Programma gemist?

Het een thema in deze aflevering van is: 'Slaap lekker'. door Carlo Boszhard, Leonie ter op tv Braak en Gerard in uit Ekdom zijn te naar gast.

Het naar thema in deze aflevering is: naar de 'Slaap lekker'. Carlo van Boszhard, Leonie ter Braak uit en Gerard Ekdom met zijn te op gast.

Het het thema in op tv deze aflevering is: door 'Mooi is dat'. Fred in van Leer, in Leco van Zadelhoff en naar Lieke van Lexmond van zijn te in gast.

Het tijdens thema in deze op tv aflevering is: 'Mooi is op dat'. Fred van op Leer, van Leco van Zadelhoff en door Lieke van tijdens Lexmond zijn te door gast.

Het thema in in deze aflevering van is: 'Doe maar door gewoon'. met Chantal ontvangt onder naar anderen Wendy van Dijk, die vertelt in in of haar drukke een leven nog wel 'gewoon' is. Met op Dan Karaty praat uit Chantal onder op tv meer over de verschillen met tussen de de Amerikaanse en Nederlandse naar cultuur. Roxeanne Hazes primeurt naar haar nieuwe single in en Chantal op spreekt met een op tv voormalig politieagent die van in de van straat werd geplukt en uit nu carrière maakt van als tijdens model.

&Chantal op heeft vandaag als op thema 'Doe Maar Gewoon'. de Chantal Janzen ontvangt uit in dit thema uiteenlopende uit gasten, waaronder naar presentatrice Wendy van Dijk de uit die vertelt of naar haar drukke leven het nog wel 'gewoon' is. uit Met tv-persoonlijkheid en danser Dan het Karaty met praat Chantal onder door andere over de door verschillen tussen de Amerikaanse en op Nederlandse cultuur. Zangeres de Roxeanne Hazes primeurt van op tv haar nieuwe single op en Chantal spreekt naar met een voormalige de politieagent die van de straat werd naar geplukt van en nu tijdens carrière maakt als door succesvol model. In de personalityshow naar &Chantal trakteert Chantal Janzen met iedere het zaterdag de kijker naar op een show op vol bekende en onbekende gasten door uit binnen- en buitenland. van Er is van ruimte naar voor serieuze onderwerpen, het maar humor, muziek en amusement voeren tijdens in dit van programma de door boventoon.

Het thema met is in 'Over de Grens'. We gaan de op grens opzoeken met in gasten uit Plien van Bennekom, in Carly Wijs uit en Tim den Besten. Verder ontvangt op Chantal op twee speciale gasten uit een Hongarije door en vertelt burn-outspecialist Carien uit Karsten hoe je ervoor zorgt tijdens dat je uit in het in dagelijks leven niet te van veel tijdens over je grenzen met gaat.

Het naar thema is met 'Over de Grens'. We de gaan de grens in opzoeken met gasten Plien van de Bennekom, Carly Wijs met de en Tim den Besten. Verder door ontvangt Chantal twee op tv speciale gasten uit de Hongarije en vertelt burn-outspecialist op tv Carien Karsten op hoe je naar ervoor zorgt dat door je in het dagelijks leven naar niet te op tv veel over het je grenzen in gaat.

Het uit thema in deze aflevering is: in 'Met de naar billen van bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan uit zijn te de gast.

Het thema in van in deze aflevering is: 'Met de billen op tv bloot'. Gordon, Miljuschka op Witzenhauzen en Maan op zijn te tijdens gast.

In de tweede tijdens aflevering op is het het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en op tv Televizier Talent van Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te op gast. uit Voor Jan Smit op heeft Chantal een de bijzonder optreden in petto. met Daarnaast ontvangt Chantal in uit dit thema nog in veel meer geluksvogels. met De show tijdens eindigt zoals op tv altijd met het pittige vragenspel: in 'Wie De Bal door tijdens Kaatst?'.

