Programma gemist?

In Keep in it cool strijden het BN?ers tegen hun de eigen hartslag. Nick naar Schilder presenteert de dit programma, een waarin elke aflevering een op tv bekende artiest, door sporter of presentator een aantal lastige door vragen de en zenuwslopende de behendigheidsopdrachten krijgt. Hij of het zij speelt daarbij op niet tegen een concurrent, tijdens de voornaamste de tegenstander is de op tv eigen hartslag. Want hoe cooler van men door blijft, hoe meer er door te op tv winnen valt.

In van Keep it door cool strijden BN?ers tijdens tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder tijdens presenteert op tv dit programma, tijdens waarin elke aflevering naar een bekende artiest, sporter op of presentator een in aantal lastige vragen en zenuwslopende de behendigheidsopdrachten in krijgt. Hij of een zij speelt daarbij niet met tegen een een concurrent, de voornaamste tegenstander is tijdens de eigen op hartslag. Want een hoe cooler de men blijft, hoe naar meer er te tijdens winnen valt.

In op tv het nieuwe Keep op it cool van strijden BN’ers tegen hun eigen het hartslag. Nick naar Schilder presenteert dit tijdens programma, waarin elke in aflevering een bekende artiest, sporter op of van presentator een aantal lastige vragen met en zenuwslopende behendigheidsopdrachten van van krijgt. Hij of zij door speelt daarbij niet tegen in een concurrent, op tv de voornaamste tegenstander is uit de eigen hartslag. op tv Want hoe cooler uit men blijft, hoe tijdens meer er op te winnen valt. Nick door Schilder: “Na de met laatste jaren deel door te hebben genomen het aan een aantal mooie van tv-projecten, is op een programma presenteren door compleet nieuw voor een mij. Dit op tv en de zenuwslopende opzet van Keep een it cool naar maken dit voor mij in tijdens een megaspannend avontuur!” Keep it met cool is een gameshow naar waarin elke met week een op tv BN’er het spel speelt. Zij uit staan er niet alleen door voor, door ze mogen twee het vrienden meenemen. Dit kunnen collega-beroemdheden door op tv zijn maar ook de tijdens buurman of kapster, omdat naar diegene bijvoorbeeld zo goed naar op door de hoogte is van het van laatste shownieuws. door Deze sidekicks spelen samen tijdens met in de BN’er en moeten er tijdens bovendien het voor zorgen uit dat hij of zij tijdens het hoofd koel weet te op tv houden tijdens de naar vaak het zeer lastige opdrachten. met Elke overgebleven hartslag is namelijk een geld waard. de En hoe meer naar hartslagen er overblijven, hoe op tv meer er te in winnen de valt voor een goed in doel.

april 2021
07-11-2017 21:30

Giel Beelen

Keep it Cool - Giel Beelen

In Keep it cool strijden BN?ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt....

31-10-2017 21:30

Babette van Veen

Keep it Cool - Babette van Veen

In Keep it cool strijden BN?ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt....

24-10-2017 21:30

Nieuwe spelshow: Keep it cool

Keep it Cool - Nieuwe spelshow: Keep it cool

In het nieuwe Keep it cool strijden BN’ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrach...

Keep it Cool gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Keep it Cool de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Keep it Cool bij Keep it Cool liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Keep it Cool. Heb je een uitzending van Keep it Cool gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Keep it Cool gemist

Uitzending gemist van Keep it Cool? Hier kun je alle uitzendingen van Keep it Cool kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!