Programma gemist?

In een dagboek tijdens beschrijft Hendrik Groen met zijn leven de in een naar verzorgingshuis in naar Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel van oud zijn, het hij is nog in lang niet dood. Samen uit met enkele andere naar bewoners van uit het verzorgingstehuis richt door hij de rebellenclub Omanido tijdens op: oud maar niet het dood. het Want, waarom zou tijdens het leven alleen nog moeten het een bestaan uit koffie naar drinken achter de geraniums en in wachten op het einde? Dit een is naar een herhaling van 8 op tv januari in 2018.

In een dagboek uit beschrijft Hendrik naar Groen zijn tijdens leven in een verzorgingshuis van in Amsterdam-Noord. Hij mag een dan in wel oud zijn, hij is naar nog lang niet uit dood. door Samen met enkele andere bewoners tijdens door van het verzorgingstehuis richt hij door de rebellenclub Omanido op op: naar oud maar niet dood. Want, waarom de van zou het leven alleen nog van moeten bestaan het uit koffie drinken op achter de geraniums en op wachten op het met einde? Dit is een herhaling in van 1 van januari het 2018.

In een dagboek een naar beschrijft Hendrik Groen op zijn leven in een de verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag op tv dan wel op tv oud zijn, hij is een nog het lang niet dood. Samen op met uit enkele andere bewoners van het het verzorgingstehuis tijdens richt hij de rebellenclub Omanido op: op in oud maar niet dood. het Want, waarom zou het leven op tv alleen nog moeten naar bestaan uit koffie tijdens drinken achter de uit geraniums en wachten naar op het met einde?

De jarige Job uit zelf een gaat ondertussen enigszins met tobbend door het in leven: het de oude hart klopt sneller voor op Eefje, maar hoe uit moet hij in haar dat duidelijk maken? van Evert is niet te tijdens tijdens beroerd om zijn vriend met een raad en het daad bij te staan. Grietje jaagt met haar spaarrekening door erdoorheen, voordat ze niet uit met meer weet wat van een spaarrekening is. Ze door laat de Omanido-leden ruimschoots het meegenieten. Evert voelt zich op gediscrimineerd: tijdens de cursus valpreventie uit is niet geschikt voor een in eenbenige. Maar op een zwembroek blijkt prima geschikt, het die hij nodig een heeft voor het tijdens in volgende uitje. Er ontstaat een vervelende situatie de van tijdens het Omanido-uitje, dat het zo volgens plan leek te een uit gaan verlopen. Dit is naar een herhaling van 18 december naar 2017.

Het uit leven huilt Evert toe, met hij is in niet zo eenvoudig uit tijdens de put op te krijgen. Maar de op tv leden van Omanido een doen hun uiterste best. de Er staan 2 het op tv prachtige uitjes op de planning die tijdens de bejaarde burger op tv op tv weer moed geven uit en kinderlijk blij maken. Hendrik geniet van met ritjes met het zijn nieuwe uit scootmobiel, zélfs met in de stromende regen. Een de flinke verkoudheid met is het gevolg. De spanning stijgt uit in de de strijd tegen de op betutteling. Stelwagen is een op tv niet van te onderschatten tegenstander. De directrice in schakelt een de tegenstander uit, maar gelukkig van door zit het slachtoffer er niet op al te de erg mee. Dit is naar een herhaling van 11 december op met 2017.

Het van nieuws moet Evert nog verwerken, uit maar door zelfs een jenevertje helpt daar met het niet écht bij. De Omanido-club houdt met de moed door erin, dat de is tenslotte het doel van van de vereniging. op tv Ze beleven een uit heerlijke dag op het water. een Gezelligheid kent geen een tijd, op al denkt Stelwagen daar heel een anders over. In de van een strijd tegen de betutteling, hebben Eefje in en Hendrik tijdens de steun ingeroepen op tv van oude vos Victor een Vorstenbosch, de tevens advocaat. van Anja levert de door benodigde interne documenten. Hendrik bezoekt een zijn vrouw en heeft de voor het in eerst sinds hij zijn dagboek met is op tv begonnen een ?writersblock?. tijdens Hij bestelt in een scootmobiel, waarmee hij zijn op tv bewegingsvrijheid wil herwinnen. Dit tijdens is een uit herhaling van 4 december tijdens 2017.

Stelwagen kondigt een in verbouwing van door het zorgcentrum aan, dat door zaait paniek. op Een aantal bewoners een moeten worden de ondergebracht bij verzorgingshuizen in de op door buurt. Er wordt opnieuw een heerlijk het Omanido-uitje naar beleefd, zelfs al eindigt het in door de sloot. En de er is door meer nattigheid: Hendrik in moet aan door de luiers en dat valt in met hem zwaar. Evert bekent dat hij spijbelt van tijdens bij het ziekenhuis. En de de Omanido-club uit krijgt er, ondanks de uit ledenstop, 2 nieuwe leden in bij. van Zij zorgen gelijk voor een het smakelijk samenzijn. Dit is een van herhaling van 27 de november tijdens 2017.

Er verdwijnt steeds uit meer de onder de pet bij directrice tijdens Stelwagen. De regelementen in de van het huis zijn volgens met haar niet openbaar. Is het het nou met Tai Chi uit of Thaise Mie? Evert zegt het op tv verschil een niet te kennen, door maar dat verhoogt alleen maar van tijdens de vreugde bij het Omanido-uitje. Gelukkig op tv wordt het uitje uit alsnog een smakelijk afgesloten. De minst geliefde zuster, naar Coby de Roos, het gaat toezicht houden met het op de naleving van het het nieuw ingevoerde pestprotocol. Evert de moet met spoed een naar het ziekenhuis. in Bij met thuiskomst heeft hij een de paar tenen een minder. Hij mocht op tv ze helaas niet mee naar huis op tv nemen. Een hartverwarmende door surpriseparty van met zijn vrienden een verzacht het tijdens leed. Grietje neemt Hendrik in vertrouwen. op Ze is steeds op vaker op tv letterlijk en figuurlijk de door weg kwijt. Dit is een herhaling een van 20 november op uit 2017.

Anja Appelboom op kan het onderzoek naar het de naar kwaliteit van in het verzorgingshuis niet vinden. de En hoe zit in het eigenlijk met de de Arbo voorschriften uit die voorkomen het dat bewoners gebruik op maken van de keuken? Wanneer de Evert naar het ziekenhuis tijdens gaat het ontfermt Hendrik zich met over Mo, de hond van Evert. in naar Uit dankbaarheid legt met Mo een drol op uit de mat. Verder organiseert Hendrik het in volgende de succesvolle Omanido-uitje. Veel bewoners melden het zich aan door om lid te naar worden van naar de club, maar er in is een ledenstop. Dit is tijdens van een herhaling van 13 november een 2017.

Graeme is op de organisator van de in eerste activiteit. met Ondanks de donkere tijdens wolken zit de stemming naar er toch op tv goed het in. Bij thuiskomst van blijkt niet iedereen zo enthousiast uit over het gemaakte uitje. Het uit huis de blijkt nogal tijdens laag op de ranglijst van verzorg- naar en verpleeghuizen te op tv door staan: een schamele 998e op plaats. Daar loopt de directrice een niet tijdens mee te in koop. Zij is sowieso nogal het selectief in de een informatieverstrekking, ook wanneer het mevrouw Schaar zoek is. Het met op tv idee voor een naar kookclub wordt geopperd. Maar dan is met van er wel een keuken op nodig... Dit is de een herhaling van 6 naar november 2017.

Eefje moet haar tijdens op plekje in het op tv huis nog vinden. In de een eetzaal ontstaat uit commotie over de met zitplekken en onenigheid met de naar kok. Evert heeft uit ontstoken tenen maar van zijn ogen zijn nog met prima. Is op tv Hendrik het nou een beetje verliefd op met Eefje? Het tijdens is Valentijnsdag en de daar weet Evert door wel raad mee. Als Eefje de laat zien wat zij met heeft van meegenomen, zijn andere bewoners daar uit erg het gecharmeerd van. Maar uit na een van gezellige avond hangt op tv er een brief van de de directie, waar Edward zeer naar verbolgen op tv over is. Daarom worden er plannen op op tv worden gesmeed. Het drankverbod en op de avondklok zorgen op tv ervoor dat de het Omanido-club van wordt opgericht. Het belooft zowaar op tv nog van leuk te worden! Dit door is een herhaling de van 30 oktober de 2017.

In het een dagboek het beschrijft Hendrik Groen zijn door leven in een een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. met Hij mag dan van wel oud zijn, hij is op tv nog lang in niet dood. Samen naar met het enkele andere bewoners van het naar verzorgingstehuis richt hij met de rebellenclub Omanido uit op: tijdens oud maar niet dood. uit Want, waarom zou met het leven alleen nog naar moeten bestaan tijdens uit koffie drinken achter de op geraniums en op wachten op de het einde?

De één krijgt de door een parfummetje, de de ander hulp bij de fruitvliegjes uit en voor van de derde schenkt hij nog op tv eens in. Zelf een laat hij het met een hoofd graag doorwaaien op naar de scootmobiel. Veel te een zeggen heeft op hij niet. Oud en nieuw valt de iets naar te vroeg, maar in terwijl het vuurwerk in knalt maakt Hendrik nieuwe plannen. van Er op moet ook in het het nieuwe jaar iets van naar het tijdens leven gemaakt uit worden!

Hendrik het bezoekt Eefje met regelmaat. in Hij houdt haar hand tijdens vast, leest het voor de en biedt haar de met troost van muziek. Hendrik vindt, naar op zijn met beurt, steun naar bij Evert, die op zijn een manier tijdens ook een goede mantelzorger door is. Maar de Evert heeft ook enige met zorg over zichzelf; zitten in daar in nou weer door zwarte stukken bij de zijn tenen? Stelwagen blijft Stelwagen op en tijdens regels zijn regels, maar Hendrik een staat op en naar overtreft zichzelf. op Hij kan trots door zijn.

De naar geriater praat Hendrik bij over uit in de diverse pillen. Ze helpen tijdens alleen niet uit bij een gebroken in hart. Dan met heeft hij ook door nog een aanvaring op straat. Evert weet een niet door zo goed hoe hij uit zijn vriend naar moet opbeuren, een maar dan is daar een de reddende engel: Eefje het zelf. En om de naar naar cirkel rond te maken is Hendrik in in zelf niet veel in later ook de een reddende engel.

juli 2020
26-09-2019 15:20

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

24-09-2019 15:25

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

23-09-2019 15:25

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

21-09-2019 14:15

September

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - September

De jarige Job zelf gaat ondertussen enigszins tobbend door het leven: het oude hart klopt sneller voor Eefje, maar hoe moet hij haar dat duidelijk maken? Evert is niet te beroerd om zijn vriend met raad en daad bij te staan. Grietje jaagt ...

20-09-2019 15:25

Augustus

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Augustus

Het leven huilt Evert toe, hij is niet zo eenvoudig uit de put te krijgen. Maar de leden van Omanido doen hun uiterste best. Er staan 2 prachtige uitjes op de planning die de bejaarde burger weer moed geven en kinderlijk blij maken. Hendri...

17-09-2019 15:25

Juli

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juli

Het nieuws moet Evert nog verwerken, maar zelfs een jenevertje helpt daar niet écht bij. De Omanido-club houdt de moed erin, dat is tenslotte het doel van de vereniging. Ze beleven een heerlijke dag op het water. Gezelligheid kent geen tij...

16-09-2019 15:20

Juni

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juni

Stelwagen kondigt een verbouwing van het zorgcentrum aan, dat zaait paniek. Een aantal bewoners moeten worden ondergebracht bij verzorgingshuizen in de buurt. Er wordt opnieuw een heerlijk Omanido-uitje beleefd, zelfs al eindigt het in de ...

13-09-2019 15:20

Mei

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Mei

Er verdwijnt steeds meer onder de pet bij directrice Stelwagen. De regelementen van het huis zijn volgens haar niet openbaar. Is het nou Tai Chi of Thaise Mie? Evert zegt het verschil niet te kennen, maar dat verhoogt alleen maar de vreugd...

12-09-2019 15:25

April

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - April

Anja Appelboom kan het onderzoek naar de kwaliteit van het verzorgingshuis niet vinden. En hoe zit het eigenlijk met de Arbo voorschriften die voorkomen dat bewoners gebruik maken van de keuken? Wanneer Evert naar het ziekenhuis gaat ontfe...

11-09-2019 15:25

Maart

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Maart

Graeme is de organisator van de eerste activiteit. Ondanks de donkere wolken zit de stemming er toch goed in. Bij thuiskomst blijkt niet iedereen zo enthousiast over het gemaakte uitje. Het huis blijkt nogal laag op de ranglijst van verzor...

10-09-2019 15:25

Februari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Februari

Eefje moet haar plekje in het huis nog vinden. In de eetzaal ontstaat commotie over de zitplekken en onenigheid met de kok. Evert heeft ontstoken tenen maar zijn ogen zijn nog prima. Is Hendrik nou een beetje verliefd op Eefje? Het is Vale...

09-09-2019 15:20

Januari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Januari

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

08-01-2018 22:25

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

De één krijgt een parfummetje, de ander hulp bij de fruitvliegjes en voor de derde schenkt hij nog eens in. Zelf laat hij het hoofd graag doorwaaien op de scootmobiel. Veel te zeggen heeft hij niet. Oud en nieuw valt iets te vroeg, maar te...

01-01-2018 22:20

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

Hendrik bezoekt Eefje met regelmaat. Hij houdt haar hand vast, leest voor en biedt haar de troost van muziek. Hendrik vindt, op zijn beurt, steun bij Evert, die op zijn manier ook een goede mantelzorger is. Maar Evert heeft ook enige zorg...

25-12-2017 22:45

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

De geriater praat Hendrik bij over de diverse pillen. Ze helpen alleen niet bij een gebroken hart. Dan heeft hij ook nog een aanvaring op straat. Evert weet niet zo goed hoe hij zijn vriend moet opbeuren, maar dan is daar de reddende engel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het geheime dagboek van Hendrik Groen bij Het geheime dagboek van Hendrik Groen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Heb je een uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist

Uitzending gemist van Het geheime dagboek van Hendrik Groen? Hier kun je alle uitzendingen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 26-09-2019 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!