Programma gemist?

De destijds in 17-jarige Mohcine Benchaba uit duwde in 2000 in een door de Maastrichtse stadspoort 'De Helpoort' op tv tegen op een torenluik. Het gevaarte van 25 de kilogram valt van en in belandt boven op het hoofd van uit van een passerende Spaanse studente. De met jonge vrouw overlijdt het ter naar plekke. Benchaba beweert dat het uit een uit ongeluk en stomme fout was. uit Maar de rechters van menen dat tijdens Benchaba beter had kunnen op tv weten en veroordelen hem een voor doodslag. het Mohcine het verkeerde destijds in een van psychose en werd veroordeeld met tot de TBS. Elke 2 jaar door wordt zijn TBS-maatregel naar verlengd. Geert-Jan en een Carry Knoops zetten een alles op alles door om te voorkomen uit dat Mohcine levenslang een vastzit voor op tv een domme fout.

Vanavond is van de laatste aflevering van op de een zesdelige documentaireserie Onschuldig?!, door waarin Peter van der Vorst met twee jaar een lang vijf mensen uit volgt die vermoedelijk een onterecht zijn op tv veroordeeld voor moord of doodslag. tijdens Niet naar zelden krijgen door deze slachtoffers te maken met een door stressstoornis, uit verliezen ze vrienden en naar familie tijdens en kunnen ze door geen baan krijgen, omdat ze het tijdens stempel 'moordenaar' een hebben gekregen. We laten in de moeilijke juridische met tijdens strijd om herziening door zien en leggen de vinger met op op de beperkte mogelijkheden in de Nederlandse tijdens op tv rechtspraak om in dit soort uit gevallen je recht te door op tv krijgen.

Frailon Pieter zou een in met 2006 een bekende crimineel op uit de straat hebben doodgeschoten en de is veroordeeld door tot 24 jaar cel. op Maar Pieter zegt onschuldig door te op tv zijn en een op tv alibi te hebben. in Het rechtsysteem op op tv Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden alleen op op kunnen aankloppen bij de rechters die in hen tijdens ooit hebben veroordeeld. Advocaten Geert-Jan door en Carry Knoops op zetten het alles op een alles om zijn naam te in zuiveren het en hem te bevrijden uit in de beruchte Koraal tijdens Specht-gevangenis.

Frailon Pieter zou naar in 2006 naar een bekende de crimineel op straat het hebben doodgeschoten door en is veroordeeld tot 24 jaar tijdens door cel. Maar Pieter zegt onschuldig te van zijn en een van naar alibi te hebben. Het rechtsysteem de op uit Curaçao werkt anders, op tv waardoor veroordeelden alleen kunnen aankloppen bij op de van rechters die hen ooit in hebben een veroordeeld. Advocaten Geert-Jan uit en Carry Knoops zetten alles een op door alles om zijn naam te naar zuiveren en hem te het bevrijden uit door de beruchte een Koraal Specht-gevangenis.

Henk Haalboom op tv wordt in 2003 op tv veroordeeld tot twintig door jaar cel vanwege de op moord op door Pim Overzier. Pim werd het na met een blind date een enkele maanden op tv vermist en uiteindelijk op tv gevonden in een naar graf in het bos. De uit doodsoorzaak is op niet vastgesteld, maar een de recherche tijdens gaat uit van op moord. Henk wordt gearresteerd tijdens nadat er een in bloedvlekje van het van slachtoffer in zijn van auto wordt aangetroffen. Henk, inmiddels naar uit tijdens de gevangenis, zegt onschuldig een te de zijn en vecht voor het rehabilitatie. Samen met het in Knoops' Innocence Project wil de hij aantonen in dat hij niet uit in staat is op tv geweest om van de moord te het plegen.

Henk tijdens Haalboom wordt in op 2003 veroordeeld tot twintig jaar tijdens cel vanwege de naar moord op door Pim Overzier. Pim werd het na een blind uit date enkele maanden het vermist en op uiteindelijk op tv gevonden in een graf tijdens in het bos. De in doodsoorzaak is tijdens niet vastgesteld, maar de een recherche gaat uit van het moord. Henk op wordt gearresteerd nadat op er een een bloedvlekje van het een slachtoffer in zijn met auto wordt met aangetroffen. Henk, inmiddels uit de naar gevangenis, zegt onschuldig te tijdens zijn en tijdens vecht voor rehabilitatie. op tv Samen met het Knoops' op van Innocence Project wil hij aantonen dat tijdens hij niet op tv in staat is uit geweest om op de moord te op plegen.

Tweeluik van over Martien Hunnik, deel door 2. We naar zien hoe Hunnik worstelt met een de wetenschap van wie de echte op tv daders zijn, nadat bleek met dat zijn in verklaring inderdaad vals was. door Hunnik uit werd in 1983 veroordeeld naar voor de moord op van op de bekende Hilversumse platenproducer tijdens Bart van door der Laar. Het Knoops' Innocence naar Project gaat de strijd door aan voor eerherstel door het en doet een herzieningsverzoek bij een de Hoge het Raad. Lukt naar het Martien Hunnik om zijn door naam te zuiveren het en zijn kinderen te van op tv bewijzen dat hun door vader geen moordenaar een is?

Tweeluik op tv over Martien de Hunnik, deel 2. We zien hoe door Hunnik worstelt uit met de wetenschap het wie de echte daders naar zijn, nadat bleek in uit dat zijn verklaring inderdaad van vals was. Hunnik werd in naar 1983 door veroordeeld voor de moord op op tv de het bekende Hilversumse platenproducer Bart van tijdens der Laar. naar Het naar Knoops' Innocence Project gaat een de strijd in aan voor eerherstel en door doet een herzieningsverzoek bij de de Hoge van Raad. Lukt het Martien naar Hunnik om zijn naam met te zuiveren en van zijn kinderen te door bewijzen een dat hun vader geen moordenaar een uit is?

Tweeluik over Martien de Hunnik, deel in 1. Peter van de der door Vorst volgt Martien Hunnik, die in in 1983 werd naar veroordeeld uit voor de moord op tijdens de bekende Hilversumse een platenproducer Bart van der naar laar. De moord een was het bijna anderhalf jaar onopgelost, op tv totdat Martien Hunnik werd de gearresteerd en bekende tegenover uit uit de politie. Vanaf het in begin houdt Hunnik uit vol dat hij onder van zware politiedruk een valse met bekentenis heeft afgelegd. in We zien hoe op hij hulp zoekt van bij de het Knoops' tijdens Innocence Project om eerherstel te tijdens krijgen.

Tweeluik op over Martien Hunnik, deel 1. op tv Peter van der tijdens in Vorst volgt Martien Hunnik, die in een 1983 van werd veroordeeld voor de moord op op de op bekende Hilversumse platenproducer tijdens Bart van op tv der laar. De moord was in bijna het anderhalf jaar onopgelost, op totdat Martien Hunnik het werd gearresteerd en door bekende tegenover de met politie. Vanaf het begin houdt de Hunnik naar vol dat hij onder zware een politiedruk een de valse door bekentenis heeft afgelegd. We zien hoe de hij hulp het zoekt met bij het Knoops' Innocence Project op om eerherstel te door krijgen.

De 72-jarige de Dick van Leeuwarden, het bekend van de 'Butlermoord' met op met Dorothea van Wylick, tijdens werd in 1984 veroordeeld op tot twaalf naar jaar cel. Geert-Jan en Carry de Knoops van het van Knoops' Innocence Project het constateren met Het door Nederlands Forensisch Instituut met van dat de vrouw door een een natuurlijke in dood is gestorven. De uit advocaten zetten alles op op alles om ervoor te op tv zorgen dat de Dick uit van Leeuwarden nog het bij leven zijn eerherstel een krijgt.

Wat door doet een onterechte uit veroordeling voor moord op of doodslag op met iemand? En het hoe moeilijk is de juridische strijd tijdens om het herziening van een de zaak? In uit de docu-serie Onschuldig?! een volgt Peter van der Vorst vijf een mensen op die vermoedelijk onterecht zijn van veroordeeld. de Zij worden bijgestaan door een de Amsterdamse strafpleiters op tv meesters Geert Jan een Knoops en naar Carry Knoops in de strijd om op hun recht door te in halen. Niet zelden krijgen tijdens onterecht veroordeelden te de maken met een stressstoornis, verliezen in zij vrienden en in familie door en kunnen ze geen de baan krijgen omdat ze het een stempel ‘moordenaar’ hebben het gekregen. op tv ‘Onschuldig?!’ laat de uit moeilijke juridische strijd om herziening een zien, in en legt de vinger de op de beperkte op tv mogelijkheden naar in de Nederlandse rechtspraak om in een uit deze gevallen je in recht te krijgen. Ook de 72-jarige Dick op van Leeuwarden, door bekend van de ‘butlermoord’ de op Dorothea op van Wylick, werd uit in 1984 veroordeeld tijdens tot 12 het jaar cel. tijdens Geert Jan Knoops en Carry tijdens Knoops van tijdens het Knoops' een Innocence Project, constateren met van Het Nederlands Forensisch Instituut, dat door stukjes hartpreparaat heeft een bewaard, dat de van vrouw door door een het natuurlijke dood is gestorven. de De advocaten zetten alles de op alles door om ervoor te zorgen van dat Dick de van Leeuwarden met nog bij leven zijn eerherstel het krijgt. Peter van der Vorst door het volgt de slachtoffers en Knoops advocaten, met die er ondanks tijdens naar de beperkte mogelijkheden in de Nederlandse in uit rechtspraak alles aan doen om herziening van te de krijgen.

juli 2020
29-11-2017 16:06

Afl. 6

Onschuldig?! - Afl. 6

De destijds 17-jarige Mohcine Benchaba duwde in 2000 in de Maastrichtse stadspoort 'De Helpoort' tegen een torenluik. Het gevaarte van 25 kilogram valt en belandt boven op het hoofd van een passerende Spaanse studente. De jonge vrouw overli...

28-11-2017 21:31

Slot: Onschuldig?!

Onschuldig?! - Slot: Onschuldig?!

Vanavond is de laatste aflevering van de zesdelige documentaireserie Onschuldig?!, waarin Peter van der Vorst twee jaar lang vijf mensen volgt die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld voor moord of doodslag. Niet zelden krijgen deze sl...

22-11-2017 16:06

Afl. 5

Onschuldig?! - Afl. 5

Frailon Pieter zou in 2006 een bekende crimineel op straat hebben doodgeschoten en is veroordeeld tot 24 jaar cel. Maar Pieter zegt onschuldig te zijn en een alibi te hebben. Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden ...

21-11-2017 21:30

Afl. 5

Onschuldig?! - Afl. 5

Frailon Pieter zou in 2006 een bekende crimineel op straat hebben doodgeschoten en is veroordeeld tot 24 jaar cel. Maar Pieter zegt onschuldig te zijn en een alibi te hebben. Het rechtsysteem op Curaçao werkt anders, waardoor veroordeelden ...

15-11-2017 16:06

Afl. 4

Onschuldig?! - Afl. 4

Henk Haalboom wordt in 2003 veroordeeld tot twintig jaar cel vanwege de moord op Pim Overzier. Pim werd na een blind date enkele maanden vermist en uiteindelijk gevonden in een graf in het bos. De doodsoorzaak is niet vastgesteld, maar de r...

14-11-2017 21:32

Afl. 4

Onschuldig?! - Afl. 4

Henk Haalboom wordt in 2003 veroordeeld tot twintig jaar cel vanwege de moord op Pim Overzier. Pim werd na een blind date enkele maanden vermist en uiteindelijk gevonden in een graf in het bos. De doodsoorzaak is niet vastgesteld, maar de r...

08-11-2017 16:06

Afl. 3

Onschuldig?! - Afl. 3

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 2. We zien hoe Hunnik worstelt met de wetenschap wie de echte daders zijn, nadat bleek dat zijn verklaring inderdaad vals was. Hunnik werd in 1983 veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platen...

07-11-2017 21:32

Afl. 3

Onschuldig?! - Afl. 3

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 2. We zien hoe Hunnik worstelt met de wetenschap wie de echte daders zijn, nadat bleek dat zijn verklaring inderdaad vals was. Hunnik werd in 1983 veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platen...

01-11-2017 16:06

Afl. 2

Onschuldig?! - Afl. 2

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 1. Peter van der Vorst volgt Martien Hunnik, die in 1983 werd veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platenproducer Bart van der laar. De moord was bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Mart...

31-10-2017 21:32

Afl. 2

Onschuldig?! - Afl. 2

Tweeluik over Martien Hunnik, deel 1. Peter van der Vorst volgt Martien Hunnik, die in 1983 werd veroordeeld voor de moord op de bekende Hilversumse platenproducer Bart van der laar. De moord was bijna anderhalf jaar onopgelost, totdat Mart...

25-10-2017 16:06

Afl. 1

Onschuldig?! - Afl. 1

De 72-jarige Dick van Leeuwarden, bekend van de 'Butlermoord' op Dorothea van Wylick, werd in 1984 veroordeeld tot twaalf jaar cel. Geert-Jan en Carry Knoops van het Knoops' Innocence Project constateren met Het Nederlands Forensisch Instit...

24-10-2017 21:31

Nieuw: Onschuldig?!

Onschuldig?! - Nieuw: Onschuldig?!

Wat doet een onterechte veroordeling voor moord of doodslag met iemand? En hoe moeilijk is de juridische strijd om herziening van een zaak? In de docu-serie Onschuldig?! volgt Peter van der Vorst vijf mensen die vermoedelijk onterecht zijn ...

Onschuldig?! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onschuldig?! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onschuldig?! bij Onschuldig?! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onschuldig?!. Heb je een uitzending van Onschuldig?! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onschuldig?! gemist

Zesdelige documentaireserie waarin Peter van der Vorst twee jaar lang vijf mensen volgt die vermoedelijk onterecht zijn veroordeeld voor moord of doodslag. Niet zelden krijgen deze slachtoffers te maken met een stressstoornis, verliezen ze vrienden en familie en kunnen ze geen baan krijgen, omdat ze het stempel 'moordenaar' hebben gekregen. We laten de moeilijke juridische strijd om herziening zien en leggen de vinger op de beperkte mogelijkheden in de Nederlandse rechtspraak om in dit soort gevallen je recht te krijgen.

Uitzending gemist van Onschuldig?!? Hier kun je alle uitzendingen van Onschuldig?! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 29-11-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!