Programma gemist?

In een van dagboek met beschrijft Hendrik Groen zijn leven door in in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij een mag dan wel met oud zijn, hij is door nog lang het niet dood. Samen met tijdens enkele andere in bewoners van het verzorgingstehuis in richt hij de met rebellenclub Omanido op: een naar oud maar niet dood. Want, door waarom zou het naar leven alleen een nog moeten bestaan uit op tv koffie drinken achter de het in geraniums en wachten op het uit einde? Dit het is een herhaling van op tv 8 januari tijdens 2018.

In door een dagboek beschrijft naar Hendrik Groen zijn leven in in een verzorgingshuis in met naar Amsterdam-Noord. Hij mag in dan wel oud een zijn, hij is nog het lang niet dood. met Samen met enkele naar andere bewoners van het het verzorgingstehuis richt met hij de rebellenclub uit Omanido op: oud maar in niet dood. Want, de waarom door zou het leven alleen nog moeten in bestaan uit in koffie drinken de achter de geraniums en naar wachten op het het einde? Dit is een herhaling naar van een 1 januari het 2018.

In in een dagboek het beschrijft Hendrik Groen zijn leven de in een verzorgingshuis in de Amsterdam-Noord. op Hij mag dan wel oud met zijn, hij is op tv nog lang niet uit dood. Samen uit met enkele andere op bewoners van het verzorgingstehuis uit richt hij de een naar rebellenclub Omanido op: oud uit maar niet dood. de Want, waarom zou uit het leven tijdens alleen nog moeten bestaan uit koffie het drinken achter uit de tijdens geraniums en wachten op tv op het einde?

De jarige Job een met zelf gaat ondertussen enigszins tobbend uit door het leven: de het oude hart een klopt sneller voor Eefje, uit maar hoe met moet uit hij haar dat duidelijk maken? Evert op tv is het niet te beroerd om van zijn vriend met raad door uit en daad bij van te staan. Grietje jaagt haar spaarrekening uit erdoorheen, voordat ze met niet de meer weet wat een spaarrekening met is. Ze laat de in Omanido-leden ruimschoots meegenieten. Evert van voelt de zich gediscrimineerd: de cursus valpreventie het is niet de geschikt voor een een eenbenige. Maar een zwembroek door blijkt prima op geschikt, die met hij nodig heeft voor het met door volgende uitje. Er ontstaat een door vervelende situatie tijdens het Omanido-uitje, door dat zo van volgens plan leek te het tijdens gaan verlopen. Dit is een herhaling tijdens van 18 de december 2017.

Het van leven huilt uit Evert toe, hij is in niet zo eenvoudig van uit de het put te krijgen. Maar tijdens de leden van Omanido met doen hun uiterste best. van door Er staan 2 prachtige uitjes van op de planning die tijdens de door bejaarde burger op tv weer moed geven en kinderlijk naar blij maken. Hendrik geniet van op tv ritjes met zijn op tv nieuwe scootmobiel, op tv zélfs in door de stromende regen. Een flinke de verkoudheid is het de gevolg. De uit spanning stijgt in de met strijd tegen de van betutteling. Stelwagen is een uit niet te op onderschatten tegenstander. in De directrice schakelt een tegenstander het de uit, maar gelukkig zit het een slachtoffer er niet al het te erg het mee. Dit is met een herhaling van 11 een december een 2017.

Het nieuws moet van Evert nog verwerken, met maar zelfs een op tv jenevertje helpt daar een niet écht bij. De het Omanido-club houdt de tijdens moed tijdens erin, dat is tijdens tenslotte het doel van de tijdens vereniging. Ze beleven tijdens een heerlijke dag het op het water. door Gezelligheid kent geen door tijd, al denkt op tv Stelwagen van daar heel anders over. In de het strijd tegen door de betutteling, het hebben Eefje met en Hendrik de steun ingeroepen tijdens van oude vos Victor een Vorstenbosch, tevens van advocaat. op tv Anja levert de benodigde interne documenten. Hendrik tijdens bezoekt op zijn vrouw en heeft voor op het tijdens eerst sinds hij op tv zijn dagboek is begonnen in een ?writersblock?. Hij op bestelt een door scootmobiel, waarmee een hij zijn bewegingsvrijheid wil herwinnen. Dit van is uit een herhaling van de 4 december 2017.

Stelwagen kondigt met een verbouwing op tv van het zorgcentrum een aan, dat zaait het paniek. Een aantal bewoners moeten in worden op ondergebracht bij verzorgingshuizen in de tijdens buurt. Er wordt opnieuw in een het heerlijk Omanido-uitje uit beleefd, zelfs al de eindigt het in de sloot. het En er is meer van nattigheid: Hendrik naar moet aan de naar luiers uit en dat valt hem zwaar. Evert door bekent dat hij spijbelt tijdens een bij het ziekenhuis. door En de Omanido-club krijgt de er, ondanks de ledenstop, door 2 nieuwe op leden bij. Zij zorgen tijdens gelijk voor een een smakelijk met samenzijn. Dit is een herhaling van door 27 naar november 2017.

Er uit verdwijnt steeds van meer onder de pet bij van directrice het Stelwagen. De regelementen het van het huis tijdens zijn volgens haar tijdens niet openbaar. Is het nou een Tai Chi op of Thaise Mie? het Evert zegt het verschil door niet te kennen, maar in dat verhoogt alleen maar in de vreugde bij op het op Omanido-uitje. Gelukkig wordt het in uitje alsnog smakelijk afgesloten. De op minst geliefde zuster, uit Coby de Roos, naar uit gaat toezicht houden tijdens op de naleving van het het nieuw ingevoerde op tv pestprotocol. Evert moet met met spoed naar het ziekenhuis. Bij van thuiskomst het heeft hij een paar uit tenen uit minder. Hij mocht naar ze helaas niet door mee naar huis nemen. Een hartverwarmende op surpriseparty op van zijn vrienden verzacht een het leed. Grietje neemt naar Hendrik in door vertrouwen. Ze van is steeds vaker door letterlijk en figuurlijk de uit weg kwijt. Dit met is een herhaling van 20 met november de 2017.

Anja Appelboom kan in het onderzoek in naar de kwaliteit van een tijdens het verzorgingshuis niet vinden. En hoe op zit het het eigenlijk met de in Arbo voorschriften van die voorkomen dat bewoners gebruik uit maken van op de keuken? Wanneer Evert naar met het ziekenhuis gaat door ontfermt uit Hendrik zich een over Mo, de met hond van Evert. Uit dankbaarheid legt het Mo met een drol op naar de mat. Verder organiseert Hendrik het het volgende een succesvolle Omanido-uitje. op Veel bewoners melden naar zich aan om lid te de worden van naar de club, maar er is een een in ledenstop. Dit is een herhaling van door 13 met november 2017.

Graeme is tijdens de van organisator van de eerste activiteit. met Ondanks de naar donkere wolken zit de stemming de er toch naar goed in. Bij thuiskomst naar blijkt niet de iedereen zo enthousiast een over het gemaakte uitje. Het door huis blijkt naar nogal de laag op de ranglijst van verzorg- op tv in en verpleeghuizen te staan: in een schamele 998e plaats. Daar de loopt de directrice door niet mee te naar koop. Zij is uit sowieso nogal het selectief in van de informatieverstrekking, van ook wanneer mevrouw Schaar zoek is. Het van van idee voor een van kookclub wordt geopperd. Maar dan is van er wel een tijdens keuken nodig... Dit van is naar een herhaling van in 6 november 2017.

Eefje moet door haar plekje in uit het huis op tv nog vinden. In de het eetzaal ontstaat commotie in over de zitplekken en naar onenigheid met de een kok. Evert heeft een ontstoken tenen maar door zijn ogen zijn op tv nog prima. Is Hendrik de nou een met beetje verliefd op het Eefje? Het is van Valentijnsdag en daar tijdens weet het Evert wel raad mee. Als Eefje van laat zien wat zij de heeft meegenomen, een zijn door andere bewoners daar erg gecharmeerd van. van Maar na de een gezellige avond hangt met er een brief het van de op directie, waar Edward een zeer uit verbolgen over is. Daarom van worden er plannen worden het gesmeed. Het drankverbod en tijdens de avondklok zorgen met ervoor dat de met Omanido-club wordt opgericht. met Het de belooft zowaar nog leuk op tv te worden! Dit is een door herhaling op tv van 30 oktober van 2017.

In een dagboek een beschrijft Hendrik Groen door zijn leven in in een in verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag met dan wel oud naar zijn, hij is tijdens nog lang niet een dood. Samen op tv met enkele de andere bewoners van het naar verzorgingstehuis het richt hij de een rebellenclub Omanido op: oud op tv maar niet dood. uit Want, waarom een zou het leven alleen naar nog moeten bestaan uit koffie met in drinken achter de geraniums en wachten op tv op het het einde?

De uit één krijgt tijdens een parfummetje, de ander hulp bij uit de fruitvliegjes en op op voor de derde schenkt hij de nog eens in. Zelf op laat hij het tijdens hoofd graag doorwaaien een door op de scootmobiel. Veel in te zeggen heeft hij niet. Oud uit en nieuw valt in iets te vroeg, de maar terwijl door het vuurwerk knalt maakt uit Hendrik nieuwe in plannen. Er de moet ook een in het nieuwe jaar iets van de het uit leven gemaakt het worden!

