Programma gemist?

De in destijds 17-jarige Mohcine naar Benchaba duwde in 2000 in in met de Maastrichtse stadspoort 'De Helpoort' van tegen een torenluik. Het in gevaarte een van 25 kilogram valt en in met belandt boven op op tv het hoofd van een passerende de Spaanse de studente. De jonge vrouw door overlijdt ter van plekke. Benchaba beweert dat het een op ongeluk en op tv stomme fout was. de Maar de de rechters menen dat Benchaba op tv beter had tijdens kunnen weten en veroordelen hem op voor op tv doodslag. Mohcine in verkeerde destijds in de een psychose en werd op tv veroordeeld tot TBS. Elke 2 met jaar wordt zijn in TBS-maatregel met verlengd. Geert-Jan en Carry van Knoops uit zetten alles op alles om van te voorkomen dat Mohcine naar levenslang uit vastzit voor een domme tijdens fout.

Vanavond een is de laatste aflevering van met de zesdelige documentaireserie op Onschuldig?!, waarin Peter op van der met Vorst twee met jaar lang vijf een mensen volgt die naar vermoedelijk onterecht zijn op tv veroordeeld voor door moord of doodslag. Niet zelden tijdens krijgen van deze slachtoffers te maken naar met een op stressstoornis, verliezen ze in vrienden en familie en kunnen tijdens ze geen naar baan krijgen, omdat ze tijdens het stempel tijdens 'moordenaar' hebben gekregen. We op laten de met moeilijke juridische strijd om tijdens herziening zien en leggen een de vinger een op de beperkte mogelijkheden tijdens in de door Nederlandse rechtspraak om een in dit soort gevallen met je recht te uit naar krijgen.

Frailon het Pieter zou in van 2006 een bekende een crimineel op straat hebben doodgeschoten op naar en is veroordeeld tot in 24 jaar naar cel. Maar Pieter zegt onschuldig op tv te uit zijn en een alibi te uit hebben. Het naar rechtsysteem op Curaçao door werkt anders, een waardoor veroordeelden alleen kunnen aankloppen bij met de rechters die op tv hen ooit hebben in veroordeeld. Advocaten Geert-Jan het en Carry een Knoops zetten alles in op alles om in zijn naam een te zuiveren en hem met te bevrijden uit naar de beruchte Koraal door Specht-gevangenis.

Frailon tijdens Pieter zou van in 2006 een bekende het crimineel op straat een hebben doodgeschoten en is veroordeeld een tot van 24 jaar in cel. Maar Pieter zegt een onschuldig te zijn en een naar alibi de te hebben. Het rechtsysteem door op Curaçao naar werkt anders, van waardoor veroordeelden alleen kunnen aankloppen op tv bij het de rechters die hen ooit hebben tijdens veroordeeld. Advocaten op Geert-Jan en naar Carry Knoops zetten alles van op alles om zijn het naam te tijdens zuiveren en hem met te bevrijden de uit de de beruchte Koraal Specht-gevangenis.

Henk Haalboom door wordt in van 2003 veroordeeld tot twintig jaar een van cel vanwege de in moord op Pim Overzier. Pim werd met na een op tv blind date enkele maanden uit in vermist en uiteindelijk in gevonden in een graf in het een uit bos. De doodsoorzaak is op niet vastgesteld, maar de recherche op gaat uit in van moord. Henk wordt van gearresteerd het nadat er een op bloedvlekje van het slachtoffer in uit zijn auto met wordt aangetroffen. uit Henk, inmiddels tijdens uit de gevangenis, zegt tijdens onschuldig te zijn en in vecht in voor rehabilitatie. Samen met het het Knoops' een Innocence Project wil hij aantonen de dat hij niet in naar staat is geweest in om de door moord te een plegen.

Henk Haalboom naar wordt in 2003 veroordeeld de van tot twintig jaar met cel vanwege de moord op tv op Pim Overzier. in Pim werd na een blind van date enkele maanden van het vermist en uiteindelijk door gevonden in een graf in met het bos. op De doodsoorzaak op tv is niet vastgesteld, maar de de recherche een gaat uit van moord. van Henk wordt naar gearresteerd nadat er een een bloedvlekje van het op slachtoffer in zijn met auto wordt de aangetroffen. Henk, inmiddels uit de gevangenis, tijdens met zegt onschuldig te zijn en met vecht voor rehabilitatie. naar Samen met het uit Knoops' Innocence Project wil tijdens hij aantonen een dat hij niet in uit de staat is geweest om de moord met te het plegen.

Tweeluik in over Martien op tv Hunnik, deel 2. We zien hoe het Hunnik worstelt op met de wetenschap wie de de echte met daders zijn, nadat bleek het dat zijn verklaring naar inderdaad op vals was. Hunnik werd uit in 1983 veroordeeld het voor de moord op op de door bekende Hilversumse platenproducer Bart van de in der Laar. Het Knoops' door Innocence Project gaat de strijd het naar aan voor eerherstel en doet een door herzieningsverzoek uit bij de Hoge Raad. uit Lukt het Martien Hunnik naar om zijn naam de op te zuiveren en zijn kinderen met te naar bewijzen dat hun vader een geen moordenaar naar is?

Tweeluik over Martien een Hunnik, deel de 2. We in zien hoe Hunnik tijdens worstelt met de wetenschap wie naar de echte van daders zijn, nadat van bleek op dat zijn verklaring inderdaad vals was. in Hunnik werd in een 1983 van veroordeeld voor de moord op een de bekende van Hilversumse platenproducer op tv Bart van der het Laar. Het Knoops' het Innocence Project gaat in de strijd van aan voor eerherstel op tv en doet een herzieningsverzoek bij met de Hoge naar Raad. Lukt op het Martien Hunnik door om zijn naam te zuiveren het en zijn door kinderen te bewijzen in dat hun vader in geen moordenaar in is?

Tweeluik over Martien naar Hunnik, deel 1. van Peter van der van Vorst door volgt Martien Hunnik, die in naar 1983 werd veroordeeld in voor de moord een op de bekende tijdens de Hilversumse platenproducer Bart van van der laar. De moord het was bijna anderhalf jaar een onopgelost, in totdat Martien Hunnik werd uit gearresteerd en bekende tijdens tegenover de politie. Vanaf in het begin met houdt Hunnik uit vol dat hij onder met zware politiedruk door een valse bekentenis heeft tijdens afgelegd. de We zien hoe hij tijdens hulp zoekt tijdens bij het Knoops' Innocence Project door om het eerherstel te krijgen.

Tweeluik over van Martien Hunnik, deel 1. de van Peter van der Vorst volgt een Martien het Hunnik, die in 1983 met werd veroordeeld voor op de moord op de de bekende Hilversumse platenproducer Bart de van tijdens der laar. met De moord was bijna anderhalf jaar van onopgelost, totdat een Martien naar Hunnik werd gearresteerd het en bekende tegenover de politie. het Vanaf het een begin houdt Hunnik vol dat door hij met onder zware politiedruk op een valse bekentenis heeft afgelegd. op tv We zien met hoe hij hulp zoekt het van bij het Knoops' Innocence Project om op tv op eerherstel te krijgen.

De 72-jarige Dick een van Leeuwarden, op tv bekend van de van 'Butlermoord' op Dorothea met van het Wylick, werd in 1984 veroordeeld tot de twaalf jaar het cel. Geert-Jan en met Carry Knoops van met het Knoops' op tv Innocence Project constateren de met Het op Nederlands Forensisch Instituut dat de een vrouw door een natuurlijke op tv dood is de gestorven. De met advocaten zetten alles op alles op tv de om ervoor te zorgen dat op tv Dick van Leeuwarden uit nog bij leven het zijn eerherstel uit krijgt.

Wat in doet een onterechte veroordeling door voor in moord of doodslag met iemand? En door hoe naar moeilijk is de juridische strijd met om herziening van naar een zaak? In een de van docu-serie Onschuldig?! de volgt Peter van het der Vorst vijf naar mensen die vermoedelijk onterecht zijn de veroordeeld. naar Zij worden bijgestaan door tijdens de Amsterdamse naar strafpleiters meesters Geert Jan uit Knoops en Carry tijdens Knoops in een de strijd om van hun recht te halen. Niet zelden krijgen het onterecht veroordeelden in te maken met een naar stressstoornis, verliezen het zij vrienden en familie het en uit kunnen ze geen baan van krijgen omdat het ze het stempel de ‘moordenaar’ hebben gekregen. ‘Onschuldig?!’ laat het op tv de moeilijke juridische een strijd om herziening zien, en in legt de vinger op van uit de beperkte mogelijkheden in in de Nederlandse rechtspraak om in de deze op tv gevallen je recht te krijgen. Ook op de 72-jarige de Dick van de Leeuwarden, bekend van op tv de ‘butlermoord’ op Dorothea van het door Wylick, werd in op 1984 veroordeeld tot 12 van jaar cel. Geert uit Jan Knoops en de Carry Knoops van het Knoops' uit Innocence een Project, constateren met uit Het Nederlands in Forensisch Instituut, dat stukjes tijdens hartpreparaat heeft bewaard, de dat de vrouw in door een natuurlijke dood van is met gestorven. De advocaten zetten alles op op alles om ervoor met uit te zorgen dat Dick door van Leeuwarden nog bij leven van zijn eerherstel krijgt. Peter op van der Vorst van de volgt de slachtoffers en naar Knoops advocaten, die er door ondanks een de beperkte mogelijkheden in het de Nederlandse rechtspraak uit alles aan doen om herziening de te op tv krijgen.

februari 2019
29-11-2017 16:06

Afl. 6

Onschuldig?! - Afl. 6

De destijds 17-jarige Mohcine Benchaba duwde in 2000 in de Maastrichtse stadspoort 'De Helpoort' tegen een torenluik. Het gevaarte van 25 kilogram valt en belandt boven op het hoofd van een passerende Spaanse studente. De jonge vrouw overli...

28-11-2017 21:31

Slot: Onschuldig?!

Onschuldig?! - Slot: Onschuldig?!

Vanavond is de laatste aflevering van de zesdelige documentaireserie Onschuldig?!, waarin Peter van der Vorst twee jaar lang vijf mensen volgt die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld voor moord of doodslag. Niet zelden krijgen deze sl...

22-11-2017 16:06

Afl. 5

Onschuldig?! - Afl. 5

Frailon Pieter zou in 2006 een bekende crimineel op straat hebben doodgeschoten en is veroordeeld tot 24 jaar cel. Maar Pieter zegt onschuldig te zijn en een alibi te hebben. Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden ...

21-11-2017 21:30

Afl. 5

Onschuldig?! - Afl. 5

Frailon Pieter zou in 2006 een bekende crimineel op straat hebben doodgeschoten en is veroordeeld tot 24 jaar cel. Maar Pieter zegt onschuldig te zijn en een alibi te hebben. Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden ...

15-11-2017 16:06

Afl. 4

Onschuldig?! - Afl. 4

Henk Haalboom wordt in 2003 veroordeeld tot twintig jaar cel vanwege de moord op Pim Overzier. Pim werd na een blind date enkele maanden vermist en uiteindelijk gevonden in een graf in het bos. De doodsoorzaak is niet vastgesteld, maar de r...

14-11-2017 21:32

Afl. 4

Onschuldig?! - Afl. 4

Henk Haalboom wordt in 2003 veroordeeld tot twintig jaar cel vanwege de moord op Pim Overzier. Pim werd na een blind date enkele maanden vermist en uiteindelijk gevonden in een graf in het bos. De doodsoorzaak is niet vastgesteld, maar de r...

08-11-2017 16:06

Afl. 3

Onschuldig?! - Afl. 3

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 2. We zien hoe Hunnik worstelt met de wetenschap wie de echte daders zijn, nadat bleek dat zijn verklaring inderdaad vals was. Hunnik werd in 1983 veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platen...

07-11-2017 21:32

Afl. 3

Onschuldig?! - Afl. 3

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 2. We zien hoe Hunnik worstelt met de wetenschap wie de echte daders zijn, nadat bleek dat zijn verklaring inderdaad vals was. Hunnik werd in 1983 veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platen...

01-11-2017 16:06

Afl. 2

Onschuldig?! - Afl. 2

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 1. Peter van der Vorst volgt Martien Hunnik, die in 1983 werd veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platenproducer Bart van der laar. De moord was bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Mart...

31-10-2017 21:32

Afl. 2

Onschuldig?! - Afl. 2

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 1. Peter van der Vorst volgt Martien Hunnik, die in 1983 werd veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platenproducer Bart van der laar. De moord was bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Mart...

25-10-2017 16:06

Afl. 1

Onschuldig?! - Afl. 1

De 72-jarige Dick van Leeuwarden, bekend van de 'Butlermoord' op Dorothea van Wylick, werd in 1984 veroordeeld tot twaalf jaar cel. Geert-Jan en Carry Knoops van het Knoops' Innocence Project constateren met Het Nederlands Forensisch Instit...

24-10-2017 21:31

Nieuw: Onschuldig?!

Onschuldig?! - Nieuw: Onschuldig?!

Wat doet een onterechte veroordeling voor moord of doodslag met iemand? En hoe moeilijk is de juridische strijd om herziening van een zaak? In de docu-serie Onschuldig?! volgt Peter van der Vorst vijf mensen die vermoedelijk onterecht zijn ...

Onschuldig?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onschuldig?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onschuldig?! bij Onschuldig?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onschuldig?!. Heb je een uitzending van Onschuldig?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onschuldig?! gemist

Zesdelige documentaireserie waarin Peter van der Vorst twee jaar lang vijf mensen volgt die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld voor moord of doodslag. Niet zelden krijgen deze slachtoffers te maken met een stressstoornis, verliezen ze vrienden en familie en kunnen ze geen baan krijgen, omdat ze het stempel 'moordenaar' hebben gekregen. We laten de moeilijke juridische strijd om herziening zien en leggen de vinger op de beperkte mogelijkheden in de Nederlandse rechtspraak om in dit soort gevallen je recht te krijgen.

Uitzending gemist van Onschuldig?!? Hier kun je alle uitzendingen van Onschuldig?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord