Programma gemist?

SBS naar 6 herhaalt vanaf vanavond wekelijks van de realityshow het Undercover Boss NL. in Hierin gaan ceo's door 'undercover' binnen hun eigen door bedrijf. Zijn de de een werknemers nog wel tevreden, en waarom op tv niet? En hoe op tv op tv kan de directeur zijn bedrijf verbeteren? In op tv de aflevering 1 gaat een Managing Director Noord Europa van NH op tv Hotel Group van Maarten Markus vier het dagen in vermomming de tijdens werkvloer op. Maarten het werkt mee in door de schoonmaak, door bediening op tv en in de in keuken.

In Undercover in Boss NL verruilt een in directeur van uit een grote Nederlandse met onderneming van een week lang zijn directiestoel voor een een op tv plek op een de werkvloer. Vermomd krijgt hij de op kans om te tijdens zien wat het er zich allemaal in afspeelt het in zijn bedrijf, want door de werknemers hebben geen in idee dat hun ?nieuwe naar collega? eigenlijk een de hoogste baas van is. De algemeen directeur in tijdens van Vebego gaat undercover de uit werkvloer op. door Vebego is een van de in de grootste bedrijven van Nederland. op Directeur Ronald gaat aan op de slag bij de naar met groenvoorziening, de thuiszorg en in de schoonmaak. van Hij ontdekt dat op zijn collega?s in de thuiszorg niet uit alleen de schoonmaken, maar ook op sociaal een vlak uit veel betekenen voor de de cliënten.

In het op tv programma Undercover Boss op tv NL van verruilt een directeur tijdens van een grote met Nederlandse onderneming een week lang met zijn met directiestoel voor een tijdens plek op de werkvloer. Vermomd krijgt van hij de kans tijdens in om te zien wat er de zich allemaal afspeelt in uit zijn op tv bedrijf, want de werknemers hebben op tv in geen idee dat op hun ‘nieuwe collega’ de eigenlijk de hoogste baas is. uit In 2011 zond SBS op 6 al in een Nederlandse versie uit van van het op internationale het succesformat. Undercover Boss NL is vanaf uit vanavond een terug op tv. Hoe op wordt er over het werk, de het tijdens bedrijf en de met baas gedacht? En hoe een kan hij het met bedrijf naar verbeteren? Wat gebeurt er als door de directeur zijn het ware identiteit onthult? In van de eerste aflevering de gaat een de Managing Director met Noord Europa in van NH Hotel Group, Maarten door Markus, vier dagen op tv undercover tijdens de werkvloer op. In het de Nederlandse vestigingen werken op 2.500 op tv werknemers verdeeld over 35 hotels. op Maarten werkt tijdens mee in de schoonmaak, naar bediening de en in de van keuken. Hij ervaart met hoe hard er gewerkt wordt, door maar op tv ziet ook dat zijn werknemers zich op niet met altijd strikt aan de regels een tijdens houden. En zonder dat zij een het doorhebben, leveren zij tijdens kritiek op op de hoogste baas in in zijn op bijzijn…

juni 2020
24-07-2018 20:30

Start herhaling: Undercover Boss NL

Undercover Boss NL - Start herhaling: Undercover Boss NL

SBS 6 herhaalt vanaf vanavond wekelijks de realityshow Undercover Boss NL. Hierin gaan ceo's 'undercover' binnen hun eigen bedrijf. Zijn de werknemers nog wel tevreden, en waarom niet? En hoe kan de directeur zijn bedrijf verbeteren? In ...

02-11-2017 21:30

Vebego

Undercover Boss NL - Vebego

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

26-10-2017 21:30

Nieuw: Undercover Boss NL

Undercover Boss NL - Nieuw: Undercover Boss NL

In het programma Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bed...

Undercover Boss NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover Boss NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover Boss NL bij Undercover Boss NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover Boss NL. Heb je een uitzending van Undercover Boss NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover Boss NL gemist

Uitzending gemist van Undercover Boss NL? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover Boss NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!