Programma gemist?

SBS de 6 herhaalt vanaf vanavond wekelijks tijdens door de realityshow Undercover Boss NL. Hierin op gaan ceo's 'undercover' naar op tv binnen hun eigen bedrijf. het Zijn de werknemers de nog wel tevreden, op tv en waarom niet? in En hoe kan het de directeur zijn bedrijf het verbeteren? In aflevering 1 gaat de Managing naar Director Noord Europa van met NH Hotel Group naar Maarten Markus vier de dagen op in vermomming de tijdens werkvloer op. Maarten werkt mee op tv in de op schoonmaak, bediening en in de het de keuken.

In Undercover op Boss NL verruilt een tijdens directeur van een op van grote Nederlandse onderneming een week naar lang zijn directiestoel op voor de een plek op de uit werkvloer. Vermomd krijgt hij de een kans om te met zien op tv wat er zich allemaal afspeelt op tv een in zijn bedrijf, want de naar werknemers hebben geen door idee dat naar hun ?nieuwe de collega? eigenlijk de van hoogste baas is. De op algemeen directeur op van Vebego gaat undercover de een werkvloer op. van Vebego is een de van de grootste bedrijven door van Nederland. naar Directeur Ronald gaat aan de in slag op bij de groenvoorziening, het de thuiszorg en de naar schoonmaak. Hij ontdekt dat met zijn collega?s in een de thuiszorg niet door alleen schoonmaken, maar tijdens ook op uit sociaal op vlak veel betekenen voor de van cliënten.

In het programma van Undercover tijdens Boss NL verruilt een een directeur door van een grote Nederlandse onderneming uit een in week lang zijn directiestoel voor een in plek op de tijdens werkvloer. het Vermomd krijgt hij de kans met om te zien tijdens wat in er zich allemaal afspeelt in met van zijn bedrijf, want de met werknemers hebben geen tijdens idee dat hun de ‘nieuwe collega’ eigenlijk de hoogste met een baas is. In 2011 zond SBS met 6 al een op het Nederlandse versie uit van het internationale de succesformat. op Undercover Boss NL is van vanaf in vanavond terug op tv. Hoe wordt met er over het werk, tijdens het bedrijf en het de baas van gedacht? En hoe uit kan de hij het bedrijf verbeteren? Wat de gebeurt er als de met directeur uit zijn ware identiteit door onthult? In de eerste tijdens aflevering de gaat de Managing Director Noord Europa tijdens van NH Hotel op Group, Maarten tijdens Markus, vier dagen van undercover de van werkvloer op. de In de Nederlandse vestigingen werken in 2.500 werknemers het verdeeld over 35 uit hotels. Maarten de werkt mee in de schoonmaak, in bediening en in in de keuken. de Hij ervaart in hoe hard er gewerkt het wordt, maar een ziet ook dat zijn werknemers de zich niet naar altijd strikt aan de regels uit houden. En het zonder dat naar zij het doorhebben, leveren een zij kritiek in op de hoogste baas de in in zijn bijzijn…

mei 2021
24-07-2018 20:30

Start herhaling: Undercover Boss NL

Undercover Boss NL - Start herhaling: Undercover Boss NL

SBS 6 herhaalt vanaf vanavond wekelijks de realityshow Undercover Boss NL. Hierin gaan ceo's 'undercover' binnen hun eigen bedrijf. Zijn de werknemers nog wel tevreden, en waarom niet? En hoe kan de directeur zijn bedrijf verbeteren? In ...

02-11-2017 21:30

Vebego

Undercover Boss NL - Vebego

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

26-10-2017 21:30

Nieuw: Undercover Boss NL

Undercover Boss NL - Nieuw: Undercover Boss NL

In het programma Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bed...

Undercover Boss NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover Boss NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover Boss NL bij Undercover Boss NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover Boss NL. Heb je een uitzending van Undercover Boss NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover Boss NL gemist

Uitzending gemist van Undercover Boss NL? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover Boss NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!