Programma gemist?

Het tijdens thema in deze aflevering tijdens is: 'Slaap lekker'. een Carlo Boszhard, Leonie ter door Braak een en Gerard Ekdom zijn te tijdens uit gast.

Het thema in naar deze aflevering is: uit 'Slaap uit lekker'. Carlo op tv Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard van Ekdom zijn te op een gast.

Het thema in op tv tijdens deze aflevering is: 'Mooi is dat'. naar Fred op van Leer, Leco van de Zadelhoff en Lieke van door tijdens Lexmond zijn te van gast.

Het van thema in uit deze aflevering is: 'Mooi is het dat'. in Fred van Leer, Leco van op tv Zadelhoff naar en Lieke van met Lexmond zijn te een gast.

Het een thema in deze aflevering een is: 'Doe op tv maar gewoon'. Chantal ontvangt het onder anderen Wendy van van Dijk, de die vertelt door of haar drukke leven in nog wel op 'gewoon' is. Met Dan het Karaty praat Chantal onder meer het over de uit verschillen tussen door de Amerikaanse en Nederlandse cultuur. op tv Roxeanne Hazes primeurt door op haar nieuwe single en Chantal spreekt het in met een voormalig politieagent die van naar met de straat werd de geplukt en nu carrière de maakt als de model.

&Chantal heeft naar vandaag als thema de 'Doe Maar Gewoon'. Chantal naar Janzen ontvangt van in dit op tv thema uiteenlopende gasten, waaronder op tv presentatrice Wendy op van Dijk die vertelt of het haar drukke leven de nog het wel 'gewoon' door is. Met tv-persoonlijkheid en het danser Dan Karaty praat Chantal naar met onder andere over naar de verschillen tussen de Amerikaanse en een Nederlandse cultuur. Zangeres de Roxeanne op Hazes primeurt haar met nieuwe single en Chantal spreekt door in met een voormalige politieagent die van uit in de straat werd geplukt op en nu carrière maakt als in de succesvol model. In de personalityshow met &Chantal trakteert Chantal het Janzen iedere zaterdag de kijker een op een met show met vol bekende en onbekende gasten uit uit binnen- en de buitenland. tijdens Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, met tijdens maar humor, muziek door en amusement voeren door in dit programma de in boventoon.

Het thema tijdens is 'Over de Grens'. op met We gaan de grens met opzoeken met door gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs de en Tim door den door Besten. Verder ontvangt Chantal op tv twee speciale gasten uit Hongarije naar van en vertelt burn-outspecialist het Carien Karsten hoe je een ervoor zorgt dat op je in op het dagelijks leven niet naar te veel over de je grenzen van gaat.

Het het thema is 'Over met de Grens'. op tv We gaan de grens opzoeken met naar gasten van Plien van Bennekom, Carly Wijs de en Tim den met op Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale op tv gasten uit Hongarije de met en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten naar hoe je ervoor zorgt van op tv dat je in het op tv dagelijks leven door niet te veel over je het grenzen door gaat.

Het met thema in het deze aflevering is: 'Met in de billen bloot'. Gordon, Miljuschka uit op tv Witzenhauzen en Maan zijn te van gast.

Het thema in in naar deze aflevering is: 'Met de uit billen bloot'. de Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en tijdens Maan zijn te naar gast.

In in de tweede aflevering op tv is het in thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier van Talent Award-winnaar in Marieke Elsinga zijn uit te gast. Voor Jan de Smit heeft een Chantal een bijzonder optreden tijdens in petto. Daarnaast in ontvangt op Chantal in van dit thema nog uit veel meer geluksvogels. De show eindigt door zoals altijd van met het pittige op tv vragenspel: van 'Wie De Bal het Kaatst?'.

In de tweede met aflevering op is het thema 'Geluksvogels'. naar Katja Schuurman op en Televizier Talent Award-winnaar Marieke een Elsinga door zijn te de gast. Voor Jan Smit van heeft Chantal de een bijzonder optreden in petto. op Daarnaast ontvangt Chantal in uit dit thema op tv nog veel naar meer geluksvogels. De show eindigt op zoals op tv altijd met het pittige het vragenspel: 'Wie de De Bal het Kaatst?'.

Chantal Janzen zet het een volgende stap een in van haar tv-carrière naar met de gloednieuwe personalityshow ‘&Chantal’. tijdens Wekelijks trakteert ze de met op tv kijker op een een show vol bekende en onbekende van gasten uit naar binnen- en buitenland. Er is op tv ruimte voor serieuze in de onderwerpen, maar humor, met muziek en amusement tijdens voeren in dit zaterdagavondprogramma de boventoon. Iedere het aflevering heeft een van thema dat de als naar een rode draad door de het aflevering op loopt. In deze eerste op show is dat: een ‘I’ve Got The Power’, de wat zeker door geldt voor al haar een gasten de waaronder De met Lama’s. Zij vullen in november op maar liefst 4 de avonden de op tv Ziggo Dome. Verder ontvangt ze uit mister naar power himself, de huidige Glory de Heavyweight een Champion, Rico Verhoeven. En je van bent pas een écht een powervrouw als er het een musical over op tv je leven wordt het gemaakt. Niemand een minder dan Gloria Estefan naar komt met haar naar het man Emilio op op bezoek om daarover de te vertellen. Naast de openheid van die ze van de haar gasten vraagt, de een laat Chantal in dit programma zelf met uit uiteraard ook het achterste van uit haar tong zien. door Zo laat ze in het de eerste naar aflevering een fragment zien van van een TV van uit programma waar ze met haar man met tijdens te gast was. Dit programma het is onlangs naar door haarzelf verboden om de uit te naar zenden. Naast alle bekende koppen, met komen er naar in dit programma uit ook onbekende gasten aan het tijdens de woord die te maken hebben een met het thema van in de een show. Verder gaat met Chantal in de komende van weken op bezoek bij mensen een met een bijzondere, met niet alledaagse van hobby en speelt ze de wekelijks een van pittig naar eindspel waarin het uit publiek in de studio de de gasten het het vuur aan de schenen tijdens legt. ‘&Chantal’ belooft een gevarieerde op personalityshow te worden een waarin alle uit gasten, het tijdens publiek in de studio & de het Chantal alles uit de kast in halen om naar er een leuke naar zaterdagavond van te naar maken.

oktober 2020
10-12-2017 23:55

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

09-12-2017 22:02

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

03-12-2017 23:53

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

02-12-2017 21:34

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

26-11-2017 23:47

Afl. 5

&Chantal - Afl. 5

Het thema in deze aflevering is: 'Doe maar gewoon'. Chantal ontvangt onder anderen Wendy van Dijk, die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met Dan Karaty praat Chantal onder meer over de verschillen tussen de Amerikaanse en Ne...

25-11-2017 21:37

&Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal - &Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal heeft vandaag als thema 'Doe Maar Gewoon'. Chantal Janzen ontvangt in dit thema uiteenlopende gasten, waaronder presentatrice Wendy van Dijk die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met tv-persoonlijkheid en danser Dan...

19-11-2017 23:47

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

18-11-2017 21:31

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

12-11-2017 23:48

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

11-11-2017 21:31

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

05-11-2017 23:51

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

04-11-2017 21:34

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

28-10-2017 21:33

Nieuw: &Chantal

&Chantal - Nieuw: &Chantal

Chantal Janzen zet een volgende stap in haar tv-carrière met de gloednieuwe personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks trakteert ze de kijker op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onder...

&Chantal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van &Chantal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van &Chantal bij &Chantal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van &Chantal. Heb je een uitzending van &Chantal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

&Chantal gemist

Personalityshow waarin Chantal Janzen je wekelijks trakteert op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, maar humor en amusement voeren in dit zaterdagavond programma de boventoon.

Uitzending gemist van &Chantal? Hier kun je alle uitzendingen van &Chantal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!