Programma gemist?

Ohad Naharin tijdens geldt al drie door decennia tijdens als een van de meest vooraanstaande een een choreografen ter wereld. naar De bewegingstaal die hij bedacht de - 'Gaga' in genaamd - behoort tot de van belangrijkste vernieuwingen met in de moderne dans. van Filmmaker Tomer Heyman in kreeg de exclusieve toegang tot op tv de tot nu toe tijdens ongrijpbare Israëlische het kunstenaar en mocht uit hem en zijn door dansgezelschap zeven jaar een lang over de hele wereld in volgen, zowel in privé als op tv professioneel.

juli 2021
29-10-2017 19:15

Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga

Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga - Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga

Ohad Naharin geldt al drie decennia als een van de meest vooraanstaande choreografen ter wereld. De bewegingstaal die hij bedacht - 'Gaga' genaamd - behoort tot de belangrijkste vernieuwingen in de moderne dans. Filmmaker Tomer Heyman kreeg...

Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga bij Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga. Heb je een uitzending van Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga gemist

Uitzending gemist van Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Choreograaf Ohad Naharin - Mr. Gaga kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-10-2017 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!