Programma gemist?

Het op thema in deze aflevering op tv is: 'Slaap lekker'. het Carlo Boszhard, Leonie ter in Braak een en Gerard op tv Ekdom zijn te door gast.

Het van thema in deze aflevering is: met de 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter naar het Braak en Gerard Ekdom zijn te uit de gast.

Het met thema in deze door aflevering is: 'Mooi is dat'. op tv Fred een van Leer, de Leco van Zadelhoff en met Lieke van Lexmond het zijn te door gast.

Het thema in naar deze aflevering het is: 'Mooi is dat'. op Fred van Leer, naar Leco de van Zadelhoff en Lieke van op Lexmond zijn te de met gast.

Het op tv thema in deze aflevering is: op tv uit 'Doe maar gewoon'. Chantal in ontvangt onder anderen Wendy door van Dijk, die vertelt de of tijdens haar drukke leven door nog wel 'gewoon' is. het Met Dan naar Karaty praat uit Chantal onder meer over de verschillen met op tv tussen de Amerikaanse en Nederlandse tijdens cultuur. Roxeanne Hazes primeurt op tv haar nieuwe de single en Chantal spreekt een met een voormalig tijdens op politieagent die van de straat werd met met geplukt en nu carrière maakt op tv als in model.

&Chantal heeft naar vandaag als thema 'Doe met Maar op Gewoon'. Chantal Janzen tijdens ontvangt in met dit thema uiteenlopende gasten, waaronder een presentatrice Wendy van Dijk tijdens die vertelt of de haar drukke door leven op nog wel 'gewoon' door is. Met tv-persoonlijkheid en danser Dan op Karaty praat tijdens Chantal onder andere door over de verschillen tussen uit de Amerikaanse en een Nederlandse cultuur. een Zangeres tijdens Roxeanne Hazes primeurt haar nieuwe in single en Chantal spreekt tijdens met een op voormalige politieagent het die van de straat werd door geplukt en met nu op carrière maakt als van succesvol model. In de personalityshow &Chantal de trakteert Chantal op tv Janzen iedere door zaterdag de kijker in op een show vol het bekende en onbekende gasten uit een een binnen- en buitenland. Er is op tv ruimte in voor serieuze onderwerpen, maar tijdens humor, muziek en amusement voeren de in het dit programma de de boventoon.

Het thema de is 'Over in de Grens'. We tijdens gaan de in grens opzoeken met uit gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs door en Tim den van Besten. Verder ontvangt uit Chantal twee speciale uit gasten naar uit Hongarije en op vertelt burn-outspecialist Carien in Karsten hoe in je ervoor zorgt dat op je in het in dagelijks leven van niet te veel over van je grenzen naar gaat.

Het thema is de 'Over de Grens'. uit We met gaan de grens in opzoeken met gasten Plien door van Bennekom, Carly met Wijs en Tim den uit Besten. Verder met ontvangt Chantal twee naar speciale gasten door uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist op tv Carien het Karsten hoe in je ervoor zorgt dat je in uit het het dagelijks leven niet te het veel over op je grenzen in gaat.

Het tijdens thema in deze het aflevering is: met 'Met de billen de bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en in Maan zijn te met gast.

Het thema in de deze het aflevering is: van 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka tijdens Witzenhauzen op en Maan zijn te van gast.

In met de tweede aflevering is de het thema 'Geluksvogels'. met Katja met Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar door Marieke Elsinga zijn tijdens te door gast. Voor Jan Smit heeft de Chantal een bijzonder het optreden in petto. Daarnaast van ontvangt Chantal in met dit thema met nog veel meer naar geluksvogels. De show met eindigt zoals altijd met een in het pittige vragenspel: een 'Wie De Bal naar Kaatst?'.

In de een tweede aflevering de is het thema 'Geluksvogels'. op tv Katja Schuurman van en Televizier Talent tijdens Award-winnaar Marieke een Elsinga zijn te gast. Voor Jan uit Smit heeft Chantal met in een bijzonder optreden in petto. Daarnaast op tv ontvangt in Chantal in dit thema het nog veel meer met geluksvogels. op De show eindigt tijdens zoals altijd met het pittige op tv vragenspel: 'Wie De op tv Bal in Kaatst?'.

Chantal van Janzen zet uit een volgende stap in haar een tv-carrière met de gloednieuwe het personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks met trakteert ze de op kijker op in een uit show vol bekende in en onbekende gasten op tv uit binnen- en het buitenland. Er is ruimte voor tijdens serieuze onderwerpen, maar van humor, de muziek en amusement voeren in dit met de zaterdagavondprogramma de boventoon. Iedere aflevering heeft uit een thema op dat als in een rode draad door de een van aflevering loopt. In op deze eerste show is door dat: ‘I’ve van Got The Power’, wat zeker uit geldt voor al naar haar tijdens gasten waaronder De Lama’s. het Zij vullen in van november maar liefst 4 avonden het in de Ziggo Dome. Verder ontvangt op ze mister power op himself, de huidige Glory Heavyweight naar Champion, Rico naar Verhoeven. uit En je bent de pas écht een powervrouw als op er een op tv musical over je leven wordt de gemaakt. Niemand minder de naar dan Gloria Estefan komt uit met haar man tijdens Emilio op bezoek om tijdens daarover te vertellen. met Naast de uit openheid die het ze van op haar gasten vraagt, met laat Chantal in dit programma zelf op uiteraard de ook het achterste op tv van haar tong zien. het Zo laat ze in het de uit eerste aflevering op tv een fragment zien van op een TV van programma waar ze met van haar man te gast tijdens was. de Dit programma is onlangs in door haarzelf verboden uit om uit te zenden. Naast op tv alle bekende tijdens koppen, komen er tijdens in dit programma tijdens ook onbekende op gasten aan het op tv woord die te maken in hebben met het thema van uit met de show. Verder gaat Chantal met in de komende weken op door bezoek bij met mensen met van een bijzondere, niet uit alledaagse hobby naar en speelt ze wekelijks een uit pittig eindspel waarin in het publiek een in de studio de gasten naar tijdens het vuur aan de schenen legt. ‘&Chantal’ het op tv belooft een gevarieerde personalityshow naar te worden waarin het alle gasten, het publiek in van op tv de studio & naar Chantal alles uit de kast halen door om tijdens er een leuke naar zaterdagavond van te op tv maken.

juli 2018
10-12-2017 23:55

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

09-12-2017 22:02

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

03-12-2017 23:53

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

02-12-2017 21:34

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

26-11-2017 23:47

Afl. 5

&Chantal - Afl. 5

Het thema in deze aflevering is: 'Doe maar gewoon'. Chantal ontvangt onder anderen Wendy van Dijk, die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met Dan Karaty praat Chantal onder meer over de verschillen tussen de Amerikaanse en Ne...

25-11-2017 21:37

&Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal - &Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal heeft vandaag als thema 'Doe Maar Gewoon'. Chantal Janzen ontvangt in dit thema uiteenlopende gasten, waaronder presentatrice Wendy van Dijk die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met tv-persoonlijkheid en danser Dan...

19-11-2017 23:47

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

18-11-2017 21:31

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

12-11-2017 23:48

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

11-11-2017 21:31

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

05-11-2017 23:51

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

04-11-2017 21:34

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

28-10-2017 21:33

Nieuw: &Chantal

&Chantal - Nieuw: &Chantal

Chantal Janzen zet een volgende stap in haar tv-carrière met de gloednieuwe personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks trakteert ze de kijker op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onder...

&Chantal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van &Chantal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van &Chantal bij &Chantal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van &Chantal. Heb je een uitzending van &Chantal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

&Chantal gemist

Personalityshow waarin Chantal Janzen je wekelijks trakteert op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, maar humor en amusement voeren in dit zaterdagavond programma de boventoon.

Uitzending gemist van &Chantal? Hier kun je alle uitzendingen van &Chantal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord