Programma gemist?

SBS 6 tijdens herhaalt vanaf tijdens vanavond wekelijks de realityshow tijdens Undercover Boss met NL. Hierin gaan ceo's het 'undercover' binnen hun tijdens eigen tijdens bedrijf. Zijn de werknemers nog wel op van tevreden, en waarom niet? En met hoe met kan de directeur zijn bedrijf door verbeteren? In aflevering op tv 1 gaat Managing Director Noord tijdens Europa door van NH Hotel de Group Maarten Markus vier met dagen een in vermomming de door werkvloer op. Maarten in werkt mee in de schoonmaak, bediening in en in de een uit keuken.

In Undercover op tv Boss NL uit verruilt een directeur van een op grote Nederlandse onderneming tijdens uit een week lang zijn tijdens directiestoel voor een van plek op op tv de werkvloer. Vermomd krijgt hij een de kans een om te zien tijdens wat er op zich allemaal afspeelt in door zijn bedrijf, de want de werknemers hebben geen idee tijdens dat hun het ?nieuwe collega? een eigenlijk de hoogste op tv baas is. De algemeen directeur de van met Vebego gaat op undercover de werkvloer op. Vebego het is een van de door grootste bedrijven van door Nederland. Directeur Ronald uit gaat aan de met slag op tv bij de groenvoorziening, de thuiszorg naar en door de schoonmaak. Hij ontdekt dat op tv zijn collega?s met in de thuiszorg niet in alleen met schoonmaken, maar ook op sociaal door vlak veel betekenen de voor tijdens de cliënten.

In op tv het programma Undercover een Boss NL op verruilt een directeur van van een grote Nederlandse een onderneming een week lang zijn in directiestoel voor met een het plek op de werkvloer. op Vermomd krijgt hij de kans tijdens om te zien in een wat er zich naar allemaal afspeelt in zijn het bedrijf, want de werknemers een hebben geen idee van dat hun naar ‘nieuwe collega’ eigenlijk de hoogste met baas is. In het 2011 zond de SBS 6 al een in Nederlandse versie uit met van het internationale met succesformat. Undercover van Boss NL uit is vanaf vanavond tijdens terug op het tv. Hoe wordt er naar over het werk, van het bedrijf en de baas gedacht? in En hoe op tv kan een hij het bedrijf verbeteren? Wat met gebeurt er als de door directeur een zijn ware identiteit onthult? In een van de eerste aflevering in gaat de Managing naar Director Noord Europa van NH Hotel de Group, Maarten het Markus, in vier dagen undercover de in werkvloer op. een In de Nederlandse in vestigingen werken 2.500 werknemers verdeeld over op 35 hotels. het Maarten in werkt mee in de de schoonmaak, bediening en in de naar keuken. een Hij ervaart hoe op hard er het gewerkt wordt, maar ziet ook dat uit zijn in werknemers zich niet altijd op tv strikt aan uit de regels houden. En zonder naar dat het zij het doorhebben, in leveren zij op kritiek op de hoogste het baas in zijn op bijzijn…

november 2019
24-07-2018 20:30

Start herhaling: Undercover Boss NL

Undercover Boss NL - Start herhaling: Undercover Boss NL

SBS 6 herhaalt vanaf vanavond wekelijks de realityshow Undercover Boss NL. Hierin gaan ceo's 'undercover' binnen hun eigen bedrijf. Zijn de werknemers nog wel tevreden, en waarom niet? En hoe kan de directeur zijn bedrijf verbeteren? In ...

02-11-2017 21:30

Vebego

Undercover Boss NL - Vebego

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

26-10-2017 21:30

Nieuw: Undercover Boss NL

Undercover Boss NL - Nieuw: Undercover Boss NL

In het programma Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bed...

Undercover Boss NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover Boss NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover Boss NL bij Undercover Boss NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover Boss NL. Heb je een uitzending van Undercover Boss NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover Boss NL gemist

Uitzending gemist van Undercover Boss NL? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover Boss NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!