Programma gemist?

SBS naar 6 herhaalt door vanaf vanavond wekelijks de realityshow Undercover de Boss NL. Hierin in gaan uit ceo's 'undercover' binnen tijdens hun eigen bedrijf. Zijn de met werknemers nog wel van tevreden, in en waarom niet? En hoe op tv kan tijdens de directeur zijn bedrijf verbeteren? In het aflevering van 1 gaat Managing Director van Noord Europa het van NH op Hotel Group Maarten Markus vier dagen een in vermomming met de werkvloer op op. Maarten werkt mee in door de schoonmaak, tijdens bediening en in met de het keuken.

In op tv Undercover Boss de NL verruilt een directeur de van een grote in Nederlandse onderneming een door week lang zijn directiestoel voor uit een plek op met op de werkvloer. Vermomd krijgt met hij de kans om een te zien in wat er zich een allemaal afspeelt in zijn op bedrijf, een want de werknemers hebben van geen idee tijdens dat hun ?nieuwe collega? eigenlijk de op het hoogste baas is. De algemeen directeur het van Vebego gaat tijdens undercover de in werkvloer uit op. Vebego is een van uit de grootste bedrijven van op Nederland. Directeur Ronald van gaat tijdens aan de het slag bij de groenvoorziening, de thuiszorg het en de met schoonmaak. door Hij ontdekt dat op tv zijn collega?s in de thuiszorg door niet in alleen schoonmaken, maar ook een op sociaal vlak veel het betekenen voor de op cliënten.

In het door programma Undercover tijdens Boss NL verruilt een met directeur van een van grote Nederlandse onderneming een uit week lang de zijn directiestoel voor in een plek op de met werkvloer. naar Vermomd krijgt tijdens hij de kans om het te zien wat met er zich allemaal de afspeelt in zijn een bedrijf, want van de werknemers hebben geen idee naar dat hun ‘nieuwe op tv collega’ eigenlijk de hoogste een baas is. op In 2011 met zond SBS 6 op al een op tv Nederlandse versie uit met van het internationale succesformat. een Undercover Boss NL is vanaf een vanavond op terug op tv. Hoe wordt er door een over het werk, door het bedrijf en de tijdens baas gedacht? En tijdens hoe kan tijdens hij het bedrijf verbeteren? Wat gebeurt in er als de de een directeur zijn ware identiteit onthult? In door de het eerste aflevering naar gaat de Managing Director Noord een Europa van NH op Hotel Group, de Maarten Markus, vier met dagen undercover de werkvloer het op. In de Nederlandse door vestigingen in werken 2.500 werknemers verdeeld naar over in 35 hotels. Maarten met werkt mee in de schoonmaak, het bediening en in op tv de keuken. Hij ervaart door tijdens hoe hard er gewerkt wordt, maar op tv ziet in ook dat zijn werknemers tijdens zich een niet altijd strikt aan de op tv regels houden. uit En zonder dat zij van het doorhebben, op leveren zij door kritiek op de hoogste baas in in zijn naar bijzijn…

september 2020
24-07-2018 20:30

Start herhaling: Undercover Boss NL

Undercover Boss NL - Start herhaling: Undercover Boss NL

SBS 6 herhaalt vanaf vanavond wekelijks de realityshow Undercover Boss NL. Hierin gaan ceo's 'undercover' binnen hun eigen bedrijf. Zijn de werknemers nog wel tevreden, en waarom niet? En hoe kan de directeur zijn bedrijf verbeteren? In ...

02-11-2017 21:30

Vebego

Undercover Boss NL - Vebego

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de ...

26-10-2017 21:30

Nieuw: Undercover Boss NL

Undercover Boss NL - Nieuw: Undercover Boss NL

In het programma Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bed...

Undercover Boss NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Undercover Boss NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Undercover Boss NL bij Undercover Boss NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Undercover Boss NL. Heb je een uitzending van Undercover Boss NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Undercover Boss NL gemist

Uitzending gemist van Undercover Boss NL? Hier kun je alle uitzendingen van Undercover Boss NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 24-07-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!