Programma gemist?

Ohad Naharin op tv geldt tijdens al drie decennia op tv als een van de meest vooraanstaande op tv choreografen ter in wereld. op tv De bewegingstaal die hij bedacht op tv - 'Gaga' de genaamd - behoort tot de op tv belangrijkste vernieuwingen in het de in moderne dans. Filmmaker tijdens Tomer Heyman kreeg exclusieve toegang van het tot de tot nu op toe ongrijpbare Israëlische kunstenaar in en het mocht hem en zijn dansgezelschap zeven in jaar lang de over de hele wereld het volgen, zowel in privé als tijdens professioneel.

april 2021
29-10-2017 19:15

Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga

Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga - Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga

Ohad Naharin geldt al drie decennia als een van de meest vooraanstaande choreografen ter wereld. De bewegingstaal die hij bedacht - 'Gaga' genaamd - behoort tot de belangrijkste vernieuwingen in de moderne dans. Filmmaker Tomer Heyman kreeg...

Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga bij Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga. Heb je een uitzending van Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga gemist

Uitzending gemist van Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-10-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!