Programma gemist?

Na een lange naar formatie is het het zover; in vandaag wordt het nieuwe op kabinet naar beëdigd. Dat gebeurt uit dit jaar voor het naar eerst door koning Willem-Alexander het en in door Paleis Noordeinde, het omdat Huis Ten Bosch verbouwd wordt. naar De beëdiging van een de nieuwe uit bewindslieden en de op bekende bordesfoto de met koning Willem-Alexander uit zijn overdag live te volgen van bij uit de NOS. Vanavond op tv is een speciaal tv-programma tijdens te van zien waarin het nieuwe op kabinet wordt voorgesteld. Kabinet Rutte III tijdens telt naar vele nieuwe ministers. Wie zijn het ze een en wat worden hun belangrijkste door politieke punten? Dionne uit Stax en Ron een Fresen interviewen door vanuit op Den Haag de premier en van de uit nieuwe vicepremiers. Politiek verslaggevers Nynke met de Zoeten en door Albert Bos een gaan in op tv gesprek met de ministers. De de ‘Formatievloggers’ Xander van der uit een Wulp, Joost Vullings en van Vincent Rietbergen stellen op eigen van wijze de door staatssecretarissen aan de de kijkers de voor.

januari 2021
26-10-2017 20:35

Live: Presentatie Kabinet Rutte III

NOS Presentatie Kabinet Rutte III - Live: Presentatie Kabinet Rutte III

Na een lange formatie is het zover; vandaag wordt het nieuwe kabinet beëdigd. Dat gebeurt dit jaar voor het eerst door koning Willem-Alexander en in Paleis Noordeinde, omdat Huis Ten Bosch verbouwd wordt. De beëdiging van de nieuwe bewindsl...

NOS Presentatie Kabinet Rutte III gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Presentatie Kabinet Rutte III de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Presentatie Kabinet Rutte III bij NOS Presentatie Kabinet Rutte III liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Presentatie Kabinet Rutte III. Heb je een uitzending van NOS Presentatie Kabinet Rutte III gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Presentatie Kabinet Rutte III gemist

Uitzending gemist van NOS Presentatie Kabinet Rutte III? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Presentatie Kabinet Rutte III kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!