Programma gemist?

Ohad de Naharin geldt al het drie decennia een als een van de meest vooraanstaande een choreografen ter het wereld. met De bewegingstaal die hij bedacht - tijdens met 'Gaga' genaamd - behoort de tot de belangrijkste vernieuwingen de in de van moderne dans. Filmmaker Tomer tijdens Heyman kreeg met exclusieve toegang naar tot de tot nu toe ongrijpbare door Israëlische kunstenaar door en mocht uit hem en zijn dansgezelschap zeven uit jaar uit lang over de naar hele wereld volgen, zowel naar privé als van professioneel.

januari 2021
29-10-2017 19:15

Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga

Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga - Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga

Ohad Naharin geldt al drie decennia als een van de meest vooraanstaande choreografen ter wereld. De bewegingstaal die hij bedacht - 'Gaga' genaamd - behoort tot de belangrijkste vernieuwingen in de moderne dans. Filmmaker Tomer Heyman kreeg...

Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga bij Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga. Heb je een uitzending van Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga gemist

Uitzending gemist van Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-10-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!