Programma gemist?

De destijds 17-jarige tijdens Mohcine op Benchaba duwde in door 2000 in uit de Maastrichtse stadspoort 'De met Helpoort' tegen een naar torenluik. Het gevaarte van tijdens 25 kilogram met valt en tijdens belandt boven op het hoofd op tv van een passerende uit Spaanse met studente. De jonge vrouw overlijdt ter de plekke. Benchaba op tv beweert dat het de een ongeluk en stomme uit fout op was. Maar de het rechters menen dat Benchaba beter met had kunnen weten naar en veroordelen hem op tv het voor doodslag. Mohcine verkeerde destijds op tv in een psychose en van werd veroordeeld met tot TBS. Elke uit 2 het jaar wordt zijn TBS-maatregel verlengd. Geert-Jan een en de Carry Knoops zetten alles met op alles om tijdens te voorkomen op dat Mohcine levenslang vastzit tijdens voor een naar domme fout.

Vanavond is de in laatste aflevering van het een de zesdelige documentaireserie Onschuldig?!, een waarin Peter van der Vorst met twee de jaar lang vijf mensen volgt een een die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld van voor moord of doodslag. een Niet zelden krijgen naar deze slachtoffers te met maken met met een stressstoornis, verliezen ze van vrienden en met familie en door kunnen ze geen op baan krijgen, omdat ze een het het stempel 'moordenaar' hebben gekregen. We laten van de moeilijke van juridische strijd om een herziening zien en leggen door de door vinger op de beperkte mogelijkheden van in de Nederlandse uit de rechtspraak om in een dit soort gevallen je recht te de met krijgen.

Frailon uit Pieter zou in 2006 op een bekende crimineel op uit straat van hebben doodgeschoten en met is veroordeeld tot 24 jaar door cel. uit Maar Pieter zegt door onschuldig te zijn en een van alibi te van hebben. Het rechtsysteem uit op Curaçao werkt anders, door waardoor veroordeelden in alleen kunnen aankloppen bij met de door rechters die hen de ooit hebben veroordeeld. Advocaten Geert-Jan tijdens en door Carry Knoops zetten alles op uit alles om zijn naar naam een te zuiveren en hem te op tv op tv bevrijden uit de beruchte Koraal uit Specht-gevangenis.

Frailon Pieter zou uit in 2006 een op tv bekende crimineel van op straat hebben doodgeschoten uit en is van veroordeeld tot 24 op tv jaar cel. Maar Pieter het zegt onschuldig van te zijn op tv en een alibi te hebben. een naar Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, van waardoor veroordeelden alleen op tv kunnen aankloppen bij op tv de het rechters die hen een ooit hebben veroordeeld. Advocaten op Geert-Jan en Carry Knoops de zetten alles op in alles om zijn op tv naam het te zuiveren en hem van te bevrijden uit tijdens de beruchte Koraal de Specht-gevangenis.

Henk met Haalboom wordt in 2003 veroordeeld de tot twintig een jaar cel vanwege op tv de moord op Pim van Overzier. Pim door werd na een blind met op date enkele maanden vermist en een uiteindelijk gevonden in door een graf naar in het op bos. De doodsoorzaak is niet vastgesteld, in maar de recherche uit gaat door uit van moord. Henk wordt door gearresteerd nadat er op tv een bloedvlekje van in het op tv slachtoffer in zijn auto uit wordt de aangetroffen. Henk, inmiddels naar uit de gevangenis, in zegt onschuldig te zijn en op vecht voor rehabilitatie. Samen naar met van het Knoops' Innocence uit Project wil de hij aantonen dat met hij niet in een staat is geweest het om de moord te de plegen.

Henk op tv Haalboom wordt in 2003 veroordeeld door tot twintig de jaar cel tijdens vanwege de moord op uit Pim Overzier. Pim met werd na een van blind date tijdens enkele maanden vermist en uiteindelijk uit gevonden in een met graf door in het bos. De doodsoorzaak in de is niet vastgesteld, maar de recherche de gaat uit van van moord. een Henk wordt gearresteerd nadat er naar een bloedvlekje op van het slachtoffer tijdens in zijn tijdens auto wordt aangetroffen. met Henk, inmiddels uit de op tv gevangenis, zegt naar onschuldig te zijn en vecht in voor rehabilitatie. in Samen met het Knoops' op tv Innocence Project wil met hij aantonen het dat hij op tv niet in staat het is geweest om de moord in te uit plegen.

Tweeluik op over Martien Hunnik, van deel 2. door We zien hoe Hunnik op worstelt met de de wetenschap wie de echte daders op zijn, nadat bleek een dat tijdens zijn verklaring inderdaad vals was. op van Hunnik werd in een 1983 veroordeeld voor de moord het op de een bekende Hilversumse platenproducer Bart in van der door Laar. Het Knoops' van Innocence Project gaat de strijd op tv aan voor een eerherstel en doet een uit herzieningsverzoek bij van de Hoge Raad. Lukt de het Martien van Hunnik om zijn op naam te zuiveren de en zijn tijdens kinderen te bewijzen de dat hun vader geen de moordenaar van is?

Tweeluik de over Martien Hunnik, deel tijdens 2. We zien tijdens hoe Hunnik worstelt in met de wetenschap het wie de echte daders met zijn, nadat een bleek dat op tv zijn verklaring inderdaad vals met was. op Hunnik werd in 1983 veroordeeld voor naar de moord op van de bekende door Hilversumse platenproducer Bart door van der op Laar. Het tijdens Knoops' Innocence Project gaat op de strijd aan voor eerherstel in een en doet een op tv herzieningsverzoek bij de uit Hoge Raad. Lukt het Martien met Hunnik om uit zijn naam het te zuiveren en zijn kinderen te het bewijzen dat hun op tv vader geen moordenaar de op tv is?

Tweeluik op over Martien Hunnik, deel van 1. Peter van tijdens der Vorst volgt het Martien Hunnik, die door in 1983 in werd veroordeeld voor de moord uit op van de bekende Hilversumse platenproducer in Bart van op tv der laar. De de moord was bijna anderhalf in jaar op tv onopgelost, totdat Martien Hunnik de werd gearresteerd en op tv bekende tegenover de op politie. Vanaf het begin houdt van Hunnik op vol dat hij op tv onder zware uit politiedruk een valse bekentenis heeft op afgelegd. We zien hoe met hij hulp op tv zoekt bij het Knoops' van naar Innocence Project om eerherstel door te krijgen.

Tweeluik de over Martien Hunnik, deel tijdens 1. door Peter van der Vorst op tv volgt Martien Hunnik, uit die in door 1983 werd veroordeeld de voor de moord met op de bekende Hilversumse platenproducer tijdens Bart van der van laar. De van moord was bijna in anderhalf jaar onopgelost, totdat in Martien op Hunnik werd gearresteerd en bekende tegenover op de politie. Vanaf in het tijdens begin houdt Hunnik vol door dat hij onder zware op tv politiedruk een valse door bekentenis heeft afgelegd. in de We zien hoe op hij hulp zoekt bij het het Knoops' Innocence Project naar om met eerherstel te krijgen.

De van 72-jarige Dick de van Leeuwarden, bekend van de op 'Butlermoord' door op Dorothea van Wylick, op werd in 1984 veroordeeld de tot twaalf jaar cel. de Geert-Jan de en Carry Knoops op tv van het Knoops' Innocence in Project constateren met met Het Nederlands Forensisch Instituut met een dat de vrouw door tijdens een natuurlijke dood is op gestorven. De advocaten uit zetten alles op tv op alles om ervoor te door zorgen dat Dick met van in Leeuwarden nog bij de leven zijn eerherstel op krijgt.

Wat uit doet een onterechte veroordeling voor een moord tijdens of doodslag met iemand? uit En hoe moeilijk is van het de juridische strijd op om herziening van naar een zaak? In de op docu-serie Onschuldig?! volgt Peter op van op der Vorst vijf mensen de die vermoedelijk van onterecht zijn veroordeeld. Zij worden bijgestaan naar door de Amsterdamse door op strafpleiters meesters Geert Jan op Knoops en Carry op tv Knoops in de strijd om het hun een recht te halen. Niet zelden uit krijgen onterecht veroordeelden in te naar maken met een stressstoornis, door verliezen zij vrienden naar en familie en kunnen in ze geen baan uit krijgen in omdat ze het stempel ‘moordenaar’ door hebben tijdens gekregen. ‘Onschuldig?!’ laat de moeilijke juridische naar strijd om op herziening zien, de en legt de de vinger op een de beperkte mogelijkheden in in de Nederlandse rechtspraak om door in deze gevallen op je recht met te krijgen. Ook de 72-jarige Dick met van Leeuwarden, bekend in van de ‘butlermoord’ tijdens van op Dorothea van Wylick, werd in met 1984 een veroordeeld tot 12 met jaar cel. Geert in Jan Knoops en Carry Knoops met van het Knoops' het Innocence naar Project, constateren met Het van Nederlands Forensisch Instituut, dat naar stukjes hartpreparaat op tv heeft bewaard, in dat de van vrouw door een natuurlijke dood uit is gestorven. tijdens De advocaten zetten alles op naar alles om naar ervoor te zorgen dat op tv Dick van het Leeuwarden nog uit bij leven zijn met eerherstel krijgt. Peter van der een Vorst naar volgt de slachtoffers een en Knoops advocaten, die er ondanks het uit de beperkte mogelijkheden in de op Nederlandse rechtspraak alles aan tijdens doen om herziening met te tijdens krijgen.

oktober 2020
29-11-2017 16:06

Afl. 6

Onschuldig?! - Afl. 6

De destijds 17-jarige Mohcine Benchaba duwde in 2000 in de Maastrichtse stadspoort 'De Helpoort' tegen een torenluik. Het gevaarte van 25 kilogram valt en belandt boven op het hoofd van een passerende Spaanse studente. De jonge vrouw overli...

28-11-2017 21:31

Slot: Onschuldig?!

Onschuldig?! - Slot: Onschuldig?!

Vanavond is de laatste aflevering van de zesdelige documentaireserie Onschuldig?!, waarin Peter van der Vorst twee jaar lang vijf mensen volgt die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld voor moord of doodslag. Niet zelden krijgen deze sl...

22-11-2017 16:06

Afl. 5

Onschuldig?! - Afl. 5

Frailon Pieter zou in 2006 een bekende crimineel op straat hebben doodgeschoten en is veroordeeld tot 24 jaar cel. Maar Pieter zegt onschuldig te zijn en een alibi te hebben. Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden ...

21-11-2017 21:30

Afl. 5

Onschuldig?! - Afl. 5

Frailon Pieter zou in 2006 een bekende crimineel op straat hebben doodgeschoten en is veroordeeld tot 24 jaar cel. Maar Pieter zegt onschuldig te zijn en een alibi te hebben. Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden ...

15-11-2017 16:06

Afl. 4

Onschuldig?! - Afl. 4

Henk Haalboom wordt in 2003 veroordeeld tot twintig jaar cel vanwege de moord op Pim Overzier. Pim werd na een blind date enkele maanden vermist en uiteindelijk gevonden in een graf in het bos. De doodsoorzaak is niet vastgesteld, maar de r...

14-11-2017 21:32

Afl. 4

Onschuldig?! - Afl. 4

Henk Haalboom wordt in 2003 veroordeeld tot twintig jaar cel vanwege de moord op Pim Overzier. Pim werd na een blind date enkele maanden vermist en uiteindelijk gevonden in een graf in het bos. De doodsoorzaak is niet vastgesteld, maar de r...

08-11-2017 16:06

Afl. 3

Onschuldig?! - Afl. 3

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 2. We zien hoe Hunnik worstelt met de wetenschap wie de echte daders zijn, nadat bleek dat zijn verklaring inderdaad vals was. Hunnik werd in 1983 veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platen...

07-11-2017 21:32

Afl. 3

Onschuldig?! - Afl. 3

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 2. We zien hoe Hunnik worstelt met de wetenschap wie de echte daders zijn, nadat bleek dat zijn verklaring inderdaad vals was. Hunnik werd in 1983 veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platen...

01-11-2017 16:06

Afl. 2

Onschuldig?! - Afl. 2

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 1. Peter van der Vorst volgt Martien Hunnik, die in 1983 werd veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platenproducer Bart van der laar. De moord was bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Mart...

31-10-2017 21:32

Afl. 2

Onschuldig?! - Afl. 2

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 1. Peter van der Vorst volgt Martien Hunnik, die in 1983 werd veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platenproducer Bart van der laar. De moord was bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Mart...

25-10-2017 16:06

Afl. 1

Onschuldig?! - Afl. 1

De 72-jarige Dick van Leeuwarden, bekend van de 'Butlermoord' op Dorothea van Wylick, werd in 1984 veroordeeld tot twaalf jaar cel. Geert-Jan en Carry Knoops van het Knoops' Innocence Project constateren met Het Nederlands Forensisch Instit...

24-10-2017 21:31

Nieuw: Onschuldig?!

Onschuldig?! - Nieuw: Onschuldig?!

Wat doet een onterechte veroordeling voor moord of doodslag met iemand? En hoe moeilijk is de juridische strijd om herziening van een zaak? In de docu-serie Onschuldig?! volgt Peter van der Vorst vijf mensen die vermoedelijk onterecht zijn ...

Onschuldig?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onschuldig?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onschuldig?! bij Onschuldig?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onschuldig?!. Heb je een uitzending van Onschuldig?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onschuldig?! gemist

Zesdelige documentaireserie waarin Peter van der Vorst twee jaar lang vijf mensen volgt die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld voor moord of doodslag. Niet zelden krijgen deze slachtoffers te maken met een stressstoornis, verliezen ze vrienden en familie en kunnen ze geen baan krijgen, omdat ze het stempel 'moordenaar' hebben gekregen. We laten de moeilijke juridische strijd om herziening zien en leggen de vinger op de beperkte mogelijkheden in de Nederlandse rechtspraak om in dit soort gevallen je recht te krijgen.

Uitzending gemist van Onschuldig?!? Hier kun je alle uitzendingen van Onschuldig?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!