Programma gemist?

De tijdens één krijgt uit een parfummetje, de ander hulp op bij de op fruitvliegjes en voor de derde de schenkt hij de nog door eens in. Zelf naar laat hij het hoofd graag doorwaaien op op de met scootmobiel. op Veel te zeggen uit heeft hij niet. Oud en nieuw valt op tv in iets te vroeg, maar op terwijl het vuurwerk knalt maakt op tv een Hendrik nieuwe plannen. Er moet ook van in de het nieuwe jaar iets van het het leven op gemaakt van worden!

Hendrik bezoekt van Eefje met regelmaat. Hij het houdt haar naar hand vast, leest voor op tv en biedt haar met de door troost van met muziek. Hendrik vindt, van op zijn beurt, tijdens steun bij Evert, die door op zijn manier ook een tijdens goede mantelzorger is. naar Maar Evert een heeft ook uit enige zorg over zichzelf; zitten een daar nou weer tijdens zwarte stukken uit bij naar zijn tenen? Stelwagen met blijft Stelwagen en regels zijn regels, in naar maar Hendrik staat op en overtreft op met zichzelf. Hij kan trots de zijn.

De op geriater praat met Hendrik bij over de diverse pillen. de Ze helpen alleen door niet het bij een gebroken hart. Dan op tv uit heeft hij ook nog een met aanvaring op straat. Evert weet de niet een zo goed hoe de hij zijn vriend moet de opbeuren, een maar dan is daar de op reddende engel: Eefje het zelf. En om met de cirkel het rond te maken is Hendrik in in zelf niet veel van later ook de reddende van engel.

De het jarige Job zelf gaat in ondertussen enigszins tobbend door op het leven: in het oude hart klopt in sneller op voor Eefje, maar van hoe moet een hij haar dat duidelijk maken? Evert van is niet tijdens te beroerd om een zijn van vriend met raad en daad een bij te het staan. Grietje jaagt haar spaarrekening in erdoorheen, met voordat ze niet de meer weet wat een spaarrekening is. van Ze laat de van de Omanido-leden ruimschoots meegenieten. Evert voelt zich van gediscrimineerd: de tijdens cursus valpreventie is niet in geschikt voor een eenbenige. een door Maar een zwembroek blijkt van prima geschikt, die hij nodig een naar heeft voor het volgende uitje. Er met ontstaat een vervelende van naar situatie tijdens het op tv Omanido-uitje, dat zo volgens plan leek in te van gaan verlopen.

Het het leven huilt Evert toe, hij uit is niet in zo eenvoudig uit in de put op te krijgen. van Maar de leden van Omanido een doen hun op tv uiterste best. Er staan een 2 prachtige uitjes in op de planning door die de bejaarde burger de weer in moed geven en kinderlijk op tv blij maken. Hendrik de geniet een van ritjes met zijn nieuwe uit scootmobiel, zélfs tijdens in de stromende regen. een Een flinke op verkoudheid is het het gevolg. De spanning op stijgt in de strijd tegen de de betutteling. Stelwagen is het een het niet te onderschatten tegenstander. naar De directrice schakelt een op tv tegenstander uit, maar in gelukkig zit de het slachtoffer er niet het al te van erg uit mee.

Het de nieuws moet Evert nog een verwerken, maar naar zelfs een jenevertje helpt daar het niet écht bij. De naar Omanido-club houdt op tv de moed op tv erin, dat met is tenslotte het doel een van de vereniging. Ze beleven tijdens door een heerlijke dag op het water. uit Gezelligheid kent geen met tijd, in al denkt Stelwagen uit daar heel anders op over. In naar de strijd tegen de betutteling, van hebben Eefje en uit Hendrik de uit steun ingeroepen van van oude vos Victor Vorstenbosch, tevens het advocaat. op Anja levert de van benodigde interne documenten. Hendrik bezoekt uit zijn vrouw en de heeft het voor het eerst sinds de hij zijn dagboek in is begonnen een ?writersblock?. op Hij bestelt door een scootmobiel, waarmee hij tijdens zijn door bewegingsvrijheid wil met herwinnen.

Stelwagen een kondigt een op verbouwing van het tijdens zorgcentrum aan, dat zaait tijdens paniek. Een aantal door bewoners moeten worden ondergebracht bij het verzorgingshuizen in naar de buurt. Er wordt op opnieuw een naar heerlijk Omanido-uitje beleefd, zelfs van al eindigt naar het in door de sloot. En van er is van meer nattigheid: Hendrik met moet aan de luiers op tv en dat valt op hem zwaar. Evert naar bekent dat hij het spijbelt bij het door ziekenhuis. En de Omanido-club krijgt tijdens er, ondanks de ledenstop, naar 2 nieuwe leden door bij. de Zij zorgen gelijk voor een door smakelijk op tv samenzijn.

Er door verdwijnt steeds meer onder op tv de pet bij directrice het Stelwagen. De door regelementen van het huis op tv uit zijn volgens haar niet openbaar. Is het op tv met nou Tai Chi of naar Thaise Mie? een Evert zegt het uit verschil niet te kennen, de maar dat verhoogt alleen op maar de vreugde bij van het Omanido-uitje. Gelukkig naar het wordt het uitje alsnog tijdens smakelijk afgesloten. De het minst geliefde op tv zuster, Coby de Roos, op gaat toezicht houden op in uit de naleving van het op tv nieuw ingevoerde pestprotocol. Evert tijdens moet met spoed het naar het uit ziekenhuis. Bij thuiskomst heeft de hij een een paar tenen minder. Hij mocht ze in het helaas niet mee naar op huis nemen. Een van hartverwarmende surpriseparty van zijn vrienden naar verzacht in het leed. Grietje neemt op Hendrik in een vertrouwen. Ze is naar steeds vaker letterlijk en figuurlijk de het tijdens weg kwijt.

Anja Appelboom in kan het onderzoek naar door de kwaliteit naar van het verzorgingshuis op tv niet van vinden. En hoe in zit het eigenlijk met de door Arbo voorschriften in die voorkomen dat bewoners gebruik naar maken van de op tv door keuken? Wanneer Evert naar het ziekenhuis gaat op ontfermt Hendrik in zich over Mo, van de hond naar van Evert. Uit het dankbaarheid legt naar Mo een drol op de tijdens mat. Verder organiseert Hendrik de de het volgende succesvolle Omanido-uitje. Veel bewoners de melden zich de aan om naar lid te worden van het de club, maar door er is van een ledenstop.

Graeme met is de organisator een van de met eerste activiteit. Ondanks de donkere wolken op naar zit de stemming een er toch goed het in. Bij thuiskomst blijkt uit niet iedereen zo de enthousiast over in het gemaakte uitje. Het door huis blijkt nogal laag op van de ranglijst van naar uit verzorg- en verpleeghuizen te op staan: een schamele 998e tijdens plaats. Daar door loopt de directrice niet mee door te tijdens koop. Zij is door sowieso nogal op tv selectief in de informatieverstrekking, op tv ook wanneer mevrouw Schaar zoek naar is. Het idee van voor een van kookclub wordt geopperd. Maar dan in is er in wel een keuken een nodig...

Eefje het moet haar plekje in het een huis nog op vinden. In van de eetzaal ontstaat door commotie over de zitplekken op en onenigheid met uit de kok. Evert op heeft ontstoken uit tenen maar zijn ogen zijn door nog prima. Is tijdens Hendrik nou een de beetje tijdens verliefd op Eefje? uit Het is uit Valentijnsdag en daar weet Evert in wel raad op mee. Als Eefje laat van zien wat zij van heeft meegenomen, zijn andere uit bewoners daar erg tijdens gecharmeerd van. Maar na een een gezellige avond uit hangt tijdens er een het brief van de directie, in waar Edward op zeer verbolgen over is. Daarom worden tijdens er plannen worden het gesmeed. Het drankverbod een en de de avondklok zorgen ervoor dat een in de Omanido-club wordt op opgericht. Het belooft de zowaar nog leuk een te worden!

Vanavond start het de uit twaalfdelige serie 'Het geheime dagboek door van een Hendrik Groen' van Omroep MAX. op De serie is gebaseerd van op het succesvolle de boek Pogingen met iets van het leven de met te maken, het geheime dagboek op van Hendrik Groen. In een het dagboek beschrijft Hendrik tijdens Groen zijn leven uit in een verzorgingshuis met in Amsterdam-Noord. met Hij mag dan naar wel oud zijn, met hij is nog lang het niet op dood. Samen met enkele met andere bewoners een van het met verzorgingstehuis richt hij de de rebellenclub Omanido op: oud maar van niet tijdens dood. Want, naar waarom zou het in leven alleen nog moeten in bestaan uit in koffie drinken achter een de geraniums en naar wachten op het einde? In de een serie in spelen onder andere Kees Hulst (Hendrik het Groen), naar André van Duin met (Evert), Olga Zuiderhoek (Eefje), in Coby Timp (Grietje), Dries met Smits (Edward), van Rob de van Meeberg (Graeme), Frits Lambrechts (meneer op tv Hoogdalen), Ad met van naar Kempen (Antoine), Rick Nicolet (Ria), Nhung tijdens uit Dam (Anja Appelboom), Anne in Lamsvelt (Coby de Roos), op tv Rosa Reuten (Directrice van Stelwagen), Annemarie Prins, Nienke van Sikkema op (zusters Slothouwers) en Tina de een tijdens Bruin (Tine).

januari 2019
08-01-2018 22:25

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

De één krijgt een parfummetje, de ander hulp bij de fruitvliegjes en voor de derde schenkt hij nog eens in. Zelf laat hij het hoofd graag doorwaaien op de scootmobiel. Veel te zeggen heeft hij niet. Oud en nieuw valt iets te vroeg, maar te...

01-01-2018 22:20

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

Hendrik bezoekt Eefje met regelmaat. Hij houdt haar hand vast, leest voor en biedt haar de troost van muziek. Hendrik vindt, op zijn beurt, steun bij Evert, die op zijn manier ook een goede mantelzorger is. Maar Evert heeft ook enige zorg...

25-12-2017 22:45

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

De geriater praat Hendrik bij over de diverse pillen. Ze helpen alleen niet bij een gebroken hart. Dan heeft hij ook nog een aanvaring op straat. Evert weet niet zo goed hoe hij zijn vriend moet opbeuren, maar dan is daar de reddende engel...

18-12-2017 22:25

September

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - September

De jarige Job zelf gaat ondertussen enigszins tobbend door het leven: het oude hart klopt sneller voor Eefje, maar hoe moet hij haar dat duidelijk maken? Evert is niet te beroerd om zijn vriend met raad en daad bij te staan. Grietje jaagt ...

11-12-2017 22:25

Augustus

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Augustus

Het leven huilt Evert toe, hij is niet zo eenvoudig uit de put te krijgen. Maar de leden van Omanido doen hun uiterste best. Er staan 2 prachtige uitjes op de planning die de bejaarde burger weer moed geven en kinderlijk blij maken. Hendr...

04-12-2017 22:15

Juli

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juli

Het nieuws moet Evert nog verwerken, maar zelfs een jenevertje helpt daar niet écht bij. De Omanido-club houdt de moed erin, dat is tenslotte het doel van de vereniging. Ze beleven een heerlijke dag op het water. Gezelligheid kent geen tij...

27-11-2017 22:20

Juni

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juni

Stelwagen kondigt een verbouwing van het zorgcentrum aan, dat zaait paniek. Een aantal bewoners moeten worden ondergebracht bij verzorgingshuizen in de buurt. Er wordt opnieuw een heerlijk Omanido-uitje beleefd, zelfs al eindigt het in de...

20-11-2017 23:20

Mei

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Mei

Er verdwijnt steeds meer onder de pet bij directrice Stelwagen. De regelementen van het huis zijn volgens haar niet openbaar. Is het nou Tai Chi of Thaise Mie? Evert zegt het verschil niet te kennen, maar dat verhoogt alleen maar de vreugd...

13-11-2017 23:20

April

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - April

Anja Appelboom kan het onderzoek naar de kwaliteit van het verzorgingshuis niet vinden. En hoe zit het eigenlijk met de Arbo voorschriften die voorkomen dat bewoners gebruik maken van de keuken? Wanneer Evert naar het ziekenhuis gaat ontfe...

06-11-2017 23:15

Maart

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Maart

Graeme is de organisator van de eerste activiteit. Ondanks de donkere wolken zit de stemming er toch goed in. Bij thuiskomst blijkt niet iedereen zo enthousiast over het gemaakte uitje. Het huis blijkt nogal laag op de ranglijst van verzo...

30-10-2017 23:20

Februari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Februari

Eefje moet haar plekje in het huis nog vinden. In de eetzaal ontstaat commotie over de zitplekken en onenigheid met de kok. Evert heeft ontstoken tenen maar zijn ogen zijn nog prima. Is Hendrik nou een beetje verliefd op Eefje? Het is Val...

23-10-2017 22:20

Nieuw: Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Nieuw: Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Vanavond start de twaalfdelige serie 'Het geheime dagboek van Hendrik Groen' van Omroep MAX. De serie is gebaseerd op het succesvolle boek Pogingen iets van het leven te maken, het geheime dagboek van Hendrik Groen. In een dagboek beschrij...

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het geheime dagboek van Hendrik Groen bij Het geheime dagboek van Hendrik Groen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Heb je een uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist

Uitzending gemist van Het geheime dagboek van Hendrik Groen? Hier kun je alle uitzendingen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 08-01-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord