Programma gemist?

Aflevering tijdens 11 - In Undercover achter op de tralies naar laten mensen zich tijdens vrijwillig 60 dagen lang door een opsluiten in de in gevangenis om hier misstanden aan tijdens de kaak met te stellen. Geweld, drugsgebruik en door criminaliteit is in er de dagelijks aan de orde. Onder op toeziend oog van in 300 camera's wordt alles van de vastgelegd wat er in de gevangenis in gebeurt, of toch in niet? Alberto naar Stegeman het presenteert dit Amerikaanse de experiment.

Aflevering 9 - van naar In Undercover achter de op tv tralies laten mensen zich uit vrijwillig 60 uit dagen lang de opsluiten in de gevangenis om op hier misstanden een aan de het kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik het en criminaliteit uit is er dagelijks aan de de orde. tijdens Onder toeziend oog met van 300 een camera's wordt alles door vastgelegd wat er in de gevangenis een gebeurt, van of toch niet? Alberto van Stegeman uit presenteert dit Amerikaanse tijdens experiment.

Aflevering 8 op tv - In Undercover van achter door de tralies laten mensen zich vrijwillig de 60 dagen lang uit tijdens opsluiten in de gevangenis om hier van uit misstanden aan de kaak te van stellen. Geweld, drugsgebruik op tv en criminaliteit tijdens is er dagelijks aan de uit orde. op Onder toeziend oog van 300 het camera's met wordt alles vastgelegd uit wat er in met de gevangenis gebeurt, op of toch op tv niet? Alberto Stegeman door presenteert dit Amerikaanse op experiment.

Aflevering 7 op - In naar Undercover achter de de tralies laten met mensen zich vrijwillig 60 dagen het lang opsluiten in met de gevangenis om het hier met misstanden aan de kaak te een stellen. de Geweld, drugsgebruik en van criminaliteit is er dagelijks naar aan de orde. Onder toeziend naar door oog van 300 camera's wordt op alles vastgelegd van wat er het in de gevangenis gebeurt, of door toch de niet? Alberto Stegeman presenteert dit naar Amerikaanse op experiment.

Aflevering 6 tijdens - In Undercover het achter de tralies laten op tv mensen zich vrijwillig door 60 dagen lang naar opsluiten in in de gevangenis om naar hier misstanden van aan de kaak naar te stellen. de Geweld, drugsgebruik en in criminaliteit is er met dagelijks aan de orde. Onder met toeziend oog van in 300 een camera's wordt alles vastgelegd met wat er in de gevangenis in gebeurt, of toch naar niet? Alberto Stegeman op tv presenteert dit van Amerikaanse tijdens experiment.

Aflevering 5 een - In tijdens Undercover achter de tralies laten tijdens mensen zich vrijwillig op 60 dagen van lang opsluiten in de uit uit gevangenis om hier misstanden aan de de kaak op te stellen. Geweld, het drugsgebruik en een criminaliteit is er dagelijks aan de op tv orde. Onder door toeziend oog van een 300 camera's tijdens wordt alles vastgelegd wat er op in de naar gevangenis gebeurt, tijdens of toch niet? Alberto een Stegeman presenteert naar dit Amerikaanse het experiment.

The full een story in Robert Tami and Barbra - n in Undercover achter de de tralies laten uit mensen zich door vrijwillig 60 dagen lang opsluiten op in tijdens de gevangenis om hier in misstanden aan de kaak het door te stellen. Geweld, drugsgebruik naar en criminaliteit is er uit dagelijks aan de orde. naar Onder toeziend met oog van 300 door camera's in wordt alles vastgelegd wat tijdens er in op tv de gevangenis gebeurt, of toch op niet?

The full tijdens story: Zac op tv IsaiIah Jeff in and Maryum - naar n Undercover achter de tralies laten tijdens door mensen zich vrijwillig de 60 dagen lang naar opsluiten in de gevangenis om hier het op tv misstanden aan de kaak te op stellen. Geweld, drugsgebruik door en criminaliteit naar is er dagelijks met aan de orde. Onder van toeziend oog van 300 van camera's wordt op alles vastgelegd wat op er in de gevangenis tijdens gebeurt, naar of toch uit niet?

april 2020
10-03-2020 00:15

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 11 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezie...

03-03-2020 00:30

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 9 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

25-02-2020 00:45

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 8 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

18-02-2020 00:45

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 7 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

11-02-2020 01:15

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 6 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

04-02-2020 00:45

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 5 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

31-12-2019 01:00

60 Days In: Character Specials

60 Days In - 60 Days In: Character Specials

The full story Robert Tami and Barbra - n Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aa...

24-12-2019 00:05

60 Days In: Character Specials

60 Days In - 60 Days In: Character Specials

The full story: Zac IsaiIah Jeff and Maryum - n Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dageli...

60 Days In gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 60 Days In de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 60 Days In bij 60 Days In liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 60 Days In. Heb je een uitzending van 60 Days In gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

60 Days In gemist

Uitzending gemist van 60 Days In? Hier kun je alle uitzendingen van 60 Days In kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!