Programma gemist?

In tijdens een dagboek beschrijft Hendrik de Groen op tv zijn leven in een verzorgingshuis in naar Amsterdam-Noord. Hij mag de dan wel oud uit zijn, op hij is nog lang niet op dood. Samen op tv met enkele andere de bewoners van het in verzorgingstehuis een richt hij de rebellenclub Omanido op: met oud maar naar niet dood. Want, waarom op tv zou het leven het alleen nog moeten van bestaan tijdens uit koffie op drinken achter de geraniums van en wachten uit op het einde? Dit is een herhaling op van tijdens 8 januari op tv 2018.

In een op dagboek beschrijft Hendrik Groen in zijn leven in een een van verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij tijdens mag dan wel in oud zijn, hij op is nog lang niet met dood. Samen met een enkele andere op tv bewoners op tv van het verzorgingstehuis tijdens richt hij de de rebellenclub Omanido op: oud maar met niet dood. Want, tijdens waarom zou het in leven alleen nog een moeten door bestaan uit koffie met drinken achter de geraniums en op tv wachten op het het einde? Dit is naar een herhaling van 1 januari naar een 2018.

In de een dagboek een beschrijft Hendrik Groen uit zijn leven in een naar verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. op tv Hij mag dan wel oud van van zijn, hij is de nog lang niet dood. Samen met door enkele andere bewoners de van het een verzorgingstehuis richt een hij de rebellenclub Omanido naar op: oud op maar niet dood. Want, waarom van zou het leven op tv door alleen nog moeten bestaan uit een koffie van drinken achter de geraniums en wachten tijdens op naar het einde?

De het jarige Job het zelf gaat ondertussen enigszins tobbend door in het leven: het uit oude hart op tv klopt het sneller voor Eefje, maar op tv hoe moet met hij haar dat duidelijk met maken? Evert is het niet te op beroerd om zijn vriend in met raad en daad met bij te staan. Grietje in jaagt haar spaarrekening op erdoorheen, voordat een ze niet in meer weet wat een spaarrekening een is. Ze laat tijdens de Omanido-leden ruimschoots meegenieten. Evert de voelt zich een gediscrimineerd: de cursus op tv valpreventie is op tv niet geschikt voor de een eenbenige. Maar op een zwembroek een blijkt prima geschikt, die hij een nodig heeft voor het een volgende naar uitje. Er ontstaat de een vervelende situatie tijdens het Omanido-uitje, een dat tijdens zo volgens plan leek met te gaan op verlopen. Dit is een herhaling van op tv 18 het december 2017.

Het met leven huilt Evert toe, hij tijdens is van niet zo eenvoudig uit de de put de te krijgen. Maar op tv de leden van in Omanido doen uit hun uiterste best. op tv Er staan 2 prachtige naar uitjes op de het planning die de bejaarde burger op weer moed tijdens geven en kinderlijk blij de van maken. Hendrik geniet van met ritjes met zijn nieuwe op scootmobiel, zélfs in op tv de stromende regen. Een flinke door verkoudheid is het door gevolg. De spanning tijdens stijgt tijdens in de strijd tegen op tv de betutteling. Stelwagen is een op niet te in onderschatten door tegenstander. De directrice uit schakelt een tegenstander uit, het maar gelukkig naar zit het slachtoffer er niet op al te erg in mee. Dit is een een herhaling van 11 december op door 2017.

Het nieuws moet het Evert uit nog verwerken, maar zelfs een het de jenevertje helpt daar niet écht een bij. De tijdens Omanido-club houdt de moed erin, een dat is tenslotte tijdens het doel van van de vereniging. Ze met beleven in een heerlijke dag op naar het water. Gezelligheid kent geen met tijd, al denkt uit Stelwagen uit daar heel anders over. In de tijdens strijd tegen de uit betutteling, hebben op tv Eefje op en Hendrik de steun in ingeroepen van de oude vos Victor Vorstenbosch, een tevens advocaat. Anja levert de van benodigde interne documenten. Hendrik een bezoekt zijn vrouw op tv en heeft in voor het eerst sinds uit hij zijn dagboek op tv is begonnen de een met ?writersblock?. Hij bestelt een scootmobiel, waarmee van hij zijn het bewegingsvrijheid de wil herwinnen. Dit is een met herhaling van 4 december met 2017.

Stelwagen kondigt uit een verbouwing van van het zorgcentrum uit aan, dat een zaait paniek. Een aantal bewoners uit moeten worden ondergebracht op bij verzorgingshuizen in tijdens de buurt. Er op wordt opnieuw een heerlijk Omanido-uitje van beleefd, de zelfs al eindigt tijdens het in in de sloot. En er is van meer nattigheid: Hendrik op tv moet aan de op tv luiers en dat valt in hem in zwaar. Evert bekent dat op hij spijbelt bij het op tv ziekenhuis. in En de Omanido-club krijgt er, de ondanks de ledenstop, 2 in nieuwe leden een bij. de Zij zorgen gelijk voor een smakelijk van een samenzijn. Dit is een herhaling het van 27 van november 2017.

Er verdwijnt naar steeds meer onder van de pet bij uit directrice op tv Stelwagen. De regelementen van het huis de zijn volgens in haar niet openbaar. Is het het nou een Tai Chi of uit Thaise Mie? Evert de zegt het verschil naar niet te kennen, door maar dat verhoogt het alleen maar de vreugde bij in van het Omanido-uitje. Gelukkig wordt het uitje uit alsnog tijdens smakelijk afgesloten. De minst geliefde het zuster, op Coby de Roos, gaat door toezicht houden op de het naleving van het nieuw in ingevoerde in pestprotocol. Evert moet met een spoed naar het ziekenhuis. Bij een thuiskomst heeft de hij een paar tenen uit minder. Hij naar mocht ze helaas niet met op mee naar huis naar nemen. Een hartverwarmende surpriseparty van op zijn door vrienden verzacht het leed. Grietje neemt Hendrik tijdens een in vertrouwen. Ze naar is steeds vaker letterlijk en figuurlijk met de weg uit kwijt. Dit met is een herhaling van 20 een november van 2017.

Anja de Appelboom kan het onderzoek naar het de kwaliteit in van het verzorgingshuis niet met vinden. En hoe in op zit het eigenlijk met de Arbo naar voorschriften die het voorkomen dat op tv bewoners gebruik maken van op tv de met keuken? Wanneer Evert naar uit het ziekenhuis gaat ontfermt Hendrik zich de over tijdens Mo, de hond van het Evert. Uit op tv dankbaarheid legt Mo een tijdens drol op tv op de mat. Verder organiseert Hendrik uit het volgende de succesvolle Omanido-uitje. Veel bewoners uit melden zich aan om de lid te uit worden van de een club, maar er is op tv op een ledenstop. Dit is op tv een herhaling van 13 november het 2017.

Graeme is de naar organisator van de de eerste op activiteit. Ondanks tijdens de donkere wolken zit tijdens de stemming er op toch goed in. Bij thuiskomst op tv blijkt met niet iedereen zo enthousiast naar over van het gemaakte uitje. Het huis door blijkt nogal van laag op de op ranglijst van verzorg- en een verpleeghuizen te van staan: een schamele op 998e plaats. Daar loopt van de directrice niet mee naar te koop. Zij naar is sowieso een nogal selectief in de informatieverstrekking, in ook in wanneer mevrouw Schaar tijdens zoek is. Het idee in voor een kookclub wordt geopperd. op tv in Maar dan is er wel een een keuken nodig... Dit is het een herhaling van het 6 november van 2017.

Eefje moet haar de plekje in met het huis nog de vinden. In de eetzaal op tv ontstaat commotie tijdens over de door zitplekken en onenigheid met de op kok. Evert heeft een ontstoken tenen maar naar zijn ogen zijn de nog prima. Is op tv Hendrik nou van een beetje verliefd met op Eefje? Het met is Valentijnsdag en een daar weet Evert wel naar raad mee. Als op Eefje laat zien wat op tv zij heeft meegenomen, zijn op tv het andere bewoners daar erg door gecharmeerd van. een Maar na een op gezellige avond hangt er een brief uit van de directie, uit waar naar Edward zeer verbolgen over van is. Daarom worden er plannen door worden uit gesmeed. Het op tv drankverbod en de avondklok zorgen op ervoor dat de Omanido-club het wordt opgericht. met Het het belooft zowaar nog leuk te van worden! Dit is een herhaling het van 30 de oktober uit 2017.

In een dagboek op tv beschrijft Hendrik door Groen zijn leven op tv in een naar verzorgingshuis in de Amsterdam-Noord. Hij mag op tv dan wel oud uit zijn, hij is nog op tv lang niet dood. naar Samen met enkele op andere bewoners door van het verzorgingstehuis richt met hij de rebellenclub naar Omanido op: oud een maar niet dood. van Want, waarom zou het de leven alleen nog op tv moeten bestaan uit koffie met naar drinken achter de geraniums met en wachten op het op einde?

De op tv één krijgt een door parfummetje, de ander hulp bij tijdens de fruitvliegjes en een voor de van derde schenkt het hij nog van eens in. Zelf door laat hij het een hoofd graag doorwaaien op de scootmobiel. uit Veel te op tv zeggen heeft hij niet. Oud een en nieuw valt op iets te tijdens vroeg, tijdens maar terwijl het vuurwerk knalt maakt door Hendrik in nieuwe plannen. tijdens Er moet ook in in het nieuwe jaar iets tijdens van het leven gemaakt door door worden!

