Programma gemist?

De destijds in 17-jarige Mohcine Benchaba uit duwde in 2000 op in naar de Maastrichtse stadspoort 'De van Helpoort' tegen een torenluik. uit Het gevaarte van 25 het kilogram valt tijdens en door belandt boven op het in hoofd van een passerende van Spaanse studente. De jonge naar vrouw de overlijdt ter het plekke. Benchaba beweert dat het op tv een ongeluk naar en stomme uit fout was. Maar de rechters menen tijdens van dat Benchaba beter uit had kunnen weten en veroordelen de hem voor doodslag. Mohcine op verkeerde destijds met in op tv een psychose en werd veroordeeld een tot door TBS. Elke 2 door jaar wordt zijn TBS-maatregel het verlengd. Geert-Jan tijdens en Carry Knoops zetten alles op uit een alles om te voorkomen tijdens dat Mohcine levenslang met vastzit voor een domme van fout.

Vanavond is de met laatste aflevering van tijdens de het zesdelige documentaireserie Onschuldig?!, waarin uit Peter van der naar Vorst twee van jaar lang vijf mensen volgt van in die vermoedelijk onterecht een zijn veroordeeld voor moord of doodslag. op het Niet zelden krijgen een deze slachtoffers te maken met een op tv stressstoornis, een verliezen ze vrienden en familie de van en kunnen ze geen baan door krijgen, omdat ze de het de stempel 'moordenaar' hebben gekregen. van We laten in de moeilijke juridische strijd om herziening in zien en uit leggen de van vinger op de beperkte een mogelijkheden in de door Nederlandse rechtspraak om in een tijdens dit soort gevallen je recht een te een krijgen.

Frailon Pieter de zou in van 2006 een op tv bekende crimineel op straat naar hebben doodgeschoten van en is veroordeeld tot 24 jaar naar cel. Maar Pieter een zegt met onschuldig te zijn op tv en een alibi op tv te hebben. Het uit rechtsysteem op Curaçao werkt door anders, waardoor veroordeelden alleen in kunnen met aankloppen bij de rechters die de hen uit ooit hebben veroordeeld. Advocaten Geert-Jan met en door Carry Knoops van zetten alles op alles om met zijn naam te zuiveren van en hem te op bevrijden uit door de beruchte op Koraal Specht-gevangenis.

Frailon de Pieter zou een in 2006 een bekende crimineel het op straat hebben doodgeschoten het en op is veroordeeld tot de 24 jaar op tv cel. Maar Pieter zegt onschuldig op te een zijn en een alibi te een hebben. Het uit rechtsysteem op Curaçao door werkt anders, waardoor veroordeelden alleen op op tv kunnen aankloppen bij een de rechters die hen ooit op tv hebben veroordeeld. Advocaten Geert-Jan met en Carry Knoops een zetten alles naar op alles om zijn van met naam te zuiveren tijdens en hem te bevrijden een uit de beruchte Koraal de Specht-gevangenis.

Henk Haalboom wordt een in 2003 veroordeeld met tot uit twintig jaar uit cel vanwege de moord op Pim naar Overzier. tijdens Pim werd op tv na een blind date het enkele maanden vermist en uiteindelijk door gevonden in een het graf in het uit bos. De door doodsoorzaak is niet vastgesteld, op maar het de recherche gaat uit uit van moord. een Henk wordt in gearresteerd nadat er een tijdens bloedvlekje van het met slachtoffer in zijn auto wordt tijdens aangetroffen. met Henk, inmiddels uit de gevangenis, op zegt naar onschuldig te zijn en het vecht voor rehabilitatie. Samen tijdens met het een Knoops' Innocence Project uit wil hij aantonen door dat hij door niet in staat is geweest met om de moord in te uit plegen.

Henk Haalboom wordt in in door 2003 veroordeeld tot het twintig jaar cel vanwege op tv de het moord op Pim Overzier. op Pim werd na naar een blind date enkele maanden het vermist op tv en uiteindelijk gevonden in in een op graf in het het bos. De doodsoorzaak van is niet vastgesteld, maar de recherche door gaat uit van de moord. het Henk wordt van gearresteerd nadat er tijdens een bloedvlekje van het slachtoffer het in zijn op tv auto wordt op aangetroffen. Henk, inmiddels uit de gevangenis, in zegt onschuldig te van zijn en vecht de een voor rehabilitatie. Samen naar met het Knoops' Innocence Project wil op tv hij een aantonen dat hij de niet in staat is geweest met uit om de moord een te plegen.

Tweeluik de over Martien Hunnik, uit deel 2. door We zien hoe Hunnik tijdens worstelt met de wetenschap wie met de echte daders van de zijn, nadat bleek uit dat zijn verklaring inderdaad vals was. naar Hunnik werd in op een 1983 veroordeeld voor de moord op tv op de bekende Hilversumse van platenproducer Bart van tijdens der Laar. Het op Knoops' Innocence Project de gaat van de strijd aan op tv voor eerherstel en tijdens doet een herzieningsverzoek bij de naar Hoge Raad. door Lukt op tv het Martien Hunnik op tv om zijn naam te op tv zuiveren en in zijn kinderen te bewijzen dat hun op tv van vader geen moordenaar van is?

Tweeluik de over Martien Hunnik, deel 2. van We tijdens zien hoe Hunnik worstelt met met de naar wetenschap wie de echte daders op tv zijn, nadat bleek op tv dat van zijn verklaring inderdaad uit vals was. Hunnik uit werd in op 1983 veroordeeld voor de moord op in de bekende een Hilversumse naar platenproducer Bart van der Laar. Het op uit Knoops' Innocence Project gaat uit de strijd aan in voor eerherstel en doet een het herzieningsverzoek bij de op tv door Hoge Raad. Lukt naar het Martien Hunnik om zijn naam naar te zuiveren het en zijn kinderen naar te de bewijzen dat hun vader geen moordenaar een op is?

Tweeluik over Martien op Hunnik, tijdens deel 1. Peter van der door de Vorst volgt Martien Hunnik, die in naar 1983 uit werd veroordeeld voor de moord de op in de bekende Hilversumse naar platenproducer Bart van der laar. op tv De moord was uit bijna anderhalf het jaar onopgelost, het totdat Martien Hunnik op werd gearresteerd en bekende op tv tegenover de politie. een Vanaf tijdens het begin houdt uit Hunnik vol dat hij onder uit zware politiedruk op een valse bekentenis heeft de afgelegd. op tv We zien hoe hij hulp op tv zoekt bij in het Knoops' Innocence Project het om eerherstel te door krijgen.

Tweeluik het over Martien tijdens Hunnik, deel 1. op tv Peter van der Vorst volgt Martien uit Hunnik, die door in 1983 naar werd veroordeeld op voor de moord op van de bekende Hilversumse met platenproducer Bart met van der laar. De moord was van bijna anderhalf jaar het op tv onopgelost, totdat Martien Hunnik op werd gearresteerd en een bekende tegenover de op tv politie. Vanaf het begin houdt een met Hunnik vol dat hij onder zware met politiedruk een in valse bekentenis heeft tijdens afgelegd. met We zien hoe hij hulp van zoekt door bij het Knoops' Innocence in Project om eerherstel te in krijgen.

De 72-jarige een Dick van op Leeuwarden, bekend van een de 'Butlermoord' op Dorothea de van Wylick, de werd in 1984 veroordeeld het tot twaalf jaar van cel. Geert-Jan en Carry het in Knoops van het Knoops' Innocence met Project een constateren met Het Nederlands Forensisch Instituut op dat het de vrouw door een op tv natuurlijke dood een is gestorven. door De advocaten zetten het alles op alles in om ervoor te zorgen dat uit Dick uit van Leeuwarden nog bij leven zijn in eerherstel de krijgt.

Wat uit doet een onterechte veroordeling tijdens voor moord of doodslag met met iemand? met En hoe tijdens moeilijk is de juridische tijdens strijd om herziening van met een zaak? een In de uit docu-serie Onschuldig?! volgt Peter het van uit der Vorst vijf mensen die door vermoedelijk door onterecht zijn veroordeeld. Zij worden bijgestaan de door door de Amsterdamse strafpleiters de meesters Geert Jan Knoops in en Carry Knoops in een de op strijd om van hun recht te tijdens halen. Niet zelden krijgen onterecht veroordeelden van te maken met op een stressstoornis, verliezen zij op vrienden en familie met en kunnen naar ze geen baan een krijgen omdat ze op tv het stempel ‘moordenaar’ hebben met met gekregen. ‘Onschuldig?!’ laat de moeilijke juridische van strijd in om herziening zien, en legt het de vinger met op de beperkte van mogelijkheden in in de Nederlandse rechtspraak om de in door deze gevallen je recht te naar krijgen. Ook tijdens de 72-jarige Dick van op tv Leeuwarden, bekend van uit de ‘butlermoord’ een op Dorothea van Wylick, werd een in 1984 veroordeeld het tot 12 jaar naar cel. Geert Jan op tv Knoops van en Carry Knoops van op tv het Knoops' Innocence Project, op tv constateren de met Het Nederlands Forensisch Instituut, dat het stukjes met hartpreparaat heeft bewaard, dat het de vrouw door een op tv naar natuurlijke dood is gestorven. van De advocaten zetten alles op op in alles om ervoor te zorgen tijdens dat naar Dick van Leeuwarden nog bij op tv leven zijn eerherstel krijgt. Peter in van der naar Vorst volgt de door slachtoffers en Knoops advocaten, tijdens die er ondanks naar de beperkte uit mogelijkheden uit in de Nederlandse rechtspraak alles aan de doen om herziening uit door te krijgen.

december 2018
29-11-2017 16:06

Afl. 6

Onschuldig?! - Afl. 6

De destijds 17-jarige Mohcine Benchaba duwde in 2000 in de Maastrichtse stadspoort 'De Helpoort' tegen een torenluik. Het gevaarte van 25 kilogram valt en belandt boven op het hoofd van een passerende Spaanse studente. De jonge vrouw overli...

28-11-2017 21:31

Slot: Onschuldig?!

Onschuldig?! - Slot: Onschuldig?!

Vanavond is de laatste aflevering van de zesdelige documentaireserie Onschuldig?!, waarin Peter van der Vorst twee jaar lang vijf mensen volgt die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld voor moord of doodslag. Niet zelden krijgen deze sl...

22-11-2017 16:06

Afl. 5

Onschuldig?! - Afl. 5

Frailon Pieter zou in 2006 een bekende crimineel op straat hebben doodgeschoten en is veroordeeld tot 24 jaar cel. Maar Pieter zegt onschuldig te zijn en een alibi te hebben. Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden ...

21-11-2017 21:30

Afl. 5

Onschuldig?! - Afl. 5

Frailon Pieter zou in 2006 een bekende crimineel op straat hebben doodgeschoten en is veroordeeld tot 24 jaar cel. Maar Pieter zegt onschuldig te zijn en een alibi te hebben. Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden ...

15-11-2017 16:06

Afl. 4

Onschuldig?! - Afl. 4

Henk Haalboom wordt in 2003 veroordeeld tot twintig jaar cel vanwege de moord op Pim Overzier. Pim werd na een blind date enkele maanden vermist en uiteindelijk gevonden in een graf in het bos. De doodsoorzaak is niet vastgesteld, maar de r...

14-11-2017 21:32

Afl. 4

Onschuldig?! - Afl. 4

Henk Haalboom wordt in 2003 veroordeeld tot twintig jaar cel vanwege de moord op Pim Overzier. Pim werd na een blind date enkele maanden vermist en uiteindelijk gevonden in een graf in het bos. De doodsoorzaak is niet vastgesteld, maar de r...

08-11-2017 16:06

Afl. 3

Onschuldig?! - Afl. 3

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 2. We zien hoe Hunnik worstelt met de wetenschap wie de echte daders zijn, nadat bleek dat zijn verklaring inderdaad vals was. Hunnik werd in 1983 veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platen...

07-11-2017 21:32

Afl. 3

Onschuldig?! - Afl. 3

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 2. We zien hoe Hunnik worstelt met de wetenschap wie de echte daders zijn, nadat bleek dat zijn verklaring inderdaad vals was. Hunnik werd in 1983 veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platen...

01-11-2017 16:06

Afl. 2

Onschuldig?! - Afl. 2

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 1. Peter van der Vorst volgt Martien Hunnik, die in 1983 werd veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platenproducer Bart van der laar. De moord was bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Mart...

31-10-2017 21:32

Afl. 2

Onschuldig?! - Afl. 2

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 1. Peter van der Vorst volgt Martien Hunnik, die in 1983 werd veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platenproducer Bart van der laar. De moord was bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Mart...

25-10-2017 16:06

Afl. 1

Onschuldig?! - Afl. 1

De 72-jarige Dick van Leeuwarden, bekend van de 'Butlermoord' op Dorothea van Wylick, werd in 1984 veroordeeld tot twaalf jaar cel. Geert-Jan en Carry Knoops van het Knoops' Innocence Project constateren met Het Nederlands Forensisch Instit...

24-10-2017 21:31

Nieuw: Onschuldig?!

Onschuldig?! - Nieuw: Onschuldig?!

Wat doet een onterechte veroordeling voor moord of doodslag met iemand? En hoe moeilijk is de juridische strijd om herziening van een zaak? In de docu-serie Onschuldig?! volgt Peter van der Vorst vijf mensen die vermoedelijk onterecht zijn ...

Onschuldig?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onschuldig?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onschuldig?! bij Onschuldig?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onschuldig?!. Heb je een uitzending van Onschuldig?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onschuldig?! gemist

Zesdelige documentaireserie waarin Peter van der Vorst twee jaar lang vijf mensen volgt die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld voor moord of doodslag. Niet zelden krijgen deze slachtoffers te maken met een stressstoornis, verliezen ze vrienden en familie en kunnen ze geen baan krijgen, omdat ze het stempel 'moordenaar' hebben gekregen. We laten de moeilijke juridische strijd om herziening zien en leggen de vinger op de beperkte mogelijkheden in de Nederlandse rechtspraak om in dit soort gevallen je recht te krijgen.

Uitzending gemist van Onschuldig?!? Hier kun je alle uitzendingen van Onschuldig?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord