Programma gemist?

De van één krijgt een parfummetje, de op het ander hulp bij de fruitvliegjes en uit voor de derde van schenkt op tv hij nog eens in. de Zelf laat uit hij het hoofd graag doorwaaien van op de van scootmobiel. Veel te de zeggen op heeft hij niet. Oud en nieuw valt van iets tijdens te vroeg, maar terwijl van het met vuurwerk knalt maakt Hendrik nieuwe plannen. met naar Er moet ook in het nieuwe naar jaar iets van in op het leven gemaakt op tv worden!

Hendrik met bezoekt Eefje met op regelmaat. Hij houdt haar uit hand in vast, leest voor en op biedt haar de troost met van met muziek. Hendrik vindt, tijdens op zijn beurt, steun op bij Evert, die op zijn het manier ook door een goede de mantelzorger is. op Maar Evert heeft tijdens ook enige zorg over zichzelf; in zitten daar nou in weer zwarte de stukken bij zijn tenen? Stelwagen het blijft Stelwagen in en regels zijn een regels, tijdens maar Hendrik staat op en tijdens overtreft zichzelf. op Hij kan trots in zijn.

De een geriater praat Hendrik bij over op de tijdens diverse pillen. Ze van helpen alleen niet naar bij een gebroken tijdens hart. Dan naar heeft hij ook nog van een aanvaring naar op straat. Evert weet niet zo op tv goed op hoe hij zijn het vriend moet opbeuren, maar dan is het het daar de reddende engel: een Eefje zelf. in En om de tijdens cirkel rond te maken tijdens is Hendrik zelf niet van veel in later ook de reddende van engel.

De jarige een Job zelf gaat een ondertussen het enigszins tobbend door het met leven: het oude de hart klopt het sneller voor Eefje, tijdens maar hoe moet hij op tv haar dat duidelijk naar maken? Evert is van niet te beroerd uit om zijn de vriend met raad en daad door bij te staan. Grietje jaagt het haar spaarrekening het erdoorheen, voordat ze niet van meer op weet wat uit een spaarrekening is. Ze laat de met Omanido-leden ruimschoots op tv meegenieten. Evert voelt zich gediscrimineerd: van de cursus valpreventie in is niet geschikt met voor een van eenbenige. Maar een zwembroek van in blijkt prima geschikt, die hij naar nodig door heeft voor het volgende uitje. de Er uit ontstaat een vervelende situatie tijdens het op tv Omanido-uitje, dat zo door volgens plan leek in te naar gaan verlopen.

Het leven huilt de van Evert toe, hij op tv is niet zo uit eenvoudig uit de put te het krijgen. Maar de leden in van Omanido uit doen hun uiterste het best. Er naar staan 2 prachtige uitjes tijdens op de planning met die de bejaarde naar burger weer moed van geven en kinderlijk uit blij maken. Hendrik een geniet van op ritjes met zijn nieuwe scootmobiel, door zélfs van in de stromende uit regen. Een flinke verkoudheid een is het door gevolg. De spanning stijgt in de naar strijd tegen de op een betutteling. Stelwagen is een niet te op onderschatten tegenstander. van De directrice de schakelt een tegenstander uit, maar met met gelukkig zit het slachtoffer er niet in al naar te erg de mee.

Het door nieuws moet op tv Evert nog verwerken, op maar zelfs een jenevertje door helpt daar op niet écht bij. De Omanido-club houdt de een moed erin, op dat is tenslotte het de doel op van de vereniging. het Ze beleven het een heerlijke dag op het in water. Gezelligheid tijdens kent geen op tijd, al denkt Stelwagen het daar heel anders over. In naar de strijd uit tegen op tv de betutteling, hebben Eefje en Hendrik een de met steun ingeroepen het van oude vos Victor Vorstenbosch, tevens een advocaat. een Anja levert de benodigde interne op tv een documenten. Hendrik bezoekt zijn met vrouw en heeft voor het eerst uit sinds op tv hij zijn met dagboek is begonnen de een ?writersblock?. Hij bestelt een het scootmobiel, naar waarmee hij zijn bewegingsvrijheid tijdens wil de herwinnen.

Stelwagen op kondigt een verbouwing in van het zorgcentrum aan, dat uit zaait paniek. van Een een aantal bewoners moeten in worden ondergebracht bij verzorgingshuizen in de uit buurt. Er op tv wordt opnieuw een heerlijk de door Omanido-uitje beleefd, zelfs al van eindigt het een in de sloot. En de er is meer nattigheid: Hendrik in uit moet aan de een luiers en dat valt een hem zwaar. Evert bekent naar dat hij spijbelt bij het door ziekenhuis. En een de Omanido-club krijgt er, op tv ondanks de ledenstop, uit 2 nieuwe leden in bij. Zij van zorgen gelijk voor op tv een smakelijk in samenzijn.

Er naar verdwijnt steeds op meer onder de pet bij tijdens directrice Stelwagen. De op tv regelementen van het huis met zijn door volgens haar niet de openbaar. Is het nou op Tai Chi of het Thaise Mie? Evert zegt de het verschil niet tijdens te kennen, maar tijdens dat verhoogt naar alleen maar de vreugde bij met het Omanido-uitje. Gelukkig door wordt het uitje tijdens alsnog smakelijk het afgesloten. met De minst geliefde zuster, een Coby de tijdens Roos, gaat toezicht met houden op de de naleving van het nieuw op ingevoerde op tv pestprotocol. Evert moet met een spoed naar het door ziekenhuis. Bij thuiskomst heeft hij een op paar door tenen minder. Hij mocht ze met helaas een niet mee van naar huis nemen. Een hartverwarmende surpriseparty in op tv van zijn vrienden verzacht het leed. Grietje in neemt door Hendrik in op vertrouwen. Ze is steeds vaker letterlijk de en figuurlijk de de tijdens weg kwijt.

Anja van Appelboom kan het onderzoek naar een de kwaliteit in van het uit verzorgingshuis niet vinden. En uit hoe zit het eigenlijk op met de uit Arbo voorschriften naar die voorkomen in dat bewoners gebruik het maken van de keuken? Wanneer van Evert naar het in ziekenhuis gaat ontfermt Hendrik met zich over in Mo, de hond van tijdens Evert. Uit de dankbaarheid legt Mo van een drol op de tijdens mat. Verder organiseert door Hendrik het volgende succesvolle door van Omanido-uitje. Veel bewoners melden op zich aan om lid te op tv tijdens worden van de club, maar er de is naar een ledenstop.

Graeme is de de organisator een van de eerste tijdens activiteit. Ondanks de de donkere wolken zit naar de stemming het er toch goed in. uit Bij thuiskomst blijkt de niet iedereen zo enthousiast over van het gemaakte uitje. tijdens Het huis blijkt tijdens nogal een laag op de van ranglijst van het verzorg- en verpleeghuizen in te staan: een schamele 998e plaats. de Daar loopt de de directrice niet mee door te koop. Zij het is sowieso nogal met selectief in de op tv informatieverstrekking, uit ook wanneer mevrouw op tv Schaar zoek is. Het idee uit voor een kookclub op tv wordt geopperd. Maar in dan naar is er wel een het keuken nodig...

Eefje moet het haar plekje van in het huis nog op vinden. In door de eetzaal ontstaat commotie over de de de zitplekken en onenigheid met de naar kok. Evert met heeft ontstoken tenen maar een zijn ogen zijn in nog prima. Is in van Hendrik nou een beetje verliefd op van door Eefje? Het is Valentijnsdag en naar daar weet Evert van wel de raad mee. Als Eefje laat zien door wat tijdens zij heeft meegenomen, tijdens zijn andere bewoners op tv daar erg gecharmeerd van. tijdens Maar na een gezellige avond door hangt er een de brief van de op tv een directie, waar Edward op zeer verbolgen over een is. Daarom worden er plannen uit worden gesmeed. Het drankverbod van en het de avondklok zorgen ervoor een dat het de Omanido-club wordt opgericht. Het belooft op tv uit zowaar nog leuk in te worden!

Vanavond uit start de twaalfdelige serie in 'Het geheime de dagboek van Hendrik een Groen' van Omroep MAX. van De serie is gebaseerd het op een het succesvolle boek Pogingen iets in in van het leven met te maken, het geheime dagboek in van Hendrik Groen. In in een dagboek het beschrijft Hendrik naar Groen zijn leven in naar een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij het mag het dan wel oud zijn, hij naar is nog een lang niet dood. het Samen met enkele met andere een bewoners van het verzorgingstehuis richt hij het tijdens de rebellenclub Omanido met op: oud maar niet dood. Want, op tv waarom zou het met leven met alleen nog moeten bestaan de uit op koffie drinken achter de geraniums en op tv wachten op het uit einde? In de serie door spelen onder door andere Kees de Hulst (Hendrik Groen), André in van Duin op (Evert), Olga Zuiderhoek van (Eefje), Coby tijdens Timp (Grietje), Dries Smits op tv (Edward), Rob van de Meeberg (Graeme), Frits op tv Lambrechts (meneer Hoogdalen), in Ad van het Kempen (Antoine), Rick door Nicolet (Ria), Nhung Dam (Anja Appelboom), tijdens Anne Lamsvelt (Coby van de van Roos), Rosa Reuten (Directrice Stelwagen), met Annemarie Prins, Nienke op Sikkema (zusters in Slothouwers) op tv en Tina de Bruin van (Tine).

oktober 2018
08-01-2018 22:25

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

De één krijgt een parfummetje, de ander hulp bij de fruitvliegjes en voor de derde schenkt hij nog eens in. Zelf laat hij het hoofd graag doorwaaien op de scootmobiel. Veel te zeggen heeft hij niet. Oud en nieuw valt iets te vroeg, maar te...

01-01-2018 22:20

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

Hendrik bezoekt Eefje met regelmaat. Hij houdt haar hand vast, leest voor en biedt haar de troost van muziek. Hendrik vindt, op zijn beurt, steun bij Evert, die op zijn manier ook een goede mantelzorger is. Maar Evert heeft ook enige zorg...

25-12-2017 22:45

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

De geriater praat Hendrik bij over de diverse pillen. Ze helpen alleen niet bij een gebroken hart. Dan heeft hij ook nog een aanvaring op straat. Evert weet niet zo goed hoe hij zijn vriend moet opbeuren, maar dan is daar de reddende engel...

18-12-2017 22:25

September

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - September

De jarige Job zelf gaat ondertussen enigszins tobbend door het leven: het oude hart klopt sneller voor Eefje, maar hoe moet hij haar dat duidelijk maken? Evert is niet te beroerd om zijn vriend met raad en daad bij te staan. Grietje jaagt ...

11-12-2017 22:25

Augustus

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Augustus

Het leven huilt Evert toe, hij is niet zo eenvoudig uit de put te krijgen. Maar de leden van Omanido doen hun uiterste best. Er staan 2 prachtige uitjes op de planning die de bejaarde burger weer moed geven en kinderlijk blij maken. Hendr...

04-12-2017 22:15

Juli

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juli

Het nieuws moet Evert nog verwerken, maar zelfs een jenevertje helpt daar niet écht bij. De Omanido-club houdt de moed erin, dat is tenslotte het doel van de vereniging. Ze beleven een heerlijke dag op het water. Gezelligheid kent geen tij...

27-11-2017 22:20

Juni

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juni

Stelwagen kondigt een verbouwing van het zorgcentrum aan, dat zaait paniek. Een aantal bewoners moeten worden ondergebracht bij verzorgingshuizen in de buurt. Er wordt opnieuw een heerlijk Omanido-uitje beleefd, zelfs al eindigt het in de...

20-11-2017 23:20

Mei

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Mei

Er verdwijnt steeds meer onder de pet bij directrice Stelwagen. De regelementen van het huis zijn volgens haar niet openbaar. Is het nou Tai Chi of Thaise Mie? Evert zegt het verschil niet te kennen, maar dat verhoogt alleen maar de vreugd...

13-11-2017 23:20

April

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - April

Anja Appelboom kan het onderzoek naar de kwaliteit van het verzorgingshuis niet vinden. En hoe zit het eigenlijk met de Arbo voorschriften die voorkomen dat bewoners gebruik maken van de keuken? Wanneer Evert naar het ziekenhuis gaat ontfe...

06-11-2017 23:15

Maart

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Maart

Graeme is de organisator van de eerste activiteit. Ondanks de donkere wolken zit de stemming er toch goed in. Bij thuiskomst blijkt niet iedereen zo enthousiast over het gemaakte uitje. Het huis blijkt nogal laag op de ranglijst van verzo...

30-10-2017 23:20

Februari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Februari

Eefje moet haar plekje in het huis nog vinden. In de eetzaal ontstaat commotie over de zitplekken en onenigheid met de kok. Evert heeft ontstoken tenen maar zijn ogen zijn nog prima. Is Hendrik nou een beetje verliefd op Eefje? Het is Val...

23-10-2017 22:20

Nieuw: Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Nieuw: Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Vanavond start de twaalfdelige serie 'Het geheime dagboek van Hendrik Groen' van Omroep MAX. De serie is gebaseerd op het succesvolle boek Pogingen iets van het leven te maken, het geheime dagboek van Hendrik Groen. In een dagboek beschrij...

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het geheime dagboek van Hendrik Groen bij Het geheime dagboek van Hendrik Groen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Heb je een uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist

Uitzending gemist van Het geheime dagboek van Hendrik Groen? Hier kun je alle uitzendingen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 08-01-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord