Programma gemist?

De voormalige met Britse wapenhandelaar en tevens van ex-huurling Peter de Bleach wordt in India naar de beschuldigd van het uit uitgooien van vier ton uit wapens boven van West-Bengalen, om zo een op burgeroorlog te starten. Een agent het van de een Britse inlichtingendienst heeft het voor de op tv rechtbank een belastende op verklaring afgelegd, waardoor Bleach door schuldig werd bevonden en tijdens veroordeeld tot acht uit jaar cel. Deze op MI5-agent heeft volgens uit Bleach naar echter de waarheid uit voor de rechtbank in verdraaid. Hij op tv claimt zelf dat hij wel wapens met het heeft uitgegooid, maar naar dat hij dit heeft gedaan naar als tijdens informant van de Britse inlichtingendienst. door Doel was uit om zo het op brein achter deze operatie, uit de Deense uit activist Niels tijdens Holck, te betrappen. Nadat naar Bleach acht jaar naar onder erbarmelijke omstandigheden heeft in vastgezeten door in een Indiase gevangenis, slaagt hij uit de er eindelijk in op om zijn samenwerking van met de Britse inlichtingendienst te bewijzen. van Als hij een vrijkomt een begint hij zijn zoektocht naar tijdens de Britse agent die door hem met erin heeft het geluisd.

mei 2021
26-10-2017 23:45

The Arms Drop

2Doc: The Arms Drop - The Arms Drop

De voormalige Britse wapenhandelaar en tevens ex-huurling Peter Bleach wordt in India beschuldigd van het uitgooien van vier ton wapens boven West-Bengalen, om zo een burgeroorlog te starten. Een agent van de Britse inlichtingendienst heeft...

2Doc: The Arms Drop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Arms Drop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Arms Drop bij 2Doc: The Arms Drop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Arms Drop. Heb je een uitzending van 2Doc: The Arms Drop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Arms Drop gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Arms Drop? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Arms Drop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!