Programma gemist?

Aflevering tijdens 11 - In Undercover het achter door de tralies laten mensen zich het vrijwillig 60 dagen door lang een opsluiten in de de gevangenis om hier misstanden tijdens aan de kaak te stellen. op tv Geweld, drugsgebruik door en criminaliteit is er op dagelijks op tv aan de orde. Onder uit toeziend oog van een 300 camera's wordt alles door vastgelegd wat uit er in de door gevangenis in gebeurt, of toch niet? Alberto Stegeman tijdens presenteert dit Amerikaanse door een experiment.

Aflevering 9 - in In in Undercover achter de naar tralies laten mensen zich de vrijwillig met 60 dagen lang opsluiten in de uit gevangenis om uit hier misstanden aan de tijdens kaak op te stellen. Geweld, drugsgebruik door en criminaliteit met is er naar dagelijks aan de orde. Onder toeziend door oog een van 300 een camera's wordt alles vastgelegd door wat er op tv in de gevangenis de gebeurt, of toch niet? Alberto Stegeman met presenteert dit tijdens Amerikaanse in experiment.

Aflevering door 8 - In op tv Undercover achter de naar tralies laten mensen zich op vrijwillig de 60 dagen lang de opsluiten in de gevangenis de om hier misstanden aan de de kaak te tijdens stellen. Geweld, op drugsgebruik en criminaliteit is de er dagelijks aan de op tv door orde. Onder toeziend oog van 300 naar camera's op tv wordt alles op vastgelegd wat er in van de gevangenis gebeurt, of toch uit niet? Alberto Stegeman in presenteert dit tijdens Amerikaanse op experiment.

Aflevering een 7 - In Undercover achter een de van tralies laten op mensen zich vrijwillig 60 dagen naar lang opsluiten in de uit gevangenis van om hier misstanden aan de op kaak te stellen. uit Geweld, drugsgebruik een en een criminaliteit is er dagelijks naar aan de orde. in Onder toeziend oog van van 300 de camera's wordt alles vastgelegd wat er een in de gevangenis het gebeurt, of op tv toch niet? uit Alberto Stegeman presenteert het dit Amerikaanse op tv experiment.

Aflevering tijdens 6 - In uit Undercover achter de tralies een laten naar mensen zich vrijwillig 60 dagen naar lang opsluiten in de uit de gevangenis om hier misstanden aan naar de de kaak te stellen. in Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is in er de dagelijks aan de orde. Onder toeziend het oog van uit 300 naar camera's wordt alles vastgelegd wat in er door in de gevangenis gebeurt, of de toch niet? Alberto uit Stegeman het presenteert dit Amerikaanse een experiment.

Aflevering door 5 - In Undercover achter met de tralies laten een op tv mensen zich vrijwillig 60 dagen het lang opsluiten in op tv de gevangenis tijdens om hier misstanden aan de de kaak te stellen. uit uit Geweld, drugsgebruik en criminaliteit door is er uit dagelijks aan de orde. van Onder toeziend oog door van 300 tijdens camera's wordt alles vastgelegd in wat er in de van gevangenis gebeurt, naar of toch niet? naar Alberto Stegeman presenteert dit Amerikaanse van de experiment.

The full story met Robert Tami een and op Barbra - n Undercover achter de uit tralies laten tijdens mensen met zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten met in de met gevangenis om op hier misstanden aan de kaak op tv te tijdens stellen. Geweld, naar drugsgebruik en criminaliteit van is er dagelijks aan de van orde. de Onder toeziend oog door van 300 camera's wordt alles vastgelegd een wat er in tijdens tijdens de gevangenis gebeurt, of tijdens toch niet?

The full story: met op Zac IsaiIah Jeff and Maryum - van een n Undercover achter de tralies door laten een mensen zich vrijwillig 60 tijdens dagen lang opsluiten in in de gevangenis om hier een misstanden aan de uit kaak te stellen. de Geweld, op tv drugsgebruik en tijdens criminaliteit is er dagelijks de aan de orde. Onder met toeziend oog van tijdens 300 camera's wordt op alles vastgelegd wat in er in de naar gevangenis gebeurt, of toch het in niet?

augustus 2020
10-03-2020 00:15

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 11 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezie...

03-03-2020 00:30

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 9 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

25-02-2020 00:45

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 8 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

18-02-2020 00:45

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 7 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

11-02-2020 01:15

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 6 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

04-02-2020 00:45

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 5 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

31-12-2019 01:00

60 Days In: Character Specials

60 Days In - 60 Days In: Character Specials

The full story Robert Tami and Barbra - n Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aa...

24-12-2019 00:05

60 Days In: Character Specials

60 Days In - 60 Days In: Character Specials

The full story: Zac IsaiIah Jeff and Maryum - n Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dageli...

60 Days In gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 60 Days In de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 60 Days In bij 60 Days In liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 60 Days In. Heb je een uitzending van 60 Days In gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

60 Days In gemist

Uitzending gemist van 60 Days In? Hier kun je alle uitzendingen van 60 Days In kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!