Programma gemist?

De destijds op 17-jarige een Mohcine Benchaba duwde in tijdens 2000 in de naar Maastrichtse stadspoort 'De Helpoort' tegen het een de torenluik. Het op tv gevaarte van 25 kilogram valt en op tv belandt boven het op een het hoofd van een een passerende Spaanse studente. De naar jonge vrouw overlijdt het ter plekke. Benchaba uit beweert dat naar het een ongeluk en het stomme fout tijdens was. Maar de rechters van menen dat op Benchaba beter had kunnen weten tijdens van en veroordelen hem voor op tv doodslag. Mohcine op tv verkeerde destijds in een uit psychose en door werd veroordeeld tot een TBS. Elke 2 van jaar wordt zijn naar TBS-maatregel verlengd. Geert-Jan en Carry in Knoops zetten de alles op alles om te op voorkomen dat door Mohcine in levenslang vastzit voor een domme door fout.

Vanavond is de de met laatste aflevering van de zesdelige documentaireserie de Onschuldig?!, waarin Peter met tijdens van der Vorst twee jaar een lang vijf mensen volgt met in die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld het voor moord of doodslag. op door Niet zelden krijgen deze slachtoffers te een maken met een het stressstoornis, verliezen ze tijdens vrienden een en familie op en kunnen ze geen baan uit krijgen, de omdat ze het stempel door 'moordenaar' hebben gekregen. We laten uit de moeilijke door juridische strijd om herziening het zien en leggen door op de vinger op de beperkte in mogelijkheden op tv in de Nederlandse rechtspraak om in het dit op tv soort gevallen je door recht te in krijgen.

Frailon Pieter zou uit in 2006 een naar bekende in crimineel op straat hebben de doodgeschoten op tv en is veroordeeld tot naar 24 jaar cel. Maar met Pieter op tv zegt onschuldig te het zijn en een alibi te hebben. een Het rechtsysteem met op Curaçao werkt anders, van waardoor veroordeelden door alleen kunnen aankloppen tijdens bij de rechters die door op hen ooit hebben veroordeeld. Advocaten Geert-Jan in en Carry Knoops in zetten alles op het alles uit om zijn naam te zuiveren uit en hem te op bevrijden uit op de beruchte het Koraal Specht-gevangenis.

Frailon de Pieter zou in 2006 door een bekende crimineel in op straat van hebben doodgeschoten en is het veroordeeld tot 24 de jaar cel. naar Maar Pieter zegt onschuldig te met zijn de en een alibi te hebben. van Het rechtsysteem het op de Curaçao werkt anders, een waardoor veroordeelden alleen van kunnen aankloppen bij het de rechters die hen ooit door hebben het veroordeeld. Advocaten Geert-Jan en Carry Knoops in zetten alles op met op alles om zijn naam te zuiveren naar en in hem te bevrijden uit de een op tv beruchte Koraal Specht-gevangenis.

Henk een Haalboom wordt in 2003 veroordeeld door door tot twintig jaar cel het vanwege de moord op Pim op Overzier. Pim naar werd na op een blind date enkele maanden door vermist en in uiteindelijk in gevonden in een door graf in het bos. De in doodsoorzaak is niet door vastgesteld, in maar de recherche gaat uit van naar moord. van Henk wordt op gearresteerd nadat er een bloedvlekje van met het op tv slachtoffer in zijn auto in wordt op aangetroffen. Henk, inmiddels uit op tv de gevangenis, zegt onschuldig tijdens te tijdens zijn en vecht voor rehabilitatie. uit Samen met het van Knoops' Innocence Project het wil tijdens hij aantonen dat hij niet in een staat is geweest op om de moord tijdens te van plegen.

Henk in Haalboom wordt in tijdens 2003 veroordeeld tot twintig jaar door cel vanwege de op tv moord tijdens op Pim op tv Overzier. Pim werd na door een blind uit date enkele maanden vermist en tijdens uiteindelijk gevonden in in een graf in het een door bos. De doodsoorzaak is niet door vastgesteld, maar de recherche een uit gaat uit van moord. Henk van wordt op tv gearresteerd nadat er de een bloedvlekje van het slachtoffer in in zijn van auto wordt aangetroffen. naar Henk, inmiddels uit in de gevangenis, zegt onschuldig te de zijn en vecht uit voor rehabilitatie. Samen de met het Knoops' van Innocence Project het wil hij naar aantonen dat hij niet op in staat is op tv geweest om van de moord uit te plegen.

Tweeluik met over Martien het Hunnik, deel 2. in We zien hoe Hunnik de worstelt met de wetenschap met wie de echte het daders zijn, naar nadat bleek dat zijn verklaring door inderdaad met vals was. Hunnik werd in een 1983 veroordeeld voor naar van de moord op de een bekende Hilversumse platenproducer Bart van van der Laar. tijdens Het Knoops' Innocence uit Project gaat de strijd uit aan voor van eerherstel en doet een het een herzieningsverzoek bij de Hoge Raad. Lukt op tv het Martien Hunnik door met om zijn naam te zuiveren van en een zijn kinderen te bewijzen dat hun door vader geen moordenaar door een is?

Tweeluik naar over Martien Hunnik, uit deel 2. van We zien hoe Hunnik worstelt op met de wetenschap wie tijdens de echte op daders zijn, nadat met bleek dat zijn in verklaring inderdaad vals van was. het Hunnik werd in 1983 de veroordeeld voor de tijdens moord op de naar bekende Hilversumse platenproducer naar Bart van der Laar. Het door Knoops' Innocence het Project gaat het de strijd aan voor de eerherstel en doet het een herzieningsverzoek tijdens bij de Hoge met Raad. Lukt het in Martien Hunnik om met zijn naam te zuiveren en het in zijn kinderen te bewijzen dat met hun vader geen door moordenaar door is?

Tweeluik over Martien uit naar Hunnik, deel 1. in Peter van der Vorst met volgt Martien Hunnik, die in tijdens 1983 werd veroordeeld op voor door de moord op door de bekende Hilversumse platenproducer Bart naar door van der laar. De moord was naar bijna het anderhalf jaar onopgelost, totdat Martien op tv de Hunnik werd gearresteerd en bekende een tegenover de politie. uit Vanaf het begin een houdt Hunnik vol uit dat naar hij onder zware tijdens politiedruk een valse tijdens bekentenis heeft afgelegd. het We zien hoe uit hij hulp zoekt bij het Knoops' het Innocence Project om naar eerherstel te uit krijgen.

Tweeluik het over Martien Hunnik, deel op tv 1. een Peter van der Vorst volgt Martien door Hunnik, op die in 1983 naar werd veroordeeld voor de op moord op de door bekende Hilversumse platenproducer de Bart tijdens van der laar. uit De moord was bijna anderhalf de jaar onopgelost, totdat Martien op naar Hunnik werd gearresteerd en bekende tegenover naar op de politie. Vanaf het begin houdt het Hunnik op tv vol dat hij onder de zware politiedruk een uit valse bekentenis het heeft afgelegd. We zien door hoe op tv hij hulp zoekt bij naar het Knoops' op tv Innocence Project om eerherstel te door krijgen.

De 72-jarige tijdens Dick van Leeuwarden, een bekend van de uit 'Butlermoord' de op Dorothea van met Wylick, werd in tijdens 1984 veroordeeld tot uit twaalf jaar cel. Geert-Jan en Carry met uit Knoops van het Knoops' Innocence op Project constateren met Het op Nederlands Forensisch het Instituut dat de vrouw naar door een natuurlijke in dood is gestorven. een De advocaten tijdens zetten alles op alles door om ervoor tijdens te op tv zorgen dat Dick van Leeuwarden nog in bij een leven zijn eerherstel een krijgt.

Wat doet een in van onterechte veroordeling voor moord of het doodslag van met iemand? En door hoe moeilijk is de de juridische strijd om herziening het van door een zaak? In de docu-serie van Onschuldig?! volgt Peter van van der Vorst het vijf van mensen die vermoedelijk de onterecht zijn veroordeeld. Zij worden bijgestaan op tv door de uit Amsterdamse strafpleiters meesters Geert van Jan Knoops en tijdens Carry door Knoops in de strijd uit om hun recht uit te halen. Niet uit zelden krijgen onterecht veroordeelden met te op tv maken met een het stressstoornis, verliezen zij vrienden en familie naar en kunnen uit ze in geen baan krijgen omdat ze het het stempel uit ‘moordenaar’ hebben gekregen. ‘Onschuldig?!’ laat op tv de moeilijke op tv juridische strijd om uit herziening zien, van en legt de tijdens vinger op van de beperkte mogelijkheden in door de Nederlandse rechtspraak om in tijdens deze gevallen je de recht te uit krijgen. Ook uit de 72-jarige Dick van Leeuwarden, bekend het van de ‘butlermoord’ met naar op Dorothea van op tv Wylick, werd in 1984 veroordeeld in tot 12 jaar cel. uit Geert naar Jan Knoops en Carry uit Knoops van het een Knoops' Innocence van Project, constateren in met Het Nederlands Forensisch uit Instituut, dat stukjes hartpreparaat heeft op tv bewaard, dat naar de het vrouw door een natuurlijke dood op is gestorven. De op tv advocaten zetten met alles op alles om de ervoor te zorgen het dat Dick van naar Leeuwarden de nog bij leven zijn tijdens eerherstel krijgt. Peter van der uit Vorst volgt de slachtoffers een en Knoops door advocaten, die er het ondanks tijdens de beperkte mogelijkheden in de een Nederlandse rechtspraak alles aan met doen op tv om herziening te een krijgen.

december 2021
29-11-2017 16:06

Afl. 6

Onschuldig?! - Afl. 6

De destijds 17-jarige Mohcine Benchaba duwde in 2000 in de Maastrichtse stadspoort 'De Helpoort' tegen een torenluik. Het gevaarte van 25 kilogram valt en belandt boven op het hoofd van een passerende Spaanse studente. De jonge vrouw overli...

28-11-2017 21:31

Slot: Onschuldig?!

Onschuldig?! - Slot: Onschuldig?!

Vanavond is de laatste aflevering van de zesdelige documentaireserie Onschuldig?!, waarin Peter van der Vorst twee jaar lang vijf mensen volgt die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld voor moord of doodslag. Niet zelden krijgen deze sl...

22-11-2017 16:06

Afl. 5

Onschuldig?! - Afl. 5

Frailon Pieter zou in 2006 een bekende crimineel op straat hebben doodgeschoten en is veroordeeld tot 24 jaar cel. Maar Pieter zegt onschuldig te zijn en een alibi te hebben. Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden ...

21-11-2017 21:30

Afl. 5

Onschuldig?! - Afl. 5

Frailon Pieter zou in 2006 een bekende crimineel op straat hebben doodgeschoten en is veroordeeld tot 24 jaar cel. Maar Pieter zegt onschuldig te zijn en een alibi te hebben. Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden ...

15-11-2017 16:06

Afl. 4

Onschuldig?! - Afl. 4

Henk Haalboom wordt in 2003 veroordeeld tot twintig jaar cel vanwege de moord op Pim Overzier. Pim werd na een blind date enkele maanden vermist en uiteindelijk gevonden in een graf in het bos. De doodsoorzaak is niet vastgesteld, maar de r...

14-11-2017 21:32

Afl. 4

Onschuldig?! - Afl. 4

Henk Haalboom wordt in 2003 veroordeeld tot twintig jaar cel vanwege de moord op Pim Overzier. Pim werd na een blind date enkele maanden vermist en uiteindelijk gevonden in een graf in het bos. De doodsoorzaak is niet vastgesteld, maar de r...

08-11-2017 16:06

Afl. 3

Onschuldig?! - Afl. 3

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 2. We zien hoe Hunnik worstelt met de wetenschap wie de echte daders zijn, nadat bleek dat zijn verklaring inderdaad vals was. Hunnik werd in 1983 veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platen...

07-11-2017 21:32

Afl. 3

Onschuldig?! - Afl. 3

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 2. We zien hoe Hunnik worstelt met de wetenschap wie de echte daders zijn, nadat bleek dat zijn verklaring inderdaad vals was. Hunnik werd in 1983 veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platen...

01-11-2017 16:06

Afl. 2

Onschuldig?! - Afl. 2

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 1. Peter van der Vorst volgt Martien Hunnik, die in 1983 werd veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platenproducer Bart van der laar. De moord was bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Mart...

31-10-2017 21:32

Afl. 2

Onschuldig?! - Afl. 2

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 1. Peter van der Vorst volgt Martien Hunnik, die in 1983 werd veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platenproducer Bart van der laar. De moord was bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Mart...

25-10-2017 16:06

Afl. 1

Onschuldig?! - Afl. 1

De 72-jarige Dick van Leeuwarden, bekend van de 'Butlermoord' op Dorothea van Wylick, werd in 1984 veroordeeld tot twaalf jaar cel. Geert-Jan en Carry Knoops van het Knoops' Innocence Project constateren met Het Nederlands Forensisch Instit...

24-10-2017 21:31

Nieuw: Onschuldig?!

Onschuldig?! - Nieuw: Onschuldig?!

Wat doet een onterechte veroordeling voor moord of doodslag met iemand? En hoe moeilijk is de juridische strijd om herziening van een zaak? In de docu-serie Onschuldig?! volgt Peter van der Vorst vijf mensen die vermoedelijk onterecht zijn ...

Onschuldig?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onschuldig?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onschuldig?! bij Onschuldig?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onschuldig?!. Heb je een uitzending van Onschuldig?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onschuldig?! gemist

Zesdelige documentaireserie waarin Peter van der Vorst twee jaar lang vijf mensen volgt die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld voor moord of doodslag. Niet zelden krijgen deze slachtoffers te maken met een stressstoornis, verliezen ze vrienden en familie en kunnen ze geen baan krijgen, omdat ze het stempel 'moordenaar' hebben gekregen. We laten de moeilijke juridische strijd om herziening zien en leggen de vinger op de beperkte mogelijkheden in de Nederlandse rechtspraak om in dit soort gevallen je recht te krijgen.

Uitzending gemist van Onschuldig?!? Hier kun je alle uitzendingen van Onschuldig?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!