Programma gemist?

Na een lange met formatie is een het zover; vandaag met wordt het door nieuwe kabinet beëdigd. Dat gebeurt de dit door jaar voor in het eerst door een koning Willem-Alexander en in Paleis Noordeinde, op tv omdat uit Huis Ten Bosch de verbouwd wordt. De beëdiging van van de in nieuwe bewindslieden tijdens en de bekende tijdens bordesfoto met koning Willem-Alexander van zijn overdag live te met volgen bij de NOS. op door Vanavond is een tijdens speciaal tv-programma te zien waarin van het de nieuwe kabinet wordt voorgesteld. Kabinet Rutte III op door telt vele nieuwe de ministers. Wie zijn op ze en wat worden hun het belangrijkste door politieke punten? Dionne Stax en tijdens Ron Fresen op tv interviewen vanuit Den Haag de tijdens premier in en de nieuwe vicepremiers. van Politiek verslaggevers een Nynke de Zoeten op en Albert Bos door gaan in gesprek een met de ministers. De ‘Formatievloggers’ op tv Xander van der een Wulp, Joost door Vullings en Vincent een Rietbergen stellen op op eigen wijze op de staatssecretarissen door aan de kijkers door voor.

september 2020
26-10-2017 20:35

Live: Presentatie Kabinet Rutte III

NOS Presentatie Kabinet Rutte III - Live: Presentatie Kabinet Rutte III

Na een lange formatie is het zover; vandaag wordt het nieuwe kabinet beëdigd. Dat gebeurt dit jaar voor het eerst door koning Willem-Alexander en in Paleis Noordeinde, omdat Huis Ten Bosch verbouwd wordt. De beëdiging van de nieuwe bewindsl...

NOS Presentatie Kabinet Rutte III gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Presentatie Kabinet Rutte III de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Presentatie Kabinet Rutte III bij NOS Presentatie Kabinet Rutte III liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Presentatie Kabinet Rutte III. Heb je een uitzending van NOS Presentatie Kabinet Rutte III gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Presentatie Kabinet Rutte III gemist

Uitzending gemist van NOS Presentatie Kabinet Rutte III? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Presentatie Kabinet Rutte III kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!