Programma gemist?

De naar één krijgt een parfummetje, de de ander hulp bij op tv de tijdens fruitvliegjes en uit voor de derde schenkt hij op nog de eens in. Zelf laat van hij het hoofd graag doorwaaien in op de door scootmobiel. Veel te met zeggen heeft hij van niet. Oud en nieuw valt de van iets te vroeg, de maar terwijl het vuurwerk knalt maakt van Hendrik nieuwe plannen. tijdens Er naar moet ook in het nieuwe van jaar het iets van het leven gemaakt het van worden!

Hendrik bezoekt op tv Eefje met regelmaat. de Hij door houdt haar hand vast, leest voor met en biedt haar tijdens de troost uit van muziek. Hendrik op tv vindt, op de zijn beurt, een steun bij Evert, die op op tv zijn manier uit ook een goede een mantelzorger is. Maar Evert met heeft ook een enige zorg het over zichzelf; zitten door daar nou weer zwarte door stukken bij zijn tijdens tenen? Stelwagen blijft Stelwagen en door regels zijn met regels, op maar Hendrik staat naar op en overtreft zichzelf. Hij kan het trots van zijn.

De naar geriater praat Hendrik bij van over de diverse pillen. door Ze helpen op tv alleen niet bij een op gebroken hart. Dan een naar heeft hij ook nog tijdens een aanvaring op straat. Evert uit weet niet zo goed op tv door hoe hij zijn vriend moet opbeuren, een een maar dan is daar de uit reddende engel: de Eefje zelf. En om van de cirkel rond op tv te maken een is Hendrik tijdens zelf niet veel later ook een de reddende op tv engel.

De jarige op Job een zelf gaat ondertussen enigszins tobbend op tv door het leven: het op oude hart op klopt op sneller voor Eefje, maar hoe naar moet hij van haar dat duidelijk maken? Evert op is op tv niet te de beroerd om zijn uit vriend met raad een en daad bij te in staan. Grietje jaagt haar spaarrekening het erdoorheen, voordat ze tijdens niet meer weet wat op tv een spaarrekening met is. Ze laat in de Omanido-leden ruimschoots meegenieten. Evert met tijdens voelt zich gediscrimineerd: de tijdens cursus valpreventie een is niet geschikt voor uit een eenbenige. Maar een zwembroek uit tijdens blijkt prima geschikt, met die hij nodig heeft voor het het volgende uitje. op Er ontstaat een vervelende een een situatie tijdens het Omanido-uitje, door dat zo een volgens plan leek te gaan door verlopen.

Het leven uit huilt Evert toe, hij het is de niet zo eenvoudig uit de door put te tijdens krijgen. op tv Maar de leden van naar Omanido doen hun naar uiterste best. het Er staan 2 een prachtige uitjes op op de planning die de op bejaarde burger weer moed op geven op tv en kinderlijk blij de maken. Hendrik geniet van ritjes met met zijn nieuwe van scootmobiel, zélfs in de een stromende tijdens regen. Een flinke verkoudheid de is het gevolg. De een spanning stijgt in door de tijdens strijd tegen de betutteling. tijdens Stelwagen is een tijdens niet te onderschatten tegenstander. De met directrice naar schakelt een uit tegenstander uit, maar op tv gelukkig zit het slachtoffer er van niet al het te erg tijdens mee.

Het nieuws moet het Evert nog verwerken, uit maar zelfs een een jenevertje het helpt daar een niet écht bij. De Omanido-club houdt naar de moed erin, op dat is door tenslotte het uit doel van de vereniging. Ze beleven naar een heerlijke dag het op het water. op tv door Gezelligheid kent geen tijd, door al denkt Stelwagen tijdens daar heel op tv anders over. In de de strijd tegen de tijdens betutteling, hebben Eefje een en Hendrik de steun ingeroepen de van oude het vos Victor een Vorstenbosch, tevens advocaat. Anja uit levert de benodigde uit interne documenten. Hendrik bezoekt zijn uit vrouw en van heeft voor op tv het eerst sinds uit hij zijn dagboek is naar begonnen een het ?writersblock?. Hij bestelt een uit scootmobiel, waarmee hij uit de zijn bewegingsvrijheid wil door herwinnen.

Stelwagen een kondigt een de verbouwing van het zorgcentrum aan, dat naar zaait paniek. met Een aantal bewoners naar moeten worden ondergebracht bij naar verzorgingshuizen in het de een buurt. Er wordt door opnieuw een heerlijk Omanido-uitje beleefd, in zelfs al eindigt het de het in de sloot. En er op tv is meer nattigheid: door Hendrik op moet aan de luiers een en dat valt hem van zwaar. Evert bekent dat de hij spijbelt bij het van ziekenhuis. En de naar op Omanido-club krijgt er, ondanks de met ledenstop, uit 2 nieuwe leden bij. Zij zorgen naar gelijk door voor een smakelijk een samenzijn.

Er verdwijnt van steeds meer een onder de pet bij directrice in Stelwagen. De regelementen in naar van het huis in zijn volgens haar niet openbaar. Is het het nou de Tai Chi of in Thaise Mie? Evert zegt op het in verschil niet te kennen, door maar dat een verhoogt alleen maar de vreugde naar bij het op Omanido-uitje. Gelukkig het wordt het uitje alsnog smakelijk een afgesloten. De door minst geliefde van zuster, Coby de Roos, door gaat toezicht houden op tijdens de tijdens naleving van de het nieuw ingevoerde van pestprotocol. Evert moet met spoed naar tijdens het naar ziekenhuis. Bij thuiskomst heeft op hij een paar tenen naar minder. Hij op mocht ze helaas niet de mee naar huis tijdens nemen. Een hartverwarmende op surpriseparty van van zijn vrienden op verzacht het leed. Grietje neemt Hendrik in door vertrouwen. Ze op is op tv steeds vaker letterlijk en figuurlijk de uit weg het kwijt.

Anja Appelboom op tv kan het met onderzoek naar de met kwaliteit van het verzorgingshuis niet door naar vinden. En hoe naar zit het eigenlijk met de met Arbo in voorschriften die voorkomen dat bewoners met gebruik maken van de naar keuken? Wanneer op tv Evert naar tijdens het ziekenhuis gaat ontfermt het Hendrik zich over door Mo, de in hond van Evert. Uit dankbaarheid legt door Mo uit een drol op de door mat. Verder op tv organiseert Hendrik het volgende met succesvolle uit Omanido-uitje. Veel bewoners melden zich in aan om door lid te worden van naar de op club, maar er is een in ledenstop.

Graeme is de de organisator in van de eerste door activiteit. Ondanks de donkere wolken in een zit de stemming er toch goed van op tv in. Bij thuiskomst blijkt niet naar iedereen zo de enthousiast over in het gemaakte uitje. Het huis het blijkt nogal laag op op tv de de ranglijst van verzorg- met en verpleeghuizen te staan: met een schamele in 998e plaats. Daar op tv loopt de directrice door niet mee van te koop. Zij op is sowieso nogal selectief in uit de informatieverstrekking, ook wanneer op mevrouw Schaar zoek op tv op is. Het idee voor een het kookclub wordt naar geopperd. Maar dan naar is er wel op tv een keuken nodig...

Eefje moet naar haar plekje in het met huis op nog vinden. In de op eetzaal ontstaat commotie met over de zitplekken door en onenigheid een met de met kok. Evert heeft ontstoken de tenen maar zijn ogen naar zijn nog van prima. Is Hendrik een nou een in beetje verliefd op Eefje? Het is naar Valentijnsdag en daar uit tijdens weet Evert wel raad mee. Als Eefje tijdens naar laat zien wat zij heeft meegenomen, door zijn andere de bewoners uit daar erg gecharmeerd tijdens van. Maar na een gezellige avond tijdens hangt de er een uit brief van de directie, waar in Edward met zeer verbolgen over is. op tv Daarom worden op tv er plannen worden gesmeed. Het de drankverbod de en de avondklok zorgen ervoor in dat de naar Omanido-club wordt opgericht. door Het belooft zowaar nog door leuk te met worden!

Vanavond start op tv de twaalfdelige serie 'Het met met geheime dagboek van Hendrik een Groen' van tijdens Omroep MAX. De serie is gebaseerd een op het succesvolle met boek op tv Pogingen iets van het tijdens leven te maken, de het geheime op dagboek van Hendrik Groen. In een in dagboek tijdens beschrijft Hendrik Groen op zijn leven in in een verzorgingshuis in op Amsterdam-Noord. Hij mag dan van wel het oud zijn, hij is nog een lang niet dood. een Samen met op enkele andere bewoners van van het verzorgingstehuis richt op tv hij een de rebellenclub Omanido op: een oud maar niet dood. een Want, op tv waarom zou het een leven alleen nog moeten bestaan uit in koffie drinken van achter de geraniums een en wachten op het uit einde? In de een serie in spelen onder andere Kees Hulst naar (Hendrik Groen), door André van Duin (Evert), Olga in Zuiderhoek (Eefje), een Coby in Timp (Grietje), Dries Smits (Edward), met Rob het van Meeberg (Graeme), Frits Lambrechts (meneer door Hoogdalen), Ad van op Kempen (Antoine), uit Rick Nicolet op (Ria), Nhung Dam (Anja naar Appelboom), Anne uit Lamsvelt (Coby de Roos), naar Rosa Reuten (Directrice Stelwagen), op een Annemarie Prins, Nienke Sikkema (zusters Slothouwers) op tv en Tina de de Bruin een (Tine).

november 2018
08-01-2018 22:25

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

De één krijgt een parfummetje, de ander hulp bij de fruitvliegjes en voor de derde schenkt hij nog eens in. Zelf laat hij het hoofd graag doorwaaien op de scootmobiel. Veel te zeggen heeft hij niet. Oud en nieuw valt iets te vroeg, maar te...

01-01-2018 22:20

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

Hendrik bezoekt Eefje met regelmaat. Hij houdt haar hand vast, leest voor en biedt haar de troost van muziek. Hendrik vindt, op zijn beurt, steun bij Evert, die op zijn manier ook een goede mantelzorger is. Maar Evert heeft ook enige zorg...

25-12-2017 22:45

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

De geriater praat Hendrik bij over de diverse pillen. Ze helpen alleen niet bij een gebroken hart. Dan heeft hij ook nog een aanvaring op straat. Evert weet niet zo goed hoe hij zijn vriend moet opbeuren, maar dan is daar de reddende engel...

18-12-2017 22:25

September

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - September

De jarige Job zelf gaat ondertussen enigszins tobbend door het leven: het oude hart klopt sneller voor Eefje, maar hoe moet hij haar dat duidelijk maken? Evert is niet te beroerd om zijn vriend met raad en daad bij te staan. Grietje jaagt ...

11-12-2017 22:25

Augustus

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Augustus

Het leven huilt Evert toe, hij is niet zo eenvoudig uit de put te krijgen. Maar de leden van Omanido doen hun uiterste best. Er staan 2 prachtige uitjes op de planning die de bejaarde burger weer moed geven en kinderlijk blij maken. Hendr...

04-12-2017 22:15

Juli

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juli

Het nieuws moet Evert nog verwerken, maar zelfs een jenevertje helpt daar niet écht bij. De Omanido-club houdt de moed erin, dat is tenslotte het doel van de vereniging. Ze beleven een heerlijke dag op het water. Gezelligheid kent geen tij...

27-11-2017 22:20

Juni

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juni

Stelwagen kondigt een verbouwing van het zorgcentrum aan, dat zaait paniek. Een aantal bewoners moeten worden ondergebracht bij verzorgingshuizen in de buurt. Er wordt opnieuw een heerlijk Omanido-uitje beleefd, zelfs al eindigt het in de...

20-11-2017 23:20

Mei

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Mei

Er verdwijnt steeds meer onder de pet bij directrice Stelwagen. De regelementen van het huis zijn volgens haar niet openbaar. Is het nou Tai Chi of Thaise Mie? Evert zegt het verschil niet te kennen, maar dat verhoogt alleen maar de vreugd...

13-11-2017 23:20

April

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - April

Anja Appelboom kan het onderzoek naar de kwaliteit van het verzorgingshuis niet vinden. En hoe zit het eigenlijk met de Arbo voorschriften die voorkomen dat bewoners gebruik maken van de keuken? Wanneer Evert naar het ziekenhuis gaat ontfe...

06-11-2017 23:15

Maart

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Maart

Graeme is de organisator van de eerste activiteit. Ondanks de donkere wolken zit de stemming er toch goed in. Bij thuiskomst blijkt niet iedereen zo enthousiast over het gemaakte uitje. Het huis blijkt nogal laag op de ranglijst van verzo...

30-10-2017 23:20

Februari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Februari

Eefje moet haar plekje in het huis nog vinden. In de eetzaal ontstaat commotie over de zitplekken en onenigheid met de kok. Evert heeft ontstoken tenen maar zijn ogen zijn nog prima. Is Hendrik nou een beetje verliefd op Eefje? Het is Val...

23-10-2017 22:20

Nieuw: Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Nieuw: Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Vanavond start de twaalfdelige serie 'Het geheime dagboek van Hendrik Groen' van Omroep MAX. De serie is gebaseerd op het succesvolle boek Pogingen iets van het leven te maken, het geheime dagboek van Hendrik Groen. In een dagboek beschrij...

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het geheime dagboek van Hendrik Groen bij Het geheime dagboek van Hendrik Groen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Heb je een uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist

Uitzending gemist van Het geheime dagboek van Hendrik Groen? Hier kun je alle uitzendingen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 08-01-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord