Programma gemist?

De één krijgt een een parfummetje, uit de ander hulp uit bij de fruitvliegjes een en op tv voor de derde schenkt hij door nog tijdens eens in. Zelf naar laat hij het hoofd graag met doorwaaien op de scootmobiel. op tv Veel te zeggen tijdens heeft hij naar niet. Oud en door nieuw valt iets te vroeg, het maar terwijl op het vuurwerk knalt op tv maakt Hendrik een nieuwe plannen. Er moet met ook uit in het nieuwe jaar iets van van het leven van gemaakt uit worden!

Hendrik bezoekt Eefje door van met regelmaat. Hij houdt met haar hand tijdens vast, leest voor het en biedt haar de van troost van muziek. Hendrik uit vindt, op zijn beurt, het steun op tv bij Evert, die met op zijn manier ook een in op goede mantelzorger is. in Maar Evert heeft ook enige in zorg over zichzelf; zitten het het daar nou weer zwarte stukken op tv bij zijn tenen? Stelwagen in blijft het Stelwagen en regels zijn regels, uit maar naar Hendrik staat op van en overtreft zichzelf. Hij uit kan door trots zijn.

De de geriater praat Hendrik bij van over de de diverse pillen. door Ze helpen alleen niet een bij een in gebroken hart. Dan heeft hij ook de door nog een aanvaring op straat. Evert met weet niet in zo goed op hoe hij zijn vriend moet opbeuren, het tijdens maar dan is daar het de reddende engel: Eefje zelf. in de En om de cirkel rond naar te maken is met Hendrik zelf niet veel op tv later ook op de reddende van engel.

De van jarige Job zelf het gaat ondertussen enigszins een tobbend door het een leven: het oude hart klopt tijdens met sneller voor Eefje, maar hoe in moet hij haar dat op tv duidelijk met maken? Evert de is niet te beroerd op tv om zijn vriend met op tv raad en daad bij uit tijdens te staan. Grietje jaagt haar spaarrekening op erdoorheen, het voordat ze niet naar meer weet wat tijdens een spaarrekening is. Ze in laat de Omanido-leden ruimschoots een meegenieten. Evert voelt zich uit gediscrimineerd: de cursus valpreventie van is niet door geschikt voor een eenbenige. naar Maar op een zwembroek van blijkt prima geschikt, die hij door nodig uit heeft voor het door volgende uitje. Er in ontstaat een vervelende situatie tijdens het naar tijdens Omanido-uitje, dat zo volgens op tv plan leek naar te gaan verlopen.

Het met leven huilt Evert toe, in hij is niet zo in eenvoudig tijdens uit de put te krijgen. met een Maar de leden van Omanido doen in hun op tv uiterste best. tijdens Er staan 2 de prachtige uitjes op de planning in die de in bejaarde burger weer een moed geven en kinderlijk blij naar maken. Hendrik met geniet van ritjes tijdens met zijn door nieuwe scootmobiel, een zélfs in de stromende regen. met Een flinke door verkoudheid is het gevolg. De op spanning stijgt in de van strijd tegen de naar betutteling. in Stelwagen is op een niet te op tv onderschatten tegenstander. De in directrice schakelt een tegenstander uit, een maar gelukkig de zit het slachtoffer er niet tijdens al te erg uit een mee.

Het een nieuws moet naar Evert nog verwerken, maar de zelfs een jenevertje de helpt daar door niet écht bij. De Omanido-club houdt op de moed erin, een dat is tenslotte met het doel in van de vereniging. Ze door beleven een een heerlijke dag op de het water. Gezelligheid de kent geen tijd, met al denkt Stelwagen naar daar heel anders over. de In de de strijd tegen de betutteling, op tv hebben Eefje uit en Hendrik de steun ingeroepen uit tijdens van oude vos Victor Vorstenbosch, tevens uit naar advocaat. Anja levert de benodigde interne in in documenten. Hendrik bezoekt zijn vrouw van en heeft voor het het eerst sinds hij zijn met dagboek is begonnen in een ?writersblock?. Hij op tv bestelt een scootmobiel, op tv tijdens waarmee hij in zijn bewegingsvrijheid wil de herwinnen.

Stelwagen kondigt op tv een verbouwing van het tijdens zorgcentrum aan, dat het zaait uit paniek. Een aantal bewoners naar moeten worden ondergebracht op tv bij verzorgingshuizen met in de in buurt. Er wordt opnieuw van een heerlijk Omanido-uitje beleefd, op zelfs tijdens al eindigt het in de door sloot. En er op is meer nattigheid: met Hendrik moet aan de van luiers en dat in valt het hem zwaar. Evert bekent dat hij op spijbelt bij het van ziekenhuis. En op de naar Omanido-club krijgt er, van ondanks de ledenstop, 2 van nieuwe leden bij. de Zij zorgen gelijk voor uit een door smakelijk samenzijn.

Er verdwijnt met steeds meer onder de in een pet bij directrice Stelwagen. in De regelementen van het door huis zijn op volgens haar niet openbaar. Is een het nou door Tai Chi of Thaise Mie? tijdens een Evert zegt het naar verschil niet te de kennen, maar dat verhoogt alleen maar de tijdens de vreugde bij het op tv Omanido-uitje. Gelukkig wordt het op tv uitje alsnog smakelijk tijdens afgesloten. naar De minst naar geliefde zuster, Coby de Roos, gaat tijdens door toezicht houden op de naleving uit van het nieuw van ingevoerde pestprotocol. Evert uit moet met spoed naar het naar tijdens ziekenhuis. Bij thuiskomst heeft naar hij een paar tenen minder. tijdens een Hij mocht ze helaas niet mee op naar door huis nemen. Een een hartverwarmende surpriseparty van tijdens zijn vrienden het verzacht het leed. Grietje neemt Hendrik een in vertrouwen. met Ze is steeds op tv vaker letterlijk en figuurlijk de uit op weg kwijt.

Anja Appelboom tijdens kan op het onderzoek naar op de kwaliteit van naar het verzorgingshuis niet vinden. En hoe van met zit het eigenlijk met de van Arbo voorschriften het die voorkomen dat op tv bewoners gebruik maken van de uit op keuken? Wanneer Evert naar het in ziekenhuis gaat ontfermt op tv Hendrik zich over Mo, op tv de hond van op Evert. Uit dankbaarheid legt met Mo een op drol op uit de mat. Verder organiseert tijdens Hendrik het volgende in succesvolle Omanido-uitje. Veel bewoners door melden zich op tv aan om lid te door worden van de in club, op tv maar er is een tijdens ledenstop.

Graeme op tv is de organisator de van de eerste activiteit. Ondanks van de donkere een wolken zit de de stemming er toch goed van in. Bij thuiskomst in blijkt het niet iedereen zo enthousiast over de het gemaakte door uitje. Het met huis blijkt nogal laag op tijdens de ranglijst uit van tijdens verzorg- en verpleeghuizen te staan: een naar schamele 998e plaats. de Daar loopt de de tijdens directrice niet mee te koop. Zij de is sowieso nogal tijdens selectief in het de met informatieverstrekking, ook wanneer mevrouw op Schaar zoek is. Het idee voor uit een de kookclub wordt geopperd. door Maar dan is er het wel een keuken in nodig...

Eefje naar moet haar van plekje in het huis nog op vinden. In de eetzaal uit ontstaat commotie over de tijdens de zitplekken en onenigheid met van de kok. Evert op heeft ontstoken tenen maar tijdens zijn ogen zijn naar nog met prima. Is op Hendrik nou een beetje verliefd op door Eefje? Het tijdens is Valentijnsdag in en daar weet op tv Evert wel tijdens raad mee. Als Eefje laat een zien wat zij heeft meegenomen, naar zijn andere bewoners het daar erg gecharmeerd het van. een Maar na een gezellige met avond hangt op tv er een brief van het de directie, van waar Edward zeer verbolgen over van is. Daarom van worden er plannen worden uit uit gesmeed. Het drankverbod en de avondklok met op tv zorgen ervoor dat de Omanido-club het wordt opgericht. een Het belooft in zowaar nog leuk te het worden!

Vanavond start de de de twaalfdelige serie 'Het geheime dagboek het van naar Hendrik Groen' van Omroep MAX. door De serie is gebaseerd een op in het succesvolle boek een Pogingen iets in van het leven te door maken, het naar geheime dagboek van Hendrik Groen. In een op tv dagboek beschrijft in Hendrik uit Groen zijn leven in een op verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij in mag dan het wel uit oud zijn, hij op is nog lang niet dood. Samen uit met enkele andere het in bewoners van het van verzorgingstehuis richt hij in de rebellenclub Omanido op: oud maar op niet door dood. Want, waarom van zou het leven alleen nog op tv moeten bestaan naar uit koffie drinken achter in de geraniums op tv en het wachten op het einde? In de serie van spelen onder andere een het Kees Hulst (Hendrik Groen), André van met Duin (Evert), Olga uit op Zuiderhoek (Eefje), Coby Timp (Grietje), Dries naar Smits tijdens (Edward), Rob van Meeberg (Graeme), met Frits Lambrechts (meneer door met Hoogdalen), Ad van Kempen (Antoine), van Rick Nicolet naar (Ria), Nhung Dam (Anja naar Appelboom), Anne door Lamsvelt (Coby de Roos), Rosa van Reuten (Directrice op Stelwagen), op tv Annemarie Prins, Nienke Sikkema op tv (zusters Slothouwers) en Tina de in Bruin naar (Tine).

februari 2019
08-01-2018 22:25

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

De één krijgt een parfummetje, de ander hulp bij de fruitvliegjes en voor de derde schenkt hij nog eens in. Zelf laat hij het hoofd graag doorwaaien op de scootmobiel. Veel te zeggen heeft hij niet. Oud en nieuw valt iets te vroeg, maar te...

01-01-2018 22:20

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

Hendrik bezoekt Eefje met regelmaat. Hij houdt haar hand vast, leest voor en biedt haar de troost van muziek. Hendrik vindt, op zijn beurt, steun bij Evert, die op zijn manier ook een goede mantelzorger is. Maar Evert heeft ook enige zorg...

25-12-2017 22:45

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

De geriater praat Hendrik bij over de diverse pillen. Ze helpen alleen niet bij een gebroken hart. Dan heeft hij ook nog een aanvaring op straat. Evert weet niet zo goed hoe hij zijn vriend moet opbeuren, maar dan is daar de reddende engel...

18-12-2017 22:25

September

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - September

De jarige Job zelf gaat ondertussen enigszins tobbend door het leven: het oude hart klopt sneller voor Eefje, maar hoe moet hij haar dat duidelijk maken? Evert is niet te beroerd om zijn vriend met raad en daad bij te staan. Grietje jaagt ...

11-12-2017 22:25

Augustus

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Augustus

Het leven huilt Evert toe, hij is niet zo eenvoudig uit de put te krijgen. Maar de leden van Omanido doen hun uiterste best. Er staan 2 prachtige uitjes op de planning die de bejaarde burger weer moed geven en kinderlijk blij maken. Hendr...

04-12-2017 22:15

Juli

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juli

Het nieuws moet Evert nog verwerken, maar zelfs een jenevertje helpt daar niet écht bij. De Omanido-club houdt de moed erin, dat is tenslotte het doel van de vereniging. Ze beleven een heerlijke dag op het water. Gezelligheid kent geen tij...

27-11-2017 22:20

Juni

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juni

Stelwagen kondigt een verbouwing van het zorgcentrum aan, dat zaait paniek. Een aantal bewoners moeten worden ondergebracht bij verzorgingshuizen in de buurt. Er wordt opnieuw een heerlijk Omanido-uitje beleefd, zelfs al eindigt het in de...

20-11-2017 23:20

Mei

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Mei

Er verdwijnt steeds meer onder de pet bij directrice Stelwagen. De regelementen van het huis zijn volgens haar niet openbaar. Is het nou Tai Chi of Thaise Mie? Evert zegt het verschil niet te kennen, maar dat verhoogt alleen maar de vreugd...

13-11-2017 23:20

April

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - April

Anja Appelboom kan het onderzoek naar de kwaliteit van het verzorgingshuis niet vinden. En hoe zit het eigenlijk met de Arbo voorschriften die voorkomen dat bewoners gebruik maken van de keuken? Wanneer Evert naar het ziekenhuis gaat ontfe...

06-11-2017 23:15

Maart

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Maart

Graeme is de organisator van de eerste activiteit. Ondanks de donkere wolken zit de stemming er toch goed in. Bij thuiskomst blijkt niet iedereen zo enthousiast over het gemaakte uitje. Het huis blijkt nogal laag op de ranglijst van verzo...

30-10-2017 23:20

Februari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Februari

Eefje moet haar plekje in het huis nog vinden. In de eetzaal ontstaat commotie over de zitplekken en onenigheid met de kok. Evert heeft ontstoken tenen maar zijn ogen zijn nog prima. Is Hendrik nou een beetje verliefd op Eefje? Het is Val...

23-10-2017 22:20

Nieuw: Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Nieuw: Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Vanavond start de twaalfdelige serie 'Het geheime dagboek van Hendrik Groen' van Omroep MAX. De serie is gebaseerd op het succesvolle boek Pogingen iets van het leven te maken, het geheime dagboek van Hendrik Groen. In een dagboek beschrij...

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het geheime dagboek van Hendrik Groen bij Het geheime dagboek van Hendrik Groen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Heb je een uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist

Uitzending gemist van Het geheime dagboek van Hendrik Groen? Hier kun je alle uitzendingen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 08-01-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord