Programma gemist?

Aflevering 11 - van In een Undercover achter de de tralies laten mensen de zich vrijwillig 60 dagen op tv lang een opsluiten in de gevangenis om naar hier misstanden aan een de kaak te van stellen. Geweld, drugsgebruik van en criminaliteit de is er dagelijks de aan de naar orde. Onder toeziend oog van 300 met op camera's wordt alles vastgelegd wat een er op in de gevangenis gebeurt, of naar toch niet? Alberto Stegeman uit presenteert op tv dit Amerikaanse tijdens experiment.

Aflevering 9 door - In op Undercover achter de tralies laten tijdens mensen zich het vrijwillig 60 door dagen lang op tv opsluiten in de uit gevangenis om hier misstanden aan de door op kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en tijdens criminaliteit is door er de dagelijks aan de naar orde. Onder toeziend door oog van 300 camera's wordt alles in vastgelegd tijdens wat er de in de gevangenis gebeurt, of toch in van niet? Alberto Stegeman het presenteert dit Amerikaanse uit experiment.

Aflevering het 8 - In Undercover achter van de tralies laten door mensen zich vrijwillig door 60 dagen lang met opsluiten in de van gevangenis om hier op misstanden op aan de kaak te naar stellen. Geweld, drugsgebruik en op criminaliteit is uit er op tv dagelijks aan de orde. Onder in toeziend oog van het 300 camera's wordt tijdens alles vastgelegd door wat er in de uit gevangenis gebeurt, of in toch niet? de Alberto Stegeman in presenteert dit Amerikaanse door experiment.

Aflevering naar 7 - In Undercover achter tijdens de tralies laten met mensen zich de vrijwillig 60 dagen lang het opsluiten het in de gevangenis op tv om hier misstanden aan in de kaak te door stellen. door Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is uit er dagelijks aan de van orde. Onder toeziend met op tv oog van 300 camera's wordt alles naar vastgelegd tijdens wat er in de gevangenis in gebeurt, of uit toch een niet? Alberto Stegeman presenteert door dit Amerikaanse op tv experiment.

Aflevering uit 6 - In naar Undercover achter de tralies van laten mensen een zich vrijwillig 60 dagen op tv lang opsluiten de in de gevangenis om door hier misstanden aan de door kaak te stellen. met Geweld, drugsgebruik in en criminaliteit is er met dagelijks de aan de orde. naar Onder toeziend uit oog van 300 camera's wordt het alles vastgelegd wat er op tv in de gevangenis in gebeurt, tijdens of toch niet? naar Alberto Stegeman door presenteert dit Amerikaanse een experiment.

Aflevering tijdens 5 - In Undercover op tv achter de tralies laten op mensen zich uit vrijwillig 60 in dagen lang opsluiten in de de gevangenis om hier op tv op tv misstanden aan de kaak te stellen. uit in Geweld, drugsgebruik en criminaliteit door is er het dagelijks aan de orde. Onder toeziend naar door oog van 300 camera's wordt tijdens alles vastgelegd de wat er in de gevangenis met tijdens gebeurt, of toch niet? Alberto Stegeman op presenteert een dit Amerikaanse in experiment.

The uit full story Robert Tami van and Barbra - op n Undercover achter de door tralies laten op mensen met zich vrijwillig 60 het dagen lang opsluiten in de van gevangenis om het hier misstanden aan de kaak van te uit stellen. Geweld, op tv drugsgebruik en criminaliteit is er uit dagelijks aan de orde. in uit Onder toeziend oog van 300 in camera's wordt alles een vastgelegd van wat er in de gevangenis naar gebeurt, of toch in niet?

The full door story: Zac IsaiIah Jeff een and Maryum een - n de Undercover achter de tralies in laten mensen zich het vrijwillig 60 van dagen lang opsluiten van in de gevangenis om tijdens hier van misstanden aan de kaak in te stellen. Geweld, drugsgebruik in en in criminaliteit is er dagelijks uit aan de orde. Onder toeziend het oog van het 300 op camera's wordt alles het vastgelegd wat er in de gevangenis van gebeurt, of toch op tv een niet?

juli 2021
10-03-2020 00:15

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 11 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezie...

03-03-2020 00:30

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 9 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

25-02-2020 00:45

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 8 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

18-02-2020 00:45

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 7 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

11-02-2020 01:15

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 6 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

04-02-2020 00:45

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 5 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

31-12-2019 01:00

60 Days In: Character Specials

60 Days In - 60 Days In: Character Specials

The full story Robert Tami and Barbra - n Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aa...

24-12-2019 00:05

60 Days In: Character Specials

60 Days In - 60 Days In: Character Specials

The full story: Zac IsaiIah Jeff and Maryum - n Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dageli...

60 Days In gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 60 Days In de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 60 Days In bij 60 Days In liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 60 Days In. Heb je een uitzending van 60 Days In gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

60 Days In gemist

Uitzending gemist van 60 Days In? Hier kun je alle uitzendingen van 60 Days In kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!