Hendrik bezoekt naar Eefje met regelmaat. Hij uit met houdt haar hand vast, de leest voor en biedt haar op tijdens de troost van muziek. Hendrik vindt, naar op naar zijn beurt, door steun bij Evert, die op zijn een met manier ook een goede tijdens mantelzorger is. door Maar Evert heeft ook op enige zorg over door zichzelf; zitten daar nou door weer van zwarte stukken bij zijn tenen? de Stelwagen blijft Stelwagen en op tv met regels zijn regels, maar Hendrik staat op tv op en in overtreft op tv zichzelf. Hij kan trots tijdens zijn.

De in geriater praat Hendrik bij met over de diverse pillen. door Ze helpen alleen uit niet bij naar een uit gebroken hart. Dan heeft naar hij ook nog een op tv aanvaring op straat. Evert de weet een niet zo goed hoe naar hij zijn vriend tijdens moet opbeuren, maar dan is uit in daar de reddende op tv engel: Eefje zelf. de En om de cirkel rond te naar maken door is Hendrik het zelf niet veel later door ook de reddende op tv engel.

januari 2020
26-09-2019 15:20

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

24-09-2019 15:25

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

23-09-2019 15:25

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

21-09-2019 14:15

September

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - September

De jarige Job zelf gaat ondertussen enigszins tobbend door het leven: het oude hart klopt sneller voor Eefje, maar hoe moet hij haar dat duidelijk maken? Evert is niet te beroerd om zijn vriend met raad en daad bij te staan. Grietje jaagt ...

20-09-2019 15:25

Augustus

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Augustus

Het leven huilt Evert toe, hij is niet zo eenvoudig uit de put te krijgen. Maar de leden van Omanido doen hun uiterste best. Er staan 2 prachtige uitjes op de planning die de bejaarde burger weer moed geven en kinderlijk blij maken. Hendri...

17-09-2019 15:25

Juli

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juli

Het nieuws moet Evert nog verwerken, maar zelfs een jenevertje helpt daar niet écht bij. De Omanido-club houdt de moed erin, dat is tenslotte het doel van de vereniging. Ze beleven een heerlijke dag op het water. Gezelligheid kent geen tij...

16-09-2019 15:20

Juni

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juni

Stelwagen kondigt een verbouwing van het zorgcentrum aan, dat zaait paniek. Een aantal bewoners moeten worden ondergebracht bij verzorgingshuizen in de buurt. Er wordt opnieuw een heerlijk Omanido-uitje beleefd, zelfs al eindigt het in de ...

13-09-2019 15:20

Mei

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Mei

Er verdwijnt steeds meer onder de pet bij directrice Stelwagen. De regelementen van het huis zijn volgens haar niet openbaar. Is het nou Tai Chi of Thaise Mie? Evert zegt het verschil niet te kennen, maar dat verhoogt alleen maar de vreugd...

12-09-2019 15:25

April

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - April

Anja Appelboom kan het onderzoek naar de kwaliteit van het verzorgingshuis niet vinden. En hoe zit het eigenlijk met de Arbo voorschriften die voorkomen dat bewoners gebruik maken van de keuken? Wanneer Evert naar het ziekenhuis gaat ontfe...

11-09-2019 15:25

Maart

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Maart

Graeme is de organisator van de eerste activiteit. Ondanks de donkere wolken zit de stemming er toch goed in. Bij thuiskomst blijkt niet iedereen zo enthousiast over het gemaakte uitje. Het huis blijkt nogal laag op de ranglijst van verzor...

10-09-2019 15:25

Februari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Februari

Eefje moet haar plekje in het huis nog vinden. In de eetzaal ontstaat commotie over de zitplekken en onenigheid met de kok. Evert heeft ontstoken tenen maar zijn ogen zijn nog prima. Is Hendrik nou een beetje verliefd op Eefje? Het is Vale...

09-09-2019 15:20

Januari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Januari

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

08-01-2018 22:25

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

De één krijgt een parfummetje, de ander hulp bij de fruitvliegjes en voor de derde schenkt hij nog eens in. Zelf laat hij het hoofd graag doorwaaien op de scootmobiel. Veel te zeggen heeft hij niet. Oud en nieuw valt iets te vroeg, maar te...

01-01-2018 22:20

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

Hendrik bezoekt Eefje met regelmaat. Hij houdt haar hand vast, leest voor en biedt haar de troost van muziek. Hendrik vindt, op zijn beurt, steun bij Evert, die op zijn manier ook een goede mantelzorger is. Maar Evert heeft ook enige zorg...

25-12-2017 22:45

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

De geriater praat Hendrik bij over de diverse pillen. Ze helpen alleen niet bij een gebroken hart. Dan heeft hij ook nog een aanvaring op straat. Evert weet niet zo goed hoe hij zijn vriend moet opbeuren, maar dan is daar de reddende engel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het geheime dagboek van Hendrik Groen bij Het geheime dagboek van Hendrik Groen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Heb je een uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist

Uitzending gemist van Het geheime dagboek van Hendrik Groen? Hier kun je alle uitzendingen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 26-09-2019 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!