Programma gemist?

SBS met 6 herhaalt vanaf vanavond naar wekelijks de met realityshow Undercover Boss NL. Hierin een op tv gaan ceo's 'undercover' binnen naar hun eigen bedrijf. Zijn de door werknemers nog tijdens wel tijdens tevreden, en waarom uit niet? En hoe kan de directeur het zijn bedrijf in verbeteren? In aflevering door 1 gaat Managing op tv Director Noord naar Europa van NH Hotel het Group Maarten Markus vier de dagen in vermomming de door werkvloer op. Maarten tijdens werkt met mee in de schoonmaak, bediening de op tv en in de van keuken.

In van Undercover Boss NL verruilt een op directeur van met een grote Nederlandse onderneming op een week lang de zijn directiestoel naar voor een plek met op de werkvloer. naar Vermomd krijgt hij de op kans om de te de zien wat er zich allemaal afspeelt in op tv in zijn bedrijf, want uit de werknemers hebben geen met idee dat naar hun ?nieuwe het collega? eigenlijk de hoogste baas is. het De met algemeen directeur van Vebego de gaat undercover de werkvloer de op. Vebego is op een in van de grootste bedrijven van naar Nederland. Directeur naar Ronald uit gaat aan de het slag bij de groenvoorziening, het de thuiszorg het en de schoonmaak. Hij van ontdekt dat zijn collega?s in in de thuiszorg in niet alleen schoonmaken, van maar ook op sociaal de vlak veel betekenen het voor de een cliënten.

In door het programma met Undercover Boss NL met verruilt een directeur in van een grote Nederlandse onderneming uit een uit week lang zijn directiestoel voor de een plek op tijdens de werkvloer. met Vermomd krijgt hij de de kans om een te zien wat er naar zich allemaal afspeelt in tijdens zijn bedrijf, de want de de werknemers hebben geen idee dat op tv hun ‘nieuwe in collega’ eigenlijk de de hoogste baas is. op In 2011 tijdens zond SBS 6 tijdens al een Nederlandse versie op uit van het internationale van een succesformat. Undercover Boss het NL is vanaf vanavond op terug op tv. Hoe met wordt er over het door werk, het met bedrijf en de tijdens baas gedacht? naar En hoe kan hij het bedrijf uit verbeteren? Wat gebeurt naar er als de het directeur op zijn ware identiteit onthult? met In de door eerste aflevering op tv gaat de Managing Director Noord Europa met uit van NH Hotel het Group, Maarten Markus, vier uit dagen undercover het de werkvloer op. In de Nederlandse het vestigingen tijdens werken 2.500 werknemers verdeeld een over 35 hotels. Maarten uit werkt mee op tv in de uit schoonmaak, bediening uit en in de keuken. met Hij ervaart hoe een hard er op gewerkt wordt, maar ziet ook dat van zijn werknemers zich met niet altijd van strikt aan het de regels houden. En op tv zonder naar dat zij het doorhebben, leveren op tv zij kritiek op het de hoogste baas tijdens in zijn door bijzijn…

oktober 2021
24-07-2018 20:30

Start herhaling: Undercover Boss NL

Undercover Boss NL - Start herhaling: Undercover Boss NL

SBS 6 herhaalt vanaf vanavond wekelijks de realityshow Undercover Boss NL. Hierin gaan ceo's 'undercover' binnen hun eigen bedrijf. Zijn de werknemers nog wel tevreden, en waarom niet? En hoe kan de directeur zijn bedrijf verbeteren? In ...

02-11-2017 21:30

Vebego

Undercover Boss NL - Vebego

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

26-10-2017 21:30

Nieuw: Undercover Boss NL

Undercover Boss NL - Nieuw: Undercover Boss NL

In het programma Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bed...

Undercover Boss NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover Boss NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover Boss NL bij Undercover Boss NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover Boss NL. Heb je een uitzending van Undercover Boss NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover Boss NL gemist

Uitzending gemist van Undercover Boss NL? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover Boss NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!