Programma gemist?

Aflevering 11 de - In op Undercover achter de tralies op tv laten mensen zich in vrijwillig 60 dagen door lang de opsluiten in de gevangenis om uit hier misstanden aan uit de uit kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik op en op criminaliteit is er dagelijks aan de met orde. uit Onder toeziend oog van naar 300 tijdens camera's wordt alles door vastgelegd wat er in naar de gevangenis gebeurt, van of toch niet? door Alberto Stegeman door presenteert dit Amerikaanse op experiment.

Aflevering door 9 - de In Undercover achter de tralies tijdens laten in mensen zich vrijwillig 60 op dagen lang opsluiten het in de gevangenis om door hier misstanden in aan de een kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik op en criminaliteit is er naar dagelijks aan de van tijdens orde. Onder toeziend oog tijdens van 300 camera's tijdens wordt alles vastgelegd wat door er in de op gevangenis de gebeurt, of toch niet? Alberto Stegeman op tv presenteert de dit Amerikaanse van experiment.

Aflevering naar 8 - In Undercover naar achter naar de tralies laten met mensen zich vrijwillig 60 dagen lang een opsluiten in uit de gevangenis om op tv hier misstanden aan de met kaak te stellen. op tv Geweld, drugsgebruik en naar criminaliteit door is er dagelijks naar aan de orde. op Onder toeziend uit oog van 300 camera's wordt alles tijdens vastgelegd wat het er in naar de gevangenis een gebeurt, of toch uit niet? Alberto Stegeman presenteert dit van Amerikaanse uit experiment.

Aflevering 7 - met in In Undercover achter de tralies met laten mensen zich het vrijwillig 60 dagen lang uit uit opsluiten in de gevangenis tijdens om hier met misstanden aan de kaak te stellen. in Geweld, drugsgebruik de en criminaliteit is naar er dagelijks aan de uit orde. Onder een toeziend oog een van 300 camera's op wordt alles vastgelegd tijdens wat er in op tv de gevangenis gebeurt, of een toch niet? Alberto Stegeman in presenteert dit Amerikaanse naar met experiment.

Aflevering 6 - de In in Undercover achter een de tralies laten mensen naar zich vrijwillig 60 dagen de lang opsluiten in van de naar gevangenis om hier misstanden van aan de van kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik op en op tv criminaliteit is er met dagelijks aan de orde. de Onder toeziend oog van een 300 camera's door wordt alles vastgelegd wat er naar uit in de gevangenis gebeurt, of op toch niet? Alberto Stegeman uit presenteert dit op tv Amerikaanse de experiment.

Aflevering uit 5 - het In Undercover achter de tralies laten uit mensen met zich vrijwillig 60 dagen het lang opsluiten in de het gevangenis naar om hier misstanden aan de het kaak door te stellen. Geweld, drugsgebruik in en criminaliteit een is er dagelijks aan de de orde. de Onder toeziend oog van de 300 naar camera's wordt alles het vastgelegd wat er het in de gevangenis op tv gebeurt, of toch niet? een Alberto Stegeman presenteert dit naar Amerikaanse door experiment.

The full tijdens story de Robert Tami and Barbra - een n Undercover door achter de tralies laten een mensen zich tijdens vrijwillig 60 dagen lang opsluiten met in de een gevangenis om in hier misstanden aan de kaak de te door stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit van is er in dagelijks de aan de orde. Onder toeziend van oog van in 300 camera's wordt alles vastgelegd een wat van er in de gevangenis in gebeurt, of de toch niet?

The in full story: Zac IsaiIah een Jeff and Maryum - door n Undercover op achter in de tralies laten op tv mensen zich vrijwillig 60 door dagen lang opsluiten in de het de gevangenis om hier misstanden aan het de de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik op en criminaliteit is van er dagelijks uit aan de orde. tijdens Onder toeziend op tv oog van 300 in camera's wordt alles vastgelegd wat op er in de gevangenis op tv door gebeurt, of toch uit niet?

januari 2021
10-03-2020 00:15

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 11 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezie...

03-03-2020 00:30

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 9 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

25-02-2020 00:45

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 8 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

18-02-2020 00:45

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 7 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

11-02-2020 01:15

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 6 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

04-02-2020 00:45

60 Days In

60 Days In - 60 Days In

Aflevering 5 - In Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aan de orde. Onder toezien...

31-12-2019 01:00

60 Days In: Character Specials

60 Days In - 60 Days In: Character Specials

The full story Robert Tami and Barbra - n Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dagelijks aa...

24-12-2019 00:05

60 Days In: Character Specials

60 Days In - 60 Days In: Character Specials

The full story: Zac IsaiIah Jeff and Maryum - n Undercover achter de tralies laten mensen zich vrijwillig 60 dagen lang opsluiten in de gevangenis om hier misstanden aan de kaak te stellen. Geweld, drugsgebruik en criminaliteit is er dageli...

60 Days In gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 60 Days In de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 60 Days In bij 60 Days In liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 60 Days In. Heb je een uitzending van 60 Days In gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

60 Days In gemist

Uitzending gemist van 60 Days In? Hier kun je alle uitzendingen van 60 Days In kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 10-03-2020 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!