Programma gemist?

Het thema in van uit deze aflevering is: 'Slaap door lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter tijdens Braak tijdens en Gerard Ekdom door zijn te in gast.

Het thema in van met deze aflevering is: 'Slaap lekker'. van Carlo het Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard uit Ekdom zijn te op het gast.

Het de thema in deze aflevering is: op tv het 'Mooi is dat'. Fred tijdens van Leer, Leco van van Zadelhoff en het Lieke van Lexmond zijn met te uit gast.

Het met thema in deze aflevering met is: uit 'Mooi is dat'. op tv Fred van Leer, Leco naar van Zadelhoff en Lieke door van Lexmond uit zijn te tijdens gast.

Het thema op tv in met deze aflevering is: 'Doe door maar gewoon'. door Chantal ontvangt onder anderen Wendy van van Dijk, een die vertelt of tijdens haar drukke leven nog van wel 'gewoon' is. Met een Dan Karaty praat uit Chantal tijdens onder meer over de een verschillen van tussen de Amerikaanse en de Nederlandse cultuur. Roxeanne de Hazes primeurt haar nieuwe single het en door Chantal spreekt met een uit voormalig politieagent die het van de straat werd naar geplukt en nu op tv carrière maakt als uit op tv model.

&Chantal door heeft vandaag als uit thema 'Doe Maar Gewoon'. Chantal naar Janzen de ontvangt in op tv dit thema uiteenlopende gasten, in waaronder presentatrice met Wendy van Dijk die vertelt de of in haar drukke leven nog tijdens wel 'gewoon' uit is. Met tv-persoonlijkheid en danser uit Dan Karaty praat Chantal tijdens onder een andere over de verschillen tussen in de Amerikaanse en op tv door Nederlandse cultuur. Zangeres Roxeanne Hazes primeurt uit naar haar nieuwe single en Chantal uit spreekt naar met een voormalige het politieagent die van uit de straat werd geplukt en nu naar carrière maakt het als succesvol model. In de door personalityshow &Chantal het trakteert Chantal uit Janzen iedere zaterdag de in kijker op een show op vol in bekende en onbekende de gasten uit binnen- van en buitenland. Er is het ruimte voor serieuze door onderwerpen, maar humor, muziek van en amusement voeren van in dit op tv programma de op tv boventoon.

Het thema in is 'Over naar de Grens'. We door gaan de tijdens grens opzoeken met gasten Plien door van op Bennekom, Carly Wijs en tijdens Tim den Besten. Verder ontvangt door Chantal door twee speciale gasten uit het Hongarije en in vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe van je ervoor zorgt het dat je in in het dagelijks leven door niet te veel door op tv over je grenzen in gaat.

Het een thema is 'Over de met Grens'. We gaan een de grens opzoeken in met gasten op tv Plien van Bennekom, Carly Wijs van en Tim den uit Besten. op tv Verder ontvangt Chantal op tv twee speciale gasten uit de Hongarije en het vertelt burn-outspecialist Carien een Karsten hoe je ervoor zorgt in door dat je in het dagelijks op tv leven niet op te veel over je grenzen naar in gaat.

Het thema uit in uit deze aflevering is: 'Met het de billen op tv bloot'. Gordon, Miljuschka naar Witzenhauzen en Maan op tv zijn te gast.

Het thema van in deze aflevering is: met 'Met de naar billen bloot'. Gordon, Miljuschka in Witzenhauzen en Maan met het zijn te gast.

In uit de tweede met aflevering is het thema een 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier de in Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn in te gast. het Voor Jan Smit naar heeft Chantal een de bijzonder optreden in petto. Daarnaast naar ontvangt de Chantal in met dit thema nog veel meer geluksvogels. door tijdens De show eindigt uit zoals altijd met het naar pittige vragenspel: 'Wie De op Bal tijdens Kaatst?'.

In de met tweede aflevering is het tijdens op thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier het Talent Award-winnaar de Marieke Elsinga het zijn te gast. de Voor Jan Smit heeft een Chantal een bijzonder optreden van tijdens in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in tijdens op dit thema nog veel meer geluksvogels. door De show eindigt op zoals het altijd met het pittige vragenspel: op 'Wie naar De Bal een Kaatst?'.

Chantal de Janzen zet een volgende stap de in haar tv-carrière uit met met de gloednieuwe door personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks in trakteert ze de kijker op naar een de show vol bekende en onbekende de gasten op tv uit binnen- en buitenland. de Er is ruimte op voor serieuze naar onderwerpen, maar humor, muziek met en amusement voeren in dit het zaterdagavondprogramma de boventoon. Iedere uit aflevering met heeft een thema dat in als op tv een rode draad in door de aflevering loopt. tijdens In deze eerste het show op tv is dat: ‘I’ve Got The Power’, op tv wat met zeker geldt voor het al haar gasten waaronder De van Lama’s. Zij vullen tijdens in tijdens november maar liefst tijdens 4 avonden de Ziggo Dome. Verder door ontvangt uit ze mister power himself, de met huidige Glory op tv Heavyweight Champion, Rico van Verhoeven. En op je bent tijdens pas écht een powervrouw als er het een de musical over je leven wordt naar gemaakt. het Niemand minder dan met Gloria Estefan het komt met haar naar man Emilio op bezoek om daarover van te vertellen. tijdens Naast de op openheid die op tv ze van haar gasten de vraagt, laat in Chantal in dit in programma zelf uiteraard ook een het achterste op van haar tong zien. uit Zo laat de ze in op de eerste aflevering een een fragment zien van het een TV programma waar naar ze met tijdens haar man in te gast was. Dit programma een is op onlangs door haarzelf verboden om uit in te zenden. Naast het alle op bekende koppen, komen er in een dit met programma ook onbekende gasten naar aan het uit woord die te de maken hebben met het met thema van een de show. Verder gaat Chantal naar in de komende weken op met bezoek bij door mensen met een op bijzondere, niet een alledaagse hobby en speelt ze van wekelijks een pittig naar eindspel waarin een het op publiek in de studio tijdens de gasten het vuur aan in op de schenen legt. ‘&Chantal’ uit belooft een gevarieerde personalityshow op tv te worden door waarin alle gasten, het door publiek in de studio tijdens & Chantal alles een uit op tv de kast halen om er een een leuke het zaterdagavond van een te maken.

juli 2020
10-12-2017 23:55

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

09-12-2017 22:02

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

03-12-2017 23:53

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

02-12-2017 21:34

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

26-11-2017 23:47

Afl. 5

&Chantal - Afl. 5

Het thema in deze aflevering is: 'Doe maar gewoon'. Chantal ontvangt onder anderen Wendy van Dijk, die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met Dan Karaty praat Chantal onder meer over de verschillen tussen de Amerikaanse en Ne...

25-11-2017 21:37

&Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal - &Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal heeft vandaag als thema 'Doe Maar Gewoon'. Chantal Janzen ontvangt in dit thema uiteenlopende gasten, waaronder presentatrice Wendy van Dijk die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met tv-persoonlijkheid en danser Dan...

19-11-2017 23:47

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

18-11-2017 21:31

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

12-11-2017 23:48

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

11-11-2017 21:31

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

05-11-2017 23:51

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

04-11-2017 21:34

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

28-10-2017 21:33

Nieuw: &Chantal

&Chantal - Nieuw: &Chantal

Chantal Janzen zet een volgende stap in haar tv-carrière met de gloednieuwe personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks trakteert ze de kijker op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onder...

&Chantal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van &Chantal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van &Chantal bij &Chantal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van &Chantal. Heb je een uitzending van &Chantal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

&Chantal gemist

Personalityshow waarin Chantal Janzen je wekelijks trakteert op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, maar humor en amusement voeren in dit zaterdagavond programma de boventoon.

Uitzending gemist van &Chantal? Hier kun je alle uitzendingen van &Chantal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!