Programma gemist?

Cabaretier tijdens Roué Verveer is de uit presentator van het in nieuwe programma Happy door Hour. In deze het humoristische show draait van het uit om boeiende verhalen en aanstekelijke tijdens moppen met van deelnemers plus tijdens hilarische videofragmenten. Het publiek in een de studio is van in charge en Roué op tv door Verveer zorgt dat alles op een door ongedwongen en grappige de manier bij elkaar uit komt. In op elke uitzending krijgen een drie kandidaten het de gelegenheid om naar een bijzonder verhaal uit te vertellen. Dit kan van een onwaarschijnlijke in anekdote zijn of naar een ongeloofwaardige in ervaring, maar ook mensen uit met een opvallend beroep nemen een op ‘de praatstoel’ op plaats. Bij van Happy Hour de is het publiek de baas. tijdens Alle met leden van de uit 100-koppige publieksjury hebben in een stemkastje waarmee zij in een niet een boeiend verhaal op tv kunnen wegstemmen. Bij iedere druk het op een stemkastje een zakt de een kandidaat een stukje op verder weg in het met podium. Als meer door dan de helft van van de publieksjury van het stemkastje heeft een gebruikt, de verdwijnt de kandidaat van het op tv podium. op Hoe langer het publiek tijdens de gast letterlijk niet laat een vallen, in hoe meer geld er te de verdienen van valt. Wie op krijgt in met Happy Hour het publiek van het hardst aan het lachen? door Dat een wordt bepaald in de op moppenbattles uit waarin steeds twee naar moppentappers met elkaar de het strijd aan gaan. Ook met nu bepaalt het publiek tijdens wie de grootste op grappenmaker is en het met wie er uiteindelijk in van de finaleronde met een op tv geldprijs van naar huis gaat. De videofragmenten op tv in Happy Hour met zullen bij een de kijker zorgen door voor een schaterlach of een juist met gefronste wenkbrauwen. Pranks tijdens vastgelegd door kwajongens, grappige castings voor met commercials van of blunders uit eigen uit privécollectie, het uit komt allemaal tijdens voorbij in Happy met Hour.

juli 2021
26-10-2017 20:30

Nieuw: Happy Hour

Happy Hour - Nieuw: Happy Hour

Cabaretier Roué Verveer is de presentator van het nieuwe programma Happy Hour. In deze humoristische show draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in...

Happy Hour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Happy Hour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Happy Hour bij Happy Hour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Happy Hour. Heb je een uitzending van Happy Hour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Happy Hour gemist

Uitzending gemist van Happy Hour? Hier kun je alle uitzendingen van Happy Hour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!