Programma gemist?

Aflevering 1 tijdens - tijdens In Undercover achter de tralies laten van in mensen zich vrijwillig van 60 dagen lang op tv opsluiten in de gevangenis om met hier misstanden door aan de kaak tijdens te stellen. Geweld, in drugsgebruik en criminaliteit is er in dagelijks aan in de orde. uit Onder toeziend oog van met 300 camera's wordt tijdens alles vastgelegd uit wat er in het de gevangenis gebeurt, of toch de niet? Alberto tijdens Stegeman de presenteert dit Amerikaanse op experiment.

The op full story: Zac IsaiIah Jeff in and Maryum - door n Undercover achter op tv met de tralies laten mensen op zich vrijwillig 60 in dagen lang opsluiten op in de gevangenis de om hier in misstanden aan de kaak te met stellen. Geweld, van drugsgebruik en met criminaliteit is er op dagelijks aan de orde. Onder toeziend op oog van 300 van camera's op tv wordt alles vastgelegd een wat er in de in gevangenis naar gebeurt, of toch door niet?

The Aftermath van - Na de meest in schokkende finale uit in de geschiedenis van op tv op het programma, gaan tijdens alle negen deelnemers zitten met journalist door op tv Soledad O'Brien en kolonel Mark Adger door om hun ervaringen de in de tijdens gevangenis te tijdens bespreken.

In Undercover achter met tralies door laten mensen zich vrijwillig 60 door dagen lang de opsluiten in de een gevangenis om de hier misstanden aan uit de kaak het te stellen. Geweld, drugsgebruik het en criminaliteit naar is er dagelijks op aan de orde. op Onder toeziend oog van 300 camera?s van wordt alles met vastgelegd wat er naar in de gevangenis op tv gebeurt, of tijdens toch niet? Alberto in Stegeman presenteert dit Amerikaanse op experiment. De het eerste vrijwilligers worden voorgesteld. Dit het zijn de onder andere een een marinier, een politieagent, tijdens een leraar en een het huisvrouw.

In op tv Undercover achter tralies laten het mensen zich vrijwillig 60 op tv van dagen lang opsluiten in de de gevangenis om het hier misstanden aan op tv de kaak te van stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit in op tv is er dagelijks aan in de orde. Onder op tv toeziend oog van naar 300 camera?s een wordt alles vastgelegd wat er door in de gevangenis van gebeurt, of toch niet? een Alberto Stegeman presenteert op tv dit op tv Amerikaanse experiment. een De sheriff van de Clark County tijdens Jail in uit de Amerikaanse staat Ohio van uit wil weten hoe de drugs binnenkomen, het op tv welke agenten mogelijk corrupt zijn het en of er dingen naar in verbeterd kunnen worden in zijn in gevangenis. Zeven uit Amerikaanse burgers laten zich hiervoor het tijdens vrijwillig opsluiten, ieder met hun een eigen undercover een verhaal waarvoor ze de zogenaamd vastzitten. 60 van dagen lang observeren in zij alles wat er in op hun cellenblok uit gebeurt, om op tv dit vervolgens op tv te rapporteren aan de baas een van in de gevangenis.

december 2021
07-01-2020 01:30

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 1 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

24-12-2019 00:05

60 Days In: Character Specials

60 Days In - 60 Days In: Character Specials

The full story: Zac IsaiIah Jeff and Maryum - n Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dageli...

23-12-2019 22:50

60 Days In: The Aftermath

60 Days In - 60 Days In: The Aftermath

The Aftermath - Na de meest schokkende finale in de geschiedenis van het programma, gaan alle negen deelnemers zitten met journalist Soledad O'Brien en kolonel Mark Adger om hun ervaringen in de gevangenis te bespreken.

27-10-2017 21:30

First timers

60 Days In - First timers

In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oog van 300 came...

27-10-2017 20:30

Unusual Suspects

60 Days In - Unusual Suspects

In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oog van 300 came...

60 Days In gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 60 Days In de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 60 Days In bij 60 Days In liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 60 Days In. Heb je een uitzending van 60 Days In gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

60 Days In gemist

Uitzending gemist van 60 Days In? Hier kun je alle uitzendingen van 60 Days In kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!