Programma gemist?

De het destijds 17-jarige Mohcine tijdens Benchaba duwde in 2000 in een de Maastrichtse stadspoort naar tijdens 'De Helpoort' tegen een het torenluik. Het gevaarte van in 25 kilogram valt en uit door belandt boven op door het hoofd van een passerende Spaanse op studente. De jonge op tv vrouw overlijdt ter de plekke. van Benchaba beweert dat het uit een in ongeluk en stomme fout was. Maar de de rechters door menen op dat Benchaba beter had kunnen weten door en een veroordelen hem voor door doodslag. Mohcine verkeerde destijds door in een psychose uit en werd veroordeeld tot op tv TBS. Elke met 2 jaar wordt op tv zijn TBS-maatregel verlengd. het Geert-Jan en Carry Knoops de door zetten alles op alles om tijdens te de voorkomen dat Mohcine levenslang vastzit een voor een domme in fout.

Vanavond is op de laatste aflevering van uit de zesdelige op tv documentaireserie Onschuldig?!, met waarin Peter van der Vorst tijdens twee jaar lang naar vijf mensen met volgt die de vermoedelijk onterecht zijn op tv veroordeeld voor moord of het doodslag. Niet tijdens zelden krijgen deze slachtoffers door te tijdens maken met een stressstoornis, verliezen ze naar vrienden tijdens en familie en kunnen op tv ze in geen baan krijgen, omdat ze naar het stempel uit 'moordenaar' hebben gekregen. We tijdens laten de de moeilijke juridische strijd om herziening op uit zien en leggen tijdens de vinger op de naar beperkte mogelijkheden een in de Nederlandse op tv rechtspraak om in dit op tv soort gevallen met je recht te door krijgen.

Frailon Pieter zou op tv in 2006 van een bekende crimineel op op tv straat op hebben doodgeschoten op tv en is veroordeeld tot 24 jaar het cel. met Maar Pieter zegt door onschuldig te zijn op en een alibi te hebben. tijdens door Het rechtsysteem op het Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden alleen in kunnen aankloppen bij van de rechters die het hen ooit door hebben veroordeeld. Advocaten tijdens Geert-Jan en Carry de Knoops zetten alles naar op alles om uit zijn een naam te zuiveren en hem te tijdens bevrijden uit de op beruchte Koraal in Specht-gevangenis.

Frailon op Pieter zou in 2006 met een bekende crimineel op het straat op hebben doodgeschoten en is veroordeeld een tot 24 van jaar cel. Maar Pieter de naar zegt onschuldig te zijn door en een alibi te hebben. naar de Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, op waardoor veroordeelden op tv alleen in kunnen aankloppen bij de rechters op die op hen ooit hebben veroordeeld. Advocaten de Geert-Jan van en Carry Knoops zetten alles op tv op met alles om zijn een naam te zuiveren en hem het te bevrijden uit door de beruchte Koraal een Specht-gevangenis.

Henk Haalboom van wordt in de 2003 veroordeeld tot twintig het jaar cel vanwege de de uit moord op Pim Overzier. Pim werd het na een naar blind date enkele maanden uit vermist en op tv uiteindelijk in gevonden in een uit graf in het bos. een De doodsoorzaak een is niet vastgesteld, maar de de recherche gaat uit uit van moord. Henk wordt door gearresteerd nadat er naar een bloedvlekje van in een het slachtoffer in zijn auto wordt het aangetroffen. Henk, tijdens inmiddels uit de van gevangenis, zegt onschuldig de te zijn en tijdens vecht voor rehabilitatie. Samen door met door het Knoops' Innocence Project een wil door hij aantonen dat hij niet een in staat is geweest op tv uit om de moord te op plegen.

Henk Haalboom op wordt in uit 2003 veroordeeld tot door twintig jaar met cel vanwege de op tv moord op Pim Overzier. Pim naar werd na uit een blind date enkele maanden het vermist en uiteindelijk van gevonden in naar een graf in het het in bos. De doodsoorzaak uit is niet vastgesteld, maar de naar recherche in gaat uit van de moord. Henk wordt gearresteerd nadat er het een bloedvlekje tijdens van het slachtoffer in met zijn van auto wordt een aangetroffen. Henk, inmiddels uit de gevangenis, uit zegt onschuldig te uit zijn met en vecht het voor rehabilitatie. Samen uit met het Knoops' Innocence Project wil op een hij aantonen dat hij niet door in staat met is geweest om de een moord te van plegen.

Tweeluik over op tv Martien Hunnik, deel naar 2. We de zien hoe Hunnik op worstelt met op tv de wetenschap wie de met echte daders met zijn, nadat bleek dat zijn op verklaring naar inderdaad vals was. Hunnik werd door in 1983 tijdens veroordeeld voor de van moord op de bekende Hilversumse op tv platenproducer de Bart van der Laar. uit Het Knoops' naar Innocence Project gaat de strijd uit aan voor tijdens eerherstel en doet de een herzieningsverzoek op bij de Hoge Raad. de Lukt het Martien Hunnik uit van om zijn naam te zuiveren naar en zijn kinderen te op bewijzen dat uit hun vader de geen moordenaar door is?

Tweeluik over Martien de van Hunnik, deel 2. We zien tijdens hoe Hunnik worstelt met uit uit de wetenschap wie de echte daders het zijn, nadat met bleek door dat zijn verklaring inderdaad vals de was. Hunnik in werd in 1983 veroordeeld voor uit de moord naar op de bekende Hilversumse van naar platenproducer Bart van der op Laar. Het Knoops' met Innocence Project de gaat de strijd uit aan voor eerherstel en doet een met herzieningsverzoek bij een de met Hoge Raad. Lukt een het Martien Hunnik door om zijn naam te zuiveren en naar zijn kinderen te in bewijzen dat op hun vader geen van moordenaar met is?

Tweeluik uit over Martien Hunnik, deel 1. van Peter van der in Vorst volgt met Martien Hunnik, van die in van 1983 werd veroordeeld een voor de moord op op tv de bekende Hilversumse platenproducer van Bart van de der laar. met De moord was bijna naar anderhalf jaar onopgelost, met totdat Martien Hunnik werd gearresteerd op en van bekende tegenover de politie. Vanaf een het begin uit houdt Hunnik vol dat van hij in onder zware politiedruk uit een valse bekentenis heeft door afgelegd. We het zien hoe hij hulp zoekt het bij het op tv Knoops' tijdens Innocence Project om op tv eerherstel te krijgen.

Tweeluik naar over Martien Hunnik, deel naar 1. Peter van der naar door Vorst volgt Martien Hunnik, op die in 1983 werd veroordeeld tijdens voor de moord naar op de de bekende Hilversumse platenproducer uit Bart van der de laar. door De moord was tijdens bijna anderhalf jaar onopgelost, in totdat Martien Hunnik een werd gearresteerd en bekende in tegenover de uit politie. Vanaf het begin een houdt Hunnik vol tijdens dat hij onder zware van politiedruk het een valse bekentenis heeft op afgelegd. in We zien hoe hij hulp van zoekt bij het Knoops' de Innocence Project om door eerherstel te op tv krijgen.

De 72-jarige Dick de van Leeuwarden, bekend van van de 'Butlermoord' een op op Dorothea van Wylick, naar werd in tijdens 1984 veroordeeld tot twaalf jaar cel. het naar Geert-Jan en Carry Knoops uit van het Knoops' Innocence Project een constateren tijdens met Het op Nederlands Forensisch Instituut dat op tv de vrouw door een uit natuurlijke dood is op gestorven. De advocaten een zetten uit alles op alles om ervoor te een tijdens zorgen dat Dick van Leeuwarden nog naar bij leven zijn in eerherstel met krijgt.

Wat doet een uit onterechte veroordeling voor tijdens de moord of doodslag de met iemand? En hoe moeilijk tijdens is de juridische strijd van het om herziening van het een zaak? In de docu-serie van Onschuldig?! volgt Peter van het der Vorst vijf een mensen op tv die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld. uit Zij naar worden bijgestaan door de Amsterdamse op met strafpleiters meesters Geert Jan een Knoops en met Carry Knoops in de naar strijd om hun op recht te halen. Niet zelden in krijgen door onterecht veroordeelden te in maken met een stressstoornis, verliezen uit zij vrienden van en familie op tv en kunnen ze geen baan krijgen naar omdat door ze het in stempel ‘moordenaar’ hebben gekregen. ‘Onschuldig?!’ laat met de door moeilijke juridische strijd om herziening uit op zien, en legt het de vinger op de naar beperkte mogelijkheden in de op Nederlandse op tv rechtspraak om in deze de gevallen je recht te krijgen. Ook naar de tijdens 72-jarige Dick van Leeuwarden, een bekend van de ‘butlermoord’ tijdens op Dorothea op tv van Wylick, op werd in 1984 veroordeeld in tot 12 een jaar cel. Geert naar Jan Knoops op en Carry Knoops van het op tv Knoops' Innocence naar Project, constateren de met Het Nederlands Forensisch Instituut, dat in met stukjes hartpreparaat heeft bewaard, dat de met vrouw door een op natuurlijke dood door is van gestorven. De advocaten zetten alles naar op alles om ervoor naar te zorgen door dat een Dick van Leeuwarden in nog bij leven zijn eerherstel krijgt. Peter het van der Vorst tijdens volgt de slachtoffers de en Knoops advocaten, op die door er ondanks de beperkte door mogelijkheden in de Nederlandse het rechtspraak op alles aan doen om tijdens herziening op te krijgen.

december 2019
29-11-2017 16:06

Afl. 6

Onschuldig?! - Afl. 6

De destijds 17-jarige Mohcine Benchaba duwde in 2000 in de Maastrichtse stadspoort 'De Helpoort' tegen een torenluik. Het gevaarte van 25 kilogram valt en belandt boven op het hoofd van een passerende Spaanse studente. De jonge vrouw overli...

28-11-2017 21:31

Slot: Onschuldig?!

Onschuldig?! - Slot: Onschuldig?!

Vanavond is de laatste aflevering van de zesdelige documentaireserie Onschuldig?!, waarin Peter van der Vorst twee jaar lang vijf mensen volgt die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld voor moord of doodslag. Niet zelden krijgen deze sl...

22-11-2017 16:06

Afl. 5

Onschuldig?! - Afl. 5

Frailon Pieter zou in 2006 een bekende crimineel op straat hebben doodgeschoten en is veroordeeld tot 24 jaar cel. Maar Pieter zegt onschuldig te zijn en een alibi te hebben. Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden ...

21-11-2017 21:30

Afl. 5

Onschuldig?! - Afl. 5

Frailon Pieter zou in 2006 een bekende crimineel op straat hebben doodgeschoten en is veroordeeld tot 24 jaar cel. Maar Pieter zegt onschuldig te zijn en een alibi te hebben. Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden ...

15-11-2017 16:06

Afl. 4

Onschuldig?! - Afl. 4

Henk Haalboom wordt in 2003 veroordeeld tot twintig jaar cel vanwege de moord op Pim Overzier. Pim werd na een blind date enkele maanden vermist en uiteindelijk gevonden in een graf in het bos. De doodsoorzaak is niet vastgesteld, maar de r...

14-11-2017 21:32

Afl. 4

Onschuldig?! - Afl. 4

Henk Haalboom wordt in 2003 veroordeeld tot twintig jaar cel vanwege de moord op Pim Overzier. Pim werd na een blind date enkele maanden vermist en uiteindelijk gevonden in een graf in het bos. De doodsoorzaak is niet vastgesteld, maar de r...

08-11-2017 16:06

Afl. 3

Onschuldig?! - Afl. 3

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 2. We zien hoe Hunnik worstelt met de wetenschap wie de echte daders zijn, nadat bleek dat zijn verklaring inderdaad vals was. Hunnik werd in 1983 veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platen...

07-11-2017 21:32

Afl. 3

Onschuldig?! - Afl. 3

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 2. We zien hoe Hunnik worstelt met de wetenschap wie de echte daders zijn, nadat bleek dat zijn verklaring inderdaad vals was. Hunnik werd in 1983 veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platen...

01-11-2017 16:06

Afl. 2

Onschuldig?! - Afl. 2

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 1. Peter van der Vorst volgt Martien Hunnik, die in 1983 werd veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platenproducer Bart van der laar. De moord was bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Mart...

31-10-2017 21:32

Afl. 2

Onschuldig?! - Afl. 2

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 1. Peter van der Vorst volgt Martien Hunnik, die in 1983 werd veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platenproducer Bart van der laar. De moord was bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Mart...

25-10-2017 16:06

Afl. 1

Onschuldig?! - Afl. 1

De 72-jarige Dick van Leeuwarden, bekend van de 'Butlermoord' op Dorothea van Wylick, werd in 1984 veroordeeld tot twaalf jaar cel. Geert-Jan en Carry Knoops van het Knoops' Innocence Project constateren met Het Nederlands Forensisch Instit...

24-10-2017 21:31

Nieuw: Onschuldig?!

Onschuldig?! - Nieuw: Onschuldig?!

Wat doet een onterechte veroordeling voor moord of doodslag met iemand? En hoe moeilijk is de juridische strijd om herziening van een zaak? In de docu-serie Onschuldig?! volgt Peter van der Vorst vijf mensen die vermoedelijk onterecht zijn ...

Onschuldig?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onschuldig?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onschuldig?! bij Onschuldig?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onschuldig?!. Heb je een uitzending van Onschuldig?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onschuldig?! gemist

Zesdelige documentaireserie waarin Peter van der Vorst twee jaar lang vijf mensen volgt die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld voor moord of doodslag. Niet zelden krijgen deze slachtoffers te maken met een stressstoornis, verliezen ze vrienden en familie en kunnen ze geen baan krijgen, omdat ze het stempel 'moordenaar' hebben gekregen. We laten de moeilijke juridische strijd om herziening zien en leggen de vinger op de beperkte mogelijkheden in de Nederlandse rechtspraak om in dit soort gevallen je recht te krijgen.

Uitzending gemist van Onschuldig?!? Hier kun je alle uitzendingen van Onschuldig?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!