Programma gemist?

De voormalige uit Britse wapenhandelaar en tevens op tv naar ex-huurling Peter Bleach wordt in door India beschuldigd een van het uitgooien van door vier ton wapens boven door West-Bengalen, om zo het door een burgeroorlog te starten. Een agent een van de Britse uit inlichtingendienst met heeft voor de op rechtbank een belastende verklaring van afgelegd, waardoor Bleach schuldig het werd door bevonden en veroordeeld tot op acht jaar cel. Deze naar MI5-agent met heeft volgens Bleach echter de op tv waarheid voor de naar rechtbank op verdraaid. Hij claimt zelf dat op hij wel een wapens heeft uitgegooid, maar tijdens dat de hij dit van heeft gedaan als het informant van de Britse inlichtingendienst. door Doel van was om zo het het brein achter deze operatie, het de Deense de activist Niels uit Holck, te betrappen. Nadat uit Bleach acht met jaar onder erbarmelijke omstandigheden het heeft vastgezeten uit in een Indiase het gevangenis, slaagt hij er eindelijk naar in om zijn een samenwerking op tv met de Britse inlichtingendienst naar te bewijzen. met Als hij vrijkomt naar begint hij zijn zoektocht naar de door Britse agent die in het hem erin heeft de geluisd.

oktober 2019
26-10-2017 23:45

The Arms Drop

2Doc: The Arms Drop - The Arms Drop

De voormalige Britse wapenhandelaar en tevens ex-huurling Peter Bleach wordt in India beschuldigd van het uitgooien van vier ton wapens boven West-Bengalen, om zo een burgeroorlog te starten. Een agent van de Britse inlichtingendienst heeft...

2Doc: The Arms Drop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Arms Drop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Arms Drop bij 2Doc: The Arms Drop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Arms Drop. Heb je een uitzending van 2Doc: The Arms Drop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Arms Drop gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Arms Drop? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Arms Drop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!