Programma gemist?

De met één krijgt een parfummetje, met de in ander hulp bij van de fruitvliegjes en tijdens voor de derde schenkt de hij nog in eens in. Zelf laat hij het op tv hoofd graag met doorwaaien op op de scootmobiel. Veel tijdens te zeggen heeft hij op tv niet. Oud en nieuw het valt iets te vroeg, de in maar terwijl het uit vuurwerk knalt maakt Hendrik nieuwe plannen. een Er moet door ook in op tv het nieuwe jaar iets van naar het leven op gemaakt het worden!

Hendrik bezoekt naar Eefje met regelmaat. Hij tijdens houdt haar hand op tv vast, een leest voor en biedt haar door de het troost van muziek. Hendrik van vindt, op zijn uit beurt, steun bij naar Evert, die op van zijn manier ook een op goede met mantelzorger is. op tv Maar Evert heeft ook enige door zorg over zichzelf; zitten uit daar tijdens nou weer van zwarte stukken bij zijn met tenen? Stelwagen blijft Stelwagen en van regels door zijn regels, maar Hendrik staat de op door en overtreft zichzelf. Hij in kan trots uit zijn.

De geriater praat van Hendrik bij over een de diverse op tv pillen. tijdens Ze helpen alleen niet bij in een gebroken in hart. Dan heeft hij ook door nog naar een aanvaring door op straat. Evert weet niet de zo goed op tv hoe hij zijn vriend door moet opbeuren, maar dan door is daar de reddende van het engel: Eefje zelf. van En om de met cirkel rond te maken is Hendrik het zelf niet veel door later ook de uit een reddende engel.

De jarige de Job zelf gaat ondertussen een tijdens enigszins tobbend door het leven: het een van oude hart klopt sneller voor naar Eefje, door maar hoe moet hij haar op tv dat duidelijk maken? naar Evert is niet te in beroerd om zijn tijdens vriend met raad tijdens een en daad bij te door staan. Grietje jaagt van haar spaarrekening erdoorheen, voordat ze tijdens niet meer weet van wat een spaarrekening tijdens is. Ze in laat de Omanido-leden ruimschoots meegenieten. Evert een in voelt zich gediscrimineerd: de de cursus valpreventie een is niet geschikt de voor een eenbenige. van Maar een zwembroek in blijkt prima geschikt, die hij op tv nodig heeft voor het van volgende uitje. door Er ontstaat een van vervelende situatie op tijdens het Omanido-uitje, dat zo op naar volgens plan leek te gaan door verlopen.

Het een leven huilt Evert toe, op hij is tijdens niet zo eenvoudig uit het de put te de krijgen. in Maar de leden van Omanido met doen hun een uiterste best. in Er staan 2 prachtige uitjes door op de op planning die de tijdens bejaarde burger weer moed het geven en kinderlijk blij tijdens in maken. Hendrik geniet van ritjes met op tv zijn van nieuwe scootmobiel, zélfs met in de stromende regen. Een met flinke verkoudheid is op het gevolg. De spanning de stijgt van in de strijd tegen op tv de betutteling. op Stelwagen is een niet in te onderschatten tegenstander. van De directrice schakelt een met tegenstander tijdens uit, maar gelukkig zit het naar tijdens slachtoffer er niet al te erg in het mee.

Het nieuws van moet Evert op nog verwerken, maar zelfs een uit een jenevertje helpt daar niet op tv écht bij. De een Omanido-club houdt de moed erin, op tv dat uit is tenslotte het doel van de tijdens vereniging. op Ze beleven het een heerlijke dag op het met water. Gezelligheid met kent geen tijd, al de denkt tijdens Stelwagen daar heel anders over. op tv In de strijd tegen uit de tijdens betutteling, hebben Eefje in en Hendrik de de steun ingeroepen van oude de vos Victor Vorstenbosch, het tevens advocaat. Anja op levert de benodigde een interne documenten. Hendrik bezoekt de zijn vrouw en heeft het voor het eerst de sinds uit hij zijn dagboek is begonnen met op een ?writersblock?. Hij bestelt een een scootmobiel, uit waarmee hij zijn het bewegingsvrijheid wil met herwinnen.

Stelwagen kondigt door een verbouwing van het het zorgcentrum aan, dat op tv zaait een paniek. Een aantal bewoners het moeten worden ondergebracht bij op verzorgingshuizen in op tv de buurt. Er wordt op tv opnieuw een heerlijk van Omanido-uitje beleefd, in zelfs al het eindigt het in de sloot. door En er is naar meer nattigheid: met Hendrik naar moet aan de luiers en naar dat valt hem op zwaar. Evert bekent door dat hij naar spijbelt bij het ziekenhuis. En de het Omanido-club het krijgt er, tijdens ondanks de ledenstop, 2 nieuwe van leden bij. naar Zij zorgen gelijk voor in een smakelijk met samenzijn.

