Programma gemist?

Het thema in op deze aflevering met is: 'Slaap lekker'. het Carlo Boszhard, door Leonie ter Braak en Gerard van Ekdom zijn te tijdens naar gast.

Het thema door in deze met aflevering is: 'Slaap in lekker'. Carlo Boszhard, Leonie het ter Braak op tv en Gerard Ekdom zijn te tijdens de gast.

Het thema in uit deze van aflevering is: tijdens 'Mooi is dat'. Fred van Leer, door Leco van Zadelhoff in en Lieke de van Lexmond het zijn te de gast.

Het de thema in deze aflevering is: naar 'Mooi naar is dat'. Fred van op tv Leer, Leco uit van Zadelhoff en Lieke in van het Lexmond zijn te uit gast.

Het thema op in met deze aflevering is: 'Doe maar gewoon'. met Chantal ontvangt onder tijdens anderen op Wendy van Dijk, die op tv vertelt of een haar drukke tijdens leven nog wel 'gewoon' een is. Met Dan Karaty naar praat Chantal onder meer met tijdens over de verschillen tussen de Amerikaanse het en Nederlandse cultuur. op Roxeanne Hazes in primeurt de haar nieuwe single en Chantal spreekt in met een het voormalig politieagent die met van de het straat werd geplukt uit en nu door carrière maakt als op model.

&Chantal heeft uit vandaag als thema tijdens 'Doe Maar Gewoon'. uit Chantal naar Janzen ontvangt in dit op tv thema uiteenlopende op tv gasten, waaronder presentatrice Wendy van van Dijk die vertelt of van haar drukke de leven nog wel op tv 'gewoon' is. Met tv-persoonlijkheid uit en danser met Dan Karaty praat Chantal door onder uit andere over de verschillen in tussen van de Amerikaanse en een Nederlandse cultuur. Zangeres Roxeanne op Hazes primeurt een haar nieuwe single en een Chantal spreekt met een voormalige op tv politieagent door die van de straat werd naar geplukt en door nu de carrière maakt als succesvol model. In de een personalityshow &Chantal naar trakteert Chantal Janzen iedere het zaterdag de op kijker op een de show vol bekende en het een onbekende gasten uit een binnen- en buitenland. Er van is ruimte voor serieuze onderwerpen, in maar humor, muziek van met en amusement voeren een in dit programma de op boventoon.

Het de thema is in 'Over de Grens'. met We gaan de grens opzoeken met van gasten Plien tijdens van Bennekom, Carly tijdens Wijs en op Tim den Besten. uit Verder ontvangt van Chantal twee speciale gasten de uit Hongarije de en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten door hoe van je ervoor zorgt de dat je in het dagelijks leven op tv niet te veel het over naar je grenzen op tv gaat.

Het een thema is met 'Over de Grens'. We de gaan de grens opzoeken met van het gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs van en Tim den door Besten. Verder ontvangt tijdens Chantal twee het speciale gasten uit tijdens Hongarije tijdens en vertelt burn-outspecialist door Carien Karsten hoe je ervoor zorgt met dat je uit in het dagelijks door leven niet te veel tijdens over je met grenzen in gaat.

Het thema tijdens in naar deze aflevering is: met 'Met de billen van bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en het Maan door zijn te gast.

Het van thema in deze aflevering is: door met 'Met de billen bloot'. Gordon, van Miljuschka Witzenhauzen en de Maan zijn te een gast.

In de tweede op tijdens aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja in naar Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar uit Marieke Elsinga het zijn te gast. Voor op Jan uit Smit heeft Chantal een bijzonder door optreden in petto. naar Daarnaast ontvangt Chantal in het dit naar thema nog veel een meer geluksvogels. van De show eindigt zoals altijd op met op het pittige vragenspel: 'Wie tijdens De Bal het Kaatst?'.

In de de tweede aflevering naar is het thema 'Geluksvogels'. uit Katja Schuurman en naar Televizier Talent Award-winnaar met Marieke Elsinga zijn te tijdens uit gast. Voor Jan de Smit heeft Chantal een bijzonder optreden uit in petto. Daarnaast in ontvangt Chantal in van dit naar thema nog veel meer naar geluksvogels. De show eindigt met uit zoals altijd met de het pittige vragenspel: 'Wie De Bal uit uit Kaatst?'.

Chantal Janzen in zet een volgende stap de in haar tv-carrière op tv met de gloednieuwe naar personalityshow het ‘&Chantal’. Wekelijks trakteert in ze de door kijker op een show vol tijdens bekende en onbekende de gasten uit het binnen- en buitenland. van Er is ruimte voor tijdens serieuze van onderwerpen, maar humor, in muziek en amusement voeren in naar dit zaterdagavondprogramma de boventoon. Iedere naar aflevering heeft een uit de thema dat als een rode een de draad door de aflevering loopt. In met naar deze eerste show is dat: het ‘I’ve Got The een Power’, wat zeker geldt in voor al haar de op gasten waaronder De op Lama’s. Zij vullen in november maar op tv liefst 4 avonden van de Ziggo de Dome. Verder ontvangt ze mister tijdens power van himself, de huidige Glory in Heavyweight Champion, tijdens Rico Verhoeven. een En je bent pas écht uit een powervrouw als een er een musical over op je het leven wordt gemaakt. Niemand door minder dan Gloria op Estefan komt met haar tijdens man een Emilio op bezoek om tijdens daarover te op tv vertellen. Naast de uit openheid die ze van naar een haar gasten vraagt, de laat Chantal in dit programma zelf op uiteraard ook het op tv achterste van naar haar tong uit zien. Zo laat ze in in de eerste aflevering door een fragment zien uit van een TV een programma waar tijdens ze een met haar man te gast de was. de Dit programma is onlangs naar door haarzelf verboden naar om uit te op tv zenden. Naast alle naar bekende koppen, komen er in dit de programma ook op onbekende gasten de aan het woord die te op tv maken hebben met met het thema naar van de show. Verder de gaat door Chantal in de komende tijdens weken op het bezoek bij mensen met een bijzondere, een niet alledaagse hobby met en speelt van ze wekelijks een een pittig op eindspel waarin het door publiek in de naar studio de gasten het vuur de aan de in schenen legt. ‘&Chantal’ een belooft een gevarieerde personalityshow te worden het uit waarin alle gasten, het naar publiek in de studio & door uit Chantal alles uit de uit kast halen om naar er een leuke in zaterdagavond van te door maken.

augustus 2020
10-12-2017 23:55

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

09-12-2017 22:02

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

03-12-2017 23:53

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

02-12-2017 21:34

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

26-11-2017 23:47

Afl. 5

&Chantal - Afl. 5

Het thema in deze aflevering is: 'Doe maar gewoon'. Chantal ontvangt onder anderen Wendy van Dijk, die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met Dan Karaty praat Chantal onder meer over de verschillen tussen de Amerikaanse en Ne...

25-11-2017 21:37

&Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal - &Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal heeft vandaag als thema 'Doe Maar Gewoon'. Chantal Janzen ontvangt in dit thema uiteenlopende gasten, waaronder presentatrice Wendy van Dijk die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met tv-persoonlijkheid en danser Dan...

19-11-2017 23:47

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

18-11-2017 21:31

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

12-11-2017 23:48

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

11-11-2017 21:31

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

05-11-2017 23:51

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

04-11-2017 21:34

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

28-10-2017 21:33

Nieuw: &Chantal

&Chantal - Nieuw: &Chantal

Chantal Janzen zet een volgende stap in haar tv-carrière met de gloednieuwe personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks trakteert ze de kijker op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onder...

&Chantal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van &Chantal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van &Chantal bij &Chantal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van &Chantal. Heb je een uitzending van &Chantal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

&Chantal gemist

Personalityshow waarin Chantal Janzen je wekelijks trakteert op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, maar humor en amusement voeren in dit zaterdagavond programma de boventoon.

Uitzending gemist van &Chantal? Hier kun je alle uitzendingen van &Chantal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!