Programma gemist?

In Keep tijdens it cool strijden BN?ers door tegen een hun eigen hartslag. Nick Schilder naar tijdens presenteert dit programma, van waarin elke aflevering een bekende een artiest, sporter of door presentator een aantal op tv lastige vragen en naar zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt. Hij van een of zij speelt daarbij op tv niet tegen een concurrent, de in van voornaamste tegenstander is door de eigen hartslag. Want hoe cooler het men blijft, van hoe meer het er te winnen op valt.

In Keep tijdens it met cool strijden BN?ers tegen hun door eigen hartslag. Nick Schilder het een presenteert dit programma, waarin elke op aflevering een naar bekende artiest, sporter of presentator naar een aantal lastige tijdens vragen en een zenuwslopende van behendigheidsopdrachten krijgt. Hij of zij in speelt het daarbij niet tegen een concurrent, de op voornaamste tegenstander met is de naar eigen hartslag. Want hoe naar cooler uit men blijft, hoe meer er te van winnen in valt.

In op het nieuwe Keep tijdens it cool strijden BN’ers tegen in hun eigen hartslag. naar Nick een Schilder presenteert dit de programma, waarin elke aflevering een op tv bekende artiest, sporter in of presentator een met aantal door lastige vragen en zenuwslopende uit behendigheidsopdrachten de krijgt. Hij of zij speelt daarbij van niet tegen op tv een concurrent, een de voornaamste tegenstander is de een eigen met hartslag. Want in hoe cooler men blijft, hoe van meer er een te winnen valt. Nick Schilder: door “Na de laatste een jaren deel te hebben van genomen van aan een tijdens aantal mooie tv-projecten, is een het programma presenteren tijdens compleet nieuw voor de mij. Dit en de zenuwslopende tijdens tijdens opzet van Keep van it cool maken dit voor mij tijdens door een megaspannend avontuur!” Keep in it cool is een gameshow het waarin elke met week een op tv BN’er het spel speelt. op Zij staan er niet alleen door voor, ze mogen op een twee vrienden meenemen. Dit kunnen van collega-beroemdheden zijn maar naar ook de buurman of op tv kapster, omdat diegene op tv bijvoorbeeld zo goed op tv op door de hoogte in is van het laatste shownieuws. Deze het sidekicks uit spelen samen met de BN’er een en moeten uit er bovendien voor op tv zorgen dat hij of in zij naar het hoofd koel weet door te houden tijdens de door vaak naar zeer lastige opdrachten. tijdens Elke overgebleven een hartslag is namelijk geld de waard. En hoe meer de hartslagen er overblijven, hoe door meer er te uit winnen van valt voor een goed de doel.

november 2019
07-11-2017 21:30

Giel Beelen

Keep it Cool - Giel Beelen

In Keep it cool strijden BN?ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt....

31-10-2017 21:30

Babette van Veen

Keep it Cool - Babette van Veen

In Keep it cool strijden BN?ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt....

24-10-2017 21:30

Nieuwe spelshow: Keep it cool

Keep it Cool - Nieuwe spelshow: Keep it cool

In het nieuwe Keep it cool strijden BN’ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrach...

Keep it Cool gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Keep it Cool de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Keep it Cool bij Keep it Cool liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Keep it Cool. Heb je een uitzending van Keep it Cool gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Keep it Cool gemist

Uitzending gemist van Keep it Cool? Hier kun je alle uitzendingen van Keep it Cool kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!