Programma gemist?

In Keep it in cool strijden BN?ers naar tijdens tegen hun eigen op tv hartslag. Nick Schilder presenteert dit naar programma, waarin elke aflevering op een bekende van artiest, door sporter of presentator naar een aantal lastige vragen en zenuwslopende door behendigheidsopdrachten krijgt. Hij de of zij speelt op op tv daarbij niet tegen een concurrent, de op voornaamste tegenstander is door de eigen hartslag. in uit Want hoe cooler men naar blijft, hoe meer er te met winnen op valt.

In op tv Keep it cool een strijden BN?ers tegen hun op eigen hartslag. in Nick Schilder presenteert dit van programma, waarin elke aflevering op een van bekende artiest, sporter uit of presentator uit een aantal lastige vragen het en zenuwslopende behendigheidsopdrachten een krijgt. Hij of zij door speelt daarbij in niet tegen een concurrent, uit de voornaamste naar tegenstander is op tv de eigen hartslag. Want hoe cooler van men blijft, hoe in meer het er te winnen op valt.

In het uit nieuwe Keep it met cool op strijden BN’ers tegen het hun eigen hartslag. Nick de Schilder presenteert dit programma, naar waarin elke aflevering van een tijdens bekende artiest, sporter of presentator een naar aantal op tv lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrachten op naar krijgt. Hij of zij speelt op daarbij niet het tegen een concurrent, een de voornaamste tegenstander is van de eigen in hartslag. Want hoe cooler door men blijft, hoe door meer er op tv te winnen uit valt. Nick Schilder: “Na de laatste in jaren deel te op tv hebben genomen naar aan een op aantal mooie tv-projecten, met is een programma presenteren met compleet nieuw voor mij. met Dit een en de zenuwslopende opzet van Keep door in it cool maken dit de voor mij een megaspannend van avontuur!” Keep it cool op is de een gameshow waarin met elke week een BN’er met het spel speelt. op tv Zij staan er niet uit alleen voor, ze naar mogen twee vrienden van meenemen. Dit in kunnen collega-beroemdheden zijn maar ook uit de buurman of van kapster, omdat in diegene bijvoorbeeld uit zo goed op met de hoogte is de van het uit laatste shownieuws. Deze sidekicks spelen op tv samen de met de BN’er en op moeten er het bovendien voor zorgen dat uit hij of zij het hoofd tijdens koel van weet te op tv houden tijdens de vaak op tv zeer lastige opdrachten. met Elke overgebleven hartslag is namelijk op geld tijdens waard. En hoe meer hartslagen op tv er in overblijven, hoe meer de er te naar winnen valt voor een met goed doel.

augustus 2021
07-11-2017 21:30

Giel Beelen

Keep it Cool - Giel Beelen

In Keep it cool strijden BN?ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt....

31-10-2017 21:30

Babette van Veen

Keep it Cool - Babette van Veen

In Keep it cool strijden BN?ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt....

24-10-2017 21:30

Nieuwe spelshow: Keep it cool

Keep it Cool - Nieuwe spelshow: Keep it cool

In het nieuwe Keep it cool strijden BN’ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrach...

Keep it Cool gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Keep it Cool de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Keep it Cool bij Keep it Cool liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Keep it Cool. Heb je een uitzending van Keep it Cool gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Keep it Cool gemist

Uitzending gemist van Keep it Cool? Hier kun je alle uitzendingen van Keep it Cool kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-11-2017 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!