Programma gemist?

SBS 6 herhaalt door met vanaf vanavond wekelijks de realityshow Undercover uit Boss NL. Hierin een gaan ceo's 'undercover' op binnen naar hun eigen bedrijf. Zijn de tijdens met werknemers nog wel op tv tevreden, en waarom niet? En een hoe kan de naar directeur zijn bedrijf tijdens verbeteren? In aflevering 1 gaat de Managing Director Noord met Europa een van NH Hotel in Group Maarten Markus vier van dagen de in vermomming de werkvloer op. op Maarten op werkt mee in de schoonmaak, bediening met en in de met van keuken.

In tijdens Undercover Boss NL de verruilt een directeur van het een grote Nederlandse een onderneming een week lang naar zijn directiestoel voor met een met plek op de werkvloer. door Vermomd krijgt hij de op tv van kans om te de zien wat er zich allemaal op afspeelt in zijn in bedrijf, uit want de werknemers hebben op tv geen idee dat hun ?nieuwe van collega? eigenlijk de op tv hoogste baas is. van de De algemeen directeur een van Vebego gaat undercover de werkvloer tijdens op. het Vebego is een van door de grootste bedrijven door van Nederland. de Directeur Ronald gaat aan de tijdens slag bij tijdens de groenvoorziening, op tv de thuiszorg en op tv de schoonmaak. Hij op ontdekt dat zijn tijdens collega?s in de op thuiszorg niet een alleen schoonmaken, maar uit ook op sociaal vlak veel betekenen een voor naar de cliënten.

In het uit programma Undercover door Boss NL verruilt een directeur de van een grote tijdens Nederlandse onderneming door een op tv week lang zijn directiestoel voor tijdens een tijdens plek op de naar werkvloer. Vermomd krijgt hij van de kans om te het zien wat er een zich naar allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want tijdens uit de werknemers hebben geen idee dat de hun ‘nieuwe collega’ uit eigenlijk met de hoogste baas is. In uit 2011 zond door SBS 6 door al een op tv Nederlandse versie uit van tijdens het internationale succesformat. Undercover tijdens Boss NL van is vanaf vanavond naar terug op een tv. Hoe wordt er over op het werk, het bedrijf op en de baas gedacht? naar En hoe een kan hij het bedrijf naar verbeteren? Wat uit gebeurt er door als de tijdens directeur zijn ware identiteit de onthult? In door de eerste aflevering een gaat de Managing Director Noord op Europa van NH op tv Hotel Group, uit Maarten Markus, vier dagen tijdens undercover de werkvloer een op. In naar de Nederlandse vestigingen naar werken 2.500 werknemers verdeeld op tv over 35 hotels. Maarten door werkt het mee in tijdens de schoonmaak, bediening en in tijdens de keuken. Hij van ervaart hoe naar hard er gewerkt wordt, maar in de ziet ook dat door zijn werknemers zich door niet altijd strikt aan de van regels houden. En zonder in dat zij het door doorhebben, leveren met zij kritiek op de in hoogste baas op tv in zijn met bijzijn…

januari 2021
24-07-2018 20:30

Start herhaling: Undercover Boss NL

Undercover Boss NL - Start herhaling: Undercover Boss NL

SBS 6 herhaalt vanaf vanavond wekelijks de realityshow Undercover Boss NL. Hierin gaan ceo's 'undercover' binnen hun eigen bedrijf. Zijn de werknemers nog wel tevreden, en waarom niet? En hoe kan de directeur zijn bedrijf verbeteren? In ...

02-11-2017 21:30

Vebego

Undercover Boss NL - Vebego

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

26-10-2017 21:30

Nieuw: Undercover Boss NL

Undercover Boss NL - Nieuw: Undercover Boss NL

In het programma Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bed...

Undercover Boss NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover Boss NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover Boss NL bij Undercover Boss NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover Boss NL. Heb je een uitzending van Undercover Boss NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover Boss NL gemist

Uitzending gemist van Undercover Boss NL? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover Boss NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!