Programma gemist?

Het van thema in deze door aflevering is: 'Slaap lekker'. het Carlo op tv Boszhard, Leonie ter Braak en op Gerard Ekdom zijn van te het gast.

Het door thema in deze aflevering is: door 'Slaap lekker'. de Carlo Boszhard, met Leonie ter naar Braak en Gerard Ekdom zijn van te tijdens gast.

Het op thema in een deze aflevering is: 'Mooi het is dat'. Fred van uit Leer, Leco van naar Zadelhoff en tijdens Lieke van Lexmond zijn te op een gast.

Het door thema in deze aflevering van is: 'Mooi is door dat'. Fred van Leer, uit Leco van het Zadelhoff naar en Lieke van Lexmond zijn te op uit gast.

Het op tv thema in deze aflevering op is: 'Doe uit maar gewoon'. Chantal in ontvangt onder anderen de Wendy van tijdens Dijk, die vertelt of in haar drukke leven nog tijdens wel de 'gewoon' is. Met Dan op tv Karaty praat Chantal het onder meer over op de verschillen met tussen de Amerikaanse uit en Nederlandse cultuur. Roxeanne Hazes primeurt met een haar nieuwe single en uit Chantal spreekt met een een voormalig politieagent die van uit een de straat werd de geplukt en nu carrière maakt als een de model.

&Chantal heeft vandaag naar als thema het 'Doe Maar Gewoon'. met Chantal op tv Janzen ontvangt in uit dit thema uiteenlopende gasten, waaronder door presentatrice Wendy van van Dijk die de vertelt of haar drukke van leven nog wel tijdens 'gewoon' is. Met het tv-persoonlijkheid en danser Dan op Karaty praat uit Chantal het onder andere over op de verschillen tussen de Amerikaanse uit en Nederlandse cultuur. een Zangeres tijdens Roxeanne Hazes primeurt de haar nieuwe single en Chantal een spreekt met tijdens een voormalige op tv politieagent die van de de straat werd geplukt en naar nu carrière de maakt als succesvol model. In van de op tv personalityshow &Chantal trakteert een Chantal Janzen iedere op zaterdag de kijker op een show op vol bekende en het onbekende gasten uit uit binnen- en buitenland. uit Er is ruimte naar voor serieuze onderwerpen, naar op tv maar humor, muziek en op amusement voeren in in dit programma de met boventoon.

Het naar thema is 'Over naar de Grens'. We gaan een de grens met opzoeken met naar gasten Plien van Bennekom, Carly naar Wijs en op tv Tim den Besten. Verder ontvangt het Chantal twee met speciale gasten uit Hongarije van en vertelt burn-outspecialist op Carien Karsten het hoe je ervoor het zorgt dat je de in het uit dagelijks leven niet te een veel over in je grenzen in gaat.

Het met thema is de 'Over de Grens'. We gaan uit de het grens opzoeken met gasten Plien met van Bennekom, Carly Wijs in en op tv Tim den Besten. de Verder ontvangt Chantal twee speciale uit gasten uit Hongarije uit en van vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe tijdens door je ervoor zorgt dat in je in het dagelijks leven uit niet uit te veel over je tijdens grenzen een gaat.

Het thema in het deze aflevering is: op een 'Met de billen bloot'. de Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en op Maan op zijn te gast.

Het thema in een deze aflevering tijdens is: 'Met de billen de bloot'. uit Gordon, Miljuschka het Witzenhauzen en Maan de zijn te gast.

In de het tweede aflevering is in het thema 'Geluksvogels'. Katja met Schuurman en een Televizier Talent Award-winnaar de Marieke Elsinga naar zijn te gast. naar Voor Jan Smit heeft Chantal met een bijzonder in optreden in petto. Daarnaast in ontvangt van Chantal in op dit thema nog veel meer de geluksvogels. De show eindigt het zoals met altijd met het pittige in vragenspel: 'Wie door De Bal het Kaatst?'.

In in de tweede van aflevering is het van thema 'Geluksvogels'. Katja uit Schuurman en Televizier Talent in Award-winnaar Marieke Elsinga zijn in te gast. Voor Jan door het Smit heeft Chantal van een bijzonder optreden in petto. op Daarnaast ontvangt van Chantal in dit thema op tv nog veel meer geluksvogels. een De show eindigt uit zoals uit altijd met het pittige naar vragenspel: 'Wie De Bal met een Kaatst?'.

Chantal met Janzen zet een volgende van stap in op tv haar tv-carrière met de gloednieuwe de personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks uit trakteert in ze de kijker op een de op show vol bekende en onbekende gasten met een uit binnen- en tijdens buitenland. Er is ruimte met voor serieuze onderwerpen, maar humor, in muziek en het amusement voeren het in dit zaterdagavondprogramma door de boventoon. Iedere aflevering heeft de een thema het dat als een rode naar met draad door de aflevering loopt. In van deze eerste show een met is dat: ‘I’ve in Got The Power’, wat zeker geldt een voor al haar van gasten waaronder De in Lama’s. Zij door vullen in november maar het liefst 4 uit avonden het de Ziggo Dome. Verder de ontvangt ze mister power himself, de op tv huidige Glory met Heavyweight Champion, op Rico Verhoeven. En je de bent pas écht een naar met powervrouw als er uit een musical over je leven op tv wordt gemaakt. Niemand de minder dan de Gloria Estefan komt op tv met haar man Emilio op het bezoek om daarover uit te vertellen. een Naast de de openheid die naar ze van naar haar gasten vraagt, laat naar Chantal in dit in programma zelf uiteraard ook het op tv achterste van een haar tong zien. Zo door op laat ze in de eerste aflevering tijdens een fragment in zien van van een TV op tv programma waar ze met tijdens haar man te gast van was. een Dit programma is onlangs door met haarzelf verboden om uit met het te zenden. Naast alle bekende koppen, een komen er in een dit programma ook door onbekende gasten aan naar het woord uit die te op maken hebben met het thema van de door de show. Verder gaat op tv Chantal in de komende weken de op bezoek bij mensen het op met een bijzondere, niet het alledaagse hobby en speelt ze op tv wekelijks een uit pittig door eindspel waarin het publiek uit in de studio door de gasten het vuur aan door van de schenen legt. ‘&Chantal’ uit belooft een gevarieerde personalityshow te worden een waarin alle gasten, uit door het publiek in de studio door & Chantal de alles uit de kast halen van om tijdens er een leuke zaterdagavond een van te tijdens maken.

februari 2020
10-12-2017 23:55

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

09-12-2017 22:02

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

03-12-2017 23:53

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

02-12-2017 21:34

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

26-11-2017 23:47

Afl. 5

&Chantal - Afl. 5

Het thema in deze aflevering is: 'Doe maar gewoon'. Chantal ontvangt onder anderen Wendy van Dijk, die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met Dan Karaty praat Chantal onder meer over de verschillen tussen de Amerikaanse en Ne...

25-11-2017 21:37

&Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal - &Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal heeft vandaag als thema 'Doe Maar Gewoon'. Chantal Janzen ontvangt in dit thema uiteenlopende gasten, waaronder presentatrice Wendy van Dijk die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met tv-persoonlijkheid en danser Dan...

19-11-2017 23:47

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

18-11-2017 21:31

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

12-11-2017 23:48

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

11-11-2017 21:31

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

05-11-2017 23:51

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

04-11-2017 21:34

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

28-10-2017 21:33

Nieuw: &Chantal

&Chantal - Nieuw: &Chantal

Chantal Janzen zet een volgende stap in haar tv-carrière met de gloednieuwe personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks trakteert ze de kijker op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onder...

&Chantal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van &Chantal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van &Chantal bij &Chantal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van &Chantal. Heb je een uitzending van &Chantal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

&Chantal gemist

Personalityshow waarin Chantal Janzen je wekelijks trakteert op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, maar humor en amusement voeren in dit zaterdagavond programma de boventoon.

Uitzending gemist van &Chantal? Hier kun je alle uitzendingen van &Chantal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!