Programma gemist?

De met voormalige Britse wapenhandelaar door en tevens tijdens ex-huurling Peter Bleach wordt in op India beschuldigd de van het uitgooien op van vier ton een wapens boven West-Bengalen, om door zo een burgeroorlog te in in starten. Een agent van de Britse tijdens het inlichtingendienst heeft voor de rechtbank een in in belastende verklaring afgelegd, waardoor Bleach schuldig het werd bevonden tijdens en veroordeeld tot op tv acht jaar tijdens cel. Deze met MI5-agent heeft volgens Bleach met echter de waarheid op voor de het rechtbank verdraaid. Hij claimt een zelf dat de hij wel wapens heeft uitgegooid, maar uit dat met hij dit het heeft gedaan als de informant van de Britse met inlichtingendienst. Doel van was om zo het het brein achter deze operatie, de tijdens Deense activist naar Niels Holck, te betrappen. in Nadat Bleach uit acht jaar onder erbarmelijke in de omstandigheden heeft vastgezeten in een Indiase op tv gevangenis, slaagt hij uit er op eindelijk in uit om zijn samenwerking met de Britse in het inlichtingendienst te bewijzen. Als in hij vrijkomt begint hij zijn het zoektocht een naar de het Britse agent die hem erin een heeft naar geluisd.

mei 2020
26-10-2017 23:45

The Arms Drop

2Doc: The Arms Drop - The Arms Drop

De voormalige Britse wapenhandelaar en tevens ex-huurling Peter Bleach wordt in India beschuldigd van het uitgooien van vier ton wapens boven West-Bengalen, om zo een burgeroorlog te starten. Een agent van de Britse inlichtingendienst heeft...

2Doc: The Arms Drop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Arms Drop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Arms Drop bij 2Doc: The Arms Drop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Arms Drop. Heb je een uitzending van 2Doc: The Arms Drop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Arms Drop gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Arms Drop? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Arms Drop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!