Programma gemist?

De met voormalige Britse wapenhandelaar naar en tevens een ex-huurling Peter Bleach wordt in India door van beschuldigd van het uitgooien op van vier het ton wapens boven West-Bengalen, om zo op een burgeroorlog tijdens te van starten. Een agent van de met Britse inlichtingendienst heeft tijdens voor de rechtbank een op belastende verklaring afgelegd, op waardoor Bleach het schuldig werd bevonden een en veroordeeld het tot acht jaar cel. Deze een MI5-agent heeft volgens naar uit Bleach echter de waarheid voor op tv de in rechtbank verdraaid. Hij claimt naar zelf dat hij wel op wapens heeft uitgegooid, maar naar dat hij een dit heeft gedaan een als in informant van de Britse een inlichtingendienst. Doel was door om zo het brein een achter deze tijdens operatie, de Deense naar activist Niels Holck, te betrappen. door tijdens Nadat Bleach acht een jaar onder erbarmelijke omstandigheden heeft vastgezeten op in een met Indiase de gevangenis, slaagt hij het er eindelijk in van om zijn samenwerking het met de Britse inlichtingendienst te uit bewijzen. Als hij vrijkomt op het begint hij zijn zoektocht naar de het Britse agent die in hem erin het heeft in geluisd.

september 2021
26-10-2017 23:45

The Arms Drop

2Doc: The Arms Drop - The Arms Drop

De voormalige Britse wapenhandelaar en tevens ex-huurling Peter Bleach wordt in India beschuldigd van het uitgooien van vier ton wapens boven West-Bengalen, om zo een burgeroorlog te starten. Een agent van de Britse inlichtingendienst heeft...

2Doc: The Arms Drop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Arms Drop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Arms Drop bij 2Doc: The Arms Drop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Arms Drop. Heb je een uitzending van 2Doc: The Arms Drop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Arms Drop gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Arms Drop? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Arms Drop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!