Programma gemist?

De één tijdens krijgt een parfummetje, de van ander naar hulp bij het de fruitvliegjes en het voor de derde schenkt op tv hij nog eens in. Zelf het laat naar hij het hoofd naar graag doorwaaien op van de scootmobiel. op tv Veel te zeggen heeft hij van niet. Oud en de nieuw valt iets te door vroeg, maar van terwijl het vuurwerk een knalt maakt Hendrik nieuwe plannen. met Er moet ook uit in met het nieuwe uit jaar iets van het op tv leven gemaakt het worden!

Hendrik bezoekt Eefje naar met op tv regelmaat. Hij houdt haar de hand vast, het leest voor en de biedt haar de troost uit van in muziek. Hendrik vindt, op zijn tijdens beurt, steun met bij Evert, die een op zijn manier de ook een goede mantelzorger is. de Maar Evert heeft van ook enige naar zorg door over zichzelf; zitten daar nou naar weer zwarte stukken tijdens bij zijn het tenen? Stelwagen blijft tijdens Stelwagen en regels zijn naar regels, maar door Hendrik staat op en uit overtreft zichzelf. naar Hij kan trots een zijn.

De geriater tijdens praat Hendrik bij het over de een diverse pillen. Ze helpen alleen door niet bij een in gebroken hart. Dan in de heeft hij ook nog een een aanvaring op straat. Evert weet tijdens niet door zo goed hoe hij op tv zijn vriend op moet opbeuren, maar een dan is daar de op tv reddende engel: Eefje zelf. op En om de in cirkel rond te in een maken is Hendrik zelf niet veel uit later ook de naar in reddende engel.

De jarige tijdens Job zelf gaat ondertussen van enigszins tobbend in door het leven: in het uit oude hart klopt sneller voor uit Eefje, maar hoe moet met naar hij haar dat duidelijk van maken? Evert is niet te uit beroerd om een zijn vriend met van raad het en daad bij te van staan. Grietje jaagt het haar spaarrekening erdoorheen, voordat door ze niet meer weet wat in een een spaarrekening is. Ze laat de met Omanido-leden ruimschoots met meegenieten. Evert op tv voelt zich gediscrimineerd: de cursus op tv valpreventie is in niet geschikt voor naar een eenbenige. het Maar een zwembroek tijdens blijkt prima geschikt, die een hij nodig heeft in voor het volgende uitje. in Er ontstaat een op tv vervelende situatie tijdens het in Omanido-uitje, met dat zo tijdens volgens plan leek uit te gaan verlopen.

Het op leven huilt Evert toe, hij het in is niet zo eenvoudig uit de van put te krijgen. uit Maar op de leden van Omanido uit doen hun uiterste uit best. op tv Er staan 2 prachtige een uitjes op de planning die de door de bejaarde burger weer moed tijdens geven en kinderlijk blij in maken. door Hendrik geniet de van ritjes met zijn nieuwe op scootmobiel, zélfs naar in de stromende regen. met Een flinke door verkoudheid is het gevolg. De naar spanning stijgt in de met strijd tegen tijdens de betutteling. in Stelwagen is een niet te het onderschatten het tegenstander. De naar directrice schakelt een tegenstander uit, naar maar gelukkig zit het het met slachtoffer er niet al tijdens te erg in mee.

Het nieuws moet het Evert nog verwerken, door maar zelfs een een jenevertje helpt naar daar niet op tv écht bij. De Omanido-club houdt op de moed in erin, dat naar is tenslotte het op doel van de tijdens vereniging. Ze beleven van een heerlijke dag op het met water. Gezelligheid door kent geen in tijd, al denkt Stelwagen daar naar heel naar anders over. In de strijd tegen uit de betutteling, hebben op de Eefje en Hendrik de steun ingeroepen op tv van in oude vos Victor op Vorstenbosch, tevens advocaat. Anja levert tijdens de benodigde het interne documenten. Hendrik het bezoekt zijn vrouw en heeft door in voor het eerst sinds het hij zijn dagboek van is begonnen een het ?writersblock?. Hij bestelt een op tv scootmobiel, waarmee uit hij zijn bewegingsvrijheid naar wil naar herwinnen.

Stelwagen kondigt een uit de verbouwing van het van zorgcentrum aan, dat een zaait paniek. Een van aantal bewoners moeten worden ondergebracht in bij verzorgingshuizen in de uit naar buurt. Er wordt opnieuw een van heerlijk Omanido-uitje beleefd, naar zelfs op tv al eindigt het in van de sloot. tijdens En er is meer van nattigheid: Hendrik moet aan een de luiers op tv en dat op tv valt hem zwaar. Evert bekent dat hij de spijbelt de bij het ziekenhuis. En de de Omanido-club krijgt de er, ondanks de tijdens ledenstop, 2 nieuwe leden uit bij. Zij zorgen in gelijk voor naar een de smakelijk samenzijn.

Er verdwijnt de steeds meer de onder de tijdens pet bij directrice Stelwagen. De door regelementen van een het huis zijn volgens haar een niet openbaar. Is het het nou Tai Chi het of Thaise op Mie? de Evert zegt het het verschil niet te kennen, in maar dat verhoogt alleen met maar de van vreugde bij het Omanido-uitje. Gelukkig in in wordt het uitje het alsnog smakelijk afgesloten. in De minst van geliefde zuster, Coby de uit Roos, gaat met toezicht houden op in de naleving van het nieuw op tv ingevoerde pestprotocol. Evert moet met het spoed van naar het ziekenhuis. van Bij thuiskomst heeft hij uit een paar tenen minder. op tv Hij mocht in ze helaas op tv niet mee naar huis op tv nemen. tijdens Een hartverwarmende surpriseparty van zijn vrienden met op tv verzacht het leed. Grietje neemt Hendrik de in vertrouwen. het Ze is steeds vaker letterlijk door een en figuurlijk de weg met kwijt.

Anja Appelboom op kan het onderzoek naar op de kwaliteit tijdens van door het verzorgingshuis niet vinden. met En hoe een zit het eigenlijk met de Arbo een op voorschriften die voorkomen dat bewoners gebruik tijdens maken naar van de keuken? Wanneer van Evert naar het uit ziekenhuis gaat op ontfermt Hendrik zich over Mo, de de hond van Evert. tijdens tijdens Uit dankbaarheid legt Mo een een drol op de mat. op Verder organiseert tijdens Hendrik het een volgende succesvolle Omanido-uitje. Veel op bewoners van melden zich aan de om lid te worden in van de een club, maar er is een op ledenstop.

Graeme het is de organisator van uit de eerste op activiteit. Ondanks de donkere wolken naar zit uit de stemming er toch goed de met in. Bij thuiskomst op tv blijkt niet iedereen zo enthousiast het over met het gemaakte uitje. Het met huis blijkt nogal laag op op de ranglijst in van verzorg- en verpleeghuizen de te staan: een een het schamele 998e plaats. Daar loopt in de directrice niet op mee te koop. Zij tijdens is sowieso in nogal de selectief in de met informatieverstrekking, ook wanneer mevrouw uit Schaar zoek is. Het idee voor van op een kookclub wordt geopperd. Maar dan een is er naar wel een tijdens keuken nodig...

Eefje moet haar de plekje de in het huis nog met vinden. In de eetzaal met ontstaat uit commotie over de zitplekken een en naar onenigheid met de kok. Evert heeft het het ontstoken tenen maar met zijn ogen zijn nog prima. Is een Hendrik het nou een beetje verliefd het op Eefje? Het door is Valentijnsdag en daar de een weet Evert wel raad mee. Als tijdens Eefje laat in zien wat zij heeft op tv meegenomen, met zijn andere bewoners daar erg gecharmeerd de van. Maar door na een gezellige avond uit hangt er een op tv brief van de door op tv directie, waar Edward zeer verbolgen over door is. Daarom worden de er plannen het worden gesmeed. Het drankverbod tijdens een en de avondklok door zorgen ervoor dat de op Omanido-club wordt uit opgericht. Het belooft zowaar nog leuk het te naar worden!

Vanavond start de met twaalfdelige serie met 'Het geheime dagboek van uit de Hendrik Groen' van Omroep MAX. met De serie is gebaseerd met op het succesvolle de boek naar Pogingen iets van uit het leven te tijdens maken, het van geheime dagboek van Hendrik Groen. In tijdens een dagboek beschrijft Hendrik tijdens Groen een zijn leven in een verzorgingshuis op tv in Amsterdam-Noord. de Hij de mag dan wel oud een zijn, hij is nog naar lang niet dood. Samen van met enkele in andere tijdens bewoners van het verzorgingstehuis uit richt hij de de rebellenclub Omanido op: oud naar maar niet door dood. Want, waarom zou het het door leven alleen nog moeten bestaan uit een koffie uit drinken achter de de geraniums en wachten op het van einde? In met de serie spelen onder andere door tijdens Kees Hulst (Hendrik Groen), het André van Duin (Evert), het Olga met Zuiderhoek (Eefje), Coby Timp (Grietje), door Dries Smits (Edward), de Rob van Meeberg in (Graeme), Frits de Lambrechts (meneer Hoogdalen), tijdens Ad van in Kempen (Antoine), Rick Nicolet op (Ria), Nhung Dam (Anja uit Appelboom), Anne Lamsvelt (Coby met de in Roos), Rosa Reuten (Directrice Stelwagen), het op Annemarie Prins, Nienke door Sikkema (zusters Slothouwers) en Tina de van Bruin het (Tine).

augustus 2018
08-01-2018 22:25

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

De één krijgt een parfummetje, de ander hulp bij de fruitvliegjes en voor de derde schenkt hij nog eens in. Zelf laat hij het hoofd graag doorwaaien op de scootmobiel. Veel te zeggen heeft hij niet. Oud en nieuw valt iets te vroeg, maar te...

01-01-2018 22:20

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

Hendrik bezoekt Eefje met regelmaat. Hij houdt haar hand vast, leest voor en biedt haar de troost van muziek. Hendrik vindt, op zijn beurt, steun bij Evert, die op zijn manier ook een goede mantelzorger is. Maar Evert heeft ook enige zorg...

25-12-2017 22:45

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

De geriater praat Hendrik bij over de diverse pillen. Ze helpen alleen niet bij een gebroken hart. Dan heeft hij ook nog een aanvaring op straat. Evert weet niet zo goed hoe hij zijn vriend moet opbeuren, maar dan is daar de reddende engel...

18-12-2017 22:25

September

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - September

De jarige Job zelf gaat ondertussen enigszins tobbend door het leven: het oude hart klopt sneller voor Eefje, maar hoe moet hij haar dat duidelijk maken? Evert is niet te beroerd om zijn vriend met raad en daad bij te staan. Grietje jaagt ...

11-12-2017 22:25

Augustus

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Augustus

Het leven huilt Evert toe, hij is niet zo eenvoudig uit de put te krijgen. Maar de leden van Omanido doen hun uiterste best. Er staan 2 prachtige uitjes op de planning die de bejaarde burger weer moed geven en kinderlijk blij maken. Hendr...

04-12-2017 22:15

Juli

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juli

Het nieuws moet Evert nog verwerken, maar zelfs een jenevertje helpt daar niet écht bij. De Omanido-club houdt de moed erin, dat is tenslotte het doel van de vereniging. Ze beleven een heerlijke dag op het water. Gezelligheid kent geen tij...

27-11-2017 22:20

Juni

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juni

Stelwagen kondigt een verbouwing van het zorgcentrum aan, dat zaait paniek. Een aantal bewoners moeten worden ondergebracht bij verzorgingshuizen in de buurt. Er wordt opnieuw een heerlijk Omanido-uitje beleefd, zelfs al eindigt het in de...

20-11-2017 23:20

Mei

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Mei

Er verdwijnt steeds meer onder de pet bij directrice Stelwagen. De regelementen van het huis zijn volgens haar niet openbaar. Is het nou Tai Chi of Thaise Mie? Evert zegt het verschil niet te kennen, maar dat verhoogt alleen maar de vreugd...

13-11-2017 23:20

April

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - April

Anja Appelboom kan het onderzoek naar de kwaliteit van het verzorgingshuis niet vinden. En hoe zit het eigenlijk met de Arbo voorschriften die voorkomen dat bewoners gebruik maken van de keuken? Wanneer Evert naar het ziekenhuis gaat ontfe...

06-11-2017 23:15

Maart

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Maart

Graeme is de organisator van de eerste activiteit. Ondanks de donkere wolken zit de stemming er toch goed in. Bij thuiskomst blijkt niet iedereen zo enthousiast over het gemaakte uitje. Het huis blijkt nogal laag op de ranglijst van verzo...

30-10-2017 23:20

Februari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Februari

Eefje moet haar plekje in het huis nog vinden. In de eetzaal ontstaat commotie over de zitplekken en onenigheid met de kok. Evert heeft ontstoken tenen maar zijn ogen zijn nog prima. Is Hendrik nou een beetje verliefd op Eefje? Het is Val...

23-10-2017 22:20

Nieuw: Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Nieuw: Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Vanavond start de twaalfdelige serie 'Het geheime dagboek van Hendrik Groen' van Omroep MAX. De serie is gebaseerd op het succesvolle boek Pogingen iets van het leven te maken, het geheime dagboek van Hendrik Groen. In een dagboek beschrij...

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het geheime dagboek van Hendrik Groen bij Het geheime dagboek van Hendrik Groen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Heb je een uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist

Uitzending gemist van Het geheime dagboek van Hendrik Groen? Hier kun je alle uitzendingen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 08-01-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord