Programma gemist?

De voormalige met Britse wapenhandelaar uit en tevens ex-huurling Peter Bleach een wordt in uit India van beschuldigd van het uitgooien van op tv vier ton wapens boven in West-Bengalen, om op tv zo door een burgeroorlog te starten. Een het agent van de Britse uit inlichtingendienst heeft voor op tv de rechtbank een een belastende de verklaring afgelegd, uit waardoor Bleach schuldig werd bevonden het en veroordeeld tot acht op tv jaar cel. Deze op met MI5-agent heeft volgens Bleach op tv echter de waarheid voor de de rechtbank door verdraaid. Hij claimt op zelf dat hij wel uit wapens heeft met uitgegooid, maar dat hij dit een heeft in gedaan als informant met van de Britse inlichtingendienst. op Doel uit was om zo het brein naar achter deze operatie, de de Deense activist Niels in Holck, te betrappen. uit Nadat het Bleach acht jaar onder erbarmelijke met omstandigheden heeft vastgezeten van in in een Indiase gevangenis, slaagt hij op uit er eindelijk in om van zijn samenwerking tijdens met de Britse inlichtingendienst te van bewijzen. Als hij vrijkomt de begint in hij zijn zoektocht naar met de Britse agent die op hem de erin heeft de geluisd.

september 2020
26-10-2017 23:45

The Arms Drop

2Doc: The Arms Drop - The Arms Drop

De voormalige Britse wapenhandelaar en tevens ex-huurling Peter Bleach wordt in India beschuldigd van het uitgooien van vier ton wapens boven West-Bengalen, om zo een burgeroorlog te starten. Een agent van de Britse inlichtingendienst heeft...

2Doc: The Arms Drop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Arms Drop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Arms Drop bij 2Doc: The Arms Drop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Arms Drop. Heb je een uitzending van 2Doc: The Arms Drop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Arms Drop gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Arms Drop? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Arms Drop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!