Programma gemist?

De finale door met de vier de uitgekozen halvefinalisten. Wie op tv krijgt het VPRO naar Toekomstbouwdepot door van 10.000 euro?

Lex een Hoefsloot (27) met is mede-oprichter van 'Lightyear', een op tv zonneauto die in 2020 het uit op de markt moet komen. Govert in Flint een (29) maakte tijdens een serie kantoormeubelen en attributen tijdens die beweging, op en daarmee met ook de hersenen, in stimuleert.

Teresa uit van Dongen (30) naar presenteert op naar Dutch Design Week de 2018 'Electric Life', de laatste tijdens versie uit van haar 'levende het lamp', een lichtinstallatie het die zijn energie haalt uit elektronen op tv die worden afgescheiden met door bacteriën. Mode-ontwerper op tv Amber door Jae Slooten (25) wil tijdens dat consumenten op tv in de nabije toekomst uit virtueel het kleding passen op een een 3D-model van zichzelf. Daarmee naar wil ze voorkomen dat de er in kleding wordt geproduceerd die vervolgens de niet wordt van verkocht.

Wouter Corvers (27) tijdens komt naar de naar Dutch Design Week op tijdens 2018 met 'A door House in One Month', waarin door de complete op vormgeving en van inrichting is aangepast een aan Corvers' lengte van op 2,05 meter uit en die van zijn tijdens vriendin van 1,71 meter. Mick de Geerits tijdens (25) presenteert 'Augmented op Nature'. Met op tv dit ontwerp wil tijdens hij de biodiversiteit waarborgen in door bedreigde diersoorten te helpen een die belangrijk naar zijn het voor ons ecosysteem.

Roos van Meerman (27) presenteert op de het op tv Dutch Design Week 2018 'KozieMe' en met de 'KozieWe', een kussen en met een wandkleed met ingebouwde luidspreker, naar bedoeld voor mensen naar met dementie de of in een meervoudige handicap. Pim door van Baarsen (31) is samen naar met Luc in van Hoeckel de oprichter van Super in Local, een ontwerpstudio die oplossingen op tv tijdens bedenkt voor sociale en culturele een problemen, vooral in door ontwikkelingslanden.

De finale naar met de het vier uitgekozen op tv halvefinalisten. Wilfried de Jong spreekt acht op jonge de veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe het wereld vormgeven en op tv tijdens tijdens Dutch Design Week 2017 werk op op laten zien. Deze jonge garde van naar designers heeft revolutionaire met de ideeën en innovatieve oplossingen op tv voor de uit toekomst. Soms inspirerend en op tv soms confronterend. Eén ding hebben van ze gemeen: op tv ze willen de naar wereld mooier, beter tijdens en gemakkelijker het maken.

Wilfried op de Jong praat met de Alissa de Rees en Dave Hakkens. van Twee jonge veelbelovende naar ontwerpers die op onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens het Dutch Design naar Week 2017 werk van laten zien. met Deze jonge garde van designers tijdens heeft revolutionaire ideeën een en tijdens innovatieve oplossingen voor de toekomst. de de Soms inspirerend en soms uit confronterend. Eén ding hebben ze met gemeen: ze willen door de wereld uit mooier, beter een en gemakkelijker op tv maken.

Wilfried met de Jong praat met uit Chloé Rutzerveld op en Bas Timmer. een Twee jonge de veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe de wereld vormgeven en het tijdens naar Dutch Design Week 2017 werk laten uit zien. in Deze jonge garde van op tv designers tijdens heeft revolutionaire ideeën en het innovatieve oplossingen tijdens voor de toekomst. van Soms inspirerend en soms een confronterend. Eén ding op hebben ze gemeen: het ze willen in de wereld mooier, beter en gemakkelijker van met maken.

Wilfried de een Jong praat met Manon de van Hoeckel en het op Arvid Jense. Twee door jonge veelbelovende ontwerpers die op onze nieuwe naar wereld vormgeven en van tijdens Dutch Design Week door 2017 werk laten zien. Deze een jonge op garde van op designers heeft revolutionaire ideeën in en innovatieve oplossingen door voor de toekomst. Soms inspirerend op en tijdens soms confronterend. op Eén ding hebben ze gemeen: ze in tijdens willen de wereld mooier, beter en op gemakkelijker tijdens maken.

Wilfried de een Jong praat met acht op de jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe met wereld vormgeven de en tijdens Dutch Design in Week op 2017 werk laten zien. op tv Deze jonge garde van in designers heeft revolutionaire op ideeën en innovatieve de oplossingen naar voor de toekomst. Soms op tv inspirerend op tv en soms confronterend. in Eén ding hebben op tv ze gemeen: ze willen de van wereld mooier, tijdens beter en gemakkelijker met maken. Er zit een toekomst-DNA in deze op tv generatie ontwerpers. van Dankzij hun verbeeldingskracht schetsen met ze soms met betere toekomstscenario's dan beleidsmakers en van wetenschappers uit en weten het ook nog door eens in door tastbare producten te uit gieten. In vier afleveringen worden het steeds door twee jonge ontwerpers geïntroduceerd. van De driekoppige jury de onder met leiding van Dutch Design Foundation de directeur naar Martijn Paulen kiest uit per aflevering één uit finalist. Hij wordt bijgestaan op tv door kunstenaar en filosoof op tv Koert van Mensvoort en door architect Afaina op tv de het Jong. In de extra het lange finale-aflevering uit wint één van de door vier finalisten het VPRO door Toekomst Bouwdepot van 10.000 uit euro. In de met eerste aflevering op tv praat Wilfried de Jong uit met Ermi naar van Oers en Frank op tv Kolkman, met twee van de in acht jonge veelbelovende door ontwerpers die onze nieuwe in wereld vormgeven en tijdens uit Dutch uit Design Week 2017 tijdens hun werk laten zien. Deze jonge uit garde van het designers op tv heeft revolutionaire ideeën tijdens en innovatieve oplossingen voor de het toekomst, soms inspirerend en in soms confronterend. Eén ding de hebben ze tijdens gemeen: ze op willen de wereld mooier, op beter de en gemakkelijker maken.

mei 2021
27-10-2018 22:40

De finale

De toekomstbouwers - De finale

De finale met de vier uitgekozen halvefinalisten. Wie krijgt het VPRO Toekomstbouwdepot van 10.000 euro?

26-10-2018 22:50

Lex Hoefsloot en Govert Flint

De toekomstbouwers - Lex Hoefsloot en Govert Flint

Lex Hoefsloot (27) is mede-oprichter van 'Lightyear', een zonneauto die in 2020 op de markt moet komen. Govert Flint (29) maakte een serie kantoormeubelen en attributen die beweging, en daarmee ook de hersenen, stimuleert.

25-10-2018 23:00

Teresa van Dongen en Amber Jae Slooten

De toekomstbouwers - Teresa van Dongen en Amber Jae Slooten

Teresa van Dongen (30) presenteert op Dutch Design Week 2018 'Electric Life', de laatste versie van haar 'levende lamp', een lichtinstallatie die zijn energie haalt uit elektronen die worden afgescheiden door bacteriën. Mode-ontwerper Amber...

24-10-2018 22:55

Wouter Corvers en Mick Geerits

De toekomstbouwers - Wouter Corvers en Mick Geerits

Wouter Corvers (27) komt naar de Dutch Design Week 2018 met 'A House in One Month', waarin de complete vormgeving en inrichting is aangepast aan Corvers' lengte van 2,05 meter en die van zijn vriendin van 1,71 meter. Mick Geerits (25) prese...

23-10-2018 22:55

Roos Meerman en Pim van Baarsen

De toekomstbouwers - Roos Meerman en Pim van Baarsen

Roos Meerman (27) presenteert op de Dutch Design Week 2018 'KozieMe' en 'KozieWe', een kussen en een wandkleed met ingebouwde luidspreker, bedoeld voor mensen met dementie of een meervoudige handicap. Pim van Baarsen (31) is samen met Luc v...

28-10-2017 22:40

De finale

De toekomstbouwers - De finale

De finale met de vier uitgekozen halvefinalisten. Wilfried de Jong spreekt acht jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revoluti...

27-10-2017 22:55

Alissa Rees en Dave Hakkens

De toekomstbouwers - Alissa Rees en Dave Hakkens

Wilfried de Jong praat met Alissa Rees en Dave Hakkens. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en in...

26-10-2017 22:55

Chloé Rutzerveld en Bas Timmer

De toekomstbouwers - Chloé Rutzerveld en Bas Timmer

Wilfried de Jong praat met Chloé Rutzerveld en Bas Timmer. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en...

25-10-2017 22:50

De toekomstbouwers

De toekomstbouwers - De toekomstbouwers

Wilfried de Jong praat met Manon van Hoeckel en Arvid Jense. Twee jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën ...

24-10-2017 22:55

Nieuw: De toekomstbouwers

De toekomstbouwers - Nieuw: De toekomstbouwers

Wilfried de Jong praat met acht jonge veelbelovende ontwerpers die onze nieuwe wereld vormgeven en tijdens Dutch Design Week 2017 werk laten zien. Deze jonge garde van designers heeft revolutionaire ideeën en innovatieve oplossingen voor de...

De toekomstbouwers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De toekomstbouwers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De toekomstbouwers bij De toekomstbouwers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De toekomstbouwers. Heb je een uitzending van De toekomstbouwers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De toekomstbouwers gemist

Uitzending gemist van De toekomstbouwers? Hier kun je alle uitzendingen van De toekomstbouwers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 27-10-2018 om 22:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!