Programma gemist?

Het thema uit in naar deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo een Boszhard, Leonie het ter Braak en Gerard door door Ekdom zijn te van gast.

Het thema door in deze aflevering is: door in 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, op tv Leonie ter op Braak en Gerard Ekdom met zijn te op gast.

Het thema in door deze aflevering is: met 'Mooi op is dat'. tijdens Fred van Leer, Leco van op tv Zadelhoff en Lieke van tijdens Lexmond uit zijn te in gast.

Het thema in op deze van aflevering is: 'Mooi is dat'. de Fred op tv van Leer, Leco van de Zadelhoff en Lieke van tijdens Lexmond zijn tijdens te het gast.

Het thema de in deze door aflevering is: in 'Doe maar gewoon'. Chantal ontvangt onder op tv anderen Wendy van door Dijk, die uit vertelt de of haar drukke leven tijdens nog wel 'gewoon' op is. Met op Dan Karaty praat Chantal onder meer in over de verschillen op tussen de Amerikaanse uit en Nederlandse cultuur. in Roxeanne Hazes een primeurt haar door nieuwe single en het Chantal spreekt met op tv een voormalig politieagent van die van de straat in werd geplukt op tv en nu carrière het maakt als met model.

&Chantal heeft het vandaag door als thema 'Doe Maar Gewoon'. het Chantal Janzen ontvangt in in het dit thema uiteenlopende uit gasten, waaronder presentatrice Wendy op tv van Dijk die vertelt of met haar een drukke leven nog wel 'gewoon' op is. het Met tv-persoonlijkheid en danser op tv Dan Karaty praat Chantal uit onder andere tijdens over de verschillen de tussen de naar Amerikaanse en Nederlandse cultuur. Zangeres uit Roxeanne in Hazes primeurt haar nieuwe single een en op Chantal spreekt met een voormalige op tv politieagent met die van het de straat werd geplukt en met nu carrière maakt door als de succesvol model. In de personalityshow op tv &Chantal trakteert Chantal het Janzen iedere zaterdag het de kijker op een uit show vol tijdens bekende en onbekende gasten op tv uit binnen- en buitenland. op Er naar is ruimte voor serieuze onderwerpen, de maar humor, muziek in en amusement op tv voeren in dit programma op de het boventoon.

Het thema uit is 'Over de Grens'. naar met We gaan de grens opzoeken op met met gasten Plien van Bennekom, Carly door Wijs en Tim den in uit Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale in gasten uit op tv Hongarije en vertelt burn-outspecialist naar tijdens Carien Karsten hoe je tijdens ervoor zorgt dat van je in het dagelijks tijdens leven niet te veel met tijdens over je grenzen op tv gaat.

Het een thema is van 'Over de Grens'. We gaan de naar grens opzoeken van met gasten in Plien van Bennekom, Carly Wijs met naar en Tim den Besten. Verder ontvangt door Chantal op twee speciale gasten uit Hongarije met en vertelt op tv burn-outspecialist Carien het Karsten hoe je ervoor zorgt op tv dat je in in het dagelijks naar leven niet te een veel over je grenzen het de gaat.

Het door thema in van deze aflevering is: 'Met uit de billen bloot'. Gordon, het Miljuschka Witzenhauzen en van Maan zijn het te gast.

Het thema in een van deze aflevering is: 'Met uit de billen een bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en uit Maan zijn te het gast.

In de tweede van aflevering is het met thema 'Geluksvogels'. de Katja naar Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar op Marieke Elsinga zijn op tv te gast. de Voor Jan de Smit heeft Chantal een bijzonder op tv optreden in petto. de Daarnaast ontvangt Chantal met in in dit thema nog veel meer in geluksvogels. De door show eindigt zoals uit altijd met het het pittige vragenspel: tijdens 'Wie De Bal van Kaatst?'.

In met de tweede een aflevering is het uit thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en met Televizier op tv Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn op tv te gast. Voor uit Jan Smit op heeft Chantal een bijzonder in optreden het in petto. Daarnaast door ontvangt Chantal in dit thema de nog veel in meer geluksvogels. op tv De show eindigt met zoals altijd met het een pittige vragenspel: 'Wie van De Bal door Kaatst?'.

Chantal Janzen zet door een volgende met stap een in haar tv-carrière het met de gloednieuwe in personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks trakteert met ze de het kijker op een van show vol bekende een en onbekende gasten uit binnen- naar en buitenland. Er is de door ruimte voor serieuze tijdens onderwerpen, maar humor, muziek en op amusement voeren in dit uit op tv zaterdagavondprogramma de boventoon. Iedere aflevering heeft een met thema uit dat als een door rode draad door de naar aflevering loopt. op tv In deze uit eerste show is dat: ‘I’ve in Got The Power’, naar de wat zeker geldt voor al haar van in gasten waaronder De Lama’s. Zij vullen met de in november maar liefst 4 avonden tijdens de Ziggo op Dome. Verder ontvangt ze mister tijdens power himself, tijdens de huidige de Glory Heavyweight Champion, Rico Verhoeven. het En de je bent van pas écht een op powervrouw als er het een musical over je leven van wordt gemaakt. de Niemand minder dan Gloria Estefan van naar komt met haar man Emilio op naar bezoek om van daarover een te vertellen. de Naast de openheid die ze van de in haar gasten vraagt, laat naar Chantal in in dit programma zelf op uiteraard ook het achterste van van haar op tv tong zien. Zo laat in ze in de eerste aflevering in een fragment met zien van een TV op tv programma uit waar ze met haar tijdens man te gast was. de op Dit programma is onlangs door tijdens haarzelf verboden om de uit van te zenden. Naast alle bekende koppen, komen van er in dit op programma ook onbekende naar gasten aan in het woord uit die te maken naar hebben met het thema van door de show. Verder gaat de Chantal in op tv de komende weken op in bezoek bij mensen naar naar met een bijzondere, door niet alledaagse hobby in en speelt ze wekelijks een van pittig eindspel waarin tijdens het publiek in tijdens de studio door de gasten het uit vuur aan de de schenen legt. ‘&Chantal’ belooft een op gevarieerde personalityshow te worden uit een waarin alle gasten, het op tv publiek in de studio & van Chantal alles uit de de een kast halen om uit er een leuke zaterdagavond tijdens van te met maken.

juni 2019
10-12-2017 23:55

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

09-12-2017 22:02

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

03-12-2017 23:53

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

02-12-2017 21:34

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

26-11-2017 23:47

Afl. 5

&Chantal - Afl. 5

Het thema in deze aflevering is: 'Doe maar gewoon'. Chantal ontvangt onder anderen Wendy van Dijk, die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met Dan Karaty praat Chantal onder meer over de verschillen tussen de Amerikaanse en Ne...

25-11-2017 21:37

&Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal - &Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal heeft vandaag als thema 'Doe Maar Gewoon'. Chantal Janzen ontvangt in dit thema uiteenlopende gasten, waaronder presentatrice Wendy van Dijk die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met tv-persoonlijkheid en danser Dan...

19-11-2017 23:47

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

18-11-2017 21:31

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

12-11-2017 23:48

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

11-11-2017 21:31

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

05-11-2017 23:51

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

04-11-2017 21:34

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

28-10-2017 21:33

Nieuw: &Chantal

&Chantal - Nieuw: &Chantal

Chantal Janzen zet een volgende stap in haar tv-carrière met de gloednieuwe personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks trakteert ze de kijker op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onder...

&Chantal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van &Chantal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van &Chantal bij &Chantal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van &Chantal. Heb je een uitzending van &Chantal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

&Chantal gemist

Personalityshow waarin Chantal Janzen je wekelijks trakteert op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, maar humor en amusement voeren in dit zaterdagavond programma de boventoon.

Uitzending gemist van &Chantal? Hier kun je alle uitzendingen van &Chantal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord