Programma gemist?

De door finale met de uit vier uitgekozen halvefinalisten. Wie door krijgt het VPRO Toekomstbouwdepot naar van 10.000 van euro?

Lex op tv Hoefsloot (27) in is mede-oprichter van in 'Lightyear', een zonneauto die door in 2020 op op tv de markt op tv moet komen. Govert een Flint (29) maakte een serie kantoormeubelen op tv en attributen die op tv beweging, en uit daarmee ook de hersenen, van de stimuleert.

Teresa van door Dongen op (30) presenteert op Dutch Design naar Week 2018 'Electric op Life', de laatste versie door van haar 'levende in lamp', een een lichtinstallatie die van zijn energie tijdens haalt uit elektronen die worden afgescheiden op tv door in bacteriën. Mode-ontwerper Amber door Jae Slooten (25) wil dat naar consumenten in de op door nabije toekomst virtueel kleding passen op van het een 3D-model van op zichzelf. Daarmee wil op tv ze voorkomen dat er een kleding wordt geproduceerd die naar vervolgens niet wordt naar verkocht.

Wouter met Corvers (27) komt naar met de Dutch Design door Week 2018 met uit 'A House in One van Month', waarin het de het complete vormgeving en inrichting is met aangepast aan het Corvers' lengte uit van 2,05 meter uit en die van het zijn vriendin van door 1,71 meter. Mick Geerits (25) van presenteert door 'Augmented Nature'. Met dit met ontwerp wil hij naar de biodiversiteit waarborgen door bedreigde de uit diersoorten te helpen door die belangrijk zijn voor ons van ecosysteem.

Roos Meerman (27) naar presenteert op de op tv Dutch Design in Week het 2018 'KozieMe' en het 'KozieWe', een kussen naar en een wandkleed met ingebouwde het luidspreker, bedoeld voor op mensen met dementie op of een meervoudige handicap. het Pim van Baarsen met (31) is samen naar met Luc van een Hoeckel oprichter met van Super Local, de een ontwerpstudio die door oplossingen bedenkt op voor sociale en in culturele problemen, met vooral in ontwikkelingslanden.

De naar finale met de vier uitgekozen door halvefinalisten. Wilfried de tijdens Jong spreekt acht een jonge in veelbelovende ontwerpers in die onze nieuwe wereld vormgeven en met tijdens van Dutch Design Week 2017 werk uit laten zien. op Deze jonge garde de van designers heeft op tv revolutionaire ideeën en op innovatieve uit oplossingen voor de toekomst. Soms inspirerend met en soms confronterend. in Eén ding hebben op tv ze tijdens gemeen: ze willen een de wereld mooier, beter op en gemakkelijker tijdens maken.

Wilfried van de Jong praat met Alissa tijdens Rees en met Dave Hakkens. Twee jonge door veelbelovende door ontwerpers die onze nieuwe wereld een het vormgeven en tijdens op tv Dutch Design Week een 2017 werk laten zien. Deze een jonge garde uit van designers heeft revolutionaire ideeën van en innovatieve door oplossingen voor van de toekomst. Soms inspirerend en tijdens soms confronterend. Eén door ding door hebben ze gemeen: ze uit willen de door wereld mooier, beter en op tv gemakkelijker de maken.

Wilfried de Jong een praat met Chloé het het Rutzerveld en Bas Timmer. Twee op jonge veelbelovende ontwerpers die de op tv onze nieuwe wereld vormgeven een en tijdens uit Dutch Design Week 2017 werk op tv laten het zien. Deze jonge garde van naar designers heeft revolutionaire ideeën tijdens door en innovatieve oplossingen voor tijdens de toekomst. Soms inspirerend door en soms confronterend. een Eén ding hebben met ze op tv gemeen: ze willen de wereld mooier, uit beter op en gemakkelijker op maken.

Wilfried de Jong de op tv praat met Manon van Hoeckel en het Arvid Jense. Twee in met jonge veelbelovende ontwerpers met die onze nieuwe wereld vormgeven en in tijdens Dutch Design een Week 2017 werk door laten zien. Deze door jonge garde van in designers heeft revolutionaire tijdens ideeën op en innovatieve oplossingen voor de van toekomst. Soms inspirerend in en soms een confronterend. Eén tijdens ding hebben ze gemeen: het ze willen de met wereld mooier, beter en het gemakkelijker door maken.

Wilfried op de Jong een praat met acht jonge veelbelovende de ontwerpers die uit onze nieuwe wereld vormgeven en met tijdens Dutch Design tijdens Week 2017 het werk laten zien. Deze op tv jonge de garde van designers heeft revolutionaire de ideeën en uit innovatieve oplossingen op voor de toekomst. Soms inspirerend op een en soms confronterend. van Eén ding hebben ze gemeen: naar ze een willen de wereld mooier, een beter en gemakkelijker het maken. Er zit toekomst-DNA naar in deze het generatie ontwerpers. Dankzij hun verbeeldingskracht de de schetsen ze soms betere toekomstscenario's uit dan beleidsmakers en een wetenschappers en weten het de ook door nog eens in tijdens tastbare producten op te gieten. In vier afleveringen worden de steeds door twee jonge ontwerpers geïntroduceerd. het De driekoppige de jury onder op tv leiding van Dutch Design Foundation het directeur Martijn Paulen op kiest per aflevering één naar finalist. Hij wordt met bijgestaan door met kunstenaar en filosoof op tv Koert de van Mensvoort en architect naar Afaina de Jong. In de naar extra naar lange finale-aflevering wint één uit van de vier met finalisten het VPRO op tv Toekomst Bouwdepot in van 10.000 euro. In de eerste naar aflevering praat in Wilfried in de Jong met Ermi van Oers op tv het en Frank Kolkman, twee met van de acht uit jonge veelbelovende ontwerpers die onze van nieuwe wereld vormgeven door en tijdens van Dutch Design Week uit 2017 tijdens hun werk laten zien. Deze in jonge garde van het designers heeft revolutionaire ideeën op naar en innovatieve oplossingen tijdens voor de toekomst, soms inspirerend en door soms op confronterend. Eén ding uit hebben ze gemeen: ze uit willen de wereld een mooier, beter in en gemakkelijker maken.

september 2019
27-10-2018 22:40

De finale

De toekomstbouwers - De finale

De finale met de vier uitgekozen halvefinalisten. Wie krijgt het VPRO Toekomstbouwdepot van 10.000 euro?

26-10-2018 22:50

Lex Hoefsloot en Govert Flint

De toekomstbouwers - Lex Hoefsloot en Govert Flint

Lex Hoefsloot (27) is mede-oprichter van 'Lightyear', een zonneauto die in 2020 op de markt moet komen. Govert Flint (29) maakte een serie kantoormeubelen en attributen die beweging, en daarmee ook de hersenen, stimuleert.

25-10-2018 23:00

Teresa van Dongen en Amber Jae Slooten

De toekomstbouwers - Teresa van Dongen en Amber Jae Slooten

Teresa van Dongen (30) presenteert op Dutch Design Week 2018 'Electric Life', de laatste versie van haar 'levende lamp', een lichtinstallatie die zijn energie haalt uit elektronen die worden afgescheiden door bacteriën. Mode-ontwerper Amber...

24-10-2018 22:55

Wouter Corvers en Mick Geerits

De toekomstbouwers - Wouter Corvers en Mick Geerits

Wouter Corvers (27) komt naar de Dutch Design Week 2018 met 'A House in One Month', waarin de complete vormgeving en inrichting is aangepast aan Corvers' lengte van 2,05 meter en die van zijn vriendin van 1,71 meter. Mick Geerits (25) prese...

23-10-2018 22:55

Roos Meerman en Pim van Baarsen

De toekomstbouwers - Roos Meerman en Pim van Baarsen

Roos Meerman (27) presenteert op de Dutch Design Week 2018 'KozieMe' en 'KozieWe', een kussen en een wandkleed met ingebouwde luidspreker, bedoeld voor mensen met dementie of een meervoudige handicap. Pim van Baarsen (31) is samen met Luc v...

28-10-2017 22:40

De finale

De toekomstbouwers - De finale

De finale met de vier uitgekozen halvefinalisten. Wilfried de Jong spreekt acht jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revoluti...

27-10-2017 22:55

Alissa Rees en Dave Hakkens

De toekomstbouwers - Alissa Rees en Dave Hakkens

Wilfried de Jong praat met Alissa Rees en Dave Hakkens. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en in...

26-10-2017 22:55

Chloé Rutzerveld en Bas Timmer

De toekomstbouwers - Chloé Rutzerveld en Bas Timmer

Wilfried de Jong praat met Chloé Rutzerveld en Bas Timmer. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en...

25-10-2017 22:50

De toekomstbouwers

De toekomstbouwers - De toekomstbouwers

Wilfried de Jong praat met Manon van Hoeckel en Arvid Jense. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën ...

24-10-2017 22:55

Nieuw: De toekomstbouwers

De toekomstbouwers - Nieuw: De toekomstbouwers

Wilfried de Jong praat met acht jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en innovatieve oplossingen voor de...

De toekomstbouwers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De toekomstbouwers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De toekomstbouwers bij De toekomstbouwers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De toekomstbouwers. Heb je een uitzending van De toekomstbouwers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De toekomstbouwers gemist

Uitzending gemist van De toekomstbouwers? Hier kun je alle uitzendingen van De toekomstbouwers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 27-10-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord