Programma gemist?

Na een lange een formatie is het van zover; vandaag wordt naar het nieuwe uit kabinet met beëdigd. Dat gebeurt dit het jaar voor op tv het eerst door koning de Willem-Alexander en in Paleis op tv Noordeinde, van omdat Huis Ten Bosch verbouwd van wordt. van De beëdiging van een de nieuwe bewindslieden en van de bekende bordesfoto met koning op tv Willem-Alexander zijn de overdag live te volgen op tv bij de NOS. de Vanavond is naar een naar speciaal tv-programma te naar zien waarin het nieuwe kabinet in wordt op voorgesteld. Kabinet Rutte III telt van vele nieuwe ministers. Wie tijdens zijn ze en het wat worden door hun belangrijkste politieke punten? van Dionne Stax en Ron met Fresen interviewen op tv vanuit naar Den Haag de premier tijdens en de naar nieuwe vicepremiers. Politiek verslaggevers Nynke tijdens de Zoeten en met Albert Bos gaan met in op gesprek met de ministers. De een ‘Formatievloggers’ Xander van der met het Wulp, Joost Vullings en Vincent op Rietbergen stellen van op eigen wijze de staatssecretarissen van aan de op tv kijkers door voor.

april 2021
26-10-2017 20:35

Live: Presentatie Kabinet Rutte III

NOS Presentatie Kabinet Rutte III - Live: Presentatie Kabinet Rutte III

Na een lange formatie is het zover; vandaag wordt het nieuwe kabinet beëdigd. Dat gebeurt dit jaar voor het eerst door koning Willem-Alexander en in Paleis Noordeinde, omdat Huis Ten Bosch verbouwd wordt. De beëdiging van de nieuwe bewindsl...

NOS Presentatie Kabinet Rutte III gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Presentatie Kabinet Rutte III de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Presentatie Kabinet Rutte III bij NOS Presentatie Kabinet Rutte III liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Presentatie Kabinet Rutte III. Heb je een uitzending van NOS Presentatie Kabinet Rutte III gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Presentatie Kabinet Rutte III gemist

Uitzending gemist van NOS Presentatie Kabinet Rutte III? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Presentatie Kabinet Rutte III kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!