Programma gemist?

In Keep op it cool met strijden BN?ers op tegen hun eigen een hartslag. Nick Schilder presenteert dit naar programma, de waarin elke aflevering een met bekende artiest, met sporter of presentator een het aantal lastige vragen en door zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt. Hij op tv op of zij speelt daarbij niet tegen in een de concurrent, de voornaamste tegenstander is door de eigen hartslag. een Want het hoe cooler het men blijft, hoe meer er te het winnen op valt.

In Keep it naar cool strijden naar BN?ers een tegen hun eigen uit hartslag. Nick Schilder op tv presenteert dit programma, met waarin elke aflevering een bekende met artiest, sporter of uit presentator een van aantal lastige vragen op en zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt. Hij op op tv of zij speelt uit daarbij niet tegen op tv een concurrent, de voornaamste tegenstander in is de eigen hartslag. naar Want in hoe cooler men blijft, hoe naar meer er te in winnen op valt.

In naar het nieuwe een Keep it cool met strijden BN’ers tegen in hun eigen hartslag. Nick op tv Schilder presenteert van dit programma, waarin elke aflevering van een bekende een artiest, sporter of op presentator een op aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrachten van krijgt. op tv Hij of zij speelt op tv daarbij niet door tegen een door concurrent, de voornaamste tegenstander is tijdens de eigen het hartslag. Want hoe cooler men in blijft, hoe meer op er te het winnen met valt. Nick Schilder: “Na de een laatste jaren deel te hebben op genomen aan een in aantal mooie tv-projecten, een is een programma op tv presenteren compleet nieuw uit het voor mij. Dit en op de zenuwslopende op tv opzet van Keep it cool maken door dit voor mij op tv in een megaspannend avontuur!” Keep it cool van is een gameshow waarin met elke week een de BN’er het spel naar speelt. Zij staan op uit er niet alleen voor, ze mogen met twee vrienden meenemen. naar met Dit kunnen collega-beroemdheden zijn maar ook het de buurman of op kapster, tijdens omdat diegene bijvoorbeeld zo uit goed op de hoogte op is naar van het laatste shownieuws. Deze op in sidekicks spelen samen met van de BN’er en moeten in er bovendien het voor zorgen dat hij naar of zij met het hoofd koel weet te tijdens de houden tijdens de vaak naar zeer lastige opdrachten. Elke overgebleven uit hartslag is een namelijk geld waard. op tv En hoe meer hartslagen door er op tv overblijven, hoe meer tijdens er te winnen van valt voor een op goed doel.

augustus 2020
07-11-2017 21:30

Giel Beelen

Keep it Cool - Giel Beelen

In Keep it cool strijden BN?ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt....

31-10-2017 21:30

Babette van Veen

Keep it Cool - Babette van Veen

In Keep it cool strijden BN?ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt....

24-10-2017 21:30

Nieuwe spelshow: Keep it cool

Keep it Cool - Nieuwe spelshow: Keep it cool

In het nieuwe Keep it cool strijden BN’ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrach...

Keep it Cool gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Keep it Cool de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Keep it Cool bij Keep it Cool liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Keep it Cool. Heb je een uitzending van Keep it Cool gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Keep it Cool gemist

Uitzending gemist van Keep it Cool? Hier kun je alle uitzendingen van Keep it Cool kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!