Hendrik bezoekt de Eefje met in regelmaat. Hij houdt haar hand het van vast, leest voor en biedt op haar de troost van het muziek. van Hendrik vindt, op het zijn beurt, met steun bij Evert, die op van zijn manier ook een een goede door mantelzorger is. Maar Evert de heeft ook enige zorg met over zichzelf; zitten tijdens daar nou weer door zwarte stukken bij de zijn tenen? de Stelwagen blijft de Stelwagen en het regels zijn regels, maar Hendrik op staat op en uit overtreft zichzelf. Hij uit kan trots tijdens zijn.

De uit geriater praat Hendrik bij een over tijdens de diverse pillen. Ze van helpen alleen niet naar bij een gebroken hart. uit Dan met heeft hij ook door nog een aanvaring op straat. Evert de weet het niet zo goed hoe hij op tv zijn naar vriend moet opbeuren, maar dan met is daar de tijdens reddende engel: Eefje zelf. uit En om het de een cirkel rond te maken is Hendrik door zelf niet op veel later ook een de reddende uit engel.

februari 2021
26-09-2019 15:20

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

24-09-2019 15:25

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

23-09-2019 15:25

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

21-09-2019 14:15

September

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - September

De jarige Job zelf gaat ondertussen enigszins tobbend door het leven: het oude hart klopt sneller voor Eefje, maar hoe moet hij haar dat duidelijk maken? Evert is niet te beroerd om zijn vriend met raad en daad bij te staan. Grietje jaagt ...

20-09-2019 15:25

Augustus

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Augustus

Het leven huilt Evert toe, hij is niet zo eenvoudig uit de put te krijgen. Maar de leden van Omanido doen hun uiterste best. Er staan 2 prachtige uitjes op de planning die de bejaarde burger weer moed geven en kinderlijk blij maken. Hendri...

17-09-2019 15:25

Juli

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juli

Het nieuws moet Evert nog verwerken, maar zelfs een jenevertje helpt daar niet écht bij. De Omanido-club houdt de moed erin, dat is tenslotte het doel van de vereniging. Ze beleven een heerlijke dag op het water. Gezelligheid kent geen tij...

16-09-2019 15:20

Juni

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juni

Stelwagen kondigt een verbouwing van het zorgcentrum aan, dat zaait paniek. Een aantal bewoners moeten worden ondergebracht bij verzorgingshuizen in de buurt. Er wordt opnieuw een heerlijk Omanido-uitje beleefd, zelfs al eindigt het in de ...

13-09-2019 15:20

Mei

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Mei

Er verdwijnt steeds meer onder de pet bij directrice Stelwagen. De regelementen van het huis zijn volgens haar niet openbaar. Is het nou Tai Chi of Thaise Mie? Evert zegt het verschil niet te kennen, maar dat verhoogt alleen maar de vreugd...

12-09-2019 15:25

April

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - April

Anja Appelboom kan het onderzoek naar de kwaliteit van het verzorgingshuis niet vinden. En hoe zit het eigenlijk met de Arbo voorschriften die voorkomen dat bewoners gebruik maken van de keuken? Wanneer Evert naar het ziekenhuis gaat ontfe...

11-09-2019 15:25

Maart

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Maart

Graeme is de organisator van de eerste activiteit. Ondanks de donkere wolken zit de stemming er toch goed in. Bij thuiskomst blijkt niet iedereen zo enthousiast over het gemaakte uitje. Het huis blijkt nogal laag op de ranglijst van verzor...

10-09-2019 15:25

Februari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Februari

Eefje moet haar plekje in het huis nog vinden. In de eetzaal ontstaat commotie over de zitplekken en onenigheid met de kok. Evert heeft ontstoken tenen maar zijn ogen zijn nog prima. Is Hendrik nou een beetje verliefd op Eefje? Het is Vale...

09-09-2019 15:20

Januari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Januari

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

08-01-2018 22:25

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

De één krijgt een parfummetje, de ander hulp bij de fruitvliegjes en voor de derde schenkt hij nog eens in. Zelf laat hij het hoofd graag doorwaaien op de scootmobiel. Veel te zeggen heeft hij niet. Oud en nieuw valt iets te vroeg, maar te...

01-01-2018 22:20

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

Hendrik bezoekt Eefje met regelmaat. Hij houdt haar hand vast, leest voor en biedt haar de troost van muziek. Hendrik vindt, op zijn beurt, steun bij Evert, die op zijn manier ook een goede mantelzorger is. Maar Evert heeft ook enige zorg...

25-12-2017 22:45

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

De geriater praat Hendrik bij over de diverse pillen. Ze helpen alleen niet bij een gebroken hart. Dan heeft hij ook nog een aanvaring op straat. Evert weet niet zo goed hoe hij zijn vriend moet opbeuren, maar dan is daar de reddende engel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het geheime dagboek van Hendrik Groen bij Het geheime dagboek van Hendrik Groen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Heb je een uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist

Uitzending gemist van Het geheime dagboek van Hendrik Groen? Hier kun je alle uitzendingen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 26-09-2019 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!