Programma gemist?

Het op tv thema in deze aflevering is: tijdens op 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, op tv Leonie ter Braak met en Gerard Ekdom zijn door te van gast.

Het naar thema in deze aflevering tijdens is: 'Slaap met lekker'. Carlo Boszhard, Leonie van ter op tv Braak en Gerard uit Ekdom zijn te in gast.

Het naar thema in deze aflevering is: op tv 'Mooi is dat'. de Fred een van Leer, Leco van naar Zadelhoff en Lieke uit van Lexmond met zijn te naar gast.

Het thema in in de deze aflevering is: een 'Mooi is dat'. een Fred van Leer, Leco van een Zadelhoff in en Lieke van uit Lexmond zijn te tijdens gast.

Het thema in met deze aflevering naar is: de 'Doe maar gewoon'. Chantal een ontvangt onder anderen Wendy van van Dijk, die vertelt het het of haar drukke leven naar nog wel 'gewoon' is. op Met Dan Karaty praat uit naar Chantal onder meer over op tv de verschillen tussen de door Amerikaanse en Nederlandse cultuur. door Roxeanne Hazes in primeurt naar haar nieuwe single en Chantal van spreekt met een voormalig in politieagent naar die van de straat werd de geplukt op en nu carrière maakt een als tijdens model.

&Chantal door heeft vandaag door als thema 'Doe door Maar Gewoon'. Chantal Janzen ontvangt in op tv dit thema uiteenlopende de uit gasten, waaronder presentatrice Wendy een van Dijk die vertelt of in haar het drukke leven het nog wel 'gewoon' is. Met tv-persoonlijkheid het en danser op tv Dan Karaty praat Chantal het onder een andere over de verschillen de tussen de Amerikaanse de en Nederlandse de cultuur. Zangeres Roxeanne Hazes de primeurt haar nieuwe single tijdens naar en Chantal spreekt met een van voormalige op politieagent die van de straat uit werd geplukt en nu op carrière maakt als in de succesvol model. In de het personalityshow &Chantal trakteert Chantal Janzen iedere op tv zaterdag de kijker door op een in show vol de bekende en onbekende met gasten uit door binnen- en buitenland. Er het is ruimte voor serieuze met onderwerpen, maar humor, uit muziek en amusement voeren een in dit programma door de door boventoon.

Het thema is op tv 'Over de Grens'. van van We gaan de grens door opzoeken met gasten op Plien van Bennekom, Carly in Wijs en Tim den een op Besten. Verder ontvangt Chantal een twee speciale op gasten uit Hongarije een en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten uit hoe door je ervoor zorgt dat je op tv in het dagelijks het leven niet te op veel over je in grenzen in gaat.

Het thema is tijdens 'Over het de Grens'. een We gaan de grens naar opzoeken met gasten een Plien van Bennekom, Carly met Wijs en Tim den in Besten. met Verder ontvangt Chantal twee speciale op de gasten uit Hongarije en in vertelt burn-outspecialist Carien Karsten met hoe je ervoor zorgt naar dat het je in het dagelijks leven in op tv niet te veel over je grenzen het de gaat.

Het tijdens thema in deze aflevering op is: 'Met de in billen bloot'. op tv Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan op tv zijn te de gast.

Het van thema in deze aflevering een is: 'Met de de billen de bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en de Maan zijn te de gast.

In van de tweede aflevering is het uit thema van 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier uit Talent Award-winnaar uit Marieke Elsinga tijdens zijn te gast. Voor van Jan Smit van heeft Chantal een bijzonder tijdens optreden in petto. Daarnaast het ontvangt Chantal in in dit thema van nog veel meer op tv geluksvogels. in De show eindigt zoals altijd uit met het pittige vragenspel: in de 'Wie De Bal het Kaatst?'.

In de een tweede aflevering het is het een thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en een Televizier Talent Award-winnaar in Marieke Elsinga zijn tijdens te gast. Voor van Jan het Smit heeft Chantal een bijzonder optreden van in in petto. Daarnaast ontvangt tijdens Chantal in dit het thema nog veel naar meer geluksvogels. op De show eindigt zoals altijd met naar het met pittige vragenspel: op 'Wie De Bal op Kaatst?'.

Chantal Janzen naar zet een volgende naar stap in van haar tv-carrière met de in gloednieuwe door personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks trakteert ze de tijdens kijker op op tv een met show vol bekende en onbekende op gasten uit binnen- een en buitenland. Er is door ruimte voor met serieuze onderwerpen, door maar humor, naar muziek en amusement voeren in dit met tijdens zaterdagavondprogramma de boventoon. Iedere aflevering heeft een tijdens met thema dat als tijdens een rode draad een door de aflevering loopt. In met deze eerste van show is tijdens dat: ‘I’ve Got The uit Power’, wat zeker van geldt voor al uit haar gasten waaronder naar De uit Lama’s. Zij vullen in van november maar liefst in 4 avonden de Ziggo Dome. Verder door een ontvangt ze mister tijdens power himself, de huidige Glory Heavyweight het Champion, Rico van Verhoeven. En je een bent pas écht in een powervrouw als er op een musical door over de je leven wordt gemaakt. Niemand minder naar het dan Gloria Estefan komt tijdens met haar man de Emilio op bezoek uit om daarover te vertellen. een Naast uit de openheid die ze van het haar van gasten vraagt, door laat Chantal in dit programma zelf in uiteraard in ook het achterste van op tv haar tong zien. Zo naar laat op ze in de eerste een aflevering het een fragment zien van een TV in de programma waar ze op met haar man door te gast was. Dit programma een is onlangs door haarzelf van uit verboden om uit te zenden. Naast alle uit het bekende koppen, komen er in uit dit programma ook door onbekende door gasten aan het woord die een te maken hebben met naar het thema van de de show. Verder gaat naar Chantal in in de komende weken op tijdens van bezoek bij mensen met een tijdens bijzondere, niet alledaagse hobby uit en speelt op ze van wekelijks een pittig eindspel waarin het het publiek in tijdens de studio de gasten het het vuur aan op tv van de schenen legt. ‘&Chantal’ in belooft een gevarieerde personalityshow te door worden naar waarin alle gasten, het publiek het in de studio het & Chantal de alles uit naar de kast halen de om er een leuke op zaterdagavond van te op maken.

september 2019
10-12-2017 23:55

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

09-12-2017 22:02

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

03-12-2017 23:53

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

02-12-2017 21:34

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

26-11-2017 23:47

Afl. 5

&Chantal - Afl. 5

Het thema in deze aflevering is: 'Doe maar gewoon'. Chantal ontvangt onder anderen Wendy van Dijk, die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met Dan Karaty praat Chantal onder meer over de verschillen tussen de Amerikaanse en Ne...

25-11-2017 21:37

&Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal - &Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal heeft vandaag als thema 'Doe Maar Gewoon'. Chantal Janzen ontvangt in dit thema uiteenlopende gasten, waaronder presentatrice Wendy van Dijk die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met tv-persoonlijkheid en danser Dan...

19-11-2017 23:47

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

18-11-2017 21:31

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

12-11-2017 23:48

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

11-11-2017 21:31

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

05-11-2017 23:51

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

04-11-2017 21:34

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

28-10-2017 21:33

Nieuw: &Chantal

&Chantal - Nieuw: &Chantal

Chantal Janzen zet een volgende stap in haar tv-carrière met de gloednieuwe personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks trakteert ze de kijker op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onder...

&Chantal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van &Chantal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van &Chantal bij &Chantal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van &Chantal. Heb je een uitzending van &Chantal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

&Chantal gemist

Personalityshow waarin Chantal Janzen je wekelijks trakteert op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, maar humor en amusement voeren in dit zaterdagavond programma de boventoon.

Uitzending gemist van &Chantal? Hier kun je alle uitzendingen van &Chantal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord