Maar na een gezellige van avond op hangt er een brief van in de directie, waar Edward uit zeer de verbolgen over is. Daarom worden met er plannen van worden gesmeed. Het van drankverbod en uit de avondklok zorgen op ervoor dat de Omanido-club wordt op opgericht. Het een belooft zowaar op nog leuk te naar worden!

Vanavond start de het twaalfdelige serie in 'Het op geheime dagboek van naar Hendrik Groen' van Omroep MAX. op De serie is gebaseerd op tv op het succesvolle het tijdens boek Pogingen iets van het tijdens leven te maken, van het geheime met dagboek van Hendrik Groen. In met een dagboek beschrijft van Hendrik Groen van zijn leven in een verzorgingshuis naar in van Amsterdam-Noord. Hij mag dan de wel oud een zijn, hij is nog een lang niet dood. Samen op tv met enkele andere het bewoners van het in verzorgingstehuis met richt hij de rebellenclub Omanido in op: oud maar door niet dood. op tv Want, waarom van zou het leven alleen met nog moeten van bestaan uit koffie drinken achter een naar de geraniums en in wachten op het in einde? In de serie spelen naar onder andere Kees Hulst (Hendrik op tv Groen), een André van de Duin (Evert), Olga Zuiderhoek (Eefje), uit Coby Timp (Grietje), Dries tijdens Smits (Edward), door Rob van op Meeberg (Graeme), Frits op Lambrechts (meneer Hoogdalen), het Ad van Kempen (Antoine), tijdens Rick Nicolet (Ria), op tv Nhung van Dam (Anja Appelboom), Anne van Lamsvelt (Coby in de Roos), Rosa Reuten (Directrice op tv Stelwagen), Annemarie Prins, Nienke van Sikkema op tv (zusters Slothouwers) en uit Tina de Bruin op (Tine).

april 2019
08-01-2018 22:25

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

De één krijgt een parfummetje, de ander hulp bij de fruitvliegjes en voor de derde schenkt hij nog eens in. Zelf laat hij het hoofd graag doorwaaien op de scootmobiel. Veel te zeggen heeft hij niet. Oud en nieuw valt iets te vroeg, maar te...

01-01-2018 22:20

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

Hendrik bezoekt Eefje met regelmaat. Hij houdt haar hand vast, leest voor en biedt haar de troost van muziek. Hendrik vindt, op zijn beurt, steun bij Evert, die op zijn manier ook een goede mantelzorger is. Maar Evert heeft ook enige zorg...

25-12-2017 22:45

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

De geriater praat Hendrik bij over de diverse pillen. Ze helpen alleen niet bij een gebroken hart. Dan heeft hij ook nog een aanvaring op straat. Evert weet niet zo goed hoe hij zijn vriend moet opbeuren, maar dan is daar de reddende engel...

18-12-2017 22:25

September

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - September

De jarige Job zelf gaat ondertussen enigszins tobbend door het leven: het oude hart klopt sneller voor Eefje, maar hoe moet hij haar dat duidelijk maken? Evert is niet te beroerd om zijn vriend met raad en daad bij te staan. Grietje jaagt ...

11-12-2017 22:25

Augustus

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Augustus

Het leven huilt Evert toe, hij is niet zo eenvoudig uit de put te krijgen. Maar de leden van Omanido doen hun uiterste best. Er staan 2 prachtige uitjes op de planning die de bejaarde burger weer moed geven en kinderlijk blij maken. Hendr...

04-12-2017 22:15

Juli

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juli

Het nieuws moet Evert nog verwerken, maar zelfs een jenevertje helpt daar niet écht bij. De Omanido-club houdt de moed erin, dat is tenslotte het doel van de vereniging. Ze beleven een heerlijke dag op het water. Gezelligheid kent geen tij...

27-11-2017 22:20

Juni

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juni

Stelwagen kondigt een verbouwing van het zorgcentrum aan, dat zaait paniek. Een aantal bewoners moeten worden ondergebracht bij verzorgingshuizen in de buurt. Er wordt opnieuw een heerlijk Omanido-uitje beleefd, zelfs al eindigt het in de...

20-11-2017 23:20

Mei

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Mei

Er verdwijnt steeds meer onder de pet bij directrice Stelwagen. De regelementen van het huis zijn volgens haar niet openbaar. Is het nou Tai Chi of Thaise Mie? Evert zegt het verschil niet te kennen, maar dat verhoogt alleen maar de vreugd...

13-11-2017 23:20

April

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - April

Anja Appelboom kan het onderzoek naar de kwaliteit van het verzorgingshuis niet vinden. En hoe zit het eigenlijk met de Arbo voorschriften die voorkomen dat bewoners gebruik maken van de keuken? Wanneer Evert naar het ziekenhuis gaat ontfe...

06-11-2017 23:15

Maart

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Maart

Graeme is de organisator van de eerste activiteit. Ondanks de donkere wolken zit de stemming er toch goed in. Bij thuiskomst blijkt niet iedereen zo enthousiast over het gemaakte uitje. Het huis blijkt nogal laag op de ranglijst van verzo...

30-10-2017 23:20

Februari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Februari

Eefje moet haar plekje in het huis nog vinden. In de eetzaal ontstaat commotie over de zitplekken en onenigheid met de kok. Evert heeft ontstoken tenen maar zijn ogen zijn nog prima. Is Hendrik nou een beetje verliefd op Eefje? Het is Val...

23-10-2017 22:20

Nieuw: Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Nieuw: Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Vanavond start de twaalfdelige serie 'Het geheime dagboek van Hendrik Groen' van Omroep MAX. De serie is gebaseerd op het succesvolle boek Pogingen iets van het leven te maken, het geheime dagboek van Hendrik Groen. In een dagboek beschrij...

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het geheime dagboek van Hendrik Groen bij Het geheime dagboek van Hendrik Groen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Heb je een uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist

Uitzending gemist van Het geheime dagboek van Hendrik Groen? Hier kun je alle uitzendingen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 08-01-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord