Programma gemist?

De één naar krijgt van een parfummetje, de op tv ander hulp bij de fruitvliegjes en met tijdens voor de derde schenkt hij met nog eens in. door Zelf in laat hij het uit hoofd graag doorwaaien op de scootmobiel. op de Veel te zeggen heeft in hij niet. Oud naar en nieuw valt uit iets te vroeg, maar uit terwijl het vuurwerk knalt in maakt op tv Hendrik nieuwe plannen. Er op tv moet ook in het nieuwe met jaar iets van in het uit leven gemaakt de worden!

Hendrik bezoekt Eefje de met regelmaat. Hij de houdt haar hand op tv op vast, leest voor en biedt een haar de troost uit van muziek. van Hendrik vindt, op het zijn beurt, steun bij op tv Evert, met die op zijn manier ook op tv een goede mantelzorger de is. Maar Evert heeft van ook de enige zorg over zichzelf; van zitten de daar nou weer door zwarte stukken bij zijn naar tenen? Stelwagen van blijft Stelwagen en regels zijn regels, door op tv maar Hendrik staat tijdens op en overtreft met zichzelf. Hij kan trots op tv zijn.

De uit geriater praat met Hendrik bij over het de diverse pillen. Ze in helpen alleen niet uit bij een de gebroken hart. Dan heeft hij ook op tv nog een een aanvaring op het straat. Evert weet tijdens niet zo goed hoe hij naar zijn vriend met moet opbeuren, maar een dan is daar de met reddende engel: Eefje door zelf. En naar om de cirkel rond te in maken een is Hendrik zelf niet veel een later in ook de reddende door engel.

De uit jarige Job zelf gaat ondertussen tijdens enigszins tobbend door de het leven: het van oude hart op tv klopt sneller op voor Eefje, maar hoe op tv moet hij haar dat een duidelijk maken? Evert een is niet te tijdens beroerd om zijn met vriend met raad tijdens en tijdens daad bij in te staan. Grietje jaagt haar op tv spaarrekening erdoorheen, tijdens voordat ze niet uit meer weet wat een spaarrekening het is. een Ze laat de een Omanido-leden ruimschoots meegenieten. Evert door voelt zich gediscrimineerd: de het cursus valpreventie is uit niet geschikt voor een door eenbenige. Maar een op zwembroek blijkt prima van geschikt, die hij op tv nodig heeft voor met het volgende uitje. Er uit op ontstaat een vervelende tijdens situatie tijdens het Omanido-uitje, dat zo de met volgens plan leek te gaan in verlopen.

Het leven op huilt uit Evert toe, hij is niet op zo eenvoudig uit de uit de put te krijgen. Maar de leden in van Omanido uit doen hun door uiterste best. Er staan met 2 prachtige van uitjes op de uit planning die door de bejaarde burger weer moed met geven en kinderlijk blij door maken. het Hendrik geniet van ritjes met met zijn nieuwe de scootmobiel, een zélfs in de stromende regen. op tv Een flinke van verkoudheid is tijdens het gevolg. De spanning stijgt in de uit strijd uit tegen de betutteling. een Stelwagen is een niet in te onderschatten het tegenstander. De directrice schakelt een een tegenstander door uit, maar van gelukkig zit het slachtoffer er van niet al op tv te erg met mee.

Het in nieuws moet Evert nog tijdens verwerken, maar zelfs het een jenevertje met helpt daar niet écht tijdens bij. De op Omanido-club houdt de in moed erin, dat is tenslotte het de doel de van de vereniging. in Ze beleven een heerlijke een dag op het water. tijdens Gezelligheid kent geen de tijd, al denkt uit Stelwagen daar van heel anders over. In uit de op strijd tegen de het betutteling, hebben Eefje en een Hendrik de steun het ingeroepen een van oude vos Victor een Vorstenbosch, tevens in advocaat. Anja levert de benodigde in interne documenten. Hendrik bezoekt zijn op tv vrouw uit en heeft voor het door eerst sinds tijdens hij zijn dagboek is begonnen een een met ?writersblock?. Hij bestelt naar een scootmobiel, waarmee hij van zijn bewegingsvrijheid wil van door herwinnen.

Stelwagen kondigt in een verbouwing van tijdens het in zorgcentrum aan, dat met zaait paniek. Een door aantal bewoners moeten worden op ondergebracht bij verzorgingshuizen door in de buurt. van Er wordt opnieuw de een heerlijk Omanido-uitje beleefd, zelfs in al eindigt van het in in de sloot. En er door is meer nattigheid: de Hendrik moet in aan de luiers op en dat valt in hem zwaar. Evert bekent dat het hij op tv spijbelt bij het op ziekenhuis. En de Omanido-club krijgt door er, ondanks de ledenstop, op 2 op nieuwe leden bij. Zij het zorgen gelijk voor in een smakelijk naar samenzijn.

Er het verdwijnt steeds meer op tv onder de pet een bij directrice Stelwagen. uit De regelementen van het huis de door zijn volgens haar niet openbaar. Is het op nou in Tai Chi of Thaise Mie? van van Evert zegt het van verschil niet te de kennen, maar dat verhoogt alleen maar tijdens de vreugde de bij het Omanido-uitje. Gelukkig van wordt een het uitje alsnog smakelijk met afgesloten. een De minst geliefde een zuster, Coby de Roos, de gaat toezicht van houden op de naleving van op tv het nieuw ingevoerde op tv met pestprotocol. Evert moet met door spoed naar het ziekenhuis. Bij naar thuiskomst naar heeft hij een op tv paar tenen minder. op tv Hij mocht ze een helaas niet mee op naar huis nemen. Een hartverwarmende surpriseparty in van tijdens zijn vrienden verzacht het leed. Grietje naar neemt van Hendrik in vertrouwen. de Ze is tijdens steeds vaker letterlijk naar en figuurlijk de op weg kwijt.

Anja naar Appelboom kan het onderzoek een naar door de kwaliteit van de het verzorgingshuis niet vinden. op En hoe op zit het eigenlijk door met de Arbo voorschriften naar die voorkomen dat bewoners een gebruik maken een van de keuken? Wanneer Evert een naar het ziekenhuis gaat van met ontfermt Hendrik zich over Mo, van de in hond van Evert. Uit met dankbaarheid legt in Mo een drol op de mat. uit Verder organiseert een Hendrik het volgende succesvolle naar Omanido-uitje. Veel bewoners met melden door zich aan om lid van te worden een van de van club, maar er is een in ledenstop.

Graeme is een de in organisator van de het eerste activiteit. Ondanks de in donkere wolken zit de op stemming naar er toch goed in. Bij met thuiskomst in blijkt niet iedereen het zo enthousiast over het tijdens gemaakte uitje. Het uit huis blijkt tijdens nogal laag op de ranglijst van tijdens verzorg- en naar verpleeghuizen te staan: door een schamele 998e plaats. met Daar loopt de de directrice niet mee uit te koop. van Zij is sowieso naar nogal de selectief in de de informatieverstrekking, ook wanneer mevrouw Schaar op zoek is. Het op idee voor een naar kookclub wordt tijdens geopperd. Maar dan is er wel het een door keuken nodig...

Eefje uit moet haar plekje in in het huis door nog vinden. In de een eetzaal ontstaat in commotie over met de zitplekken en onenigheid met de naar kok. Evert tijdens heeft van ontstoken tenen maar zijn ogen zijn in nog van prima. Is Hendrik nou een een een beetje verliefd op Eefje? van Het is Valentijnsdag en daar een naar weet Evert wel tijdens raad mee. Als Eefje laat zien wat uit zij heeft meegenomen, door zijn tijdens andere bewoners daar erg gecharmeerd op van. de Maar na op een gezellige avond het hangt er een brief het van de directie, waar in Edward naar zeer verbolgen over is. uit Daarom worden er tijdens plannen worden gesmeed. Het op tv drankverbod en de avondklok door met zorgen ervoor dat de van Omanido-club wordt met opgericht. Het belooft zowaar nog op leuk te van worden!

Vanavond in start de twaalfdelige in serie 'Het geheime dagboek op tv van Hendrik tijdens Groen' van Omroep MAX. De naar serie is gebaseerd uit op op het succesvolle boek met Pogingen iets van het leven het te maken, met het geheime de dagboek van Hendrik op tv Groen. In een dagboek het beschrijft Hendrik Groen zijn een leven in door een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. het Hij naar mag dan wel oud zijn, op hij is het nog lang niet dood. naar Samen met in enkele andere in bewoners van het op verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub naar Omanido op: oud maar een niet dood. de Want, waarom zou het op leven alleen nog naar moeten bestaan op tv uit koffie in drinken achter de in geraniums en wachten op tv op het op einde? In de serie spelen onder andere het uit Kees Hulst (Hendrik Groen), André een van Duin (Evert), Olga naar Zuiderhoek (Eefje), met Coby Timp (Grietje), door Dries Smits (Edward), Rob in van Meeberg op (Graeme), Frits door Lambrechts (meneer Hoogdalen), naar Ad van met Kempen (Antoine), Rick Nicolet (Ria), naar Nhung Dam op (Anja Appelboom), Anne Lamsvelt met (Coby een de Roos), Rosa Reuten op (Directrice Stelwagen), Annemarie Prins, op tv Nienke Sikkema uit (zusters Slothouwers) en de Tina de Bruin op (Tine).

augustus 2019
08-01-2018 22:25

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

De één krijgt een parfummetje, de ander hulp bij de fruitvliegjes en voor de derde schenkt hij nog eens in. Zelf laat hij het hoofd graag doorwaaien op de scootmobiel. Veel te zeggen heeft hij niet. Oud en nieuw valt iets te vroeg, maar te...

01-01-2018 22:20

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

Hendrik bezoekt Eefje met regelmaat. Hij houdt haar hand vast, leest voor en biedt haar de troost van muziek. Hendrik vindt, op zijn beurt, steun bij Evert, die op zijn manier ook een goede mantelzorger is. Maar Evert heeft ook enige zorg...

25-12-2017 22:45

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

De geriater praat Hendrik bij over de diverse pillen. Ze helpen alleen niet bij een gebroken hart. Dan heeft hij ook nog een aanvaring op straat. Evert weet niet zo goed hoe hij zijn vriend moet opbeuren, maar dan is daar de reddende engel...

18-12-2017 22:25

September

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - September

De jarige Job zelf gaat ondertussen enigszins tobbend door het leven: het oude hart klopt sneller voor Eefje, maar hoe moet hij haar dat duidelijk maken? Evert is niet te beroerd om zijn vriend met raad en daad bij te staan. Grietje jaagt ...

11-12-2017 22:25

Augustus

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Augustus

Het leven huilt Evert toe, hij is niet zo eenvoudig uit de put te krijgen. Maar de leden van Omanido doen hun uiterste best. Er staan 2 prachtige uitjes op de planning die de bejaarde burger weer moed geven en kinderlijk blij maken. Hendr...

04-12-2017 22:15

Juli

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juli

Het nieuws moet Evert nog verwerken, maar zelfs een jenevertje helpt daar niet écht bij. De Omanido-club houdt de moed erin, dat is tenslotte het doel van de vereniging. Ze beleven een heerlijke dag op het water. Gezelligheid kent geen tij...

27-11-2017 22:20

Juni

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juni

Stelwagen kondigt een verbouwing van het zorgcentrum aan, dat zaait paniek. Een aantal bewoners moeten worden ondergebracht bij verzorgingshuizen in de buurt. Er wordt opnieuw een heerlijk Omanido-uitje beleefd, zelfs al eindigt het in de...

20-11-2017 23:20

Mei

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Mei

Er verdwijnt steeds meer onder de pet bij directrice Stelwagen. De regelementen van het huis zijn volgens haar niet openbaar. Is het nou Tai Chi of Thaise Mie? Evert zegt het verschil niet te kennen, maar dat verhoogt alleen maar de vreugd...

13-11-2017 23:20

April

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - April

Anja Appelboom kan het onderzoek naar de kwaliteit van het verzorgingshuis niet vinden. En hoe zit het eigenlijk met de Arbo voorschriften die voorkomen dat bewoners gebruik maken van de keuken? Wanneer Evert naar het ziekenhuis gaat ontfe...

06-11-2017 23:15

Maart

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Maart

Graeme is de organisator van de eerste activiteit. Ondanks de donkere wolken zit de stemming er toch goed in. Bij thuiskomst blijkt niet iedereen zo enthousiast over het gemaakte uitje. Het huis blijkt nogal laag op de ranglijst van verzo...

30-10-2017 23:20

Februari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Februari

Eefje moet haar plekje in het huis nog vinden. In de eetzaal ontstaat commotie over de zitplekken en onenigheid met de kok. Evert heeft ontstoken tenen maar zijn ogen zijn nog prima. Is Hendrik nou een beetje verliefd op Eefje? Het is Val...

23-10-2017 22:20

Nieuw: Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Nieuw: Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Vanavond start de twaalfdelige serie 'Het geheime dagboek van Hendrik Groen' van Omroep MAX. De serie is gebaseerd op het succesvolle boek Pogingen iets van het leven te maken, het geheime dagboek van Hendrik Groen. In een dagboek beschrij...

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het geheime dagboek van Hendrik Groen bij Het geheime dagboek van Hendrik Groen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Heb je een uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist

Uitzending gemist van Het geheime dagboek van Hendrik Groen? Hier kun je alle uitzendingen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 08-01-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord