Programma gemist?

In het huis de van van Karina Wolkers, de weduwe van tijdens op tv schrijver Jan Wolkers, naar is een grote hoeveelheid het tapes met beeld- en geluidsopnamen met het gevonden. Hierop staan onder naar meer tal van intieme op tv gesprekken die in Wolkers (deels) heimelijk heeft in opgenomen met kroongetuigen tijdens uit zijn leven en een door werk. De niet op eerder openbaar gemaakte opnamen vormen met de kern van de naar documentaire van Jan Wolkers spreekt… Schrijver en beeldend op tv kunstenaar in Jan Wolkers (1925 door – 2007) mocht in naar zijn media-optredens uit graag bijdragen aan de mythevorming het rond in zijn persoon. “Ik in verbrand ieder jaar op de de met tuin mijn manuscripten. (…) Ik uit wil het niet dat allerlei studenten Nederlands op naar mij gaan door promoveren, dus ze van vinden van mij uit niks terug. Het boek in - het in eindproduct – dat ben op ik”. door Jan Wolkers een vertelt het heel met overtuigend in een interview door in 1977. Naar de nu blijkt was de het realiteit geheel anders. met Vlak vóór de zijn dood wees hij Onno op Blom aan als tijdens zijn biograaf, het en na zijn overlijden op tijdens bleek dat Wolkers een het uitputtend archief van zichzelf het had van bijgehouden, inclusief tal door van manuscripten. Een het fraai staaltje beeldvorming dus. Regisseur van Wim van der Aar uit gebruikte voor door zijn film de ook archiefmateriaal uit de op collectie van het het Nederlands Instituut voor een Beeld en Geluid en door beeldhouwt uit al op tv dit materiaal een naar nieuw de en authentiek beeld op van de volksschrijver. De uit film concentreert zich op Wolkers’ van succesvolle Amsterdamse periode (1963-1977), met als van hij zijn grootste op bloei meemaakt, met maar ook meerdere het crises overwint. De documentaire wordt tien jaar naar na het de overlijden in van Wolkers uitgezonden en vormt op tv een aanvulling door op zijn biografie, geschreven het door op tv Onno Blom.

februari 2020
23-10-2017 20:55

Docu: Jan Wolkers spreekt

Het Uur van de Wolf: Jan Wolkers spreekt.... - Docu: Jan Wolkers spreekt

In het huis van Karina Wolkers, de weduwe van schrijver Jan Wolkers, is een grote hoeveelheid tapes met beeld- en geluidsopnamen gevonden. Hierop staan onder meer tal van intieme gesprekken die Wolkers (deels) heimelijk heeft opgenomen met ...

Het Uur van de Wolf: Jan Wolkers spreekt.... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Jan Wolkers spreekt.... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Jan Wolkers spreekt.... bij Het Uur van de Wolf: Jan Wolkers spreekt.... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Jan Wolkers spreekt..... Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Jan Wolkers spreekt.... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Jan Wolkers spreekt.... gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Jan Wolkers spreekt....? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Jan Wolkers spreekt.... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-10-2017 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!