Programma gemist?

De destijds naar 17-jarige Mohcine Benchaba duwde naar in door 2000 in de Maastrichtse naar stadspoort van 'De Helpoort' tegen een torenluik. de Het gevaarte op tv van 25 de kilogram valt en belandt boven het op het de hoofd van een op tv passerende Spaanse het studente. De jonge vrouw overlijdt op tv ter plekke. Benchaba de beweert van dat het een het ongeluk en stomme op tv fout was. Maar de van rechters menen dat Benchaba beter op tv in had kunnen weten van en veroordelen hem uit voor doodslag. Mohcine verkeerde door destijds in een psychose en door door werd veroordeeld tot TBS. Elke 2 met jaar wordt het zijn door TBS-maatregel verlengd. Geert-Jan van en Carry Knoops zetten alles van op naar alles om te op voorkomen dat Mohcine een levenslang vastzit voor een tijdens domme fout.

Vanavond door is de laatste aflevering een van de zesdelige documentaireserie de Onschuldig?!, een waarin Peter van der met Vorst twee jaar van lang vijf mensen door volgt die vermoedelijk onterecht tijdens op tv zijn veroordeeld voor tijdens moord of doodslag. Niet zelden uit krijgen deze een slachtoffers te maken uit met een stressstoornis, verliezen ze door vrienden van en familie en kunnen door ze geen op tv baan krijgen, in omdat ze het het stempel 'moordenaar' hebben gekregen. We met laten de moeilijke in juridische strijd om herziening tijdens zien en leggen met de naar vinger op de de beperkte mogelijkheden op in de Nederlandse rechtspraak met om in van dit soort gevallen je het recht te met krijgen.

Frailon op tv Pieter zou uit in 2006 een bekende crimineel op met straat hebben doodgeschoten het en de is veroordeeld tot in 24 jaar cel. Maar naar Pieter zegt tijdens onschuldig te zijn en een een alibi een te hebben. het Het rechtsysteem op Curaçao werkt een anders, waardoor de veroordeelden alleen op tv kunnen aankloppen bij de rechters door die hen ooit hebben de veroordeeld. van Advocaten Geert-Jan en Carry op tv Knoops zetten alles van op alles om zijn tijdens naam te de zuiveren en hem de te bevrijden uit de naar beruchte Koraal tijdens Specht-gevangenis.

Frailon uit Pieter zou in in 2006 een bekende crimineel op tijdens straat een hebben doodgeschoten door en is veroordeeld tot 24 jaar het cel. de Maar Pieter zegt door onschuldig te uit zijn en een alibi te hebben. tijdens Het rechtsysteem op met Curaçao werkt door anders, waardoor veroordeelden alleen tijdens kunnen aankloppen de bij de door rechters die hen naar ooit hebben veroordeeld. Advocaten een Geert-Jan met en Carry Knoops zetten alles op op op alles om zijn naam te zuiveren een en van hem te bevrijden uit het de beruchte Koraal de Specht-gevangenis.

Henk Haalboom wordt tijdens een in 2003 veroordeeld tot twintig door jaar op cel vanwege de moord op tijdens Pim naar Overzier. Pim werd na een tijdens blind date het enkele maanden van vermist en uiteindelijk op gevonden in een graf in in het bos. door De doodsoorzaak is niet door vastgesteld, maar de het recherche de gaat uit van naar moord. Henk wordt gearresteerd nadat van er een van bloedvlekje van in het slachtoffer in zijn auto tijdens wordt op aangetroffen. Henk, inmiddels uit de door gevangenis, zegt onschuldig uit te zijn het en vecht voor de rehabilitatie. Samen met het Knoops' op Innocence Project wil met hij aantonen dat de hij niet de in staat uit is geweest met om de moord te van plegen.

Henk een Haalboom wordt in de 2003 veroordeeld tot twintig een jaar van cel vanwege de moord op naar Pim Overzier. Pim werd de na een door blind date enkele maanden met vermist en een uiteindelijk gevonden in op een van graf in het bos. De doodsoorzaak naar is met niet vastgesteld, het maar de recherche gaat uit uit van het moord. Henk wordt op tv gearresteerd nadat er een op bloedvlekje van het slachtoffer op tv in zijn auto uit wordt aangetroffen. van Henk, inmiddels uit de gevangenis, door zegt onschuldig te in zijn en het vecht voor uit rehabilitatie. Samen met het de Knoops' Innocence van Project wil hij aantonen de dat hij door niet in staat is op geweest om de tijdens moord te van plegen.

Tweeluik op over Martien Hunnik, deel met 2. van We zien hoe de Hunnik worstelt met in de wetenschap wie de echte van daders zijn, naar nadat bleek dat zijn uit verklaring inderdaad de vals was. Hunnik werd in de 1983 veroordeeld voor uit de met moord op de bekende uit Hilversumse platenproducer Bart van een der door Laar. Het Knoops' Innocence Project tijdens gaat de strijd door door aan voor eerherstel en doet een in herzieningsverzoek bij de op tv met Hoge Raad. Lukt tijdens het Martien Hunnik om door zijn naam te zuiveren met en zijn kinderen te van bewijzen door dat hun vader geen in moordenaar op is?

Tweeluik over Martien op tv Hunnik, deel van 2. naar We zien hoe in Hunnik worstelt met de naar wetenschap wie met de echte daders zijn, nadat door bleek dat een zijn verklaring uit inderdaad vals was. Hunnik in werd in 1983 veroordeeld voor het de de moord op de op bekende Hilversumse platenproducer Bart de van der op tv Laar. Het Knoops' Innocence Project tijdens gaat de strijd naar naar aan voor eerherstel uit en doet een met herzieningsverzoek bij de naar Hoge Raad. Lukt het Martien Hunnik de om zijn de naam te zuiveren tijdens en zijn een kinderen te in bewijzen dat hun vader op geen moordenaar het is?

Tweeluik over Martien tijdens Hunnik, deel 1. uit Peter van der met het Vorst volgt Martien Hunnik, in die in het 1983 werd veroordeeld voor de in moord op van de bekende Hilversumse in platenproducer Bart van der naar laar. in De moord was op tv bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Martien het van Hunnik werd gearresteerd een en bekende tegenover de politie. uit Vanaf het begin met houdt Hunnik vol op tv dat hij onder zware het op tv politiedruk een valse uit bekentenis heeft afgelegd. de We zien hoe hij hulp zoekt door bij van het Knoops' Innocence Project om naar tijdens eerherstel te krijgen.

Tweeluik op over Martien op Hunnik, deel 1. Peter het van der Vorst in volgt Martien Hunnik, die uit in in 1983 werd veroordeeld voor de moord met het op de bekende Hilversumse met platenproducer Bart van der de laar. De moord naar was in bijna anderhalf jaar onopgelost, door totdat Martien Hunnik werd gearresteerd in en bekende uit tegenover de politie. naar Vanaf het begin door houdt Hunnik vol dat het hij onder zware het politiedruk door een valse naar bekentenis heeft afgelegd. op tv We zien hoe hij door hulp zoekt bij het op tv Knoops' in Innocence Project om eerherstel te op tv krijgen.

De 72-jarige de Dick van het Leeuwarden, bekend van de 'Butlermoord' uit op Dorothea van de Wylick, werd in op 1984 veroordeeld tot naar twaalf de jaar cel. een Geert-Jan en Carry naar Knoops van het Knoops' Innocence Project door constateren door met Het Nederlands Forensisch van Instituut met dat de vrouw door een de natuurlijke dood naar is gestorven. De advocaten in zetten het alles op alles op tv om ervoor te zorgen door dat Dick van met Leeuwarden nog uit bij leven zijn eerherstel door krijgt.

Wat tijdens doet een tijdens onterechte veroordeling voor uit moord of doodslag met iemand? En naar hoe op tv moeilijk is de juridische op strijd om herziening van een een op zaak? In de docu-serie Onschuldig?! een volgt op tv Peter van der Vorst vijf naar mensen het die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld. in in Zij worden bijgestaan door van de Amsterdamse strafpleiters op meesters Geert Jan naar Knoops en op tv Carry Knoops in de de strijd om naar hun recht te halen. Niet zelden krijgen een de onterecht veroordeelden te maken met door een stressstoornis, verliezen met zij vrienden en naar familie op tv en kunnen ze geen baan krijgen door omdat ze het tijdens stempel ‘moordenaar’ in hebben gekregen. ‘Onschuldig?!’ laat met de moeilijke juridische tijdens strijd uit om herziening zien, de en legt de vinger op op de een beperkte mogelijkheden door in de Nederlandse het rechtspraak om in op deze gevallen je naar recht te krijgen. Ook met de 72-jarige Dick van op Leeuwarden, bekend van de ‘butlermoord’ uit op een Dorothea van Wylick, het werd in 1984 veroordeeld tot de 12 jaar tijdens cel. Geert van Jan Knoops en Carry Knoops tijdens tijdens van het Knoops' Innocence Project, constateren met met Het uit Nederlands Forensisch Instituut, de dat stukjes tijdens hartpreparaat heeft bewaard, in dat de vrouw door een de natuurlijke dood een is gestorven. De door advocaten zetten alles een op alles het om ervoor te het zorgen dat Dick van naar Leeuwarden van nog bij leven een zijn eerherstel krijgt. Peter van der door Vorst op volgt de slachtoffers en Knoops advocaten, op tv die er in ondanks de beperkte naar mogelijkheden in de Nederlandse met rechtspraak alles aan de doen om door herziening te op tv krijgen.

februari 2020
29-11-2017 16:06

Afl. 6

Onschuldig?! - Afl. 6

De destijds 17-jarige Mohcine Benchaba duwde in 2000 in de Maastrichtse stadspoort 'De Helpoort' tegen een torenluik. Het gevaarte van 25 kilogram valt en belandt boven op het hoofd van een passerende Spaanse studente. De jonge vrouw overli...

28-11-2017 21:31

Slot: Onschuldig?!

Onschuldig?! - Slot: Onschuldig?!

Vanavond is de laatste aflevering van de zesdelige documentaireserie Onschuldig?!, waarin Peter van der Vorst twee jaar lang vijf mensen volgt die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld voor moord of doodslag. Niet zelden krijgen deze sl...

22-11-2017 16:06

Afl. 5

Onschuldig?! - Afl. 5

Frailon Pieter zou in 2006 een bekende crimineel op straat hebben doodgeschoten en is veroordeeld tot 24 jaar cel. Maar Pieter zegt onschuldig te zijn en een alibi te hebben. Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden ...

21-11-2017 21:30

Afl. 5

Onschuldig?! - Afl. 5

Frailon Pieter zou in 2006 een bekende crimineel op straat hebben doodgeschoten en is veroordeeld tot 24 jaar cel. Maar Pieter zegt onschuldig te zijn en een alibi te hebben. Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden ...

15-11-2017 16:06

Afl. 4

Onschuldig?! - Afl. 4

Henk Haalboom wordt in 2003 veroordeeld tot twintig jaar cel vanwege de moord op Pim Overzier. Pim werd na een blind date enkele maanden vermist en uiteindelijk gevonden in een graf in het bos. De doodsoorzaak is niet vastgesteld, maar de r...

14-11-2017 21:32

Afl. 4

Onschuldig?! - Afl. 4

Henk Haalboom wordt in 2003 veroordeeld tot twintig jaar cel vanwege de moord op Pim Overzier. Pim werd na een blind date enkele maanden vermist en uiteindelijk gevonden in een graf in het bos. De doodsoorzaak is niet vastgesteld, maar de r...

08-11-2017 16:06

Afl. 3

Onschuldig?! - Afl. 3

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 2. We zien hoe Hunnik worstelt met de wetenschap wie de echte daders zijn, nadat bleek dat zijn verklaring inderdaad vals was. Hunnik werd in 1983 veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platen...

07-11-2017 21:32

Afl. 3

Onschuldig?! - Afl. 3

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 2. We zien hoe Hunnik worstelt met de wetenschap wie de echte daders zijn, nadat bleek dat zijn verklaring inderdaad vals was. Hunnik werd in 1983 veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platen...

01-11-2017 16:06

Afl. 2

Onschuldig?! - Afl. 2

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 1. Peter van der Vorst volgt Martien Hunnik, die in 1983 werd veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platenproducer Bart van der laar. De moord was bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Mart...

31-10-2017 21:32

Afl. 2

Onschuldig?! - Afl. 2

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 1. Peter van der Vorst volgt Martien Hunnik, die in 1983 werd veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platenproducer Bart van der laar. De moord was bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Mart...

25-10-2017 16:06

Afl. 1

Onschuldig?! - Afl. 1

De 72-jarige Dick van Leeuwarden, bekend van de 'Butlermoord' op Dorothea van Wylick, werd in 1984 veroordeeld tot twaalf jaar cel. Geert-Jan en Carry Knoops van het Knoops' Innocence Project constateren met Het Nederlands Forensisch Instit...

24-10-2017 21:31

Nieuw: Onschuldig?!

Onschuldig?! - Nieuw: Onschuldig?!

Wat doet een onterechte veroordeling voor moord of doodslag met iemand? En hoe moeilijk is de juridische strijd om herziening van een zaak? In de docu-serie Onschuldig?! volgt Peter van der Vorst vijf mensen die vermoedelijk onterecht zijn ...

Onschuldig?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onschuldig?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onschuldig?! bij Onschuldig?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onschuldig?!. Heb je een uitzending van Onschuldig?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onschuldig?! gemist

Zesdelige documentaireserie waarin Peter van der Vorst twee jaar lang vijf mensen volgt die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld voor moord of doodslag. Niet zelden krijgen deze slachtoffers te maken met een stressstoornis, verliezen ze vrienden en familie en kunnen ze geen baan krijgen, omdat ze het stempel 'moordenaar' hebben gekregen. We laten de moeilijke juridische strijd om herziening zien en leggen de vinger op de beperkte mogelijkheden in de Nederlandse rechtspraak om in dit soort gevallen je recht te krijgen.

Uitzending gemist van Onschuldig?!? Hier kun je alle uitzendingen van Onschuldig?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!