Programma gemist?

De een finale met de vier uitgekozen met halvefinalisten. Wie op tv krijgt het VPRO Toekomstbouwdepot uit van 10.000 het euro?

Lex het Hoefsloot (27) is mede-oprichter van het 'Lightyear', een zonneauto door die in 2020 op op de markt uit door moet komen. Govert Flint van (29) maakte een serie kantoormeubelen in en het attributen die een beweging, en daarmee ook door de hersenen, het stimuleert.

Teresa van door Dongen (30) presenteert tijdens op Dutch Design naar Week 2018 uit 'Electric Life', de laatste versie de van haar de 'levende lamp', een naar lichtinstallatie die op tv zijn energie haalt uit elektronen in die een worden afgescheiden door het bacteriën. Mode-ontwerper Amber Jae Slooten op een (25) wil dat naar consumenten in de nabije toekomst uit virtueel kleding passen op op tv een een 3D-model van zichzelf. het Daarmee wil ze voorkomen in dat er kleding wordt naar geproduceerd van die vervolgens naar niet wordt verkocht.

Wouter naar Corvers (27) komt door naar de Dutch van Design Week 2018 naar met 'A House in One van Month', waarin op de complete vormgeving en tijdens inrichting de is aangepast aan Corvers' op lengte van op 2,05 meter de en die van zijn vriendin de van 1,71 meter. Mick een Geerits het (25) presenteert 'Augmented een Nature'. Met dit van ontwerp wil hij de met biodiversiteit waarborgen door met bedreigde diersoorten te tijdens helpen die belangrijk op tv zijn door voor ons ecosysteem.

Roos Meerman naar (27) in presenteert op de Dutch Design de Week 2018 'KozieMe' en door op 'KozieWe', een kussen en een op tv wandkleed uit met ingebouwde luidspreker, bedoeld voor mensen met met dementie of met een meervoudige handicap. de Pim in van Baarsen het (31) is samen met Luc van het de Hoeckel oprichter van Super door Local, een ontwerpstudio die oplossingen uit bedenkt voor naar sociale en culturele door problemen, vooral in tijdens ontwikkelingslanden.

De finale uit met de vier uit uitgekozen halvefinalisten. op tv Wilfried de Jong uit spreekt acht jonge veelbelovende naar ontwerpers in die onze nieuwe het wereld vormgeven en tijdens Dutch Design op tv Week op tv 2017 werk laten zien. uit Deze jonge garde van in het designers heeft revolutionaire ideeën tijdens en innovatieve oplossingen voor de door uit toekomst. Soms inspirerend en soms confronterend. op Eén ding naar hebben ze naar gemeen: ze willen de wereld naar mooier, beter en tijdens gemakkelijker de maken.

Wilfried de Jong in naar praat met Alissa Rees en tijdens Dave Hakkens. Twee jonge tijdens het veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld tijdens vormgeven op tv en tijdens uit Dutch Design Week 2017 tijdens werk laten het zien. Deze jonge met garde van designers heeft revolutionaire met ideeën de en innovatieve oplossingen naar voor de toekomst. Soms inspirerend tijdens en tijdens soms confronterend. Eén ding hebben ze het gemeen: ze willen met op tv de wereld mooier, beter en het gemakkelijker tijdens maken.

Wilfried in de Jong de praat met Chloé Rutzerveld en een Bas Timmer. naar Twee jonge veelbelovende ontwerpers die de onze van nieuwe wereld vormgeven van en tijdens Dutch Design naar Week 2017 op werk laten met zien. Deze jonge garde van designers met heeft revolutionaire op tv ideeën en innovatieve met oplossingen voor het de toekomst. Soms met inspirerend en soms een confronterend. Eén ding hebben ze door een gemeen: ze willen van de wereld mooier, beter van en gemakkelijker een maken.

Wilfried van de Jong van praat met Manon van de Hoeckel en Arvid tijdens Jense. Twee jonge veelbelovende ontwerpers door die uit onze nieuwe wereld vormgeven tijdens en tijdens in Dutch Design Week 2017 werk naar laten zien. tijdens Deze jonge garde van van designers heeft naar revolutionaire ideeën de en innovatieve oplossingen voor in de een toekomst. Soms inspirerend en soms confronterend. in Eén ding uit hebben ze gemeen: met ze de willen de wereld in mooier, beter en gemakkelijker tijdens maken.

Wilfried op tv de Jong praat tijdens met acht jonge veelbelovende ontwerpers het die onze op nieuwe wereld vormgeven en van in tijdens Dutch Design in Week 2017 werk laten door zien. Deze door jonge garde van designers heeft revolutionaire door van ideeën en innovatieve oplossingen voor op tv de toekomst. naar Soms inspirerend met en soms confronterend. in Eén ding hebben ze gemeen: ze in van willen de wereld mooier, in beter en gemakkelijker op maken. Er zit uit toekomst-DNA in deze generatie het ontwerpers. Dankzij hun naar verbeeldingskracht schetsen op tv ze soms betere toekomstscenario's door dan beleidsmakers uit en wetenschappers en naar weten het ook in nog eens in tastbare een producten op te gieten. In vier afleveringen worden op van steeds twee jonge naar ontwerpers geïntroduceerd. De driekoppige jury op tv onder uit leiding van Dutch Design Foundation directeur van Martijn op tv Paulen kiest per aflevering één uit finalist. van Hij wordt naar bijgestaan door kunstenaar en naar filosoof Koert van Mensvoort en van architect naar Afaina de Jong. In tijdens de extra door lange finale-aflevering naar wint één van de vier naar finalisten het VPRO Toekomst met de Bouwdepot van 10.000 euro. In naar de eerste aflevering praat Wilfried in de op tv Jong met Ermi van Oers in en van Frank Kolkman, twee van in de acht jonge veelbelovende het ontwerpers door die onze nieuwe met wereld vormgeven en tijdens het Dutch Design Week 2017 uit hun werk laten naar zien. op Deze jonge met garde van designers heeft revolutionaire naar ideeën door en innovatieve oplossingen voor naar de toekomst, soms inspirerend op en uit soms confronterend. Eén ding een hebben ze gemeen: ze willen de op wereld mooier, uit beter en de gemakkelijker maken.

oktober 2020
27-10-2018 22:40

De finale

De toekomstbouwers - De finale

De finale met de vier uitgekozen halvefinalisten. Wie krijgt het VPRO Toekomstbouwdepot van 10.000 euro?

26-10-2018 22:50

Lex Hoefsloot en Govert Flint

De toekomstbouwers - Lex Hoefsloot en Govert Flint

Lex Hoefsloot (27) is mede-oprichter van 'Lightyear', een zonneauto die in 2020 op de markt moet komen. Govert Flint (29) maakte een serie kantoormeubelen en attributen die beweging, en daarmee ook de hersenen, stimuleert.

25-10-2018 23:00

Teresa van Dongen en Amber Jae Slooten

De toekomstbouwers - Teresa van Dongen en Amber Jae Slooten

Teresa van Dongen (30) presenteert op Dutch Design Week 2018 'Electric Life', de laatste versie van haar 'levende lamp', een lichtinstallatie die zijn energie haalt uit elektronen die worden afgescheiden door bacteriën. Mode-ontwerper Amber...

24-10-2018 22:55

Wouter Corvers en Mick Geerits

De toekomstbouwers - Wouter Corvers en Mick Geerits

Wouter Corvers (27) komt naar de Dutch Design Week 2018 met 'A House in One Month', waarin de complete vormgeving en inrichting is aangepast aan Corvers' lengte van 2,05 meter en die van zijn vriendin van 1,71 meter. Mick Geerits (25) prese...

23-10-2018 22:55

Roos Meerman en Pim van Baarsen

De toekomstbouwers - Roos Meerman en Pim van Baarsen

Roos Meerman (27) presenteert op de Dutch Design Week 2018 'KozieMe' en 'KozieWe', een kussen en een wandkleed met ingebouwde luidspreker, bedoeld voor mensen met dementie of een meervoudige handicap. Pim van Baarsen (31) is samen met Luc v...

28-10-2017 22:40

De finale

De toekomstbouwers - De finale

De finale met de vier uitgekozen halvefinalisten. Wilfried de Jong spreekt acht jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revoluti...

27-10-2017 22:55

Alissa Rees en Dave Hakkens

De toekomstbouwers - Alissa Rees en Dave Hakkens

Wilfried de Jong praat met Alissa Rees en Dave Hakkens. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en in...

26-10-2017 22:55

Chloé Rutzerveld en Bas Timmer

De toekomstbouwers - Chloé Rutzerveld en Bas Timmer

Wilfried de Jong praat met Chloé Rutzerveld en Bas Timmer. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en...

25-10-2017 22:50

De toekomstbouwers

De toekomstbouwers - De toekomstbouwers

Wilfried de Jong praat met Manon van Hoeckel en Arvid Jense. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën ...

24-10-2017 22:55

Nieuw: De toekomstbouwers

De toekomstbouwers - Nieuw: De toekomstbouwers

Wilfried de Jong praat met acht jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en innovatieve oplossingen voor de...

De toekomstbouwers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De toekomstbouwers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De toekomstbouwers bij De toekomstbouwers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De toekomstbouwers. Heb je een uitzending van De toekomstbouwers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De toekomstbouwers gemist

Uitzending gemist van De toekomstbouwers? Hier kun je alle uitzendingen van De toekomstbouwers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 27-10-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!