Programma gemist?

Aflevering 11 de - In Undercover achter tijdens de tralies laten naar uit mensen zich vrijwillig door 60 dagen lang opsluiten tijdens in de gevangenis om naar hier misstanden tijdens aan de kaak te door stellen. tijdens Geweld, drugsgebruik en criminaliteit in is er dagelijks aan door de een orde. Onder toeziend oog van 300 met camera's wordt alles met vastgelegd naar wat er in op de gevangenis gebeurt, of toch op tv niet? de Alberto Stegeman het presenteert dit Amerikaanse op experiment.

Aflevering van 9 - In Undercover achter tijdens de tralies van laten mensen zich door vrijwillig met 60 dagen lang opsluiten op in de gevangenis om op tv hier misstanden aan naar de tijdens kaak te stellen. Geweld, tijdens drugsgebruik en criminaliteit is er op dagelijks aan in de orde. Onder toeziend de oog op van 300 camera's wordt met alles vastgelegd op tv wat er het in de gevangenis gebeurt, of toch uit niet? de Alberto Stegeman in presenteert dit Amerikaanse op tv experiment.

Aflevering 8 - op In Undercover achter door de de tralies laten mensen uit zich vrijwillig naar 60 dagen lang opsluiten tijdens in de gevangenis om hier naar van misstanden aan de kaak te stellen. de Geweld, drugsgebruik en een criminaliteit tijdens is er dagelijks aan in de orde. Onder de toeziend oog met van 300 camera's wordt alles de vastgelegd tijdens wat er in de gevangenis tijdens gebeurt, van of toch van niet? Alberto Stegeman presenteert dit het Amerikaanse een experiment.

Aflevering 7 - van In Undercover achter uit de op tv tralies laten uit mensen zich vrijwillig 60 dagen lang het opsluiten in het de het gevangenis om hier misstanden door aan de kaak te stellen. op Geweld, drugsgebruik en het met criminaliteit is er dagelijks aan de in orde. Onder naar toeziend oog uit van 300 camera's wordt met alles tijdens vastgelegd wat er in de gevangenis op van gebeurt, of toch niet? Alberto de Stegeman met presenteert dit Amerikaanse het experiment.

Aflevering 6 - van In Undercover de achter de tralies met laten op tv mensen zich vrijwillig 60 dagen naar lang opsluiten in de uit naar gevangenis om hier misstanden aan op tv de kaak van te stellen. Geweld, drugsgebruik door en tijdens criminaliteit is er van dagelijks aan de orde. Onder naar toeziend oog van 300 van de camera's wordt alles vastgelegd het wat er in een de gevangenis gebeurt, met of toch niet? door Alberto Stegeman tijdens presenteert dit Amerikaanse de experiment.

Aflevering het 5 - In door Undercover achter de de tralies laten met mensen zich vrijwillig 60 met dagen lang de opsluiten in de gevangenis om hier van misstanden aan de op tv kaak naar te stellen. door Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is uit er dagelijks aan de op orde. Onder uit toeziend oog van 300 door camera's wordt van alles vastgelegd wat er van door in de gevangenis gebeurt, het of toch tijdens niet? Alberto Stegeman presenteert dit de Amerikaanse uit experiment.

The op full story door Robert Tami and Barbra naar - n Undercover achter op de tralies naar laten mensen zich met vrijwillig 60 dagen lang uit opsluiten in de het gevangenis om hier tijdens misstanden aan de kaak naar te stellen. uit Geweld, drugsgebruik een en criminaliteit tijdens is er dagelijks aan de van orde. Onder op toeziend oog van in 300 camera's wordt alles op vastgelegd wat er in door de het gevangenis gebeurt, of toch uit niet?

The het full story: Zac IsaiIah de Jeff and Maryum tijdens - n Undercover achter de de de tralies laten met mensen zich vrijwillig 60 dagen in lang het opsluiten in de gevangenis om hier tijdens tijdens misstanden aan de kaak te stellen. op tv in Geweld, drugsgebruik en criminaliteit uit is er dagelijks een aan de orde. in Onder toeziend oog van naar 300 camera's wordt de alles vastgelegd met wat er in de gevangenis op tv gebeurt, of toch een een niet?

december 2020
10-03-2020 00:15

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 11 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezie...

03-03-2020 00:30

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 9 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

25-02-2020 00:45

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 8 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

18-02-2020 00:45

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 7 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

11-02-2020 01:15

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 6 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

04-02-2020 00:45

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 5 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

31-12-2019 01:00

60 Days In: Character Specials

60 Days In - 60 Days In: Character Specials

The full story Robert Tami and Barbra - n Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aa...

24-12-2019 00:05

60 Days In: Character Specials

60 Days In - 60 Days In: Character Specials

The full story: Zac IsaiIah Jeff and Maryum - n Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dageli...

60 Days In gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 60 Days In de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 60 Days In bij 60 Days In liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 60 Days In. Heb je een uitzending van 60 Days In gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

60 Days In gemist

Uitzending gemist van 60 Days In? Hier kun je alle uitzendingen van 60 Days In kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!