Programma gemist?

Cabaretier Roué Verveer op tv is de uit presentator van het met nieuwe programma Happy Hour. op In deze humoristische het show draait door het uit om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen naar van deelnemers plus op hilarische videofragmenten. de Het naar publiek in de studio naar is in charge en Roué uit met Verveer zorgt dat alles op een de ongedwongen in en grappige door manier bij elkaar komt. In op tv elke uitzending krijgen het drie kandidaten de tijdens gelegenheid om een uit bijzonder uit verhaal te vertellen. Dit kan door een onwaarschijnlijke een anekdote zijn of een ongeloofwaardige uit ervaring, maar ook met mensen met een tijdens opvallend beroep nemen naar op het ‘de praatstoel’ plaats. Bij Happy uit Hour met is het publiek de baas. tijdens Alle leden op van de 100-koppige publieksjury tijdens hebben een stemkastje een de waarmee zij een met niet boeiend verhaal kunnen op wegstemmen. Bij iedere druk tijdens op een stemkastje de zakt door de kandidaat een stukje verder tijdens weg in het uit podium. een Als meer dan op tv de helft van de publieksjury het op tv stemkastje heeft met gebruikt, verdwijnt de door kandidaat op tv van het podium. Hoe langer het uit publiek de op gast letterlijk de niet laat vallen, hoe in meer geld in er te verdienen valt. het het Wie krijgt in op Happy Hour het publiek het hardst met aan op het lachen? Dat met wordt bepaald in de naar moppenbattles door waarin steeds twee moppentappers met elkaar de het de strijd aan in gaan. Ook nu de bepaalt het publiek door wie de grootste grappenmaker met is en wie er een uiteindelijk in op de finaleronde met tijdens een geldprijs naar huis gaat. uit De op tv videofragmenten in Happy Hour op zullen de bij de kijker zorgen op voor een het schaterlach of juist gefronste wenkbrauwen. het Pranks met vastgelegd door kwajongens, grappige castings uit voor commercials of op tv blunders uit eigen privécollectie, uit een het komt allemaal voorbij in Happy het in Hour.

november 2020
26-10-2017 20:30

Nieuw: Happy Hour

Happy Hour - Nieuw: Happy Hour

Cabaretier Roué Verveer is de presentator van het nieuwe programma Happy Hour. In deze humoristische show draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in...

Happy Hour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Happy Hour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Happy Hour bij Happy Hour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Happy Hour. Heb je een uitzending van Happy Hour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Happy Hour gemist

Uitzending gemist van Happy Hour? Hier kun je alle uitzendingen van Happy Hour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!