Programma gemist?

In Keep met it cool strijden BN?ers een de tegen hun eigen hartslag. op Nick Schilder met presenteert dit programma, waarin elke in aflevering een bekende op tv artiest, sporter of in presentator een aantal lastige door vragen tijdens en zenuwslopende op behendigheidsopdrachten krijgt. Hij of zij door speelt daarbij niet tegen uit op een concurrent, de voornaamste door tegenstander is de uit eigen hartslag. het Want hoe cooler men blijft, hoe uit meer er te tijdens winnen naar valt.

In met Keep it cool strijden BN?ers van tegen de hun eigen van hartslag. Nick Schilder presenteert dit programma, in waarin elke het aflevering een bekende artiest, de sporter of tijdens presentator een aantal lastige het vragen van en zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt. Hij op tv of met zij speelt daarbij van niet tegen een concurrent, de tijdens voornaamste op tv tegenstander is de eigen hartslag. van Want een hoe cooler in men blijft, hoe meer er te op tv winnen naar valt.

In van het nieuwe op tv Keep it cool een strijden BN’ers tegen hun eigen van hartslag. in Nick Schilder presenteert dit het programma, waarin elke met aflevering een bekende naar artiest, sporter of een presentator een aantal lastige vragen op en zenuwslopende behendigheidsopdrachten op tv krijgt. Hij of naar zij speelt daarbij de niet op tv tegen een tijdens concurrent, de voornaamste tegenstander het is de in eigen hartslag. Want hoe cooler in men blijft, hoe meer tijdens er met te winnen valt. Nick met Schilder: “Na de laatste naar jaren op deel te hebben genomen aan een door aantal mooie tv-projecten, een is een programma van presenteren compleet een nieuw voor mij. Dit de en de een zenuwslopende opzet van Keep op it de cool maken dit voor mij tijdens een megaspannend avontuur!” Keep uit it op cool is een gameshow waarin de elke week een door BN’er naar het spel met speelt. Zij staan in er niet alleen uit voor, ze mogen twee vrienden van meenemen. Dit het kunnen collega-beroemdheden zijn maar door ook de buurman van of kapster, omdat door diegene een bijvoorbeeld zo goed op de hoogte tijdens is van het van door laatste shownieuws. Deze het sidekicks spelen samen met de op tv BN’er en moeten er naar uit bovendien voor zorgen de dat hij of zij in het hoofd koel weet te van houden van tijdens de vaak zeer van lastige opdrachten. Elke uit overgebleven hartslag is namelijk in door geld waard. En hoe meer van hartslagen naar er overblijven, hoe meer door er te winnen valt voor een een naar goed doel.

april 2020
07-11-2017 21:30

Giel Beelen

Keep it Cool - Giel Beelen

In Keep it cool strijden BN?ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt....

31-10-2017 21:30

Babette van Veen

Keep it Cool - Babette van Veen

In Keep it cool strijden BN?ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt....

24-10-2017 21:30

Nieuwe spelshow: Keep it cool

Keep it Cool - Nieuwe spelshow: Keep it cool

In het nieuwe Keep it cool strijden BN’ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrach...

Keep it Cool gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Keep it Cool de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Keep it Cool bij Keep it Cool liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Keep it Cool. Heb je een uitzending van Keep it Cool gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Keep it Cool gemist

Uitzending gemist van Keep it Cool? Hier kun je alle uitzendingen van Keep it Cool kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!