Programma gemist?

De op destijds 17-jarige Mohcine Benchaba het duwde in 2000 in op tv de in Maastrichtse stadspoort 'De de Helpoort' tegen een torenluik. Het het gevaarte het van 25 op tv kilogram valt en belandt boven op van het hoofd met van een naar passerende Spaanse studente. uit De jonge vrouw met overlijdt ter plekke. Benchaba een beweert het dat het een ongeluk en het stomme fout was. Maar van de met rechters menen naar dat Benchaba beter had het kunnen weten en het veroordelen hem voor doodslag. Mohcine op verkeerde destijds in tijdens een psychose en op tv werd veroordeeld tot met TBS. Elke 2 in jaar van wordt zijn TBS-maatregel in verlengd. Geert-Jan en Carry in Knoops zetten alles in op alles om het te voorkomen dat tijdens Mohcine levenslang tijdens vastzit voor een domme het fout.

Vanavond op is de door laatste aflevering van de zesdelige documentaireserie een naar Onschuldig?!, waarin Peter een van der Vorst twee jaar met lang vijf naar mensen volgt die uit vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld de voor moord of doodslag. de Niet zelden op tv krijgen op tv deze slachtoffers te maken op met een stressstoornis, de verliezen ze met vrienden en familie en van kunnen ze geen baan naar krijgen, omdat ze het door naar stempel 'moordenaar' hebben van gekregen. We laten de moeilijke met juridische tijdens strijd om herziening een zien en leggen de vinger met op de beperkte naar mogelijkheden van in de Nederlandse rechtspraak om van in een dit soort gevallen je recht in te uit krijgen.

Frailon Pieter zou op tv in de 2006 een bekende op crimineel op uit straat hebben doodgeschoten en het is veroordeeld tot de 24 jaar cel. tijdens Maar Pieter zegt door onschuldig te van zijn en een door alibi te hebben. Het rechtsysteem op uit Curaçao de werkt anders, waardoor veroordeelden op tv alleen op kunnen aankloppen bij de door rechters die hen in ooit hebben veroordeeld. op Advocaten Geert-Jan en het Carry Knoops zetten de alles op alles om op zijn naam met te zuiveren en door hem te bevrijden uit de een beruchte op tv Koraal Specht-gevangenis.

Frailon met Pieter zou in door 2006 een bekende uit crimineel op straat hebben doodgeschoten uit en is veroordeeld de door tot 24 jaar cel. Maar Pieter met zegt tijdens onschuldig te zijn tijdens en een alibi te in hebben. Het rechtsysteem naar op Curaçao naar werkt anders, waardoor veroordeelden alleen de kunnen aankloppen tijdens bij op tv de rechters die een hen ooit hebben veroordeeld. Advocaten tijdens Geert-Jan en Carry Knoops het zetten met alles op met alles om zijn naam te zuiveren in en hem te de bevrijden door uit de beruchte Koraal tijdens Specht-gevangenis.

Henk Haalboom uit wordt in 2003 een veroordeeld tot twintig jaar door cel het vanwege de moord op een Pim Overzier. Pim werd door het na een blind date tijdens enkele maanden tijdens vermist en uiteindelijk gevonden in uit een graf in uit het bos. De van doodsoorzaak is niet met vastgesteld, maar de de recherche op gaat uit van met moord. Henk wordt gearresteerd uit nadat er een bloedvlekje tijdens van het slachtoffer naar in zijn auto naar wordt aangetroffen. Henk, inmiddels op uit door de gevangenis, zegt van onschuldig te uit zijn en vecht voor door rehabilitatie. Samen het met het Knoops' Innocence Project tijdens wil naar hij aantonen dat hij van niet in staat is geweest met om de uit moord te de plegen.

Henk Haalboom door wordt in in 2003 veroordeeld tot twintig door jaar van cel vanwege de moord op Pim uit Overzier. in Pim werd na een blind de date enkele met maanden vermist en de uiteindelijk gevonden in van een graf in het met bos. De naar doodsoorzaak een is niet vastgesteld, maar de recherche de gaat uit van tijdens moord. Henk uit wordt gearresteerd tijdens nadat er een op tv bloedvlekje van het door slachtoffer in zijn auto wordt van aangetroffen. Henk, met inmiddels uit tijdens de gevangenis, in zegt onschuldig te zijn en de vecht voor naar rehabilitatie. Samen met het naar Knoops' Innocence Project wil de hij aantonen dat het hij niet in de staat is geweest naar een om de moord te uit plegen.

Tweeluik over Martien een Hunnik, deel een 2. We zien hoe een Hunnik op tv worstelt met de wetenschap wie uit de in echte daders zijn, op nadat bleek dat met zijn verklaring op inderdaad vals was. naar Hunnik werd in met 1983 veroordeeld voor de moord op op van de bekende Hilversumse platenproducer door Bart van der Laar. Het in Knoops' Innocence op Project gaat de naar strijd aan voor het eerherstel en doet een op herzieningsverzoek bij naar de Hoge Raad. tijdens Lukt het in Martien Hunnik om een zijn naam te zuiveren tijdens en zijn van kinderen te bewijzen dat hun van vader geen tijdens moordenaar met is?

Tweeluik het over Martien Hunnik, deel op 2. We zien door hoe naar Hunnik worstelt met de wetenschap tijdens wie op de echte daders zijn, het nadat bleek dat zijn verklaring naar inderdaad naar vals was. Hunnik werd het in 1983 veroordeeld voor van de moord op op op tv de bekende Hilversumse platenproducer Bart van tijdens door der Laar. Het van Knoops' Innocence Project gaat de strijd tijdens het aan voor eerherstel tijdens en doet een herzieningsverzoek bij van de Hoge Raad. Lukt van het Martien Hunnik van om een zijn naam te zuiveren op en zijn van kinderen te bewijzen dat hun op tv uit vader geen moordenaar naar is?

Tweeluik op over Martien Hunnik, tijdens deel 1. op Peter van der Vorst volgt Martien in in Hunnik, die in 1983 van werd veroordeeld voor de naar moord op de op bekende Hilversumse met platenproducer Bart van der laar. op tijdens De moord was op tv bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Martien naar Hunnik werd een gearresteerd en bekende tegenover uit op de politie. Vanaf het begin de houdt in Hunnik vol dat hij onder in zware politiedruk in een valse bekentenis heeft afgelegd. de We zien hoe uit met hij hulp zoekt bij het naar Knoops' Innocence Project uit om eerherstel te het krijgen.

Tweeluik over Martien op uit Hunnik, deel 1. de Peter van der Vorst tijdens volgt Martien Hunnik, die in een 1983 uit werd veroordeeld voor de uit moord in op de bekende van Hilversumse platenproducer Bart een van der laar. De moord op was bijna anderhalf op tv jaar in onopgelost, totdat Martien Hunnik door werd gearresteerd en in bekende tegenover de politie. in Vanaf het begin houdt het Hunnik vol met dat hij onder zware de het politiedruk een valse bekentenis heeft door afgelegd. We het zien hoe het hij hulp zoekt op bij het Knoops' naar Innocence Project om eerherstel in te krijgen.

De door 72-jarige Dick het van Leeuwarden, bekend van op de 'Butlermoord' op Dorothea uit van een Wylick, werd in 1984 van veroordeeld tot twaalf jaar een cel. Geert-Jan naar en Carry Knoops de van het Knoops' Innocence Project de constateren met Het tijdens Nederlands Forensisch Instituut de dat op de vrouw door een een natuurlijke dood is een gestorven. De op advocaten zetten alles op van alles tijdens om ervoor te zorgen op tv dat Dick van van Leeuwarden nog bij een leven zijn uit eerherstel krijgt.

Wat doet een een door onterechte veroordeling voor moord of met doodslag met iemand? in En hoe uit moeilijk is de juridische in strijd een om herziening van een van zaak? In de docu-serie Onschuldig?! het de volgt Peter van der Vorst vijf het mensen die vermoedelijk op onterecht zijn het veroordeeld. Zij worden van bijgestaan door op de Amsterdamse de strafpleiters meesters Geert Jan Knoops naar en Carry Knoops in in in de strijd om hun op tv recht te halen. Niet op tv zelden krijgen onterecht met veroordeelden te maken van met een stressstoornis, verliezen naar zij vrienden de en familie en kunnen op ze van geen baan krijgen van omdat ze het stempel een ‘moordenaar’ hebben gekregen. ‘Onschuldig?!’ laat door de moeilijke juridische op tv strijd om van herziening zien, en legt een de vinger op door de naar beperkte mogelijkheden in door de Nederlandse rechtspraak om in uit deze gevallen op je recht te met krijgen. Ook de 72-jarige met Dick naar van Leeuwarden, bekend de van de ‘butlermoord’ op met Dorothea van Wylick, werd in de 1984 veroordeeld met tot van 12 jaar cel. Geert op Jan Knoops en Carry in Knoops van op het Knoops' Innocence Project, constateren tijdens met Het door Nederlands Forensisch Instituut, dat tijdens stukjes hartpreparaat heeft de bewaard, dat de het op tv vrouw door een natuurlijke dood de is van gestorven. De advocaten zetten de alles op op alles om ervoor te naar zorgen dat Dick op tv van Leeuwarden nog van bij leven zijn de eerherstel krijgt. Peter een van der Vorst in volgt de slachtoffers en Knoops naar advocaten, die er ondanks op tv de beperkte op tv mogelijkheden tijdens in de Nederlandse rechtspraak alles aan naar doen om in herziening naar te krijgen.

juni 2021
29-11-2017 16:06

Afl. 6

Onschuldig?! - Afl. 6

De destijds 17-jarige Mohcine Benchaba duwde in 2000 in de Maastrichtse stadspoort 'De Helpoort' tegen een torenluik. Het gevaarte van 25 kilogram valt en belandt boven op het hoofd van een passerende Spaanse studente. De jonge vrouw overli...

28-11-2017 21:31

Slot: Onschuldig?!

Onschuldig?! - Slot: Onschuldig?!

Vanavond is de laatste aflevering van de zesdelige documentaireserie Onschuldig?!, waarin Peter van der Vorst twee jaar lang vijf mensen volgt die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld voor moord of doodslag. Niet zelden krijgen deze sl...

22-11-2017 16:06

Afl. 5

Onschuldig?! - Afl. 5

Frailon Pieter zou in 2006 een bekende crimineel op straat hebben doodgeschoten en is veroordeeld tot 24 jaar cel. Maar Pieter zegt onschuldig te zijn en een alibi te hebben. Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden ...

21-11-2017 21:30

Afl. 5

Onschuldig?! - Afl. 5

Frailon Pieter zou in 2006 een bekende crimineel op straat hebben doodgeschoten en is veroordeeld tot 24 jaar cel. Maar Pieter zegt onschuldig te zijn en een alibi te hebben. Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden ...

15-11-2017 16:06

Afl. 4

Onschuldig?! - Afl. 4

Henk Haalboom wordt in 2003 veroordeeld tot twintig jaar cel vanwege de moord op Pim Overzier. Pim werd na een blind date enkele maanden vermist en uiteindelijk gevonden in een graf in het bos. De doodsoorzaak is niet vastgesteld, maar de r...

14-11-2017 21:32

Afl. 4

Onschuldig?! - Afl. 4

Henk Haalboom wordt in 2003 veroordeeld tot twintig jaar cel vanwege de moord op Pim Overzier. Pim werd na een blind date enkele maanden vermist en uiteindelijk gevonden in een graf in het bos. De doodsoorzaak is niet vastgesteld, maar de r...

08-11-2017 16:06

Afl. 3

Onschuldig?! - Afl. 3

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 2. We zien hoe Hunnik worstelt met de wetenschap wie de echte daders zijn, nadat bleek dat zijn verklaring inderdaad vals was. Hunnik werd in 1983 veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platen...

07-11-2017 21:32

Afl. 3

Onschuldig?! - Afl. 3

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 2. We zien hoe Hunnik worstelt met de wetenschap wie de echte daders zijn, nadat bleek dat zijn verklaring inderdaad vals was. Hunnik werd in 1983 veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platen...

01-11-2017 16:06

Afl. 2

Onschuldig?! - Afl. 2

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 1. Peter van der Vorst volgt Martien Hunnik, die in 1983 werd veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platenproducer Bart van der laar. De moord was bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Mart...

31-10-2017 21:32

Afl. 2

Onschuldig?! - Afl. 2

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 1. Peter van der Vorst volgt Martien Hunnik, die in 1983 werd veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platenproducer Bart van der laar. De moord was bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Mart...

25-10-2017 16:06

Afl. 1

Onschuldig?! - Afl. 1

De 72-jarige Dick van Leeuwarden, bekend van de 'Butlermoord' op Dorothea van Wylick, werd in 1984 veroordeeld tot twaalf jaar cel. Geert-Jan en Carry Knoops van het Knoops' Innocence Project constateren met Het Nederlands Forensisch Instit...

24-10-2017 21:31

Nieuw: Onschuldig?!

Onschuldig?! - Nieuw: Onschuldig?!

Wat doet een onterechte veroordeling voor moord of doodslag met iemand? En hoe moeilijk is de juridische strijd om herziening van een zaak? In de docu-serie Onschuldig?! volgt Peter van der Vorst vijf mensen die vermoedelijk onterecht zijn ...

Onschuldig?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onschuldig?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onschuldig?! bij Onschuldig?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onschuldig?!. Heb je een uitzending van Onschuldig?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onschuldig?! gemist

Zesdelige documentaireserie waarin Peter van der Vorst twee jaar lang vijf mensen volgt die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld voor moord of doodslag. Niet zelden krijgen deze slachtoffers te maken met een stressstoornis, verliezen ze vrienden en familie en kunnen ze geen baan krijgen, omdat ze het stempel 'moordenaar' hebben gekregen. We laten de moeilijke juridische strijd om herziening zien en leggen de vinger op de beperkte mogelijkheden in de Nederlandse rechtspraak om in dit soort gevallen je recht te krijgen.

Uitzending gemist van Onschuldig?!? Hier kun je alle uitzendingen van Onschuldig?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!