Programma gemist?

De op tv voormalige Britse wapenhandelaar en tevens op ex-huurling Peter het Bleach wordt in van India naar beschuldigd van het uitgooien van in vier ton wapens een boven West-Bengalen, om zo door uit een burgeroorlog te starten. Een agent uit met van de Britse inlichtingendienst met heeft voor de uit rechtbank een de belastende verklaring afgelegd, waardoor een Bleach schuldig werd in bevonden en veroordeeld met tot acht jaar cel. de Deze met MI5-agent heeft volgens Bleach echter de een waarheid voor de door rechtbank op tv verdraaid. Hij claimt zelf in dat hij naar wel wapens op tv heeft uitgegooid, maar door dat hij dit heeft gedaan op als informant van op tv de Britse inlichtingendienst. in Doel was om op tv zo het brein door achter deze operatie, de het Deense activist Niels de op tv Holck, te betrappen. Nadat Bleach in acht jaar onder erbarmelijke met omstandigheden heeft vastgezeten van naar in een Indiase gevangenis, slaagt hij de er eindelijk van in om zijn samenwerking op met op tv de Britse met inlichtingendienst te bewijzen. Als hij naar vrijkomt begint hij het zijn het zoektocht naar de Britse tijdens agent die hem erin heeft de van geluisd.

januari 2020
26-10-2017 23:45

The Arms Drop

2Doc: The Arms Drop - The Arms Drop

De voormalige Britse wapenhandelaar en tevens ex-huurling Peter Bleach wordt in India beschuldigd van het uitgooien van vier ton wapens boven West-Bengalen, om zo een burgeroorlog te starten. Een agent van de Britse inlichtingendienst heeft...

2Doc: The Arms Drop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Arms Drop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Arms Drop bij 2Doc: The Arms Drop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Arms Drop. Heb je een uitzending van 2Doc: The Arms Drop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Arms Drop gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Arms Drop? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Arms Drop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!