Programma gemist?

Na een op lange formatie op is het zover; door vandaag wordt een het nieuwe kabinet beëdigd. met Dat gebeurt dit jaar door voor het tijdens eerst door koning Willem-Alexander van en op in Paleis Noordeinde, omdat Huis Ten van Bosch door verbouwd wordt. het De beëdiging van de de nieuwe bewindslieden en in de bekende bordesfoto het met koning op tv Willem-Alexander zijn overdag live te volgen uit bij op tv de NOS. Vanavond is uit een speciaal op tv tv-programma te zien door waarin het nieuwe kabinet wordt op voorgesteld. Kabinet Rutte tijdens III telt vele nieuwe van ministers. Wie zijn op ze en wat tijdens worden hun belangrijkste de politieke punten? op Dionne Stax en tijdens Ron door Fresen interviewen vanuit Den Haag tijdens de premier en naar de nieuwe vicepremiers. met Politiek op tv verslaggevers Nynke de Zoeten een en Albert Bos gaan van in gesprek met met de ministers. De op tv ‘Formatievloggers’ Xander van der uit het Wulp, Joost Vullings met en Vincent Rietbergen stellen op eigen de wijze de staatssecretarissen tijdens aan naar de kijkers de voor.

mei 2020
26-10-2017 20:35

Live: Presentatie Kabinet Rutte III

NOS Presentatie Kabinet Rutte III - Live: Presentatie Kabinet Rutte III

Na een lange formatie is het zover; vandaag wordt het nieuwe kabinet beëdigd. Dat gebeurt dit jaar voor het eerst door koning Willem-Alexander en in Paleis Noordeinde, omdat Huis Ten Bosch verbouwd wordt. De beëdiging van de nieuwe bewindsl...

NOS Presentatie Kabinet Rutte III gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Presentatie Kabinet Rutte III de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Presentatie Kabinet Rutte III bij NOS Presentatie Kabinet Rutte III liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Presentatie Kabinet Rutte III. Heb je een uitzending van NOS Presentatie Kabinet Rutte III gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Presentatie Kabinet Rutte III gemist

Uitzending gemist van NOS Presentatie Kabinet Rutte III? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Presentatie Kabinet Rutte III kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!