Programma gemist?

Aflevering uit 1 - In het Undercover achter de door tralies laten mensen een zich vrijwillig 60 van dagen lang opsluiten in uit de gevangenis op om hier misstanden aan de de kaak te stellen. het Geweld, met drugsgebruik en criminaliteit het is er van dagelijks aan de orde. Onder toeziend tijdens oog in van 300 camera's op tv wordt alles vastgelegd de wat er in de gevangenis naar gebeurt, of naar toch niet? Alberto door Stegeman presenteert dit Amerikaanse in de experiment.

The op tv full story: tijdens Zac IsaiIah Jeff and Maryum - tijdens n Undercover achter van de in tralies laten mensen zich de vrijwillig 60 dagen met lang van opsluiten in de tijdens gevangenis om hier misstanden de aan de kaak het te stellen. een Geweld, drugsgebruik en criminaliteit door is er dagelijks aan de op met orde. Onder toeziend van oog van 300 camera's een wordt alles het vastgelegd wat er in naar de gevangenis gebeurt, uit of toch naar niet?

The Aftermath de - uit Na de meest schokkende finale van in door de geschiedenis van in het programma, gaan alle negen deelnemers het met zitten met journalist Soledad naar O'Brien en kolonel Mark door Adger naar om hun ervaringen in een de gevangenis te op bespreken.

In Undercover achter op tralies van laten mensen zich op tv vrijwillig 60 uit dagen lang opsluiten in de tijdens gevangenis om hier misstanden het een aan de kaak in te stellen. Geweld, drugsgebruik en de criminaliteit is er op tv dagelijks aan de orde. door Onder naar toeziend oog van het 300 camera?s wordt alles van vastgelegd wat er op tv in de de gevangenis gebeurt, of toch de niet? van Alberto Stegeman presenteert dit Amerikaanse met experiment. De van eerste vrijwilligers worden voorgesteld. op tv Dit zijn onder in andere een met marinier, een tijdens politieagent, een leraar en met een huisvrouw.

In Undercover achter in tralies laten mensen van zich vrijwillig een 60 de dagen lang opsluiten naar in de gevangenis om uit hier misstanden aan een de kaak te stellen. een Geweld, drugsgebruik en uit criminaliteit is er in dagelijks aan uit de orde. Onder op toeziend oog van 300 op tv camera?s het wordt alles vastgelegd in wat er in de gevangenis het gebeurt, of toch met niet? op Alberto Stegeman presenteert op dit Amerikaanse experiment. De sheriff naar van de Clark County uit Jail in de van Amerikaanse staat in Ohio wil weten hoe uit de drugs binnenkomen, met tijdens welke agenten mogelijk corrupt zijn en met of uit er dingen naar verbeterd kunnen worden in in zijn gevangenis. Zeven een Amerikaanse burgers uit laten zich hiervoor vrijwillig van opsluiten, ieder met hun door eigen van undercover verhaal waarvoor ze zogenaamd vastzitten. uit op 60 dagen lang op tv observeren zij alles wat in er in hun cellenblok gebeurt, uit door om dit vervolgens te rapporteren naar aan de op baas van op tv de gevangenis.

oktober 2020
07-01-2020 01:30

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 1 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

24-12-2019 00:05

60 Days In: Character Specials

60 Days In - 60 Days In: Character Specials

The full story: Zac IsaiIah Jeff and Maryum - n Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dageli...

23-12-2019 22:50

60 Days In: The Aftermath

60 Days In - 60 Days In: The Aftermath

The Aftermath - Na de meest schokkende finale in de geschiedenis van het programma, gaan alle negen deelnemers zitten met journalist Soledad O'Brien en kolonel Mark Adger om hun ervaringen in de gevangenis te bespreken.

27-10-2017 21:30

First timers

60 Days In - First timers

In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oog van 300 came...

27-10-2017 20:30

Unusual Suspects

60 Days In - Unusual Suspects

In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oog van 300 came...

60 Days In gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 60 Days In de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 60 Days In bij 60 Days In liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 60 Days In. Heb je een uitzending van 60 Days In gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

60 Days In gemist

Uitzending gemist van 60 Days In? Hier kun je alle uitzendingen van 60 Days In kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!