Programma gemist?

Aflevering 1 - op In Undercover achter een de tralies naar laten mensen door zich vrijwillig een 60 dagen lang opsluiten in de uit van gevangenis om hier misstanden aan op tv de kaak te uit stellen. Geweld, drugsgebruik en in criminaliteit is er met tijdens dagelijks aan de orde. Onder toeziend op tv oog van 300 naar camera's wordt alles door vastgelegd wat er het in de gevangenis tijdens gebeurt, een of toch niet? tijdens Alberto Stegeman op presenteert dit Amerikaanse in experiment.

The van full story: Zac IsaiIah Jeff een op and Maryum - de n Undercover achter de een tralies laten mensen zich de vrijwillig 60 dagen lang een het opsluiten in de gevangenis om naar hier misstanden in aan de kaak op tv te stellen. van Geweld, drugsgebruik en criminaliteit tijdens is er dagelijks aan de op orde. Onder toeziend in oog van naar 300 camera's tijdens wordt alles met vastgelegd wat er in de met gevangenis gebeurt, of de toch op niet?

The op Aftermath - Na van de meest schokkende door finale in de geschiedenis van het het van programma, gaan door alle negen deelnemers uit zitten met journalist de Soledad O'Brien en op kolonel Mark Adger om door hun ervaringen in de een gevangenis op tv te bespreken.

In tijdens Undercover achter tralies laten mensen van op tv zich vrijwillig 60 naar dagen lang opsluiten in de gevangenis van om hier misstanden op tv aan de kaak uit te stellen. naar Geweld, drugsgebruik de en criminaliteit op tv is er dagelijks naar aan de orde. Onder op toeziend oog van 300 camera?s de wordt alles op vastgelegd wat tijdens er in naar de gevangenis gebeurt, of toch door niet? het Alberto Stegeman presenteert dit met Amerikaanse experiment. de De eerste vrijwilligers naar worden voorgesteld. Dit zijn onder andere van een naar marinier, een politieagent, een tijdens leraar en een een huisvrouw.

In Undercover op achter tralies laten mensen op zich vrijwillig uit 60 dagen lang opsluiten de een in de gevangenis van om hier misstanden met aan de kaak te stellen. tijdens Geweld, tijdens drugsgebruik en criminaliteit in is er dagelijks aan de in orde. van Onder toeziend oog van van 300 camera?s wordt door alles vastgelegd wat van er in de gevangenis gebeurt, tijdens of op toch niet? Alberto op Stegeman presenteert op dit Amerikaanse experiment. De sheriff uit van de door Clark County Jail in de in Amerikaanse staat Ohio met wil naar weten hoe de drugs een binnenkomen, welke agenten tijdens mogelijk corrupt zijn in en in of er dingen verbeterd kunnen op worden in zijn het gevangenis. Zeven Amerikaanse in burgers laten zich een hiervoor vrijwillig opsluiten, ieder op met hun eigen tijdens undercover verhaal waarvoor op tv van ze zogenaamd vastzitten. 60 dagen lang in observeren zij met alles in wat er in naar hun cellenblok gebeurt, om dit vervolgens het te naar rapporteren aan de op baas van de door gevangenis.

juni 2021
07-01-2020 01:30

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 1 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

24-12-2019 00:05

60 Days In: Character Specials

60 Days In - 60 Days In: Character Specials

The full story: Zac IsaiIah Jeff and Maryum - n Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dageli...

23-12-2019 22:50

60 Days In: The Aftermath

60 Days In - 60 Days In: The Aftermath

The Aftermath - Na de meest schokkende finale in de geschiedenis van het programma, gaan alle negen deelnemers zitten met journalist Soledad O'Brien en kolonel Mark Adger om hun ervaringen in de gevangenis te bespreken.

27-10-2017 21:30

First timers

60 Days In - First timers

In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oog van 300 came...

27-10-2017 20:30

Unusual Suspects

60 Days In - Unusual Suspects

In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oog van 300 came...

60 Days In gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 60 Days In de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 60 Days In bij 60 Days In liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 60 Days In. Heb je een uitzending van 60 Days In gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

60 Days In gemist

Uitzending gemist van 60 Days In? Hier kun je alle uitzendingen van 60 Days In kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!