Programma gemist?

Aflevering 1 naar - In Undercover achter naar de tralies met laten in mensen zich vrijwillig 60 dagen het lang opsluiten in de het gevangenis met om hier misstanden aan de van kaak te stellen. tijdens op tv Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is op er dagelijks door aan de het orde. Onder toeziend oog een van 300 op camera's wordt alles op vastgelegd wat er in het de gevangenis gebeurt, of tijdens toch niet? Alberto Stegeman in presenteert dit uit Amerikaanse op experiment.

The full story: de op Zac IsaiIah Jeff and Maryum - door n Undercover op tv achter de tralies laten een op mensen zich vrijwillig 60 dagen een lang opsluiten in een de gevangenis uit om hier in misstanden aan de kaak te met stellen. Geweld, in drugsgebruik en criminaliteit is tijdens er dagelijks op aan de orde. Onder toeziend op tv oog van 300 tijdens door camera's wordt alles het vastgelegd wat er in de de gevangenis gebeurt, van of toch op tv niet?

The Aftermath - de naar Na de meest schokkende op tv finale in het de geschiedenis van het programma, gaan het alle naar negen deelnemers zitten de met journalist op tv Soledad O'Brien en kolonel Mark het Adger om op hun ervaringen in de gevangenis de te op tv bespreken.

In Undercover achter het het tralies laten mensen zich vrijwillig op tv 60 dagen lang in opsluiten het in de gevangenis om uit hier misstanden van aan de kaak in te stellen. Geweld, uit drugsgebruik en criminaliteit tijdens is er dagelijks tijdens aan de orde. Onder toeziend oog met met van 300 camera?s wordt met alles vastgelegd wat met er in de gevangenis naar gebeurt, of toch niet? in Alberto op tv Stegeman presenteert dit Amerikaanse experiment. tijdens De eerste vrijwilligers uit worden voorgesteld. Dit door een zijn onder andere een op marinier, een de politieagent, een leraar en de een huisvrouw.

In een Undercover achter het tralies laten mensen zich vrijwillig 60 in met dagen lang opsluiten in de naar gevangenis een om hier misstanden aan de uit kaak van te stellen. Geweld, in drugsgebruik en criminaliteit de is er dagelijks tijdens aan de orde. Onder toeziend oog het van 300 op tv camera?s wordt naar alles vastgelegd wat er in het de gevangenis gebeurt, in tijdens of toch niet? Alberto Stegeman op tv presenteert dit Amerikaanse experiment. op De tijdens sheriff van de met Clark County Jail in op tv de Amerikaanse staat op Ohio wil weten hoe tijdens uit de drugs binnenkomen, een welke agenten mogelijk corrupt zijn van en of er dingen in verbeterd van kunnen worden in zijn in gevangenis. Zeven Amerikaanse op tv burgers laten op tv zich hiervoor vrijwillig op tv opsluiten, ieder op met hun eigen undercover in verhaal waarvoor ze in zogenaamd vastzitten. 60 dagen op lang op observeren zij alles wat naar er in op tv hun cellenblok gebeurt, tijdens om dit vervolgens te rapporteren aan uit de baas van in de een gevangenis.

februari 2020
07-01-2020 01:30

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 1 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

24-12-2019 00:05

60 Days In: Character Specials

60 Days In - 60 Days In: Character Specials

The full story: Zac IsaiIah Jeff and Maryum - n Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dageli...

23-12-2019 22:50

60 Days In: The Aftermath

60 Days In - 60 Days In: The Aftermath

The Aftermath - Na de meest schokkende finale in de geschiedenis van het programma, gaan alle negen deelnemers zitten met journalist Soledad O'Brien en kolonel Mark Adger om hun ervaringen in de gevangenis te bespreken.

27-10-2017 21:30

First timers

60 Days In - First timers

In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oog van 300 came...

27-10-2017 20:30

Unusual Suspects

60 Days In - Unusual Suspects

In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oog van 300 came...

60 Days In gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 60 Days In de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 60 Days In bij 60 Days In liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 60 Days In. Heb je een uitzending van 60 Days In gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

60 Days In gemist

Uitzending gemist van 60 Days In? Hier kun je alle uitzendingen van 60 Days In kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 11-02-2020 om 01:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!