Programma gemist?

Het thema door in deze aflevering tijdens is: van 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie op ter Braak en Gerard op Ekdom zijn te met uit gast.

Het thema van in deze aflevering is: het 'Slaap lekker'. door Carlo een Boszhard, Leonie ter door Braak en Gerard Ekdom zijn te de in gast.

Het thema in op deze aflevering is: op 'Mooi is de dat'. uit Fred van Leer, Leco uit van Zadelhoff en op Lieke van Lexmond op zijn te tijdens gast.

Het thema in in van deze aflevering is: op tv 'Mooi is dat'. Fred van Leer, tijdens Leco van naar Zadelhoff en Lieke op van Lexmond zijn naar te door gast.

Het thema in met naar deze aflevering is: 'Doe maar een gewoon'. Chantal het ontvangt onder naar anderen Wendy van Dijk, door die vertelt of in haar drukke leven tijdens nog wel 'gewoon' is. Met naar Dan Karaty op tv praat Chantal onder meer op tv het over de verschillen in tussen de Amerikaanse door en Nederlandse cultuur. door Roxeanne Hazes primeurt haar nieuwe single door de en Chantal spreekt met op tv een voormalig politieagent die de van de straat het werd de geplukt en nu carrière maakt naar als op model.

&Chantal op tv heeft vandaag als thema met 'Doe Maar tijdens Gewoon'. Chantal met Janzen ontvangt in dit thema uiteenlopende door gasten, uit waaronder presentatrice het Wendy van Dijk op die vertelt of haar drukke leven tijdens in nog wel 'gewoon' is. Met tv-persoonlijkheid door en op tv danser Dan Karaty praat Chantal door uit onder andere over de verschillen tussen een op de Amerikaanse en Nederlandse cultuur. Zangeres het Roxeanne de Hazes primeurt door haar nieuwe single en op tv Chantal spreekt met een uit voormalige met politieagent die van de met straat werd geplukt in en nu carrière maakt als de het succesvol model. In de personalityshow &Chantal trakteert op naar Chantal Janzen iedere zaterdag de kijker het op tijdens een show door vol bekende en onbekende gasten uit naar binnen- en buitenland. naar naar Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, tijdens maar humor, door muziek en het amusement voeren in in dit programma de het boventoon.

Het thema is door 'Over met de Grens'. We gaan in de grens opzoeken met met gasten Plien door van Bennekom, Carly door Wijs en Tim den uit tijdens Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale een gasten uit met Hongarije en het vertelt burn-outspecialist Carien van Karsten hoe je ervoor in zorgt het dat je in een het dagelijks leven niet te veel uit op tv over je grenzen naar gaat.

Het thema met is 'Over de op tv Grens'. We door gaan de grens opzoeken naar met gasten Plien op van Bennekom, van Carly Wijs en Tim uit den in Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale het uit gasten uit Hongarije en tijdens vertelt burn-outspecialist Carien Karsten de hoe in je ervoor zorgt dat je in in het dagelijks leven met van niet te veel over de je grenzen in gaat.

Het thema tijdens in deze tijdens aflevering is: op tv 'Met de billen bloot'. op Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan in zijn te met gast.

Het thema in een naar deze aflevering is: 'Met de billen het bloot'. Gordon, het Miljuschka op tv Witzenhauzen en Maan zijn door te gast.

In in de tweede aflevering is het het door thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier de tijdens Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn door te gast. Voor Jan door Smit heeft met Chantal een bijzonder optreden een in petto. Daarnaast de ontvangt Chantal in tijdens dit in thema nog veel meer de geluksvogels. De show eindigt de zoals altijd met op tv uit het pittige vragenspel: het 'Wie De Bal uit Kaatst?'.

In op de tweede aflevering op tv is het thema 'Geluksvogels'. Katja in Schuurman in en Televizier Talent Award-winnaar uit Marieke tijdens Elsinga zijn te gast. Voor op tv Jan Smit heeft van Chantal een bijzonder optreden door in tijdens petto. Daarnaast ontvangt Chantal in een naar dit thema nog veel meer geluksvogels. naar met De show eindigt zoals altijd met met het van pittige vragenspel: 'Wie De Bal door het Kaatst?'.

Chantal naar Janzen zet een volgende stap een in haar naar tv-carrière van met de gloednieuwe personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks een op tv trakteert ze de kijker op op een show vol bekende naar en op onbekende gasten in uit binnen- en buitenland. Er is in op ruimte voor serieuze tijdens onderwerpen, maar humor, muziek en amusement door voeren in dit tijdens zaterdagavondprogramma tijdens de boventoon. Iedere een aflevering heeft een thema naar dat als een een rode draad door de uit aflevering loopt. In het deze eerste show een is dat: van ‘I’ve Got The Power’, op wat zeker geldt de door voor al haar gasten waaronder De met Lama’s. Zij een vullen in november maar uit liefst 4 avonden een door de Ziggo Dome. Verder ontvangt ze mister op tv power himself, de de huidige Glory Heavyweight tijdens Champion, Rico naar Verhoeven. En je bent tijdens pas écht een op tv powervrouw als met er op tv een musical over je leven wordt van gemaakt. Niemand minder tijdens dan in Gloria Estefan de komt met haar tijdens man Emilio op bezoek om daarover op te vertellen. op Naast de op openheid die ze met van haar gasten uit vraagt, laat Chantal een in dit programma zelf naar uiteraard ook het naar achterste van met haar tong in zien. Zo door laat ze in de uit eerste aflevering een fragment zien tijdens van een op TV de programma waar ze met een haar man tijdens te gast was. Dit programma is in tijdens onlangs door haarzelf verboden om uit met een te zenden. Naast alle een bekende koppen, komen de er in dit naar programma ook onbekende gasten aan het uit woord die in te maken hebben een met het thema naar van de op tv show. Verder gaat Chantal uit in de komende weken met op bezoek bij mensen een met een een bijzondere, niet op alledaagse hobby en naar speelt ze wekelijks een pittig door eindspel waarin het op publiek in op tv de studio door de gasten het door vuur aan de schenen legt. ‘&Chantal’ naar belooft een een gevarieerde personalityshow te de worden waarin alle gasten, op tv het publiek in naar op de studio & Chantal alles uit een een de kast halen om er uit een uit leuke zaterdagavond van te een maken.

april 2018
10-12-2017 23:55

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

09-12-2017 22:02

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

03-12-2017 23:53

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

02-12-2017 21:34

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

26-11-2017 23:47

Afl. 5

&Chantal - Afl. 5

Het thema in deze aflevering is: 'Doe maar gewoon'. Chantal ontvangt onder anderen Wendy van Dijk, die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met Dan Karaty praat Chantal onder meer over de verschillen tussen de Amerikaanse en Ne...

25-11-2017 21:37

&Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal - &Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal heeft vandaag als thema 'Doe Maar Gewoon'. Chantal Janzen ontvangt in dit thema uiteenlopende gasten, waaronder presentatrice Wendy van Dijk die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met tv-persoonlijkheid en danser Dan...

19-11-2017 23:47

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

18-11-2017 21:31

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

12-11-2017 23:48

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

11-11-2017 21:31

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

05-11-2017 23:51

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

04-11-2017 21:34

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

28-10-2017 21:33

Nieuw: &Chantal

&Chantal - Nieuw: &Chantal

Chantal Janzen zet een volgende stap in haar tv-carrière met de gloednieuwe personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks trakteert ze de kijker op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onder...

&Chantal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van &Chantal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van &Chantal bij &Chantal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van &Chantal. Heb je een uitzending van &Chantal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

&Chantal gemist

Personalityshow waarin Chantal Janzen je wekelijks trakteert op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, maar humor en amusement voeren in dit zaterdagavond programma de boventoon.

Uitzending gemist van &Chantal? Hier kun je alle uitzendingen van &Chantal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord