Programma gemist?

Aflevering op 11 - In Undercover achter van de tralies laten het de mensen zich vrijwillig 60 dagen tijdens lang door opsluiten in de gevangenis om hier in misstanden in aan de een kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik door en criminaliteit is er in met dagelijks aan de orde. het Onder toeziend oog van op tv 300 camera's naar wordt alles vastgelegd wat er de in de gevangenis door gebeurt, op of toch het niet? Alberto Stegeman presenteert dit Amerikaanse een tijdens experiment.

Aflevering 9 met - In Undercover achter tijdens de tralies laten uit mensen door zich vrijwillig 60 van dagen lang opsluiten in tijdens de door gevangenis om hier misstanden aan de op tv kaak het te stellen. Geweld, uit drugsgebruik en criminaliteit met is er een dagelijks aan de orde. Onder toeziend met in oog van 300 de camera's wordt alles vastgelegd wat tijdens er een in de gevangenis gebeurt, uit of toch niet? Alberto Stegeman met presenteert dit op tv Amerikaanse op experiment.

Aflevering de 8 - In Undercover een achter de van tralies laten mensen zich vrijwillig tijdens 60 dagen lang van opsluiten in de naar gevangenis om de hier misstanden aan de met kaak te de stellen. tijdens Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er van dagelijks met aan de orde. de Onder toeziend de oog van 300 camera's de wordt alles vastgelegd wat er naar in de gevangenis het door gebeurt, of toch niet? door Alberto Stegeman presenteert dit de Amerikaanse een experiment.

Aflevering in 7 - In Undercover achter met de tralies uit laten mensen een zich vrijwillig 60 dagen uit lang opsluiten in naar de gevangenis om de hier misstanden aan de tijdens kaak te een stellen. Geweld, het drugsgebruik en criminaliteit is op tv er dagelijks door aan de orde. Onder naar toeziend oog op tv van 300 camera's wordt alles uit vastgelegd naar wat er in de gevangenis een gebeurt, een of toch op niet? Alberto Stegeman presenteert dit uit Amerikaanse op experiment.

Aflevering 6 - het In Undercover achter op tv de van tralies laten mensen zich vrijwillig in 60 dagen lang met opsluiten in in de gevangenis om in hier van misstanden aan de kaak te stellen. op tv uit Geweld, drugsgebruik en criminaliteit uit is er dagelijks aan uit de orde. Onder toeziend door oog naar van 300 camera's wordt de alles vastgelegd een wat er een in de gevangenis met gebeurt, of toch uit niet? Alberto Stegeman presenteert op tv dit Amerikaanse tijdens experiment.

Aflevering in 5 - In Undercover naar achter de tralies door laten mensen zich vrijwillig met met 60 dagen lang opsluiten in door de gevangenis om hier door misstanden aan de de een kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en van criminaliteit is er uit dagelijks naar aan de orde. Onder uit toeziend oog met van 300 camera's op tv wordt alles vastgelegd wat het er in van de gevangenis gebeurt, of toch in niet? Alberto Stegeman op tv door presenteert dit Amerikaanse het experiment.

The full story het Robert een Tami and Barbra - n de Undercover achter de op tralies van laten mensen zich vrijwillig 60 van dagen lang opsluiten uit op tv in de gevangenis door om hier misstanden aan de kaak door te stellen. Geweld, door drugsgebruik een en criminaliteit is er uit dagelijks aan een de orde. Onder toeziend oog het van in 300 camera's wordt de alles vastgelegd een wat er in de van gevangenis gebeurt, of toch van niet?

The het full story: op tv Zac IsaiIah Jeff and Maryum met - op tv n Undercover achter van de tralies laten mensen zich vrijwillig van 60 op dagen lang opsluiten in door de gevangenis uit om hier met misstanden aan de tijdens kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik op tv en criminaliteit is er in op dagelijks aan de een orde. Onder toeziend oog van 300 tijdens in camera's wordt alles vastgelegd wat op er in tijdens de gevangenis van gebeurt, of toch de niet?

maart 2020
10-03-2020 00:15

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 11 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezie...

03-03-2020 00:30

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 9 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

25-02-2020 00:45

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 8 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

18-02-2020 00:45

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 7 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

11-02-2020 01:15

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 6 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

04-02-2020 00:45

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 5 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

31-12-2019 01:00

60 Days In: Character Specials

60 Days In - 60 Days In: Character Specials

The full story Robert Tami and Barbra - n Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aa...

24-12-2019 00:05

60 Days In: Character Specials

60 Days In - 60 Days In: Character Specials

The full story: Zac IsaiIah Jeff and Maryum - n Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dageli...

60 Days In gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 60 Days In de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 60 Days In bij 60 Days In liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 60 Days In. Heb je een uitzending van 60 Days In gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

60 Days In gemist

Uitzending gemist van 60 Days In? Hier kun je alle uitzendingen van 60 Days In kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!