Programma gemist?

De finale met tijdens op tv de vier uitgekozen halvefinalisten. Wie krijgt op het tijdens VPRO Toekomstbouwdepot van 10.000 met euro?

Lex Hoefsloot (27) uit naar is mede-oprichter van 'Lightyear', een zonneauto een die in op tv 2020 op door de markt moet op tv komen. Govert Flint (29) maakte in een serie kantoormeubelen in de en attributen die beweging, en met daarmee ook de hersenen, naar op tv stimuleert.

Teresa op tv van Dongen met (30) presenteert op van Dutch Design Week 2018 'Electric van Life', op tv de laatste versie van uit haar 'levende lamp', een lichtinstallatie van die zijn energie van haalt tijdens uit elektronen die worden uit afgescheiden door bacteriën. tijdens Mode-ontwerper Amber Jae Slooten op de (25) wil dat consumenten van in de nabije toekomst virtueel van het kleding passen op tijdens een 3D-model van zichzelf. met Daarmee wil ze voorkomen dat op op er kleding wordt geproduceerd tijdens die vervolgens niet wordt op tv verkocht.

Wouter Corvers (27) tijdens komt naar de het Dutch Design uit Week 2018 met 'A van House in One in Month', waarin van de de complete vormgeving en inrichting is een aangepast naar aan Corvers' lengte in van 2,05 meter op en die van zijn vriendin door van door 1,71 meter. Mick Geerits de (25) presenteert 'Augmented in Nature'. Met dit ontwerp in wil hij de een biodiversiteit het waarborgen door bedreigde diersoorten naar te helpen met die belangrijk zijn voor ons in ecosysteem.

Roos uit Meerman (27) presenteert op tv op de tijdens Dutch Design Week tijdens 2018 'KozieMe' en 'KozieWe', het een kussen en uit een wandkleed naar met ingebouwde luidspreker, bedoeld met voor mensen met door dementie of een naar meervoudige handicap. Pim van op tv Baarsen (31) is samen van op met Luc van door Hoeckel oprichter van Super Local, een in ontwerpstudio het die oplossingen bedenkt voor uit sociale en culturele met problemen, in vooral in ontwikkelingslanden.

De uit finale met de naar vier uitgekozen een halvefinalisten. Wilfried de Jong spreekt acht met jonge veelbelovende ontwerpers op tv die tijdens onze nieuwe wereld een vormgeven en de tijdens Dutch Design Week 2017 van werk laten een zien. Deze jonge garde op van designers heeft revolutionaire op tv ideeën en innovatieve op tv oplossingen op tv voor de toekomst. Soms inspirerend tijdens en een soms confronterend. tijdens Eén ding hebben van ze gemeen: ze willen de naar wereld mooier, beter en op tv gemakkelijker op tv maken.

Wilfried de de Jong praat met Alissa tijdens met Rees en Dave Hakkens. met Twee jonge veelbelovende uit ontwerpers die onze nieuwe wereld uit vormgeven en naar tijdens Dutch Design op Week 2017 werk laten in zien. Deze jonge tijdens garde op van designers heeft revolutionaire ideeën met en een innovatieve oplossingen voor de toekomst. op tv Soms inspirerend het en naar soms confronterend. Eén ding hebben de ze de gemeen: ze willen de de wereld mooier, beter naar en gemakkelijker van maken.

Wilfried in de Jong praat met op tv Chloé Rutzerveld op tv en Bas Timmer. Twee van jonge veelbelovende ontwerpers die naar onze de nieuwe wereld vormgeven en op tijdens Dutch Design in Week 2017 tijdens werk laten van zien. Deze jonge garde van met designers het heeft revolutionaire ideeën en met innovatieve oplossingen voor de toekomst. met Soms uit inspirerend en soms van confronterend. Eén naar ding hebben ze de gemeen: ze willen met de wereld mooier, beter van en gemakkelijker van maken.

Wilfried de Jong met praat met Manon van van Hoeckel en een Arvid in Jense. Twee jonge veelbelovende in ontwerpers die onze met nieuwe wereld een vormgeven en op tijdens Dutch Design Week 2017 van werk laten zien. door Deze jonge garde naar van designers heeft revolutionaire tijdens ideeën en van innovatieve oplossingen voor de het het toekomst. Soms inspirerend en soms met confronterend. van Eén ding hebben het ze gemeen: ze willen de wereld tijdens mooier, van beter en in gemakkelijker maken.

Wilfried de met Jong praat met op acht op jonge veelbelovende ontwerpers die van onze nieuwe wereld vormgeven en van tijdens Dutch tijdens Design Week 2017 werk in laten zien. door Deze jonge garde van een designers heeft van revolutionaire ideeën en innovatieve het naar oplossingen voor de toekomst. naar Soms inspirerend en soms in confronterend. Eén ding hebben de het ze gemeen: ze willen tijdens de wereld mooier, beter en op door gemakkelijker maken. Er zit het toekomst-DNA in deze generatie met ontwerpers. Dankzij hun verbeeldingskracht door schetsen ze uit soms betere door toekomstscenario's dan uit beleidsmakers en wetenschappers en met weten het ook met nog eens een in tastbare producten te gieten. tijdens In vier afleveringen worden door door steeds twee jonge ontwerpers op geïntroduceerd. De driekoppige jury tijdens onder leiding tijdens van Dutch Design naar Foundation directeur het Martijn Paulen kiest per het aflevering één van finalist. Hij wordt van bijgestaan door kunstenaar en filosoof Koert op tv van Mensvoort en op architect op Afaina de van Jong. In de extra naar lange finale-aflevering wint één in van de vier een finalisten het VPRO Toekomst van Bouwdepot van 10.000 tijdens op tv euro. In de eerste aflevering door praat Wilfried de op tv Jong met Ermi van tijdens Oers en door Frank Kolkman, twee van op de acht met jonge veelbelovende ontwerpers de die onze nieuwe van wereld vormgeven en een tijdens Dutch Design het Week 2017 hun werk laten met zien. Deze jonge op garde in van designers met heeft revolutionaire ideeën en innovatieve oplossingen van voor de toekomst, naar soms inspirerend op tv en soms confronterend. Eén ding van hebben ze gemeen: naar ze van willen de wereld mooier, beter de en gemakkelijker in maken.

januari 2019
27-10-2018 22:40

De finale

De toekomstbouwers - De finale

De finale met de vier uitgekozen halvefinalisten. Wie krijgt het VPRO Toekomstbouwdepot van 10.000 euro?

26-10-2018 22:50

Lex Hoefsloot en Govert Flint

De toekomstbouwers - Lex Hoefsloot en Govert Flint

Lex Hoefsloot (27) is mede-oprichter van 'Lightyear', een zonneauto die in 2020 op de markt moet komen. Govert Flint (29) maakte een serie kantoormeubelen en attributen die beweging, en daarmee ook de hersenen, stimuleert.

25-10-2018 23:00

Teresa van Dongen en Amber Jae Slooten

De toekomstbouwers - Teresa van Dongen en Amber Jae Slooten

Teresa van Dongen (30) presenteert op Dutch Design Week 2018 'Electric Life', de laatste versie van haar 'levende lamp', een lichtinstallatie die zijn energie haalt uit elektronen die worden afgescheiden door bacteriën. Mode-ontwerper Amber...

24-10-2018 22:55

Wouter Corvers en Mick Geerits

De toekomstbouwers - Wouter Corvers en Mick Geerits

Wouter Corvers (27) komt naar de Dutch Design Week 2018 met 'A House in One Month', waarin de complete vormgeving en inrichting is aangepast aan Corvers' lengte van 2,05 meter en die van zijn vriendin van 1,71 meter. Mick Geerits (25) prese...

23-10-2018 22:55

Roos Meerman en Pim van Baarsen

De toekomstbouwers - Roos Meerman en Pim van Baarsen

Roos Meerman (27) presenteert op de Dutch Design Week 2018 'KozieMe' en 'KozieWe', een kussen en een wandkleed met ingebouwde luidspreker, bedoeld voor mensen met dementie of een meervoudige handicap. Pim van Baarsen (31) is samen met Luc v...

28-10-2017 22:40

De finale

De toekomstbouwers - De finale

De finale met de vier uitgekozen halvefinalisten. Wilfried de Jong spreekt acht jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revoluti...

27-10-2017 22:55

Alissa Rees en Dave Hakkens

De toekomstbouwers - Alissa Rees en Dave Hakkens

Wilfried de Jong praat met Alissa Rees en Dave Hakkens. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en in...

26-10-2017 22:55

Chloé Rutzerveld en Bas Timmer

De toekomstbouwers - Chloé Rutzerveld en Bas Timmer

Wilfried de Jong praat met Chloé Rutzerveld en Bas Timmer. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en...

25-10-2017 22:50

De toekomstbouwers

De toekomstbouwers - De toekomstbouwers

Wilfried de Jong praat met Manon van Hoeckel en Arvid Jense. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën ...

24-10-2017 22:55

Nieuw: De toekomstbouwers

De toekomstbouwers - Nieuw: De toekomstbouwers

Wilfried de Jong praat met acht jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en innovatieve oplossingen voor de...

De toekomstbouwers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De toekomstbouwers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De toekomstbouwers bij De toekomstbouwers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De toekomstbouwers. Heb je een uitzending van De toekomstbouwers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De toekomstbouwers gemist

Uitzending gemist van De toekomstbouwers? Hier kun je alle uitzendingen van De toekomstbouwers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 27-10-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord