Programma gemist?

Cabaretier op tv Roué Verveer is in de presentator van het een nieuwe het programma Happy Hour. In deze humoristische het van show draait het om boeiende verhalen het en aanstekelijke moppen uit van deelnemers plus de hilarische tijdens videofragmenten. Het publiek in een de studio is van in met charge en Roué Verveer zorgt dat met alles op het een ongedwongen en een grappige manier bij elkaar het komt. naar In elke uitzending krijgen drie in kandidaten op de gelegenheid om een op tv bijzonder verhaal op tv te vertellen. Dit een kan een onwaarschijnlijke anekdote een zijn of een ongeloofwaardige van van ervaring, maar ook mensen met in een op tv opvallend beroep nemen op ‘de praatstoel’ in plaats. tijdens Bij Happy van Hour is het publiek tijdens de baas. Alle het leden van de 100-koppige publieksjury uit hebben een de stemkastje waarmee zij een uit niet de boeiend verhaal kunnen van wegstemmen. Bij iedere het druk op tijdens een stemkastje zakt het de kandidaat een naar stukje verder weg naar in het podium. Als uit meer dan de helft van in de naar publieksjury het stemkastje heeft het gebruikt, op tv verdwijnt de kandidaat van het tijdens podium. Hoe door langer het naar publiek de gast letterlijk met niet laat vallen, op tv hoe meer geld er te tijdens verdienen valt. op Wie krijgt het in Happy de Hour het publiek het hardst in aan met het lachen? uit Dat wordt bepaald het in de moppenbattles waarin steeds twee uit moppentappers met elkaar het op tv de strijd aan gaan. van Ook nu bepaalt het naar publiek wie de tijdens grootste grappenmaker is uit en van wie er uiteindelijk in de op finaleronde met een geldprijs van naar uit huis gaat. de De videofragmenten in Happy Hour van zullen bij de op kijker zorgen voor een in schaterlach of juist van gefronste door wenkbrauwen. Pranks in vastgelegd door kwajongens, grappige castings met voor commercials of naar blunders de uit eigen privécollectie, het komt uit allemaal voorbij op tv in Happy de Hour.

november 2019
26-10-2017 20:30

Nieuw: Happy Hour

Happy Hour - Nieuw: Happy Hour

Cabaretier Roué Verveer is de presentator van het nieuwe programma Happy Hour. In deze humoristische show draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in...

Happy Hour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Happy Hour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Happy Hour bij Happy Hour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Happy Hour. Heb je een uitzending van Happy Hour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Happy Hour gemist

Uitzending gemist van Happy Hour? Hier kun je alle uitzendingen van Happy Hour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!