Programma gemist?

Er de verdwijnt steeds meer onder in de pet bij op directrice Stelwagen. een De regelementen van het huis van in zijn volgens haar niet de openbaar. Is het nou Tai door Chi of een Thaise Mie? uit Evert zegt het naar verschil niet te kennen, naar maar dat verhoogt in alleen maar de vreugde de bij het op Omanido-uitje. Gelukkig wordt het uitje door op tv alsnog smakelijk afgesloten. De minst naar geliefde zuster, Coby een de Roos, gaat toezicht tijdens houden op op tv de naleving van uit het nieuw ingevoerde pestprotocol. Evert moet uit de met spoed naar het op tv ziekenhuis. Bij door thuiskomst heeft hij een paar tenen in minder. op Hij mocht ze door helaas niet tijdens mee naar huis nemen. Een op tv hartverwarmende surpriseparty van het zijn vrienden uit verzacht het leed. Grietje uit neemt Hendrik in vertrouwen. in Ze is steeds vaker tijdens letterlijk en figuurlijk een de weg kwijt. Dit het is een herhaling door van 20 door november het 2017.

Anja op Appelboom kan het onderzoek tijdens naar de kwaliteit van de het uit verzorgingshuis niet vinden. met En hoe zit het met eigenlijk met de uit Arbo voorschriften uit die voorkomen dat op bewoners gebruik maken van de naar keuken? Wanneer naar Evert naar het ziekenhuis gaat van ontfermt Hendrik op zich uit over Mo, de hond van uit Evert. Uit tijdens dankbaarheid legt Mo een met drol op de het mat. Verder organiseert Hendrik door het volgende door succesvolle Omanido-uitje. Veel bewoners melden het zich aan om op tv het lid te worden de van de club, maar er uit is een tijdens ledenstop. Dit is een een herhaling van 13 tijdens november 2017.

Graeme door is de organisator van de op tv eerste activiteit. Ondanks het tijdens de donkere wolken zit de stemming tijdens er naar toch goed in. de Bij thuiskomst blijkt niet op tv iedereen zo tijdens enthousiast over het gemaakte uitje. Het door huis blijkt uit nogal laag op door de ranglijst uit van verzorg- en verpleeghuizen te op uit staan: een schamele 998e plaats. met Daar op tv loopt de directrice niet mee van te het koop. Zij is sowieso op tv nogal selectief in de informatieverstrekking, de tijdens ook wanneer mevrouw het Schaar zoek is. Het idee voor een een kookclub het wordt geopperd. Maar door dan is er van wel een keuken nodig... Dit tijdens is een herhaling van naar op 6 november 2017.

Eefje moet uit haar tijdens plekje in het van huis nog vinden. In de met eetzaal ontstaat commotie over in de zitplekken een en onenigheid met in de een kok. Evert heeft ontstoken op tenen maar zijn ogen zijn de nog prima. Is Hendrik van het nou een beetje verliefd in op Eefje? Het in is Valentijnsdag en op tv daar weet Evert wel raad door mee. Als Eefje laat naar zien wat op zij heeft meegenomen, de zijn andere bewoners daar op tv op erg gecharmeerd van. Maar na een een gezellige van avond hangt van er een brief op van de directie, waar Edward zeer van verbolgen tijdens over is. Daarom worden er plannen van op tv worden gesmeed. Het met drankverbod en de avondklok een zorgen ervoor dat tijdens de Omanido-club op tv wordt opgericht. Het belooft zowaar het nog het leuk te worden! Dit de is een herhaling op van 30 oktober van 2017.

In uit een dagboek beschrijft een Hendrik Groen zijn door leven in een op verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. in Hij mag dan wel oud tijdens zijn, van hij is nog het lang niet dood. Samen tijdens met enkele andere bewoners op van het verzorgingstehuis met richt de hij de rebellenclub Omanido van op: oud maar door niet een dood. Want, waarom zou het door leven alleen nog moeten naar bestaan uit de koffie drinken achter de op geraniums en wachten de op het op tv einde?

De op tv één krijgt een parfummetje, tijdens de ander een hulp bij op de fruitvliegjes en voor de derde het schenkt hij uit nog naar eens in. Zelf van laat hij het hoofd graag in doorwaaien op de uit scootmobiel. Veel van te zeggen heeft hij niet. Oud met en in nieuw valt iets te vroeg, in op tv maar terwijl het tijdens vuurwerk knalt maakt Hendrik een nieuwe plannen. Er moet tijdens ook in het op nieuwe jaar iets van het het leven gemaakt de naar worden!

Hendrik bezoekt met Eefje de met regelmaat. Hij door houdt haar hand vast, leest voor met en biedt haar de de troost van de met muziek. Hendrik vindt, op zijn door beurt, steun bij een Evert, van die op zijn manier ook een een goede mantelzorger met is. Maar Evert heeft tijdens met ook enige zorg van over zichzelf; zitten daar nou weer in een zwarte stukken bij zijn tenen? Stelwagen in blijft Stelwagen en in tijdens regels zijn regels, maar op tv Hendrik staat op en op tv overtreft uit zichzelf. Hij kan in trots zijn.

De op geriater praat Hendrik bij op tv over de diverse pillen. naar op Ze helpen alleen op niet bij een gebroken hart. tijdens Dan heeft hij ook op tv nog een aanvaring met op straat. Evert in weet niet zo goed het hoe het hij zijn vriend moet opbeuren, tijdens maar dan het is daar de door reddende op tv engel: Eefje zelf. En om in de cirkel naar rond te maken is van Hendrik zelf niet met veel later ook in de reddende naar engel.

De uit jarige Job zelf het gaat ondertussen een enigszins tobbend door het leven: het door oude hart klopt door door sneller voor Eefje, de maar hoe moet hij met haar dat de duidelijk maken? Evert op tv is niet te op beroerd om zijn tijdens vriend met raad en daad in bij te in staan. Grietje jaagt haar spaarrekening erdoorheen, naar voordat ze niet een meer het weet wat een op tv spaarrekening is. Ze laat de uit op tv Omanido-leden ruimschoots meegenieten. Evert voelt zich op gediscrimineerd: op tv de cursus valpreventie is niet een geschikt het voor een eenbenige. Maar een uit zwembroek met blijkt prima geschikt, die hij het nodig heeft met voor het volgende van uitje. Er naar ontstaat een vervelende de situatie tijdens het Omanido-uitje, dat zo door door volgens plan leek te een gaan verlopen.

Het het leven huilt Evert de toe, hij het is niet zo door eenvoudig uit de put te van krijgen. Maar de tijdens leden van uit Omanido doen hun tijdens uiterste best. Er staan op tv 2 prachtige op uitjes op de planning uit die de uit bejaarde burger weer naar moed geven met en kinderlijk blij door maken. Hendrik geniet van ritjes op tv met naar zijn nieuwe scootmobiel, zélfs in de uit stromende regen. Een in flinke verkoudheid is op tv het gevolg. De spanning door op tv stijgt in de strijd een tegen de naar betutteling. Stelwagen is een op niet te onderschatten naar tegenstander. De directrice schakelt een tijdens de tegenstander uit, maar gelukkig met zit het slachtoffer er op tv niet het al te erg met mee.

Het nieuws moet door Evert een nog verwerken, maar tijdens zelfs een jenevertje het helpt daar in niet écht bij. De Omanido-club houdt de met moed erin, dat op tv is uit tenslotte het doel van de door uit vereniging. Ze beleven een heerlijke in dag op het water. op tv Gezelligheid kent naar geen van tijd, al denkt Stelwagen daar uit heel tijdens anders over. In de strijd uit tegen de de betutteling, hebben naar Eefje en Hendrik de steun door ingeroepen van oude op tv vos Victor Vorstenbosch, tevens op door advocaat. Anja levert de benodigde interne met documenten. Hendrik bezoekt zijn het vrouw uit en heeft voor van het eerst op sinds hij zijn dagboek is door begonnen een op tv ?writersblock?. Hij een bestelt een scootmobiel, de waarmee hij zijn bewegingsvrijheid wil een door herwinnen.

Stelwagen kondigt een naar verbouwing van het in van zorgcentrum aan, dat zaait paniek. Een in op aantal bewoners moeten naar worden ondergebracht bij door verzorgingshuizen in de buurt. Er met wordt de opnieuw een heerlijk Omanido-uitje beleefd, zelfs in al eindigt het de in de op tv sloot. En er is tijdens de meer nattigheid: Hendrik moet aan door de luiers en dat met valt hem door zwaar. Evert bekent dat een hij een spijbelt bij het ziekenhuis. En door de met Omanido-club krijgt er, ondanks de naar ledenstop, 2 nieuwe leden op bij. Zij zorgen de gelijk naar voor een smakelijk op tv samenzijn.

Er verdwijnt met steeds op meer onder de pet bij een directrice Stelwagen. De door regelementen van het huis op tv uit zijn volgens haar op tv niet openbaar. Is het naar nou Tai Chi een of Thaise Mie? Evert zegt het op tv tijdens verschil niet te een kennen, maar dat verhoogt tijdens alleen maar de uit vreugde bij het Omanido-uitje. Gelukkig in wordt het uitje de alsnog de smakelijk afgesloten. de De minst op tv geliefde zuster, Coby de de Roos, gaat toezicht houden de op de naleving van de het nieuw het ingevoerde op pestprotocol. Evert moet met naar spoed naar het ziekenhuis. naar Bij thuiskomst heeft hij een naar paar op tenen minder. Hij de mocht ze van helaas niet mee naar het huis nemen. Een hartverwarmende surpriseparty met de van zijn vrienden een verzacht het leed. Grietje neemt uit Hendrik in vertrouwen. Ze uit is steeds vaker van letterlijk en het figuurlijk de van weg kwijt.

Anja Appelboom kan de naar het onderzoek naar door de kwaliteit van het verzorgingshuis niet op tv vinden. En een hoe zit het van eigenlijk met de in Arbo voorschriften die op tv voorkomen dat bewoners gebruik het maken van het de keuken? Wanneer Evert van naar het uit ziekenhuis gaat tijdens ontfermt Hendrik zich over Mo, in de in hond van Evert. Uit dankbaarheid legt op Mo een drol in op de mat. tijdens Verder in organiseert Hendrik het volgende het succesvolle uit Omanido-uitje. Veel bewoners melden zich aan in om lid te tijdens worden van de een van club, maar er is in een ledenstop.

Graeme met is de in organisator van de eerste de activiteit. Ondanks de een donkere wolken zit op tv de stemming er toch goed op in. Bij met thuiskomst blijkt de niet iedereen zo enthousiast op over naar het gemaakte uitje. Het huis naar blijkt nogal laag met op van de ranglijst van door verzorg- en verpleeghuizen te staan: door een schamele 998e tijdens plaats. op tv Daar loopt de de directrice niet mee te koop. van Zij van is sowieso nogal selectief in de door informatieverstrekking, met ook wanneer mevrouw Schaar naar zoek op is. Het idee voor een een kookclub wordt geopperd. Maar dan uit is er wel uit een keuken het nodig...

september 2019
13-09-2019 15:20

Mei

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Mei

Er verdwijnt steeds meer onder de pet bij directrice Stelwagen. De regelementen van het huis zijn volgens haar niet openbaar. Is het nou Tai Chi of Thaise Mie? Evert zegt het verschil niet te kennen, maar dat verhoogt alleen maar de vreugd...

12-09-2019 15:25

April

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - April

Anja Appelboom kan het onderzoek naar de kwaliteit van het verzorgingshuis niet vinden. En hoe zit het eigenlijk met de Arbo voorschriften die voorkomen dat bewoners gebruik maken van de keuken? Wanneer Evert naar het ziekenhuis gaat ontfe...

11-09-2019 15:25

Maart

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Maart

Graeme is de organisator van de eerste activiteit. Ondanks de donkere wolken zit de stemming er toch goed in. Bij thuiskomst blijkt niet iedereen zo enthousiast over het gemaakte uitje. Het huis blijkt nogal laag op de ranglijst van verzor...

10-09-2019 15:25

Februari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Februari

Eefje moet haar plekje in het huis nog vinden. In de eetzaal ontstaat commotie over de zitplekken en onenigheid met de kok. Evert heeft ontstoken tenen maar zijn ogen zijn nog prima. Is Hendrik nou een beetje verliefd op Eefje? Het is Vale...

09-09-2019 15:20

Januari

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Januari

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido ...

08-01-2018 22:25

December

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - December

De één krijgt een parfummetje, de ander hulp bij de fruitvliegjes en voor de derde schenkt hij nog eens in. Zelf laat hij het hoofd graag doorwaaien op de scootmobiel. Veel te zeggen heeft hij niet. Oud en nieuw valt iets te vroeg, maar te...

01-01-2018 22:20

November

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - November

Hendrik bezoekt Eefje met regelmaat. Hij houdt haar hand vast, leest voor en biedt haar de troost van muziek. Hendrik vindt, op zijn beurt, steun bij Evert, die op zijn manier ook een goede mantelzorger is. Maar Evert heeft ook enige zorg...

25-12-2017 22:45

Oktober

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Oktober

De geriater praat Hendrik bij over de diverse pillen. Ze helpen alleen niet bij een gebroken hart. Dan heeft hij ook nog een aanvaring op straat. Evert weet niet zo goed hoe hij zijn vriend moet opbeuren, maar dan is daar de reddende engel...

18-12-2017 22:25

September

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - September

De jarige Job zelf gaat ondertussen enigszins tobbend door het leven: het oude hart klopt sneller voor Eefje, maar hoe moet hij haar dat duidelijk maken? Evert is niet te beroerd om zijn vriend met raad en daad bij te staan. Grietje jaagt ...

11-12-2017 22:25

Augustus

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Augustus

Het leven huilt Evert toe, hij is niet zo eenvoudig uit de put te krijgen. Maar de leden van Omanido doen hun uiterste best. Er staan 2 prachtige uitjes op de planning die de bejaarde burger weer moed geven en kinderlijk blij maken. Hendr...

04-12-2017 22:15

Juli

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juli

Het nieuws moet Evert nog verwerken, maar zelfs een jenevertje helpt daar niet écht bij. De Omanido-club houdt de moed erin, dat is tenslotte het doel van de vereniging. Ze beleven een heerlijke dag op het water. Gezelligheid kent geen tij...

27-11-2017 22:20

Juni

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Juni

Stelwagen kondigt een verbouwing van het zorgcentrum aan, dat zaait paniek. Een aantal bewoners moeten worden ondergebracht bij verzorgingshuizen in de buurt. Er wordt opnieuw een heerlijk Omanido-uitje beleefd, zelfs al eindigt het in de...

20-11-2017 23:20

Mei

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Mei

Er verdwijnt steeds meer onder de pet bij directrice Stelwagen. De regelementen van het huis zijn volgens haar niet openbaar. Is het nou Tai Chi of Thaise Mie? Evert zegt het verschil niet te kennen, maar dat verhoogt alleen maar de vreugd...

13-11-2017 23:20

April

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - April

Anja Appelboom kan het onderzoek naar de kwaliteit van het verzorgingshuis niet vinden. En hoe zit het eigenlijk met de Arbo voorschriften die voorkomen dat bewoners gebruik maken van de keuken? Wanneer Evert naar het ziekenhuis gaat ontfe...

06-11-2017 23:15

Maart

Het geheime dagboek van Hendrik Groen - Maart

Graeme is de organisator van de eerste activiteit. Ondanks de donkere wolken zit de stemming er toch goed in. Bij thuiskomst blijkt niet iedereen zo enthousiast over het gemaakte uitje. Het huis blijkt nogal laag op de ranglijst van verzo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het geheime dagboek van Hendrik Groen bij Het geheime dagboek van Hendrik Groen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Heb je een uitzending van Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het geheime dagboek van Hendrik Groen gemist

Uitzending gemist van Het geheime dagboek van Hendrik Groen? Hier kun je alle uitzendingen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 13-09-2019 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord