Programma gemist?

In een naar dagboek beschrijft uit Hendrik Groen zijn het leven in met een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag in dan wel oud uit zijn, hij is op nog lang niet uit uit dood. Samen met enkele met andere bewoners van het verzorgingstehuis door richt van hij de rebellenclub een Omanido op: door oud maar niet tijdens dood. Want, waarom zou het leven van alleen nog de moeten bestaan uit koffie in op tv drinken achter de geraniums en wachten op tv op de het einde? Dit in is een herhaling van 8 een januari tijdens 2018.

In een dagboek naar beschrijft Hendrik Groen het zijn met leven in een verzorgingshuis in met Amsterdam-Noord. Hij mag uit dan uit wel oud zijn, het hij is nog lang niet uit dood. Samen naar met het enkele andere bewoners van het een verzorgingstehuis richt hij de naar rebellenclub Omanido op: in oud naar maar niet dood. naar Want, waarom zou het door leven alleen nog met moeten in bestaan uit koffie drinken uit achter de geraniums en op tv wachten op het einde? Dit uit is op tv een herhaling van de 1 januari op tv 2018.

In het een dagboek beschrijft Hendrik Groen het zijn leven in op een verzorgingshuis van in Amsterdam-Noord. in Hij mag dan wel oud de zijn, hij het is een nog lang niet tijdens dood. Samen met enkele een andere bewoners van het verzorgingstehuis uit richt in hij de rebellenclub tijdens Omanido op: oud tijdens maar niet op tv dood. Want, waarom zou het leven door van alleen nog moeten de bestaan uit koffie drinken achter het de geraniums en in wachten op tv op het einde?

De naar jarige Job zelf gaat de ondertussen enigszins in tobbend door het het leven: het oude hart klopt naar de sneller voor Eefje, de maar hoe moet hij haar het dat duidelijk maken? Evert het is niet te uit beroerd om zijn een vriend op met raad een en daad bij te tijdens staan. Grietje jaagt haar naar spaarrekening erdoorheen, voordat ze tijdens niet meer weet wat in een in spaarrekening is. Ze tijdens laat de Omanido-leden uit ruimschoots meegenieten. Evert met voelt zich gediscrimineerd: de cursus met valpreventie is niet naar geschikt voor een uit eenbenige. Maar op tv een zwembroek van blijkt prima geschikt, die met hij nodig heeft voor door het in volgende uitje. Er ontstaat een vervelende in situatie tijdens het van Omanido-uitje, dat zo naar volgens plan in leek te gaan verlopen. Dit is naar een door herhaling van 18 december een 2017.

Het leven uit huilt Evert de toe, hij is niet zo een eenvoudig uit de op tv put te op tv krijgen. Maar de op tv leden in van Omanido doen hun door uiterste best. Er staan door 2 prachtige uitjes op op de de planning die de bejaarde op tv burger weer moed door geven de en kinderlijk blij maken. Hendrik geniet van van ritjes met zijn van nieuwe scootmobiel, met zélfs in de in stromende regen. Een flinke op verkoudheid is het op gevolg. De uit spanning stijgt in de op tv strijd tegen de op tv betutteling. het Stelwagen is een niet te naar onderschatten tegenstander. naar De directrice schakelt door een tegenstander in uit, maar gelukkig zit het het slachtoffer er niet op al te naar erg mee. Dit is een herhaling van van 11 december van de 2017.

Het nieuws moet op tv Evert nog verwerken, uit maar zelfs een van jenevertje helpt tijdens daar niet écht bij. De van Omanido-club houdt van de de moed erin, dat is tenslotte het het op tv doel van de vereniging. Ze beleven de een heerlijke op dag van op het water. de Gezelligheid kent geen het tijd, al denkt door Stelwagen daar heel in anders over. In de strijd tegen met de betutteling, hebben met Eefje en met Hendrik de steun in ingeroepen van oude vos in Victor Vorstenbosch, tijdens tevens advocaat. Anja levert op de benodigde interne documenten. Hendrik uit bezoekt op zijn vrouw en met heeft voor van het eerst sinds hij naar zijn dagboek is in begonnen een door ?writersblock?. Hij bestelt naar een scootmobiel, waarmee hij zijn op bewegingsvrijheid wil herwinnen. Dit op tv is op tv een herhaling van door 4 december 2017.

Stelwagen kondigt uit een verbouwing uit van het zorgcentrum aan, dat de zaait paniek. Een het aantal bewoners moeten het worden ondergebracht bij een verzorgingshuizen de in de buurt. Er wordt opnieuw in een heerlijk Omanido-uitje op tv beleefd, zelfs al van eindigt op het in de sloot. En in er tijdens is meer op tv nattigheid: Hendrik moet het aan de luiers het en dat valt op tv hem zwaar. Evert bekent dat hij spijbelt op tv bij het het ziekenhuis. En uit de Omanido-club op krijgt er, ondanks op tv de ledenstop, 2 nieuwe leden bij. op tv Zij uit zorgen gelijk voor een smakelijk uit samenzijn. Dit de is een herhaling op van 27 november van 2017.

Er op tv verdwijnt steeds meer onder de de pet bij met directrice Stelwagen. De een regelementen van het huis op zijn volgens op haar niet openbaar. Is op tv het nou Tai Chi het of Thaise Mie? op Evert zegt het op verschil het niet te door kennen, maar dat verhoogt alleen maar uit de vreugde bij met met het Omanido-uitje. Gelukkig wordt het uitje op tv alsnog het smakelijk afgesloten. De met minst geliefde zuster, Coby naar de Roos, gaat naar toezicht houden op de naleving uit van het nieuw een tijdens ingevoerde pestprotocol. Evert moet op tv met spoed naar het het ziekenhuis. Bij thuiskomst heeft hij de uit een paar tenen minder. in Hij mocht ze de helaas niet mee een naar huis van nemen. Een hartverwarmende surpriseparty van naar zijn op tv vrienden verzacht het leed. Grietje naar neemt Hendrik in vertrouwen. van Ze in is steeds vaker in letterlijk en figuurlijk de weg op tv kwijt. Dit is een herhaling uit van 20 november met uit 2017.

Anja de Appelboom kan het onderzoek naar een de kwaliteit van op tv het verzorgingshuis niet van vinden. met En hoe met zit het eigenlijk het met de Arbo voorschriften op tv die voorkomen dat bewoners gebruik een maken van van de een keuken? Wanneer Evert naar naar het ziekenhuis gaat een ontfermt Hendrik zich over het Mo, de hond het van Evert. een Uit dankbaarheid legt tijdens Mo een drol op de door mat. Verder organiseert Hendrik van het volgende op succesvolle Omanido-uitje. Veel bewoners melden met zich aan om op lid te door worden naar van de club, maar er is een van een ledenstop. Dit is een in herhaling van 13 naar november 2017.

Graeme in is de organisator van de het eerste uit activiteit. Ondanks de donkere wolken met in zit de stemming er op toch goed in. Bij thuiskomst op tv blijkt tijdens niet iedereen zo enthousiast een over tijdens het gemaakte uitje. Het huis door blijkt nogal laag uit op de ranglijst het van verzorg- en verpleeghuizen tijdens te staan: een schamele door 998e plaats. een Daar loopt de de directrice een niet mee te koop. Zij op tv is sowieso uit nogal selectief in op de informatieverstrekking, ook op wanneer mevrouw Schaar zoek is. Het met idee uit voor een kookclub wordt geopperd. op tv Maar op tv dan is naar er wel een keuken nodig... Dit het is naar een herhaling van in 6 november 2017.

Eefje moet haar in tijdens plekje in het huis nog door vinden. In de eetzaal het ontstaat commotie op over met de zitplekken en onenigheid met met de kok. Evert uit heeft ontstoken tenen maar zijn met ogen het zijn nog tijdens prima. Is Hendrik nou een een beetje verliefd op tijdens Eefje? Het met is Valentijnsdag en daar weet door tijdens Evert wel raad tijdens mee. Als Eefje laat zien wat zij in heeft meegenomen, zijn op andere bewoners daar tijdens erg gecharmeerd door van. Maar na door een gezellige avond met hangt uit er een brief naar van de directie, waar van Edward zeer in verbolgen over is. Daarom worden tijdens er plannen van worden gesmeed. Het drankverbod en de op in avondklok zorgen ervoor dat de Omanido-club op tv wordt tijdens opgericht. Het tijdens belooft zowaar nog leuk te de worden! Dit is een herhaling de met van 30 oktober op 2017.

In een dagboek door naar beschrijft Hendrik Groen zijn een leven in het een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. het Hij mag op tv dan wel oud tijdens zijn, hij is nog van lang niet dood. Samen met op tv enkele de andere bewoners de van het verzorgingstehuis richt hij met de rebellenclub van Omanido op: oud het maar niet dood. Want, waarom op zou uit het leven alleen van nog moeten in bestaan uit koffie drinken achter de tijdens van geraniums en wachten op het de einde?

De op tv één krijgt in een parfummetje, de ander hulp naar bij de fruitvliegjes met en voor de derde van het schenkt hij nog de eens in. Zelf van laat hij het hoofd graag het doorwaaien tijdens op de scootmobiel. Veel te zeggen op tv op tv heeft hij niet. Oud en nieuw valt van iets te vroeg, naar maar terwijl het met vuurwerk knalt maakt op tv Hendrik de nieuwe plannen. de Er moet ook in naar het nieuwe jaar iets op tv van het leven gemaakt een de worden!

Hendrik het bezoekt Eefje met regelmaat. Hij met houdt haar hand in vast, leest voor tijdens en biedt haar in de troost van uit muziek. Hendrik van vindt, naar op zijn beurt, steun de bij Evert, van die op zijn manier ook de een uit goede mantelzorger is. Maar Evert met heeft ook enige met zorg over zichzelf; zitten met daar nou de weer zwarte uit stukken bij zijn tenen? het Stelwagen blijft op tv Stelwagen en regels zijn op regels, maar met Hendrik staat op met en overtreft tijdens zichzelf. Hij kan trots door zijn.

De geriater praat tijdens Hendrik bij over in de diverse door pillen. Ze helpen met alleen niet bij een in gebroken een hart. Dan heeft op tv hij ook nog een met aanvaring op straat. Evert door weet niet tijdens zo goed hoe met hij zijn vriend uit moet opbeuren, maar dan is het daar de reddende het engel: Eefje van zelf. En op om de van cirkel rond te naar maken is Hendrik zelf op niet veel later de ook de reddende door engel.

oktober 2020
26-09-2019 15:20

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

24-09-2019 15:25

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

23-09-2019 15:25

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

21-09-2019 14:15

September

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - September

De jarige Job zelf gaat ondertussen enigszins tobbend door het leven: het oude hart klopt sneller voor Eefje, maar hoe moet hij haar dat duidelijk maken? Evert is niet te beroerd om zijn vriend met raad en daad bij te staan. Grietje jaagt ...

20-09-2019 15:25

Augustus

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Augustus

Het leven huilt Evert toe, hij is niet zo eenvoudig uit de put te krijgen. Maar de leden van Omanido doen hun uiterste best. Er staan 2 prachtige uitjes op de planning die de bejaarde burger weer moed geven en kinderlijk blij maken. Hendri...

17-09-2019 15:25

Juli

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juli

Het nieuws moet Evert nog verwerken, maar zelfs een jenevertje helpt daar niet écht bij. De Omanido-club houdt de moed erin, dat is tenslotte het doel van de vereniging. Ze beleven een heerlijke dag op het water. Gezelligheid kent geen tij...

16-09-2019 15:20

Juni

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juni

Stelwagen kondigt een verbouwing van het zorgcentrum aan, dat zaait paniek. Een aantal bewoners moeten worden ondergebracht bij verzorgingshuizen in de buurt. Er wordt opnieuw een heerlijk Omanido-uitje beleefd, zelfs al eindigt het in de ...

13-09-2019 15:20

Mei

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Mei

Er verdwijnt steeds meer onder de pet bij directrice Stelwagen. De regelementen van het huis zijn volgens haar niet openbaar. Is het nou Tai Chi of Thaise Mie? Evert zegt het verschil niet te kennen, maar dat verhoogt alleen maar de vreugd...

12-09-2019 15:25

April

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - April

Anja Appelboom kan het onderzoek naar de kwaliteit van het verzorgingshuis niet vinden. En hoe zit het eigenlijk met de Arbo voorschriften die voorkomen dat bewoners gebruik maken van de keuken? Wanneer Evert naar het ziekenhuis gaat ontfe...

11-09-2019 15:25

Maart

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Maart

Graeme is de organisator van de eerste activiteit. Ondanks de donkere wolken zit de stemming er toch goed in. Bij thuiskomst blijkt niet iedereen zo enthousiast over het gemaakte uitje. Het huis blijkt nogal laag op de ranglijst van verzor...

10-09-2019 15:25

Februari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Februari

Eefje moet haar plekje in het huis nog vinden. In de eetzaal ontstaat commotie over de zitplekken en onenigheid met de kok. Evert heeft ontstoken tenen maar zijn ogen zijn nog prima. Is Hendrik nou een beetje verliefd op Eefje? Het is Vale...

09-09-2019 15:20

Januari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Januari

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

08-01-2018 22:25

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

De één krijgt een parfummetje, de ander hulp bij de fruitvliegjes en voor de derde schenkt hij nog eens in. Zelf laat hij het hoofd graag doorwaaien op de scootmobiel. Veel te zeggen heeft hij niet. Oud en nieuw valt iets te vroeg, maar te...

01-01-2018 22:20

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

Hendrik bezoekt Eefje met regelmaat. Hij houdt haar hand vast, leest voor en biedt haar de troost van muziek. Hendrik vindt, op zijn beurt, steun bij Evert, die op zijn manier ook een goede mantelzorger is. Maar Evert heeft ook enige zorg...

25-12-2017 22:45

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

De geriater praat Hendrik bij over de diverse pillen. Ze helpen alleen niet bij een gebroken hart. Dan heeft hij ook nog een aanvaring op straat. Evert weet niet zo goed hoe hij zijn vriend moet opbeuren, maar dan is daar de reddende engel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het geheime dagboek van Hendrik Groen bij Het geheime dagboek van Hendrik Groen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Heb je een uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist

Uitzending gemist van Het geheime dagboek van Hendrik Groen? Hier kun je alle uitzendingen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 26-09-2019 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!