Programma gemist?

In een de dagboek beschrijft een Hendrik Groen zijn met leven in een verzorgingshuis in het van Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud in zijn, naar hij is nog lang uit niet dood. Samen met met enkele de andere bewoners van het verzorgingstehuis met tijdens richt hij de rebellenclub Omanido met op: oud maar niet het in dood. Want, waarom zou het leven naar alleen nog moeten de tijdens bestaan uit koffie uit drinken achter de van geraniums en wachten uit op het einde? Dit in is een herhaling van 8 januari de op 2018.

In door een dagboek beschrijft tijdens Hendrik Groen uit zijn leven in uit een verzorgingshuis in door Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel met oud naar zijn, hij is nog een lang niet dood. Samen het met enkele tijdens andere bewoners van het de verzorgingstehuis richt hij de het rebellenclub naar Omanido op: oud maar naar niet dood. Want, waarom op tv zou het met leven alleen nog van moeten bestaan het uit koffie drinken achter de uit geraniums op en wachten op het een einde? Dit is in een herhaling van 1 januari door in 2018.

In een tijdens dagboek beschrijft op Hendrik Groen zijn naar leven in een verzorgingshuis in met Amsterdam-Noord. Hij met mag dan wel oud op zijn, hij is uit de nog lang niet dood. Samen met de enkele het andere bewoners door van het verzorgingstehuis richt tijdens hij de rebellenclub Omanido tijdens op: oud maar niet het dood. Want, in waarom zou het de leven alleen een nog moeten bestaan uit koffie op drinken achter de met geraniums en wachten naar op het in einde?

De op jarige Job zelf met gaat ondertussen enigszins tobbend het door het leven: uit het in oude hart klopt een sneller voor Eefje, maar door hoe moet door hij haar dat op tv duidelijk maken? Evert is niet op tv te beroerd om een zijn vriend met tijdens raad en daad op tv bij te staan. Grietje een jaagt een haar spaarrekening erdoorheen, voordat ze op niet door meer weet wat een spaarrekening is. een Ze laat van de Omanido-leden ruimschoots meegenieten. Evert tijdens voelt zich op gediscrimineerd: de cursus valpreventie tijdens is niet geschikt van voor een eenbenige. de Maar van een zwembroek blijkt prima op geschikt, die met hij nodig door heeft voor het volgende uitje. Er uit ontstaat een vervelende uit situatie tijdens tijdens het Omanido-uitje, dat zo volgens met het plan leek te gaan verlopen. Dit is op een herhaling op van in 18 december 2017.

Het leven huilt de Evert toe, hij tijdens is niet zo in eenvoudig uit de op put te krijgen. door Maar met de leden van het Omanido doen hun naar uiterste best. in Er staan 2 een prachtige uitjes op op tv de planning die de bejaarde op burger een weer moed geven en op kinderlijk blij maken. Hendrik geniet van in ritjes door met zijn nieuwe scootmobiel, het zélfs in de uit stromende het regen. Een flinke verkoudheid in is het gevolg. De spanning stijgt door in de strijd op tv tegen de betutteling. op in Stelwagen is een niet door te onderschatten met tegenstander. De directrice schakelt een van tegenstander in uit, maar gelukkig de zit het slachtoffer er uit niet al te uit erg mee. Dit op tv is een herhaling van 11 december in op tv 2017.

Het nieuws moet met Evert nog verwerken, uit maar door zelfs een met jenevertje helpt daar niet uit écht bij. De Omanido-club houdt door de moed erin, dat naar is tenslotte een het op tv doel van de vereniging. Ze een beleven een in heerlijke dag op uit het water. Gezelligheid op tv kent geen tijd, met al denkt Stelwagen een daar heel anders over. In op de het strijd tegen de betutteling, hebben Eefje met en Hendrik van de steun ingeroepen van door oude vos Victor op tv Vorstenbosch, van tevens advocaat. Anja levert naar de tijdens benodigde interne documenten. Hendrik bezoekt zijn vrouw de en door heeft voor het eerst sinds een hij zijn naar dagboek de is begonnen een ?writersblock?. Hij bestelt in een het scootmobiel, waarmee in hij zijn bewegingsvrijheid wil herwinnen. Dit op is een de herhaling van 4 de december 2017.

Stelwagen kondigt een tijdens verbouwing uit van het zorgcentrum met aan, dat zaait paniek. Een met aantal van bewoners moeten uit worden ondergebracht bij van verzorgingshuizen in de buurt. Er de wordt opnieuw een heerlijk tijdens Omanido-uitje naar beleefd, zelfs al eindigt het in naar op tv de sloot. En er het is meer nattigheid: Hendrik moet een aan de op tv luiers door en dat valt hem op tv zwaar. Evert bekent dat hij spijbelt het bij het ziekenhuis. van op En de Omanido-club krijgt er, ondanks tijdens de ledenstop, 2 van in nieuwe leden bij. met Zij zorgen gelijk voor een op tv smakelijk het samenzijn. Dit is een herhaling van 27 uit november op tv 2017.

Er naar verdwijnt steeds meer een onder de pet bij door directrice Stelwagen. in De regelementen van het het huis zijn het volgens haar niet openbaar. Is het uit met nou Tai Chi of Thaise tijdens Mie? de Evert zegt het verschil niet te op tv kennen, de maar dat verhoogt alleen uit maar de vreugde bij het het Omanido-uitje. Gelukkig uit wordt een het uitje alsnog naar smakelijk afgesloten. De op minst geliefde zuster, Coby de Roos, het gaat op tv toezicht houden op de naleving in van op het nieuw ingevoerde pestprotocol. Evert in moet met spoed in naar een het ziekenhuis. Bij thuiskomst heeft op tv hij een paar met tenen minder. Hij mocht naar ze uit helaas niet mee op naar huis nemen. Een hartverwarmende van tijdens surpriseparty van zijn vrienden op tv verzacht het een leed. Grietje neemt Hendrik in uit vertrouwen. Ze op tv is steeds vaker letterlijk en figuurlijk op tv de in weg kwijt. Dit is een uit herhaling van tijdens 20 november op 2017.

Anja in Appelboom kan het met onderzoek naar de kwaliteit het van op tv het verzorgingshuis niet vinden. En hoe het zit het eigenlijk van met op tv de Arbo voorschriften met die voorkomen dat bewoners door gebruik maken van uit de keuken? Wanneer Evert in naar het ziekenhuis met gaat naar ontfermt Hendrik zich over uit Mo, de hond van Evert. in Uit dankbaarheid op tv legt Mo in een drol op de door mat. Verder organiseert Hendrik het op tv volgende succesvolle het Omanido-uitje. Veel op bewoners melden zich aan om naar lid te het worden van de tijdens club, van maar er is een een ledenstop. Dit is een herhaling op tv van op tv 13 november 2017.

Graeme is de naar organisator van de op met eerste activiteit. Ondanks de van donkere wolken zit de het stemming in er toch goed in. Bij thuiskomst door blijkt naar niet iedereen zo het enthousiast over het gemaakte uitje. Het op huis blijkt van nogal laag van op de ranglijst een van verzorg- uit en verpleeghuizen te staan: op tv een schamele 998e plaats. Daar op tv loopt de directrice van tijdens niet mee te een koop. Zij is sowieso nogal selectief van in de met informatieverstrekking, ook wanneer op tv mevrouw Schaar zoek is. Het in idee voor een de kookclub wordt geopperd. op tv in Maar dan is er wel door een uit keuken nodig... Dit is een herhaling in van 6 november naar 2017.

Eefje door moet haar van plekje in het huis nog naar vinden. de In de eetzaal door ontstaat commotie over de zitplekken een en onenigheid tijdens met de kok. Evert heeft op ontstoken tenen maar het zijn ogen zijn een nog prima. Is een Hendrik nou een het beetje verliefd op Eefje? met Het is Valentijnsdag naar en daar weet naar Evert op wel raad mee. Als Eefje uit laat zien wat de zij heeft meegenomen, op zijn andere bewoners naar daar erg gecharmeerd van. op tv Maar na een van gezellige van avond hangt er een het brief van de in directie, waar op tv Edward zeer van verbolgen over is. Daarom worden het er plannen worden gesmeed. Het naar van drankverbod en de avondklok in zorgen ervoor het dat de Omanido-club wordt opgericht. in Het belooft zowaar de nog de leuk te worden! Dit is een herhaling een door van 30 oktober van 2017.

In een door dagboek beschrijft Hendrik uit Groen zijn van leven in een verzorgingshuis in het Amsterdam-Noord. Hij met mag dan de wel oud zijn, hij is tijdens nog lang niet op tv dood. Samen met een enkele andere naar bewoners van van het verzorgingstehuis richt hij de van rebellenclub Omanido met op: oud maar door niet dood. Want, op waarom zou naar het leven van alleen nog moeten bestaan uit op koffie de drinken achter de geraniums en op tv wachten door op het einde?

De één krijgt op een parfummetje, uit de door ander hulp bij in de fruitvliegjes en voor de in derde schenkt de hij nog met eens in. Zelf laat hij op tv het hoofd graag doorwaaien een op de scootmobiel. de Veel te de zeggen heeft hij uit niet. Oud en nieuw door valt iets te vroeg, door maar terwijl het van vuurwerk knalt in maakt Hendrik nieuwe plannen. de een Er moet ook in het nieuwe met de jaar iets van tijdens het leven gemaakt op worden!

Hendrik op bezoekt Eefje een met regelmaat. Hij het houdt haar hand vast, leest voor tijdens en uit biedt haar de troost het van muziek. Hendrik vindt, naar op zijn op tv beurt, steun bij Evert, van door die op zijn manier ook een op goede mantelzorger uit is. Maar Evert heeft uit ook enige in zorg over zichzelf; zitten naar daar nou weer het zwarte stukken bij een zijn de tenen? Stelwagen blijft Stelwagen een en regels zijn op regels, maar door Hendrik staat door op en overtreft zichzelf. Hij tijdens kan tijdens trots zijn.

De geriater praat op tv Hendrik bij op tv over de diverse pillen. het met Ze helpen alleen niet bij uit een tijdens gebroken hart. Dan heeft hij het ook naar nog een aanvaring op het straat. Evert weet niet zo met goed in hoe hij zijn vriend moet door opbeuren, maar dan door is daar de uit reddende engel: tijdens Eefje zelf. En van om de cirkel rond naar te maken de is Hendrik op tv zelf niet veel naar later ook de reddende de engel.

augustus 2020
26-09-2019 15:20

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

24-09-2019 15:25

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

23-09-2019 15:25

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

21-09-2019 14:15

September

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - September

De jarige Job zelf gaat ondertussen enigszins tobbend door het leven: het oude hart klopt sneller voor Eefje, maar hoe moet hij haar dat duidelijk maken? Evert is niet te beroerd om zijn vriend met raad en daad bij te staan. Grietje jaagt ...

20-09-2019 15:25

Augustus

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Augustus

Het leven huilt Evert toe, hij is niet zo eenvoudig uit de put te krijgen. Maar de leden van Omanido doen hun uiterste best. Er staan 2 prachtige uitjes op de planning die de bejaarde burger weer moed geven en kinderlijk blij maken. Hendri...

17-09-2019 15:25

Juli

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juli

Het nieuws moet Evert nog verwerken, maar zelfs een jenevertje helpt daar niet écht bij. De Omanido-club houdt de moed erin, dat is tenslotte het doel van de vereniging. Ze beleven een heerlijke dag op het water. Gezelligheid kent geen tij...

16-09-2019 15:20

Juni

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juni

Stelwagen kondigt een verbouwing van het zorgcentrum aan, dat zaait paniek. Een aantal bewoners moeten worden ondergebracht bij verzorgingshuizen in de buurt. Er wordt opnieuw een heerlijk Omanido-uitje beleefd, zelfs al eindigt het in de ...

13-09-2019 15:20

Mei

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Mei

Er verdwijnt steeds meer onder de pet bij directrice Stelwagen. De regelementen van het huis zijn volgens haar niet openbaar. Is het nou Tai Chi of Thaise Mie? Evert zegt het verschil niet te kennen, maar dat verhoogt alleen maar de vreugd...

12-09-2019 15:25

April

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - April

Anja Appelboom kan het onderzoek naar de kwaliteit van het verzorgingshuis niet vinden. En hoe zit het eigenlijk met de Arbo voorschriften die voorkomen dat bewoners gebruik maken van de keuken? Wanneer Evert naar het ziekenhuis gaat ontfe...

11-09-2019 15:25

Maart

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Maart

Graeme is de organisator van de eerste activiteit. Ondanks de donkere wolken zit de stemming er toch goed in. Bij thuiskomst blijkt niet iedereen zo enthousiast over het gemaakte uitje. Het huis blijkt nogal laag op de ranglijst van verzor...

10-09-2019 15:25

Februari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Februari

Eefje moet haar plekje in het huis nog vinden. In de eetzaal ontstaat commotie over de zitplekken en onenigheid met de kok. Evert heeft ontstoken tenen maar zijn ogen zijn nog prima. Is Hendrik nou een beetje verliefd op Eefje? Het is Vale...

09-09-2019 15:20

Januari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Januari

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

08-01-2018 22:25

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

De één krijgt een parfummetje, de ander hulp bij de fruitvliegjes en voor de derde schenkt hij nog eens in. Zelf laat hij het hoofd graag doorwaaien op de scootmobiel. Veel te zeggen heeft hij niet. Oud en nieuw valt iets te vroeg, maar te...

01-01-2018 22:20

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

Hendrik bezoekt Eefje met regelmaat. Hij houdt haar hand vast, leest voor en biedt haar de troost van muziek. Hendrik vindt, op zijn beurt, steun bij Evert, die op zijn manier ook een goede mantelzorger is. Maar Evert heeft ook enige zorg...

25-12-2017 22:45

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

De geriater praat Hendrik bij over de diverse pillen. Ze helpen alleen niet bij een gebroken hart. Dan heeft hij ook nog een aanvaring op straat. Evert weet niet zo goed hoe hij zijn vriend moet opbeuren, maar dan is daar de reddende engel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het geheime dagboek van Hendrik Groen bij Het geheime dagboek van Hendrik Groen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Heb je een uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist

Uitzending gemist van Het geheime dagboek van Hendrik Groen? Hier kun je alle uitzendingen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 26-09-2019 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!