Programma gemist?

Cabaretier uit Roué Verveer van is de presentator van het tijdens nieuwe programma Happy een Hour. In deze uit humoristische show draait het uit om boeiende verhalen uit de en aanstekelijke moppen van deelnemers tijdens plus hilarische videofragmenten. een Het publiek in de naar het studio is in charge naar en Roué met Verveer zorgt dat alles op het een ongedwongen en grappige van manier bij elkaar van komt. uit In elke uitzending krijgen drie de met kandidaten de gelegenheid om een bijzonder in in verhaal te vertellen. Dit kan de een onwaarschijnlijke anekdote zijn door de of een ongeloofwaardige ervaring, maar ook het mensen naar met een opvallend beroep op tv nemen door op ‘de praatstoel’ plaats. door Bij Happy het Hour is het publiek de baas. naar van Alle leden van de de 100-koppige publieksjury hebben een stemkastje de waarmee zij van een niet boeiend verhaal in kunnen wegstemmen. door Bij iedere druk op het een op stemkastje zakt de uit kandidaat een stukje uit verder weg in met het podium. in Als meer dan de met helft van de op tv publieksjury het op tv stemkastje heeft gebruikt, verdwijnt de uit kandidaat van het op tv podium. Hoe langer op het publiek de gast van het letterlijk niet laat vallen, hoe meer op tv geld tijdens er te verdienen valt. tijdens van Wie krijgt in Happy Hour tijdens het publiek het hardst naar de aan het lachen? uit Dat wordt bepaald het in de moppenbattles door waarin steeds twee moppentappers met elkaar op de uit strijd aan gaan. Ook nu tijdens bepaalt het op publiek wie de grootste tijdens grappenmaker tijdens is en wie er uit uiteindelijk in op tv de finaleronde met een geldprijs met naar huis tijdens gaat. De videofragmenten in op Happy tijdens Hour zullen bij de kijker van zorgen naar voor een schaterlach of met juist gefronste wenkbrauwen. Pranks van vastgelegd door kwajongens, een grappige castings voor met commercials of van blunders uit eigen van privécollectie, het komt allemaal tijdens voorbij in op Happy door Hour.

april 2021
26-10-2017 20:30

Nieuw: Happy Hour

Happy Hour - Nieuw: Happy Hour

Cabaretier Roué Verveer is de presentator van het nieuwe programma Happy Hour. In deze humoristische show draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in...

Happy Hour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Happy Hour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Happy Hour bij Happy Hour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Happy Hour. Heb je een uitzending van Happy Hour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Happy Hour gemist

Uitzending gemist van Happy Hour? Hier kun je alle uitzendingen van Happy Hour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!