Programma gemist?

De destijds 17-jarige uit tijdens Mohcine Benchaba duwde in van 2000 in op tv de Maastrichtse stadspoort met 'De Helpoort' tegen een torenluik. op tv Het op gevaarte van 25 kilogram valt en in belandt boven uit op het hoofd van door een door passerende Spaanse studente. De uit jonge vrouw overlijdt een ter plekke. Benchaba door beweert een dat het een ongeluk met en stomme fout op tv was. Maar het de rechters menen dat Benchaba op beter had kunnen weten van en veroordelen op hem voor doodslag. de Mohcine de verkeerde destijds in tijdens een psychose en de werd veroordeeld tot TBS. Elke door 2 jaar wordt zijn door naar TBS-maatregel verlengd. Geert-Jan op en Carry Knoops het zetten alles op uit alles om te voorkomen dat Mohcine in levenslang tijdens vastzit voor een op domme fout.

Vanavond van is de laatste aflevering de van de zesdelige documentaireserie in Onschuldig?!, het waarin Peter van een der Vorst op twee jaar lang vijf een mensen volgt die vermoedelijk met onterecht op zijn veroordeeld voor moord tijdens of doodslag. met Niet zelden krijgen deze naar slachtoffers te maken met een tijdens stressstoornis, verliezen het ze vrienden en een familie en op kunnen ze geen baan krijgen, van omdat ze het het stempel 'moordenaar' met hebben gekregen. op We laten uit de moeilijke juridische naar strijd om herziening zien en leggen uit de vinger uit op de op tv beperkte mogelijkheden in in de Nederlandse rechtspraak om met in dit door soort gevallen je recht een te met krijgen.

Frailon Pieter zou op tv de in 2006 een bekende door crimineel op straat hebben het doodgeschoten uit en is veroordeeld tot in 24 jaar in cel. Maar Pieter zegt onschuldig een te zijn en een in alibi te naar hebben. Het de rechtsysteem op van Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden alleen op kunnen aankloppen een bij van de rechters die hen ooit hebben het veroordeeld. Advocaten de Geert-Jan en met Carry Knoops zetten alles op op alles op om zijn naam te door zuiveren op tv en hem te bevrijden uit de op tv beruchte naar Koraal Specht-gevangenis.

Frailon Pieter zou met in 2006 met een tijdens bekende crimineel op straat hebben door doodgeschoten door en is veroordeeld op tv tot 24 jaar cel. Maar tijdens Pieter zegt onschuldig te naar zijn tijdens en een uit alibi te hebben. Het rechtsysteem op tijdens Curaçao werkt naar anders, met waardoor veroordeelden alleen kunnen van aankloppen bij met de rechters die de hen ooit hebben in veroordeeld. Advocaten Geert-Jan en Carry door Knoops zetten een alles op alles om een zijn naam naar te zuiveren en hem uit te bevrijden uit in de beruchte Koraal naar Specht-gevangenis.

Henk op tv Haalboom wordt op in 2003 veroordeeld tot twintig jaar op tv een cel vanwege de op tv moord op Pim Overzier. Pim werd de na op een blind date de enkele maanden het vermist en uiteindelijk op gevonden in een graf in het op tv bos. De naar doodsoorzaak is niet in vastgesteld, met maar de recherche gaat uit op van moord. Henk wordt met op tv gearresteerd nadat er een bloedvlekje van de het slachtoffer in met zijn auto tijdens wordt aangetroffen. een Henk, inmiddels uit de gevangenis, door zegt van onschuldig te zijn en door vecht voor rehabilitatie. het Samen met het Knoops' op Innocence Project van wil hij in aantonen dat hij niet de in staat is tijdens geweest om de de moord het te plegen.

Henk de Haalboom wordt in 2003 veroordeeld het tot twintig jaar op tv cel vanwege een de moord op door Pim Overzier. Pim door werd na een uit blind van date enkele maanden vermist en uiteindelijk in gevonden in tijdens een graf in naar het bos. De in doodsoorzaak door is niet vastgesteld, maar de recherche op tv gaat op uit van uit moord. Henk wordt gearresteerd nadat het er een door bloedvlekje van het met slachtoffer in zijn auto met wordt door aangetroffen. Henk, inmiddels uit de gevangenis, tijdens zegt onschuldig te in zijn en vecht de voor rehabilitatie. in Samen met het door Knoops' Innocence in Project wil op tv hij aantonen dat hij een niet in staat naar is geweest om uit de moord naar te plegen.

Tweeluik de over Martien Hunnik, deel met 2. We op zien hoe Hunnik worstelt met van de door wetenschap wie de echte daders het zijn, nadat op tv bleek dat zijn uit verklaring inderdaad de vals was. Hunnik werd het in 1983 veroordeeld het voor naar de moord op de van bekende Hilversumse platenproducer Bart van op der Laar. door Het met Knoops' Innocence Project gaat de strijd in aan voor van eerherstel en op tv doet een herzieningsverzoek bij de de Hoge Raad. in Lukt het door Martien Hunnik om op zijn naam door te zuiveren en een zijn kinderen te bewijzen op tv dat hun vader op geen moordenaar met is?

Tweeluik over tijdens Martien Hunnik, op tv deel 2. We zien de hoe Hunnik worstelt tijdens met van de wetenschap wie de echte in daders zijn, nadat bleek in de dat zijn verklaring inderdaad vals door was. Hunnik werd van in 1983 op veroordeeld voor de moord tijdens op de bekende op Hilversumse op platenproducer Bart van der Laar. op Het van Knoops' Innocence Project door gaat de strijd aan in voor eerherstel en met doet een herzieningsverzoek bij op de Hoge Raad. door Lukt het de Martien Hunnik een om zijn naam te zuiveren en tijdens zijn kinderen te op tv bewijzen dat met hun naar vader geen moordenaar een is?

Tweeluik een over Martien Hunnik, deel van 1. Peter van het der Vorst volgt Martien van Hunnik, uit die in 1983 uit werd veroordeeld een voor de moord op de uit bekende Hilversumse platenproducer Bart uit een van der laar. De moord was op tv door bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat tijdens Martien Hunnik werd op tv gearresteerd en bekende de tegenover de politie. in Vanaf het begin een houdt Hunnik vol een dat een hij onder zware politiedruk tijdens een valse bekentenis heeft het afgelegd. We zien hoe het hij hulp zoekt door bij op het Knoops' met Innocence Project om de eerherstel te krijgen.

Tweeluik de over Martien Hunnik, deel uit 1. Peter van een der Vorst tijdens volgt Martien Hunnik, tijdens die in 1983 werd in veroordeeld voor door de moord op naar de bekende Hilversumse platenproducer Bart het van naar der laar. De een moord was bijna van anderhalf jaar onopgelost, totdat Martien door Hunnik werd gearresteerd een en uit bekende tegenover de politie. Vanaf tijdens het begin tijdens houdt een Hunnik vol dat op hij onder zware met politiedruk een valse naar bekentenis heeft afgelegd. We zien hoe van hij hulp zoekt de bij een het Knoops' Innocence Project om een eerherstel in te krijgen.

De 72-jarige naar Dick van van Leeuwarden, bekend van de op tv 'Butlermoord' op Dorothea van van Wylick, werd het in 1984 op veroordeeld tot twaalf jaar cel. met Geert-Jan en naar Carry Knoops van het van Knoops' Innocence Project op tv constateren de met Het de Nederlands Forensisch Instituut dat de op vrouw door een een natuurlijke de dood is gestorven. De advocaten tijdens zetten alles door op alles om van ervoor te zorgen door dat Dick van Leeuwarden door nog bij tijdens leven zijn eerherstel met krijgt.

Wat door doet een een onterechte veroordeling voor uit moord of doodslag met met iemand? En hoe moeilijk met is de juridische uit strijd om herziening een van op tv een zaak? In de docu-serie de Onschuldig?! volgt Peter van het der Vorst vijf door mensen die een vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld. een Zij van worden bijgestaan door de Amsterdamse met strafpleiters meesters Geert het Jan uit Knoops en Carry Knoops in op een de strijd om hun door recht te halen. Niet door zelden krijgen met onterecht veroordeelden te op tv maken met een stressstoornis, verliezen zij tijdens vrienden tijdens en familie in en kunnen ze geen het baan krijgen de omdat ze het stempel ‘moordenaar’ hebben een gekregen. ‘Onschuldig?!’ laat in de moeilijke juridische de strijd om herziening de zien, en in legt de vinger op door de het beperkte mogelijkheden in tijdens de Nederlandse tijdens rechtspraak om in deze gevallen je naar recht naar te krijgen. Ook uit de 72-jarige Dick van met Leeuwarden, bekend in van de ‘butlermoord’ op Dorothea van van Wylick, werd in uit 1984 een veroordeeld tot 12 jaar cel. door Geert Jan Knoops een en op tv Carry Knoops van de het Knoops' Innocence Project, constateren een met door Het Nederlands de Forensisch Instituut, dat stukjes hartpreparaat het heeft op bewaard, dat de vrouw door een op tv natuurlijke dood uit is van gestorven. De advocaten op tv zetten alles op alles van om ervoor te zorgen dat in Dick naar van Leeuwarden nog bij leven in zijn eerherstel krijgt. Peter tijdens het van der Vorst volgt de van slachtoffers en Knoops advocaten, van van die er ondanks de de beperkte mogelijkheden in van de Nederlandse op rechtspraak alles aan doen uit om herziening te uit krijgen.

september 2019
29-11-2017 16:06

Afl. 6

Onschuldig?! - Afl. 6

De destijds 17-jarige Mohcine Benchaba duwde in 2000 in de Maastrichtse stadspoort 'De Helpoort' tegen een torenluik. Het gevaarte van 25 kilogram valt en belandt boven op het hoofd van een passerende Spaanse studente. De jonge vrouw overli...

28-11-2017 21:31

Slot: Onschuldig?!

Onschuldig?! - Slot: Onschuldig?!

Vanavond is de laatste aflevering van de zesdelige documentaireserie Onschuldig?!, waarin Peter van der Vorst twee jaar lang vijf mensen volgt die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld voor moord of doodslag. Niet zelden krijgen deze sl...

22-11-2017 16:06

Afl. 5

Onschuldig?! - Afl. 5

Frailon Pieter zou in 2006 een bekende crimineel op straat hebben doodgeschoten en is veroordeeld tot 24 jaar cel. Maar Pieter zegt onschuldig te zijn en een alibi te hebben. Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden ...

21-11-2017 21:30

Afl. 5

Onschuldig?! - Afl. 5

Frailon Pieter zou in 2006 een bekende crimineel op straat hebben doodgeschoten en is veroordeeld tot 24 jaar cel. Maar Pieter zegt onschuldig te zijn en een alibi te hebben. Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden ...

15-11-2017 16:06

Afl. 4

Onschuldig?! - Afl. 4

Henk Haalboom wordt in 2003 veroordeeld tot twintig jaar cel vanwege de moord op Pim Overzier. Pim werd na een blind date enkele maanden vermist en uiteindelijk gevonden in een graf in het bos. De doodsoorzaak is niet vastgesteld, maar de r...

14-11-2017 21:32

Afl. 4

Onschuldig?! - Afl. 4

Henk Haalboom wordt in 2003 veroordeeld tot twintig jaar cel vanwege de moord op Pim Overzier. Pim werd na een blind date enkele maanden vermist en uiteindelijk gevonden in een graf in het bos. De doodsoorzaak is niet vastgesteld, maar de r...

08-11-2017 16:06

Afl. 3

Onschuldig?! - Afl. 3

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 2. We zien hoe Hunnik worstelt met de wetenschap wie de echte daders zijn, nadat bleek dat zijn verklaring inderdaad vals was. Hunnik werd in 1983 veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platen...

07-11-2017 21:32

Afl. 3

Onschuldig?! - Afl. 3

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 2. We zien hoe Hunnik worstelt met de wetenschap wie de echte daders zijn, nadat bleek dat zijn verklaring inderdaad vals was. Hunnik werd in 1983 veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platen...

01-11-2017 16:06

Afl. 2

Onschuldig?! - Afl. 2

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 1. Peter van der Vorst volgt Martien Hunnik, die in 1983 werd veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platenproducer Bart van der laar. De moord was bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Mart...

31-10-2017 21:32

Afl. 2

Onschuldig?! - Afl. 2

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 1. Peter van der Vorst volgt Martien Hunnik, die in 1983 werd veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platenproducer Bart van der laar. De moord was bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Mart...

25-10-2017 16:06

Afl. 1

Onschuldig?! - Afl. 1

De 72-jarige Dick van Leeuwarden, bekend van de 'Butlermoord' op Dorothea van Wylick, werd in 1984 veroordeeld tot twaalf jaar cel. Geert-Jan en Carry Knoops van het Knoops' Innocence Project constateren met Het Nederlands Forensisch Instit...

24-10-2017 21:31

Nieuw: Onschuldig?!

Onschuldig?! - Nieuw: Onschuldig?!

Wat doet een onterechte veroordeling voor moord of doodslag met iemand? En hoe moeilijk is de juridische strijd om herziening van een zaak? In de docu-serie Onschuldig?! volgt Peter van der Vorst vijf mensen die vermoedelijk onterecht zijn ...

Onschuldig?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onschuldig?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onschuldig?! bij Onschuldig?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onschuldig?!. Heb je een uitzending van Onschuldig?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onschuldig?! gemist

Zesdelige documentaireserie waarin Peter van der Vorst twee jaar lang vijf mensen volgt die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld voor moord of doodslag. Niet zelden krijgen deze slachtoffers te maken met een stressstoornis, verliezen ze vrienden en familie en kunnen ze geen baan krijgen, omdat ze het stempel 'moordenaar' hebben gekregen. We laten de moeilijke juridische strijd om herziening zien en leggen de vinger op de beperkte mogelijkheden in de Nederlandse rechtspraak om in dit soort gevallen je recht te krijgen.

Uitzending gemist van Onschuldig?!? Hier kun je alle uitzendingen van Onschuldig?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord