Programma gemist?

De voormalige Britse het wapenhandelaar en van tevens ex-huurling Peter Bleach in van wordt in India beschuldigd van van het uitgooien van vier het ton wapens boven op tv naar West-Bengalen, om zo een burgeroorlog te tijdens starten. Een naar agent uit van de Britse inlichtingendienst heeft het voor uit de rechtbank een naar belastende verklaring afgelegd, waardoor Bleach naar schuldig werd naar bevonden en veroordeeld tot acht uit jaar cel. met Deze MI5-agent heeft naar volgens het Bleach echter de waarheid voor op de met rechtbank verdraaid. Hij claimt zelf dat door hij een wel wapens heeft op uitgegooid, maar dat hij tijdens dit heeft gedaan als naar informant van de het Britse inlichtingendienst. met Doel was om de zo het van brein achter deze operatie, op de Deense activist de Niels Holck, het te betrappen. Nadat Bleach het acht jaar het onder erbarmelijke omstandigheden heeft vastgezeten op tv in de een Indiase gevangenis, op tv slaagt hij er op eindelijk in om zijn samenwerking op tv een met de Britse tijdens inlichtingendienst te bewijzen. Als hij vrijkomt een begint hij een zijn zoektocht een naar de Britse naar agent die hem tijdens erin heeft de geluisd.

januari 2021
26-10-2017 23:45

The Arms Drop

2Doc: The Arms Drop - The Arms Drop

De voormalige Britse wapenhandelaar en tevens ex-huurling Peter Bleach wordt in India beschuldigd van het uitgooien van vier ton wapens boven West-Bengalen, om zo een burgeroorlog te starten. Een agent van de Britse inlichtingendienst heeft...

2Doc: The Arms Drop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Arms Drop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Arms Drop bij 2Doc: The Arms Drop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Arms Drop. Heb je een uitzending van 2Doc: The Arms Drop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Arms Drop gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Arms Drop? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Arms Drop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!