Programma gemist?

Het thema op in deze aflevering een is: 'Slaap lekker'. een Carlo Boszhard, in Leonie ter op tv Braak en Gerard Ekdom zijn tijdens te met gast.

Het thema met in deze aflevering naar is: 'Slaap met lekker'. Carlo Boszhard, Leonie op tv ter Braak in en Gerard door Ekdom zijn te op tv gast.

Het naar thema in het deze aflevering is: tijdens 'Mooi is dat'. het Fred van Leer, Leco van een Zadelhoff en Lieke de van Lexmond de zijn te naar gast.

Het thema in uit deze op tv aflevering is: 'Mooi is dat'. uit Fred van Leer, tijdens Leco van tijdens Zadelhoff uit en Lieke van de Lexmond zijn te op gast.

Het een thema in deze aflevering in is: 'Doe maar het gewoon'. Chantal tijdens ontvangt onder anderen Wendy van van Dijk, die vertelt door in of haar drukke leven nog van wel de 'gewoon' is. Met Dan Karaty het praat Chantal op onder meer tijdens over de verschillen uit tussen de Amerikaanse en door Nederlandse cultuur. tijdens Roxeanne Hazes primeurt uit haar nieuwe single en Chantal de spreekt met een op voormalig politieagent die het van de straat werd op tv geplukt en nu met uit carrière maakt als op model.

&Chantal de heeft vandaag tijdens als thema 'Doe Maar op Gewoon'. Chantal Janzen met ontvangt in het dit thema uiteenlopende een gasten, waaronder presentatrice Wendy van Dijk tijdens die vertelt op tv of haar drukke naar leven nog wel 'gewoon' met in is. Met tv-persoonlijkheid en danser Dan naar Karaty in praat Chantal onder andere over op de verschillen tussen door de Amerikaanse en van Nederlandse cultuur. Zangeres op tijdens Roxeanne Hazes primeurt haar nieuwe single de en een Chantal spreekt met een van voormalige politieagent met die van met de straat werd geplukt en nu een naar carrière maakt als succesvol model. In een de personalityshow &Chantal trakteert op Chantal Janzen iedere naar zaterdag de kijker het op van een show vol bekende van en onbekende gasten uit in binnen- van en buitenland. Er is ruimte met in voor serieuze onderwerpen, maar humor, door muziek en een amusement voeren in dit tijdens programma de het boventoon.

Het thema door is 'Over de op tv Grens'. uit We gaan de in grens opzoeken met gasten Plien van van Bennekom, Carly Wijs op in en Tim den met Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale van gasten op uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist met Carien Karsten met hoe je uit ervoor zorgt dat je door in het dagelijks tijdens leven naar niet te veel over je tijdens grenzen naar gaat.

Het met thema is 'Over de op Grens'. naar We gaan de in grens opzoeken met gasten Plien van met Bennekom, in Carly Wijs en Tim den van de Besten. Verder ontvangt Chantal twee het speciale gasten uit Hongarije een en vertelt met burn-outspecialist Carien Karsten hoe van je het ervoor zorgt dat je in met het dagelijks uit leven niet naar te veel over je grenzen tijdens met gaat.

Het een thema in deze aflevering is: uit 'Met naar de billen bloot'. Gordon, Miljuschka op tv Witzenhauzen en in Maan op tv zijn te gast.

Het in thema in deze aflevering is: door een 'Met de billen bloot'. Gordon, op Miljuschka Witzenhauzen in en Maan zijn de te gast.

In de naar tweede aflevering in is het thema 'Geluksvogels'. uit Katja Schuurman en Televizier op Talent door Award-winnaar Marieke Elsinga de zijn te gast. Voor in Jan Smit heeft het Chantal door een bijzonder optreden in petto. Daarnaast uit ontvangt Chantal in met het dit thema nog veel meer de geluksvogels. De show tijdens eindigt zoals altijd met op tv het het pittige vragenspel: 'Wie uit De Bal naar Kaatst?'.

In het de tweede aflevering is het in een thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier in in Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn van te gast. met Voor Jan Smit heeft de Chantal een het bijzonder optreden de in petto. Daarnaast door ontvangt Chantal in dit thema tijdens nog de veel meer geluksvogels. De show met eindigt zoals altijd in met het in pittige vragenspel: de 'Wie De Bal een Kaatst?'.

Chantal met Janzen zet een op volgende stap het in haar tv-carrière met de gloednieuwe van personalityshow ‘&Chantal’. van Wekelijks trakteert ze de uit kijker op het een op show vol bekende en onbekende het gasten met uit binnen- en een buitenland. Er is ruimte in voor serieuze onderwerpen, maar humor, een in muziek en amusement voeren tijdens in dit zaterdagavondprogramma de boventoon. Iedere op aflevering een heeft een thema een dat als het een rode draad door de op tv aflevering in loopt. In de deze eerste show uit is dat: ‘I’ve Got van The Power’, wat in zeker geldt voor al haar tijdens gasten waaronder De een Lama’s. Zij vullen een in november van maar door liefst 4 avonden de Ziggo in Dome. Verder ontvangt door ze mister door power himself, de huidige Glory Heavyweight het Champion, Rico naar Verhoeven. op tv En je bent op pas écht een de powervrouw als er een musical over naar je leven uit wordt met gemaakt. Niemand minder dan Gloria Estefan op komt met haar een man in Emilio op bezoek in om daarover te vertellen. in Naast een de openheid die ze een van haar gasten van vraagt, laat Chantal in uit dit programma zelf een uiteraard ook het het op tv achterste van haar tong naar zien. Zo laat ze naar in de eerste aflevering een een in fragment zien van een in TV de programma waar ze het met haar man naar te gast was. de Dit programma is op onlangs door haarzelf met verboden om uit te zenden. Naast alle uit bekende koppen, komen met er in dit door in programma ook onbekende gasten aan het een op tv woord die te met maken hebben met het thema van op tv de show. Verder gaat op tv Chantal in door de tijdens komende weken op een bezoek bij mensen met een de bijzondere, niet alledaagse hobby naar en een speelt ze naar wekelijks een pittig het eindspel waarin het op publiek in de studio de gasten de de het vuur aan de de schenen legt. ‘&Chantal’ belooft een de gevarieerde personalityshow te worden van van waarin alle gasten, het publiek in tijdens op tv de studio & Chantal alles in uit naar de kast halen op om er een door leuke zaterdagavond van te met maken.

december 2019
10-12-2017 23:55

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

09-12-2017 22:02

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

03-12-2017 23:53

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

02-12-2017 21:34

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

26-11-2017 23:47

Afl. 5

&Chantal - Afl. 5

Het thema in deze aflevering is: 'Doe maar gewoon'. Chantal ontvangt onder anderen Wendy van Dijk, die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met Dan Karaty praat Chantal onder meer over de verschillen tussen de Amerikaanse en Ne...

25-11-2017 21:37

&Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal - &Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal heeft vandaag als thema 'Doe Maar Gewoon'. Chantal Janzen ontvangt in dit thema uiteenlopende gasten, waaronder presentatrice Wendy van Dijk die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met tv-persoonlijkheid en danser Dan...

19-11-2017 23:47

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

18-11-2017 21:31

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

12-11-2017 23:48

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

11-11-2017 21:31

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

05-11-2017 23:51

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

04-11-2017 21:34

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

28-10-2017 21:33

Nieuw: &Chantal

&Chantal - Nieuw: &Chantal

Chantal Janzen zet een volgende stap in haar tv-carrière met de gloednieuwe personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks trakteert ze de kijker op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onder...

&Chantal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van &Chantal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van &Chantal bij &Chantal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van &Chantal. Heb je een uitzending van &Chantal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

&Chantal gemist

Personalityshow waarin Chantal Janzen je wekelijks trakteert op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, maar humor en amusement voeren in dit zaterdagavond programma de boventoon.

Uitzending gemist van &Chantal? Hier kun je alle uitzendingen van &Chantal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!