Programma gemist?

De één in krijgt uit een parfummetje, de ander met hulp bij de fruitvliegjes en naar voor de derde in schenkt de hij nog eens in. op tv Zelf laat op tv hij het met hoofd graag doorwaaien van op de scootmobiel. Veel te in zeggen op heeft hij niet. Oud en nieuw naar valt door iets te vroeg, maar terwijl op tv het vuurwerk knalt maakt door Hendrik nieuwe van plannen. Er in moet ook het in het nieuwe jaar uit iets van het leven gemaakt van het worden!

Hendrik tijdens bezoekt Eefje met uit regelmaat. Hij houdt de haar hand vast, leest de voor en biedt haar een de troost van tijdens muziek. Hendrik vindt, de naar op zijn beurt, steun bij de Evert, die op zijn op manier ook een een goede het mantelzorger is. Maar door Evert heeft ook enige door zorg tijdens over zichzelf; zitten daar naar nou weer zwarte stukken bij met een zijn tenen? Stelwagen blijft Stelwagen en het regels zijn een regels, maar Hendrik de staat op naar en overtreft zichzelf. Hij tijdens kan trots tijdens zijn.

De het geriater praat Hendrik op bij over de tijdens diverse pillen. in Ze helpen alleen naar niet bij een op gebroken hart. Dan een heeft hij ook nog een aanvaring de op straat. Evert weet het niet in zo goed hoe hij zijn in vriend moet het opbeuren, tijdens maar dan is daar het de reddende engel: Eefje uit zelf. En tijdens om de cirkel met rond te van maken is Hendrik zelf niet veel door later ook een de reddende de engel.

De jarige Job van zelf gaat van ondertussen enigszins tobbend door op het door leven: het oude hart klopt van sneller voor Eefje, op door maar hoe moet hij haar in dat duidelijk op tv maken? Evert is op tv niet te beroerd tijdens om zijn vriend met raad in naar en daad bij te staan. Grietje het jaagt haar spaarrekening het erdoorheen, voordat ze niet op meer de weet wat een spaarrekening de is. Ze van laat de Omanido-leden tijdens ruimschoots meegenieten. Evert voelt zich op gediscrimineerd: met de cursus valpreventie is niet geschikt het voor een een eenbenige. Maar een naar zwembroek blijkt prima geschikt, het die hij nodig op heeft voor het van volgende uitje. Er naar naar ontstaat een vervelende situatie tijdens door het Omanido-uitje, van dat zo volgens plan leek in te gaan op verlopen.

Het leven het huilt door Evert toe, hij is niet zo in eenvoudig op uit de op put te krijgen. met Maar de leden van Omanido doen op tv hun van uiterste best. Er staan 2 naar prachtige op tv uitjes op tijdens de planning die de uit bejaarde burger naar weer moed geven en kinderlijk het blij maken. door Hendrik geniet op van ritjes met zijn nieuwe scootmobiel, het zélfs in naar de stromende regen. Een tijdens uit flinke verkoudheid is het gevolg. De spanning een stijgt op tv in de strijd tegen de tijdens betutteling. op Stelwagen is een niet in te onderschatten in tegenstander. De directrice schakelt uit een tegenstander uit, maar een gelukkig zit het tijdens tijdens slachtoffer er niet al te op tv erg een mee.

Het nieuws moet naar Evert een nog verwerken, in maar zelfs een jenevertje helpt daar door niet écht bij. De een Omanido-club naar houdt de moed in erin, dat is tenslotte een het doel van tijdens de het vereniging. Ze beleven een in heerlijke dag uit op het water. Gezelligheid kent geen uit tijd, op al denkt Stelwagen daar heel naar anders over. de In met de strijd tegen de betutteling, het hebben Eefje en Hendrik op de op tv steun ingeroepen van van oude vos Victor het Vorstenbosch, tevens advocaat. tijdens Anja levert de de benodigde interne documenten. Hendrik bezoekt in zijn vrouw het en heeft naar voor het eerst sinds hij op zijn dagboek is op tv begonnen een met ?writersblock?. Hij bestelt een scootmobiel, naar een waarmee hij zijn in bewegingsvrijheid wil op herwinnen.

Stelwagen een kondigt een verbouwing op tv van het een zorgcentrum aan, dat de zaait paniek. Een aantal bewoners uit moeten met worden ondergebracht bij verzorgingshuizen door in de buurt. naar Er wordt opnieuw naar een heerlijk op tv Omanido-uitje beleefd, zelfs naar al eindigt het in de sloot. het door En er is meer op tv nattigheid: Hendrik moet met aan de luiers en dat uit valt hem op zwaar. Evert naar bekent dat hij spijbelt bij de het in ziekenhuis. En de Omanido-club krijgt tijdens er, ondanks in de ledenstop, 2 nieuwe in leden op tv bij. Zij zorgen gelijk voor door een smakelijk de samenzijn.

Er op verdwijnt steeds meer onder van de pet bij van directrice Stelwagen. De de regelementen van het de huis door zijn volgens haar niet openbaar. Is de het nou Tai Chi een op tv of Thaise Mie? Evert uit zegt het verschil niet te op tv naar kennen, maar dat verhoogt alleen van maar de in vreugde bij het Omanido-uitje. Gelukkig een wordt op tv het uitje alsnog smakelijk met afgesloten. De minst op geliefde op tv zuster, Coby de Roos, gaat een toezicht houden met op de naleving op tv van het nieuw ingevoerde een pestprotocol. Evert de moet met spoed door naar het ziekenhuis. Bij thuiskomst de heeft van hij een paar tenen minder. door Hij mocht op ze helaas niet mee tijdens naar huis van nemen. op Een hartverwarmende surpriseparty met van zijn vrienden verzacht tijdens het leed. Grietje het neemt Hendrik in vertrouwen. Ze is het steeds vaker letterlijk uit en figuurlijk op de het weg kwijt.

Anja de Appelboom kan het onderzoek naar door de een kwaliteit van het verzorgingshuis uit niet het vinden. En hoe zit het eigenlijk in met de Arbo op tv voorschriften het die voorkomen dat van bewoners gebruik maken van in de keuken? Wanneer Evert naar het naar het ziekenhuis gaat het ontfermt Hendrik zich over naar Mo, de hond op van Evert. Uit de dankbaarheid legt Mo tijdens een drol op de door mat. Verder organiseert van Hendrik het volgende succesvolle met Omanido-uitje. van Veel bewoners melden zich aan in om lid te de met worden van de club, maar door er is een de ledenstop.

Graeme op tv is de naar organisator van de eerste in activiteit. Ondanks de door donkere wolken zit op tv de stemming er toch in goed in. de Bij thuiskomst in blijkt niet iedereen de zo enthousiast over het op tv gemaakte uitje. Het op huis blijkt nogal laag op van de een ranglijst van verzorg- en door verpleeghuizen te staan: een op tv schamele 998e van plaats. Daar loopt naar de directrice niet mee van te koop. Zij op is sowieso tijdens nogal selectief in de door informatieverstrekking, ook wanneer door mevrouw Schaar zoek naar is. Het idee naar voor de een kookclub wordt geopperd. in Maar dan is op er wel een door keuken nodig...

Eefje moet haar met een plekje in het huis nog vinden. op In de eetzaal de ontstaat commotie over in de zitplekken op en onenigheid met met de door kok. Evert heeft van ontstoken tenen maar zijn ogen een zijn met nog prima. Is op Hendrik nou een beetje van verliefd op met Eefje? Het is een Valentijnsdag en daar weet tijdens Evert wel in raad mee. Als Eefje laat zien wat op zij heeft in meegenomen, zijn andere uit bewoners daar het erg gecharmeerd van. Maar na van een gezellige op tv avond hangt met er een brief van de uit directie, waar op tv Edward de zeer verbolgen over is. in Daarom worden er met plannen worden gesmeed. Het een drankverbod en de avondklok het zorgen ervoor de dat van de Omanido-club wordt opgericht. door Het belooft zowaar van nog leuk te op tv worden!

Vanavond start de met met twaalfdelige serie 'Het geheime dagboek van door Hendrik Groen' op van Omroep MAX. tijdens De serie is op tv gebaseerd op in het succesvolle boek Pogingen iets met van het door leven te maken, het met geheime door dagboek van Hendrik het Groen. In een dagboek beschrijft Hendrik door Groen zijn de leven in het een verzorgingshuis naar in Amsterdam-Noord. Hij mag dan tijdens wel naar oud zijn, hij is nog lang op door niet dood. Samen met enkele in andere bewoners van het in op verzorgingstehuis richt hij de tijdens rebellenclub Omanido op: oud de maar op tv niet dood. Want, waarom door zou het leven alleen nog op moeten bestaan uit van koffie drinken achter van de uit geraniums en wachten op een het einde? In de van serie naar spelen onder andere Kees Hulst in (Hendrik Groen), André van van door Duin (Evert), Olga Zuiderhoek (Eefje), Coby in Timp in (Grietje), Dries Smits een (Edward), Rob van op tv Meeberg (Graeme), tijdens Frits Lambrechts (meneer Hoogdalen), Ad een van Kempen (Antoine), op Rick Nicolet (Ria), op Nhung Dam (Anja van Appelboom), door Anne Lamsvelt (Coby de Roos), door Rosa Reuten (Directrice Stelwagen), met de Annemarie Prins, Nienke Sikkema (zusters met Slothouwers) het en Tina de Bruin tijdens (Tine).

mei 2018
08-01-2018 22:25

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

De één krijgt een parfummetje, de ander hulp bij de fruitvliegjes en voor de derde schenkt hij nog eens in. Zelf laat hij het hoofd graag doorwaaien op de scootmobiel. Veel te zeggen heeft hij niet. Oud en nieuw valt iets te vroeg, maar te...

01-01-2018 22:20

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

Hendrik bezoekt Eefje met regelmaat. Hij houdt haar hand vast, leest voor en biedt haar de troost van muziek. Hendrik vindt, op zijn beurt, steun bij Evert, die op zijn manier ook een goede mantelzorger is. Maar Evert heeft ook enige zorg...

25-12-2017 22:45

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

De geriater praat Hendrik bij over de diverse pillen. Ze helpen alleen niet bij een gebroken hart. Dan heeft hij ook nog een aanvaring op straat. Evert weet niet zo goed hoe hij zijn vriend moet opbeuren, maar dan is daar de reddende engel...

18-12-2017 22:25

September

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - September

De jarige Job zelf gaat ondertussen enigszins tobbend door het leven: het oude hart klopt sneller voor Eefje, maar hoe moet hij haar dat duidelijk maken? Evert is niet te beroerd om zijn vriend met raad en daad bij te staan. Grietje jaagt ...

11-12-2017 22:25

Augustus

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Augustus

Het leven huilt Evert toe, hij is niet zo eenvoudig uit de put te krijgen. Maar de leden van Omanido doen hun uiterste best. Er staan 2 prachtige uitjes op de planning die de bejaarde burger weer moed geven en kinderlijk blij maken. Hendr...

04-12-2017 22:15

Juli

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juli

Het nieuws moet Evert nog verwerken, maar zelfs een jenevertje helpt daar niet écht bij. De Omanido-club houdt de moed erin, dat is tenslotte het doel van de vereniging. Ze beleven een heerlijke dag op het water. Gezelligheid kent geen tij...

27-11-2017 22:20

Juni

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juni

Stelwagen kondigt een verbouwing van het zorgcentrum aan, dat zaait paniek. Een aantal bewoners moeten worden ondergebracht bij verzorgingshuizen in de buurt. Er wordt opnieuw een heerlijk Omanido-uitje beleefd, zelfs al eindigt het in de...

20-11-2017 23:20

Mei

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Mei

Er verdwijnt steeds meer onder de pet bij directrice Stelwagen. De regelementen van het huis zijn volgens haar niet openbaar. Is het nou Tai Chi of Thaise Mie? Evert zegt het verschil niet te kennen, maar dat verhoogt alleen maar de vreugd...

13-11-2017 23:20

April

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - April

Anja Appelboom kan het onderzoek naar de kwaliteit van het verzorgingshuis niet vinden. En hoe zit het eigenlijk met de Arbo voorschriften die voorkomen dat bewoners gebruik maken van de keuken? Wanneer Evert naar het ziekenhuis gaat ontfe...

06-11-2017 23:15

Maart

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Maart

Graeme is de organisator van de eerste activiteit. Ondanks de donkere wolken zit de stemming er toch goed in. Bij thuiskomst blijkt niet iedereen zo enthousiast over het gemaakte uitje. Het huis blijkt nogal laag op de ranglijst van verzo...

30-10-2017 23:20

Februari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Februari

Eefje moet haar plekje in het huis nog vinden. In de eetzaal ontstaat commotie over de zitplekken en onenigheid met de kok. Evert heeft ontstoken tenen maar zijn ogen zijn nog prima. Is Hendrik nou een beetje verliefd op Eefje? Het is Val...

23-10-2017 22:20

Nieuw: Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Nieuw: Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Vanavond start de twaalfdelige serie 'Het geheime dagboek van Hendrik Groen' van Omroep MAX. De serie is gebaseerd op het succesvolle boek Pogingen iets van het leven te maken, het geheime dagboek van Hendrik Groen. In een dagboek beschrij...

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het geheime dagboek van Hendrik Groen bij Het geheime dagboek van Hendrik Groen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Heb je een uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist

Uitzending gemist van Het geheime dagboek van Hendrik Groen? Hier kun je alle uitzendingen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 08-01-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord