Programma gemist?

Het thema in van deze aflevering is: op tv 'Slaap lekker'. tijdens Carlo Boszhard, een Leonie ter met Braak en Gerard van Ekdom zijn te tijdens gast.

Het thema in het uit deze aflevering is: 'Slaap een lekker'. Carlo Boszhard, met Leonie ter Braak uit en Gerard Ekdom zijn het te naar gast.

Het een thema in deze aflevering de is: 'Mooi de is dat'. Fred uit van Leer, Leco naar van Zadelhoff en Lieke van van Lexmond zijn met te de gast.

Het thema met in deze aflevering het is: 'Mooi met is dat'. Fred van op tv Leer, Leco van op tv Zadelhoff en op Lieke van Lexmond zijn te een op gast.

Het thema uit in deze naar aflevering is: het 'Doe maar gewoon'. Chantal het ontvangt onder anderen Wendy van door Dijk, die vertelt naar of het haar drukke de leven nog wel op tv 'gewoon' is. Met met Dan Karaty praat Chantal van onder meer over de het verschillen tussen het de Amerikaanse en Nederlandse in cultuur. Roxeanne Hazes primeurt de haar nieuwe single met en in Chantal spreekt met de een voormalig naar politieagent die van de op tv straat werd geplukt tijdens en nu carrière maakt als de op model.

&Chantal heeft naar vandaag als thema een 'Doe Maar van Gewoon'. Chantal Janzen ontvangt op tv in dit uit thema uiteenlopende gasten, waaronder een presentatrice naar Wendy van Dijk die van vertelt of tijdens haar drukke leven nog wel 'gewoon' uit is. Met tv-persoonlijkheid in en danser Dan het Karaty uit praat Chantal onder een andere over de de verschillen tussen in de Amerikaanse en Nederlandse een cultuur. Zangeres Roxeanne Hazes primeurt met een haar nieuwe single en Chantal van spreekt met door een voormalige politieagent een die van de straat werd uit geplukt en naar nu carrière de maakt als succesvol de model. In de tijdens personalityshow &Chantal trakteert Chantal Janzen iedere met zaterdag de kijker een van op een show vol op bekende en onbekende gasten uit het tijdens binnen- en buitenland. uit Er is ruimte naar voor serieuze onderwerpen, maar humor, muziek een en amusement in voeren op in dit programma de een boventoon.

Het naar thema is 'Over de Grens'. een We in gaan de in grens opzoeken met tijdens gasten Plien van Bennekom, door Carly Wijs en het Tim den Besten. Verder ontvangt met Chantal twee een speciale gasten in uit Hongarije een en vertelt burn-outspecialist Carien door Karsten hoe je ervoor zorgt van dat je in op tv het dagelijks leven de van niet te veel over op je grenzen naar gaat.

Het door thema is 'Over de Grens'. van We gaan het de van grens opzoeken met door gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs door en door Tim den Besten. Verder ontvangt in Chantal twee speciale naar gasten het uit Hongarije en vertelt uit burn-outspecialist Carien tijdens Karsten hoe je ervoor door zorgt naar dat je in het dagelijks leven door niet te op veel over je door grenzen op tv gaat.

Het van thema in deze aflevering is: uit 'Met de billen de bloot'. Gordon, Miljuschka een Witzenhauzen door en Maan zijn te een gast.

Het tijdens thema in deze aflevering is: uit de 'Met de billen een bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en van Maan zijn te de gast.

In de tweede in aflevering uit is het thema 'Geluksvogels'. het Katja Schuurman tijdens en Televizier Talent uit Award-winnaar Marieke tijdens Elsinga zijn te uit gast. Voor Jan het Smit heeft Chantal een met bijzonder optreden in petto. Daarnaast op tv tijdens ontvangt Chantal in uit dit thema nog veel meer uit geluksvogels. De show eindigt in de zoals altijd met het pittige vragenspel: tijdens 'Wie De Bal het op tv Kaatst?'.

In de tweede het aflevering is het uit thema uit 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en uit Televizier Talent Award-winnaar Marieke uit Elsinga tijdens zijn te gast. Voor Jan de naar Smit heeft Chantal een bijzonder van optreden in petto. naar Daarnaast ontvangt Chantal tijdens in dit met thema nog veel meer op tv geluksvogels. De uit show eindigt een zoals altijd met tijdens het pittige vragenspel: 'Wie De Bal naar van Kaatst?'.

Chantal door Janzen zet een met volgende stap tijdens in haar tv-carrière een met de gloednieuwe op personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks trakteert ze de van kijker de op een show vol uit bekende en uit onbekende gasten uit op binnen- en buitenland. Er door is ruimte voor serieuze de onderwerpen, door maar humor, muziek het en amusement voeren in door dit zaterdagavondprogramma de de boventoon. Iedere aflevering heeft een op thema dat op als een met rode draad door op de in aflevering loopt. In op deze eerste show is van dat: ‘I’ve Got The Power’, uit wat zeker geldt een door voor al haar gasten waaronder De met tijdens Lama’s. Zij vullen in op november maar liefst de 4 avonden de een Ziggo Dome. Verder naar ontvangt ze mister power himself, door de huidige Glory Heavyweight van Champion, een Rico Verhoeven. uit En je bent pas écht uit een powervrouw als er op een musical met over je leven uit wordt gemaakt. de Niemand minder het dan Gloria Estefan komt naar met haar man Emilio op op tv bezoek om daarover met te de vertellen. Naast de openheid door die ze van een van haar gasten vraagt, een laat Chantal in een dit programma zelf uiteraard ook op het achterste van haar een tong de zien. Zo laat ze in het tijdens de eerste aflevering een met fragment zien van van een TV met programma waar ze met haar op man op te gast was. Dit programma is door onlangs op door haarzelf verboden om uit van te zenden. Naast naar alle bekende door koppen, komen er in op tv dit programma ook onbekende een van gasten aan het woord die te een op tv maken hebben met het in thema van de show. Verder het gaat Chantal in op de komende weken naar op bezoek bij de mensen met een een bijzondere, niet alledaagse hobby tijdens en speelt ze de wekelijks op een pittig eindspel waarin het tijdens publiek het in de studio de de gasten naar het vuur aan de schenen op legt. ‘&Chantal’ belooft een gevarieerde op personalityshow te worden op tv waarin alle van gasten, het publiek een in de naar studio & Chantal op tv alles uit op tv de kast halen om naar er een leuke zaterdagavond van door te naar maken.

december 2018
10-12-2017 23:55

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

09-12-2017 22:02

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

03-12-2017 23:53

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

02-12-2017 21:34

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

26-11-2017 23:47

Afl. 5

&Chantal - Afl. 5

Het thema in deze aflevering is: 'Doe maar gewoon'. Chantal ontvangt onder anderen Wendy van Dijk, die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met Dan Karaty praat Chantal onder meer over de verschillen tussen de Amerikaanse en Ne...

25-11-2017 21:37

&Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal - &Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal heeft vandaag als thema 'Doe Maar Gewoon'. Chantal Janzen ontvangt in dit thema uiteenlopende gasten, waaronder presentatrice Wendy van Dijk die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met tv-persoonlijkheid en danser Dan...

19-11-2017 23:47

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

18-11-2017 21:31

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

12-11-2017 23:48

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

11-11-2017 21:31

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

05-11-2017 23:51

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

04-11-2017 21:34

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

28-10-2017 21:33

Nieuw: &Chantal

&Chantal - Nieuw: &Chantal

Chantal Janzen zet een volgende stap in haar tv-carrière met de gloednieuwe personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks trakteert ze de kijker op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onder...

&Chantal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van &Chantal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van &Chantal bij &Chantal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van &Chantal. Heb je een uitzending van &Chantal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

&Chantal gemist

Personalityshow waarin Chantal Janzen je wekelijks trakteert op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, maar humor en amusement voeren in dit zaterdagavond programma de boventoon.

Uitzending gemist van &Chantal? Hier kun je alle uitzendingen van &Chantal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord