Programma gemist?

Het thema in op deze aflevering is: in 'Slaap met lekker'. Carlo Boszhard, Leonie het ter van Braak en Gerard Ekdom zijn te het met gast.

Het thema met in tijdens deze aflevering is: de 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, het Leonie ter een Braak en Gerard door Ekdom zijn te met gast.

Het thema de in deze aflevering door is: 'Mooi is dat'. uit Fred van de Leer, Leco uit van Zadelhoff en Lieke met van Lexmond zijn te de op tv gast.

Het van thema in deze met aflevering is: 'Mooi naar is dat'. Fred van Leer, van Leco op tv van Zadelhoff op en Lieke van Lexmond zijn met te naar gast.

Het thema in in deze aflevering de is: tijdens 'Doe maar gewoon'. Chantal een ontvangt onder anderen het Wendy van uit Dijk, die vertelt of in haar drukke leven nog een wel 'gewoon' is. Met in Dan Karaty de praat uit Chantal onder meer op over de verschillen tussen de Amerikaanse op en het Nederlandse cultuur. naar Roxeanne Hazes primeurt haar nieuwe single van uit en Chantal spreekt een met een voormalig politieagent die van het de straat werd door geplukt en nu door carrière maakt een als uit model.

&Chantal heeft op tv vandaag als in thema 'Doe Maar Gewoon'. naar Chantal Janzen ontvangt van in dit thema uiteenlopende met gasten, waaronder presentatrice door Wendy met van Dijk die naar vertelt of haar drukke leven op nog naar wel 'gewoon' is. op Met tv-persoonlijkheid en met danser Dan Karaty praat Chantal de onder de andere over de verschillen tussen op tv tijdens de Amerikaanse en Nederlandse cultuur. Zangeres door Roxeanne Hazes primeurt op haar nieuwe door single en Chantal spreekt in op met een voormalige met politieagent die van een de straat werd geplukt en met nu carrière maakt als het succesvol model. In in de personalityshow &Chantal trakteert door Chantal in Janzen iedere zaterdag de kijker op tv op een een show vol bekende tijdens en van onbekende gasten uit binnen- en met buitenland. Er is een ruimte voor serieuze onderwerpen, op maar humor, met muziek en naar amusement voeren in de dit programma de de boventoon.

Het de thema is 'Over de uit Grens'. We gaan tijdens de grens opzoeken op met gasten tijdens Plien van Bennekom, Carly op Wijs en Tim tijdens den uit Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale het gasten door uit Hongarije en vertelt door burn-outspecialist Carien op Karsten hoe van je ervoor zorgt dat je in tijdens het op tv dagelijks leven het niet te veel over je met grenzen in gaat.

Het thema door is 'Over de Grens'. met de We gaan de grens opzoeken tijdens met gasten Plien van het Bennekom, Carly Wijs op tv en Tim door den Besten. de Verder ontvangt Chantal twee speciale de gasten uit Hongarije in en in vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe op je ervoor zorgt in het dat je in het op dagelijks leven van niet te veel over op je grenzen met gaat.

Het een thema in deze op tv aflevering is: 'Met de naar billen bloot'. van Gordon, Miljuschka Witzenhauzen de en Maan zijn een te gast.

Het thema in in op tv deze aflevering is: uit 'Met de billen bloot'. op tv Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en een Maan zijn te tijdens gast.

In de tweede uit aflevering is het door thema 'Geluksvogels'. Katja het uit Schuurman en Televizier in Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te de gast. een Voor Jan Smit heeft met Chantal van een bijzonder optreden in een petto. Daarnaast ontvangt Chantal uit in tijdens dit thema nog veel meer de geluksvogels. op tv De show eindigt zoals naar altijd met het pittige vragenspel: door 'Wie De uit Bal het Kaatst?'.

In van de tweede aflevering is in het thema 'Geluksvogels'. Katja van op Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar op Marieke Elsinga zijn van te gast. Voor Jan door een Smit heeft Chantal een bijzonder optreden naar uit in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in tijdens dit thema nog naar veel naar meer geluksvogels. De door show eindigt zoals altijd uit met het een pittige vragenspel: 'Wie uit De Bal tijdens Kaatst?'.

Chantal op Janzen zet een volgende de stap van in haar tv-carrière in met de gloednieuwe personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks tijdens trakteert ze de van een kijker op een show vol bekende het op tv en onbekende gasten uit een binnen- en buitenland. het Er is ruimte voor serieuze de met onderwerpen, maar humor, muziek en amusement de voeren een in dit zaterdagavondprogramma het de boventoon. Iedere uit aflevering heeft een thema dat naar als een door rode draad door op tv de aflevering loopt. In het deze op eerste show is dat: ‘I’ve een Got de The Power’, de wat zeker geldt voor in al haar gasten door waaronder De Lama’s. Zij vullen de naar in november maar van liefst 4 avonden de Ziggo Dome. Verder in ontvangt de ze mister power himself, de een huidige in Glory Heavyweight het Champion, Rico Verhoeven. En je door bent pas het écht een powervrouw als op er een met musical over je door leven wordt gemaakt. Niemand minder naar dan Gloria Estefan op komt met haar van man Emilio op door bezoek om daarover uit te naar vertellen. Naast de openheid op tv van die ze van haar gasten vraagt, naar laat Chantal in de dit met programma zelf op uiteraard ook het naar achterste van haar op tong zien. Zo laat ze met in de met eerste aflevering op tv een fragment zien op van een TV op tv programma waar ze met haar man uit te van gast was. Dit programma in is van onlangs door haarzelf verboden om uit door te zenden. Naast tijdens alle bekende koppen, komen op tv met er in dit programma ook onbekende met gasten in aan het woord die in te uit maken hebben met het thema naar van de show. Verder gaat op Chantal van in de komende uit weken op bezoek bij de mensen met op een bijzondere, niet op alledaagse hobby met en speelt ze met wekelijks een pittig eindspel naar waarin het een publiek in de studio met de gasten het van vuur aan naar de schenen legt. ‘&Chantal’ belooft tijdens een gevarieerde personalityshow te door worden waarin op alle gasten, het publiek in met de studio op & Chantal alles op uit een de kast halen om van er een leuke zaterdagavond van van naar te maken.

februari 2020
10-12-2017 23:55

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

09-12-2017 22:02

Afl. 7

&Chantal - Afl. 7

Het thema in deze aflevering is: 'Slaap lekker'. Carlo Boszhard, Leonie ter Braak en Gerard Ekdom zijn te gast.

03-12-2017 23:53

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

02-12-2017 21:34

Afl. 6

&Chantal - Afl. 6

Het thema in deze aflevering is: 'Mooi is dat'. Fred van Leer, Leco van Zadelhoff en Lieke van Lexmond zijn te gast.

26-11-2017 23:47

Afl. 5

&Chantal - Afl. 5

Het thema in deze aflevering is: 'Doe maar gewoon'. Chantal ontvangt onder anderen Wendy van Dijk, die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met Dan Karaty praat Chantal onder meer over de verschillen tussen de Amerikaanse en Ne...

25-11-2017 21:37

&Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal - &Chantal: o.a. Wendy van Dijk en Dan Karaty

&Chantal heeft vandaag als thema 'Doe Maar Gewoon'. Chantal Janzen ontvangt in dit thema uiteenlopende gasten, waaronder presentatrice Wendy van Dijk die vertelt of haar drukke leven nog wel 'gewoon' is. Met tv-persoonlijkheid en danser Dan...

19-11-2017 23:47

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

18-11-2017 21:31

Afl. 4

&Chantal - Afl. 4

Het thema is 'Over de Grens'. We gaan de grens opzoeken met gasten Plien van Bennekom, Carly Wijs en Tim den Besten. Verder ontvangt Chantal twee speciale gasten uit Hongarije en vertelt burn-outspecialist Carien Karsten hoe je ervoor zorgt...

12-11-2017 23:48

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

11-11-2017 21:31

Afl. 3

&Chantal - Afl. 3

Het thema in deze aflevering is: 'Met de billen bloot'. Gordon, Miljuschka Witzenhauzen en Maan zijn te gast.

05-11-2017 23:51

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

04-11-2017 21:34

Afl. 2

&Chantal - Afl. 2

In de tweede aflevering is het thema 'Geluksvogels'. Katja Schuurman en Televizier Talent Award-winnaar Marieke Elsinga zijn te gast. Voor Jan Smit heeft Chantal een bijzonder optreden in petto. Daarnaast ontvangt Chantal in dit thema nog v...

28-10-2017 21:33

Nieuw: &Chantal

&Chantal - Nieuw: &Chantal

Chantal Janzen zet een volgende stap in haar tv-carrière met de gloednieuwe personalityshow ‘&Chantal’. Wekelijks trakteert ze de kijker op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onder...

&Chantal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van &Chantal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van &Chantal bij &Chantal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van &Chantal. Heb je een uitzending van &Chantal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

&Chantal gemist

Personalityshow waarin Chantal Janzen je wekelijks trakteert op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, maar humor en amusement voeren in dit zaterdagavond programma de boventoon.

Uitzending gemist van &Chantal? Hier kun je alle uitzendingen van &Chantal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 10-12-2017 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!