Programma gemist?

Cabaretier in Roué Verveer is door de presentator van het nieuwe van door programma Happy Hour. op In deze humoristische show draait het op tv om van boeiende verhalen en het aanstekelijke moppen een van deelnemers plus hilarische naar videofragmenten. Het publiek in de tijdens studio is in door charge en Roué uit Verveer zorgt in dat op tv alles op een ongedwongen en met grappige op manier bij elkaar komt. het In elke uitzending tijdens krijgen drie uit kandidaten de gelegenheid om door een bijzonder verhaal de te vertellen. Dit uit kan een onwaarschijnlijke door anekdote zijn of een van ongeloofwaardige uit ervaring, maar ook mensen met een een opvallend het beroep nemen op ‘de praatstoel’ op plaats. Bij Happy van de Hour is het publiek de baas. het door Alle leden van de 100-koppige publieksjury een hebben een stemkastje met naar waarmee zij een een niet boeiend verhaal kunnen met wegstemmen. Bij iedere druk naar op door een stemkastje zakt de een kandidaat een stukje op verder weg in de het podium. Als meer dan op tv de de helft van de tijdens publieksjury het stemkastje heeft gebruikt, een verdwijnt de de kandidaat op tv van het podium. Hoe langer in het op tv publiek de gast letterlijk niet laat in vallen, hoe meer door geld er op tv te het verdienen valt. Wie van krijgt in Happy Hour het naar publiek naar het hardst aan het uit lachen? Dat wordt naar bepaald met in de moppenbattles waarin steeds twee met moppentappers met de elkaar op de strijd aan gaan. Ook het nu van bepaalt het publiek wie de op tv grootste grappenmaker op tv is en wie de er uiteindelijk in de met finaleronde met een door geldprijs naar huis met gaat. De videofragmenten uit in Happy Hour zullen de bij de kijker in door zorgen voor een schaterlach of juist het de gefronste wenkbrauwen. Pranks vastgelegd door kwajongens, op tv grappige castings naar voor commercials of de blunders uit de eigen privécollectie, het op tv komt allemaal voorbij in Happy het de Hour.

maart 2020
26-10-2017 20:30

Nieuw: Happy Hour

Happy Hour - Nieuw: Happy Hour

Cabaretier Roué Verveer is de presentator van het nieuwe programma Happy Hour. In deze humoristische show draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in...

Happy Hour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Happy Hour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Happy Hour bij Happy Hour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Happy Hour. Heb je een uitzending van Happy Hour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Happy Hour gemist

Uitzending gemist van Happy Hour? Hier kun je alle uitzendingen van Happy Hour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!