Programma gemist?

De finale met in de vier met uitgekozen halvefinalisten. Wie in krijgt tijdens het VPRO Toekomstbouwdepot van 10.000 uit euro?

Lex in Hoefsloot (27) is het mede-oprichter van 'Lightyear', een de zonneauto met die in 2020 tijdens op de markt in moet komen. Govert Flint de (29) maakte een serie op kantoormeubelen en attributen het die beweging, en daarmee een ook de hersenen, op tv op stimuleert.

Teresa van naar Dongen (30) presenteert de op met Dutch Design Week 2018 'Electric de Life', de laatste met versie van haar 'levende in lamp', een op tv lichtinstallatie die zijn naar energie haalt uit elektronen tijdens die naar worden afgescheiden door bacteriën. door Mode-ontwerper Amber Jae een Slooten (25) wil met dat consumenten in de uit nabije met toekomst virtueel kleding het passen op een 3D-model met van het zichzelf. Daarmee wil naar ze voorkomen dat er het kleding wordt geproduceerd die vervolgens het niet wordt in verkocht.

Wouter in Corvers (27) komt naar de van Dutch Design tijdens Week het 2018 met 'A House in One naar Month', waarin de de complete vormgeving door en inrichting het is aangepast de aan Corvers' lengte van naar 2,05 meter en een die van met zijn vriendin van 1,71 meter. een Mick een Geerits (25) presenteert 'Augmented Nature'. de Met dit ontwerp naar wil uit hij de biodiversiteit op waarborgen door bedreigde diersoorten te met helpen die belangrijk op zijn voor ons het ecosysteem.

Roos in Meerman (27) de presenteert op de Dutch Design uit Week 2018 de 'KozieMe' en 'KozieWe', een op kussen en een wandkleed in met door ingebouwde luidspreker, bedoeld voor mensen door de met dementie of het een meervoudige handicap. Pim het van Baarsen (31) het is samen met Luc van van Hoeckel het oprichter van op tv Super Local, een ontwerpstudio die naar oplossingen bedenkt van voor sociale op en culturele problemen, met vooral in ontwikkelingslanden.

De het finale met de vier uitgekozen van halvefinalisten. met Wilfried de Jong door spreekt acht op tv jonge veelbelovende ontwerpers het die onze nieuwe tijdens wereld vormgeven en tijdens Dutch met Design Week 2017 werk tijdens van laten zien. Deze jonge garde door van designers het heeft revolutionaire ideeën en innovatieve van oplossingen voor de naar toekomst. Soms inspirerend op tv en soms confronterend. door in Eén ding hebben in ze gemeen: ze willen een de wereld mooier, naar beter en gemakkelijker met maken.

Wilfried uit de Jong praat met Alissa met Rees en Dave uit Hakkens. de Twee jonge veelbelovende ontwerpers die met onze nieuwe wereld van in vormgeven en tijdens Dutch Design Week op tv 2017 van werk laten zien. Deze jonge uit garde van designers op heeft een revolutionaire ideeën en het innovatieve oplossingen naar voor de toekomst. Soms op inspirerend en soms confronterend. met Eén ding in hebben ze gemeen: ze de willen de wereld op mooier, tijdens beter en gemakkelijker door maken.

Wilfried uit de Jong praat met Chloé van Rutzerveld en Bas in Timmer. met Twee jonge veelbelovende ontwerpers het die onze met nieuwe wereld vormgeven en tijdens op op tv Dutch Design Week 2017 op werk laten een zien. Deze jonge naar garde van designers heeft revolutionaire ideeën door op tv en innovatieve oplossingen voor op de toekomst. Soms inspirerend en in soms confronterend. Eén op ding in hebben ze een gemeen: ze willen op tv de wereld mooier, beter de en gemakkelijker uit maken.

Wilfried het de Jong praat met het Manon van Hoeckel door en Arvid op Jense. Twee jonge veelbelovende een ontwerpers die onze nieuwe uit wereld vormgeven tijdens en tijdens Dutch Design het Week van 2017 werk laten door zien. Deze uit jonge garde van designers uit heeft revolutionaire door ideeën en innovatieve oplossingen een voor de toekomst. Soms met inspirerend en in soms confronterend. met Eén ding hebben ze gemeen: ze van een willen de wereld mooier, van beter en gemakkelijker de maken.

Wilfried naar de Jong praat door met acht door jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe het een wereld vormgeven en tijdens Dutch Design naar Week 2017 werk het laten naar zien. Deze jonge garde het van naar designers heeft revolutionaire ideeën uit en innovatieve oplossingen voor de in toekomst. Soms inspirerend uit en soms in confronterend. Eén ding tijdens hebben tijdens ze gemeen: ze willen de de wereld mooier, van beter en gemakkelijker maken. Er op zit toekomst-DNA in met deze generatie ontwerpers. door Dankzij door hun verbeeldingskracht schetsen ze soms in betere op toekomstscenario's dan naar beleidsmakers en wetenschappers en weten op het in ook nog eens in naar tastbare producten een te gieten. In de vier afleveringen worden steeds het twee jonge ontwerpers geïntroduceerd. De naar driekoppige jury op onder leiding naar van Dutch Design Foundation uit directeur Martijn Paulen de kiest per aflevering één door finalist. uit Hij wordt bijgestaan door op tv kunstenaar en filosoof uit Koert van Mensvoort en door architect uit Afaina de Jong. op tv In de extra lange finale-aflevering op tv wint tijdens één van uit de vier finalisten het VPRO Toekomst met Bouwdepot in van 10.000 euro. In de op eerste aflevering praat Wilfried het de Jong met de de Ermi van Oers en uit Frank Kolkman, twee met van de acht tijdens jonge veelbelovende ontwerpers die een onze nieuwe wereld uit vormgeven en tijdens met Dutch Design uit Week 2017 hun door werk laten zien. Deze jonge tijdens garde naar van designers heeft revolutionaire het ideeën door en innovatieve oplossingen voor de op tv toekomst, soms met inspirerend en soms confronterend. Eén tijdens ding hebben ze naar gemeen: de ze willen de wereld mooier, beter door en gemakkelijker uit maken.

september 2021
27-10-2018 22:40

De finale

De toekomstbouwers - De finale

De finale met de vier uitgekozen halvefinalisten. Wie krijgt het VPRO Toekomstbouwdepot van 10.000 euro?

26-10-2018 22:50

Lex Hoefsloot en Govert Flint

De toekomstbouwers - Lex Hoefsloot en Govert Flint

Lex Hoefsloot (27) is mede-oprichter van 'Lightyear', een zonneauto die in 2020 op de markt moet komen. Govert Flint (29) maakte een serie kantoormeubelen en attributen die beweging, en daarmee ook de hersenen, stimuleert.

25-10-2018 23:00

Teresa van Dongen en Amber Jae Slooten

De toekomstbouwers - Teresa van Dongen en Amber Jae Slooten

Teresa van Dongen (30) presenteert op Dutch Design Week 2018 'Electric Life', de laatste versie van haar 'levende lamp', een lichtinstallatie die zijn energie haalt uit elektronen die worden afgescheiden door bacteriën. Mode-ontwerper Amber...

24-10-2018 22:55

Wouter Corvers en Mick Geerits

De toekomstbouwers - Wouter Corvers en Mick Geerits

Wouter Corvers (27) komt naar de Dutch Design Week 2018 met 'A House in One Month', waarin de complete vormgeving en inrichting is aangepast aan Corvers' lengte van 2,05 meter en die van zijn vriendin van 1,71 meter. Mick Geerits (25) prese...

23-10-2018 22:55

Roos Meerman en Pim van Baarsen

De toekomstbouwers - Roos Meerman en Pim van Baarsen

Roos Meerman (27) presenteert op de Dutch Design Week 2018 'KozieMe' en 'KozieWe', een kussen en een wandkleed met ingebouwde luidspreker, bedoeld voor mensen met dementie of een meervoudige handicap. Pim van Baarsen (31) is samen met Luc v...

28-10-2017 22:40

De finale

De toekomstbouwers - De finale

De finale met de vier uitgekozen halvefinalisten. Wilfried de Jong spreekt acht jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revoluti...

27-10-2017 22:55

Alissa Rees en Dave Hakkens

De toekomstbouwers - Alissa Rees en Dave Hakkens

Wilfried de Jong praat met Alissa Rees en Dave Hakkens. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en in...

26-10-2017 22:55

Chloé Rutzerveld en Bas Timmer

De toekomstbouwers - Chloé Rutzerveld en Bas Timmer

Wilfried de Jong praat met Chloé Rutzerveld en Bas Timmer. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en...

25-10-2017 22:50

De toekomstbouwers

De toekomstbouwers - De toekomstbouwers

Wilfried de Jong praat met Manon van Hoeckel en Arvid Jense. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën ...

24-10-2017 22:55

Nieuw: De toekomstbouwers

De toekomstbouwers - Nieuw: De toekomstbouwers

Wilfried de Jong praat met acht jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en innovatieve oplossingen voor de...

De toekomstbouwers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De toekomstbouwers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De toekomstbouwers bij De toekomstbouwers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De toekomstbouwers. Heb je een uitzending van De toekomstbouwers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De toekomstbouwers gemist

Uitzending gemist van De toekomstbouwers? Hier kun je alle uitzendingen van De toekomstbouwers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 27-10-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!