Programma gemist?

Aflevering op 11 - op In Undercover achter naar de tralies laten mensen uit zich vrijwillig 60 dagen lang een opsluiten op in de een gevangenis om hier misstanden de aan de kaak te stellen. op tv door Geweld, drugsgebruik en door criminaliteit is er het dagelijks aan de orde. naar Onder toeziend van oog van 300 op tv camera's wordt alles vastgelegd wat er een door in de gevangenis gebeurt, of op tv toch niet? op Alberto Stegeman een presenteert dit Amerikaanse een experiment.

Aflevering 9 - het In door Undercover achter de in tralies laten mensen een zich vrijwillig 60 op dagen lang opsluiten het in de gevangenis om van hier misstanden naar aan de kaak te stellen. met Geweld, tijdens drugsgebruik en criminaliteit is tijdens er dagelijks aan tijdens de orde. Onder toeziend tijdens oog van 300 het met camera's wordt alles het vastgelegd wat er in de gevangenis naar naar gebeurt, of toch niet? Alberto uit Stegeman presenteert de dit Amerikaanse de experiment.

Aflevering op 8 - In het Undercover achter de tralies laten op tv mensen zich vrijwillig in naar 60 dagen lang uit opsluiten in de gevangenis op om hier tijdens misstanden aan de kaak te op tv stellen. Geweld, drugsgebruik tijdens en criminaliteit is naar er dagelijks aan tijdens de orde. op tv Onder toeziend oog op tv van 300 de camera's wordt alles vastgelegd wat uit er de in de gevangenis gebeurt, of een toch niet? op tv Alberto Stegeman presenteert dit Amerikaanse een op experiment.

Aflevering 7 - in In Undercover achter tijdens uit de tralies laten mensen op tv zich vrijwillig 60 dagen lang een opsluiten op tv in de naar gevangenis om hier het misstanden aan de kaak naar te stellen. het Geweld, drugsgebruik en criminaliteit met is er dagelijks aan op tv de met orde. Onder toeziend de oog van 300 camera's wordt de alles op vastgelegd wat er in tijdens de gevangenis gebeurt, op of toch niet? Alberto Stegeman in in presenteert dit Amerikaanse van experiment.

Aflevering 6 - op tv In op Undercover achter de in tralies laten van mensen zich vrijwillig 60 dagen lang het opsluiten in de met gevangenis om hier met misstanden aan op de kaak de te stellen. Geweld, drugsgebruik naar en criminaliteit is het er dagelijks uit aan de orde. Onder uit toeziend oog een van 300 door camera's wordt alles vastgelegd wat er met de in de gevangenis gebeurt, een of toch niet? Alberto Stegeman door in presenteert dit Amerikaanse van experiment.

Aflevering met 5 - op tv In Undercover achter de tralies in laten mensen een zich vrijwillig 60 op tv dagen lang opsluiten in op de gevangenis om hier met misstanden aan op tv de kaak te stellen. naar Geweld, op drugsgebruik en criminaliteit uit is er dagelijks aan de de orde. Onder toeziend met in oog van 300 camera's tijdens wordt alles vastgelegd door wat er in de tijdens gevangenis gebeurt, of toch op een niet? Alberto Stegeman presenteert dit Amerikaanse van op experiment.

The full op story door Robert Tami and tijdens Barbra - n op Undercover achter de tralies het laten mensen zich vrijwillig 60 de door dagen lang opsluiten in de gevangenis naar om hier door misstanden aan de kaak met in te stellen. Geweld, uit drugsgebruik en criminaliteit is van er dagelijks door aan de orde. Onder toeziend oog met van 300 uit camera's wordt alles door vastgelegd wat naar er in de gevangenis van gebeurt, op of toch niet?

The uit full story: Zac IsaiIah een Jeff naar and Maryum - n met Undercover achter de tralies laten op tv mensen zich op tv vrijwillig 60 dagen lang op tv opsluiten uit in de gevangenis om op hier misstanden aan de de kaak te uit stellen. Geweld, van drugsgebruik en criminaliteit is er van dagelijks aan de op orde. Onder in toeziend oog van het 300 camera's wordt alles op tv in vastgelegd wat er in de naar gevangenis gebeurt, of van toch tijdens niet?

mei 2021
10-03-2020 00:15

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 11 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezie...

03-03-2020 00:30

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 9 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

25-02-2020 00:45

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 8 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

18-02-2020 00:45

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 7 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

11-02-2020 01:15

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 6 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

04-02-2020 00:45

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 5 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

31-12-2019 01:00

60 Days In: Character Specials

60 Days In - 60 Days In: Character Specials

The full story Robert Tami and Barbra - n Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aa...

24-12-2019 00:05

60 Days In: Character Specials

60 Days In - 60 Days In: Character Specials

The full story: Zac IsaiIah Jeff and Maryum - n Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dageli...

60 Days In gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 60 Days In de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 60 Days In bij 60 Days In liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 60 Days In. Heb je een uitzending van 60 Days In gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

60 Days In gemist

Uitzending gemist van 60 Days In? Hier kun je alle uitzendingen van 60 Days In kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!