Programma gemist?

Het thema in in deze naar aflevering is: door 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie het ter Braak en naar Gerard een Ekdom zijn te tijdens gast.

Het tijdens thema in deze aflevering is: op 'Slaap lekker'. de Carlo Boszhard, uit Leonie ter met Braak en Gerard op tv Ekdom zijn te uit gast.

Het van thema in deze aflevering is: op tv tijdens 'Mooi is dat'. een Fred van Leer, Leco van Zadelhoff met en Lieke van de Lexmond zijn te het het gast.

Het uit thema in het deze aflevering is: van 'Mooi is dat'. Fred van Leer, de een Leco van Zadelhoff het en Lieke van uit Lexmond zijn te uit gast.

Het thema het in deze aflevering is: tijdens 'Doe maar met gewoon'. Chantal ontvangt naar onder anderen de Wendy van naar Dijk, die vertelt of haar drukke op leven de nog wel op tv 'gewoon' is. Met een Dan Karaty praat Chantal onder meer op tv over de naar verschillen tussen de met Amerikaanse en Nederlandse van cultuur. een Roxeanne Hazes primeurt haar nieuwe tijdens single en Chantal met spreekt met een uit voormalig politieagent die op tv van de tijdens straat werd geplukt en nu een carrière maakt als het op model.

&Chantal heeft vandaag het als thema een 'Doe uit Maar Gewoon'. Chantal van Janzen ontvangt in dit met thema uiteenlopende door gasten, waaronder presentatrice Wendy van op Dijk die vertelt of de haar drukke op leven nog tijdens wel 'gewoon' is. met Met tv-persoonlijkheid en danser Dan tijdens Karaty praat Chantal op onder van andere over de met verschillen tussen de Amerikaanse in en op Nederlandse cultuur. Zangeres Roxeanne Hazes primeurt uit met haar nieuwe single uit en Chantal spreekt door met een voormalige politieagent die van uit de de straat werd geplukt en nu door carrière maakt als met succesvol door model. In de de personalityshow &Chantal trakteert Chantal Janzen iedere door zaterdag het de kijker uit op een show vol bekende en op onbekende gasten uit het een binnen- en buitenland. uit Er is ruimte voor op serieuze onderwerpen, maar humor, muziek in en op tv amusement voeren met in dit programma de van boventoon.

Het thema van is de 'Over de Grens'. We gaan de een grens naar opzoeken met uit gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs van en door Tim den Besten. Verder ontvangt de Chantal een twee speciale gasten uit de Hongarije door en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe een je ervoor zorgt uit dat je in uit het dagelijks leven tijdens uit niet te veel over je op grenzen een gaat.

Het thema is op 'Over de het Grens'. op We gaan de grens met opzoeken met gasten een Plien van Bennekom, naar Carly Wijs en Tim den het Besten. een Verder ontvangt Chantal twee met speciale naar gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist door Carien Karsten op hoe je ervoor van zorgt dat je in op tv tijdens het dagelijks leven niet het te veel de over je grenzen de gaat.

Het thema in door deze aflevering is: door 'Met de billen van tijdens bloot'. Gordon, Miljuschka tijdens Witzenhauzen en Maan zijn te op tv gast.

Het op thema in deze aflevering is: met 'Met een de billen bloot'. een Gordon, Miljuschka door Witzenhauzen en Maan zijn te in gast.

In met de tweede aflevering is het op tv het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier van Talent van Award-winnaar Marieke naar Elsinga zijn te gast. Voor Jan met Smit tijdens heeft Chantal een bijzonder in optreden naar in petto. Daarnaast ontvangt Chantal tijdens in dit thema nog tijdens de veel meer geluksvogels. naar De show eindigt uit zoals altijd met het van pittige vragenspel: 'Wie het De Bal uit Kaatst?'.

In door de tweede aflevering is de het thema door 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier in Talent met Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te op op tv gast. Voor Jan Smit heeft Chantal op tv een op bijzonder optreden op in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in uit dit thema nog van veel meer geluksvogels. in De het show eindigt op zoals altijd met het pittige vragenspel: van 'Wie De Bal op uit Kaatst?'.

Chantal van Janzen zet een naar volgende stap in haar door tv-carrière met door de gloednieuwe personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks de trakteert ze in de kijker op een de show door vol bekende in en onbekende gasten uit een binnen- en buitenland. Er is het in ruimte voor serieuze onderwerpen, de maar humor, tijdens muziek en amusement voeren de in dit uit zaterdagavondprogramma de boventoon. Iedere aflevering heeft een het thema het dat uit als een rode draad door de uit aflevering loopt. In naar deze uit eerste show is het dat: ‘I’ve Got naar The Power’, wat zeker door geldt voor al haar op tv gasten waaronder tijdens De Lama’s. Zij vullen in in november uit maar met liefst 4 avonden op de Ziggo Dome. Verder ontvangt ze door mister power himself, met de huidige Glory Heavyweight met Champion, Rico op Verhoeven. En je uit bent pas écht een met powervrouw als er in een een musical over je naar leven wordt gemaakt. in Niemand minder dan Gloria Estefan uit komt een met haar man door Emilio op bezoek door om daarover in te vertellen. Naast de openheid uit die het ze van het haar gasten vraagt, uit laat Chantal in dit programma van zelf uiteraard van ook het door achterste van haar tong zien. naar Zo laat uit ze in een de eerste aflevering uit een fragment zien door van een TV programma waar ze een met haar op man te gast was. de Dit programma is tijdens onlangs door haarzelf de verboden om uit een te zenden. Naast de alle bekende koppen, het komen er de in dit programma ook met onbekende gasten de aan het woord met die te maken hebben met van het thema op van de het show. Verder gaat uit Chantal in de komende weken tijdens op het bezoek bij mensen met een bijzondere, het niet alledaagse naar hobby en op tv speelt ze wekelijks een pittig een eindspel waarin het naar publiek uit in de studio de de gasten op tv het vuur aan de schenen legt. ‘&Chantal’ naar belooft met een gevarieerde personalityshow naar te worden op waarin alle gasten, het publiek in door de het studio & in Chantal alles uit met de kast halen om er een van leuke zaterdagavond op tv van te uit maken.

februari 2019
10-12-2017 23:55

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

09-12-2017 22:02

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

03-12-2017 23:53

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

02-12-2017 21:34

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

26-11-2017 23:47

Afl. 5

&Chantal - Afl. 5

Het thema in deze aflevering is: 'Doe maar gewoon'. Chantal ontvangt onder anderen Wendy van Dijk, die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met Dan Karaty praat Chantal onder meer over de verschillen tussen de Amerikaanse en Ne...

25-11-2017 21:37

&Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal - &Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal heeft vandaag als thema 'Doe Maar Gewoon'. Chantal Janzen ontvangt in dit thema uiteenlopende gasten, waaronder presentatrice Wendy van Dijk die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met tv-persoonlijkheid en danser Dan...

19-11-2017 23:47

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

18-11-2017 21:31

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

12-11-2017 23:48

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

11-11-2017 21:31

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

05-11-2017 23:51

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

04-11-2017 21:34

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

28-10-2017 21:33

Nieuw: &Chantal

&Chantal - Nieuw: &Chantal

Chantal Janzen zet een volgende stap in haar tv-carrière met de gloednieuwe personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks trakteert ze de kijker op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onder...

&Chantal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van &Chantal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van &Chantal bij &Chantal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van &Chantal. Heb je een uitzending van &Chantal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

&Chantal gemist

Personalityshow waarin Chantal Janzen je wekelijks trakteert op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, maar humor en amusement voeren in dit zaterdagavond programma de boventoon.

Uitzending gemist van &Chantal? Hier kun je alle uitzendingen van &Chantal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord