Programma gemist?

Cabaretier Roué Verveer de de is de presentator van naar het nieuwe programma Happy Hour. op de In deze humoristische uit show draait het om het boeiende verhalen en aanstekelijke tijdens moppen van het deelnemers plus hilarische een videofragmenten. Het publiek met in de studio is in de charge en met Roué Verveer uit zorgt dat alles op van een ongedwongen en op grappige manier met bij elkaar komt. In elke door uitzending krijgen drie naar kandidaten de in gelegenheid om een met bijzonder tijdens verhaal te vertellen. Dit het kan een onwaarschijnlijke anekdote in zijn of een op ongeloofwaardige ervaring, op tv maar ook door mensen met een opvallend naar beroep nemen op ‘de in praatstoel’ plaats. Bij Happy de Hour is het tijdens tijdens publiek de baas. Alle leden tijdens van de tijdens 100-koppige publieksjury hebben een stemkastje uit waarmee zij een het in niet boeiend verhaal kunnen wegstemmen. in Bij iedere druk van op een in stemkastje zakt de kandidaat een de stukje verder weg tijdens in het podium. de met Als meer dan naar de helft van de de publieksjury het stemkastje heeft gebruikt, een verdwijnt de een kandidaat naar van het podium. Hoe langer het op publiek de het gast letterlijk niet een laat vallen, naar hoe meer geld er te een verdienen valt. tijdens tijdens Wie krijgt in Happy Hour met het publiek het het hardst aan naar het lachen? Dat wordt bepaald in in de moppenbattles door waarin uit steeds twee moppentappers met elkaar in een de strijd aan gaan. op Ook nu met bepaalt het publiek uit wie de grootste grappenmaker is en de wie er uiteindelijk van in de finaleronde het met met een geldprijs van naar huis gaat. De videofragmenten door in een Happy Hour zullen van bij de kijker het zorgen voor een schaterlach een of juist in gefronste wenkbrauwen. Pranks vastgelegd door op tv kwajongens, grappige castings op voor commercials of blunders in uit eigen privécollectie, van op het komt allemaal voorbij een in Happy een Hour.

augustus 2020
26-10-2017 20:30

Nieuw: Happy Hour

Happy Hour - Nieuw: Happy Hour

Cabaretier Roué Verveer is de presentator van het nieuwe programma Happy Hour. In deze humoristische show draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in...

Happy Hour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Happy Hour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Happy Hour bij Happy Hour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Happy Hour. Heb je een uitzending van Happy Hour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Happy Hour gemist

Uitzending gemist van Happy Hour? Hier kun je alle uitzendingen van Happy Hour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!