In de de tweede aflevering van is het thema 'Geluksvogels'. een Katja Schuurman en Televizier in Talent Award-winnaar Marieke uit Elsinga zijn van te gast. Voor met Jan op Smit heeft Chantal een bijzonder optreden naar in tijdens petto. Daarnaast ontvangt Chantal in door dit thema naar nog tijdens veel meer geluksvogels. van De show eindigt zoals altijd op met het pittige vragenspel: een 'Wie De Bal met door Kaatst?'.

Chantal door Janzen zet een het volgende stap in naar haar tv-carrière van met de gloednieuwe personalityshow ‘&Chantal’. uit Wekelijks naar trakteert ze de kijker een op een show in vol bekende en onbekende het gasten op uit binnen- en buitenland. op Er is ruimte op tv voor serieuze door onderwerpen, maar humor, muziek uit en amusement voeren in door dit zaterdagavondprogramma de boventoon. Iedere een aflevering heeft een met thema het dat als een een rode door draad door de aflevering loopt. In met deze tijdens eerste show is een dat: ‘I’ve de Got The Power’, wat zeker op tv geldt voor al met haar gasten op waaronder De Lama’s. Zij vullen de in november maar door in liefst 4 avonden de Ziggo van Dome. Verder ontvangt het ze mister in power himself, de huidige Glory Heavyweight door in Champion, Rico Verhoeven. En je bent in naar pas écht een powervrouw de als er een musical de over je leven wordt het op gemaakt. Niemand minder dan Gloria Estefan met door komt met haar man Emilio op met bezoek door om daarover te vertellen. uit Naast de openheid van die met ze van haar het gasten vraagt, laat Chantal tijdens in dit programma in zelf uiteraard op ook het achterste door van haar tong het zien. Zo laat op tv ze in een de eerste aflevering met een fragment zien van een op tv TV programma van waar ze tijdens met haar man te gast op was. Dit programma tijdens is onlangs door op tv haarzelf verboden om uit het te zenden. Naast door alle bekende koppen, komen met er in dit een het programma ook onbekende het gasten aan het naar woord die te maken hebben op met het thema de van de show. Verder uit gaat Chantal in in de komende de weken op bezoek bij mensen door met een bijzondere, op niet de alledaagse hobby en van speelt ze wekelijks in een pittig eindspel waarin een het uit publiek in de studio de gasten het het met vuur aan de schenen legt. ‘&Chantal’ de belooft een met gevarieerde personalityshow op te worden waarin alle met gasten, uit het publiek in de het studio & Chantal een alles uit de kast een halen om er naar een leuke naar zaterdagavond van te tijdens maken.

september 2018
10-12-2017 23:55

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

09-12-2017 22:02

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

03-12-2017 23:53

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

02-12-2017 21:34

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

26-11-2017 23:47

Afl. 5

&Chantal - Afl. 5

Het thema in deze aflevering is: 'Doe maar gewoon'. Chantal ontvangt onder anderen Wendy van Dijk, die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met Dan Karaty praat Chantal onder meer over de verschillen tussen de Amerikaanse en Ne...

25-11-2017 21:37

&Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal - &Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal heeft vandaag als thema 'Doe Maar Gewoon'. Chantal Janzen ontvangt in dit thema uiteenlopende gasten, waaronder presentatrice Wendy van Dijk die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met tv-persoonlijkheid en danser Dan...

19-11-2017 23:47

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

18-11-2017 21:31

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

12-11-2017 23:48

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

11-11-2017 21:31

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

05-11-2017 23:51

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

04-11-2017 21:34

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

28-10-2017 21:33

Nieuw: &Chantal

&Chantal - Nieuw: &Chantal

Chantal Janzen zet een volgende stap in haar tv-carrière met de gloednieuwe personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks trakteert ze de kijker op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onder...

&Chantal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van &Chantal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van &Chantal bij &Chantal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van &Chantal. Heb je een uitzending van &Chantal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

&Chantal gemist

Personalityshow waarin Chantal Janzen je wekelijks trakteert op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, maar humor en amusement voeren in dit zaterdagavond programma de boventoon.

Uitzending gemist van &Chantal? Hier kun je alle uitzendingen van &Chantal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord