Programma gemist?

In Keep met it cool een strijden BN?ers tegen uit hun eigen hartslag. Nick Schilder door presenteert dit programma, naar waarin elke op aflevering een bekende artiest, met sporter naar of presentator een van aantal lastige vragen en de zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt. het Hij of zij door speelt daarbij niet tegen het een met concurrent, de voornaamste tegenstander is op tv de naar eigen hartslag. Want van hoe cooler naar men blijft, hoe de meer er te op tv winnen valt.

In Keep it van met cool strijden BN?ers tegen op tv hun eigen hartslag. Nick Schilder met een presenteert dit programma, naar waarin elke aflevering een bekende tijdens artiest, sporter met of presentator de een aantal lastige vragen en het zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt. Hij op of op tv zij speelt daarbij niet tegen in een concurrent, de een voornaamste van tegenstander is de eigen op hartslag. Want hoe cooler tijdens men blijft, hoe een meer er van te winnen het valt.

In het het nieuwe Keep met it cool uit strijden BN’ers tegen hun eigen hartslag. op Nick op Schilder presenteert dit programma, op waarin het elke aflevering een bekende artiest, sporter een of presentator een van de aantal lastige vragen het en zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt. het Hij of op zij speelt daarbij niet tegen naar een concurrent, de een voornaamste tegenstander is het de door eigen hartslag. Want hoe door cooler men blijft, hoe van meer er te naar winnen valt. Nick Schilder: tijdens “Na op de laatste jaren deel te hebben een uit genomen aan een aantal mooie van tv-projecten, is met een programma presenteren compleet in nieuw van voor mij. Dit het en de zenuwslopende naar opzet van Keep it in cool maken dit op voor mij een de megaspannend avontuur!” Keep een it cool is een gameshow door waarin elke week op tv een BN’er het spel met speelt. Zij naar staan er het niet alleen voor, het ze mogen twee vrienden meenemen. het Dit op tv kunnen collega-beroemdheden zijn maar ook een de door buurman of kapster, omdat door diegene bijvoorbeeld zo in goed op de de hoogte is van naar het laatste shownieuws. op Deze sidekicks spelen op tv samen met de de BN’er en het moeten er bovendien voor uit zorgen dat een hij of zij het de hoofd koel weet te naar houden tijdens de op tv vaak op zeer lastige opdrachten. Elke door overgebleven hartslag de is namelijk een geld waard. En hoe uit meer hartslagen van er overblijven, hoe meer uit er te winnen valt voor tijdens een goed door doel.

december 2020
07-11-2017 21:30

Giel Beelen

Keep it Cool - Giel Beelen

In Keep it cool strijden BN?ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt....

31-10-2017 21:30

Babette van Veen

Keep it Cool - Babette van Veen

In Keep it cool strijden BN?ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt....

24-10-2017 21:30

Nieuwe spelshow: Keep it cool

Keep it Cool - Nieuwe spelshow: Keep it cool

In het nieuwe Keep it cool strijden BN’ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrach...

Keep it Cool gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Keep it Cool de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Keep it Cool bij Keep it Cool liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Keep it Cool. Heb je een uitzending van Keep it Cool gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Keep it Cool gemist

Uitzending gemist van Keep it Cool? Hier kun je alle uitzendingen van Keep it Cool kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!