Programma gemist?

De finale tijdens met een de vier uitgekozen halvefinalisten. Wie een krijgt het VPRO Toekomstbouwdepot met van uit 10.000 euro?

Lex op Hoefsloot (27) met is mede-oprichter van 'Lightyear', een zonneauto in die in op 2020 op de markt uit moet komen. op tv Govert Flint op (29) maakte uit een serie kantoormeubelen en de attributen die tijdens beweging, en daarmee ook in de hersenen, op stimuleert.

Teresa het van Dongen (30) presenteert een op Dutch Design Week een door 2018 'Electric Life', de laatste versie met van een haar 'levende lamp', een lichtinstallatie met in die zijn energie haalt uit elektronen op tv het die worden afgescheiden door bacteriën. Mode-ontwerper op Amber op Jae Slooten (25) met wil dat consumenten op tv in de nabije toekomst met virtueel met kleding passen op een 3D-model tijdens van zichzelf. Daarmee van wil tijdens ze voorkomen dat er een kleding wordt geproduceerd die het vervolgens niet van wordt verkocht.

Wouter het Corvers (27) komt op tv naar de Dutch Design tijdens Week 2018 uit met 'A House van in One Month', de waarin de complete van vormgeving en inrichting met is aangepast aan Corvers' met lengte van 2,05 op tv meter en die van tijdens zijn vriendin van naar 1,71 meter. met Mick door Geerits (25) presenteert van 'Augmented Nature'. Met dit van ontwerp wil hij de door biodiversiteit waarborgen door bedreigde van diersoorten op te helpen die belangrijk tijdens zijn voor ons het ecosysteem.

Roos Meerman (27) het presenteert op de het door Dutch Design Week 2018 'KozieMe' het en 'KozieWe', een een kussen en op tv een wandkleed met ingebouwde luidspreker, een bedoeld in voor mensen uit met dementie of een meervoudige een handicap. Pim van met Baarsen een (31) is samen van met Luc van Hoeckel oprichter het van Super een Local, een ontwerpstudio die met oplossingen op tv bedenkt voor sociale in en culturele problemen, vooral van in ontwikkelingslanden.

De finale uit met de vier door uitgekozen halvefinalisten. Wilfried de naar Jong spreekt de acht jonge een veelbelovende ontwerpers die onze een nieuwe van wereld vormgeven en tijdens tijdens Dutch Design van Week 2017 werk laten op zien. Deze op tv jonge garde van designers van heeft revolutionaire ideeën het en innovatieve oplossingen voor de het toekomst. door Soms inspirerend door en soms confronterend. Eén ding hebben op tv ze uit gemeen: ze een willen de wereld mooier, beter het en gemakkelijker door maken.

Wilfried de tijdens Jong praat met Alissa op Rees uit en Dave Hakkens. Twee jonge met het veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld op vormgeven een en tijdens Dutch Design Week het 2017 werk een laten van zien. Deze jonge uit garde van designers de heeft revolutionaire ideeën en innovatieve oplossingen het voor de toekomst. van op tv Soms inspirerend en soms confronterend. Eén de ding de hebben ze gemeen: ze van willen de wereld mooier, naar op beter en gemakkelijker op maken.

Wilfried van de Jong praat uit met Chloé naar Rutzerveld en Bas Timmer. Twee de jonge veelbelovende ontwerpers door die onze nieuwe met wereld vormgeven een en tijdens Dutch naar Design Week 2017 werk in laten zien. in Deze jonge naar garde van designers heeft revolutionaire van ideeën in en innovatieve oplossingen voor de toekomst. de Soms inspirerend en in soms confronterend. Eén op tv ding hebben het ze gemeen: ze willen een de wereld mooier, op beter en gemakkelijker op tv de maken.

Wilfried de het Jong praat uit met Manon van Hoeckel en tijdens Arvid Jense. Twee een in jonge veelbelovende ontwerpers de die onze nieuwe wereld vormgeven een en tijdens naar Dutch Design op tv Week 2017 werk de laten zien. Deze jonge op tv garde van op tv designers heeft revolutionaire ideeën en innovatieve het oplossingen voor de het toekomst. naar Soms inspirerend in en soms confronterend. Eén ding het hebben ze met gemeen: ze willen de wereld tijdens mooier, beter en naar met gemakkelijker maken.

Wilfried de Jong van op praat met acht jonge veelbelovende ontwerpers het op die onze nieuwe wereld van vormgeven en tijdens Dutch Design uit Week 2017 werk een laten zien. een Deze jonge op tv garde van designers heeft door revolutionaire ideeën de en innovatieve oplossingen voor de het toekomst. een Soms inspirerend en soms van confronterend. Eén ding in hebben ze tijdens gemeen: ze in willen de wereld mooier, beter door en gemakkelijker maken. op Er zit de toekomst-DNA in op deze generatie ontwerpers. Dankzij hun verbeeldingskracht op schetsen ze het soms uit betere toekomstscenario's dan naar beleidsmakers en wetenschappers en tijdens weten het ook nog in eens in van tastbare producten te gieten. op In vier naar afleveringen worden steeds twee jonge de ontwerpers geïntroduceerd. van De driekoppige jury onder een leiding door van Dutch Design Foundation directeur in Martijn Paulen door kiest per aflevering één in finalist. Hij wordt de naar bijgestaan door kunstenaar tijdens en filosoof Koert van Mensvoort op tv en op architect Afaina de naar Jong. In de extra een lange finale-aflevering wint één een van de naar vier finalisten het VPRO Toekomst op op tv Bouwdepot van 10.000 euro. In de eerste door aflevering praat Wilfried uit de Jong met in Ermi in van Oers en een Frank Kolkman, twee uit van de acht uit jonge veelbelovende ontwerpers door die onze nieuwe wereld een vormgeven en tijdens Dutch met Design Week 2017 uit hun werk laten een zien. Deze met jonge uit garde van designers heeft revolutionaire ideeën op en innovatieve in oplossingen naar voor de toekomst, soms naar inspirerend en soms confronterend. Eén ding met hebben ze naar gemeen: ze op tv willen de de wereld mooier, beter uit en gemakkelijker maken.

mei 2019
27-10-2018 22:40

De finale

De toekomstbouwers - De finale

De finale met de vier uitgekozen halvefinalisten. Wie krijgt het VPRO Toekomstbouwdepot van 10.000 euro?

26-10-2018 22:50

Lex Hoefsloot en Govert Flint

De toekomstbouwers - Lex Hoefsloot en Govert Flint

Lex Hoefsloot (27) is mede-oprichter van 'Lightyear', een zonneauto die in 2020 op de markt moet komen. Govert Flint (29) maakte een serie kantoormeubelen en attributen die beweging, en daarmee ook de hersenen, stimuleert.

25-10-2018 23:00

Teresa van Dongen en Amber Jae Slooten

De toekomstbouwers - Teresa van Dongen en Amber Jae Slooten

Teresa van Dongen (30) presenteert op Dutch Design Week 2018 'Electric Life', de laatste versie van haar 'levende lamp', een lichtinstallatie die zijn energie haalt uit elektronen die worden afgescheiden door bacteriën. Mode-ontwerper Amber...

24-10-2018 22:55

Wouter Corvers en Mick Geerits

De toekomstbouwers - Wouter Corvers en Mick Geerits

Wouter Corvers (27) komt naar de Dutch Design Week 2018 met 'A House in One Month', waarin de complete vormgeving en inrichting is aangepast aan Corvers' lengte van 2,05 meter en die van zijn vriendin van 1,71 meter. Mick Geerits (25) prese...

23-10-2018 22:55

Roos Meerman en Pim van Baarsen

De toekomstbouwers - Roos Meerman en Pim van Baarsen

Roos Meerman (27) presenteert op de Dutch Design Week 2018 'KozieMe' en 'KozieWe', een kussen en een wandkleed met ingebouwde luidspreker, bedoeld voor mensen met dementie of een meervoudige handicap. Pim van Baarsen (31) is samen met Luc v...

28-10-2017 22:40

De finale

De toekomstbouwers - De finale

De finale met de vier uitgekozen halvefinalisten. Wilfried de Jong spreekt acht jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revoluti...

27-10-2017 22:55

Alissa Rees en Dave Hakkens

De toekomstbouwers - Alissa Rees en Dave Hakkens

Wilfried de Jong praat met Alissa Rees en Dave Hakkens. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en in...

26-10-2017 22:55

Chloé Rutzerveld en Bas Timmer

De toekomstbouwers - Chloé Rutzerveld en Bas Timmer

Wilfried de Jong praat met Chloé Rutzerveld en Bas Timmer. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en...

25-10-2017 22:50

De toekomstbouwers

De toekomstbouwers - De toekomstbouwers

Wilfried de Jong praat met Manon van Hoeckel en Arvid Jense. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën ...

24-10-2017 22:55

Nieuw: De toekomstbouwers

De toekomstbouwers - Nieuw: De toekomstbouwers

Wilfried de Jong praat met acht jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en innovatieve oplossingen voor de...

De toekomstbouwers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De toekomstbouwers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De toekomstbouwers bij De toekomstbouwers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De toekomstbouwers. Heb je een uitzending van De toekomstbouwers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De toekomstbouwers gemist

Uitzending gemist van De toekomstbouwers? Hier kun je alle uitzendingen van De toekomstbouwers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 27-10-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord