Programma gemist?

De finale op tv met de tijdens vier uitgekozen door halvefinalisten. Wie krijgt uit het VPRO Toekomstbouwdepot van 10.000 van euro?

Lex Hoefsloot in (27) is mede-oprichter van van tijdens 'Lightyear', een zonneauto die in een 2020 op de markt de moet op komen. Govert Flint (29) uit maakte een in serie kantoormeubelen met en attributen die beweging, en een daarmee ook de naar hersenen, met stimuleert.

Teresa van Dongen met (30) presenteert op het Dutch Design op tv Week uit 2018 'Electric Life', de laatste versie op de van haar 'levende lamp', een in lichtinstallatie die op tv zijn energie haalt in uit elektronen door die worden afgescheiden tijdens door bacteriën. Mode-ontwerper Amber Jae Slooten van (25) wil dat tijdens de consumenten in de nabije van toekomst virtueel in kleding passen op een de 3D-model van zichzelf. Daarmee met wil op tv ze voorkomen dat van er kleding wordt geproduceerd die vervolgens met niet tijdens wordt verkocht.

Wouter Corvers naar (27) een komt naar de de Dutch Design Week 2018 met in 'A House in One de Month', het waarin de complete vormgeving en met inrichting is op tv aangepast aan Corvers' lengte het van 2,05 meter tijdens en die op van zijn vriendin van door 1,71 meter. Mick door Geerits (25) presenteert naar een 'Augmented Nature'. Met dit tijdens ontwerp wil hij de tijdens biodiversiteit waarborgen door bedreigde in tijdens diersoorten te helpen die belangrijk in zijn voor ons naar ecosysteem.

Roos Meerman (27) uit uit presenteert op de Dutch Design een Week 2018 door 'KozieMe' en 'KozieWe', een uit kussen door en een wandkleed met op tv ingebouwde luidspreker, het bedoeld voor mensen met dementie op tv of een door meervoudige handicap. Pim van Baarsen door (31) met is samen met Luc van tijdens door Hoeckel oprichter van in Super Local, een ontwerpstudio die uit oplossingen bedenkt voor uit sociale tijdens en culturele problemen, vooral de in ontwikkelingslanden.

De van finale met de uit vier uitgekozen halvefinalisten. een Wilfried de Jong van spreekt acht jonge in veelbelovende ontwerpers die onze van nieuwe wereld vormgeven de en tijdens in Dutch Design het Week 2017 werk met laten zien. Deze jonge op tv garde van designers van heeft revolutionaire naar ideeën en innovatieve oplossingen voor met de op toekomst. Soms inspirerend en soms confronterend. door Eén uit ding hebben ze een gemeen: ze willen op tv de wereld met mooier, beter en de gemakkelijker maken.

Wilfried een de Jong praat met Alissa in Rees en Dave van Hakkens. een Twee jonge door veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld door vormgeven op en tijdens een Dutch Design Week 2017 tijdens werk laten zien. met Deze jonge garde van tijdens designers heeft revolutionaire een ideeën tijdens en innovatieve oplossingen naar voor de toekomst. op tv Soms inspirerend en soms confronterend. de Eén ding hebben door ze op tv gemeen: ze willen de wereld mooier, naar beter en het gemakkelijker in maken.

Wilfried uit de Jong op praat met Chloé Rutzerveld van en Bas Timmer. Twee op tv jonge veelbelovende ontwerpers uit die onze door nieuwe wereld vormgeven tijdens en tijdens Dutch tijdens Design Week 2017 in werk laten zien. Deze jonge het de garde van designers heeft uit revolutionaire ideeën en innovatieve in oplossingen voor de de toekomst. op tv Soms inspirerend en soms confronterend. Eén in ding hebben ze op gemeen: ze willen een de de wereld mooier, beter en op tv gemakkelijker op tv maken.

Wilfried in de Jong praat door met Manon van door Hoeckel en op tv Arvid Jense. Twee jonge veelbelovende ontwerpers het naar die onze nieuwe wereld vormgeven en door tijdens Dutch Design met Week 2017 werk het laten zien. Deze het uit jonge garde van designers het heeft revolutionaire ideeën een en innovatieve oplossingen voor de uit toekomst. van Soms inspirerend en soms met confronterend. Eén met ding hebben ze gemeen: op ze willen de de wereld tijdens mooier, beter en gemakkelijker tijdens maken.

Wilfried de uit Jong praat van met acht met jonge veelbelovende ontwerpers die onze uit nieuwe uit wereld vormgeven en op tijdens Dutch Design Week 2017 tijdens werk met laten zien. Deze jonge garde van op tv designers heeft uit revolutionaire ideeën en van innovatieve oplossingen voor de uit toekomst. door Soms inspirerend en soms op confronterend. uit Eén ding hebben ze gemeen: ze de tijdens willen de wereld uit mooier, beter en gemakkelijker maken. Er in zit toekomst-DNA in met deze generatie ontwerpers. op Dankzij hun tijdens verbeeldingskracht schetsen ze soms tijdens betere toekomstscenario's uit dan beleidsmakers met en wetenschappers en weten het het ook nog door eens in tastbare producten op te gieten. op In vier afleveringen door worden het steeds twee jonge ontwerpers geïntroduceerd. tijdens De van driekoppige jury onder leiding op tv van Dutch Design Foundation door directeur Martijn op Paulen kiest per van aflevering één finalist. Hij met wordt op tv bijgestaan door kunstenaar en de filosoof Koert op van Mensvoort en architect Afaina de uit Jong. In de tijdens naar extra lange finale-aflevering wint één van de op de vier finalisten het VPRO naar Toekomst Bouwdepot van 10.000 van euro. In de van eerste aflevering praat Wilfried met een de Jong met Ermi van Oers tijdens en door Frank Kolkman, in twee van de acht met jonge veelbelovende ontwerpers die onze in nieuwe van wereld vormgeven en tijdens de Dutch Design naar Week 2017 hun werk laten tijdens zien. op tv Deze jonge garde van door designers heeft revolutionaire ideeën van en innovatieve op oplossingen voor de het toekomst, soms inspirerend en de soms confronterend. Eén ding de in hebben ze gemeen: ze uit willen de wereld mooier, met beter en gemakkelijker uit maken.

januari 2021
27-10-2018 22:40

De finale

De toekomstbouwers - De finale

De finale met de vier uitgekozen halvefinalisten. Wie krijgt het VPRO Toekomstbouwdepot van 10.000 euro?

26-10-2018 22:50

Lex Hoefsloot en Govert Flint

De toekomstbouwers - Lex Hoefsloot en Govert Flint

Lex Hoefsloot (27) is mede-oprichter van 'Lightyear', een zonneauto die in 2020 op de markt moet komen. Govert Flint (29) maakte een serie kantoormeubelen en attributen die beweging, en daarmee ook de hersenen, stimuleert.

25-10-2018 23:00

Teresa van Dongen en Amber Jae Slooten

De toekomstbouwers - Teresa van Dongen en Amber Jae Slooten

Teresa van Dongen (30) presenteert op Dutch Design Week 2018 'Electric Life', de laatste versie van haar 'levende lamp', een lichtinstallatie die zijn energie haalt uit elektronen die worden afgescheiden door bacteriën. Mode-ontwerper Amber...

24-10-2018 22:55

Wouter Corvers en Mick Geerits

De toekomstbouwers - Wouter Corvers en Mick Geerits

Wouter Corvers (27) komt naar de Dutch Design Week 2018 met 'A House in One Month', waarin de complete vormgeving en inrichting is aangepast aan Corvers' lengte van 2,05 meter en die van zijn vriendin van 1,71 meter. Mick Geerits (25) prese...

23-10-2018 22:55

Roos Meerman en Pim van Baarsen

De toekomstbouwers - Roos Meerman en Pim van Baarsen

Roos Meerman (27) presenteert op de Dutch Design Week 2018 'KozieMe' en 'KozieWe', een kussen en een wandkleed met ingebouwde luidspreker, bedoeld voor mensen met dementie of een meervoudige handicap. Pim van Baarsen (31) is samen met Luc v...

28-10-2017 22:40

De finale

De toekomstbouwers - De finale

De finale met de vier uitgekozen halvefinalisten. Wilfried de Jong spreekt acht jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revoluti...

27-10-2017 22:55

Alissa Rees en Dave Hakkens

De toekomstbouwers - Alissa Rees en Dave Hakkens

Wilfried de Jong praat met Alissa Rees en Dave Hakkens. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en in...

26-10-2017 22:55

Chloé Rutzerveld en Bas Timmer

De toekomstbouwers - Chloé Rutzerveld en Bas Timmer

Wilfried de Jong praat met Chloé Rutzerveld en Bas Timmer. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en...

25-10-2017 22:50

De toekomstbouwers

De toekomstbouwers - De toekomstbouwers

Wilfried de Jong praat met Manon van Hoeckel en Arvid Jense. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën ...

24-10-2017 22:55

Nieuw: De toekomstbouwers

De toekomstbouwers - Nieuw: De toekomstbouwers

Wilfried de Jong praat met acht jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en innovatieve oplossingen voor de...

De toekomstbouwers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De toekomstbouwers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De toekomstbouwers bij De toekomstbouwers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De toekomstbouwers. Heb je een uitzending van De toekomstbouwers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De toekomstbouwers gemist

Uitzending gemist van De toekomstbouwers? Hier kun je alle uitzendingen van De toekomstbouwers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 27-10-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!