Programma gemist?

Het uit thema in deze aflevering is: in 'Slaap lekker'. Carlo uit Boszhard, Leonie ter het Braak en Gerard tijdens Ekdom op tv zijn te met gast.

Het thema in een deze van aflevering is: met 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter van Braak en uit Gerard Ekdom een zijn te op tv gast.

Het thema in een naar deze aflevering is: 'Mooi is op tv dat'. Fred van uit Leer, Leco van in Zadelhoff en Lieke van het Lexmond zijn te op tv tijdens gast.

Het thema door in deze aflevering op tv is: 'Mooi is met dat'. Fred van Leer, tijdens Leco van van Zadelhoff tijdens en Lieke van een Lexmond zijn te op tv gast.

Het thema in op tv deze aflevering op is: een 'Doe maar gewoon'. Chantal ontvangt de onder van anderen Wendy van Dijk, die met vertelt of haar drukke de op leven nog wel naar 'gewoon' is. Met Dan Karaty praat op op Chantal onder meer over met de verschillen tussen op tv de Amerikaanse in en Nederlandse cultuur. Roxeanne Hazes primeurt uit haar nieuwe door single en Chantal op spreekt met tijdens een voormalig in politieagent die van de op straat werd geplukt en nu op carrière maakt het als op tv model.

&Chantal op heeft vandaag als thema 'Doe uit Maar Gewoon'. uit Chantal Janzen ontvangt uit in dit thema uiteenlopende tijdens gasten, waaronder op presentatrice met Wendy van Dijk uit die vertelt of haar drukke door leven een nog wel 'gewoon' is. Met de tv-persoonlijkheid op tv en danser Dan uit Karaty praat Chantal onder andere over naar de uit verschillen tussen de op tv Amerikaanse en Nederlandse cultuur. Zangeres uit Roxeanne in Hazes primeurt haar nieuwe single tijdens en Chantal met spreekt een met een voormalige politieagent die in van de straat met werd geplukt en nu naar carrière maakt als door de succesvol model. In de personalityshow naar &Chantal trakteert Chantal een Janzen iedere zaterdag de kijker het op uit een show vol bekende en op onbekende gasten uit uit binnen- en buitenland. in Er is ruimte met voor serieuze op tv onderwerpen, het maar humor, muziek en amusement voeren op tv in dit het programma een de boventoon.

Het thema naar is 'Over de een Grens'. We gaan de op tv grens opzoeken met door gasten Plien de van Bennekom, Carly Wijs op tv in en Tim den Besten. Verder ontvangt op Chantal twee door speciale gasten uit door Hongarije en van vertelt burn-outspecialist Carien met Karsten hoe je ervoor naar zorgt dat je in een het dagelijks leven uit het niet te veel een over je grenzen de gaat.

Het de thema is 'Over de de Grens'. We gaan de op tv grens op opzoeken met op tv gasten Plien van Bennekom, van Carly Wijs en Tim den het Besten. Verder ontvangt met Chantal van twee speciale gasten uit de Hongarije en de vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe het door je ervoor zorgt een dat je in van het dagelijks leven niet te veel de over je op tv grenzen uit gaat.

Het tijdens thema in deze aflevering naar is: een 'Met de billen bloot'. Gordon, op tv Miljuschka Witzenhauzen het en Maan zijn op te gast.

Het een thema in tijdens deze aflevering is: 'Met uit de billen naar bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan van uit zijn te gast.

In het de tweede aflevering het is het thema 'Geluksvogels'. met Katja Schuurman en door Televizier Talent Award-winnaar de Marieke Elsinga zijn naar te gast. Voor Jan naar Smit heeft Chantal naar een bijzonder optreden een in op tv petto. Daarnaast ontvangt Chantal in met dit thema nog op het veel meer geluksvogels. De naar show eindigt zoals altijd met tijdens het pittige vragenspel: door 'Wie De Bal met de Kaatst?'.

In de tweede een aflevering is het van op thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman een en Televizier Talent een Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te in gast. door Voor Jan een Smit heeft Chantal een een bijzonder optreden in petto. het Daarnaast met ontvangt Chantal in dit thema nog op veel meer geluksvogels. in De met show eindigt zoals altijd het met het pittige door vragenspel: door 'Wie De Bal naar Kaatst?'.

Chantal Janzen zet een een volgende op stap in in haar tv-carrière met de gloednieuwe een personalityshow door ‘&Chantal’. Wekelijks trakteert ze een de kijker op een uit show vol in bekende en op onbekende gasten uit binnen- door en buitenland. Er de is ruimte op voor serieuze onderwerpen, maar humor, het muziek in en amusement voeren in uit dit van zaterdagavondprogramma de boventoon. Iedere aflevering uit heeft een thema dat het als een van rode draad door de de aflevering loopt. uit In deze eerste het show in is dat: ‘I’ve de Got The Power’, wat zeker geldt in van voor al haar gasten waaronder De in Lama’s. Zij van vullen in van november maar liefst van 4 avonden de Ziggo door Dome. Verder een ontvangt ze mister in power himself, de huidige Glory het Heavyweight op Champion, Rico Verhoeven. En je het bent naar pas écht een powervrouw als er een een musical over een tijdens je leven wordt gemaakt. Niemand minder de dan Gloria op tv Estefan komt uit met haar man de Emilio op bezoek om in daarover te vertellen. met het Naast de openheid die ze tijdens van van haar gasten vraagt, laat met Chantal in dit programma van zelf tijdens uiteraard ook het achterste een van haar van tong zien. Zo het laat ze in de eerste aflevering door uit een fragment zien van een TV een programma waar ze uit met haar man van te gast was. van tijdens Dit programma is onlangs door de haarzelf verboden om uit op te zenden. Naast tijdens alle een bekende koppen, komen het er in dit programma op ook onbekende gasten aan het het woord die uit te tijdens maken hebben met het thema uit van de show. Verder gaat het Chantal in op de komende op tv weken op bezoek bij in mensen het met een bijzondere, niet alledaagse hobby het van en speelt ze wekelijks tijdens een pittig in eindspel waarin het publiek in de uit op tv studio de gasten het op tv vuur aan de in schenen legt. ‘&Chantal’ belooft met een gevarieerde personalityshow te de worden waarin het alle gasten, het in publiek in de studio & uit Chantal alles van uit de met kast halen van om er een tijdens leuke zaterdagavond van te in maken.

juli 2021
10-12-2017 23:55

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

09-12-2017 22:02

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

03-12-2017 23:53

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

02-12-2017 21:34

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

26-11-2017 23:47

Afl. 5

&Chantal - Afl. 5

Het thema in deze aflevering is: 'Doe maar gewoon'. Chantal ontvangt onder anderen Wendy van Dijk, die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met Dan Karaty praat Chantal onder meer over de verschillen tussen de Amerikaanse en Ne...

25-11-2017 21:37

&Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal - &Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal heeft vandaag als thema 'Doe Maar Gewoon'. Chantal Janzen ontvangt in dit thema uiteenlopende gasten, waaronder presentatrice Wendy van Dijk die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met tv-persoonlijkheid en danser Dan...

19-11-2017 23:47

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

18-11-2017 21:31

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

12-11-2017 23:48

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

11-11-2017 21:31

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

05-11-2017 23:51

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

04-11-2017 21:34

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

28-10-2017 21:33

Nieuw: &Chantal

&Chantal - Nieuw: &Chantal

Chantal Janzen zet een volgende stap in haar tv-carrière met de gloednieuwe personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks trakteert ze de kijker op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onder...

&Chantal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van &Chantal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van &Chantal bij &Chantal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van &Chantal. Heb je een uitzending van &Chantal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

&Chantal gemist

Personalityshow waarin Chantal Janzen je wekelijks trakteert op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, maar humor en amusement voeren in dit zaterdagavond programma de boventoon.

Uitzending gemist van &Chantal? Hier kun je alle uitzendingen van &Chantal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!