Programma gemist?

Na een op lange formatie is het tijdens naar zover; vandaag wordt het het nieuwe kabinet beëdigd. Dat de gebeurt dit van jaar voor het eerst door in op koning Willem-Alexander en in Paleis een Noordeinde, omdat Huis op tv Ten tijdens Bosch verbouwd wordt. De een beëdiging van naar de nieuwe bewindslieden en de op bekende bordesfoto met koning met op tv Willem-Alexander zijn overdag live een te volgen bij de het NOS. Vanavond is een een tijdens speciaal tv-programma te zien in waarin het nieuwe kabinet in wordt voorgesteld. Kabinet Rutte van III de telt vele nieuwe ministers. in Wie zijn ze en wat een worden door hun belangrijkste de politieke punten? Dionne de Stax en Ron het Fresen interviewen vanuit Den met Haag de premier en van de een nieuwe vicepremiers. Politiek verslaggevers Nynke de een Zoeten en naar Albert Bos gaan in van op tv gesprek met de ministers. naar De ‘Formatievloggers’ naar Xander van der Wulp, Joost Vullings op tv en Vincent Rietbergen op tv de stellen op eigen wijze door de staatssecretarissen aan de kijkers het op tv voor.

augustus 2021
26-10-2017 20:35

Live: Presentatie Kabinet Rutte III

NOS Presentatie Kabinet Rutte III - Live: Presentatie Kabinet Rutte III

Na een lange formatie is het zover; vandaag wordt het nieuwe kabinet beëdigd. Dat gebeurt dit jaar voor het eerst door koning Willem-Alexander en in Paleis Noordeinde, omdat Huis Ten Bosch verbouwd wordt. De beëdiging van de nieuwe bewindsl...

NOS Presentatie Kabinet Rutte III gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Presentatie Kabinet Rutte III de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Presentatie Kabinet Rutte III bij NOS Presentatie Kabinet Rutte III liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Presentatie Kabinet Rutte III. Heb je een uitzending van NOS Presentatie Kabinet Rutte III gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Presentatie Kabinet Rutte III gemist

Uitzending gemist van NOS Presentatie Kabinet Rutte III? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Presentatie Kabinet Rutte III kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!