Programma gemist?

Speciaal op tv programma over naar het vandaag beëdigde kabinet-Rutte in III. Interviews met premier Rutte op tv en zijn drie tijdens vicepremiers. En de gesprekken met met de nieuwe ministers en op tv staatssecretarissen.

oktober 2020
26-10-2017 11:00

NOS Beëdiging Kabinet Rutte III

NOS Beëdiging Kabinet Rutte III - NOS Beëdiging Kabinet Rutte III

Speciaal programma over het vandaag beëdigde kabinet-Rutte III. Interviews met premier Rutte en zijn drie vicepremiers. En gesprekken met de nieuwe ministers en staatssecretarissen.

NOS Beëdiging Kabinet Rutte III gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Beëdiging Kabinet Rutte III de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Beëdiging Kabinet Rutte III bij NOS Beëdiging Kabinet Rutte III liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Beëdiging Kabinet Rutte III. Heb je een uitzending van NOS Beëdiging Kabinet Rutte III gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Beëdiging Kabinet Rutte III gemist

Uitzending gemist van NOS Beëdiging Kabinet Rutte III? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Beëdiging Kabinet Rutte III kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!