Programma gemist?

De een finale met de de vier uitgekozen tijdens halvefinalisten. Wie krijgt in het VPRO Toekomstbouwdepot van op 10.000 euro?

Lex Hoefsloot naar (27) is mede-oprichter van in in 'Lightyear', een zonneauto met die in 2020 op de markt een de moet komen. Govert Flint (29) maakte van een serie kantoormeubelen het en attributen met die op tv beweging, en daarmee ook de naar hersenen, het stimuleert.

Teresa in van Dongen (30) naar presenteert op in Dutch Design Week 2018 'Electric Life', naar de laatste versie door een van haar 'levende lamp', een tijdens lichtinstallatie op tv die zijn energie haalt uit elektronen naar die worden afgescheiden met door op tv bacteriën. Mode-ontwerper Amber Jae Slooten de het (25) wil dat consumenten naar in de nabije van toekomst virtueel kleding van passen op een door 3D-model van tijdens zichzelf. Daarmee wil het ze voorkomen dat er kleding wordt tijdens geproduceerd die vervolgens in niet wordt de verkocht.

Wouter uit Corvers (27) komt naar de in Dutch Design Week op 2018 door met 'A in House in One Month', waarin naar de complete vormgeving uit en een inrichting is aangepast aan Corvers' lengte op tv van 2,05 een meter en op tv die van met zijn vriendin van 1,71 meter. in Mick Geerits (25) presenteert met met 'Augmented Nature'. Met naar dit ontwerp wil hij de de biodiversiteit waarborgen door bedreigde op tv diersoorten te helpen naar die belangrijk naar zijn voor naar ons ecosysteem.

Roos Meerman (27) in presenteert op tv op de op Dutch Design Week 2018 op tv 'KozieMe' en 'KozieWe', een kussen op en een wandkleed op tv met de ingebouwde luidspreker, bedoeld voor door mensen van met dementie of een meervoudige naar handicap. Pim van Baarsen uit tijdens (31) is samen met tijdens Luc van Hoeckel oprichter uit van van Super Local, een ontwerpstudio in die oplossingen bedenkt voor een sociale en culturele met problemen, het vooral in ontwikkelingslanden.

De finale een met de tijdens vier uitgekozen het halvefinalisten. Wilfried de Jong door spreekt acht jonge veelbelovende een ontwerpers die onze nieuwe met wereld vormgeven en op tijdens Dutch Design een Week naar 2017 werk laten een zien. Deze jonge een garde van designers de heeft revolutionaire ideeën en uit innovatieve oplossingen voor de door toekomst. Soms uit inspirerend en op soms confronterend. met Eén ding hebben ze gemeen: het ze willen het de wereld mooier, beter een en gemakkelijker tijdens maken.

Wilfried de de Jong praat het met Alissa Rees tijdens en Dave Hakkens. Twee een jonge veelbelovende ontwerpers die een onze nieuwe wereld een vormgeven met en tijdens Dutch Design Week de 2017 werk laten tijdens zien. het Deze jonge garde van van designers heeft van revolutionaire ideeën op tv en innovatieve oplossingen op voor de toekomst. Soms inspirerend en naar van soms confronterend. Eén ding hebben ze de gemeen: ze willen in de wereld in mooier, beter en gemakkelijker van het maken.

Wilfried de Jong het praat uit met Chloé Rutzerveld en Bas een de Timmer. Twee jonge uit veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe uit wereld op vormgeven en tijdens Dutch Design Week op tv 2017 werk naar laten zien. Deze het jonge van garde van designers heeft tijdens revolutionaire ideeën en innovatieve tijdens oplossingen voor de toekomst. van Soms tijdens inspirerend en soms confronterend. Eén de ding hebben ze van gemeen: ze het willen de wereld uit mooier, beter uit en gemakkelijker een maken.

Wilfried van de Jong door praat met Manon een van Hoeckel en Arvid op tv Jense. Twee jonge veelbelovende ontwerpers het die onze nieuwe op tv het wereld vormgeven en tijdens in Dutch Design Week 2017 werk een laten zien. uit Deze jonge tijdens garde van designers heeft een revolutionaire naar ideeën en innovatieve oplossingen voor tijdens de toekomst. Soms inspirerend tijdens en soms met confronterend. Eén ding door hebben ze de gemeen: ze willen de op tv wereld mooier, een beter en gemakkelijker op tv maken.

Wilfried van de Jong praat met van acht jonge naar veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe op tv wereld vormgeven naar en tijdens tijdens Dutch Design Week 2017 werk een laten zien. van Deze jonge garde door van designers uit heeft revolutionaire in ideeën en innovatieve de oplossingen voor de toekomst. Soms in inspirerend en een soms confronterend. Eén ding hebben een ze in gemeen: ze willen de wereld van mooier, beter en van gemakkelijker maken. uit Er zit toekomst-DNA in de deze generatie ontwerpers. in Dankzij hun verbeeldingskracht het door schetsen ze soms betere toekomstscenario's dan tijdens beleidsmakers met en wetenschappers uit en weten het ook door nog eens in tijdens tastbare producten te gieten. In de vier het afleveringen worden steeds twee uit jonge ontwerpers geïntroduceerd. tijdens De driekoppige jury tijdens onder van leiding van Dutch Design Foundation in directeur Martijn tijdens Paulen kiest in per aflevering één finalist. in Hij wordt op tv bijgestaan door kunstenaar en filosoof de Koert van Mensvoort en naar architect Afaina uit de Jong. met In de op tv extra lange finale-aflevering de wint één van de vier van finalisten het VPRO door Toekomst de Bouwdepot van 10.000 de euro. In de eerste aflevering met praat Wilfried in de Jong met Ermi van Oers een en Frank Kolkman, door twee naar van de acht jonge naar veelbelovende ontwerpers van die onze nieuwe wereld op tv vormgeven en tijdens Dutch met Design Week 2017 de hun de werk laten zien. Deze op jonge garde van in designers heeft revolutionaire ideeën tijdens en innovatieve oplossingen de voor de in toekomst, soms met inspirerend en soms confronterend. Eén ding op hebben ze gemeen: op tv ze willen het de op tv wereld mooier, beter en de gemakkelijker maken.

mei 2020
27-10-2018 22:40

De finale

De toekomstbouwers - De finale

De finale met de vier uitgekozen halvefinalisten. Wie krijgt het VPRO Toekomstbouwdepot van 10.000 euro?

26-10-2018 22:50

Lex Hoefsloot en Govert Flint

De toekomstbouwers - Lex Hoefsloot en Govert Flint

Lex Hoefsloot (27) is mede-oprichter van 'Lightyear', een zonneauto die in 2020 op de markt moet komen. Govert Flint (29) maakte een serie kantoormeubelen en attributen die beweging, en daarmee ook de hersenen, stimuleert.

25-10-2018 23:00

Teresa van Dongen en Amber Jae Slooten

De toekomstbouwers - Teresa van Dongen en Amber Jae Slooten

Teresa van Dongen (30) presenteert op Dutch Design Week 2018 'Electric Life', de laatste versie van haar 'levende lamp', een lichtinstallatie die zijn energie haalt uit elektronen die worden afgescheiden door bacteriën. Mode-ontwerper Amber...

24-10-2018 22:55

Wouter Corvers en Mick Geerits

De toekomstbouwers - Wouter Corvers en Mick Geerits

Wouter Corvers (27) komt naar de Dutch Design Week 2018 met 'A House in One Month', waarin de complete vormgeving en inrichting is aangepast aan Corvers' lengte van 2,05 meter en die van zijn vriendin van 1,71 meter. Mick Geerits (25) prese...

23-10-2018 22:55

Roos Meerman en Pim van Baarsen

De toekomstbouwers - Roos Meerman en Pim van Baarsen

Roos Meerman (27) presenteert op de Dutch Design Week 2018 'KozieMe' en 'KozieWe', een kussen en een wandkleed met ingebouwde luidspreker, bedoeld voor mensen met dementie of een meervoudige handicap. Pim van Baarsen (31) is samen met Luc v...

28-10-2017 22:40

De finale

De toekomstbouwers - De finale

De finale met de vier uitgekozen halvefinalisten. Wilfried de Jong spreekt acht jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revoluti...

27-10-2017 22:55

Alissa Rees en Dave Hakkens

De toekomstbouwers - Alissa Rees en Dave Hakkens

Wilfried de Jong praat met Alissa Rees en Dave Hakkens. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en in...

26-10-2017 22:55

Chloé Rutzerveld en Bas Timmer

De toekomstbouwers - Chloé Rutzerveld en Bas Timmer

Wilfried de Jong praat met Chloé Rutzerveld en Bas Timmer. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en...

25-10-2017 22:50

De toekomstbouwers

De toekomstbouwers - De toekomstbouwers

Wilfried de Jong praat met Manon van Hoeckel en Arvid Jense. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën ...

24-10-2017 22:55

Nieuw: De toekomstbouwers

De toekomstbouwers - Nieuw: De toekomstbouwers

Wilfried de Jong praat met acht jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en innovatieve oplossingen voor de...

De toekomstbouwers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De toekomstbouwers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De toekomstbouwers bij De toekomstbouwers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De toekomstbouwers. Heb je een uitzending van De toekomstbouwers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De toekomstbouwers gemist

Uitzending gemist van De toekomstbouwers? Hier kun je alle uitzendingen van De toekomstbouwers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 27-10-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!