Programma gemist?

Aflevering 1 - uit een In Undercover achter de tralies laten een mensen zich het vrijwillig 60 dagen tijdens lang een opsluiten in de gevangenis met om hier misstanden aan de naar met kaak te stellen. Geweld, op drugsgebruik en criminaliteit naar is er dagelijks aan het de orde. Onder in toeziend oog van 300 op door camera's wordt alles vastgelegd wat er van in op tv de gevangenis gebeurt, of van toch tijdens niet? Alberto Stegeman presenteert dit van Amerikaanse tijdens experiment.

The full op story: Zac IsaiIah in Jeff and Maryum in - n op Undercover achter de tralies op laten mensen een zich vrijwillig 60 dagen in lang opsluiten in uit de gevangenis om hier van misstanden aan tijdens de kaak te stellen. de Geweld, tijdens drugsgebruik en criminaliteit is er uit naar dagelijks aan de orde. Onder toeziend een uit oog van 300 camera's een wordt alles vastgelegd wat met er op tv in de gevangenis de gebeurt, of toch met niet?

The Aftermath - van Na op tv de meest schokkende finale tijdens in door de geschiedenis van op het programma, gaan op alle negen deelnemers zitten van met journalist uit Soledad O'Brien en kolonel Mark het Adger om tijdens hun ervaringen in de gevangenis de te op tv bespreken.

In Undercover van achter tralies laten mensen van zich vrijwillig in 60 door dagen lang opsluiten in de met gevangenis om hier het misstanden aan op de kaak het te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit tijdens is er dagelijks uit aan de orde. uit Onder toeziend het oog van 300 uit camera?s wordt op alles vastgelegd uit wat er in op tv de gevangenis gebeurt, de of toch niet? Alberto Stegeman presenteert naar dit van Amerikaanse experiment. De naar eerste vrijwilligers worden voorgesteld. een Dit zijn uit onder andere een het marinier, een politieagent, een op tv leraar van en een huisvrouw.

In Undercover achter het in tralies laten mensen zich vrijwillig op 60 dagen lang van opsluiten door in de gevangenis om hier misstanden het door aan de kaak te in stellen. Geweld, drugsgebruik van en criminaliteit op tv is er dagelijks aan de orde. met Onder toeziend oog tijdens van 300 naar camera?s wordt alles op vastgelegd wat de er in de tijdens gevangenis gebeurt, uit of toch niet? Alberto Stegeman op presenteert dit Amerikaanse in experiment. door De sheriff van de Clark County naar Jail naar in de Amerikaanse staat in Ohio wil op tv weten hoe de op drugs binnenkomen, welke naar agenten mogelijk corrupt zijn en door of er tijdens dingen verbeterd met kunnen worden in zijn de gevangenis. in Zeven Amerikaanse burgers met laten zich hiervoor vrijwillig op tv opsluiten, ieder met hun op eigen undercover de verhaal waarvoor met ze zogenaamd vastzitten. 60 de dagen lang door observeren zij alles wat er van in hun cellenblok gebeurt, tijdens om naar dit vervolgens te rapporteren een aan de baas van een in de gevangenis.

februari 2021
07-01-2020 01:30

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 1 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

24-12-2019 00:05

60 Days In: Character Specials

60 Days In - 60 Days In: Character Specials

The full story: Zac IsaiIah Jeff and Maryum - n Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dageli...

23-12-2019 22:50

60 Days In: The Aftermath

60 Days In - 60 Days In: The Aftermath

The Aftermath - Na de meest schokkende finale in de geschiedenis van het programma, gaan alle negen deelnemers zitten met journalist Soledad O'Brien en kolonel Mark Adger om hun ervaringen in de gevangenis te bespreken.

27-10-2017 21:30

First timers

60 Days In - First timers

In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oog van 300 came...

27-10-2017 20:30

Unusual Suspects

60 Days In - Unusual Suspects

In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oog van 300 came...

60 Days In gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 60 Days In de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 60 Days In bij 60 Days In liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 60 Days In. Heb je een uitzending van 60 Days In gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

60 Days In gemist

Uitzending gemist van 60 Days In? Hier kun je alle uitzendingen van 60 Days In kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!