Er op verdwijnt steeds het meer onder de pet bij een directrice Stelwagen. De regelementen in van het uit huis zijn tijdens volgens haar van niet openbaar. Is het nou Tai uit Chi of Thaise op Mie? Evert zegt met het verschil niet het te kennen, uit maar dat verhoogt het alleen maar de vreugde bij op het Omanido-uitje. uit Gelukkig door wordt het uitje alsnog smakelijk afgesloten. het met De minst geliefde zuster, Coby naar de Roos, uit gaat toezicht houden op in de naleving op tv van het nieuw ingevoerde uit de pestprotocol. Evert moet met spoed naar een het ziekenhuis. met Bij thuiskomst heeft hij met een een paar tenen minder. Hij mocht ze door helaas niet op mee naar de huis nemen. Een het hartverwarmende surpriseparty van zijn vrienden naar verzacht van het leed. Grietje op neemt Hendrik in door vertrouwen. Ze is tijdens steeds vaker letterlijk en figuurlijk van de met weg kwijt.

Anja Appelboom met kan het onderzoek de naar op de kwaliteit van het verzorgingshuis naar niet vinden. En het hoe zit het de eigenlijk met de Arbo door voorschriften op tv die voorkomen dat tijdens bewoners gebruik de maken van de naar keuken? Wanneer Evert naar het ziekenhuis door gaat ontfermt Hendrik met zich uit over Mo, de uit hond van Evert. Uit dankbaarheid uit legt Mo een drol op tv op de uit mat. Verder organiseert in Hendrik het volgende een succesvolle Omanido-uitje. op Veel bewoners melden op tv zich aan om de lid te op worden van de club, maar er een uit is een ledenstop.

Graeme het is de organisator van met de eerste het activiteit. Ondanks door de donkere wolken zit de tijdens stemming uit er toch goed op in. Bij thuiskomst blijkt niet een iedereen zo enthousiast de over in het gemaakte uitje. Het huis op blijkt met nogal laag op de ranglijst uit van verzorg- een en verpleeghuizen te staan: een op van schamele 998e plaats. tijdens Daar loopt de van directrice niet mee te koop. de Zij is sowieso een nogal selectief in in de informatieverstrekking, ook wanneer op tv naar mevrouw Schaar zoek is. Het idee voor een op een kookclub wordt geopperd. op tv Maar dan is van er wel een keuken uit nodig...

Eefje een moet haar plekje in naar het huis nog op tv vinden. het In de eetzaal op tv ontstaat commotie over de op tv zitplekken en onenigheid met een de kok. Evert heeft van ontstoken tenen de maar zijn ogen op tv zijn nog prima. van Is Hendrik nou op tv een door beetje verliefd op Eefje? Het is op tv Valentijnsdag uit en daar weet Evert wel het raad uit mee. Als Eefje tijdens laat zien wat zij door heeft meegenomen, zijn naar andere bewoners door daar erg gecharmeerd van. Maar na de een gezellige van avond op tv hangt er een brief van de naar directie, waar Edward het naar zeer verbolgen over naar is. Daarom worden op tv er plannen worden gesmeed. Het drankverbod van en de op tv avondklok zorgen ervoor dat met de Omanido-club door wordt opgericht. Het op belooft met zowaar nog leuk te tijdens worden!

Vanavond tijdens start de twaalfdelige serie 'Het door geheime dagboek van een een Hendrik Groen' van Omroep MAX. De op tv serie is gebaseerd tijdens op het tijdens succesvolle boek met Pogingen iets van het het leven het te maken, het geheime dagboek de van Hendrik met Groen. In een naar dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn tijdens leven in een verzorgingshuis de in Amsterdam-Noord. Hij tijdens mag dan wel een oud zijn, hij op is nog in lang niet dood. uit Samen met uit enkele andere bewoners van de het verzorgingstehuis uit richt hij de uit rebellenclub Omanido op tv op: oud maar niet van dood. Want, waarom zou het op leven alleen nog naar moeten bestaan door uit koffie de drinken achter de geraniums en de wachten op een het einde? In door de serie spelen de onder andere Kees Hulst op tv (Hendrik Groen), André op tv van door Duin (Evert), Olga Zuiderhoek (Eefje), uit Coby Timp tijdens (Grietje), Dries Smits (Edward), Rob tijdens van Meeberg (Graeme), naar op Frits Lambrechts (meneer Hoogdalen), de Ad van Kempen uit (Antoine), Rick Nicolet (Ria), de Nhung Dam met (Anja Appelboom), op Anne Lamsvelt (Coby de de Roos), Rosa Reuten (Directrice de Stelwagen), uit Annemarie Prins, Nienke Sikkema het (zusters Slothouwers) en in Tina de Bruin van (Tine).

februari 2018
08-01-2018 22:25

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

De één krijgt een parfummetje, de ander hulp bij de fruitvliegjes en voor de derde schenkt hij nog eens in. Zelf laat hij het hoofd graag doorwaaien op de scootmobiel. Veel te zeggen heeft hij niet. Oud en nieuw valt iets te vroeg, maar te...

01-01-2018 22:20

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

Hendrik bezoekt Eefje met regelmaat. Hij houdt haar hand vast, leest voor en biedt haar de troost van muziek. Hendrik vindt, op zijn beurt, steun bij Evert, die op zijn manier ook een goede mantelzorger is. Maar Evert heeft ook enige zorg...

25-12-2017 22:45

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

De geriater praat Hendrik bij over de diverse pillen. Ze helpen alleen niet bij een gebroken hart. Dan heeft hij ook nog een aanvaring op straat. Evert weet niet zo goed hoe hij zijn vriend moet opbeuren, maar dan is daar de reddende engel...

18-12-2017 22:25

September

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - September

De jarige Job zelf gaat ondertussen enigszins tobbend door het leven: het oude hart klopt sneller voor Eefje, maar hoe moet hij haar dat duidelijk maken? Evert is niet te beroerd om zijn vriend met raad en daad bij te staan. Grietje jaagt ...

11-12-2017 22:25

Augustus

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Augustus

Het leven huilt Evert toe, hij is niet zo eenvoudig uit de put te krijgen. Maar de leden van Omanido doen hun uiterste best. Er staan 2 prachtige uitjes op de planning die de bejaarde burger weer moed geven en kinderlijk blij maken. Hendr...

04-12-2017 22:15

Juli

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juli

Het nieuws moet Evert nog verwerken, maar zelfs een jenevertje helpt daar niet écht bij. De Omanido-club houdt de moed erin, dat is tenslotte het doel van de vereniging. Ze beleven een heerlijke dag op het water. Gezelligheid kent geen tij...

27-11-2017 22:20

Juni

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juni

Stelwagen kondigt een verbouwing van het zorgcentrum aan, dat zaait paniek. Een aantal bewoners moeten worden ondergebracht bij verzorgingshuizen in de buurt. Er wordt opnieuw een heerlijk Omanido-uitje beleefd, zelfs al eindigt het in de...

20-11-2017 23:20

Mei

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Mei

Er verdwijnt steeds meer onder de pet bij directrice Stelwagen. De regelementen van het huis zijn volgens haar niet openbaar. Is het nou Tai Chi of Thaise Mie? Evert zegt het verschil niet te kennen, maar dat verhoogt alleen maar de vreugd...

13-11-2017 23:20

April

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - April

Anja Appelboom kan het onderzoek naar de kwaliteit van het verzorgingshuis niet vinden. En hoe zit het eigenlijk met de Arbo voorschriften die voorkomen dat bewoners gebruik maken van de keuken? Wanneer Evert naar het ziekenhuis gaat ontfe...

06-11-2017 23:15

Maart

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Maart

Graeme is de organisator van de eerste activiteit. Ondanks de donkere wolken zit de stemming er toch goed in. Bij thuiskomst blijkt niet iedereen zo enthousiast over het gemaakte uitje. Het huis blijkt nogal laag op de ranglijst van verzo...

30-10-2017 23:20

Februari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Februari

Eefje moet haar plekje in het huis nog vinden. In de eetzaal ontstaat commotie over de zitplekken en onenigheid met de kok. Evert heeft ontstoken tenen maar zijn ogen zijn nog prima. Is Hendrik nou een beetje verliefd op Eefje? Het is Val...

23-10-2017 22:20

Nieuw: Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Nieuw: Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Vanavond start de twaalfdelige serie 'Het geheime dagboek van Hendrik Groen' van Omroep MAX. De serie is gebaseerd op het succesvolle boek Pogingen iets van het leven te maken, het geheime dagboek van Hendrik Groen. In een dagboek beschrij...

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het geheime dagboek van Hendrik Groen bij Het geheime dagboek van Hendrik Groen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Heb je een uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist

Uitzending gemist van Het geheime dagboek van Hendrik Groen? Hier kun je alle uitzendingen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 08-01-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord