Programma gemist?

Na een door lange van formatie is het zover; naar vandaag wordt het nieuwe kabinet op tv beëdigd. Dat gebeurt het dit jaar tijdens voor het eerst door van koning Willem-Alexander en het in Paleis Noordeinde, van omdat Huis Ten op Bosch op verbouwd wordt. De beëdiging met van de nieuwe door bewindslieden en de bekende op bordesfoto een met koning Willem-Alexander zijn overdag op tv live op te volgen bij de NOS. naar tijdens Vanavond is een een speciaal tv-programma te zien het waarin het nieuwe uit kabinet wordt voorgesteld. Kabinet Rutte III een telt vele nieuwe op tv door ministers. Wie zijn ze en wat met worden het hun belangrijkste politieke op punten? Dionne Stax en de Ron Fresen interviewen op vanuit Den Haag met de premier en door de nieuwe vicepremiers. de Politiek verslaggevers Nynke op tv de Zoeten en Albert op tv Bos uit gaan in gesprek van met de ministers. De ‘Formatievloggers’ door Xander van tijdens der Wulp, Joost de Vullings en Vincent Rietbergen op tv stellen van op eigen wijze de staatssecretarissen tijdens aan de een kijkers tijdens voor.

mei 2021
26-10-2017 20:35

Live: Presentatie Kabinet Rutte III

NOS Presentatie Kabinet Rutte III - Live: Presentatie Kabinet Rutte III

Na een lange formatie is het zover; vandaag wordt het nieuwe kabinet beëdigd. Dat gebeurt dit jaar voor het eerst door koning Willem-Alexander en in Paleis Noordeinde, omdat Huis Ten Bosch verbouwd wordt. De beëdiging van de nieuwe bewindsl...

NOS Presentatie Kabinet Rutte III gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Presentatie Kabinet Rutte III de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Presentatie Kabinet Rutte III bij NOS Presentatie Kabinet Rutte III liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Presentatie Kabinet Rutte III. Heb je een uitzending van NOS Presentatie Kabinet Rutte III gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Presentatie Kabinet Rutte III gemist

Uitzending gemist van NOS Presentatie Kabinet Rutte III? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Presentatie Kabinet Rutte III kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!