Programma gemist?

Het thema in tijdens deze het aflevering is: 'Slaap lekker'. een Carlo van Boszhard, Leonie ter Braak het en Gerard Ekdom in zijn te in gast.

Het op thema in deze aflevering het is: door 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, van Leonie ter Braak en Gerard door een Ekdom zijn te in gast.

Het thema de in deze aflevering is: het in 'Mooi is dat'. het Fred van Leer, van Leco van Zadelhoff en een Lieke van Lexmond van zijn te van gast.

Het tijdens thema in deze aflevering is: op tv op 'Mooi is dat'. Fred van Leer, van naar Leco van Zadelhoff en in Lieke van Lexmond zijn in te de gast.

Het op tv thema in deze het aflevering is: het 'Doe maar gewoon'. Chantal ontvangt onder op anderen Wendy van op tv Dijk, die op tv vertelt tijdens of haar drukke leven nog wel op tv 'gewoon' is. Met van Dan Karaty praat tijdens Chantal onder met meer over de verschillen het tussen de een Amerikaanse op en Nederlandse cultuur. Roxeanne naar Hazes primeurt haar tijdens nieuwe single op tv en Chantal spreekt door met een voormalig politieagent die tijdens van het de straat werd geplukt op tv en nu carrière maakt op als van model.

&Chantal heeft vandaag met van als thema 'Doe Maar Gewoon'. Chantal in Janzen de ontvangt in dit thema uiteenlopende uit gasten, de waaronder presentatrice Wendy van naar Dijk op tv die vertelt of haar met drukke leven nog op tv wel 'gewoon' is. Met naar tv-persoonlijkheid en danser Dan het Karaty praat in Chantal onder andere op tv over het de verschillen tussen de Amerikaanse en door Nederlandse cultuur. met Zangeres Roxeanne op tv Hazes primeurt haar nieuwe het single en door Chantal spreekt door met een voormalige politieagent het die van in de straat werd geplukt en nu in tijdens carrière maakt als succesvol model. In de in personalityshow in &Chantal trakteert door Chantal Janzen iedere op zaterdag de kijker op op een show vol bekende tijdens en onbekende gasten uit door binnen- en buitenland. naar in Er is ruimte van voor serieuze onderwerpen, maar door humor, muziek en amusement voeren op tv naar in dit programma de uit boventoon.

Het de thema is 'Over de Grens'. uit We gaan het de van grens opzoeken met gasten Plien op van Bennekom, op Carly Wijs en door Tim den Besten. op Verder ontvangt door Chantal twee speciale gasten uit Hongarije uit en vertelt een burn-outspecialist Carien Karsten op tv hoe je ervoor zorgt met van dat je in het op dagelijks leven niet te veel tijdens over in je grenzen op tv gaat.

Het thema tijdens is naar 'Over de Grens'. We gaan uit de grens opzoeken uit met gasten Plien de van Bennekom, Carly op Wijs en Tim den uit Besten. door Verder ontvangt Chantal de twee speciale gasten uit uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist een tijdens Carien Karsten hoe je ervoor tijdens zorgt dat van je in het dagelijks leven het niet te een veel over je het grenzen naar gaat.

Het thema in tijdens deze aflevering in is: 'Met de tijdens billen bloot'. Gordon, Miljuschka het Witzenhauzen van en Maan zijn te de gast.

Het door thema in deze aflevering het is: 'Met het de billen bloot'. Gordon, Miljuschka van Witzenhauzen en Maan het zijn een te gast.

In uit de tweede van aflevering is het thema naar 'Geluksvogels'. Katja van Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar tijdens Marieke Elsinga uit zijn te door gast. Voor Jan Smit heeft uit Chantal een bijzonder optreden van in in petto. Daarnaast van ontvangt Chantal in dit thema op tv nog veel meer geluksvogels. door De het show eindigt zoals altijd met op in het pittige vragenspel: 'Wie door De Bal door Kaatst?'.

In de tweede de aflevering is het het thema 'Geluksvogels'. Katja een Schuurman en in Televizier Talent het Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te met van gast. Voor Jan Smit heeft door Chantal een bijzonder optreden uit tijdens in petto. Daarnaast ontvangt Chantal van in door dit thema nog tijdens veel meer geluksvogels. De door show eindigt zoals door altijd met het door pittige vragenspel: 'Wie in De Bal naar Kaatst?'.

Chantal Janzen zet door een volgende stap uit in haar op tv tv-carrière met tijdens de gloednieuwe personalityshow van ‘&Chantal’. Wekelijks trakteert ze de uit kijker op met een show tijdens vol bekende in en onbekende gasten uit binnen- en door tijdens buitenland. Er is ruimte voor de serieuze onderwerpen, maar humor, in muziek en amusement op tv voeren tijdens in dit zaterdagavondprogramma de boventoon. Iedere met het aflevering heeft een thema dat op tv uit als een rode draad door op de naar aflevering loopt. In deze eerste in show is dat: op tv ‘I’ve Got door The Power’, wat zeker door geldt voor al op haar de gasten waaronder De Lama’s. Zij vullen van de in november maar naar liefst 4 avonden de Ziggo Dome. Verder van door ontvangt ze mister power himself, naar de huidige een Glory Heavyweight naar Champion, Rico Verhoeven. En je op tv bent van pas écht een powervrouw naar als er op tv een musical over je leven wordt tijdens gemaakt. Niemand naar minder uit dan Gloria Estefan komt van met haar man met Emilio op bezoek uit om daarover tijdens te vertellen. Naast de openheid naar die ze de van van haar gasten vraagt, laat Chantal met in dit programma tijdens zelf op uiteraard ook het achterste van haar van tong door zien. Zo laat ze tijdens in de tijdens eerste aflevering een fragment naar zien van van een TV programma waar ze op tijdens met haar man te gast was. door de Dit programma is onlangs door haarzelf van verboden uit om uit te zenden. Naast de alle bekende uit koppen, komen er met in dit tijdens programma ook onbekende gasten aan het tijdens woord tijdens die te maken hebben op tv met in het thema van de het show. Verder gaat Chantal het in de komende weken met op door bezoek bij mensen met een bijzondere, door niet alledaagse op tv hobby en speelt ze tijdens wekelijks een een pittig eindspel waarin het door met publiek in de studio op de gasten het vuur op tv aan de schenen legt. ‘&Chantal’ op tv belooft de een gevarieerde een personalityshow te worden waarin alle gasten, naar het publiek een in de de studio & een Chantal alles uit de de kast halen om er een door leuke zaterdagavond uit van tijdens te maken.

maart 2021
10-12-2017 23:55

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

09-12-2017 22:02

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

03-12-2017 23:53

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

02-12-2017 21:34

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

26-11-2017 23:47

Afl. 5

&Chantal - Afl. 5

Het thema in deze aflevering is: 'Doe maar gewoon'. Chantal ontvangt onder anderen Wendy van Dijk, die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met Dan Karaty praat Chantal onder meer over de verschillen tussen de Amerikaanse en Ne...

25-11-2017 21:37

&Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal - &Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal heeft vandaag als thema 'Doe Maar Gewoon'. Chantal Janzen ontvangt in dit thema uiteenlopende gasten, waaronder presentatrice Wendy van Dijk die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met tv-persoonlijkheid en danser Dan...

19-11-2017 23:47

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

18-11-2017 21:31

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

12-11-2017 23:48

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

11-11-2017 21:31

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

05-11-2017 23:51

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

04-11-2017 21:34

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

28-10-2017 21:33

Nieuw: &Chantal

&Chantal - Nieuw: &Chantal

Chantal Janzen zet een volgende stap in haar tv-carrière met de gloednieuwe personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks trakteert ze de kijker op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onder...

&Chantal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van &Chantal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van &Chantal bij &Chantal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van &Chantal. Heb je een uitzending van &Chantal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

&Chantal gemist

Personalityshow waarin Chantal Janzen je wekelijks trakteert op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, maar humor en amusement voeren in dit zaterdagavond programma de boventoon.

Uitzending gemist van &Chantal? Hier kun je alle uitzendingen van &Chantal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!