Programma gemist?

Aflevering 1 met - In Undercover op tv achter de tralies op laten mensen zich tijdens vrijwillig tijdens 60 dagen lang opsluiten in op de de gevangenis om hier misstanden de aan de op tv kaak te stellen. met Geweld, drugsgebruik en tijdens criminaliteit is er dagelijks aan naar de orde. Onder toeziend op tv oog van 300 op tv camera's wordt alles in vastgelegd wat er in in met de gevangenis uit gebeurt, of toch niet? Alberto tijdens Stegeman presenteert dit Amerikaanse uit uit experiment.

The full story: in Zac IsaiIah Jeff het de and Maryum - n op tv Undercover achter tijdens de tralies laten mensen zich vrijwillig op 60 op dagen lang opsluiten een in de gevangenis om hier het van misstanden aan de kaak te stellen. het Geweld, drugsgebruik en uit criminaliteit is er uit dagelijks op tv aan de orde. Onder een toeziend oog van 300 met camera's wordt een alles vastgelegd wat uit er van in de gevangenis gebeurt, of toch een in niet?

The Aftermath - in Na de met meest door schokkende finale in de geschiedenis op van het programma, met gaan alle tijdens negen deelnemers zitten door met journalist in Soledad O'Brien en een kolonel Mark Adger om hun tijdens ervaringen het in de gevangenis te naar bespreken.

In uit Undercover achter tralies op tv laten mensen naar zich vrijwillig 60 naar dagen lang opsluiten in de op gevangenis om een hier misstanden aan de met kaak te uit stellen. Geweld, tijdens drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks op tv aan een de orde. Onder een toeziend oog van 300 camera?s in wordt alles in vastgelegd wat van er in de gevangenis gebeurt, naar of toch de niet? Alberto een Stegeman presenteert dit Amerikaanse experiment. het De eerste in vrijwilligers worden door voorgesteld. Dit zijn op tv onder andere een door marinier, een politieagent, een op leraar en met een huisvrouw.

In Undercover achter door op tv tralies laten mensen zich vrijwillig de 60 dagen lang van opsluiten in de gevangenis een om hier tijdens misstanden aan de op tv kaak het te stellen. Geweld, door drugsgebruik en criminaliteit is door er dagelijks uit aan de orde. Onder naar toeziend oog naar van 300 camera?s op tv wordt alles vastgelegd wat van er in de de gevangenis gebeurt, of toch een niet? Alberto Stegeman presenteert op tijdens dit Amerikaanse experiment. De een sheriff van de Clark uit County Jail in het de Amerikaanse staat Ohio van wil weten op hoe met de drugs binnenkomen, welke de agenten mogelijk corrupt zijn met en of er dingen op verbeterd kunnen de worden uit in zijn gevangenis. naar Zeven Amerikaanse burgers op tv laten zich hiervoor van vrijwillig opsluiten, ieder met hun eigen een undercover verhaal waarvoor een met ze zogenaamd vastzitten. een 60 dagen lang observeren op zij alles wat tijdens er in hun van cellenblok gebeurt, om dit de vervolgens te een rapporteren aan de baas van de de van gevangenis.

juli 2020
07-01-2020 01:30

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 1 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

24-12-2019 00:05

60 Days In: Character Specials

60 Days In - 60 Days In: Character Specials

The full story: Zac IsaiIah Jeff and Maryum - n Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dageli...

23-12-2019 22:50

60 Days In: The Aftermath

60 Days In - 60 Days In: The Aftermath

The Aftermath - Na de meest schokkende finale in de geschiedenis van het programma, gaan alle negen deelnemers zitten met journalist Soledad O'Brien en kolonel Mark Adger om hun ervaringen in de gevangenis te bespreken.

27-10-2017 21:30

First timers

60 Days In - First timers

In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oog van 300 came...

27-10-2017 20:30

Unusual Suspects

60 Days In - Unusual Suspects

In Undercover achter tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toeziend oog van 300 came...

60 Days In gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 60 Days In de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 60 Days In bij 60 Days In liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 60 Days In. Heb je een uitzending van 60 Days In gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

60 Days In gemist

Uitzending gemist van 60 Days In? Hier kun je alle uitzendingen van 60 Days In kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!