Programma gemist?

De tijdens destijds 17-jarige Mohcine op Benchaba duwde in met 2000 in de Maastrichtse de stadspoort 'De Helpoort' tegen tijdens een de torenluik. Het tijdens gevaarte van 25 kilogram in valt en belandt boven op de het naar hoofd van een passerende Spaanse het een studente. De jonge vrouw een overlijdt ter plekke. Benchaba beweert naar dat het het een door ongeluk en stomme fout was. Maar door de naar rechters menen dat Benchaba beter naar had door kunnen weten op tv en veroordelen hem met voor doodslag. Mohcine een verkeerde destijds in tijdens een psychose en naar werd veroordeeld tot TBS. op tv Elke 2 de jaar wordt zijn TBS-maatregel op tv verlengd. Geert-Jan en Carry Knoops van zetten alles door op alles van om te voorkomen door dat Mohcine levenslang op vastzit voor een domme op tv fout.

Vanavond door is de laatste aflevering naar van de zesdelige met documentaireserie Onschuldig?!, waarin op tv Peter van der Vorst met twee tijdens jaar lang door vijf mensen volgt die vermoedelijk onterecht met zijn veroordeeld voor het moord of doodslag. tijdens uit Niet zelden krijgen deze slachtoffers te naar maken met een het stressstoornis, het verliezen ze door vrienden en familie en met kunnen ze in geen baan krijgen, omdat ze op het stempel 'moordenaar' uit hebben met gekregen. We laten op de moeilijke juridische strijd om herziening op tv zien en het leggen de vinger op tv op de beperkte een mogelijkheden van in de Nederlandse rechtspraak om in een op tv dit soort gevallen je recht te naar het krijgen.

Frailon de Pieter zou in 2006 een een met bekende crimineel op van straat hebben doodgeschoten op tv en is veroordeeld naar tot 24 jaar van cel. Maar Pieter zegt onschuldig te een zijn en op een in alibi te hebben. met Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, een waardoor veroordeelden alleen naar kunnen aankloppen bij op tv de tijdens rechters die hen van ooit hebben veroordeeld. Advocaten op Geert-Jan en van Carry Knoops zetten alles op van alles om uit zijn een naam te zuiveren en door hem te bevrijden uit de de beruchte Koraal in Specht-gevangenis.

Frailon in Pieter zou tijdens in 2006 een met bekende crimineel op het straat hebben doodgeschoten naar en is veroordeeld van tot 24 jaar op tv cel. Maar Pieter zegt van onschuldig te zijn naar en een de alibi te hebben. Het rechtsysteem naar op Curaçao de werkt anders, waardoor veroordeelden alleen in kunnen in aankloppen bij de rechters die in hen ooit hebben op tv veroordeeld. Advocaten een Geert-Jan en Carry Knoops naar zetten alles op door alles om zijn uit naam de te zuiveren en hem een te bevrijden uit de met beruchte Koraal op tv Specht-gevangenis.

Henk Haalboom wordt uit de in 2003 veroordeeld tot twintig jaar met tijdens cel vanwege de uit moord op Pim Overzier. Pim werd tijdens na een blind door date naar enkele maanden vermist een en uiteindelijk een gevonden in een op graf in het bos. De het doodsoorzaak is van niet vastgesteld, op tv maar de recherche gaat uit van van moord. Henk met wordt gearresteerd nadat op tv er tijdens een bloedvlekje van het slachtoffer in op zijn auto met wordt aangetroffen. met Henk, inmiddels op tv uit de gevangenis, met zegt onschuldig te zijn en met vecht van voor rehabilitatie. Samen met met het Knoops' Innocence tijdens Project wil hij aantonen dat met in hij niet in staat is geweest door om de moord naar te van plegen.

Henk in Haalboom wordt in tijdens 2003 veroordeeld uit tot twintig jaar cel vanwege de uit moord door op Pim Overzier. Pim werd tijdens op na een blind van date enkele maanden vermist en het uiteindelijk met gevonden in een graf in uit het bos. De doodsoorzaak op is niet vastgesteld, het maar met de recherche gaat de uit van moord. in Henk wordt gearresteerd nadat een er een in bloedvlekje van het van slachtoffer in naar zijn auto wordt aangetroffen. Henk, naar inmiddels met uit de gevangenis, zegt onschuldig te op zijn en vecht op voor rehabilitatie. op tv Samen een met het Knoops' Innocence Project op wil door hij aantonen dat hij niet in door staat is geweest op tv om de een moord te door plegen.

Tweeluik door over Martien Hunnik, deel een 2. We zien een hoe Hunnik worstelt met tijdens de wetenschap door wie de echte op tv daders in zijn, nadat bleek dat tijdens zijn verklaring op inderdaad vals was. Hunnik de werd in door 1983 veroordeeld voor de moord op door de door bekende Hilversumse platenproducer Bart door van der uit Laar. Het van Knoops' Innocence Project gaat het de strijd tijdens aan voor eerherstel naar en doet een de herzieningsverzoek bij de Hoge Raad. door Lukt de het Martien Hunnik om zijn in naam te uit zuiveren en in zijn kinderen te bewijzen dat hun naar vader tijdens geen moordenaar op is?

Tweeluik naar over Martien Hunnik, van deel 2. in We zien hoe Hunnik worstelt in met naar de wetenschap wie de echte het daders zijn, van nadat bleek dat zijn verklaring met inderdaad door vals was. Hunnik de werd in 1983 door veroordeeld voor de moord een op het de bekende Hilversumse platenproducer met Bart van der Laar. door Het Knoops' Innocence Project van gaat in de strijd aan voor eerherstel in en doet uit een naar herzieningsverzoek bij de Hoge Raad. Lukt met het van Martien Hunnik om zijn op tv naam te door zuiveren en van zijn kinderen te met bewijzen dat hun vader geen met moordenaar van is?

Tweeluik op tv over Martien Hunnik, deel 1. van Peter van der in op tv Vorst volgt Martien van Hunnik, die in 1983 werd veroordeeld op tv voor op de moord op de bekende door Hilversumse uit platenproducer Bart van der in laar. met De moord was bijna anderhalf op jaar uit onopgelost, totdat Martien Hunnik tijdens werd gearresteerd en op tv bekende tegenover de politie. door Vanaf de het begin houdt Hunnik in vol dat hij onder naar zware politiedruk een valse een bekentenis heeft naar afgelegd. door We zien hoe hij hulp zoekt op tv bij het een Knoops' Innocence Project een om eerherstel te in krijgen.

Tweeluik over Martien het Hunnik, tijdens deel 1. Peter van der naar Vorst volgt Martien uit Hunnik, die in uit 1983 werd veroordeeld op voor een de moord op de de bekende Hilversumse naar platenproducer Bart van uit der laar. op De moord was bijna anderhalf het jaar onopgelost, op tv totdat Martien Hunnik werd gearresteerd in met en bekende tegenover de met politie. Vanaf het begin houdt het Hunnik vol dat door hij onder zware op in politiedruk een valse naar bekentenis heeft afgelegd. We met zien hoe hij hulp het zoekt bij het Knoops' uit van Innocence Project om eerherstel te uit krijgen.

De 72-jarige het Dick van het Leeuwarden, bekend van de met 'Butlermoord' op Dorothea het van Wylick, werd in in 1984 veroordeeld door tot twaalf de jaar cel. Geert-Jan uit en Carry Knoops van van het Knoops' uit Innocence Project uit constateren met Het Nederlands op Forensisch Instituut dat op de vrouw het door een natuurlijke dood is gestorven. het De advocaten zetten in de alles op alles om uit ervoor te zorgen op tv dat Dick van Leeuwarden op nog bij leven in zijn eerherstel op krijgt.

Wat doet een op tv het onterechte veroordeling voor moord van of doodslag met iemand? En in hoe moeilijk tijdens is het de juridische strijd om herziening met van een zaak? in In uit de docu-serie Onschuldig?! volgt Peter in van het der Vorst vijf de mensen die vermoedelijk met onterecht zijn veroordeeld. Zij worden bijgestaan met door de een Amsterdamse strafpleiters meesters Geert een de Jan Knoops en door Carry Knoops in de van strijd om hun recht de te halen. Niet zelden krijgen van de onterecht veroordeelden te maken van met een op stressstoornis, verliezen zij vrienden en familie naar en kunnen tijdens ze geen baan van krijgen omdat ze het naar stempel naar ‘moordenaar’ hebben gekregen. ‘Onschuldig?!’ laat de de moeilijke op juridische uit strijd om herziening zien, en legt de de vinger de op de in beperkte mogelijkheden in in de Nederlandse rechtspraak op tv om in deze gevallen een je recht te op tv krijgen. Ook de 72-jarige Dick van van Leeuwarden, uit bekend van de door ‘butlermoord’ op Dorothea van naar Wylick, tijdens werd in 1984 een veroordeeld tot 12 jaar van cel. door Geert Jan Knoops en Carry de Knoops de van het Knoops' Innocence de Project, constateren met met Het Nederlands Forensisch Instituut, dat een in stukjes hartpreparaat heeft bewaard, dat de tijdens vrouw een door een natuurlijke dood is het gestorven. op tv De advocaten in zetten alles op alles op om ervoor te uit zorgen dat Dick van Leeuwarden in nog bij leven van zijn eerherstel met krijgt. Peter van het der Vorst volgt de slachtoffers tijdens en door Knoops advocaten, die er ondanks het de beperkte mogelijkheden het in de Nederlandse het rechtspraak alles aan een op doen om herziening naar te krijgen.

mei 2019
29-11-2017 16:06

Afl. 6

Onschuldig?! - Afl. 6

De destijds 17-jarige Mohcine Benchaba duwde in 2000 in de Maastrichtse stadspoort 'De Helpoort' tegen een torenluik. Het gevaarte van 25 kilogram valt en belandt boven op het hoofd van een passerende Spaanse studente. De jonge vrouw overli...

28-11-2017 21:31

Slot: Onschuldig?!

Onschuldig?! - Slot: Onschuldig?!

Vanavond is de laatste aflevering van de zesdelige documentaireserie Onschuldig?!, waarin Peter van der Vorst twee jaar lang vijf mensen volgt die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld voor moord of doodslag. Niet zelden krijgen deze sl...

22-11-2017 16:06

Afl. 5

Onschuldig?! - Afl. 5

Frailon Pieter zou in 2006 een bekende crimineel op straat hebben doodgeschoten en is veroordeeld tot 24 jaar cel. Maar Pieter zegt onschuldig te zijn en een alibi te hebben. Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden ...

21-11-2017 21:30

Afl. 5

Onschuldig?! - Afl. 5

Frailon Pieter zou in 2006 een bekende crimineel op straat hebben doodgeschoten en is veroordeeld tot 24 jaar cel. Maar Pieter zegt onschuldig te zijn en een alibi te hebben. Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden ...

15-11-2017 16:06

Afl. 4

Onschuldig?! - Afl. 4

Henk Haalboom wordt in 2003 veroordeeld tot twintig jaar cel vanwege de moord op Pim Overzier. Pim werd na een blind date enkele maanden vermist en uiteindelijk gevonden in een graf in het bos. De doodsoorzaak is niet vastgesteld, maar de r...

14-11-2017 21:32

Afl. 4

Onschuldig?! - Afl. 4

Henk Haalboom wordt in 2003 veroordeeld tot twintig jaar cel vanwege de moord op Pim Overzier. Pim werd na een blind date enkele maanden vermist en uiteindelijk gevonden in een graf in het bos. De doodsoorzaak is niet vastgesteld, maar de r...

08-11-2017 16:06

Afl. 3

Onschuldig?! - Afl. 3

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 2. We zien hoe Hunnik worstelt met de wetenschap wie de echte daders zijn, nadat bleek dat zijn verklaring inderdaad vals was. Hunnik werd in 1983 veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platen...

07-11-2017 21:32

Afl. 3

Onschuldig?! - Afl. 3

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 2. We zien hoe Hunnik worstelt met de wetenschap wie de echte daders zijn, nadat bleek dat zijn verklaring inderdaad vals was. Hunnik werd in 1983 veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platen...

01-11-2017 16:06

Afl. 2

Onschuldig?! - Afl. 2

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 1. Peter van der Vorst volgt Martien Hunnik, die in 1983 werd veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platenproducer Bart van der laar. De moord was bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Mart...

31-10-2017 21:32

Afl. 2

Onschuldig?! - Afl. 2

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 1. Peter van der Vorst volgt Martien Hunnik, die in 1983 werd veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platenproducer Bart van der laar. De moord was bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Mart...

25-10-2017 16:06

Afl. 1

Onschuldig?! - Afl. 1

De 72-jarige Dick van Leeuwarden, bekend van de 'Butlermoord' op Dorothea van Wylick, werd in 1984 veroordeeld tot twaalf jaar cel. Geert-Jan en Carry Knoops van het Knoops' Innocence Project constateren met Het Nederlands Forensisch Instit...

24-10-2017 21:31

Nieuw: Onschuldig?!

Onschuldig?! - Nieuw: Onschuldig?!

Wat doet een onterechte veroordeling voor moord of doodslag met iemand? En hoe moeilijk is de juridische strijd om herziening van een zaak? In de docu-serie Onschuldig?! volgt Peter van der Vorst vijf mensen die vermoedelijk onterecht zijn ...

Onschuldig?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onschuldig?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onschuldig?! bij Onschuldig?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onschuldig?!. Heb je een uitzending van Onschuldig?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onschuldig?! gemist

Zesdelige documentaireserie waarin Peter van der Vorst twee jaar lang vijf mensen volgt die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld voor moord of doodslag. Niet zelden krijgen deze slachtoffers te maken met een stressstoornis, verliezen ze vrienden en familie en kunnen ze geen baan krijgen, omdat ze het stempel 'moordenaar' hebben gekregen. We laten de moeilijke juridische strijd om herziening zien en leggen de vinger op de beperkte mogelijkheden in de Nederlandse rechtspraak om in dit soort gevallen je recht te krijgen.

Uitzending gemist van Onschuldig?!? Hier kun je alle uitzendingen van Onschuldig?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord